Forumas: temos peržiūra
Algimanto pamokomasis žodis – Štai, garantija patekimo ir į Rojaus Mirtingųjų Užbaigtųjų Korpusą, ir į tapimą Galinguoju Žinianešiu! – pasakytas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje, Romainiuose, 2026 07 04
Esu Algimantas, taip pat esu Kūrėjo – Rojaus Trejybės-AŠ ESU – Ambasadorius – šitai planetai, Jėzaus, tai yra Šeimininko Sūnaus Kūrėjo, ir jo Partnerės – Dukros Kūrėjos – Nebadonijos Apaštalas. Ruošiu Dvasinius Mokytojus. Tai yra misija – suteikta Kūrėjo – ir tą jau darau daugiau negu trisdešimtį metų. Priimu Kūrėjo teikiamus man apreiškimus-mokymus, leidžiu knygas. Žodžiu, savuoju gyvenimu tvirtinu – Kūrėjas yra Šviesos Šaltinis, Tiesos, Teisingumo, Tikrovės Šaltinis! Dabartinis pasaulis šitos Tikrovės nenori pripažinti, nenori joje gyventi. Liūdna tą suvokti, dar liūdniau matyti, kokie yra mano dvasiniai broliai ir sesės, kaip jie būdami gyvi našlaičiai – kai iš tikrųjų tokie neturėtų būti – klaidžioja tamsybėse, skęsta ydose, konfliktuose, karuose, melagystėje. Ir dar liūdniau, kad jų vedliai yra visi paskendę tamsoje, purvo liūne, nenori dvasinės Šviesos, nenori išlipti iš tos pelkės, jiems patinka purvas, ir jie vieni kitus drabsto sukurdami sistemą. Sistema nepripažįsta Šviesos, nes ji yra iš tamsos šaltinio – Šėtono, Liuciferio, Kaligastijos. Šitų asmenybių nebėra – tūkstantis devyni šimtai aštuoniasdešimt penktaisiais metais buvo paskelbtas Dienų Senųjų Tribunolo, Uversoje, nuosprendis šitiems pagrindiniams maišto prieš Tėvą kurstytojams, organizatoriams ir sąmokslininkams. Jiems buvo pasiūlytas Gailestingumas vėl pradėti kelionę, bet žemesniu statusu, nuoširdžiai įrodant, kad jais galima pasitikėti įgyvendinant Kūrėjo Evoliucinį Planą, jiems patiems įnešant asmeninį Šviesos indėlį į Kūrėjo Banką. Jų protas neištvėrė tokios savo sampratos, kad jiems reikės žemesniu statusu įrodinėti ištikimybę Kūrėjui, prieš kurį sukėlė maištą – supainiojo Vietinę Satanijos Sistemą, supainiojo trisdešimt septynias žmonėmis apgyvendintas planetas, o tai turėjo karčių pasekmių per šiuos du šimtus tūkstančių metų. Mūsų planeta patyrė maištą. Tai yra sunkus kelias, bet jis yra patyrimų kelias – išlikti šviesiam Kūrėjo sūnui arba dukrai, išlikti Kūrėjo Tikrovėje ištikimam Kūrėjo sūnui arba dukrai. Tai yra kilni kiekvieno iš mūsų ateitis – išlikti šviesiam – nesvarbu, kokia būtų sunki aplinkybė materialiam, fiziniam kūnui ir fiziniam protui. Dvasinis protas ir dvasinė asmenybė privalo išlikti ištikima Kūrėjui – Kūrėjo Šviesai, Tiesai, Teisingumui, Gailestingumui, Grožiui, Gėriui, Išminčiai, Kosminei Įžvalgai. Niekas negali už jus išlikti ištikimas, tik kiekvienas iš jūsų priėmęs laisvavalį, ir savu noru, apsisprendimą.
Kada aš verčiau Urantijos Knygos visą milžinišką tekstą – dviejų tūkstančių devyniasdešimt septynių puslapių tekstą – verčiau nemokamai – apie dešimtį metų man prireikė, kad šitas milžiniškas Epochinio Apreiškimo tekstas būtų prieinamas gimtąja kalba – lietuvių kalba. Kūrėjas mane vedė prieš tai paruošęs. Jis nieko man nesiūlė. Aš tada su Kūrėju dar nebendravau, iš Jo mokymų dar negaudavau, bet viduje jaučiau tokią Šviesą, sklindančią iš šitos milžiniškos Knygos! Nė vienoje knygoje nėra tokios Šviesos – nė vienoje – ne dėl to, kad tos knygos būtų blogesnės, ne, autorystė ne tokia. Tos knygos – Biblija, Koranas, Bhagavadgita – tai žmonių parašyti tekstai – žmonių! Čia yra įvairių kategorijų dvasinių asmenybių, net ir tokių kategorijų, kurios betarpiškai kilusios iš Kūrėjo, Rojuje, visos kūrinijos geografiniame Centre, Kūrėjo Buveinėje – savaime tobulos tiek savo protu, suvokimu, Energijos įsisavinimu, tiek Išminties Galia paskleisdami šitą Šviesą, pritaikytą prie mirtingojo, paties žemiausio statuso proto. Galia buvo iš vidaus – šitą Žinią reikia skelbti šaukte šaukiant nuo stogų – nuo stogų. Įsivaizduokit, ta Galia tęsiasi manyje iki šiol. Bet jau dabar aš atradau Kūrėją, aš jau žinau, kas yra Rojaus Trejybė-AŠ ESU, dėl to Kūrėjas ir suteikė man tą misiją ruošti Dvasinius Mokytojus – ruošti – ir aš tą darau.
Skaitydamas šitą Epochinį Apreiškimą vakar priėjau tokios vietos apie mus – mirtinguosius. Noriu paskaityt –
Derintojo karjeros smulkmenos, kaip jis tarnauja gyvendamas išbandymo ir evoliucinėje planetoje, nėra manosios užduoties dalis; šitos didžiosios tiesos gvildenimą sudaro jūsų visą karjerą. Aš paminiu Derintojo kai kurias funkcijas tam, kad pateikčiau susiliejusių su Derintoju mirtingųjų visapusišką apibūdinimą. (0449-01)
Štai šitas Dokumento autorius, o aš pasižiūrėjau, kas jis – Galingasis Žinianešys. Aš gi šitą Epochinį Apreiškimą verčiau, kiekvieną žodį Meilės virpesiais išglamonėjau, bet šita milžiniška klodais parašyta Knyga turi tiek Informacijos Gelmės – jos neapima žmogiškasis protas. Pasąmonėje sutalpina, bet sąmoningai, kad ta Informacija iškiltų į sąmonės lygį iš pasąmonės gelmės, neįmanoma. Tie klodai visą laiką nusodinami vis gilyn, gilyn, gilyn. Ir štai aš pasiskaičiau, man kilo mintis, o kas yra Galingasis Žinianešys? Suradau aprašymą. Ir ką jūs manot? Galingasis Žinianešys – tai mūsų ateitis, mūsų ateitis jau pasiekus Rojų. Kodėl?
Dabar mes jau žinom, kad žengiam Gyvuoju Keliu Kūrėjo Tikrovėje. Minties Derintojas veda iš vidaus, veda siekdamas, kad mūsų vidus – dvasinė asmenybė – kuo ryškiau nušvistų dvasine Šviesa Kūrėjo teikiama per mūsų Minties Derintoją. Mes žinom, kad turim pasiekt Rojų – pasiekt – savojo Likimo įgyvendinimą. O mūsų Likimą mums suteikė, padovanojo – Pats Kūrėjas – pasiekti Jį Rojuje, mūsų gimtuosiuose Namuose. Ir mums nurodė priesaką – Būkite tobuli, net ir tokie tobuli, koks tobulas esu Aš. Reiškia, mes turime tą priesaką įgyvendinti. Džiugu, pasiekiam Rojų, esam Mirtingųjų Užbaigtųjų Rojaus Korpuso tikrieji nariai, ir štai, kas įdomu – Rojaus Trejybė turi Savų dar planų tiems pasiekusiems Mirtingųjų Užbaigtųjų Rojaus Korpusą, ir jie įgyvendina tų planų įvairias gaires. Ir kai kurie – kai kurie tokie mirtingieji – Rojaus Trejybės slaptu apkabiniu tampa Galingaisiais Žinianešiais. Sakydamas – kai kurie – turiu paaiškinti.
Likimą pasiekti Mirtingųjų Užbaigtųjų Rojaus Korpusą Kūrėjas suteikia ne vienai planetai. Net ir Šviesos ir Gyvenimo Epochą patiriančios mirtingųjų planetos – apgyvendintos planetos – taip pat gauna Likimą pasiekti, tokie mirtingieji gauna Likimą pasiekti Patį Kūrėją Rojuje. Tačiau tie mirtingieji, kurie pasiekia šitą Korpusą Rojuje iš maištą patyrusių planetų – iš tų planetų, kuriose tų planetų vyresnybė maištavo prieš Kūrėją, o jie liko ištikimi Šviesai – štai, iš jų, iš jų parenkami kandidatai tam slaptajam Rojaus Trejybės apkabinimu, kad būtų Galingaisiais Žinianešiais. Tarp kitko šitas Galingasis Žinianešys, štai, ką toliau rašo –
Susiliejusiam su Derintoju mirtingajam visuotinė tarnystės karjera atverta plačiai. Koks likimo didingumas ir kokia pasiekimo šlovė laukia kiekvieno iš jūsų. Ar jūs iki galo suvokiate, kas jums yra padaryta? Ar jūs suvokiate, kokia amžinojo pasiekimo aukštybių didybė yra išskleista prieš jus? – net ir prieš jus, kurie dabar toliau sunkiai žengiate gyvenimo žemu keliu per savo vadinamąją ‘‘ašarų pakalnę‘‘? (0449-03 – 02,03,04,05)
Tuos ryškiausius Šviesos teiginius pateikia mūsų pasauliui vienas iš Galingųjų Žinianešių – jis pateikia ne šiaip sau – jis pats gi yra iš mirtingųjų, iš tokių planetų, kur patyrė maištą! Ir dar įdomesnis dalykas yra išlikti tamsoje Šviesos spinduliu, gyvu spinduliu, šviečiančiu spinduliu yra Ištikimybės demonstravimo aukščiausias laipsnis – ištikimybės – Kūrėjui – Rojaus Trejybei-AŠ ESU! Bet dar aukštesnis yra Ištikimybės laipsnis – užbėgti už akių tokiam maišto kilimui, tokiam blogio skleidimuisi. Ir štai mes turim tokį ateities labai konkretų jau tikslą – ne vien tiktai pasiekti Mirtingųjų Užbaigtųjų Rojaus Korpusą – ir to Korpuso nariai dar iki šiol nėra nuolatiniam misijos darbui paskirti, jie dar patys mąsto, kuo jie gali pasireikšti, todėl dabar turi atitinkamų užduočių, kurios yra laikinos, jos gali tęstis ir ne vieną tūkstantį metų – bet Rojaus Trejybės apkabinimas, kada tampama jau naujos kategorijos dvasine asmenybe – Galinguoju Žinianešiu – jis jau turi konkretų savo statusą. Jie yra stebėtojai – stebėtojai Supervisatos, atstovaudami Dienų Seniesiems, štai tiems Trims Dienų Seniesiems, kurie tvarko mūsų Supervisatos visus reikalus – tas Dieviškasis Tribunolas, kuris priima nuosprendį. Būtent Dienų Senieji priėmė nuosprendį dėl maištininkų – Liuciferio, Šėtono, Kaligastijos sunaikinimo, ir tas nuosprendis tą pačią akimirką buvo įgyvendintas. Jų dvasinių asmenybių, kurios nesunaikinamos, jos amžinos, bet tapatybių sunaikinimas įvyko akimirksniu. Tos asmenybės išmontuotos – neturinčios tapatybės, kurios galėtų kada nors ateityje priimti atskyrus laisva valia sprendimus – jos niekada daugiau nebeegzistuos. Tai štai, Galingieji Žinianešiai, jie Rojaus Trejybės apkabinimu atsiranda po septynis šimtus tūkstančių – po vieną šimtą tūkstančių kiekvienai Supervisatai, ir jie paskiriami būtent atstovauti Dienų Seniesiems Supervisatos įvairiuose dariniuose. Jų veikla apima – iš esmės nėra tos veiklos, kurios neapimtų jų stebėseną. Jie yra kaip patikimiausias ryšys su Dienų Senaisiais iš to darinio, to segmento Supervisatoje, kuriai būna paskirti jau Dienų Senųjų šitoje Supervisatoje. Jie raižo – raižo kūriniją – raižo, turiu minty, skrieja – skrieja didesniais už šviesos greitį patys sąmoningos būsenos laviruodami tarp Žvaigždynų Kosminėje Erdvėje.
Štai, mano mylimieji, mes turime, kaip pateikia šito Dokumento autorius – Galingasis Žinianešys, laikinai priskirtas prie Salvingtono, o Salvingtonas, tai yra mūsų Vietinės Visatos – Nebadono – Sostinė, Gabrielio personalo, štai šitas Galingasis Žinianešys turi iš Dienų Senųjų įgaliojimą dabartinę misiją vykdyti prie Gabrielio personalo, bet jis pavaldus tiesiogiai Dienų Seniesiems.
Tai štai, mano mylimieji, jo teiginys, kad jis negali atskleisti Minties Derintojo tokios veiklos, kuri sudaro jūsų visos karjeros visuminį gyvenimą – tai jūs tik galėsite atskleisti šitą – šitą – savo gyvenimo karjerą, turint minty, karjerą – visą kelionę į Rojų. Jis gali atskleist tiktai savo karjerą, bet mes turim – kiekvienas – originalų kelią, originalų patyrimą nesikartojantį, nesidubliuojantį – todėl jo Išmintis ir perteikia šitą teiginį, kad jo įgaliojimas yra tiktai kai kurias funkcijas Minties Derintojo paminėti, kad būtų bent suvokimas, kaip tie mirtingieji susilieja su Derintoju, kaip jie veikia – bet atskleidimas yra jūsų gyvenimas su atrastu savyje Minties Derintoju – atrastu. Kada jūs susiliejate su Minties Derintoju, štai, jūs tampate viena tada ne tiktai dvasioje su savuoju Minties Derintoju, bet tampate viena asmenybe! Štai, garantija patekimo ir į Rojaus Mirtingųjų Užbaigtųjų Korpusą, ir į tapimą Galinguoju Žinianešiu! Su tuo aš ir sveikinu kiekvieną iš jūsų.
2026-07-20 23:12:23