Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Jeigu savo pažadą Jėzus įvykdytų ŠIANDIEN, sugrįžtų į šį pasaulį dar kartą, ar jį pasaulis atpažintų ir pripažintų, net ir tie tikintieji, kurie išpažįsta jo vardą turinčią religiją? Kaip reikėtų atpažinti sugrįžusį Jėzų

Jeigu savo pažadą Jėzus įvykdytų ŠIANDIEN, sugrįžtų į šį pasaulį dar kartą, ar jį pasaulis atpažintų ir pripažintų, net ir tie tikintieji, kurie išpažįsta jo vardą turinčią religiją? Kaip reikėtų atpažinti sugrįžusį Jėzų?


Algimantas
2006-04-22 14:41:49

Komentarai

Miela Leonida, nuostabus tavo patyrimas, kuris ir liudija tavo GYVĄ RYŠĮ SU TĖVU IR GIMIMĄ IŠ DVASIOS, KADA MEILĖ PRIPILDO VISĄ VIDŲ.
Štai tokie mūsų sielos broliai ir sesės ATPAŽINTŲ ŠIANDIEN TARP MŪSŲ ATĖJUSĮ JĖZŲ, ir taip pat skleidžiantį tokius pat TĖVO-AMŽINOJO SŪNAUS-MOTINOS-BROLIO, IR BEGALINĖS DVASIOS-MOTINOS-SESĖS MEILĖS VIRPESIUS. Būtent TIKTAI ŠITŲ MEILĖS VIRPESIŲ DĖKA IR GALIMA BŪTŲ ATPAŽINTI JĖZŲ ARBA JO SIŲSTĄ KITOS DVASINĖS KATEGORIJOS SŪNŲ.
Tačiau jo negalėtų - ŠIANDIEN - atpažinti nei tie, kurie vis dar šokinėja nuo vienų knygų prie kitų, nei tie, kurie užsiiminėja meditacija, nei tie, kurie Bibliją laiko Dievo žodžiu, nes jų SIELOS DAR MIEGA, O JŲ VIDUJE VIEŠPATAUJA IŠIMTINAI GYVULINIS PROTAS, KURIAM KEITIMASIS IR SAVASIS AUGIMAS YRA BAISUS.
Dėl to tokie mūsų sielos broliai ir sesės tai NEATSAKINGAI švaisto savo TOKĮ brangų laiką.
Jie lengvai praryja kupranugarį, bet paspringsta uodu - nemato GYVŲ ŠALTINIŲ - URANTIJOS KNYGOS IR JĖZAUS KRISTAUS - KALBU JUMS VĖL - BET PASKENDĘ NIEKO BENDRO SU DIEVU NETURINČIOJE BIBLIJOJE, NIEKO BENDRO SU TĖVO MEILĖS ENERGIJA NETURINČIOJE MEDITACIJOJE, NIEKO BENDRO SU ROJAUS TREJYBE NETURINČIUOSE VIS NAUJŲ IR NAUJŲ KNYGŲ APIE ĮVAIRIAS DVASINES PRATYBAS IR METODIKAS SKAITYMUOSE.
Štai tokie klaidžiojantys tamsoje mūsų sielos broliai ir sesės Jėzaus NEPAŽINTŲ, IR JĮ NET APŠAUKTŲ TARNAUJANČIU ŠĖTONUI, IR NET SU MIELU NORU DAR KARTĄ NUKRYŽIUOTŲ, KAD TIK JIEMS NETRUKDYTŲ IR TOLIAU SKAITYTI BILBIJA, MEDITUOTI, IR ŠOKINĖTI NUO KNYGOS PRIE KNYGOS.
Mūsų laimei, ir Rojaus Trejybės ŠLOVEI, vis daugaiu ir daugiau tarp mūsų bus bundančių, IR PABUDUSIŲ, ir gimstančių, IR GIMUSIŲ, iš dvasios, kad jie ir galėtų dalyvauti, ir kurie jau ir dalyvauja, iš meilės, ir su meile, kūrinijos šeimos ŠVIESINIME JAU ČIA, URANTIJOJE, IR NET ČIA, LIETUVOJE, ir JAU DABAR.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2009-04-24 15:17:34



Mielas Zilbersteinai, MEILĖS ŠALTINIS man visiškai aiškus. Aš jau atradau tiesiausią kelią, o to kelio tikrumą siela pajautė per gyvą ryšį su MYLIMU TĖVU. IR nuo to karto viduje jaučiu ramybę, palaimą, meilę ir būtent visiems vienodai. Tą ramybę, palaimą ir suteikia MYLIMAS TĖVAS per padovanotą savo dalelę, savo dvasią MINTIES DERINTOJĄ.
Sėkmės visiems einantiems tiesiausiu GYVUOJU MEILĖS KELIU.
Su meile

LeonidaL
2009-04-24 10:37:00



Tokie pergyvenimai yra menkniekiai palyginus su meditacija. Panašių turėjau šimtus. Aš esu anapus jų. Juos stebiu, kaip kiną ekrane. Tai energijų ir fantazijos žaismas. Atėjo ir prėjo, vieni po minutės, kiti po valandos, treti kitame gyvenime, tai tik laiko klausymas.

Povilas
2009-04-23 22:50:58



Arunui,
sestadieni as kaip tik busiu Vilniuje, taciau ruosiuos dalyvauti kitame renginyje. Tad atvaziuoti i jusu susirinkima negaliu.
Leonidai,
as jau sakiau, kad kiekvienas patyrimas turi saltini. Ir tai nera sudetinga nustatyti. Jei apsiverkia moteris ziuredama seriala, tai pvz., to patyrimo saltinis - Chose Antonio, ir tai yra sielinis patyrimas, kuris suzadina emocijas. Bet jausmus suzadinti gali ne tik sielinis patyrimas, bet ir dvasinis, pvz., jei garbinami demonai, tai patyrimai yra is setono (klaidintojo), o jei garbini Dieva tai patyrimas is Dievo Dvasios.
Kai as garbinu maldoje Dieva, taip pat patiriu nuostabias emocijas. Tai labai intymus jausmai, kai patiri Dievo slove, Jo didybe ir geruma, liejasi dziaugsmo asaros, ir zodziais situ jausmu neisreiksi. Ir tai labai asmeniski jausmai. Ir as tikiu, kad tai yra ralus Dievo Dvasios veikimas, butent tos Dvasios, kuria Viespats Jezus pazadejo savo mokiniams. Tad mano tikejimas pagristas ne vien Biblija, bet ir nuostabiu sios Dvasios veikimu mano sirdyje.
Taciau as turiu ir kitokia patirti. Esu buves vienoje taip vadinamoje krikscioniskoje bendruomeneje, kur taip pat buvo mokoma apie Dievo Dvasios veikima. Tuose susirinkimuose jausmai taip apimdavo tikinciuosius, kad jie net krisdavo ant zemes, buvo kalbama apie Dievo geruma, meile, dvasios jega ir t.t. Bet begant laikui, as savo sirdimi jauciau ir kazka kita, kad kazkas nera gerai, ir butent gilesniu Biblijos studiju deka suvokiau, kad tai yra ne Dievo Dvasios veikimas, o tik psichologine zmoniu manipuliacija, ne Dievo meile, bet klastote. Ir tai pastebejau tik po 8 metu (priklausiau tai bendruomenei). Jei paklausite, kokia tai buvo jega, kai tuomet turejau stiprius jausmus, kai matydavau besisypsancius zmones "meiles" ekstazeje, kai buvo giedamos nuostabios giesmes ir jauciau sirpuliukus, is kur ta jega? Atsakau - is setono. Nes tai kas ten vyko isties liudino Dieva, priestaravo Jo Zodiui ir zmoniu gyvenimai isties neliudijo Kristaus meiles. As del to atgailavau. Ir reikejo nemazai laiko, kad tos "patyrimu" zaizdos isgytu. Dabar mano gyvenimo pamatas ir saltinis isties yra Kristus. Nes si Dievo meile remiasi ne vien "siltais" jausmais bet ir Dievo ramybe, tiesa bei Kristaus evangelijos sviesa, kuri sviecia mano gyvenime. Zmogui suteiktas pasirinkimas, kad jis galetu atskirti Dievo meile nuo klastotes.

Zilbersteinas
2009-04-23 22:43:21



Leonida,mano miela Leonida,negaliu nepadėkoti tau už pasidalijimą savo patirtim..Kol Zilbersteinas"verčia"bibliją savais žodžiais,o Povilas irgi ruošia traktatą.Man malonu ir gera nuo tavo žodžių,Leonida,ačiū.O dabar palauksime jų versijos

arunas
2009-04-23 21:10:18



Vieną vakarą mane užliejo meilės banga atrodė, kad ji tvyro ir aplink mane ir manyje. Atsidūriau tarytum "Meilės Oazėj" Žodžiais to niekaip nenupasakosi. Mano pirmi žodžiai buvo "ačiū TAU MYLIMAS TĖVE, už ką man tokia dovana?" Pasijautė tokie postūmiai,toks pakylėjimas atrodė, kad visus apglebtum, išbučiuotum, postūmiai į gėrį, į gaileoyrastingumą. Norėjosi bėgti visiems pasakoti, ką ten pasakoti, tiesig šaukti, kad mes ne našlaičiai šioj žemėj,o yra visus mylintis TĖVAS kuris dalina MEILĘ visiems vienodai. Reikia tik atsiverti MYLIMAM TĖVUI visa širdimi, visa siela, visa esybe ir priimti nuostabias dovanas. Nuo to karto beveik pastoviai jaučiu ryšį, kartais stipresnį,kartais silpnesnį, priklausomai nuo vidines būsenos. Ir visą laiką jaučiu palaikymą, padrąsinimą, nuraminimą. Visos neigiamos emocijos tarytum buvo išluotos,liko tik meilės jausmas kuris vis gilėja.
Mielas Zilbersteinai, kaip paaiškintum tokį patyrimą?
Su meile

Leonida
2009-04-23 20:22:47



Mielas Zilbersteinai,pasakyk man,kaip tu supranti tikrą Dievo meilę?Kaip tu supranti ir argumentuoji Dievo Tiesą?Prašau atsakymo savo žodžiais,necituojant.Taip pat prašau atvažiuoti į gyvąsias Rojaus trejybės garbinimo pamaldas be išankstinio nusistatymo,kurios bus Vilniuje,šeštadienį.Pabūk svečiu..Jurgita tau neįrodys,nes dvasiniai dalykai patiriami.Forume mes visi kieti.Tavęs niekas neįtraukinėja ir neverčia.Aš tik prašau,bet jau dabar žinau,kad rasi priežastį atsisakyti ir ta priežastis bus biblijos paremta.

arunas
2009-04-23 19:34:43



Jurgitai,
Ka reiskia "Aš remiuosi gyvu patyrimu, tikrais pergyvenimais."?! Ar moteris kai verkia ziuredama, kaip Hose Ignasijus myli Gvadelupe, tai nera tikri patyrimai? As asmeniskai manau, kad tai gyvi jausmai, bet jie tusti, juose nera tikros Dievo meiles.
"Suvokimas ateis pamažu per visą amžinybę..." Bravo, tavoji ismintis sildo. Hitleris teige jei liaudziai po truputi pastoviai meluoti, tai ji mela skaitys tiesa. Ir neabejoju, kad tai zmoniu samoneje veikia. Bet ar tai isties yra Dievo Tiesa. O gal tokie patyrimai yra klastote, gal ju kilme nera dieviska, nes Sv.Raste aiskia pasakyta - "Dvasia aiškiai sako, kad paskutiniais laikais kai kurie atsitrauks nuo tikėjimo, pasidavę klaidinančioms dvasioms ir demonų mokymams, veidmainingiems melo skelbėjams, turintiems sudegintą sąžinę" (Naujasis T., 1Tim 4,1-2) Tai ar galetum irodyti jog taip nera, jog tie urantiski "patyrimai" nera veidmainingu melo skelbeju manipuliacija jausmais?

Zilbersteinas
2009-04-23 17:30:40



Ačiū,miela Jurgita,tavoji išmintis šildo.O jo būklę tu tiesiog idealiai apibūdinai

arunas
2009-04-23 17:15:18



Aš remiuosi gyvu patyrimu, tikrais pergyvenimais. Be to sakiau, kad žmogaus suvokimas yra dar labai menkas, kad suvoktų visų dvasinių patyrimų gelmę ir prasmę iki galo. Suvokimas ateis pamažu per visą amžinybę, mums kiekvienam to panorėjus laisva valia, gyvo bendravimo su Tėvais dėka.
Visi kiti tavo klausimai susiveda į vieną ir tą patį...

Jurgita
2009-04-23 16:23:19




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal