Forumas: temos peržiūra
APVAIZDA DAR KARTĄ PATVIRTINO, KAD JI VEIKIA, REAGUODAMA Į URANTŲ IŠREIKŠTĄ BENDRADARBIAVIMĄ SU JA, PAREIKŠTĄ ROJAUS TREJYBĖS ŠVENTOVĖJE PER GYVĄSIAS PAMALDAS VAKAR – VILNIUJE, ŠIANDIEN – KAUNE, 2011 08 28
Mielieji, APVAIZDA DAR KARTĄ PATVIRTINO, KAD JI VEIKIA, REAGUODAMA Į URANTŲ IŠREIKŠTĄ BENDRADARBIAVIMĄ SU JA, PAREIKŠTĄ ROJAUS TREJYBĖS ŠVENTOVĖJE PER GYVĄSIAS PAMALDAS VAKAR – VILNIUJE, ŠIANDIEN – KAUNE.
Po vakarykštės gyvosios KOLEKTYVINĖS komunijos su Rojaus Trejybe ir su VISA ROJAUS TREJYBĖS DVASINE ŠEIMA IR MŪSŲ KREIPIMOSI, KAD BŪTŲ PANAUDOTA APVAIZDA APRAMINANT STICHINES JĖGAS Jungtinių Valstijų rytinėje pakrantėje, kad laukiamas uraganas neatneštų tokių aukų ir nepadarytų tokių milžiniškų nuostolių, kurie gąsdintų žmones savo apimtimi ir stumtų juos į beviltiškumą, kad jie prieš tokį ENERGIJOS IŠSIVERŽIMĄ YRA VISIŠKI BEJĖGIAI.
Po vakar vykusių urantų GYVŲJŲ pamaldų Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje Vilniuje pajutau RAMYBĘ IR TIKRUMĄ, kad Niujorke įvykdyta žmonių evakuacija – tokia pirma per visą istorija, kada buvo evakuota beveik trečdalis milijono gyventojų, kada metro traukiniai visi buvo išvesti į saugią vietą, kada miesto visuomeninis transportas buvo Manhetene ir dar penkiose salose nutrauktas, kada parduotuvės buvo uždarytos, ligoninės evakuotos, kada miestas pavirto negyvu, kaip siaubo filme po katastrofos, kada net KARO LAIVAI buvo iš Niujorko išplukdyti į saugesnę atviro vandenyno ekvatoriją, net POVANDENINIAI LAIVAI, NES METEOROLOGAI STEBĖDAMI URAGANO ARTĖJIMĄ MATĖ JO STIPRĖJANČIĄ GALIĄ, IR JAU IŠ ANKSTO PROGNOZAVO JAM 4 KATEGORIJĄ IŠ DABAR VARTOJAMŲ 5 KATEGORIJŲ, kada pavojus ir evakuacija buvo paskelbta arti tūkstančio kilometrų Jungtinių Amerikos Valstijų pakrantėje, aš jau tada – po mūsų gyvųjų pamaldų – žinojau, kad šitokio SUPERtaifūno tikrai nebebus, ir visi piniginiai resursai, skirti evakuacijai ir apsaugai, buvo išmesti kaip į balą, nes tą darė AKLA IR VISIŠKAI NEDVASINGA NIUJORKO IR ŠEŠIŲ VALSTIJŲ VALDŽIA VIEN TIK MATERIALIAIS SAVO VEIKSMAIS, IR BE JOKIO BENDRADARBIAVIMO SU ROJAUS TREJYBE IR JOS APVAIZDA.
Tuo tarpu URANTAI apsaugojo Jungtines Amerikos Valstijas NUO DAUG DIDESNĖS KATASTROFOS NEGU ANKSTESNĖ CUNAMIO BANGA PASIEKUSI JAPONIJĄ, PRIDARĖ ŽALOS, KURIOS DAR ILGAI PASEKMIŲ NEATSTATYS NEI JAPONIJA, NEI JOS PAGALBININKAI IŠ KITŲ VALSTYBIŲ.
Mes – urantai – MOKOMĖS GLAUDŽIAU BENDRADARBIAUTI SU APVAIZDA IR NE TIK LIETUVOJE, BET IR BET KURIAME PLANETOS KRAŠTE.
Kaune šiandien mes taip pat meldėmės, kad nuostoliai būtų kuo mažesni. Ir kada grįžęs iš Kauno įsijungiau CNN televizijos programą, man rodomi reportažai buvo tokie aiškūs ir suprantami, kai tuo tarpu nei žurnalistams, nei meteorologams sumažėjęs be jokių AKIVAIZDŽIŲ IR JIEMS MATOMŲ priežasčių uragano energetinės galios užtaisas buvo ne tik netikėtas, bet ir nepaaiškinamas, kad meteorologas tepasakė, kad mes negalime daug ko žinoti iš anksto, mes tik prognozuojame.
Niu Džersio valstijos gubernatorius džiaugėsi, kad uraganas prarado tą prognozuotą galią, ir dabar tik lyja smarkus lietus su stipriu vėju, bet tai jau įprastas reiškinys, bet nebe tas uraganinis galios pasireiškimas, kurio taip bijota ir dėl atominių elektrinių, veikiančių valstijoje, kurios dabar nepatyrė jokių sutrikimų, ko taip buvo bijota.
Aš klausiausi tokių aiškinimų ir viduje buvo taip gera, taip šilta ir ramu, ir tuo pačiu džiugu, kad mes – urantai – prisidėjome prie uragano apraminimo.
Tačiau URANTAMS DAR LAUKIA VĖL NUUJAS BENDRADARBIAVIMAS SU APVAIZDA, NES DABAR FORMUOJASI DAR DU NAUJI URAGANAI – VIENAS APIMS TAIVANIO SALĄ, O IŠ TEN PO POROS DIENŲ IR KINIJĄ, O KITAS PO PENKIŲ DIENŲ TURI PASIEKTI JAPONIJĄ.
Mielieji mano broliai ir sesės dvasioje – urantai – PASIRAITOKITE RANKOVES IR PIRMYN Į BENDRADARBIAVIMĄ SU APVAIZDA MALDOSE APSAUGOTI KINIJĄ IR JAPONIJĄ NUO NAUJŲ NELAIMIŲ, KAIP APSAUGOJOME JUNGTINES VALSTIJAS.
Atsiminkite APVAIZDA VEIKIA TIK PRAŠOMA, O JEIGU NEPRAŠYSIME, JI SAVO PAGALBOS NEPRIMETA, NES TAI REIŠKIA, KAD MES ESAME TOKIA PADĖTIMI PATENKINTI, DĖL TO IR NESIKREIPIAME Į JĄ PAGALBOS. KIEKVIENĄ KARTĄ REIKIA KREIPTIS VĖL IR VĖL.
Mūsų planeta – Urantija – kaip ir visa Satanijos Vietinė Sistema – jau nebėra izoliuota, todėl, kol mes buvome izoliuoti – iki 1985 metų – Apvaizda veikė apmaldydama stichines jėgas remdamasi savo išmintimi ir šviesa, kad padėtų mūsų evoliuciniam augimui, be mūsų prašymų, nes tada buvome izoliuoti, daug ko nesuvokiantys, tuo tarpu dabar – NORMALIOMIS, NEBE IZOLIACIJOS SĄLYGOMIS – mes turime veikti PATYS taip, kaip veikia ir visos kitos normaliai besivystančios planetos – BENDRADARBIAUDAMI SU APVAIZDA PATYS IR LAISVA VALIA.
O STICHINIŲ JĖGŲ PASIREIŠKIMAS TIK GAUSĖS, DAŽNĖS, IR VIS STIPRESNĖS GALIOS IŠRAIŠKA.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2011-08-28 20:45:20
Komentarai
"Tačiau aš patikėsiu tik tada , jeigu tavo kompiuteris atras tą receptą dar du kartus , be pirštų pagalbos .Tai jau tikrai..
Kiek dar reikia priminti, kad urantai tiki be įrodymų. Ir ne tik tiki, bet ir gyvai gyvena Rojaus Trejybės meilės virpesių nenusakomame žodžiais ir neįsivaizduojamame, kad ir lakiausios vaizduotės bebūtume, okeane- bedugnės ir neaprėpiamos gelmės ir apimties.
Dar daugiau. Urantai esame visi, bet absoliuti dauguma to nežino. Kaip ir nežino to, jog tik urantai ir tegalėjo susiliedami dvasioje su Rojaus Trejybe ir tarpusavyje, ir su visa nuostabia kūrinija, perimti dvasinio vairo iš Sūnaus Arbitro. Ir tai padarė meilės būsenoje. Gyvosios meilės, gyvųjų virpesių atgaivos krioklio (per grubus žodis) maudomi ir glamonėjami. Tiek iš išorės, tiek ir iš vidaus, kada atvėrė dvasias Rojaus Trejybės meilei tekėti ir pagirdyti ištroškusią sielą. Ir ta įsprausta į kamputį siela pražydo it nuostabaus grožio gėlės žiedas, išskleidė sparnus jaudinančio gyvojo patyrimo skrydžiui.
Ir tai įvyko jau seniai. Ne metai ir ne dveji prabėgo.
Kas yra žinoma Rojaus Trejybei egzistencijoje, tas atrandama mūsų dabar ar bus atrandama ateity. Savy atrandama, savimi patiriama. Gyvaisiais virpesiais, maudantis Rojaus Trejybės meilėje, kūrinijos šeimoje. Broliškoje šeimoje.
Ir taip yra, norim to ar nenorim, bet evoliucijos gyvasis kelias egzistuoja. Ir egzistuoja ne abstraktus, bet konkretus ir realus, tikrai ne iliuzinis.
Mes gimstame jau eiti prieš Rojaus Trejybės valią. Bet mūsų ateinančios kartos tikrai nenorės išdaužyti snu... tam maištininkui, kurio sėklos vis dar išlenda Rojaus Trejybės mylimuose vaikuose. Nenorės, nes meilės išvengti neįmanoma. Šioje akimirkoje esant mes vis kaišiojame pagalius į darnios ir tobulos evoliucijos karietos ratus.
Tai kaipgi galime kalbėti apie autokratiją ar diktatą, kada Rojaus Trejybė mums suteikia visokiariopą pagalbą, Apvaizdos pasireiškimu.
Tereikia paprašyti. Dar daugiau- užtenka pagalvoti ir situacija pasikeičia kardinaliai. Ir tai ne įgeidžių tenkinimas, bet veikimas visumos labui aktuale sudėlioja situaciją taip, kad mūsų veikimas atitinka Rojaus Trejybės valią.
Atverkime dvasią, atraskime savyje tą Nuostabią Dvasios Dalelytę, Tą Gerąjį Locmaną. Jis taip giliai, bet ir taip arti atsivėrus Rojaus Trejybei.
Tik ramybėje atrasime ir gyvai patirsime Rojaus Trejybę. Kantrybė ir atsidavimas yra vieni iš tų savybių išgirsti Rojaus Trejybės tariamus žodžius.
Ir Ji nesako:
- Ei, klausyk ką tau noriu pasakyti.
Bet tikrai virpesiais gyvaisiais švelniai panardina į tokią būseną, kuri per grubiai apibūdinama žodžiu "palaima".
Koks skurdus leksikonas. Ir dar skurdesnė egzistencija nepaklūstant Rojaus Trejybės valiai.
Ir tai nėra diktatas.
Na kaipgi gali būti diktatu meilė? Kaipgi galima valgyti durnaropes vietoje bičių medaus?
Gyvasis nektaras, meilės eliksyras, šviesos pakylėta dvasia dar didesnei šviesai ir tiesai spinduliuoti savimi ir tarpusavyje kartu broliškoje kūrinijos šeimoje, pasitikint, atsiduodant ir tampant bendrakūrėjais aktuale su Rojaus Trejybe visumos labui.
Laikas būtų nekeliaklupsčiauti prieš nukryžiuotąjį Jėzų, bet drąsiai ir mylint ištarti:
- Nebadono Mykole, Šeimininke ir Valdove, Tėve, mūsų Vyresnysis Broli, Tu esi tas Tikrasis kelias pas Tikruosius Tėvus geografiniame centre, kur mūsų Likimas- Rojus. Ir tai tik pradžia. Dar vėliau bus vėl pradžia. Ir taip į amžinybę.
Ar tik negąsdina toks ilgas kelias? Gal dėl to ir šiaušiamės kaip ežiai- ai, dar turim laiko, dar jauni fiziniu pavidalu. Arba- jau per vėlu viską keisti.
Dogma beviltiška ir styrom. Beviltiška tik tada, kada "gimęs šliaužioti skraidyti negali".
Na jau ne, galim. Ir dar kaip.
Pamiršome raginimą būti tokiais Tobulais, net Koks Tobulas yra Kūrėjas.
Ir gana abstraktumo. Konkretinkim ir visus ir viską vadinkime tikraisiais vardais, kurie taps vis labiau tikresni po laikino miego.
Žinoma, yra ir alternatyva. Ir mūsų žioplumui ją rinktis.
Dėl Apvaizdos veikimo galiu ir paliudyti savais patyrimais.
Kuomet troškulys kankina ir fizinis kūnas pervargsta, atsiranda tai kas anksčiau būdavo nepastebėta.
Todėl ir nereikia realiai pačiupinėti. Tai yra kaip tik atvirkščiai- iliuzinis pačiupinėjimas.
Realiai yra tada, kuomet gyvai patiri virpesiais.
Ramybės jums
Arunas
2011-10-22 20:46:02
Is tikruju yvyksta labai daug Ir yvairiu sinhronizaciju, Taip aš jas pradėjau vadinti, nes kitaip jau neymanoma, is tikro visko vyksta tiek daug ir tokioje yvairoveje situacijų, kad jau net nerasai, o tik dziaugiesi viduje ir dėkoji, Trejybei ir apvaizdai. Taip kad įrodymu ieskoti nereikia, geriausias įrodymas, yra patirtis. O stai tokia patirtis ateina tik per troškimą daryti gerus darbus visu labui, visumos labui. Kai tuos darbus pradedi daryti, tuomet ir apvaizdos pagalba lydi tave visur ir visada, pateikdama, nuostabiu siurprizų tavo gyvenime. Telydi jus visus ramybe ir apvaizda.
valdasAirija1
2011-10-17 01:37:11
TIKRAI LABAI NUOSTABU . Tačiau tuo pačiu ir labai sunku patikėti , kad kompiuteris gali dirbti minčių pagalba , tačiau miela Vita , jeigu jau tai stebuklas , tai tegu būna stebuklas .
Pasaulyje visokių stebuklų įvyksta , tai tave galima taip pat priskirti prie įvykusio stebuklo fakto .
Tačiau jeigu mes norime tai įteisinti , kaip dieviškos Apvaizdos veikimą , turėtume surasti daugybę žmonių , kuriems įvyko toks pat stebuklas , bet tik toks pat ir tomis pačiomis sąlygomis . Visais kitais atvejais , tai gali būti paprasčiausias atsitiktinumas , kai sąmonė neužfiksuoja kokio tai mūsų pirštelio nekalto paspaudimo .
Tačiau aš patikėsiu tik tada , jeigu tavo kompiuteris atras tą receptą dar du kartus , be pirštų pagalbos .
emilispetras
2011-10-16 21:02:41
Mielieji,pries maždaug du metus išmokau kepti skanu obuoliu pyraga.Recepta issirasiau is interneto.Ir taip daznai ji kepdavau,kad jau net atsimindavau visus reikiamus pyragui iškepti ingredientus mintinai.O pati recepta kažkur pradanginau.Kai atejo kitas obuoliu sezonas ir panorau issikkepti savo pyraga,recepto niekur neradau,o kas i ji dedasi negalėjau atsiminti.Labai nusiminiau,ir niekaip negalėjau susitaikyti su mintimi,kad negaliu išsikepti savo skaniojo pyrago,mat kiek esu bandžiusi kitu(irgi pagal receptus is interneto)skanus neišeidavo.Prisiminiau,kad kazkada buvau uzrasiusi recepta draugei,bet ji deja niekur nerado taip pat.Bandziau ieškoti ir internete,bet ten ju tokia daugybe,kad surasti ta pati neatsimenant puslapio tiesiog beviltiška.Taip atejo sis obuoliu sezonas,o as vis negaliu pamirsti savo skaniojo recepto.Pries tris dienas,savo maldoje netiketai sugalvojau Apvaizdos paprasyti,kad man padetu surasti ta recepta.Po maždaug valandos internete ivedziau-obuoliu pyragas.Ismete daugybe receptu kaip visada,viena puslapi perziurejau ir kaip ir anksčiau pagalvojau:“kur tau cia rasi...“,taip besedint ir jokio klavišo nespaudžiant ekrane kaskas pasikeite.As vel nieko nespaudžiau ir paziurejau kas gi cia atsirado?Ziuriu nuotrauka su nuluptais obuoliukais-lyg pasirode matyta.O kai pradėjau toliau skaityti ir nuotraukas(kaip gaminasi pyragas) kitas pamaciau buvau visiskai tikra-tai mano obuoliu pyrago receptas!APVAIZDA man surado mano skanuji recepta.Pilna nuostabos dėkojau uz pagalba.Stai toks linksmas patyrimas.Su meile,Vita
vvita
2011-10-13 22:42:04
Varėnoje vakar siautėjo stiprūs krušos krituliai. Krito jau ne snaigės dydžio ledukai, bet ledo gabaliukai 1 - 3 centimetrų dydžio. Tuo metu kaip tik važiavau link Varėnos, ir teko pajusti tų ledukų trenksmą. O būta jų nemažai, nes kai pasiekiau Varėną, pakelėse buvo balta. Šis įvykis vertas apmąstymo, nes taip pat kreipiausi į Apvaizdą ir Rojaus Trejybę paramos. Ir norėjau, kad liautųsi visiškai ši ledukų liūtis, kad tik būtų kuo mažesni nuostoliai Rojaus Tėvo vaikams. Man važiuojant atrodė, kad tuoj neteksiu stiklo, bet nieko visiškai nenutiko (man teko minutė, dvi tos krušos), ir kol kas negirdėti iš kaimynų, kad būtų patirti nuostoliai: juk mašinų gausybė stovi kiemuose. O tokios ledukų krušos nesu dar patyręs, nes praėjus trims valandoms, galėjai eiti takeliu, ir dar rinkti pakelėse ledo gabaliukus; ką ir darėme su mažąja dukrele.
Vienos mokyklos direktorė sake, jau maniau, kad senus langus sukuls. Bet nieko nenutiko. Be reikalo savo protą audrino. Man tikrai geras patyrimas, kaip yra svarbu bendradarbiauti su Apvaizda, juolab, kad Ji jau nebevykdo veiklos savo nuožiūra. Dar tokios kataklizmos; jos verčia susimąstyti, kur link mes einame, ir kokius virpesius skleidžiame. Manau, kad jei taip toliau, tuoj pasieksime tokius pat tornadus, kokius matome dabar tik per medijos priemones.
Evaldas
2011-09-13 09:15:55
Miela Jurgita, tai, ką tu dabar parašei, aš taip pat patyriau būdamas parduotuvėje. Ir kartą taip perkūnas trinktelėjo, kad sudrebėjo ne tik parduotuvės langai, bet ir grindys. Kada atėjau į parduotuvę, lietus dar buvo neprasidėjęs. Aš maniau, kad spėsiu grįžti namo iki prasidės lietus. O čia ėmė taip pilti, kaip iš kibiro ir svaidytis žaibai su griausmu, kad ir minties kitos nekilo, kaip tik neleisti stichijai įsisiautėti, kreipiantis į Rojaus Trejybę, kad Ji panaudotų SAVO APVAIZDĄ, išlyginant energetinių potencialų iškrovą taip, kad žaibai ir perkūnas nepridarytų žalos ir nekeltų žmonėms TOKIOS baimės. Liūtis siautėjo tikrai trumpai, i kada išėjau iš parduotuvės lijo jau įprastai. Kada parėjau namo labai greitai vėl prasidėjo liūtis su žaibais. Ir vėl kreipiausi į Rojaus Trejybę, kad įsikištų Apvaizda. Ir vėl; labai greitai nurimo liūtis ir griaustinis.
O ŽAIBAI IR GRIAUSTINIS IR LIŪTYS DARYSIS KASMET VIS GALINGESNĖS, IR TIK APVAIZDOS DĖKA MES GALĖSIME JAS APRAMINTI, ŠITOKIU BŪDU MES VIS AKTYVIAU BENDRADARBIAUSIME SU APVAIZDA VISŲ ŠVIESOS LABUI IR MŪSŲ PAČIŲ DIDESNIAM PASITIKĖJIMUI, KAD MATYTUME, KAIP TOKIE DALYKAI REALIAI VEIKIA, IR VEIKIA VISAME PASAULYJE, NE TIK TEN, KUR MES TUO METU ESAME.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2011-09-12 20:24:50
Apvaizda niekada neveikia tenkindama žmonių savanaudiškąjį ego, tai įvairių dvasinių būtybių gausus būrys, suteiktas mums padėti įvairiose situacijose. Ji neveikia niekaip kitaip kaip tik pagal Rojaus Trejybės valią, o ji visada nukreipta ne vieno individo, bet visumos labui. Rojaus Trejybė žvelgia į mus aprėpdama ateitį ir praeitį, žvelgia tuo visuminiu amžinybės žvilgsniu, kuris mums nesuprantamas, bet per vis gilėjantį atsivėrimą pajuntamos tam tikros tikrovės suvokimo užuomazgos. Ir kuo giliau nersime į tą begalinę kūrinijos Šaltinio gelmę, tuo labiau kūrinijos tikrovė mums atsiskleis realiai ir imsime matyti ir pajausti vis platesnę jos panoramą.
Kada šiandien skubėjau iš darbo namo, nė nepamačiau, kad danguje tvenkiasi sunkūs lietaus debesys. Tik atėjus į stotelę išgirdau žaibų griausmus. Stotelėje glaudėsi daug žmonių, bijančių sušlapti. Aš irgi prisiglaudžiau, prisėdau ant suoliuko ir nuoširdžiai kreipiausi į Rojaus Trejybę pagalbos, kas Apvaizda apramintų dangų raižančius griaustinius ir žaibus. Taip pat paprašiau, kad lietus liautūsi stipriai lyti ir galėčiau grįžti namo nepermerkta lietaus. Sulaukus autobuso ir bevažiuojant ėmė taip stipriai lyti ir žaibuoti, kad dar kartą paprašiau Rojaus Tėvų pagalbos apraminant stichiją, o Tėvas mane nuramino, tardamas, kad turėčiau kantrybės, nes kai kuriems procesams įvykti reikia laiko. Kad savo atsivėrusia Jiems sielataip pat raminu aplinką. Ir iš tikro jutau bevažiuodama raminimą. Išlipus netrukus tikrai liovėsi lietus, vos lašnojo, todėl galėjau pakankamai komfortiškai grįžti namo. Įžengus pro duris, praėjus gal minutei, ėmė lyti kaip iš kibiro, kad net mama paklausė, kaip aš grįžau? Pasakiau, kad paprašiau Apvaizdos pagalbos. Ir pajutau nuostabų džiugesį ir meilę viduje, patvirtinantį, kad Apvaizda visada atsiliepia į nuoširdų bendradarbiavimą su ja. Nes iš tikro esame labai saugomi ir mylimi Rojaus Trejybės, ir tai gyvai pajuntame, jei atsiliepiame į vedimą iš vidaus veikti kartu su Ja visų labui ir gerovei.
Jurgita
2011-09-12 18:52:25
Ir aš pritariu Dieviškosios Apvaizdos veikimui , nes šiandiena visas Panevėžio miestas pilnas džiaugsmo ir tikėjimo mūsų krepšininkų tolesne pergale .
Prie vakarykštės mūsų krepšininkų pergalės realizavimo , matomai ne vienas šimtas , o gal ir tūkstančiai maldų skrido į Dieviškąją Apvaizdą , kad Lietuvos vardas sumirgėtų viso pasaulio žiniasklaidos pirmuose puslapiuose .
Aš myliu ir tikiu Dieviškąja Apvaizda .
emilispetras
2011-09-03 10:48:23
Mielas Nagli, tu ESI TEISUS, rašydamas, kad ne tik URANTAI MELDĖSI.
TAČIAU... TAČIAU TAI VISIŠKAI NE TAS PATS, KO MELDĖ URANTAI.
VIEN TIK URANTAI MELDĖ ROJAUS TREJYBĖS KAIP GĖRIO SU ROJAUS TREJYBE BENDRAKŪRĖJAI, BENDRADARBIAUJANT SU APVAIZDA VISŲ LABUI.
Ar suvoki, mano mylimas Nagli, kokia tai KOSMINĖ GELMĖ ir koks KOKYBIŠKAI milžiniškas SKIRTUMAS tarp GYVOSIOS URANTŲ maldos ir KITŲ tariamų ar mintijamų maldų?
Ir tai suvokti gali tik URANTAI, NES JIE JAU STOVI ANT TOKIO LAIPTELIO, KADA JŲ - KAI KURIŲ - PATYRIMAS PALIUDIJA MANO TEIGINIŲ TIKROVĘ.
NĖ VIENA STICHIJA NESIUNČIAMA KAIP PAMOKA, NĖ VIENA LIGA AR KANČIA NESIUNČIAMA KAIP PAMOKA NĖ VIENAM ŽMOGUI, NĖ VIENAM KŪRINIJOS TVARINIUI.
TAI TIESIOG ŽMOGAUS MENKAS GYVAS RYŠYS SU ROJAUS TREJYBE ARBA DAŽNIAUSIA JO VISIŠKAS NEBUVIMAS PASIREIŠKIA per stichines jėgas ir žmogaus klaidingus ir žemų virpesių diktuojamus sprendimus i jų įgyvendinimą.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2011-08-29 22:45:17
Labai gera tema. Apvaizdos prašymas padėti sutramdyti gamtos stichijas - puiki proga padaryti kažką apčiuopiamai gera. Tik reikia didelio susikaupimo, nuoširdumo ir, be abejo, visiško pasitikėjimo Rojaus Trejybe. Tai tikrai veikia. Aš tuo jau esu įsitikinęs bent porą kartų. Tik, prašydamas pagalbos, visuomet paklausiu, ar tai tikrai neprieštarauja Rojaus Trejybės Planui ir Valiai. Gal stichija planuotai siunčiama kaip Pamoka... Šiuo konkrečiu atveju, kuomet uraganas nusilpo iki audros lygio, Apvaizdos pagalba, manau, buvo akivaizdi. Tik yra nekuklu mums, urantams, prisiimti visą garbę už maldas vien tik sau. Juk meldėsi ir daugiau žmonių, ne tik urantų. Tai pat ir kitų religijų išpažinėjų. Religija visai nesvarbu, jei meldžiamasi nuoširdžiai. Minties Derintojai maldos energiją nusiunčia tinkamu adresu, kad ir kokiais žodžiais žmonės besimelstų. Todėl galime didžiuotis, pabuvę didelėje "talkoje", prašant Apvaizdos pagalbos. Ir ateityje mes ateisime viso pasaulio tikintiesiems į "talką", nes tai ką darome - yra nuostabu..
Naglis
2011-08-29 21:37:01
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]