Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Mūsų gyvasis kelias - tai mūsų pradžių pradžia į mūsų amžinosios ateities neatskleistą - kol kas - misiją ateities visatos amžiuje.

Mielieji, štai ką mums – pilnateisiams Rojaus Trejybės šeimos nariams – mirtingiesiems – sako mūsų Vietinės Visatos – Nebadono – Archangelas ( Archangelai yra Sūnaus Kūrėjo ir Visatos Motinos Dvasios palikuonys. Jie yra aukštosios dvasinės būties aukščiausias tipas, kuris vietinėje visatoje yra sukuriamas dideliais kiekiais, ir paskutiniojo registravimo metu jų Nebadone buvo beveik aštuoni šimtai tūkstančių. 0408-04):

“Planas dėl mirtingojo išlikimo turi praktinį ir naudingą tikslą; jūs visą šitą dieviškąjį darbą ir atkaklų mokymą gaunate ne tik dėl to, jog galėtumėte išlikti tik tam, kad patirtumėte begalinę palaimą ir amžinąjį malonumą. Aukščiausiosios tarnystės tikslas yra paslėptas už dabartinio visatos amžiaus horizonto. Jeigu tik Dievai sumanytų jus paimti į vieną ilgą ir amžinojo džiaugsmo ekskursiją, tai jie tikrai ištisos visatos tokiu laipsniu nepaverstų viena didžiule ir sudėtinga praktinio lavinimo mokykla, nepareikalautų didžiulės dangiškojo kūrinio dalies dirbti mokytojais ir instruktoriais, o vėliau nepraleistų amžių amžiais vesdami jus, vieną po kito, per šitą gigantišką patirtinio mokymo visatos mokyklą. Parama mirtingųjų žengimo pirmyn planui atrodo, jog yra vienas iš pagrindinių dalykų šiuo metu organizuotoje visatoje, ir didžioji dauguma nesuskaičiuojamų sukurtų protingų būtybių tiesiogiai arba netiesiogiai yra įsitraukusios į šito progresinio tobulumo plano kokios nors fazės įgyvendinimą. (0558 -01, pateikta Nebadono Archangelo)

Visas šis Rojaus Trejybės sumanytas evoliucijos planas yra DĖL MŪSŲ – MIRTINGŲJŲ, mus mokant jau nuo pat pirmųjų dienų šitoje planetoje, kad mes galėtume ne tik išlikti – ĮTIKĖJIMO DĖKA – bet kad ir toliau gautume mokymus iš GAUSYBĖS DVASINIŲ MOKYTOJŲ KŪRINIJOS GYVAJAME KELYJE, ir taikytume JŲ šviesą praktikoje, taip kaupdami naujus patyrimus. TUO PAČIU IR VIS LABIAU PAŽINDAMI IR PATIRDAMI SAVO TIKRUOSIUS ROJAUS TĖVUS – ROJAUS TREJYBĘ – KAIP JUOS MYLINTYS VAIKAI ATKAKLIAI, NUOSEKLIAI, IR NUOŠIRDŽIAI MOKYTUMĖS IR ŠITUO DŽIUGINTUME JUOS SAVO PAŽANGA, ŠITAIP PATVIRTINDAMI SAVO DAR DIDESNĮ ASMENINĮ DVASINĮ ŠVIESĖJIMĄ, kuris yra skirtas VISOS KŪRINIJOS ŠEIMOS LABUI, ir paliudydami šito evoliucinio GYVOJO kelio tobulumą. Mūsų ATEITIES DARBAI numatyti mums Rojaus Trejybės TOKIE, kad juos kvalifikuotai galėtume padaryti mums BŪTINA pasiekti ROJŲ ir jame esančius mūsų Tėvus.
Rojaus Trejybė į savo evoliucinį planą nieko neįtraukė, kas būtų nereikalinga. Todėl ir visas šis ilgalaikis mokymosi ir patyrimo kelias iki pasieksime Rojų yra BŪTINAS mūsų DVASINIO AMŽINYBĖS mokytojo KVALIFIKACIJAI ĮGYTI. Kitokiu būdu jos įgyti mes tiesiog NEGALIME NĖ VIENAS, NES TOKS YRA EVOLIUCIJOS PLANAS KŪRĖJO SUMANYTAS IR ĮGYVENDINAMAS tam, kad mus iš bjaurių ančiukų paverstų ne tik nuostabaus grožio gulbėmis, bet ir dar daugiau – IŠTOBULINTAIS TĖVO-ROJAUS TREJYBĖS VAIKAIS – RIBINIO LYGIU, KURIS TURI PRADŽIĄ, BET NETURI PABAIGOS, KOL RIBINIS TVARINYS SAVO LAISVĄ VALIĄ YRA SULIEJĘS SU ROJAUS TREJYBĖS VALIA – NET IR TOKIAIS TOBULAIS, KOKIA YRA TOBULA ROJAUS TREJYBĖ SAVO DIEVIŠKUOJU LYGIU.
Štai kodėl mus taip globoja ir saugo, kad tik iš mūsų parengtų IŠTOBULINTUS DVASINIUS MOKYTOJUS ATEITIES AMŽINYBĖS DARBAMS VISŲ LABUI. Todėl mes ir turime tiek daug PAGALBININKŲ, KAD TIK NEBIJOTUME KAUPTI PATYRIMŲ.
“Keliaudami gyvosios egzistencijos kilimo pakopomis nuo mirtingojo žmogaus iki Dievybės apkabinimo, jūs iš tikrųjų gyvenate būtent tą ištobulinto tvarinio egzistencijos kiekvienos įmanomos fazės ir pakopos gyvenimą dabartiniame visatos amžiuje. Nuo mirtingojo žmogaus iki Rojaus užbaigtojo yra apimta viskas, kas tik dabar gali būti – įtraukiama viskas, kas šiandien gali būti įmanoma išmintingų, ištobulintų užbaigtųjų tvarinių būtybių gyvosioms kategorijoms. Jeigu Rojaus užbaigtųjų ateities likimas yra tarnystė naujose visatose, kurios yra tveriamos dabar, tai galima būti tikram, jog šitame naujajame ir ateities kūrinyje nebus tokių patirtinių būtybių sukurtų kategorijų, kurių gyvenimas bus visiškai kitoks negu mirtingųjų užbaigtųjų gyvenimas, kurį jie nugyveno kuriame nors pasaulyje kaip savo kylančiojo mokymo dalį, kaip vieną iš etapų savo amžius trunkančiame žengime į priekį nuo gyvulio iki angelo ir nuo angelo iki dvasios, ir nuo dvasios iki Dievo. (0558-02, pateikta Nebadono Archangelo)
Štai dėl ko mums BŪTINAS patyrimų kaupimas – mokyti KITUS, KURIŲ ŽENGIMAS GYVUOJU KELIU TAIP PAT PAREIKALAUS PATYRIMŲ KAUPIMO. MES JAU – SAVO PRAEITYJE – BŪSIME PATYRIMŲ VIENOKIĄ AR KITOKIĄ FAZĘ GYVAJAME KELYJE NE TIK ĮSISAVINĘ, BET IR APJUNGĘ Į VISUMĄ SAVYJE, TODĖL IR SUGEBĖSIME JAU SAVO SUTEIKIAMUOSE MOKYMUOSE VISA TAI PERTEIKTI NE SAUSA TEORIJA, BET GYVU LIUDIJIMU, IR DAR KARTĄ PATVIRTINDAMI, KAD ROJAUS TREJYBĖ YRA VIENINTELĖ DIEVYBĖ TRIJUOSE ASMENYSE, KURI ŽINO VISKĄ NUO PABAIGOS IR SAVO IŠMINTIMI PATVIRTINO EVOLIUCIJOS GYVOJO KELIO BŪTINUMĄ VISAI KŪRINIJAI, KAD ŠI PATI BŪTŲ KUPINA PALAIMOS, O JOS KIEKVIENAS TVARINYS – PER GYVĄ RYŠĮ SU ROJAUS TREJYBE – GALĖTŲ PATIRTI PALAIMOS GYVĄ TEKĖJIMĄ SAVYJE ASMENIŠKAI, IR DĖL TO VIS AUGANTĮ MEILĖS ŪGĮ SAVO VIDUJE, IR JUO NAUDOTIS VISŲ LABUI – KŪRINIJOS LABUI, KAIP TĄ IR NUMATO ROJAUS TREJYBĖS EVOLIUCIJOS PLANAS – KŪRINIJA NUŠVINTA TIEK, KIEK NUŠVINTA KIEKVIENAS JOS NARYS ASMENIŠKAI SAVYJE.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2011-08-31 13:20:11

Komentarai

Mielieji, skaitant šias dvi pastraipas iš Urantijos Knygos tampa džiugu, tarsi, pavasarinis lietus nuplautų, išskaidrintų visą vidų. Mes esame pilnateisiai didžiulės Rojaus Trejybės šeimos nariai, daugeliu ryšių susieti su vyresniaisiais dvasiniais broliais, dalyvaujančiais mirtingųjų ištobulinimo evoliuciniame plane. Mes, kaip ir jie, esame dvasios ir vis sąmoningiau per įtikėjimą atsiverdami džiuginame savo dvasinius mokytojus, kad jų pastangos duoda vaisius ir kad mes vis labiau tampame jų bendrakūrėjais.
Juk ne veltui mums buvo perduotas mokymas apie Apvaizdos panaudojimą, numalšinant Urantijos Planetoje siaučiančias stichijas. Evoliucinis mirtingųjų ištobulinimo planas tuo ir yra nuostabus, kad nuolat pasireiškia naujais niuansais. Dabar esame praktiškai mokomi, kaip dirbti Apvaizdos kolektyve, sureguoliuojant planetos energetinę pusiausvyrą.
Mums, urantams, palikėtas Kūrinijoje visiškai naujas mirtingųjų ištobulinimo aspektas,- garbinant Rojaus Trejybę nuo pat pirmojo gyveniomo etapo mirtingojo kūne. Nuo mūsų vis gylesnio įtikėjimo ir pasireiškimo aplinkoje dvasiniais vaisiais prklauso apreikštos Rojaus Trejybės religijos plitimas planetoje. Tuo pačiu metu randasi ir naujos civilizacijos, kuriamos pagal Trijų kūrinijos Šaltinių ir Centų valią, užuomazgos.
Kai visą tai apmąstai, apima džiugesys, kokiame nuostabiame dvasiniame virsme , pačiose jo ištakose, mes dalyvaujame!
Todėl taip svarbu eiti šiuo įtikėjimo keliu pirmyn, nestoviniuoti, nesižvalgyti atgal, atidžiai studijuoti dvasinius šaltinius, Garbinti Rojaus Trejybę Jos šventovėje, kurioje gyvai pajuntamos mūsų Tėvų meilės vibracijos. Svarbu, kad taptume tokiais dvasiniais mokytojais, kurie savo mokiniasms perteiktume tik Rojaus Trejybės teisą. Tai ir yra mūsų tikrasisi nuolankumas, su ryžtu ir džiugesiu dalyvauti mums Rojaus Trejybės numatytame savęs ištobulinimo plane.
Su meile

Laima
2011-09-01 11:19:56



Pries sesias dienas Tevas mane moke:“Mano tau suteikiami mokymai yra pradžia.Pradziu pradžia.Kada tu labiau pasitikesi Manimi tu užauginsi tvirta charakteri.Po to tu užauginsi kitus Mano vaikus.Uzauginsi juos tvirtais,stipriais,bet-Mano vaikais.Bet pirma tu turi sustiprėti dvasiškai pati.O tai ilgas,kantrybes reikalaujantis darbas.Darbas su savimi,su aplinka.Keisdamas save,keiti ir aplinka“.As nelabai supratau kas cia buvo turima omenyje-pradziu pradžia.Kai perskaičiau Algimanto temos pavadinima ir pamaciau tuos du zodzius-pradziu pradžia- is karto prisiminiau,kad man Tevas taip pat taip sake ir perskaičius tema,radau atsakyma,ka tai reiškia.Kokia gili mintis,ir pamaniau kaip Tevo mokymuose turint gilesne izvalga galima daug izvelgti...Su meile,Vita

vvita
2011-08-31 22:28:44



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal