Forumas: temos peržiūra
Tėvo mokymas apie veikimą aplinkoje, 2011 09 11
Kada sekmadienio rytą pagarbinau Rojaus Trejybę ir pasimeldžiau, po maldos ėmė lietis Tėvo perteikiamas mokymas, kupinas meilės ir stiprybės. Jis pasakė tai, ko reikėjo mano atsivėrusiai dvasiai, kad patirčiau sustiprinimą ir nuraminimą. Po to bevaikščiodama po mišką ir bemąstydama panorau dar kartą Tėvo paprašyti mokymo visiems, kurį galėčiau užrašyti ir pateikti forume:
„Mano mylimieji vaikai, aš esu Pirmasis Šaltinis ir Centras, jūsų vadinamas Tėvu. Aš jus visus apkabinu begaliniu savo glėbiu, suteikiu jums pilnatvės patyrimą, kuriame sutelpa Manoji meilė, ramybė, išmintis, gailestingumas ir tiesa. Šiomis tobulomis savybėmis aš vienodai dalinuosi su savo lygiaverčiais partneriais Amžinuoju Sūnumi Motina-Broliu ir Begaline dvasia Motina Sese. Kada jūs atsiveriate Man, jūs patiriate tokius pakilius jausmus, kurie nuspalvina jus Mano meilės atspalviu. Kada jūs atsiveriate Mums trims Šaltiniams ir Centrams ,šis meilės atspalvis įgauna pilnatvės pojūtį, nes Mes neveikiame kūrinijoje kaip nors atskirai vienas be kito. Mes veikiame nedalomai.
Dvasinė šviesa, Mano brangieji, jus pasiekia tiek, kiek dedate pastangas patys, atverdami Mums savo dvasią. Ji neateina savaime, nes kiekvienas veiksmas, nors ir menkiausias, nukreiptas Mūsų labui jus sustiprina iš vidaus ir padeda jums atsiskleisti tikraisiais Mūsų sūnumis ir dukromis. Aš jau ne kartą esu jums minėjęs, kad pirmiausia turite prisipildyti Mūsų gyvos šviesos, meilės, išminties, kad sklidinas jūsų vidus galėtų skleisti dvasinę šviesą kaip pagalbą jos ištroškusiems kitiems Mano vaikams, gyvenantiems visiškoje dvasinėje tamsoje. Todėl pirmiausia juos turite mokinti gyvo ryšio su Mumis Trimis Šaltiniais ir Centrais, kad plėstųsi jų suvokimas ir patirtų pilnatvės pojūtį savo viduje, o ne tuštumą, kaip dauguma jaučia dabar.
Tik klodami dvasinį pamatą per kasdienį gyvą ryšį su Mumis, jūs tvirtėsite savo dvasiniu Aš ir vis labiau atsiskleisite įvairiais savo nuostabios Mūsų padovanotos asmenybės atspalviais ir niuansais. Žinios, kurias semiatės iš Mūsų suteiktų jūsų planetai šaltinių kaip Urantijos Knyga, Sūnaus Kūrėjo jums žinomo Jėzumi Kristumi apreiškimas ir Mūsų gyvi mokymai jums turi remtis ant to dvasinio pamato. Tai jau tolimesnis jūsų augimo etapas, kad pažintumėte kūriniją ir Mūsų pasireiškimą joje visur. Išmintį irgi semiatės iš Mūsų, kad galėtumėte paskleisti kitiems savo dvasios broliams ir sesėms.
Jūs esate Mūsų šviesos žiburiai šioje planetoje ir šiame laikmetyje, galintys prisidėti prie jos nušvitimo tik per nuoširdų savo dvasios atvėrimą Mums Rojaus Tėvams.Tai kloja pagrindą tolimesniam jūsų atsiskleidimui, išdrįstant nešti gyvąją tiesą ir sampratas taip, kaip jus rengiame kiekvieną iš vidaus. Ir Mes žinome, kad jūs nešite šią šviesą ir meilę su gyvu žiburiu savo viduje.
Jums reikalingas laikas, kad gaunamos iš Mūsų gyvos sampratos įsitvirtintų jumyse, kad įleistų šaknis kaip daigas, kuris ima tvirtėti glostomas saulės. Jūs esate globojami ir užliejami pastoviai Mūsų dvasinės meilės ir šviesos, puoselėjančios jus vardan visų gerovės.
Niekada nesusitelkite tik į savo Aš, žvelkite į aplinką kaip į visumą, nes esate didžiulės kūrinijos šeimos pilnateisiai nariai. Ir šiuo metu jūs esate vieninteliai, galintys atspindėti Mus savo veikla, pasireikšdami taip, kaip ir Mes pasireiškiame visos kūrinijos mastu, drąsiai ir ryžtingai, veikliai ir išmintingai su meile, semdamiesi šių dvasinių savybių per kasdienį bendradarbiavimą su Mumis.
Mes ir jūs pabudę dvasioje Mūsų vaikai esate bendrakūrėjai, šviesinantys ne tik šią tamsos apimtą planetą, bet ir visą kūrinją. Savo gyvu atsivėrimu rodote pavyzdį net ir tiems Mūsų vaikams, kurių nemato jūsų materialios akys, bet kurie taip pat kiekvienas turi savo užduotį ir tikslą padėti jums augti ir atsiskleisti vis platesniu pasireiškimu.
VISA KŪRINIJA YRA VIENTISA SISTEMA. Ir jei nors vienas jos segmentas patiria suirutę, pasekmes jaučia visa kūrinija, tik skirtingu lygiu. Kada akmenį metate į vandenį, jo visu paviršiumi nuvilnija bangelės, į pakraščius silpdamos.
MES VISI TRYS ŠALTINIAI IR CENTRAI ESAME REALŪS IR PATIRIAMI TIK JŪSŲ VIDUJE, kurį noriai atveriate arba su baime užsklendžiate. Pasirinkimas jūsų rankose. Nuo kiekvieno jūsų priklauso, kiek atspindėsite Mus per savo atvertą dvasią, atspindėsite visumai, ne tik šiai planetai.
ATSPINDĖDAMI MUS VISAI KŪRINIJAI.“
Ačiū mylimas Tėve.
Kiekvienas gaunamas mokymas nuostabus tuo, kad viduje yra patiriama jo dvasinė gelmė, praplečianti dvasinį žvilgsnį ir suvokimą.
2011-09-13 21:36:06
Komentarai
Šį šeštadienį anksti ryte miegodama pamačiau labai ryškų vaizdinį: žvelgiau į neapsakomo grožio ir ryškumo žalią pievą nusėtą gausybe nuostabių geltonų žiedų, kaip būna pienės žydi pavasarį, bet tai buvo ne pienės. Dideli gėlių žiedlapiai, primenantys obelų žiedus, spindėjo ryškiu geltonu spindesiu. Per vidurį pievos tiesiai prieš mane vingiavo siauras žalias takelis, tarsi pramintas. Tolumoje matėsi dirva o už jos mėlynavo vaiskus vasaros dangus. Susidaro toks įspūdis, tarsi atsigręžusi atgal žiūrėčiau į prakeliautą gamtos vaizdą. O jis gniaužė kvapą savo intensyviomis ryškiomis spalvomis.Kada šį matytą vaizdinį papasakojau Rojaus Trejybės šventovėje, gavau patarimą paklausti Tėvo ir išsiaiškinti jo reikšmę. Taigi kada šiandien paprašiau Tėvo kad paaiškintų man jį, gavau mokymą, kuriuo noriu su jumis visais pasidalinti.
„Mano brangi dukra, kiekvienas vaizdas, perteikiamas jums yra mokomoji priemonė, skirta sužadinti jūsų dar snaudžiantį ir tingų protą mąstyti, veikti kartu su Mumis, įsitraukiant į nuostabų dvasinį žaidimą. Jūs esate kūrėjai, ir kuriate šią tikrovę pagal savo sumanymą, tačiau kiek jis atitinką Mūsų Rojaus Tėvų laisvą valią? Kada savo dvasia atsiveriate Mums, tada ir pajuntate gyva dvasine būsena, kad ši tikrovė yra gyva, kad kiekvienas veiksmas turi atoveiksmį ir kad tik kurdami tikrovę su Mumis tampate tikraisiais kūrėjais kaip ir Mes, kada imate pasireikšti visų labui ir gerovei.
Mylima dukra, šis ryškus vaizdas buvo tau perteiktas per Minties Derintoją, paaiškinantis Manąją tikrovę, praplečiantis tavąjį dvasinį žvilgsnį. Kada ją imate kurti su Manimi-su Rojaus Trejybe, ji įgauna tikrąją reikšmę ir prasmę, ji atkartoja Mūsų pasireiškimą joje. Žalia pieva yra Mūsų kuriama drauge su jumis tikrovė. Kuo nuoširdžiau atveriate savo dvasią, tuo labiau pamatote ją kupiną ryškių spalvų, o ne pilką ir niūrią. Ji pražysta nuostabiais žiedais ir puošia taip, kad norisi gėrėtis ir žavėtis ja. Net kiekvienas gėlės žiedas pražysta su meile, skleisdamas šviesą ir palaimą. Gėlės atspindi tą gyvybingumą, kurio prisipildę iš Mūsų, užliejate aplinką. Ji nušvinta gyva dvasine šviesa. Tik savo atverta dvasia galite kurti nuostabią tikrovę ateities kartoms, patys atsiskleisdami savo nepakartojamu asmenybės dvasiniu žiedu, spindėdami aplinkai ir nuspalvindami aplinką savuoju spindėjimu. Ji tampa gyva per jus, per Mūsų pasireiškimą kartu su jumis. Tuomet dvasia tampa gyvybinga ir veikli, išmintinga ir kurianti palaimą visų gerovei. Todėl kada gyvenate savo kasdienį gyvenimą drauge su Mumis, kiekvienu savo veiksmu atspindite Mus. Gyva meilės būsena jūsų viduje tik atskleidžia jums bendro gėrio kūrimo kartu su Mumis kaip bendrakūrėjais faktą.
Kiekvienas veiksmas, priimant tam tikrą moralinį sprendimą, atspindi jūsų atsivėrimą Mums, kadangi jo pasekmė jums paliudija, kiek jis toli prasilenkia su Mūsų valia. Šiame perteiktame tau vaizde geltonos gėlės ir yra ta aplinka, kokią tu matai, kada kiekvieną savo veiksmą pašventi Mums – štai ji nusispalvina nuostabaus grožio ir spindesio žiedais. O žengdama per tokį žydintį lauką kaip tavo ir kiekvieno jūsų su meile sukurtą nuostabią aplinką, ir patirsite, kas yra tikrasis bendro gėrio kartu su Mumis kūrimas ir pasireiškimas tikrovėje, kuri yra vientisa ir per kiekvieną iš jūsų susieta į bendrą visumą. Kiekvienas jūsų esate šios didžiulės kūrinijos kaip visumos maža bet labai reikšminga dalis. Ir tik Manoji meilė suteikia prasmes ir tikrąsias reikšmes viskam.“
Ačiū mylimam Tėvui už tokį išsamų vaizdinio paaiškinimą, kokio aš tikrai nesitikėjau.
Jurgita
2012-03-11 18:07:40
Miela Jurgita,as taip pat nuosirdziai dekoju tau uz si Tevo mokyma ikelta i foruma.Siandien ryte perskaicius si mokyma pajutau nusiraminima viduje.Radau jame tai,ko man taip reikejo tuo metu ir ateiciai.Mokymas sustiprino mane is vidaus ir tarsi pripilde ryzto toliau eiti siuo nuostabiai tobulai klojamu mums Gyvuoju Keliu.Su meile,Vita
vvita
2011-09-14 22:25:10
Ačiū tau, miela Jurgita, už tokį puikų Tėvo mokymo perteikimą mums visiems.
Rojaus Trejybės Asmenų suteikiami mokymai, kaip ir Urantijos Knygos apreiškimas, kaip ir Jėzaus Kristaus apreiškimas KALBU JUMS VĖL, nuolat pabrėžia - mums primena, kad neužmirštume - mūsų asmeninį ATSIVĖRIMĄ KŪRĖJUI - ŠALTINIUI IR CENTRUI, iš kurio ir teka į mūsų ATSIVĖRUSĮ DVASINĮ ASMENĮ - meilė, šviesa, ir išmintis. Ir tą mes patiriame ypač Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje per gyvąsias pamaldas. Štai tada mes ir pajuntame giluminį ir stiprų norą drauge su Rojaus Trejybe KURTI GĖRĮ IR ŠVIESĄ SAVO PASIREIŠKIMU KASDIENĖJE APLINKOJE, VEIKDAMI TOS PAČIOS ROJAUS TREJYBĖS GYVOS IR PATIRIAMOS MEILĖS MOTYVU.
VISI APREIŠKIMAI - URANTIJOS KNYGA, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, ir Rojaus Trejybės Asmenų mokymai - yra skirti mums ne tam, kad juos tik skaitytume, bet kad jas gyventume ir taikytume savo kasdienybėje, šitokiu būdu jie iš TEORINIŲ MOKYMŲ PAVIRS MŪSŲ PRAKTINIU PATYRIMU - ĮSISAVINTAIS MOKYMAIS.
Ką tik Jurgitos priimtame mokyme Tėvas sako:
"Niekada nesusitelkite tik į savo Aš, žvelkite į aplinką kaip į visumą, nes esate didžiulės kūrinijos šeimos pilnateisiai nariai. Ir šiuo metu jūs esate vieninteliai, galintys atspindėti Mus savo veikla, pasireikšdami taip, kaip ir Mes pasireiškiame visos kūrinijos mastu, drąsiai ir ryžtingai, veikliai ir išmintingai su meile, semdamiesi šių dvasinių savybių per kasdienį bendradarbiavimą su Mumis."
Tai NURODYMAS MUMS - UTANTAMS - BŪTI AKTYVIEMS ROJAUS TREJYBĖS MEILĖS, ŠVIESOS, IR IŠMINTIES NEŠĖJAMS, NES ŠIANDIEN TOKIU LYGIU JOS BE URANTŲ NENEŠA NIEKAS VISOJE PLANETOJE. Šiandien tik urantai turi GYVĄJĄ ROJAUS TREJYBĖS RELIGIJĄ IR GYVĄSIAS PAMALDAS ROJAUS TREJYBĖS GYVOJOJE ŠVENTOVĖJE. Ir būtent Rojaus Trejybės garbinimo metu ir prisipildo atsivėrusi mūsų dvasinė asmenybė gyvybinės energijos iš Rojaus Trejybės, prisipildo meilės ir šviesos, ir tada ji trokšta būti dar aktyvesnė ir ryžtingesnė atspindėdama Rojaus Trejybės savybes savo asmeniniu veikimu kasdienybėje, trokšta veikti dar ryžtingiau ir aktyviau ne dėl to, kad jaustų kažkokią pareigą veikti, bet dėl to, kad savo viduje jaučia vis stipresnį Tėvo-Rojaus Trejybės vedimą.
IR BŪTENT PER GYVĄSIAS PAMALDAS ŠITAS POJŪTIS YRA SUSTIPRINAMAS, NES ASMENYBĖ ATSIVERIA ASMENYBĖS ŠALTINIUI IR CENTRUI - KŪRĖJUI - VIS GILIAU IR STIPRIAU, TODĖL JI IR PAJUNTA DIDESNĮ KŪRĖJO DVASIOS VEIKIMĄ SAVO VIDUJE.
Tik šitokiu būdu APREIŠKIMAI PAVIRSTA TIKROVE, O EVOLIUCIJOS TIKROVĖ YRA SUMANYTA KŪRĖJŲ VIEN TIK ŠVIESI, ŠVIESĖJANT KIEKVIENAM ASMENIŠKAI.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2011-09-14 11:50:50
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]