Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Lietuvoje - beveik pusketvirto milijono gyventojų. Ar tarp jų atsirastų dvyliką vyrų, kurie pasirinktų šiandieninio APAŠTALO tarnavimą? Ar atsirastų septyniasdešimti penki EVANGELININKAI, kurie sklelbtų Urantijos Knygos apreiškimo Tėvą? Ar

Lietuvoje - beveik pusketvirto milijono gyventojų. Ar arp jų atsirastų dvylika vyrų, kurie pasirinktų šiandieninio APAŠTALO tarnavimą? Ar atsirastų septyniasdešimti penki EVANGELININKAI, kurie skelbtų Urantijos Knygos apreiškimo Tėvą? Ar atsirastų dvylika moterų EVANGELININKIŲ, kurios atsiduotų Dievo Meilės ir Tiesos skelbimui ŠIANDIEN, NE RYTOJ? O juk taip buvo prieš du tūkstančius metų, o šiandien YRA KAS?


Algimantas
2006-05-16 11:44:26

Komentarai

Taip, Algimantai, Lietuvoje tikrai ŠIANDIEN atsirastų ir atsiras dvylika APAŠTALŲ, septyniasdešimt penki EVANGELININKAI, dvylika moterų EVANGELININKIŲ.

Vyda (Vilnius)
2007-03-08 13:04:35



Eiti į žmones ir kalbinti gatvėse praeivius yra sudėtingas reikalas. Lengviau ,kai šalia yra nors dar vienas bendramintis, galintis fiziškai ir morališkai palaikyti apaštalavimą. Aš tai visada stebiuosiu , Algimantai, tavo dvasine stiprybe. Man vienam asmeniškai būtų per sunku vesti apaštalavimą. Dar atgimimo laikais buvo kilusi tokia mintis ir buvau bandęs kalbinti bendradarbius, bet greitai supratau, kad jie visi jaučiasi laimingi per savo maldaknyges ir daugiau nieko nenori žinoti.

petras
2007-02-24 11:50:22



tikrai yra !

Arunelis
2007-02-20 01:52:17



Mielieji, Tėvas kiekvienam padovanojo savo paties dalelę, savo paties dvasią, Minties Derintoją, kuris mus, kiekvieną, ruošia gyvenimui JAU PO PRISIKĖLIMO. Tai mūsų sielos, arba MORONTINIS būsimasis etapas, kuris užtruks tūkstančius metų, kol tapsime DVASIOMIS, bet vis tiek išsuagodami savo dabartinį vidinį AŠ. Per visą amžinybę. Ir su Derintojų SUSILLIESIME. Susileisime į vieną asmenybę su paties Tėvo dalimi, nors esame kilę iš pačios apačios, iš materialaus pavidalo. Jūs tik susimąstuikite akimirką - susileisime su Tėvo dalimi. Ir ne taip jau ilgai laukti. Ir visi giluminiai siekiai pažinti visą Tėvo dangiškąją šeimą, patį Tėvą, šviesinti VISATĄ, KŪRINIJĄ, tapti su TĖVU BENDRAKŪRĖJAIS, tie vedimai yra iš Minties Derintojo. Tuo tarpu Jėzaus dvasia - TIESOS DVASIA - skatina TIESOS SIEKIMĄ, dėl to ir ji pati vadinasi TIESOS Dvasia. Tai artimesnis siekis dabartiniame žmogaus etape, Urantijoje, norint atstatyti i rteisingumą, ir meilę, ir gailestingumą.
Tie, kuriems artimiau ar primtiniau, o tą sako pati siela, bendrauti su Tėvu tiesiogiai, Jam melstis, Jį garbinti, bendraukite tiesiogiai. Bet Jėzus sakė, jeigu kas nežino ko prašyti Tėvo, gali prašyti Jėzaus, ir per Jėzų, ir tuomet jau Jėzus perteiks žmogaus prašymus. Žmogui, iš esmės nėra skirtumo, ar jis su Jėzumi bendrauja, ar su Tėvu, vis tiek viskas pasiekia Dievą. Dėl to nesukit dėl šito per daug sau galvos. Svarbu, kad būtų nuoširdud noras ĮTIKĖTI, nes tik ĮTIKĖJIMAS suteikia prisikėlimą po mirites. O dar geriau ir noras GIMTI IŠ DVASIOS, tuomet GYVENIMAS TAMPA PALAIMA.

Algimantas
2006-07-15 13:00:27



Sakau, kad TĄ ŠVIESĄ ir čia jau galim pamatyti ir joje būti. Audry tu - sapne - iškraipytojau.

Debesa
2006-07-15 12:29:30



Va, matai, Grisha, sako, kad sviesos gal net ir nera visai... Tur but zino, kad sako?

Audrys
2006-07-15 11:01:03



ten ne bus, o jau yra... :)

Debesa
2006-07-15 10:53:25



Jėzaus neturėjimas :)). tik meilė jam, o ir dievui.

Debesa
2006-07-15 10:52:33



o iš kur žinot, kad apskritai kažkokia ir kažkur "šviesa" yra??? Patikėjot kažkieno paistalais? :)) Ir kam ji jums reikalinga, ką su ja veiksit?":)) Manot, kad TEN bus labai labai gera? Naivuoliai....:)))

Zita
2006-07-15 10:52:11



Tai kas ,broli Audry ,mus apakėlius išves į šviesą ,a ?

Grigorijus
2006-07-15 10:46:45




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal