Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

zemiskasis patyrimas. kaip praleisti laika zemeje.

Manau yra pora variantu, kai gyveni zemeje tarp zmoniu mokaisi dirbi turi gyvenimo drauga sukuri seima kartu gyveni sulauki anuku, ir tas gyvenimas tarp zmoniu kada susipazysti su visais, taip gyvenant daug situaciju iskyla ir daug pasimokai. O kitas variantas, kas ir tevo valiai priklauso, skelbti nauja zinia apie UK, mokyti is meiles visus zmones, rupintis ju dvasiniu zengimu vidaus link.
Man asmeniskai gal patiktu pirmas variantas, su biski skelbimu tos tiesos zmonem, bet toks vien skelbimas ir tarnavimas dievui, atrodo daug prarasi, norisi patirt gyvenima. Jei ta tarnyste itrauktu daugiau poilsio ir laisvai pasirenkamo laiko praleidimo ji butu priimtinesne.
Noriu isklausytu jusu nuomoniu, apie tai kaip verta praleisti gyvenima zemeje. gal kaip indijoje skirstomas gyvenimas i dalis po ketvirtadali (mokslai,seima,be seimos, be pasaulio), taip ir cia nugyvent 50metu gyvenima, o tada turint patirties mokyti kitus. arba parasykite kas su tuo susije, man idomu.


Vaidas
2006-05-19 21:41:06

Komentarai

.Kai as daviau Dievui zodi kad gyvensiu pagal jo vedyma ir juo klausysiu tai atsiveria naujas zinojimas apie gyvenimo tiksla,apie save ir aplinkinius ir nebekila pasaliniu minciu.Apsidairai aplink save ir matai kas piktas,kas serga,kas iesko ir t.t. ir bandau jiems padeti zodziu,tyla,juoku,isgyvenimais...Vakarais ir rytais padekoju Dievui pasakau kad noriu buti labai gera ir gyvenu savo kasdienini amzina grazu gyvenima,nes tai yra ateitis.Sekmes.Vaidai, labai sauniai rasai ir teisingai galvuoji ir savo klausimuose ir apmastymuose pats i viska sau atsakai.Tai amzina problema kad nera su ko gyvai bendrauti,mes busime visalaik vieni ir nevieni.

Laima(Klaipeda)
2006-06-27 00:53:32



Mą tai rodos gereuse praleist laiką ne žemėj,bo ten labai šalta,o če prie kompo arbe kur nors medituojant profsajungu rumuose ar kur prie ežero. O gal aš ne teisus?
O apie 50 metų tai nusišnekėjai

sandrute
2006-06-26 17:09:30



Galvočiau, jeigu ir priimt kaip tiesą, kad, sakykim, pajunti lyg misiją turėtum kokią, tai vistiek, man atrodo, tas žmogus turėtų būti su labai jau praktikoje atidirbta patirtimi. Jeigu vyras, tai ir ten, sakykim, šeima padoriai pasirūpinęs, sugebėjęs pragyvenimą normalų užtikrinti, pastovintis kur reikia už savo šeimą, mylintis stipriai ir dvasiškai moterį, ir vaikų auklėjimą išmanantis, ir pats pasitikintis ne vien išoriškai savim. O, jei,sakykim, juoko formoj(moterys nepykit :) )tai kokia moteris, tai - kokybiškai auginusi vaikus, kol jie maži, sakyčiau taip iki kokios mokyklos pradinių klasių, kada jiems stipriai reikia mamos investicijų į jų asmenybės raidą, dar mokėjusi ekonomiškai tvarkytis namų ūkyje, gerai atrodžiusi visą laiką :),mokanti mylėti savo vyrą, palaikanti jį jo darbuose, skatinanti siekti jį vis didesnių aukštumų. Aišku, ir pati nestovėdama vietoje. Turiu galvoje - dvasinį augimą. Ji turėtų sugebėti derinti namų darbus :) su darbu, sakykim, visuomenėje. Arba jis nebent jai užtikrintų pragyvenimą iki gyvos galvos :). Tai, va, tokie žmonės gal šalia normalaus paprasto gyvenimo galėtų ir tą dievo žodį skelbti. O kiti jų atidžiai klausytųsi, nes būtų ko pasimokyti. Nu ir prirašiau. Seniai bekalbėjau šitaip.

Mindaugas
2006-06-26 08:00:29



Verčiausia išlikti žmogumi - bet kokiomis sąlygomis. Kartą, kai dar buvau nepakankamai drąsi, viena "draugė paklausė - o ką darytum jei vėl koks nesusipratimas(na,maždaug taip). Aš-jei jau neišeitų pasakyt-parašyčiau laišką. Ji vos nenugriuvo nuo matymo ne šviesos, bet vaikiško naivumo. Yra kaip yra. Kiekvienam savo. Kažkam rūpi sielos švara, kažkam tik sava nauda. (P.S. Nemiela, bet privalu. Ir tau, ir man tam tikromis sąlygomis...)

Dalia
2006-06-25 16:06:16



geros mintys Mindaugai, atrodytu kad zmogus turintis didesne patirtį gyvenime, poto galetu labiau suprasti kitus ir juos mokyti.

Vaidas
2006-06-26 20:48:24



tinkamai ivertinti situacija sunkoka, kaikuriuos ivykiais gali pasidziaugti tik tada kai jie baigiasi. kaip pasiklydus miske eini betkuria kryptimi, o tik isejus ant kelio supranti kad gera krypti pasirinkai, o gal ir geresne buvo. Jei dievas toks tobulas, gal jis mums duoda tobula gyvenima, tik mes to nezinosim.

Vaidas
2006-06-07 13:36:25



kai nesergi ir labai bloga būna, nublanksta visi gražūs stebuklai, viešpatyje lieka ji ir jis

paprastas stebuklas
2006-06-03 22:02:06



nublanksta visi groziai, kai sergi ir bloga lb buna. Tada tik nori stebuklo, kad tikrai su dievu viskas butu imanoma.

Vaidas
2006-06-03 20:00:46



oi tu gražus, ir mintys gražios lyg jūros balti žirgai plūsta į sielos akis, ir žvilgsny vienatiniam, romaus avinėlio ar atlėkusio paukščio,- giesmė lyg styga susminga į širdį. Akimirka, stojusi tavo artybėj, ašara pražydo ir Viešpaties malonėj švelniai pamilo

Drakula
2006-06-03 12:15:13



noriu.

Vaidas
2006-06-03 11:20:37




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal