Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

KREIPIMASIS Į JAUNIMĄ

Mielieji, tai, kad dabar yra tiek daug jaunų ir pasimetusių žmonių, kurie visiškai nežino net dėl ko šitame pasaulyje jie gyvena, ko jiems siekti, ko mokytis ir iš kur semtis mokymo, rodo jų TĖVŲ ir MOKYTOJŲ mokymų vaisius.
Bet ir tėvai, ir mokytojai, patys neatradę savyje tikrojo MOKYTOJO, TĖVO, visą laiką gyveno našlaičių gyenimą. Dėl to ir negalėjo suteikti tikrosios meilės ir tikrojo mokymo šiems, ramybės taip dar ir neatradusiems savyje, vaikams - dabarties jaunimui.
Ir šitie jauni žmonės lygiai taip jautėsi, ir jaučiasi, NAŠLAIČIAI, nors savo žemiškuosius tėvus turi, nors šie tėvai uždirba pinigus vaikų išlaikymui, bet jie NEPERDUODA TĖVO MEILĖS IR MOKYMŲ, jog visi žmonės, visa žmonija, visa kūrinija ESAME VIENA ŠEIMA, kurios yra tik vienas Tėvas - Kūrinijos Pirmasis Šaltinis ir Centras.
O šitą mokymą žemiškieji tėvai perduoti galės tik tada, kada jie atras Tėvą savyje. Tėvas yra kiekviename iš mūsų per savo dvasią, kuri vadinasi Minties Derintojas, nes miego metu, kada mūsų sąmonė miega, per pasąmonę mums perduoda mokymus, kaip gi siekti gėrio, meilės, tiesos, gailestingumo, tarnavimo vieni kitiems, kaip pajusti Tėvą savo viduje. Ir tai yra REALUS, NE MISTINIS TĖVO MOKYMAS.
IR KAS JĮ ATRANDA, TAM ATEINA RAMYBĖ IR PALAIMA, MEILĖ IR GĖRIS. DINGSTA BLOGIS IR PYKTIS, KERŠTAS IR NEPAYKANTA, GODUMAS IR SAVANAUDIŠKUMAS.
Štai koks yra Tėvo suteikiamas praktinis našlaitiškumo jausmo pašalinimas.
Ir štai tada, žemiškasis tėvas ir motina ir gali savo vaikui perteikti TĖVO MEILĘ, KURI UGDO IR TAURINA, KELIA IR ŠVIEČIA, ŠILDO IR VEDA PIRMYN.
Dėl to, mielieji, jūs iki šiol tokių dalykų negirdėję ir tuo labiau nepatyrę iš savo tėvų, buvote labai nuskriausti savo vaikystėje, našlaitiškoje vaikystėje. Galbūt jūs turėjote materialų gerbūvį, daug keliavote, daug pamatėte, bet šito našlaitiškumo jausmo tokie jūsų žemiškieji tėvai negalėjo pašalinti, nes nežinojo, kad jį ir patys patiria. Dėl to, GALBŪT, jie jus tik pirko dovanomis, vis naujesniais drabužiais, pinigais pramogoms jūsų kūnui. Bet jūsų siela nebuvo ŽADINAMA. Jai vis kažko trūko ir visi tie pirkimai, pramogavimai neteikė jai nei ramybės, nei palaimos.
Dabar jūs užsukote į mūsų Urantijos Knygos svetainės Forumą. Tai nėra atsitiktinis apsilankymas. Jis jums paliks neišdildomą pėdsaką. Nors dabar dar negalite to suvokti. Bet apie mūsų Forumą jūs mąstysite daug. Ypač kada bus sunkių akimirkų. Ir vėl sugrįšite į Forumą. Tai jūsų ieškojimo kelias. Ir jis nėra trumpas. Bet jis yra JŪSŲ kelias. Ir jūs patys jaučiate, koks jis kartais būna skausmingas.
Kartais, kai kuriems iš jūsų dingteli mintis, o kas bus, kai toliau pažengsiu šitame gyvenime, kai ir man reikės kurti šeimą? Gims vaikai. Ar ir jie turės taip kankintis kaip kankinuosi aš? Ne, šito aš jau tikrai nenoriu? Kam man šito reikia? Geriau jau be šeimos, be vaikų... Bet tada daug ko stigs vis tiek, nes vaikai ir šeima leidžia pajusti gyvenimo prasmingumą, kada pajunti, kad gali ATIDUOTI JIEMS MEILĘ, NIEKO UŽ JĄ NEREIKALAUDAMAS.
IR VIS TIK BŪTENT JŪS IR ESATE TOJI JAUNOJI DABARTINĖ KARTA, GALINTI ATRASTI TĖVĄ SAVYJE IR NEBEBŪTI TOKIA NAIŠLAIČIŲ KARTA, KOKIA BUVO JŪSŲ ŽEMIŠKIEJI TĖVAI. BŪTENT JŪS GALITE TAPTI TOJI PRADŽIA NAUJOS KARTOS VAIKAMS KURIE GIMTŲ SU MEILE, AUGTŲ SU MEILE, IR SAVUOSIUS VAIKUS KURTŲ SU MEILE, IR SU DIEVU ŠIRDYJE.
Manieji žodžiai yra skirti jums, kurie nuoširdžiai stengiatės surasti laimę ir ramybę, kurie norite siekti daugiau negu jums buvo pasiūlyta iki šiol.
Įsijunkite į mūsų Forumą su savo atgaivintu nuoširdumu ir dorumu, ir pamatysite, kad jūs imsite keistis. Šitas keitimasis įtakos jūsų draugus, net tėvus, net ir jūsų mokytojus. Bet dar svarbiau, kad jūs imsite patirti GYVĄ RYŠĮ SU REALIU TĖVU, ESANČIU JŪSŲ VIDUJE.
Ir tik tada suprasite, koks atėjo nuostabus pilnatvės su Dievu pojūtis, koks dingo našlaitiškumo sunkumas, kurį visą laiką patyrė ir patiria jūsų tėvai ir mokytojai. Ir tik tada suprasite, kaip jiems sunku gyventi, ir kokia atgaiva yra iš to sunkumo išsivadavus per ĮTIKĖJIMĄ. O kada dingsta sunki ir varginanti našta, tada ir kyla neapsakomas troškimas ir kitiems padėti šitą sunkią naštą nusimesti.
BET DIDŽIAUSIĄ NAŠTĄ JŪS GALITE NUIMTI NUO SAVO BŪSIMŲJŲ VAIKŲ, KURIUOS NUO PAT GIMIMO UGDYTUMĖTE KARTU SU TĖVU, KURĮ ATRADOTE SAVYJE. IR ŠITUO UGDYMU JUS LIETUMĖTE SAVO VAIKAMS TĄ PAČIĄ TĖVO MEILĘ, KURIĄ JIS LIEJA IR JUMS, IR VISIEMS KITIEMS VIENODAI. IR LYGIAI TAIP VIENODAI JŪS PAMILTUMĖTE IR KITUS SAVO SIELOS BROLIUS IR SESERIS.
O kad sukurtumėte mylinčias savo šeimas, jūs ir turite atrasti tą Šaltinį, kuris meilę jums, ir kitiems, paskleidžia - atrasti Tėvą savyje. Ir tada pats Tėvas saugos jūsų meilę, papildydamas jos tiek gausiai, kad kuo daugiau jos atiduosite kitiems, tuo daugiaiu gausite iš JO.
Šito, galbūt, nežinojo nei jūsų tėvai, nei jūsų mokytojai.
Ir kada Tėvą atrasite savyje, tada tik suvoksite ne tik savo kaip individo prasmę visoje kūrinijoje, bet taip pat ir visos kūrinijos prasmę kiekvienam individui. Tik tada suprasite, pagal savo sielos balsą, kad šeima turi remtis tik Dievo meile, o ne išskaičiavimais, kad kuo naudingiau susirasti sau partnerį. Toks buvo jūsų tėvų kelias, bet ne jūsų kelias.
Jūsų kelias turi eiti tik į Tėvo meilę tiek savo būsimojoje šeimoje, tiek ir visos milžiniškos Tėvo kūrinijos šeimoje. Ir šitokiu keliu žengdammi jūs klosite nuostabų šviesos pagrindą visam Lietuvos spindėjimui visame pasaulyje, kad kitos valstybės stebėsis, iš kur tokie nuostabūs jauni politikai, ministrai, ambasadoriai, mokslininkai, mokytojai, gydytojai, iš kur jų toks spinduliuojantis meilės virpesiais bendravimas, iš kur toks nesanaudiškumas. Ir jie važiuos į Lietuvą mokytis iš jaunimo gyventi su Tėvo meile ŠEIMOJE, DARBE, GATVĖJE, VIENATVĖJE, IR BŪRYJE. VISUOMENĖJE IR VALSTYBĖJE BE NUSIKALSTAMUMO IR KORUPCIJOS, BE PRIEVARTOS IR BAIMĖS. SU MEILE IR DORA, DARNA IR TARNAVIMU POLITIKOJE IR MOKSLE, ŠVIETIME IR KULTŪROJE.
TAIP BUS LIETUVOS NAUJOSIOS KARTOS ŠEIMOSE. Ar tu nori prie to spindėjimo prisidėti, spręsti tau. Asmeniškai. Laisva valia.
Aš tave kviečiu ne tik šitame dieviškame procese dalyvauti, bet dalyvauti labai aktyviai. Pirmiausia apmąstant mano žodius. VIENATVĖJE. RAMIAI. NESKUBANT. O tada priimant savo apsisprendimą.
Begalinė kelionė prasideda nuo pirmojo žingsnio, kuris visada būna sunkiausias, nes pilnas abejonių. Ir tik bežengiant ima stiprėti pasitikėjimas savo jėgomis ir dingti abejonės, kurios neramino prieš pradedant kelionę.


ALGIMANTAS
2006-05-26 11:16:33

Komentarai

Arunui,
tai pagal tave, Algimantas yra blogas tevas, kuris nesugebėjo isauklėti vaiku? Ir to priezastis, jis nepadejo atrasti Teva savyje...
Kazkaip keistai gaunasi, kad viena mes kalbame, o kitaip gyvename...

Zilbersteinas
2009-04-21 09:19:01



Kagi,aš buvau blogas tėvas,kuris nesugebėjo išauklėti vaikų.Priežastis-nepadėjau išmokti atrasti Tėvą savyje

arunas
2009-04-20 20:45:16



Mano sūnus rinksis pats,jam bus kalbama taip,tarsi iš šalies kažkas kalbėtų kitam žmogui.Jo laisva valia nebus pažeista,jam bus atsakoma,kuomet jis pats paklaus.Aš jau paklausiau ir jo,ir dukros ar jie norės,kad garbinimo maldą skaityčiau garsiai.Jie nori.Jie pasirinko,turėdami alternatyvą pabūti virtuvėje,kol mes su žmona melsimės

arunas
2009-04-20 20:11:57



O jeigu jie pasirinks kitą kelią?
Nors žinoma linkiu, kad jie atrastų Kristų ir pavestų savo gyvenimus Jam.

Zilbersteinas
2009-04-20 20:35:54



Arunui,
Puiku, kad tu linki savo sunui gero ir nori, kad jis gyventu meileje bei dvasios ramybeje. Bet tu negali uz ji pasirinkti.
Tu sakai - "Kadangi žinau,jog ateis tas momentas,kai mano sūnus atras tą Tėvo Dvasios dalelytę savyje,jis,maldos pagalba,įtikėjimą gilinant,atgims iš dvasios."
As irgi turiu sunu, ir kiek galedamas ji noriu nukreipti teisingu keliu, bet tikrai zinau, kad uz ji nepasirinksiu...

Zilbersteinas
2009-04-20 19:51:34



Kodėl gi ne,mielas mano sielos broli,paaiškinsiu..Mano žemiškasis sūnus,kuris kaip ir tu,ir kiekvienas žmogus Urantijoje,turi Minties Derintoją,kuris yra tiltas susisiekti su mus mylinčiu,bet ne visų mylimu,o kai kurių aplamai ignoruojamu Jo buvimą,Tėvą-Pirmajį Rojaus Trejybės Asmenį Šaltinį ir Centrą.Mano žemiškasis sūnus turi sielą,kuri yra įkalintame proto gniaužtuose.Bet aš,būdamas tik laikinas biologinis jo tėvas,jau dabar matau,kad jo siela turi nepaprastai didelį teisingumo,gėrio ir meilės potencialą.Ką aš ir įvardijau branduoliniu užtaisu.Ir ateis toks laikas,kuomet jis atras kelią pas savo Tikrąjį Dangiškajį Tėvą.O tas kelias bus atrastas Minties Derintojo pagalba,Kuris mano sūnaus protą veikia miego metu,per pasąmonę,kuomet mano sūnus nesapnuoja.Kadangi žinau,jog ateis tas momentas,kai mano sūnus atras tą Tėvo Dvasios dalelytę savyje,jis,maldos pagalba,įtikėjimą gilinant,atgims iš dvasios.Tą atgimimą aš ir įvardiju sprogimu,kuris neturi naikinamosios galios,tik kuriančiąją ir visumos,visos kūrinijos labui.Atgimimas iš dvasios jį pakylės link Tėvo ir Visos Rojaus Trejybės.Tai bus pirma jo sielos pakopa GYVĄJAME ROJAUS TREJYBĖS KELYJE.šĮVAKAR AŠ PAPRAŠYSIU JO,KAD DALYVAUTŲ LAISVA VALIA GARBINIME IR PRAŠYMŲ MALDOJE.Su broliška meile

arunas
2009-04-20 18:21:04



Tai tu cia kabejai apie savo vaika?
- "Ir aš didžiojuosi juo.Ir esu laimingas,kad MYLINTIS TĖVAS leido man būti jo žemiškuoju tėvu.Jis-mano sūnus.Jame slypi branduolinis užtaisas.Ir tas užtaisas nenaikins žmonijos,tas sprogimas pakels jo dar paauglio sielą artyn Tėvo,artyn Trejybės,artyn Rojaus,kur MEILĖ NEPERKAMA..."?!
Gal paaiskintum placiau, o tai labai idomu pasidare, kokiu budu jis nenaikins zmonijos?

Zilbersteinas
2009-04-20 16:51:28



Nesisireksmink Zolberstaeinai, visi gyvunai turi vaiku ir tu ne isimtis

:))
2009-04-20 15:34:53



Taip

arunas
2009-04-20 15:50:51



Arunui,
ar tu turi vaiku?

Zilbersteinas
2009-04-20 15:08:10




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal