Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Nuomonė žiūrint iš toliau

Žeminti už save silpnesnį būdavo labai priimta tarp paauglių. Tačiau kai naršydamas forumą pamatai , kad save laikantys NUŠVITUSIAIS kiekviena proga primena, kad štai visi žiūrėkit, koks jo gyvulinis, gyvulinis protas, MES jį pamokysim – kaip jis čia drįsta rodytis!
“Pirmiausia būtina suvokti, kad ŽMOGIŠKASIS-GYVULINIS protas nesugeba patirti ATSIVĖRIMO Tėvui-Rojaus Trejybei GILUMINE prasme, nes jam pačiam prieš tai reikia nuo daug ko APSIVALYTI - nekantrumo, skubėjimo, nerimo, baimės, siekio savo nuomonę PRIMESTI kitiems, VALDYTI kitus, siekti materialių turtų, materialaus populiarumo, kitų nustebinimo, išsiskyrimo iš kitų, ir dar daugelio kitų gyvulinių savybių, kurios kaip tik ir TRUKDO ATSVĖRIMUI.“
Ir klausimas:
1. „NUŠVITUSIEJI“, ar Jumyse tikrai jau nėra to g y v u l i n i o, ar Jūs jau gimėt NUŠVITĘ?
2. Kiek laiko, mėnesį ar du Jūs mums duosite ar ne, tapti tokiais kaip JŪS, kad JUMS nereiktų pirštu rodyti į - suprantam „keturkojus“.
Už dviejų, trijų kvartalų lauksim, kol JŪS mums draugiškai pamosit.
Nusiminę ir nusivylę, lauksim LIETUVOS RANTŲ SUEIGOS.

petras
2011-12-06 00:16:23

Komentarai

Algimantai , aš tokiu stilium nerašiau ir niekada nerašysiu . Aš braidau po gražesnes ir spalvingesnes pievas . Žmonės gerieji , prašau neprisidenkite mano vardais , aš kalbu visai ne taip . Prašau pridėti prie savo ( Petrų ) kokią papildomą raidelę ir tada visiems bus aišku .

emilispetras
2011-12-07 13:25:42



Mielas Petrai, ačiū, kad NORS TAIP prisistatei, nes iki šiol mūsų Forume rašė tik vienas Petras - EMILIS PETRAS - kuris savo vardą irgi ne iš karto atskleidė, pradėjo nuo Petro, vėliau jau ėmė pasirašyti savo vardu Emilis, kol galų gale tapo Emiliu Petru. Tad jo ABU vardai jo paties vartojami kaip lygiaverčiai. Kadangi tu nebuvai prisistatęs ir tavo retorika yra labai panaši į ano Petro - Emilio Petro - todėl ir mano atsakymas prasidėjo kreipiniu - EmiliPetrai. Tačiau šis atsakymas galioja KIEKVIENAM, KURIS LAIKOSI TOKIŲ PAVIRŠUTINIŲ INTELEKTUALIŲ,. O NE GILUMINIŲ DVASINIŲ SAMPRATŲ-NUOSTATŲ.

Mielas Petrai mano VISI MOKYMAI YRA NUOŠIRDŪS VIENODAI, NĖRA NĖ VIENO, KURIS BŪTŲ SU DIDESNIU NUOŠIRDUMU, O KITAS SU MAŽESNIU.

Matau, kad tu esi nesusipažinęs su Forumo taisyklėmis - šis URANTŲ Forumas yra skirtas DVASINIŲ MOKYTOJŲ RENGIMUI, O NE EILINIŲ ŽMONIŲ ŠVIESINIMUI, būtent dėl to kas mums - urantams - jau praeities etapas, mes ir kalbame vieni kitiems suprantama ir atvira kalba be verkšlenimų aptardami reiškinius, kurie yra tokie, kokie yra. Ką gi gali padaryti, kad GYVULINIS protas visą laiką užimtas vien tik ritualų atlikimų VISOSE RITUALINĖSE DOGMATINĖSE BAŽNYČIOSE, ir jam ATSIVĖRIMAS NEPRIEINAMAS - PERDAUG JIS YRA IŠDIDUS, KAD PAJAUSTŲ NUOŠIRDŲ NUOLANKUMĄ PRIEŠ ROJAUS TREJYBĖS GYVUS ASMENIS - SAVO TĖVUS - IR JIEMS ATSIVERTŲ NUOŠIRDŽIU GYVU KOMUNIJOS RYŠIU BE RITUALŲ.

Todėl ar URANTŲ NUOSTATOS jus žeidžia, ar jūs DĖL TO imate kandžiotis, tai jau JŪSŲ GYVULINIO PROTO PASIREIŠKIMAS JŪSŲ VIDUJE, NES DAR KARTĄ SAKAU, KAD ČIA DVASINIŲ MOKYTOJŲ RENGIMO FORUMAS, O NE JŪSŲ TŲ, KURIE BIJO NUOŠIRDŽIAI IEŠKOTI DIDESNĖS ŠVIESOS.

Mes JŪSŲ silpnų VIETŲ NE TIK NEIEŠKOME, NES JAS IR TAIP ŽINOME, MES ESAME SAVO FORUME IR NEINAME Į JŪSŲ FORUMUS, KAD JUS MOKYTUME. TUO TARPU BŪTENT JŪS PATYS ATEINATE PAS MUS IR TUOJ PAT VERKŠLENATE KAD MES ESAME LABIAU NUŠVITĘ, NES TAI NEPRIIMTINA JŪSŲ SAVANAUDIŠKAM GYVULINIAM PROTUI - KAIP ČIA TAIP KAS NORS GALI BŪTI LABIAU NUŠVITĘS UŽ JUS..

TAIGI, JEIGU MŪSŲ FORUME ESATE KUPINI BAIMĖS DIDESNEI ŠVIESAI, REIŠKIA DAR NESATE NUOŠIRDŪS TIESOS IEŠKOTOJAI, TODĖL IR DVASINIŲ MOKYTOJŲ RENGIMO MŪSŲ FORUMAS JUMS YRA DAR PER AUKŠTAS DVASINIO AUGIMO LAIPTELIS.

ŠIANDIEN ATVIRAI IR GYVAI ROJAUS TREJYBEI MELDŽIASI TIK URANTAI ROJAUS TREJYBĖS GYVOJOJE ŠVENTOVĖJE.

Ką padarysi, TOKS yra Rojaus Trejybės evoliucinis sumanymas, kad tolimesnė RYŠKIAUSIA šviesa pasaulyje pasklistų TIK PER URANTUS, nes jie vieninteliai jos NEIŠSIGANDO.

Ir MŪSŲ JOKS PROTAS NIEKADA NESUJUNGS. Ir URANTUS sujungia DVASIOJE atsivėrimas Rojaus Trejybei, Rojaus Trejybės atradimas SAVYJE, ir siekis kuo artimiau susilieti su Rojaus Trejybe, kada mes ir tampame VIENA DVASIOJE su Rojaus Trejybe ir tarpusavyje.

Todėl dabartinės visų intelektualų pastangos - visame pasaulyje - yra BERGŽDŽIOS SUARTINTI KOKIŲ NORS INTELEKTUALIŲ PASTANGŲ DĖKA VISUS ŽMONES, VALSTYBES, BENDRUO0MENES, ŠEIMĄ. Gyvulinis protas - anksčiau ar vėliau - pradeda vis tiek kariauti.

Ir tik ATSIVĖRĘS IR ATRADĘS SAVYJE ROJAUS TREJYBĘ TOKS URANTO DVASINIS PROTAS GALI PATIRTI SAVO BŪSENA REALIĄ MEILĘ IŠ ROJAUS TREJYBĖS REALIAIS VIRPESIAIS IR APGLĖBTI VISUS SU MEILE SAVO DVASINIU GLĖBIU, IR TIK ŠITAIP ROJAUS TREJYBĖ SUVIENIJA VISUS JĄ ATRADUSIUS.

Tai ir yra GYVASIS URANTŲ GYVENIMO KELIAS - KŪRINIJOS KELIAS, NUTIESTAS ROJAUS TREJYBĖS.

Visi kiti keliai yra ne kas kita, kaip ROJAUS TREJYBĖS GYVOJO KELIO IŠKRAIPYMAI, PRIEŠTARAUJANTYS ROJAUS TREJYBĖS VALIAI - KLAIDŽIOJIMAI IR GYVULINIO PROTO VIEŠPATAVIMAS BAIMĖS TAMSOS LABIRINTE, PILNAME DABARTINĖS EGZISTENCIJOS KANČIŲ IR LIGŲ.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2011-12-07 09:40:58



Algimantas: „Mes - urantai - taip pat turime tokį patį GYVULINĮ protą, ir niekas šito proto NENEIGIA, ir dėl to nepergyvena. TAČIAU MES SIEKIAME NUOŠIRDŽIU MŪSŲ VIENINTELIŲ TĖVŲ - TĖVO, AMŽINOJO SŪNAUS-MOTINOS-BROLIO, IR BEGALINĖS DVASIOS-MOTINOS-SESĖS - GARBINIMU ROJAUS TREJYBĖS GYVOJOJE ŠVENTOVĖJE jo - gyvulinio proto - poveikį vis labiau mažinti, kad mūsų viduje vis stipriau imtų viršų, ir net ĮSIVIEŠPATAUTŲ - DVASINIS IR DIEVIŠKASIS IŠMINTIES PROTAS, kuriam vis mažiau būdingos EMOCIJOS - PYKTIS, SUSIERZINIMAS, SAVĘS AUKŠTINIMAS, KITŲ ŽEMINIMAS, KITŲ IŠNAUDOJIMAS, KITŲ SMERKIMAS, VIDINĖ BAIMĖ, NEPASITIKĖJIMAS, ABEJONĖS, NERYŽTINGUMAS, NET NEAPYKANTA, ir vis daugiau ir giliau būtų patiriami giluminiai JAUSMAI - lietųsi gyva ir patiriama KŪRĖJO meilė VISIEMS VIENODAI, kantrybė, išmintis, šviesa, gailestingumas, teisingumas, ryžtas, siekis dar didesnės šviesos, ir pan.“

Dar ką noriu pasakyti, šįkart Algimantas rašydamas jau daugiau parodė nuoširdumo pasakydamas, kad ir nušvitę urantai (draugauja su gyvuliukais),bet ir vėl rašo, kad tik urantai meldžiasi, o mes kažkur ....? Ganykloj? Taip ir yra, mes nueinam į slaptą (vienumoj) melstis ir kaip mums išeina, nes kai į mus rodo pirštu norisi susigūžti arba kandžiotis, Taip Mielieji nušvitusieji jūsų pirštas turi didelės galios mus paversti jums priešiškais. Mes neneigiame ,kad jūs daugiau apsišvietę , bet ir jūs užsispyrę ieškot mumyse silpnų vietų.Vietoj kreipinio gyvulinis protas rašant paveldėtas protas manau mus daugiau suartins, mes Jūsų lauksim su balta vėliava.
Vilnius Petras, ne emilisptras

petras
2011-12-06 22:55:16



Mielas EmiliPetrai, štai tavo tokios temos siūlymas ir rodo, kad niekaip negali suvaldyti savo gyvulinio proto viešpatavimo, nes LAUŽIESI PER ATVIRAS DURIS. Mes - urantai - taip pat turime tokį patį GYVULINĮ protą, ir niekas šito proto NENEIGIA, ir dėl to nepergyvena. TAČIAU MES SIEKIAME NUOŠIRDŽIU MŪSŲ VIENINTELIŲ TĖVŲ - TĖVO, AMŽINOJO SŪNAUS-MOTINOS-BROLIO, IR BEGALINĖS DVASIOS-MOTINOS-SESĖS - GARBINIMU ROJAUS TREJYBĖS GYVOJOJE ŠVENTOVĖJE jo - gyvulinio proto - poveikį vis labiau mažinti, kad mūsų viduje vis stipriau imtų viršų, ir net ĮSIVIEŠPATAUTŲ - DVASINIS IR DIEVIŠKASIS IŠMINTIES PROTAS, kuriam vis mažiau būdingos EMOCIJOS - PYKTIS, SUSIERZINIMAS, SAVĘS AUKŠTINIMAS, KITŲ ŽEMINIMAS, KITŲ IŠNAUDOJIMAS, KITŲ SMERKIMAS, VIDINĖ BAIMĖ, NEPASITIKĖJIMAS, ABEJONĖS, NERYŽTINGUMAS, NET NEAPYKANTA, ir vis daugiau ir giliau būtų patiriami giluminiai JAUSMAI - lietųsi gyva ir patiriama KŪRĖJO meilė VISIEMS VIENODAI, kantrybė, išmintis, šviesa, gailestingumas, teisingumas, ryžtas, siekis dar didesnės šviesos, ir pan.
Ir šiame mūsų Forume URANTAI niekada nežemino ir nežemina nieko, bet TIKRAI žvelgia PLAČIAU IR TOLIAU UŽ KITUS, IR APIE TAI KALBA SAVO PATYRIMAIS IR ANALIZE.

URANTAS NELENKTYNIAUJA SU URANTU, tačiau jis tikrai SIEKIA PATS VIS DIDESNIO SAVO GYVO RYŠIO SU SAVO TĖVAIS ROJUJE - TĖVU, AMŽINUOJU SŪNUMI-BROLIU, IR BEGALINE DVASIA-MOTINA-SESE, kad savo charakterio savybėmis dar daugiau atspindėtų SAVO ROJAUS TĖVUS IR ŠITAIP NUGYVENTŲ VISĄ GYVENIMĄ URANTIJOJE. Kiekvienam SAVO žingsnis ir tempas. Tačiau urantai jau žino, KOKS BUS REZULTATAS, PASEKMĖS kitiems, kurie nėra atsivėrę ir atradę savo ROJAUS TĖVŲ, kada ir toliau gyvens savo gyvenimą šiame pasaulyje, ir apie tai kalba. Urantų gyvulinis protas jau didele dalimi - vieniems daugiau, kitiems ne tiek dar daug - yra praradęs savo poveikį ir užleidęs vietą dvasinio ir dieviškojo proto poveikiui, todėl jie ir mato PLAČIAU negu kiti. Tačiau tai nėra nei kitų žeminimas, nei įžeidinėjimas, tiesiog tai yra AUKŠTESNIS EVOLIUCINIŲ KOPĖČIŲ LAIPTELIS, kuriam pasiekti urantai dėjo - ir toliau deda - daug nuoširdžių ASMENINIŲ pastangų. AIŠKU, VIENI JŲ DEDA DAUGIAU, KITI MAŽIAU, VIENI ROJAUS TĖVAIS PASITIKI DAUGIAU, KITI MAŽIAU. Tačiau savaime suprantama, kad ATOTRŪKIS tarp urantų ir kitų TIK AUGS, nes mes einame pirmyn vis sparčiau, o tai reiškia, kad mums suteikiami ir vis STIPRESNI IŠŠŪKIAI, IR JUOS MES PRIIMAME. O kiekvienas naujas įveiktas iššūkis mus dar labiau pakylėja ant dar aukštesnio laiptelio, nuo kurio mes dar tolesnį horizontą matome DVASINIU PROTU, kuris jau toli pranoksta gyvulinio proto sampratas.

ATLYGIS - VISOJE ROJAUS TREJYBĖS KŪRINIJOE KIEKVIENAM - IR UTANTAMS, IR NE URANTAMS BE JOKIOS IŠIMTIES - PAGAL ĮDĖTAS ASMENINES PASTANGAS.

YPAČ MILŽINIŠKAS - KOKYBINE PRASME - ŠUOLIS YRA SU ROJAUS TREJYBE, GIMUS IŠ DVASIOS.

Štai kodėl mielas EmiliPetrai, tavo toks verkšlenimas yra tavo GYVULINIO proto pasireiškimas, kuris tikrai prispaudžia tave kaip po girnų akmeniu, kai tuo tarpu turėtum atstatyti savo ORUMĄ, ir leisti skleisti sparnus DVASINIAM protui, koks ir turi pasireiškti ORIAME ŽMOGUJE URANTIJOJE, ir kuris gali bendrauti ir bendradarbiauti - kaip BENRDAKŪRĖJAS - SU ROJAUS TĖVAIS.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2011-12-06 14:35:39



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal