Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Tėvo mokymas, suteiktas per gyvąsias pamaldas Rojaus Trejybės šventovėje, Lietuvos urantų VIII sambūryje, Vilniuje, 2011 12 18

Tėvo mokymas, suteiktas per gyvąsias pamaldas Rojaus Trejybės šventovėje, Lietuvos urantų VIII sambūryje, Vilniuje, 2011 12 18

Algimantas:

Mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, aš šios prašymų maldos metu pajutau didžiulį troškimą kreiptis į tave, kad tu mums suteiktum savo mokymą mūsų šio susibūrimo proga – Ką Tu dabar norėtum Mums tarti?

Tėvas:

Mano mylimieji vaikai, Aš esu Pirmasis Šaltinis ir Centras, jūsų vadinamas Visuotinis Tėvas.

Aš šlovinu ir garbinu jus. Aš negaliu išreikšti tai žmogiškąja kalba, KOKIE yra NUOSTABŪS jūsų virpesiai, pasklindantys iki visos kūrinijos Centro, pasiekiantys Mus, susiliejant su Mumis.

Mes laikome jus savyje, bet jūs, kaip Mūsų mažyliai – kuriuos jūs matote materialiu pavidalu – patys mylimiausi vaikai, esate globojami, saugomi šitame nuostabiame kūrinijos tikrovės kelyje.

Nėra kito kelio, kur šita planeta galėtų būti taip pat skleidžianti spindinčią tiesos ir meilės aureolę visai kūrinijai, kaip tiktai kiekvienas iš jūsų ją vieną ar kitą akimirką išspinduliuojate. Šiandien iš jūsų, kaip iš VISOS PLANETOS SOSTINĖS, spindi jūsų aureolės, spindi jūsų gyvi virpesiai.

Jūs esate tie, einantys gyvuoju keliu, Mūsų vaikai, kurie PRIĖMĖTE šitą kelią. Mes jį suteikiame visai kūrinijai, visai jūsų planetai, tačiau planetoje kiti Mūsų vaikai turi kitų interesų, kitų darbų. Juos Mes taip pat mylime kaip ir jus. Ne visiems darbams Mes suteikiame Savosios valios pritarimą. Tačiau jūsų nuostabus atsivėrimas Mums ir žingsnis nedrąsus ir abejojimo kupinas gyvajame kelyje Mums leidžia tarti jums šitą akimirką – PATYS MYLIMIAUSI VAIKAI, JŪS EINATE TEISINGU TIKROVĖS KELIU.

Per jus Mes suteikiame šviesą visai planetai. Turėkite tą mintyje. Atspindėkite Mus ryžtingai, drąsiai – GYVENKITE MUMIS.

Nebijokite, kad jus galėtų kas nuskriausti. Tas, kuris gali nuskriausti jūsų kūną, nereiškia, kad jis nuskriaudžia tą, kuris yra jūsų kūne. Bet ir kūną Mes jūsų saugome, kada jūs einate gyvuoju keliu iš meilės.

Todėl šitame gyvajame kelyje Mes TAIP GLOBOJAME jus, kad evoliucija, kuri dabar padarė mirties kilpą, nukrypdama nuo Mūsų valios vykdymo, vėl sugrįžtų į nuoseklų ir gyvąjį įtikėjimo kelią, kuriame jūs patirtumėte, jog gyvenimas yra PALAIMA, ne akimirka, kada jūs pajuntate viduje džiugesį, bet visas gyvenimo procesas jums turi teikti pasitenkinimą ir palaimą. Tik šitoks žingsnis bus visada ryžtingas ir tvirtas, kada jūs atsigręšite į Mus, esančius jūsų viduje ir patirsite gyvą dvasinį pagrindą, kuris iš vidaus jus grūdina, kad išdrįstate žengti šviesos – ŠVIESOS – žingsnį.

Jūs dabar reiškiate savo prašymus, norite kad jūs taptumėte ryžtingesni, veiklesni, kad kelionėje nebūtų patirta sunkių akimirkų. Bet Mūsų mylimieji vaikai, žinokite, jūs VISI esate kelionėje, VISA planeta yra kelionėje. Nėra NĖ VIENOS planetos, kuri nebūtų kelionėje. Viskas yra judėjime. Jūs nuolat judate. Net ir miego metu jūs judate. Visas jūsų cheminis milžiniškų, gausių reakcijų pripildytas fizinis organizmas yra judėjime. Nėra sąstingio. Ten, kur yra sąstingis jūsų organizme, ten prasideda jūsų fizinės ligos. O jūsų dvasia, formuojanti jūsų sąmonę, taip pat visą laiką yra, be perstojo, judėjime. Todėl jūs visą laiką esate kelionėje, kada žvelgiate Mūsų žvilgsniu. Mes apkabiname jus ir laikome savo glėbyje, kad jūs SAUGIAI keliautumėte, nes šitą kelionę Mes jums sugalvojome kaip kūrinijos tikrovės žaidimą, kad jūs galėtumėte su pasimėgavimu šitą tikrovę vis labiau įsisavinti.

Mes esame tie jūsų Kūrėjai. Jeigu Mes esame jūsų Autoriai, tai jūs būdami Mūsų kūriniai, kaip galite priešintis AUTORIUI? Nesipriešinkite. Atsiduokite. Nė vienas autorius nenori, kad jo kūrinys būtų menkesnis negu jo pati sumanymo idėja esanti viduje, kurią taip sunku įgyvendinti išorėje.

Mes esame Autoriai jūsų – kūrinių – kurie jūs dabar esate susirinkę čia, ir meldžiate, kad taptumėte dar geresni, dar labiau mylintys. Įsivaizduokite, KOKIE Mes esame Autoriai, sukuriantys Savo kūrinius, kurie patys trokšta dar gerėti, dar labiau mylėti. Reiškia, Mes esame TIE Autoriai, kuriais VERTA PASITIKĖTI. Pasitikėkite ir prisiminkite – niekada šitame gyvajame kelyje jums neištiks nieko tokio, kas jus nuskriaustų iš vidaus, o iš išorės Mes turime jums tokią apsaugą, kurios neturi nė vienas jūsų valstybės prezidentas, kad ir kokią, materialia prasme, palydą jisai turėtų kur benuvyktų.

Štai kodėl, mano mylimieji vaikai, Aš jums linkiu šitame gyvajame kelyje demonstruoti IŠTIKIMYBĘ Mums.

O IŠTIKIMYBĖ GALI BŪTI TIK TADA, KADA JI YRA KUPINA MEILĖS.

MYLĖKITE MUS TAIP, KAIP MYLIME MES JUS VISUS, IR KIEKVIENĄ.

Algimantas:

Ačiū Tau mylimas Tėve, už šįtą nuostabų mokymą. Manoji valia, kad būtų Tavoji valia. Amen.

Ačiū Violetai už šio mokymo įrašymą ir išrašymą, kad galėtų jį skaityti visi norintys.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2011-12-22 14:02:24

Komentarai

Šia žinute kreipiuosi asmeniškai į VVitą. Su vyru buvome ir mes sambūryje. Labai džiugu buvo stebėti jūsų šeimą su vaikučiais. Mes savuosius šį kartą buvom palikę namuose, bet jūsų šeimos buvimas lėmė mūsų sprendimą kitais kartais juos pasiimti su savimi :o).
Asmeniškai per sambūrį mums neteko pabendrauti, bet būtų malonu, jei galėtume su jumis susisiekti asmeniškai. Mūsų vaikučiai panašaus amžiaus 5 m. dukrytė ir 1m. 4 mėn. sūnelis. Būtų labai smagu pasidalinti patyrimais. Jei nuspręsite atsiliepti, parašykite adresu lbieliauskiene@gmail.com.
Telydi jus Dievo palaiminimas.

Lina

LinaKlp
2012-01-21 18:57:38



Mielieji,koks nuostabus,sustiprinantis Tevo mokymas mums buvo suteiktas 8-ajame Lietuvos urantu sambūryje.Taip,mums reikia sustiprinimo ir nuolatos.Ir mes ji gauname.Gauname is savo Rojaus Tevu.Vakar man Amzinasis Sunus-Motina-Brolis man suteike nuostabu mokyma,kad mane nuramintu,sustiprintu ir paguostu.Taip buvo sakoma mokyme.Taip pat,kad mano(kaip ir musu visu)galimybes dideles,nes Tevas mums suteikia viska tik kol kas as (mes)nemoku priimti.Mus Rojaus Trejybe kviečia dar nuosirdziau atsiremti i ja,dar labiau ja pasitiketi. Mielieji,ar vaziuoti ar ne i urantu suvaziavima svarsčiau ir as.Per anksti(kelti vaikus), per brangu vieniems ..Bet pora dienu pries suvaziavima griztant namo is parduotuves man tiesiog atejo tvirtas žinojimas,kad vaziuoti as labai noriu.Visa kita nesvarbu.As paprasiau Apvaizdos,kad atsirastu norinčiu su mumis vaziuoti kartu i Vilniu.Ir atsirado.Suvaziavimo metu atkreipiau demesi,kad mano dar nei dviejų metu neturintis sunelis kuo nuostabiausiai jauciasi,linksmas ir neirzta.Nes jis yra labai judrus ir vienoje patalpoje ilgai sunkiai isbuna.Taigi,pamiegojęs pietu gal valanda jis toliau tyrinėjo aplinka saleje.Todel mane maloniai nustebino,kad nereikes man is kailio nertis,kad pralinksmint ar ramint ar tiesiog stengtis uzimt kuo nors vaika,kad galetumem isbuti iki galo.Vaikas jaute Rojaus Trejybes galingus meiles virpesius nuolat siunčiamus mums ir tai ji ramino.Jau einant i pabaiga suvažiavimui,po to kai Algimantas pagarbino Rojaus Trejybe,mane užliejo nuostabi siluma ir ramybe.Bet,dar daugiau, as iki šiandien nuosirdziai,kiekviena diena megavausi tuo ka jauciau jau pasibaigus urantu suvažiavimui.Jau grizus namo ir meldžiantis pries maista as is karto pajauciau ,kaip giliai panirau i ta nuostabia gelme,tik daug stipriau ir taip staiga nei iki tol,kad panirdavau.Ir taip tesesi visas dienas,tik šiandien susirgau paskui vaikus ir dar net nesimeldžiau nes sergantiems ir irzliems vaikams reikia daugiau demesio nei iprastai.Taip jau isejo.Bet stai del to mane Amzinasis Sunus –Motina –Brolis ir ramino,kad reikia labiau pasitiketi jais,musu mylimais Rojaus Tevais,ir,kad is karto mums gal ir nepavyks visko padaryti pagal Tevo valia,bet mus visi patyrimai tik augina.Ir,kad tai yra procesas,tai yra eiga.Mes neturime nusiminti del mums kažkokiu neivykusiu troškimu ar noru.Tiesa,dar noriu pasakyti,kad be galo džiaugiuosi ta atsiradusia galimybe susipažinti su kitais sielos broliais ir sesėmis,urantais,suvažiavime. Taip nuostabu pajausti ta brolyste tarp musu. As dėkoju Rojaus Trejybei uz ta vedima,kad ivyko sis aštuntasis urantu sambūris.Mielieji,telydi jus ramybe ir nuolatinis troškimas augti dvasiškai..Su meile,Vita

vvita
2011-12-22 17:21:27



"Per jus Mes suteikiame šviesą visai planetai. Turėkite tą mintyje. Atspindėkite Mus ryžtingai, drąsiai – GYVENKITE MUMIS."

Kaip visada,Tėvo Mokymas išreiškią pačią giliausią TIESĄ.Iš Jo Žodžių sklinda šiluma.Sklinda Išmintis.Taip ir norisi žmogiškąjąme žodyne surasti pačius gražiausius žodžius, dabartiniam sielos būviui išreikšti.
Ačiū tau Tėve-Rojaus Trejybe.

Šiandieną išejus į gatvę,vaikščiojant po parduotuves ir vel teko susitikti su katalikų bažnyčios atstove.
Dar kartą teko įsitikinti,kad urantų kelias yra stebimas,kad jau vis ryžtingiau,drasiau ir garsiau yra išreiškiama nuomonė apie Tėvo dvasią,esančią kiekviename iš mūsų.Mane šiandieną ištikrųjų nustebino katechetės,uolios katalikės minčių srautas išreikštas žodžiais. Tai buvo,kai kada, pažodinis Algimanto Mokymas.
Stebėjai josios morontinę sielos išmintį.Kai aš jai kalbėjau apie Tėvo dvasią mūmyse,jinai užbaigdavo mano sakinį.Kai jinai pasakė,kad kunigams reikės nemažai paplušėtį,kol atras ŠIĄ DOVANĄ sąvyje,tai manę galutinai pribloškė.Pabandžiau jai užsimintį apie tai,kad parapijiečiai turi įvairų požiūrį į manę-jinai mano sąkinį nutraukė,pareikšdama,kad aš,kaip ir kiekvienas,turiu teisę į savo asmeninę nuomonę. Tai dvasiškai tvirta moteris,giliai suvokianti savo dabartinę, gana nelengvą padėtį.
Nežinau,kas šiandieną atsitiko,kad į namus parsinešiau padovanotų skanėstų: iš vaistininkės gavau saldainį,o grįžtant į namus kaimyninio namo "penktokėlis"man pro jį praėjus,garsiai pasisveikino ir paklausė,ar nenorėčiau mandarino.Aš neatsisakiau,nes iš akių mačiau: jis labai norėjo,kad mandariną paimčiau ir dar, skubėdamas ištraukė iš kišenės saldainį ir man padavė.Labai jam padėkojau,nes tai buvo TĖVO materiali dovana man.
Šita, besibaigianti savaitė man buvo nuostabi.
Trys asmenys, kurie eilę metų negalėjo patikėti mano žodžiais,kad TĖVO KŪRĖJO dvasia juose gyveną,pagaliau išdrįso praktiškai patikrinti mano žodžių teisingumą.Ir tai suveikė;vienos iš jų-mano pusserės- patirtis ir manę pačią pribloškė.Tai "stebūklas"-pasakytų tikintis į "stebūklus".Kita moteris jau seniai, važiuodama į Vokietiją uždarbiautį paima iš manęs atspausdintas Algimanto pirmadieninęs maldas. Jos nuomonė,tai be galo stiprios maldos.Bet pagaliau jinai man prisipažino,kad pradėjo savais žodžiais,apraminus savo protą,kalbėtis su Tėvu. Sako,kad fiziškai jaučia supimą,ir viso kūno pakėlimą. Realiu Tėvo veikimu įsitikino ir mano pusbrolis,gyvenantis Vilniuje.

Dar kartą ,viešai, noriu padėkotį Dieviškiesiems Rojaus Tėvams;JŲ,be sustojimo liejamai MEILEI;JŲ pastoviam patvirtinimui,kad šis URANTŲ kelias iš tiesų yra patirtinis,kad naujoji religija yra GYVA PATIRTINĖ RELIGIJA.Kad kolektyvinis garbinimas,kolektyvinė malda yra JIEGA. Prisiminkim pensininkų ir "Snoro" banko problemas.
Dėkoju Algimantui ir visiems urantams už maldas.Jos man labai padeda.

Visiems linkiu gero vakaro

Su meile,

IRENA
2011-12-22 16:28:28



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal