Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Aukščiausioji Būtybė

sveiki visi, nenorejau kurti naujos temos, bet apie tai forume neradau. suzinojau kad esu Aukščiausiosios Būtybės vaikas, taigi noreciau is jusu daugiau suzinot apie ja. dar klausimas ar mes visi esam Aukščiausios Būtybės vaikai?

linasxxs
2012-01-03 13:18:50

Komentarai

Auksciausioji Butybe NERA Rojaus Trejybe - kuri YRA vienintelis DIEVAS TRIJUOSE ASMENYSE, tarpusavyje suvienytuose absoliuciai.

Tad Rojaus Trejybe ir turi AUKSCIAUSIAJA BUTYBE KAIP ISIASMENINCIA ASMENYBE SITAME VISATOS AMZIUJE, KAD KAUPTU VISOS KURINIJOS VISUMINI PATYRIMA, nes ji siuo metu turi tokia funkcija.

Kitame Visatos amziuje Auksciausioji Butybe perims valdyma Didziajai Visatai is Rojaus Trejybes, kuri valdys daug didesnes kurinijos dalis isoriniuose erdves keturiuose zieduose.

Tad Auksciausioji Butybe visiskai ATITINKA SAVO VARDA, tuo labiau,kad ROJAUS TREJYBE ROJUJE IR HAVONOJE VADINAMA PIRMASIS SALTINIS IR CENTRAS, ANTRASIS SALTINIS IR CENTRAS, IR TRECIASIS SALTINIS IR CENTRAS. Tad siems TIRMS SALTINIAMS IR CENTRAMS IR TURI BUTI VISUMINIO PATYRIMO KAUPIMUI PATI AUKSCIAUSIA BUTYBE.

Telydi jus ramybe.
Su broliska meile,

Algimantas
2012-01-04 22:04:05



kodel ji vadinasi auksciausioji butybe jeigu dievas uz ja aukstesnis?

linasxxs
2012-01-04 18:19:48



Mielieji, Lino klausimas nėra toks paprastas atsakyti, bet jis mūsų dvasiniam šio laikmečio žengimui pirmyn NĖRA SVARBUS. Ir vis tik aš jo nepaliksiu neatsakęs, kad jūs - tie, kurie ne smalsausite, bet rodysite žingeidumą - pajėgsite jį suprasti.

Tiesiogine prasme mes NESAME Aukščiausiosios Būtybės vaikai, nes esame Tėvo-Rojaus Trejybės vaikai.

Aukščiausioji Būtybė - tai DIEVO SEPTINKARČIO ketvirtoji GRANDIS ROJAUS TREJYBEI ARTĖJANT PRIE PATIES ŽEMIAUSIO KŪRINIJOS TVARINIO - MIRTINGOJO-ŽMOGAUS - IR VIETINIŲ VISATŲ DVASIŲ, ĮVAIRIAUSIŲ KATEGORIJŲ.

Dievas Septinkartis susideda iš septynių pakopų, septynių ASMENIŲ grandžių - 1)VISUOTINIO TĖVO; 2)AMŽINOJO SŪNAUS-MOTINOS-BROLIO; 3)BEGALINĖS DVASIOS-MOTINOS-SESĖS; 4)AUKŠČIAUSIOSIOS BŪTYBĖS; 5)SEPTYNIŲ PAGRINDINIŲ DVASIŲ - SUPERVISATŲ VALDOVŲ IR KOSMINIO PROTO PASKLEIDĖJŲ; 6)DIENŲ SENŲJŲ (dvidešimt vienas asmuo- Supervisatų Administratorių ir Teisėjų); 7)SŪNŲ KŪRĖJŲ (700.000 ASMENŲ) IR VIETINIŲ VISATŲ MOTINŲ DVASIŲ (700.000 ASMENŲ) - 700.000 Vietinių Visatų Sukūrėjų ir Valdovų.

Aukščiausioji Būtybė yra PATIRTINĖ DIEVYBĖ, kuri šiuo metu dar tik ĮSIASMENINA, todėl ji savo veiklos dar nėra pradėjusi. Tiesa, ji yra sukūrusi VIENĄ ASMENĮ - MADŽESTONĄ, kuris yra 49 ATSPINDINČIŲJŲ DVASIŲ vadovas, ir kurio būstinė yra Rojuje.

Daugiau Aukščiausioji Būtybė tvarinių kūrime nedalyvavo ir nedalyvauja, nes ji pati dar nėra pasiekusi savojo įsiasmeninimo užbaigtumo, kad veiktų ŠITAME VISATOS AMŽIUJE.

Aukščiausioji Būtybė savyje kaupia VISĄ VISOS KŪRINIJOS PATYRIMĄ. O per JĄ, patyrimą taip pat gauna ir Rojaus Trejybė, kuri yra EGZISTENCIALI - neturi nei pradžios nei pabaigos, todėl savyje apima ir Aukščiausiąją Būtybę.

Tai būtų labai grubus palyginimas, bet tam tikra prasme jums padėtų geriau suprasti Aukščiausiosios Būtybės vietą, jeigu jūs savo pasąmonę palyginsite su savo asmenybės dabartine sąmone. Pasąmonė būtų tarsi jūsų visų minčių, patyrimų saugykla, kurios asmenybė sąmonės lygyje nelaiko. Tai ir Rojaus Trejybė VISUMINĘ PATIRTĮ AKTUALO PAVIDALU LAIKO AUKŠČIAUSIOSIOS BŪTYBĖS ASMENYJE-SAUGYKLOJE - TARSI SAVO PASĄMONĖJE, TUO TARPU VISĄ POTENCIALIĄ - BŪSIMĄ PATIRTĮ - LAIKO ABSOLIUTO LYGIU.

ŠTAI KODĖL BET KOKIA MINTIS, BET KOKIA ATLIKTA VEIKLA ATLIKTA ASMENS TĄ PAČIA AKIMIRKĄ FIKSUOJAMA IR AUKŠČIAUSIOJE BŪTYBĖJE; BET KOKIO AUGALO, GYVŪNO GIMIMAS TAIP PAT PATIRTIŠKAI FIKSUOJAMAS AUKŠČIAUSIOJE BŪTYBĖJE IR PER AMŽINYBĘ LIEKA JOJE, NIEKUR NEPRAPUOLA, NIEKAS NEPAMETAMA. KIEK KASMET PRAŽYSTA GĖLIŲ ŽIEDŲ, VAISMEDŽIŲ ŽIEDELIŲ, KIEK IŠSIRITA PAUKŠČIŲ, KIEK ATSIRANDA VABZDŽIŲ, VABALŲ - UODŲ, MUSIŲ, VORŲ, KIRMĖLIŲ, KIEK PUMPURŲ IŠSPROGSTA IR PAVIRSTA LAPAIS, VISA TAI - PER VISĄ KŪRINIJĄ - PATYRIMU FIKSUOJAMA AUKŠČIAUSIOJE BŪTYBĖJE. Lygiai taip pat ir lapų kritimas rudenį, KIEKVIENO MENKIAUSIO LAPELIO AR SPYGLIO NUKRITIMAS, BET KOKIOS PIENĖS BET KOKIO PŪKELIO-SĖKLYTĖS SKRYDIS, VISKAS YRA FIKSUOJAMA TAME PAČIAME AUKŠČIAUSIOSIOS BŪTYBĖS GLĖBYJE, KAIP IR GYVŪNO, AR ŽMOGAUS MATERIALUS MIRIMAS, KAIP IR ATSKIROS DVASIOS TAPATYBĖS SUNAIKINIMAS - KAIP TAI ĮVYKO SATANIJOS VIETINĖS SISTEMOS MAIŠTININKŲ LIUCIFERIO, ŠĖTONO, IR URANTIJOS PLANETOS PRINCO KALIGASTIJOS ATŽVILGIU; jų asmens tapatybė buvo sunaikinta, bet jų asmenybių charakterio visi pasireiškę niuansai ir veiksmai yra išsaugoti Aukščiausioje Būtybėje, nors tų maištininkų asmenybės tapatybės ir nebeliko.

Tuo tarpu pati Aukščiausioji Būtybė - MANOMA - savo ĮSIASMENINIMĄ baigs ir pradės veikti tada, kada PRASIDĖS VISATOS KITAS AMŽIUS, t.y. kada DIDŽIOJOJE VISATOJE -. Septyniose Supervisatose, skriejančiose aplink Rojų, visos kūrinijos geografinį centrą - pasieks šviesos ir gyvenimo etapą. O tai bus pasiekta tik tada, kada visi žmonėmis apgyvendinti pasauliai - septyni trilijonai - pasieks šviesos ir gyvenimo etapą, kada juose gyvenantys visi žmonės, kiekvienas žmogus, pasieks Jėzaus Kristaus dvasinio nušvitimo lygį. Kiekvienoje iš Septynių Supervisatų yra po vieną ŠIMTĄ TŪKSTANČIŲ Vietinių Visatų. Dabar gi dar net ne visos Vietinės Visatos yra iki galo organizuotos. Net ir mūsų Vietinė Visata - Nebadonas - iš būsimųjų dešimties milijonų planetų su žmonėmis tėra apgyvendinusi tik trečdalį. Tai reiškia, kad dar dviejuose trečdaliuose planetų - o tai beveik septyni milijonai planetų - gyvybės plazmos nė tik kad nėra implantuotos iš Vietinės Sistemos, kad iš jos pradėtų vystytis materiali gyvybė, kuri evoliucijos dėka - ir per KOKYBINIUS ŠUOLIUS be jungiamųjų tarpusavio grandžių - vystytųsi vis į aukštesnį lygį, kad iš gyvūnų kokios nors rūšies, KOKYBIŠKO ŠUOLIO dėka, atsirastų pirmieji žmonės, kurie turi visi pereiti per laukinių vystymosi fazę, per fizines laukinių kovas ir karus, per vergovę, feodalizmą, per laukinį kapitalizmą ir naikinančią konkurenciją, kad atrasto savyje Tėvo-Rojaus Trejybės dėka ir asmeninių pastangų ir asmeninio dvasinio šviesėjimo kelio dėka planetoje pradėtų skleistis dvasinė brolystė ir bendradarbiavimas visų labui visose gyvenimo sferose, bet net ir dar nėra parinktos planetos, kur šitoji gyvybės plazma bus implantuota, ir dar daugiau, dar net nėra iki galo tos planetos evoliuciškai susiformavusios kosmose.

Tad ir pamąstykite, kiek laiko prireiks iki pradės veikti Aukščiausioji Būtybė, kada net ir mūsų planetoje žmonės geriau ir toliau naikins vieni kitus fiziškai, psichologiškai, religiškai, ekonomiškai, visuomeniškai, bet Tėvo-Rojaus Trejybės savyje neieškos, Tėvo-Rojaus Trejybės negarbins mūsų realiai veikiančioje Rojaus Trejybės GYVOJOJE ŠVENTOVĖJE, kur aš vedu gyvąsias pamaldas kas šeštadienį Vilniuje ir kas antrą sekmadienį Kaune, Urantijos Knygos, Jėzaus Kristaus apreiškimo KALBU JUMS VĖL, ir Rojaus Trejybės apreiškimų-mokymų nestudijuos, o dar iš jų pasišaipys, kaip ir iš tų mūsų dvasinių brolių ir sesių, kurie juos ne tik studijuoja, bet ir taiko jų teiginius savo kasdieniame gyvenime ir kurie garbina Rojaus Trejybę per GYVĄSIAS pamaldas.

O juk evoliucija JOKIŲ SUTRUMPINIMŲ nepripažįsta. GALIMA JĄ TIK IŠTĘSTI IR IŠKREIPTI IŠ TIESAUS KELIO, PADARANT MIRTIES KILPĄ, KAIP TĄ IR DARO KAI KURIE NET SAVE LAIKANTYS URANTAIS.

Tačiau nepaisant visų mirties kilpų, vis tik evoliucija Rojaus Trejybės yra sumanyta tokia, kad GYVOJI MEILĖS šviesa apimtų visą planetą ir visas planetas, kad pradėtų veikti Aukščiausioji Būtybė pradėdama valdyti šitas Septynias Supervisatas kaip patirtinė Dievybė, o Rojaus Trejybė imtųsi didesnių darbų - KETURIŲ IŠORINĖS ERDVĖS KOSMINIŲ ŽIEDŲ VALDYMO, NES JUOSE BUS ORGANIZUOTOS NAUJOS VISATOS TURINČIOS MILIJONUS KARTŲ DIDESNĘ APIMTĮ KOSMOSE NEGU DABAR JAME YRA SEPTYNIOS SUPERVISATOS.

Štai tuomet Aukščiausioji Būtybė savo valdymui Didžiojoje visatoje ir galės sukurti, ir sukurs Jai reikalingus tinkamos kvalifikacijos savo vaikus.

O PRIE AUKŠČIAUSIOSIOS BŪTYBĖS GREITESNIO ĮSIASMENINIMO MES TAIP PAT PRISIDEDAME - KIEKVIENAS - VIS DIDESNIU SAVO VIDINIU NUŠVITIMU IR VEIKIMU IŠ MEILĖS IŠORĖJE SU ROJAUS TREJYBE VISŲ LABUI VIS RYŽTINGIAU.

O mūsų Tėvai, kaip yra, o tuomet jau, ir kaip BUVO, taip ir TOLIAU liks ROJAUS TREJYBĖ.

MŪSŲ TOLIMESNĖ VEIKLA IR NUMATOMA TUOSE IŠORINĖS KOSMINĖS ERDVĖS KETURIŲ ŽIEDŲ NAUJOSE VISATOSE IR SU NAUJOMIS GYVYBĖS RŪŠIMIS.

DĖL TO MUS TAIP IŠSAMIAI IR KANTRIAI RENGIA BŪSIMAJAM DARBUI, KAD SUKAUPTUME TINKAMUS IR GAUSIUS PATYRIMUS PER TOKĮ ILGALAIKĮ MOKYMĄSI PAKELIUI Į ROJŲ, KAD TURĖTUME TAM TINKAMĄ PARENGIMĄ IR KVALIFIKACIJĄ ATSTOVAUTI ROJAUS TREJYBEI TAIP, KAIP JI IR NUMATĖ SAVO EVOLIUCINIAME PLANE MUMS, KIEKVIENAM - KAD HAVONOJE MUMS EINANT PER MILIJONUS PASAULIŲ IR MOKANTIS JAU NEBE KLASĖMIS BET INDIVIDUALIAI MES - KIEKVIENAS ASMENIŠKAI - ATPAŽINTUME IR AUKŠČIAUSIĄJĄ BŪTYBĘ, O PO JOS PAŽINIMO, TAIP PAT MUMS EINANT PER KITUS MILIJONUS PASAULIŲ ATPAŽINTUME IR SAVO TIKRUOSIUS TĖVUS - ROJAUS TREJYBĖS VISUS TRIS ASMENIS, PRADEDANT BEGALINE DVASIA-MOTINA-SESE, EINAT PER AMŽINOJO SŪNAUS MOTINOS-BROLIO VIS GILĖJANTĮ ATPAŽINIMĄ, IR BAIGIANT VISUOTINIO TĖVO ATPAŽINIMU, kad jau Rojuje stovėtume JŲ BETARPIŠKOJE AKIVAIZDOJE KAIP JŲ VAIKAI ĮVYKDĘ JŲ PRIESAKĄ - BŪKITE TOBULI, NET TOKIE TOBULI, KOKS TOBULAS ESU AŠ, IR ĮGYVENDINĘ MUMS NUMATYTĄ LIKIMĄ SUGRĮŽTI Į SAVUOSIUS NAMUS ROJUJE, KAD DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE VEIKTUME IŠORĖJE UŽ ROJAUS RIBŲ VISŲ LABUI, DAR RYŠKESNĖS ŠVIESOS LABUI.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2012-01-04 11:59:03



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal