Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Gydymas Rojaus Trejybės irApvaizdos pagalba

Gydymas Rojaus Trejybės irApvaizdos pagalba

stovan
2012-01-16 14:45:46

Komentarai

Skubu pasidalinti džiugia žinia, kad dvasios sesė Deimantė, kurios sveikatos būklė prieš savaitę buvo sunki, jau namuose.
Gydytojai ir artimieji tiesiog stebėjosi tokiu greitu pagijimu. Ačiū Rojaus Trejybei, ačiū jums mylimi broliai ir sesės
dvasioje, už meilės virpesius, gautus per nuoširdų atsivėrimą Rojaus Tėvams, kuriuos nukreipėte dvasios sesei Deimantei.
Kokia didžiulė bendros maldos galia ir kaip džiugu, kad mes galime pabūti įrankiais Rojaus Trejybės rankose. Tai mus dar
daugiau sustiprina kai žinome, kad su Rojaus Trejybe įmanoma viskas.

,,Dėl to Aš jus noriu stiprinti, kad Aš esu tikrasis vaistas tiktai per gyvą ryšį su jumis. Tiktai jūs, atsidavę Man, savo gyvu ryšiu
galite gydyti kitus. Jeigu jums nepavyksta tas padaryti, stiprinkite ryšį su Manimi. Atsigręžkite į Mane daugiau. Panirkite į Mane
gyvai giliau, ir palaipsniui įgausite pasitikėjimo Mano gydymu. Ir jums palengvės, nes tas pasitikėjimas stiprins jus iš vidaus, ir
kada jūs pajausite, kad tas pasitikėjimas ima augti, jūs patys pradėsite skleisti šviesos ir meilės virpesius ne dėl to, kad juos
gavote iš Manęs, prašydami jų, bet dėl to, kad būdami atsivėrimo būsenoje, jūs jų prisipildėte, kad nebeišlaikote savo viduje, ir jūs
sprogstate jais, nes jus užpildė iki pat pilnatvės Manieji meilės virpesiai, ir jie slidinai pasklinda po aplinką. Kur jūs bebūtumėte,
jūs spinduliuojate į aplinką, ir šitaip raminate ir savo sergančius mažylius vaikus, ir tuo pačiu jie greičiau pasveiksta. Taip pat
padedate stiprinti, ir nusiraminti aplinkui jus esančius jau suaugusius jūsų tiek vaikus, tiek draugus, tiek jūsų visiškai
nepažįstančius žmones jūs galite nuraminti, nuraminti kreipdamiesi į Mane, kada prisipildote Mano meilės virpesių.
Dėl to Aš, Mano mylimi vaikai, žadinu kiekvieną jus iš vidaus, stiprinu, ir šalinu bet kokį negalavimą. Imkite iš Manęs
meilės šviesą. Tapkite Mano vaikais, kurie padės kitiems atsiverti ir pagyti. Ženkite šituo Manuoju gyvuoju keliu. Juk,
šitas kelias yra jums nutiestas ne šiaip sau, bet, kad juo žengtumėte sveiki, džiaugsmingi, patiriantys Mane, ir šitame
patyrime augantys savuoju tikruoju, Mano padovanotu aš, kad suspindėtumėte nematytomis dar sau spalvomis".
Tėvo mokymas apie sveikatą, perduotas Rojaus Trejybės Šventovėje. 2008.11.08.

Telydi jus ramybė

Su meile

Leonida
2012-01-31 20:11:37

Penktadienį Urantijos paskaitoje savo patyrimu, kokį neigiamą šalutinį poveikį teikia mūsų organizmui vaistai, palidalinau su urantais. Šią patirtį nutariau atskleisti ir forumo skaitytojams. Dar ketvirtadienio vakare pasijutau blogai: sloga, dažnas čiaudulys. Kad kaip nors atidirbti penktadienio dieną, vietoje to, kad pagarbinčiau Rojaus Trejybę ir pasimelsčiau, išgėriau vaistų „Theraflu“. Naktį, mintimis man buvo perteiktas beveik kiekvienam organui suteiktas vaistų poveikis ir nemalonus pojūčiai viduje.. Širdis, kaip niekad, suklapsėjo, rankų pirštai aptirpo, pajutau neigiamus pojūčius skrandyje ir kitur. Tarsi mintimis buvo pereita per kiekvieną vaistais paveiktą organą. Kai rytą pabudau, buvau maloniai nustebinta. Jaučiausi neblogai, sloga buvo apslopinta. Naktinį patyrimą puikiai prisiminiau ir padėkojau Rojaus Trejybei. Dieną atidirbau sėkmingai, nejausdama jokių nepatogumų. Pavakarėje, dalyvaujant Urantijos paskaitoje, vėl grįžo vakarykštė būsena, ir pasijutau labai prastai. Grįžusi namo vaistų nebevartojau. Dabar žinau, kad jie negydo, o tik prislopina ligą ir teikia mūsų organizmui daug neigiamų šalutinių poveikių. Tai man buvo akivaizdžiai perteikta per Minties Derintoją. Šiuo metu gydausi su malda kreipdamasi į Rojaus
Trejybę. Ji ne kartą mane pagydė, tad labiausiai pasitikiu Jos gydomąja galia.
Su meile.

adolfina
2012-01-21 20:05:01

Mielieji Vanda ir Romualdai, ačiū už išsakytas mintis iš jūsų nepaprastai sunkaus patyrimo tiek fizine, tiek intelektualia, tiek dvasine prasme.
Miela Vanda, kada tu man paskambini ir mes pasikalbame telefonu, arba, kada po pirmojo savo apsilankymo po keliu menesiu atvaziaves pas jus vel pamaciau pats ta akivaizdu Astos pasikeitima i geraja puse, tai buvo akivaizdus Rojaus Trejybes veikimas tiek tiesiogiai, tiek per Jos Apvaizda. Nors manes toks stiprejimas nestebino, nes kaip gi gali buti kitaip, nes su Rojaus Trejybe IMANOMA VISKAS, KAS NEPRIESTARAUJA ROJAUS TEVO-ROJAUS TREJYBES VALIAI, O nera nieko net panasaus, kas atitiktu Rojaus Trejybes valia taip, kad Tevo-Rojaus Trejybes vaikai kankintusi nuo ligu. Butent tai ir priestarauja Rojaus Trejybes valiai. Kiekviena - kartoju - KIEKViENA - liga, net ir sloga - liudija, kad NERA DVASINIO GYVO RYSIO SU ROJAUS TREJYBE GILUMINE PRASME, JIS YRA TIK INTELEKTUALIA PRASME, ARBA TAS RYSYS IS GILUMINIO NUSEKO, IR TOKIU BUDU UZPLAUKE LAIVAS ANT SEKLUMOS SUSIRGIMO.
Miela Vanda, as daug kartu su tavimi kalbejausi telefonu, todel tu man savo patyrimus esi pasakojusi labai issamiai, o dabar parasei labai nedaug. O sie patyrimai labai daug ka sustiprintu, jeigu jais pasidalintum issamiai ir Forume.

Telydi jus ramybe.
Su broliska meile,.

Algimantas
2012-01-16 17:19:22

Mielieji sesės,broliai,nuoširdus ačiu Algimantui ir jums užmaldas,kurios stiprina dukrą Astą ir mus.
Pasitikime tik Rojaus Trejybės gydymu,atsisakę visų vaistų.
Po Algimanto apsilankymo pas mus,prasidėjo dukros gydymas Rojaus Trejybės pagalba.Kasdien temperatura pakildavo iki 38c,stiprūs galvos skausmai,prakaitavimas,parausdavo nosis,dešinys skruostas irausis.Taip tesiasi 9mėn.be temperatūros.Asta pradėjo kramtyti maistą ir nuryti.Pasikeitė veido spalva,dantų spalva,akys tapo žvalesnės.Susitvarkė šlapimo pūslės darbas,pasišalino smėliukas.Gerėja žarnyno darbas.Kasdien studijuojame mokymus,pasitikime tik Rojaus Trejybės ir Apvaizdos veikimu.
Mylime jus. Vanda Romualdas.

stovan
2012-01-16 15:26:32

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal