Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Gyvybes sukurimas

Esu naujai prisijunges ir neradau kur uzduoti klausima,todel bandau rasyti cia:)
Dar neperskaiciau visos Urantijos,bet mane tai veza...:)kazkurioje vietoje radau parasyta jog gyvybes sukurimas yra isimtinai Dievo teise...man iskarto iskylo klausimas,o kaip su klonavimu?Zmogus siuo atveju tik kazka modeliuoja,o pacia gyvybe vistiek "ipucia" Dievas? Kas gali man durnam paaiskinti? Kaip bus kai mokslininkai prades istisai klonuoti zmones...???

Virgis
2012-02-19 19:47:00

Komentarai

<...>"Mielas Kajau, ne tik visa Didžioji Britanija tokie kvaili, bet visa ŽMONIJA APMULKINTA ANATOMINĖS ląstelės neegzistuojančiu klonavimu. KLONAVIMU daugintis gali tik AUGALAI, kada iš ląstelės skyla į dvi kitas tokias pat ląsteles. Tuo tarpu ANATOMIJOJE šito nenumatė KŪRĖJAS, ir nėra ko čia dėl to panikuoti, kaip dabar panikuoja daugybė žurnalistų, politikų, ir šiaip mulkių, kad klonuos žmones ir dar panaudos kaip zombius. ŠITO NIEKADA NEBUVO, NĖRA DABAR, NIEKADA NEBUS ATEITYJE, NES ŠITOKIO DAUGINIMOSI NENUMATĖ KŪRĖJAS. O žmogus nėra KŪRĖJO TOBULINTOJAS, nes pats turėtų tuomet būti tobulesnis už patį Kūrėją, nes patobulinti gali tik tas, kuris pats yra TOBULESNIS. ŽMOGUS NET NEGALI gyvos ląstelės ištyrinėti, nes norėdamas ją tyrinėti, jis turi pirmiausia ją PASIEKTI IŠ VIDAUS, o kaip gi ją pasiekti, neprapjovus, ir šitaip jos nenužudžius, o negyva ląstelė tai ne tas pats kas gyva. Net pačios ląstelės gyvybinės aplinkos - gyvos protoplazmos - žmogus nepajėgus ištyrinėti, nors tam švaisto milijardus dolerių TUŠČIAI, nes ir pačią ląstelės aplinką - protoplazmą - reikia nužudyti. O gyva ir negyva protoplazma - skiriasi kaip naktis nuo dienos, nors sveria vienodai. Štai kodėl genetikai surado dabar sau arkliuką - neegzistuojantį klonavimą - ir melžia milijardus savo idėjos fix finansavimui. Ir mulkina tuos, kurie šituos milijardus skiria. Tas pats ir su kolaideriu - greitintuvu, ir su kitais panašiais kosmoso tyrinėjimais - MULKINIMAS IR PINIGŲ, ENERGIJOS, IR LAIKO ŠVAISTYMAS, KADA IŠ TIKRŲJŲ BŪTINA PASTATYTI TOKĮ PSEUDOMOKSLĄ ANT KŪRĖJO DVASINIŲ PAGRINDŲ IR SUSIETI JĮ Į VIENTISĄ SISTEMĄ, ATREMTĄ Į KŪRĖJĄ IR JO KŪRINIJOS DVASINĘ ŠEIMĄ IR MŪSŲ VIETĄ JOJE. Mielas Kajau, tavo nuostaba ir patvirtina, kad ir tu esi APMULKINTAS tų pačių genetikų. KOL NETIKĖSI, KĄ SAKAU AŠ, TOL TAVE MULKINS VIS DAUGIAU IR DAŽNIAU. Aš esu tam, kad jums PADĖČIAU, KAD JŪSŲ GYVENIMAS NUŠVISTŲ IR PALENGVĖTŲ, O NE PRIEŠINGAI, KAD JUS KLAIDINČIAU IR PAINIOČIAU. Tačiau kiekvienas pats sprendžia, kiek nori būti MULKINAMAS, o kiek nori gyventi ROJAUS TREJYBĖS MEILĖS ŠVIESA IR TIESA. Aš atstovauju ROJAUS TREJYBĖS ASMENIMS, IR VYKDAU JŲ MAN PAVESTĄ MISIJĄ. Štai kodėl mano teiginius jūs galite tikrinti savo asmeniniu patyrimu. VISI BE JOKIŲ IŠIMČIŲ GALITE PAJAUSTI JŲ TEISINGUMĄ SAVO VIDUMI. Man visai nesvarbu, ką jūs apie mane manote, nes jūsų manymas apie mane manęs visiškai nedomina, kadangi jūs vis tiek manęs nepažįstate ir nežinote, kas aš esu, dėl to mano teiginių teisingumas visiškai nepriklauso nuo jūsų nuomonės apie mane, ir būtent todėl aš jums juos ir pateikiu nesiekdamas jums PATAIKAUTI, ĮSITEIKTI, o turėdamas vieną tikslą - išplėsti jūsų - NUOŠIRDŽIAI ŠITO NORINČIŲ - KOSMINĘ ĮŽVALGĄ VISŲ ŠVIESOS LABUI, KAD PAŠLOVINTUME VISI KŪRĖJĄ - ROJAUS TREJYBĘ - SAVO NUŠVITIMU IR PAŠVĘSDAMI SAVO GYVENIMĄ ROJAUS TREJYBEI. Telydi jus ramybė. Su broliška meile,

Algimantas
2011-01-03 12:56:17"
<...>Temos: "Mūsų GYVYBINĖ ENERGIJA IR JOS VARTOJIMAS, VISUR IR VISADA." - beje šios temos mokymos taip pat turi daug peno pamąstymui, kur link mes einame savo kasdieniais vieksmais kiekvieną akimirką.

Ramybė jums.

Evaldas
2012-02-20 22:25:57



Mielieji, meginau surasti, kur anksciau as buvau jau aiskines, kad anatomines lasteles NEGALI KLONUOTI JOKS ZMOGUS, perziurejau visus musu Forumo temu pavadinimus, bet atskiros temos apie klonavima nera, tad mano anksciau pateiktas mokymas buvo kazkurioje kitoje temoje. Jegu kas nors skaitydami kitas temas uztiksite mano paaiskinima apie genetiku dabartinius prasimanymus, kaip jie yra, atseit, klonave avi Doli, net per televizija buvo parode, kiaule, ir kitus nebutus klonuotus gyvunus, tai iskelkite ja i atskira tema, kad zmonems butu aisku, jog siandien genetikai tik mulkina pasauli, kadanqi jie nera nieko klonave, jokios avies Doli, jokios peles, ar kiaules, jokios anatomines lasteles, NIEKO NERA KLONAVE – ir niekada to padaryti negales.
Klonavimu gali daugintis tik botanine -augalo - lastele, kada skyla is vienos lasteles i dvi, bet ne anatomine lastele.
Prisimines, kad mano paties archyve turetu kazkas buti like, ka rasiau ir apie klonavima, suradau straipsni, kuri parasiau dar 2000 metais. Tad jusu demesiui ji ir nukopijavau.

Telydi jus ramybe.
Su broliska meile,
Algimantas

KLONAVIMAS – GENETIKŲ APGAULĖ

Pastaraisiais metais kai kurie genetikai susigalvojo naują arkliuką, kuriuo “jodinėja” tiek gąsdindami žmones, tiek mulkindami savo lengvatikius kolegas. Turiu omenyje spaudos, radijo, televizijos, ir kitokių masinių informacijos priemonių paskleistą žmogaus ir gyvūno klonavimo pseudo problemą. Tokią absurdo problemą rimtomis veido išraiškomis svarsto kiti mokslininkai. Konvencijas, draudžiančias žmonių klonavimą, pasirašo net valstybių vadovai. Būtų iš tiesų juokinga, jeigu nebūtų graudu, dėl pasaulio visuomenės, ne šiaip sau kokios, bet vadinamosios mokslinės visuomenės elito – genetikų – tamsybės ir nemokšiškumo. Dar daugiau. Skaudu yra tai, kad šitie genetikai nenori patys šviestis ir žengti į šviesą, ir tik tuščiai eikvoja savo energiją ir kitų lėšas neegzistuojančios problemos sprendimui. Gyvūnų klonuoti neįmanoma. Tai reiškia, kad ir žmogaus niekada nebus įmanoma klonuoti, nesvarbu, kad ir kokį aukštą materialų išsivytymo lygį pasiektų civilizacija.

Klonavimo būdu dauginasi tiktai augalai, kada ląstelė skyla į dvi lygiai tokias pačias naujas ląsteles. Tačiau žinduolių, o tuo pačiu ir žmonių, dauginimosi sferoje galioja kitokie dauginimosi dėsniai. Klonavimas tarp žinduolių yra neįmanomas būtent dėl to, kad tuomet yra sulaužomi šitie dėsniai. Kas gi yra tas klonavimas? Tai yra būtent toks hipotetinis genetikų veiksmas, kada iš neapvaisinto moters kiaušinėlio yra išimamas branduolys ir į jo vietą yra įstatomas iš vyriškosios ląstelės išimtas branduolys ir tuomet šitoks kiaušinėlis yra brandinamas, kad išaugtų į embrioną. Atrodytų galbūt mechaniškai tokį veiksmą ir būtų įmanomą atlikti. Tačiau lieka vienas esminis žingsnis, kurio žmogus niekada nebus pajėgus žengti, o būtent, kaip šitokiu mechaniniu būdu transformuotam kūriniui įpūsti gyvybę. Genetikai gali kiek tik nori tyrinėti ląsteles, milijonus ląstelių, milijardus ląstelių, bet jie niekada nepajėgs bent vienai kokiai nors ląstelei atlikti tokios mechaninės “operacijos,” kad iš jos atskirtų branduolį, vietoj jo, pagal užsakovo pageidavimą, įdėtų kitos ląstelės branduolį ir vėl paleistų tokios naujai “sukurtos” ląstelės gyvybės mechanizmą. Ląstelė yra gyvas dieviškas organizmas, ir jai gyvastį suteikia Begalinė Dvasia iš Rojaus Trejybės.
Kada prieš 550.000.000 metų dieviškieji Sūnūs, kurių visa kategorija vadinasi Gyvybės Nešėjai, mūsų planetoje, sūriame vandenyne (ir dabar kiekvieną gyvą ląstelę žmogaus organizme skalauja lygiai tokios pačios koncentracijos druskingas skystis; lyžtelkite bet kurioje vietoje esančią žaizdą, įsitikinsite, kad sūru) implantavo gyvybės plazmą, jau tada ši gyvybės plazma turėjo užprogramuotą tokį gyvybės modelį ir potencialą, kad po tokio evoliucinio vystymosi, prižiūrint Gyvybės Nešėjams, Energijos Reguliuotojams, ir Fiziniams Kontrolieriams (kurių mes nematome) atsiras žmogus. Jis ir pasirodė mūsų planetos arenoje kaip šitos evoliucijos pasekmė prieš vieną milijoną metų. Ir tiek jam, tiek ir visiems kitiems žmonėms buvo, yra, ir bus lemta save tiktai reprodukuoti, tai yra, atgaminti, o ne sukurti save fiziškai tobulesniu. Dvasiškai mes esame pajėgūs tobulėti iki begalybės, vis giliau ir giliau pažindami Dievą, jo sukurtus dvasinius ir fizinius dėsnius, vis plačiau suprasdami tikrovę, kuri mus supa ir kurios tik mažytį kraštelį mes tesame praskleidę. Dievas taip sutvarkė, kad reprodukcijos dėsnius gali tobulinti ir keisti tiktai Jis arba Jo įgalioti Sūnūs, ir tiktai jie. Ir, laimei, jog ne mes. O tai iš tikrųjų pridarytume visokių nepataisomų kvailysčių, mėgindami klonuoti zombius, kurie nemąstydami žudytų geravalius žmones ir viską, kas tik spindi gėriu.

Kiekvienoje gyvūno ląstelėje, kiekviename gyvame organizme yra nenumalšinamas troškimas visą laiką vis tobuliau prisitaikyti prie aplinkos. Bet gyvų organizmų didelė dalis tariamai paslaptingų prisiderinimų yra grynai cheminio, visiškai fizinio pobūdžio. Kiekvieną akimirką, bet kurio žmogaus kraujo apytakoje egzistuoja galimybė vykti 15.000.000 cheminių reakcijų tarp hormonų, kuriuos pagamina tuzinas vidinės sekrecijos liaukų. Jūs tik pamąstykite, kiekvieną sekundę gali vykti penkiolika milijonų cheminių reakcijų! O čia štai genetikai, kurie net ir supratimo neturi apie šitokį skaičių cheminių reakcijų, ima ir “patobulina” visą organizmą mechaniniu būdu. Ir jiems visiškai nesvarbu, kad jie manipuliuoja pasaulio visuomenės nuomonę, jiems visiškai nesvarbu, kad yra dieviškieji šaltiniai ir dėsniai, kad vien tiktai fizika ir chemija negali paaiškinti, kaip žmogus išsivystė iš ankstyvųjų jūrų pirmykštės protoplazmos. Chemikai gali aiškinti negyvos protoplazmos cheminę sudėtį. Amžinai mokslininkai vis labiau ir labiau artės prie gyvybės paslapčių, bet jie niekada į jas neįsiskverbs ir ne dėl kokios nors kitos priežasties, bet dėl to, kad norėdami protoplazmą tyrinėti, jie turi ją nužudyti. Negyva protoplazma sveria tiek pat, kiek ir gyva protoplazma, bet tai nėra vienas ir tas pats.

O kaip gi su klonuota škotų avimi Doli, parodyta per televiziją? Tai yra lygiai toks pat avantiūristų genetikų blefas, kaip ir visa jų išgalvota gyvūnų klonavimo problema. Juk reikia savo darbdaviams pateikti “įrodymą,” kad ne veltui jie duoda milijardus. Štai ir sugalvojo triuką, nufilmuoti Doli ir pasakyti, kad ši avytė pirmoji klonuota. Įrodyk, kad neklonuota!? Netrukus Ostapo Benderio avantiūrizmo turinčių genetikų atsirado Japonijoje, Kanadoje, Jungtinėse Valstijose. Ir jie “klonavo” peles, kiaules, karves, ir jau skaičiuoja kuriais čia metais pasilenks virš pirmojo “klonuoto” kūdikėlio. Bet gi “karalius yra nuogas,” mielieji blefuojantys genetikai. Ir jūs tą puikiai žinote, tik pinigų kapšas jums svarbiau už tiesą – Dievą.

Algimantas
2012-02-20 15:53:35



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal