Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Tėvo mokymas Daliai

Praeitą savaitę dvasios sesė Dalia iš Kauno manęs paprašė, kad kreipčiausi į Tėvą mokymo, ką Jis jai galėtų patarti šiuo gyvenimo momentu, kaip atsiskleisti visų labui. Juk Tėvas-Rojaus Trejybė geriausiai pažįsta kiekvieną mūsų iš vidaus per mums padovanotą Minties Derintoją. Prieš tai pagarbinau Rojaus Tėvus ir pasimeldžiau, išsakydama Dalios prašymą. Nutariau iš karto užrašyti mokymą į kompiuterį, taigi paprašiau Tėvo, kad Jis rašytų mano rankomis, nes aš dar nebandžiau tokio mokymų užfiksavimo metodo. Tuomet pradėjo lietis viena po kitos mintys, kad pirštai vos spėjo judėti klavišais. Tai man pačiai buvo naujas ir vertingas patyrimas. Visą šį laiką jutau viduje nuostabią stiprią meilės ir švelnumo būseną, užliejančią mane sulig kiekviena iš Tėvo gaunama mintimi.
Kada gautą mokymą nusiunčiau dvasios sesei Daliai, kilo mintis, kad galbūt galima jį paskleisti visiems forume. Paklausiau apie tai paties Tėvo, Jis pritarė, jei sutinka Dalia. Taigi bendru sutarimu patalpinu į forumą, kad galėtumėt patys paskaityti ir pamąstyti.

TĖVAS:
„Mylima brangi Mano dukra Dalia, Aš esu pirmasis Šaltinis ir Centras, kurį tu vadini Visuotiniu Tėvu. Taip Aš žinau tavo susirūpinimą, žinau ir jaučiu tavo nerimą, bet Aš noriu tau patarti, kad šis atsivėrimo procesas nevisada nutinka iš karto. Tai nutinka dedant kasdienes pastangas, nuolatines ir nuoširdžias, tuomet jos galiausiai apvainikuojamos sėkme – tai yra iš Manęs patiriama palaima ir meile viduje. Ši akimirka yra tokia laikina ateities amžinybėje, kad tavo materialus protas kol kas negali suvokti ir pajusti jos laikinumo ir šios neatsivėrimo būsenos laikinumo, bet Aš tave tikrai galiu nuraminti, kad tu patirsi savo dvasios prabudimą. Patirsi tokiu laipsniu, kokiu dabar neįsivaizduoji savęs šią nerimo akimirką. Būtent nerimas ir baimė iš pasąmonės ir trukdo tau išgirsti Mane, patirti Mane savo viduje, todėl nevisada jautiesi užtikrinta dėl Mano gyvo vedimo iš vidaus. Tau reikia nustoti nerimauti ir pašvęsti savo laiką Man, kasdienes pastangas tik Man kaip ir kitiems Mano lygiaverčiams partneriams Amžinajam Sūnui Motinai-Broliui ir Begalinei Dvasiai Motinai-Sesei.
Mes visi ir tave ir kiekvieną iš jūsų mylime begaline meile ir matome pabudusius savo dvasia, nes svarbiausia yra jumyse patiriamas gyvas troškimas patirti Mus savyje, patirti susiliejimą su Mumis – o tai yra daug, tai yra pradžia.

Kada tu klausi kokia veikla tau, mylima dukra, užsiimti, tai aš tau pirmiausia patariu tik DAR DAUGIAU MAN ATSIVERTI, dar daugiau dėti pastangų bendravimui su Mumis Rojaus Tėvais, išsakant tas neramias mintis ir abejones, kurios dienos eigoje tave apima ir ima kankinti. Tai ir bus tavo kasdienė malda, bet ją nuoširdžiai išsakydama Mums, neslėpdama nieko savyje tu ir išliesi savo dvasią, kuri ir ims pamažu pajausti nuraminimą ir sustiprinimą, o po to imsi vis stipriau pajusti vedimą - Mūsų vedimą iš vidaus, kur link Mes nukreipiame tave. Aš tikrai puikiai pažįstu tave iš vidaus ir žinau visus tavo troškimus tau jų dar neišsakius, bet jų atskleidimas ir nuoširdus Mums išsakymas reikalingas tau pačiai, nes tai stiprins ir gilins Mūsų tarpusavio ryšį, tavo ryšį su Mumis trimis. Taigi kad ir kokią pastangą tu dėtum, ji reikalinga tau, ji visada bus naudinga tau net ir ateities atžvilgiu. Negaliu tau atskleisti tavo pasireiškimo ateityje, tik galiu drąsiai tave paskatinti tik dar daugiau ir nuoširdžiau atsiverti. Kaip motina tu suvoki motinos ryšį su savuoju vaiku, jauti jam meilę ir nuoširdumą, taigi tokį elgesio modelį ir pavyzdį Aš pateikiu tau, kad tu dabar esi Mano vaikas, o Mes esame tavo ir tuo pačiu visos kūrinijos Dvasiniai Tėvai. Taigi tavo nuoširdumas ir atvirumas yra būtent tikrasis raktas į tavo dvasios atsivėrimą, į Mūsų gyvų patyrimą savyje.

Kiekvienas jūsų, mano mylimiausių vaikų veiksmas užfiksuojamas per visą dabarties ir ateities amžinybę, net ir menkiausia neišsakyta mintis, taigi ir kiekviena atkakli pastanga nelieka be atsako. Viskas priklauso nuo kiekvieno iš jūsų.

Kelias į amžinybę yra ilgas procesas, kurį galite su malonumu patirti, jei vis daugiau įsileisite Mūsų gyvos meilės į savo išalkusias sielas, kad jos išsiskleistų dvasios pavidalu ir sužydėtų nuostabaus grožio žiedais visumos labui, ne tik šios planetos labui. Orientuokite savo mintis į visumą, į visą kūriniją, nes šį jūsų atsiskleidimą, ėjimą gyvuoju Rojaus Trejybės keliu stebi daugybė dvasinių būtybių, kaip sunkiai bet žingsnis po žingsnio įveikiate sunkumus. Jūs keliate žavesį ir nuoširdumą joms. Suteikiate meilės ir džiaugsmo patyrimą Mums Rojaus Tėvams savo ryžtu ir drąsa, kada aplinka yra tuščia dvasioje, yra tamsi ir niūri. Bet būtent ji yra pati geriausia kiekvieno jūsų išbandymui pasireiškimo pati pradinė ir žemiausia pakopa – veiklos arena. Be Mūsų jūs neįveiksite sunkumų, bet ir Mes be jūsų nepaspartinsime šviesos epochos šioje planetoje Urantijoje. Ji ateis tik per kiekvieno jūsų asmeninį atsivėrimą ir atsiskleidimą visumos labui.

Meilė yra pati galingiausia jėga visoje kūrinijoje, ir Mes apdovanojame kiekvieną jūsų panardindami pilnai joje. Tai yra MŪSŲ DOVANA JUMS, TIK PASIIMKITE JĄ PATYS.“

Ačiū mylimas Tėve už mokymą. Manoji valia, kad būtų tavoji valia. Amen.
2012 m. kovo 5 d.

Jurgita
2012-03-12 17:46:39

Komentarai

Labai gražus JURGITA , tau mokymas duotas . Logiškai nuoseklus ir psichologiškai tvarkingas . Tai rodo tavo minčių gilumą ir sielos gražumą .

Visame kame reikalingas kruopštus darbas ir tikėjimas to darbo rezultatais . Štai patikėjai , kad gali suvokti ir priimti DIEVO TĖVO dvasios projekciją į savo protą ir štai nuostabus mokymas užrašytas .

Viskas kas talentinga ir aukštai dvasinga , taip paprasta , tačiau už viso to visada stovi mūsų žmogiškoji valia , ryžtas ir įtikėjimas .

emilispetras
2012-03-13 22:10:18

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal