Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Rojaus Trejybės šviesa

Iš šviesos centro, kuris Tėvo prote,
Tesrūva šviesa į protus žmonių,
Tenužengia šviesa į Urantiją.

Iš meilės centro, kuris Tėvo širdy,
Tesrūva meilė į širdis žmonių,
Tesugįžta Kristus į Urantiją,

Iš centro, kuris žinomas Rojaus Trejybės valia,
Tikslas tenukreips mažas žmonių valias,
Į sąmoningą tikslą, kur bendrakūrėjais yra mūsų mokytojai,

Iš taško, kurį vadiname Žmonija,
Te Planas Meilės ir Šviesos atgis,
Te bus užrakintos durys blogiui,
Te į Urantiją šviesos ir meilės galybė sugrįš.

Valdas
2012-03-20 21:55:55

Komentarai

Aš būsiu Jum valtis,
Aš būsiu Jums laivas,
Aš būsiu Jums gydytojas,
Aš būsiu Jums pagalbininkas.

Ir invalidams, ir vargšams,
Ir vaikams, ir seneliams,
Ir turtingiems, ir skurstantiesiams,
Ir Lietuviams, ir Rusams ir kitoms tautoms.

Ir baltaodžiams ir juodaodžiams, ir kitoms rasėms,
Aš būsiu Jums laiptai į dangų,
Tad sėskim į laivą kartru,
Ir plaukim ant Rojaus krantų.

1. Iš kur mes esame?
2. Kas mes esame?
3. Kur mes esame?
4. Kam mes esame?
5. Ką mums daryti Urantijoje?

Atsakymas glūdi manyje.
Su Dieviška meile Valdas

Valdas
2012-03-21 21:19:25

1. Viskas prasideda iš vieno šaltinio – Rojaus Trejybės. Nėra gyvenimo pabaigos. Suvokus šį šaltinį nebus skirtumo tarp blogio ir gėrio.
2. Visa tai tik manasis suvokimas. Viskas kilo iš vieno šaltinio.
3. Gyvenime tai ne kas kita kaip ieškojimas savojo AŠ. Įvykiai, įvykę Tavo gyvenime, sutinami žmonės – tai Tavojo AŠ atspindys. Jeigu Tu kenti nuo skurdo, tai reiškia, kad Tavo viduje yra kažkas ne taip. Tu turi tą padėtį ištaisyti tam, kad išsilaisvintum iš skurdo. Jeigu ko nors nekenti, bet koks Tavo sutiktasis turės tokias pat savybes. Jei esi su piktomis mintimis, tuomet ir Tavo sutikti žmonės bus tokie patys. Pradžioje pabandyk suprasti save.
4. Įsisamonink, kad viskas, ką Tu patiri šiame gyvenime – tai dėka Tėvo malonės. Jeigu Tu vaikščiodamas suklupai, pasistenk suprasti tai taip kaip Tėvo amlonę. Jeigu Jūs matote viskame – tuomet gyenimas tampa nuostabus.
5. Įsisamonink, kad viskas, kas Tau vyksta šiame gyvenime – tai viso labo tik Tavo testavimas, Tavo patikrinimas, Tėvo atsidavimui. Tai nėra blogas patyrimas. Jeigu skaitai kaip blogą patyrimą, tuomet reikštų, kad Tėvas be užuojautos. Jei Tau yra problema, pasižiūrėk į ją kitaip, į galimybę ją Tau priimti ir iš jos išsilaisvinti, sutikti iššūkius – Tau duoti žmonės, turtai, įtikėjmas. Jei Tu taip supranti – tuomet Tavo įsitikinimas stiprėja, auga. Tėvas duoda Tau išbandymus, tik tam, kad išbandytų Tavo įtikėjimą savimi ir viskuo.
6. Jeigi Tu suvoksi, kad visą, ką Tu patiri, yra nuo Tėvo, tuomet tu sugebėsi giliau mastyti ir giliau su kuo nors suistvarkyti. Tu suprasi koks bus rezultatas.Tavyje nebus baimės, pavydo, nepasitikėjimo, pykčio.

Valdas
2012-03-20 21:57:23

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal