Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Nematomas maldos mechanizmas, 2012 04 02

Šitą temą paskatino sukurti vieno iš urantų man parašyta žinutė, kurioje jis paklausė, o kaip gi veikia nematomas maldos mechanizmas?

Kadangi šis klausimas gali būti neaiškus daug kam, todėl atsakymą siunčiu į mūsų Forumą, kad jūs visi sužinotumėte, ir kitiems galėtumėte paaiškinti.

Maldos mechanizmas yra tiesiogiai Rojaus Trejybės rankose, todėl jo veikimo sutrikdyti negali NIEKAS – nė vienas tvarinys visoje kūrinijoje.

Jūs turite žinoti, kad malda sklinda NE ŽODŽIAIS AR MINTIMIS, BET ENERGETINIAIS VIRPESIAIS, KURIE YRA AUKŠTESNIO AR ŽEMESNIO DAŽNIO. Kiekvienas maldos žodis, kiekviena mintis turi SAVO ENERGETINĮ DAŽNĮ, kuris priklauso nuo besimeldžiančiojo nuoširdumo ir meilės VIDINĖS BŪSENOS. Kiekvienas mūsų siunčiamas nuoširdžios maldos VIRPESYS keliauja per Rojaus Trejybes Antrojo Asmens - Amžinojo Sūnaus-Motinos-Brolio DVASINGUMO grandinę, kuriai nėra jokių kliūčių veikti net maišto prieš Tevą-Rojaus Trejybę metu planetoje ar Vietinėje Sistemoje, kaip, sakykime, Liuciferio maišto metu Satanijoje ir prie jo prisijungus Urantijos buvusiam Planetos Princui, Kaligastijai. Maišto metu yra nutraukiamos RYŠIŲ grandinės su aukštesniais už Vietinę Sistemą dariniais, todėl nebeįmanoma gauti išmintingų patarimų, KAIP TVARKYTIS IŠMINTINGAI VIETINĖJE SISTEMOJE AR PLANETOJE, ĮGYVENDINANT EVOLIUCIJOS PLANĄ.
Tuo tarpu VISOS grandines, kurios pasiekia individą iš Rojaus Trejybes – ASMENYBĖS, DVASINGUMO, PROTO – nėra nutraukiamos, nes jos nėra pavaldžios niekam kitam, kaip tik pačiai Rojaus Trejybei, kuri visada turi būti prieinama individui, kad ir kokios jo aplinkoje būtų nepalankios, ir net pavojingos, jo fiziniam egzistavimui aplinkybės ir sąlygos.

Maldos virpesiai, kaip ir kiekvienos minties virpesiai, turi savo energetinį dažni, kuris atitinka tų, kurie meldžiasi nuoširdumo ir meilės VIDINĖS BŪSENOS išraišką. Kuo labiau VIDINĖ BŪSENA yra sulieta su Rojaus Trejybe, tuo aukštesnio dažnio virpesiai sklinda iš besimeldžiančiojo, tuo didesnis poveikis yra šios maldos metu tiek besimeldžiančiajam, tiek tam, už kurį meldžiamasi, ypač jeigu pastarasis žino, kad už jį yra meldžiamasi.

Energetiniai virpesiai ATITINKA NUOŠIRDŽIOS MALDOS ŽODŽIŲ IR MINČIŲ DAŽNĮ. Jeigu malda yra MECHANINĖ, sakykime labai daug kartų meldžiantis vienais ir tais pačiais žodžiais, žmogaus protas yra linkęs tuos žodžius ar mintis atkartoti AUTOMATIŠKAI, IŠMOKTUS MINTINAI, ir jis pradeda net ir maldos metu nuklysti į šalį, nors liežuvis gali ištarti žodžius, kai mintis nebeatitinka tariamų maldos žodžių dažnio. Sakykime žmogus pagalvoja, ką čia jam reikės daryti per artėjančias išeigines, ar atostogas, mat planavo važiuoti, kur nors vienas, ar su šeima, į egzotiškus kraštus, ar į kokią nors kelionę po Lietuvą, ir jam toji mintis tiek įstrigo, kad dabar maldos metu iš pasąmonės šovė į galvą, nors lūpos tuo metu kalbėjo jam įprastą maldą. Kadangi maldos pasiekia Rojaus Trejybę tik aukšto dažnio virpesių impulsais per VIRŠSĄMONĘ, tai NUOŠIRDŽIOS IR KUPINOS MEILĖS MALDOS METU pasąmonė nepajėgi nustelbti savo mintimis apie kokią nors kelionę ar kokią nors kitą būsimo malonumo išraišką BESIMELDŽIANČIO GYVĄ RYŠĮ SU Rojaus Trejybe, ir šituo įsikišimu nutraukti GYVĄ ENERGETINIŲ VIRPESIŲ KOMUNIJĄ SU KŪRĖJU. Todėl tokia nuoširdi malda – VIRPESIAI – ir pasiekia – TĄ PAČIĄ KOMUNIJOS AKIMIRKĄ – Rojaus Trejybę – AUKŠČIAUSIO DAŽNIO DVASINIŲ ENERGETINIŲ VIRPESIŲ ŠALTINĮ IR CENTRĄ.

Tuo tarpu MECHANINĖ malda yra intelekto-PAPŪGOS išmokta malda, kurioje nėra DVASINIO ATSIVĖRIMO, ir nuoširdaus gyvo ryšio su Kūrėju, todėl tokia malda, net ir gražiais žodžiais tariama, Kūrėjo pasiekti tiesiog negali, nes Kūrėją pasiekia ne maldos žodžiai ar mintys, bet besimeldžiančiojo skleidžiami energetiniai virpesiai jo BŪSENA. ATSIVĖRIMO BŪSENA BŪTENT IR DIKTUOJA MALDOS-KOMUNIJOS ŽODŽIUS AR MINTIS, O NE ATVIRKŠČIAI – NE ŽODŽIAI AR MINTYS DIKTUOJA BŪSENĄ.

Štai kodėl aš jums NUOLAT KARTOJU – ATSIVERKITE ROJAUS TREJYBEI DAR GILIAU, KAD PATIRTUMĖTE DVASINĘ GYVO RYŠIO SU ROJAUS TREJYBE BŪSENĄ SAVO VIDUJE, O TADA SAVAIME LIESIS MALDOS ŽODŽIAI, AR MINTYS, ATITINKANTYS ATSIVĖRIMO TĄ AKIMIRKĄ VIDINĘ JŪSŲ BŪSENĄ.

Kada mes meldžiamės už kažką ar dėl kažko apskritai, tuomet iš mūsų energetiniai virpesiai taip pat pasklinda ir į visą aplinką, ne tik keliauja į Rojaus Trejybę. Ir šitiems iš mūsų siunčiamiems aukšto dažnio energetiniams virpesiams nėra jokių kliūčių, jokia dvasia, kad ir kokio rango ji bebūtų, neturi galios juos sustabdyti. Ir šie gyvi virpesiai RAMINA aplinką, nesvarbu, kur toji aplinka bus – Lietuvoje – mieste, kaime, namuose – ar Japonijoje, JAV, Australijoje, Afrikos, Europos, Amerikos, Azijos kontinente, kadangi atstumai neturi reikšmės energetinių virpesių sklidimui. Ir kuo aukštesnio dažnio pasklinda iš mūsų energetiniai virpesiai, tuo didesnį poveikį turi aplinkos nuraminimui. Tačiau šis poveikis yra dar labiau padidinamas, ypač KOLEKTYVINĖJE maldoje, kada vyksta KRYPTINGAS virpesių pasiuntimas, KADA MES MELDŽIAMĖS UŽ KĄ NORS KONKREČIAI, nes tuo metu jie adresuojami jau konkrečiam individui ar regionui, šitaip sutelkiant jų poveikį į koncentruotą vietą, o ne vien tik juos apskritai paskleidžiant.

Mūsų mintys – atitinkamos idėjos – turi savo energetinį dažnį, ir kada žmogus taip pat – savo vidine būsena – pasiekia tokį patį dažnį, jis kaip radijo imtuvas ir sugauna tokią pačią mintį ar idėją būdamas kitame pasauliio pakraštyje. Jis mano, kad pats ją sugalvojo, nes nežino nematomo mechanizmo veikimo.

Kada aš dar net ir minties neturėjau, kad AŠ PATS rengsiu ir mokysiu būsimuosius DVASINIUS MOKYTOJUS, nes, tuo metu, labiausiai man nepatinkanti buvo būtent MOKYTOJO profesija, man teko dirbti su viena Japonijos TV kompanija. Filmavome didžiulę programą apie Lietuvą. Su šiais japonais dirbau tris savaites. Ir vienas filmavimo epizodas buvo Vilniaus universiteto dainų ir šokių ansamblis. Japonus daug kas sužavėjo, tačiau kada ansambliečiai pradėjo šokti klumpakojį,japonai ėmė ploti IR PATYS PRITARTI. Vėliau jie padėkojo už išmoktą šią JAPONIŠKĄ melodiją jų atvykimo proga. Tai visus nustebino, kaip ne mažiau nustebino ir japonus paaiškinimas, jog tai – lietuvių šokis. Tuo metu man atrodė tiesiog neįtikėtina, kaip gali būti taip, kad priešingose pasaulio pusėse yra Japonija ir Lietuva, o ir vieni, ir kiti laiko klumpakojo melodiją savo tautos dalimi. Tuo metu aš tegalėjau paaiškinti tik taip, kad kažkokia žmogiškoji, ir materiali, šios melodijos perteikimo priemonė vis tik turėjo būti, tik nežinojau kokia, nes neturėjau jokio supratimo apie minčių energetinių virpesių sklidimą atitinkamu dažniu. Ir būtent tiek japonai, tiek lietuviai ir galėjo, būdami visai nesusieti tarpusavyje, gauti tokios melodijos išraišką, kada kieno nors tarp japonų ir lietuvių nuoširdaus atsivėrimo būsena buvo pasiekusi tokį lygį, kuris ir buvo imlus tokio dažnio energetinių virpesių priėmimui, kuris vėliau pavirto labai panašių motyvų melodija, tik su savosios aplinkos – kultūros, mentaliteto, ir SĄMONĖS pasireiškimo – savitų niuansų viražais. IR TAI JOKS STEBUKLAS.

Tuo tarpu maldos energetiniai virpesiai sudaro ne šiaip paskleistą lauką, bet Energijos Reguliuotojų aktyviai ir kryptingai veikiamą, kad tam, kam jie skirti, ir pasiektų būtent juos, šiems nieko nesuprantant, kas čia vyksta, ir kodėl jie kažką jaučia, ko paaiškinti negali niekaip. Energijos Reguliuotojiai šiuo atveju yra kaip tikri ir greiti paštininkai – surenka visus nuoširdžius aukšto dažnio virpesius ir pristato tam, kam jie yra adresuoti. Žemo dažnio virpesiai – jų veiklos diapazono nepasiekia, todėl jie į jų pasireiškimą nereaguoja, sakykime, jeigu kas nors meldžia kam nors nelaimės ar nepasisekimo. Energijos Reguliuotojai vykdo tik Rojaus Trejybės valią be jokių išlygų.

Visi prakeikimai ar užkalbėjimai neturi nieko bendro su malda, todėl gyvame ryšyje su Rojaus Trejybe tokie virpesiai nedalyvauja. Tai individo pasąmonės, ir sąmonės, taršos pasireiškimas, kuris atitinkamo dažnio virpesiais pasklinda į aplinką, ir jeigu žmogus kuriam yra siunčiami tokie prakeikimai ar ligos, taip pat yra tokio žemo dažnio energetinio lauko būsenoje – pasąmonės ir sąmonės – tai jis ir tampa tokių virpesių imtuvu pats to nežinodamas. Štai kodėl dvasingi žmonės, kurie yra aukšto dažnio virpesių būsenoje maro ar šiltinės epidemijos metu tokių pragaištingų ligų nepaliečiami. Apskritsi, dvasingas žmogus neserga iš viso, nes jo vidinę būseną diktuoja GYVAS IR AUKŠTO DAŽNIO ENERGETINIŲ VIRPESIŲ RYŠYS SU VISŲ AUKŠČIAUSIO DAŽNIO VIRPESIŲ ŠALTINIU IR CENTRU – KŪRĖJU – ROJAUS TREJYBE.

Būtent tam ir reikalingas nuoširdus atsivėrimas, kad stiprėtų GYVO RYŠIO SU KŪRĖJU INDIVIDO VIDINĖ AUKŠČIAUSIO DAŽNIO ENERGETINĖ BŪSENA. TIK TADA MALDA BUS TIKRA, O NE ILIUZINĖ, TIK TADA JI BUS IR AKTYVI, IR VEIKSMINGA, NES ATITIKS ROJAUS TREJYBĖS VALIĄ IR SUMANYMĄ, KAD JOS MEILĖ VIEŠPATAUTŲ VISUR IR VISADA, IR BŪTŲ JAUČIAMA-PATIRIAMA KIKVIENO INDIVIDO BŪSENA.

URANTAI TUO IR GYVENA, IR ŠITĄ DABARTINĖS TIKROVĖS - IR ATEITIES KASDIENIO GYVENIMO ŠVIESĄ - SKLEIDŽIA KOLEKTYVINIO ROJAUS TREJYBĖS GARBINIMO METU, KADA ENERGETINIAI VIRPESIAI IŠ MŪSŲ - MIRTINGŲJŲ IR TUO METU DALYVAUJANČIŲ MŪSŲ KOLEKTYVINIAME ROJAUS TREJYBĖS GARBINIME DVASIŲ IR TARPINIŲ BŪTYBIŲ - PASKLINDA DAUG AUKŠTESNIO ENERGETINIO DAŽNIO NEGU PRAŠYMŲ MALDOS METU, KADA JAU VYRAUJA KOKS NORS SAVANAUDIŠKAS INTERESAS, NET IR DĖL VISUMOS GEROVĖS. TUO TARPU ROJAUS TREJYBĖS GARIBINIMO METU NĖRA JOKIO - NET IR PER PLAUKO ŠEŠELĮ - SAVAUNAUDIŠKUMO APRAIŠKOS INDIVIDO BŪSENOJE, NES TĄ AKIMIRKĄ YRA VIEN TIK GARBINAMA IR ŠLOVINAMA ROJAUS TREJYBĖ NIEKO IŠ JOS NEPRAŠANT.
Kolektyvinė maldos energetinė virpesių galia yra milžiniška - ji pasklinda kaip besimeldžiančiųjų skaičius pakeltas kvadratu. Tad jeigu Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje dalyvauja ir nuoširdžiai meldžiasi trisdešimt žmonių, tai pavieniui besimeldžiančiųjų reikėtų devynių šiomtų žmonių, kad paskleistų atitinkamo stiprumo energetinius virpesius, kurie priklauso nuo KOLEKTYVINĖS maldos vedėjo energetinių virpesių DAŽNIO, DUODANČIO KAIP DIRIGENTAS TONĄ VISAI KOLEKTYVINEI KOMUNIJAI.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2012-04-02 13:19:16

Komentarai

Noriu su jumis pasidalinti patyrimu, nutikusiu praeitą savaitę, pirmadienį. Pagalvojau, kad jis galbūt jums padės ir suteiks minčių pamąstymui.
Mes žmonės gyvename labai dažnai kamuojami įvairių skaudžių praeities prisiminimų, klaidingai praeityje priimtų sprendimų, kaltindami save, skaudindami save ir nesusimąstome, kad kiekviena tokia mintis prislegia mus savo žemais energetiniais virpesiais, kurie turi svorį, o tai galiausiai atsiliepia ir kūnui kaip pasekmė įvairiomis sunkiomis ligomis. Mane taip pat kartas nuo karto kankindavo tokios mintys, jos sukeldavo savigraužą, liūdesį, nerimą ir nežinodavau, kaip nuo jų išsilaisvinti. Atradus šį gyvąjį kelią ir pradėjus bendrauti su Tėvu, o dabar jau ir su Rojaus Trejybe, Ją garbinant, mano vidus pamažu rimo ir stiprėjo. Ne kartą Rojaus Tėvai man yra pasakę nekaltinti savęs, o gyventi gyvą gyvenimą su Jais dabartyje, ir tokie pamokymai labai sustiprindavo, nuramindavo. Bet vis vien, susiklosčius tam tikroms nemalonioms aplinkybėms, mane vėl imdavo kankinti šitokios nesmagios mintys. Praeitą pirmadienį, ryte važiuojant autobusu į darbą pagarbinau Rojaus Trejybę, ir mane ėmė netikėtai užlieti labai tvirtos ir ryžtingos mintys, kad nebegaliu daugiau gyventi nemaloniais praeities prisiminimais, nes mes visi jų turime. Mąsčiau, kad ne taip turi gyventi tikrasis Rojaus Trejybės sūnus ar dukra, tai ne tas kelias. Jutau viduje kylantį tvirtą norą gyventi gyvą gyvenimą dabartyje su Rojaus Trejybe. Kada nuvykusi į darbą atradau truputį laisvo laiko, vėl pabendravau su Rojaus Trejybe, išsakydama maldoje savo tokį tvirtą apsisprendimą, kurį ėmiau ir nuoširdžiai pašvenčiau iš meilės Jai. Tai, kas įvyko po to, buvo nuostabu, nesitikėjau šito. Pajutau, kaip mano kūnas tapo labai lengvas, tarsi sunkią naštą man nematomą Rojaus Trejybė nuėmė nuo manęs. O tada dar užliejo nuostabi palaiminga ramybė, kuri lydėjo mane visą dieną. Ir darbe dirbdama, ir namo važiuodama, jaučiau nuostabią gilią ramybės būseną. Man taip nutiko pirmą kartą. Tada vakare prisiminiau Algimanto žodžius, jis sakė, kad ramybė turi būti nuolatinė mūsų būsena nuo ryto iki vakaro ir nuo vakaro iki ryto. Mane ji gaubė visą dieną ir aš pajutau, kad noriu visada ją patirti. Tai nuostabus jausmas, kada viduje nėra jokio nerimo, jokių klaidžiojančių minčių, o tik malonus dvasinis pakylėjimas, palaima ir gili ramuma. Pagalvojau, jei taip imtų gyventi visa žmonija, ši planeta neatpažįstamai pasikeistų, gyvenimas taptų kokybiškas ir nukreiptas kiekvieno asmens visų labui.
Taigi dar noriu pasakyti, jei pradedame eiti šiuo gyvuoju keliu, nuoširdžiai atsiveriame Rojaus Trejybei, iš tikrųjų imame stiprėti ir išsilaisvinti iš įvairių mus kamuojančių sunkumų naštos, kančios, baimės, nerimo. Pajutau, kad tik šitaip pamažu atsistato savivertė ir orumas, ir tai taps nuolatine būsena. Juk Rojaus Trejybė yra numačiusi, kad atsiduodami Jos vedimui iš vidaus tampame gyvybingi, gyvenimas ima harmonizuotis, ir pajuntame viduje norą dar nuoširdžiau bendradarbiauti su Ja per gyvą kasdienį ryšį ir veikti visų labui ir gerovei, taip kaip Ji yra numačiusi. Viskas suteikiama per pastangas, ir štai tokios gyvai patiriamos malonios paskatos sukelia norą dar daugiau stengtis. Jaučiu, kaip toks patyrimas suteikia daugiau tvirtumo, nes išeitis iš visų situacijų visada yra, ir ji pasiekiama tik atradus Rojaus Trejybę savyje.

Su meile,

Jurgita
2013-01-28 21:44:07

Štai mielieji, Vitos nuoširdus pasidalinimas jos patyrimu per mūsų GYVĄSIAS ROJAUS TREJYBĖS garbinimo pamaldas ir parodo, ko gi DVASIA-MŪSŲ TIKRASIS AŠ - ASMENYBĖ Rojaus Trejybės GYVOJOJE ŠVENTOVĖJE prisipildo iš Rojaus Trejybės - SAVO TIKRŲJŲ IR VIENINTELIŲ TĖVŲ - PRISIPILDO GYVOS MEILĖS ENERGIJOS VIRPESIŲ.
TOKIA REALI - GYVA - BŪSENA APIMA VISĄ ASMENYBĖS VIDŲ, KAD MATERIALUS KŪNAS IŠNYKSTA, JIS TAMPA PER MAŽAS, KAD SUTALPINTŲ TUOS PATIRIAMUS MEILĖS VIRPESIUS, IR JUOS BŪTINA IŠLEISTI, KAD ŠIS VIDINIS SPAUDIMAS BŪTŲ IŠLYGINTAS; IŠLEISTI ATLIEKANT KOKĮ NORS MATERIALŲ VEIKSMĄ VISŲ LABUI, PASIDALINANT SAVO PATYRIMU, IRGI VISŲ LABUI, AR TIESIOG PRAVIRKSTANT DVASINĖS MEILĖS MATERIALIA RAUDA, IR DĖKOJANT ROJAUS TREJYBEI IR UŽ PATYRIMĄ, IR UŽ MEILĘ. Tik šitaip galima nuimti vidinį meilės spaudimą, kurį patiria Rojaus Trejybės atsivėrusi dukra, ar sūnus.
Tai miniatiūroje, jūs galite tokiu patyrimu geriau suprasti, kaip gi ir pati ROJAUS TREJYBĖ, jautė vis didėjantį meilės spaudimą savo viduje, kad daugiau tos meilės spaudimo nebegalėjo sutalpinti savyje ir turėjo išlyginti spaudimą - realų, gyvą, meilės spaudimą, iš vidaus sprogdinantį patį MEILĖS ŠALTINĮ IR CENTRĄ, kad turėjo pradėti kurti evoliucines visatas ir gyvybę KOSMOSE - SAVOSIOS KŪRINIJOS TIKROVĖJE. Taip ir kilo laiko ir erdvės MATERIALIOS visatos ir gyvybė.

Taigi toks Vitos MEILĖS patyrimas yra ROJAUS TREJYBĖS GYVOS MEILĖS ENERGIJOS PASIREIŠKIMAS JOS PAČIOS VIDUJE, KADA JI DAR DAUGIAU ATVĖRĖ SAVO DVASINĮ VOŽTUVĄ, KAD GYVŲ MEILĖS VIRPESIŲ PRITEKĖJO Į JOS DVASINĮ VIDŲ TIEK, KAD JI NEBEĮSTENGĖ JŲ IŠLAIKYTI TOLIAU VIEN TIK SAVYJE, IR JAIS DALINOSI SU MUMIS VISAIS.
Ir tai dar labiau paliudija MŪSŲ KOLEKTYVINĖS KOMUNIJOS SU ROJAUS TREJYBE PRASMĘ, KADA MŪSŲ BUVO SUSIRINKĘ TRISDEŠIMT DU, TAI IR GARBINIMO ENERGIJOS VIRPESIŲ GALIA IR JOS POVEIKIS BUVO BESIMELDŽIANČIŲJŲ SKAIČIUS PAKELTAS KVADRATU - TOKS, KURĮ SKLEISTŲ SAVO ENERGIJOS VIRPESIAIS VIENAS TŪKSTANTIS IR DVIDEŠIMT KETURI BESIMELDŽIANTYS MŪSŲ BROLIAI IR SESĖS DVASIOJE ATSKIRAI.
O juk aš jums sakiau po Rojaus Trejybės pagarbinimo per savo mokymą, ką man sakė Tėvas, kad perduočiau nuo Jo jums, kurie būsite šiose gyvosiose pamaldose Kaune, kaip iš mūsų įtikėjimo MOKOSI IR DVASIOS. O jos taip pat dalyvavo Rojaus Trejybės kolektyvinėje garbinimo komunijoje, kaip ir Tarpinės Būtybės, tad ir jų skaičius dar labiau padidina tą garbinančiųjų bendrą skaičių ir poveikio laipsnį.
Štai kodėl, jeigu norite PERMAINŲ ŠVIESOS LINK LIETUVOJE, IR PASAULYJE, TAI ŽINOKITE, KAD BE KOLEKTYVINĖS DVASINĖS KOMUNIJOS JŲ NEBUS. Tad atsiverkite Rojaus Trejybei kuo giliau, kad pajaustumėte gyvus meilės virpesius savyje, o jau pati Rojaus Trejybė jums suteiks tą impulsą dalyvauti ir kolektyvinėje komunijoje Rojaus Trejybės GYVOJOJE ŠVENTOVĖJE Vilniuje ar Kaune.
Kitur jūs taip pat galite garbinti Rojaus Trejybę, tai nepriklauso nuo konkrečios vietos, svarbu, kad būtų gyvųjų pamaldų NUOŠIRDŪS IR ŠVIESŪS vadovai - ROJAUS TREJYBĖS SŪNŪS IR DUKROS.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2013-01-14 10:56:03

Mielieji,noriu pasidalinti su jumis savo patyrimu,patirtu šiandien Rojaus Trejybes gyvojoje sventoveje gyvuju pamaldu metu ir po ju.Pradzioje,kolektyviai garbinant Rojaus Trejybe,mane užliejo ramybes busena.Pamokslo metu as pajauciau kaip mano vidus vis labiau ir labiau rimsta ir nyra kažkur i gelme.Kolektyvines maldos metu kada atejo eile melstis mums,po musu dvasinio mokytojo Algimanto ,as pajutau ,kad turiu melstis pirmoji,taip liepe man mano vidus,noro laukti nebuvo,norėjosi tiesiog kalbeti Rojaus Trejybei.Kada as prabilau,vis kuo toliau tuo labiau as pajutau kaip mano materialus kunas yra iskeliamas i virsu.Ir jis vis kilo,iki kaip man atrode labai ispudingo aukscio,kokio dar nebuvau patyrusi,nes si patyrima kada susilieji su aplinka ir pakyli as turiu beveik nuolat garbindama ir gyvos komunijos metu su Rojaus Trejybe.Taigi,as baigiau melstis,nes sis patyrimas man tiesiog uzgniauze gerkle ir as jauciau,kad nebegalesiu daugiau ištarti nei zodzio.Tada girdėjau kitu dvasios broliu ir sesiu maldas,bet sis mano patyrimas kitoks tuo,kad as beveik negirdėjau maldu tariamu zodziu,o jauciau meiles virpesius,jauciau kaip is kiekvieno besimeldzianciojo kyla meiles virpesiai,nors kiekvienas atitinkamai ištartas zodis taip pat turi savo virpesiu dazni,kaip ta naujai patyriau.Ir sulig kiekvienu besimeldzianciu mano vidus vis labiau ir labiau pildesi meiles,kad vienu metu as krutineje pajutau toki stipru verzima,kad atrode jog daugiau nebeistversiu ir vos nepravirkau.Ir taip tesesi visu gyvuju pamaldu metu,as nebegalėjau nei pajudeti,man be tariamu maldu zodziu tiesiog neegzistavo materiali aplinka,o vidus vis pildesi to meiles jausmo.Kada baigesi gyvosios pamaldos jau po Algimanto užbaigiamos maldos as vis dar buvau toje be galo stiprioje meiles busenoje ir kada Algimantas jau paprase kalbeti mums,as nebegalėdama laikyti savyje, pabandžiau atpasakoti ka as jauciau gyvuju pamaldu metu,bet kalbeti sekesi sunkokai,nes as vis dar skendėjau toje meilėje ir vis dar negalėjau tiesa sakant atsigauti.Sis patyrimas nuostabus dar ir tuo,kad kada as jau po gyvuju pamaldu pramerkiau akis ir paziurejau i susirinkusiuosius brolius ir seses dvasioje,as jiems visiems,visiems be išimties pajutau vien tik meiles jausma ir norėjosi jiems tai perduoti,pasakyti ir apkabinti.Bet prisipažinsiu,pirmiausiai norėjau pulti prie musu dvasinio mokytojo ir padėkoti ir džiaugtis tuo jausmu kartu,kažkaip is vidaus tuo pasidalinti.Rojaus Trejybes as tikrai nepamirsau ,bet man norėjosi ta meiles jausma isreiksti ir materialiu veiksmu,apsikabinimu.Ir gal but natūralu,kad as norėjau pirmiausia pasidalinti su tuo dvasios broliu kuris žinojau mane supras geriausiai.Taciau as jauciau meile visiems susirinkusiesiems ir visi jie man atrode kitaip nei atrodydavo iki šiandieninio patirto patyrimo.Tiesiog Rojaus Trejybes vaikai,kuriuos ta akimirka be galo mylėjau ir nebuvo mano viduje jokiu kitu minciu jiems,tik meile.Zodziu,viskas nuspalvinta is Rojaus Trejybes gautu MEILES jausmu koki as stipriai šiandien patyriau.O kad ji patirti mes kiekvienas zinome ka galime padaryti.Saziningai atsakydami sau i klausima kiek gi mes NUOSIRDZIAI atveriame savo vidu musu tikriesiems ir vieninteliams Tevams,kiek gi mes nuosirdziai trokstame patirti meile,tokia galinga,tokia stipria ir skleidžiama kiekvienam Rojaus Trejybes vaikui be perstojo.Mielieji,juk zodziais as visko jums neperduosiu to ka patyriau,bet virpesius vis tiek pajusite ir is tu parasytu mano zodziu kada as suskubau su jumis pasidalinti patyrimu,kad Rojaus Trejybes meile yra reali ir patiriama!Telydi jus ramybe mielieji,ir palaima gaunama tik is Rojaus Trejybes.Su meile,Vita

vvita
2013-01-13 23:32:02

Šį rytą per radiją išgirdau pranešimą, kad dingo jaunuolis, kuris manoma, yra pagrobtas, ir kol kas nėra jokių žinių apie jį. Eidama į darbą vis galvojau, kiek daug mūsų planetoje neteisybės, melo, apgaulės, smurto pasireiškimo įvairiomis formomis, vis labiau ir labiau nuvertinama gyvybė, o juk ji yra Rojaus Trejybės dovana mums mirtingiesiems. Tik Rojaus Trejybė yra Gyvybės Šaltinis ir Centras, ir paskleidžia ją visai kūrinijai tolygiai. Ir tik atradę Ją savyje, patyrę dvasine būsena imame praregėti dvasinėmis akimis, kurios iki šiol buvo užsimerkusios, nes mūsų dvasia giliai miegojo, o dabar pabudo. Pabudo dvasinė asmenybė, Rojaus Trejybės meilės apkabinta ir nuraminta, kad galėtų šitą nuostabią viduje patiriamą meilę, ramybę, išmintį paskleisti kitiems jos išsiilgusiems dvasios broliams ir sesėms. Ir kada vis daugiau ir giliau imame bendrauti su Rojaus Trejybe, vis aiškesnis ir prasmingesnis atrodo šis gyvasis kelias, kuris prasideda nuo mūsų, pačių mažiausių mirtingųjų, bet laikui bėgant nusidrieks ne tik po visą šią planetą Urantiją, bet ir tolyn per Nebadono vietinę visatą, Orvontono supervisatą, kol apims visą kūriniją. Ir buvę patys silpniausi, tapsime gyvu ir stebinančiu pavyzdžiu visiems visoje kūrinijoje.

Taigi kai atėjau į darbą, nuoširdžiai pagarbinau Rojaus Trejybę ir po to pasimeldžiau už tą dingusį jaunuolį, siųsdama meilės virpesius jaunuoliui, jo tėvams ir pagrobėjui. Taip pat paprašiau ir Apvaizdos pagalbos. Po maldos į mane kreipėsi Amžinasis Sūnus Motina-Brolis, sustiprindamas ir patvirtindamas mano teisingą poelgį, kad nelikau abejinga išgirstai žiniai. Kadangi jo iš karto neužsirašiau, tai paprašiau perteikti dar kartą, kad pasidalinčiau su jumis:

„Mano gyvas vaikas ir yra tas vaikas, kuris nelieka abejingas jokiai tamsos apraškai jūsų planetoje, kuri šiuo metu tiesiog veši. Ir ji savaime neišnyks, o tik per jūsų bendravimą su Mumis – Rojaus Tėvais, per jūsų bendradarbiavimą su Apvaizda visų labui ir gerovei, kada matote aplinką brandesniu dvasiniu žvilgsniu, kuris turi Mūsų meilės, ramybės, išminties, teisingumo, gerovės atspalvį jumyse. Jūs keičiatės tik per gyvą ryšį su Mumis, jūs tampate gyvybingi ir veiklūs, mylintys ir nuoširdūs, laimingi ir džiaugsmingi tik patirdami Mus savo viduje. Todėl be baimės imkite veikti kartu su Mumis, ESANČIAIS NUOLAT JUMYSE.
Žinokite, kad abejingumas nėra ta savybė, kuria pasižymi Mano gyvas vaikas, kurio dvasia jau suspindo Mūsų gyvos šviesos ugnele. Ateis akimirka, kada ugnelė suliepsnos didžiuliu laužu, kurio šviesa šildys bet nedegins, ramins bet ne baugins daugybę pasimetusių, nusiminusių ir nelaimingų, vienišų Mūsų vaikų, jūsų dvasios brolių ir sesių. Bet gi jūs žinot, kad laužui įsiliepsnoti reikalinga pakura, taip ir Mūsų dvasinės šviesos laužui reikalingos nuolatinės pastangos atsiveriant Mums, bendradarbiaujant, veikiant su Mumis, studijuojant Mūsų gyvos dvasinės šviesos šaltinius. Ir taip veikdami, ugdydami pasitikėjimą Mumis per įvairių iššūkių drauge su Mumis įgyvendinimą jūs atsiskleidžiate savo tikruoju dvasiniu Aš, Mūsų jums padovanotu – suliepsnojate, suspindite galinga dvasine šviesa visų labui ir gerovei, net ir taip, kaip Mes esame numatę jums kiekvienam.“ Amžinasis Sūnus Motina-Brolis.

Šis mokymas kaip ir daugybę kitų mokymų man patvirtina, kokia galinga yra Rojaus Trejybės meilės energija, kuri labai praplečia dvasinį matymą į supančią aplinką, o ten ir pamatome, kam reikalinga mūsų pagalba. Ir tik bendraudami nuolat su Rojaus Trejybe prisipildome išminties, kaip veikti tam tikroje situacijoje, kam ir kaip padėti tą akimirką yra teisingiausia, nes savojo žmogiškojo proto nesame tiek apraminę, o ir dvasiniu protu dar nesivadovaujame, kad atliktume teisingus ir išmintingus sprendimus visų labui. Tik Rojaus Trejybė yra Išminties Šaltinis, o savo valia atsiliepdami į jos vedimą iš vidaus tik patvirtiname, kad tikrai esame gyvi Jos sūnūs ir dukros.

Su meile,

Jurgita
2012-12-18 22:20:57

"Štai kodėl maldos metu reikia Rojaus Trejybės melsti ne pasveikimo, NE REZULTATO, O RAMYBĖS IR GILESNIO GYVO RYŠIO SU ROJAUS TREJYBE PAJAUTIMO SAVO VIDINE BŪSENA. KADA BUS TOKIA BŪSENA, REZULTATAS BUS SAVAIME".

"Kada Jėzus gydė žmones, tada Apvaizda suteikdavo pagijimą, transformuodavo pažeistą energetinę pusiausvyrą į normalią, ir liga pasitraukdavo iš karto. Tačiau kiek tai prisidėjo prie Jėzaus atneštos šviesos evangelijos sklidimo mūsų planetoje? O gi niekuo neprisidėjo, dargi net TRUKDĖ, nes daugelis ir pagijusiųjų net nepadėkojo už pagijimą, tą priėmė tiesiog kaip savaime suprantamą dalyką, kad taip ir turi būti, ir labai greitai vėl sugrįžo prie savo nuodėmių, o ir absoliuti dauguma tų, kurie nuolat sekiojo paskui Jėzų, tą darė vien tik iš smalsumo, ką jis dar padarys, ką jie PAMATYS, ir kas juos nustebins. Būtent šitą kliūtį supratęs, ir pats Jėzus ir atsisakė tokių gydymo darbų ir perėjo prie Dvasinio Mokytojo etapo, kuris ir buvo pats prasmingiausias ir svarbiausias kelyje į žmonijos šviesą"

Galiu pasirašyti po kiekvienu žodžiu parašytu šitame Mokyme.
Tai ne tik tiesa,bet SUPER TIESA, asmeniniu patyrimu paremta.

Gaila,kad dar daugelis mūsų brolių ir sesių dvasioje ieško ir, atrodo, kad dar ilgai ieškos tokių dvasinių Mokytojų, tokios religijos ,kurioje nereikės įdėti jokių asmeninių pastangų ugdant savo paties dvasinę asmenybę.

Visiems linkiu geros dienos, ramybės, taikos ir Dieviškųjų Rojaus Tėvų palaimos.
Su meile,

IRENA
2012-11-27 14:38:08

Kaip mus veikia malda, kaip malda veikia, kai meldžiamės už kitus asmenis, kaip ji padeda gydyti sergančius, ar iš viso padeda? Tokie, ir panašūs klausimai kyla ne vienam iš jūsų. Kokie gi yra atsakymai į šiuos svarbius klausimus? Pamėginsiu jums padėti suprasti maldos veikimą, kad patys galėtumėte vėliau mokyti ir kitus.

Jūs jau puikiai žinote, kad Rojaus Trejybė nešoka pagal mūsų dūdelę, nesikaitalioja taip, kaip norėtumėte, kad Ji veiktų pagal mūsų meldimą. Priešingai, Rojaus Trejybės valia yra tokia, kad Ji nuolat, be perstojo lieja vien tik meilės mums visiems, visai kūrinijai, gyvus virpesius, ir dėl to MES, BŪTENT MES, turime savo valią sulieti su Rojaus Trejybės valia, kad ir pajaustume šitų virpesių tekėjimą savyje, o ne melsti, kad Rojaus Trejybė ką nors padarytų, ko mes taip norime, kad atsitiktų.
Mūsų maldos yra išklausomos, jos pasiekia Rojaus Trejybę, ir Jos Apvaizda mums suteikia pagalbą, atitinkančią Rojaus Trejybės valią ir meilę. Tačiau lygiai tokia pati pagalba mums jau buvo teikiama ir iki mūsų maldos – meilės pagalba. Problema buvo MŪSŲ VIDUJE. Iki maldos, mūsų dvasinis asmuo, mūsų vidinis aš, dar toks silpnas, toks neišvystytas dvasine prasme, buvo tiek sunerimęs, tiek kenčiantis, dėl materialaus proto viešpatavimo viduje, kad jis negalėjo nei matyti, nei suprasti, nei priimti, nei patirti tos JAU SUTEIKTOS pagalbos tiek, kad pajaustų būtent tokį poveikį, kokį pajuto po maldos, kada jis nurimo, kada jis pažvelgė visai kitomis akimis, kada SAVO BŪSENA pats patyrė MEILĖS ir RAMYBĖS POJŪTĮ.
Tai štai, būtent tokios BŪSENOS PATYRIMAS, ir leido mūsų fizinio kūno ląstelėms pradėti veikti ne streso, bet ramybės sąlygomis, kaip Rojaus Trejybė ir yra sumaniusi, kad jos veiktų tokiomis sąlygomis pačiu veiksmingiausiu būdu. Štai kodėl sergantis kūnas po maldos ima stiprėti, o ne dėl to, kad Rojaus Trejybė iki maldos būtų šitą patį kūną laikiusi ligos gniaužtuose, o štai kada tiktai kreipėmės su malda, tada Ji ir patenkino mūsų maldos prašymą ir tuos gniaužtus atleido, kad fizinis kūnas pajuto palengvėjimą. Ligos atveju, bet kokio sukrėtimo atveju, bet kokios nelaimės atveju mūsų smegenys patiria milžinišką stresą, o dėl to nustoja normaliai veikti ir fizinės kūno ląstelės, todėl tokiomis akimirkomis žmogų gali ištikti ne tik šokas, bet ir vėliau pasireikšti gili depresija, ar net tam tikro laipsnio pamišimas. Štai kodėl tokiomis akimirkomis BŪTINA PASIMELSTI, TIEK UŽ SAVE, TIEK UŽ KITUS, ir tada mes žemo dažnio energetinius virpesius pakeliame į daug aukštesnio dažnio energetinius virpesius, ir smegenys pajunta tuos energetinius impulsus ir ima rimti. Gydytojai tą daro dirbtinių – cheminių – materialių vaistų pagalba.
Mūsų maldos metu pasklindantys energetiniai virpesiai yra realūs, ir jie perskrodžia bet kokią materiją, ir erdvę, ir pasiekia adresatą tą pačią akimirką – tiek Rojaus Trejybę, tiek ir tuos, už kuriuos meldžiamės, ir veikia kaip raminantis impulsas. Tuo tarpu Rojaus Trejybė kaip veikė meilės galia – paties aukščiausio dažnio virpesiais – iki maldos, taip ir toliau veikia lygiai taip pat TOBULAI, be menkiausio pasikeitimo, kad nors kiek daugiau sureaguotų į mūsų maldos prašymą.
Rojaus Trejybės melsti didesnės pagalbos, ar pasveikimo, nėra jokio reikalo, nes Ji ir taip suteikia vien tik pagalbą, ir vien tik sveikatą.
Belieka mums patiems tik atsiverti daugiau Rojaus Trejybei, kad nurimtų mūsų sutrikęs vidus, pasimetęs vidus, pilnas baimės vidus, ir tada mes pasiimsime iš Rojaus Trejybės mums jau suteiktą sveikatą. Kitaip tariant, mūsų MALDOS METU PATIRIAMA reali ramybės ir palaimos vidinė BŪSENA yra tas vaistas apraminti ir apvalyti mūsų sąmonę ir pasąmonę nuo baimių, nerimo, skausmo, kančios, panikos ir visų kitų teršalų, kurie sukyla milžiniška ir atrodytų neįveikiama kliūtimi kaip gili ir tamsi naktis, ir tik taip apvalius mūsų sąmonę ir pasąmonę po truputėlį ima atsistatyti fizinio organizmo sutrikusi energetinė pusiausvyra ir ateina fizinis organizmo pasveikimas.
Štai kodėl maldos metu reikia Rojaus Trejybės melsti ne pasveikimo, NE REZULTATO, O RAMYBĖS IR GILESNIO GYVO RYŠIO SU ROJAUS TREJYBE PAJAUTIMO SAVO VIDINE BŪSENA. KADA BUS TOKIA BŪSENA, REZULTATAS BUS SAVAIME.
Tuo tarpu, kada meldžiame PASVEIKIMO KAIP GALUTINIO REZULTATO, tada savo dėmesį ir sutelkiame į šį tikslą, ir jis būtent mums ir trukdys patirti ramybės būseną, nes pasveikimas ateina ne per akimirką, o kaip procesas, gyvas ir patiriamas procesas. Todėl dieną, dvi, savaitę, mėnesį nepatyrę norimo rezultato, pajausime ne tik nepasitikėjimą Rojaus Trejybe, bet ir nusivylimą, kad mūsų malda TARSI buvo neišgirsta ir į ją nebuvo sureaguota. Todėl toks mūsų požiūris sukels mums dar daugiau nerimo ir baimių, ir mūsų būsena bus dar labiau apsunkinta, todėl sveikimo procesas bus arba visiškai sustojęs, arba liga ims net savo viršų.
Tas pats ir meldžiantis už kito pasveikimą. Melskime kitam didesnio atsivėrimo Rojaus Trejybei, jeigu jis yra įtikėjęs ir siekia pasveikimo Rojaus Trejybės dėka, o jeigu neįtikėjęs, tuomet melskime jam atsivėrimo Rojaus Trejybei, kad atrastų Rojaus Trejybę savyje, ir tada ramybė ims įsiviešpatauti jo viduje, ir pasveikimas bus greitesnis. Tačiau ir šiuo atveju nesureikšminkime paties rezultato – pasveikimo – o palikime jį Rojaus Trejybės rankose, nes tai Jos aruodas, kuriame Ji laiko mūsų visų darbo vaisius, nes jie priklauso tik Jai, o ne mums. Tačiau mums svarbu tuos darbus atlikti IŠ MEILĖS IR LAISVA VALIA, O NE IŠ PAREIGOS. Ir to visiškai pakanka, nes šiuo atveju iš mūsų sklinda meilės aukšto dažnio virpesiai, ir būtent jie ramina ir mus, ir tuos, kam jie yra nukreipiami papildomai. Taip pat jūs turite turėti omeny, kad mūsų malda iš meilės yra toks vaistas, kuris ir mūsų kantrybę ugdo, kada mes meldžiamės už kitą daug dienų, daug mėnesių, ir net metų, savęs nesiedami su rezultatu – pasveikimu – o dalyvaudami pačiame procese, ir dalyvaudami iš meilės, o ne iš pareigos.
Tačiau yra dar vienas maldos aspektas. Mes galime taip pat melsti ir Rojaus Trejybės Apvaizdos įsikišimo. Ir nesvarbu, kiek laiko praeis, kada Apvaizda įsikiš, mes kasdien galime melsti ir jos dalyvavimo pasveikimo procese.
Apvaizda niekada neveikia kaip nors kitaip, kaip tik pagal Rojaus Trejybės valią. Todėl iš Apvaizdos neišmelsime nieko daugiau, kaip tiktai tą, kas atitinka Rojaus Trejybės valią tam konkrečiam asmeniui tuo konkrečiu laiku, arba kas turi prasmės didesnei grupei žmonių būtent tuo metu ir toje vietoje.
Kada Jėzus gydė žmones, tada Apvaizda suteikdavo pagijimą, transformuodavo pažeistą energetinę pusiausvyrą į normalią, ir liga pasitraukdavo iš karto. Tačiau kiek tai prisidėjo prie Jėzaus atneštos šviesos evangelijos sklidimo mūsų planetoje? O gi niekuo neprisidėjo, dargi net TRUKDĖ, nes daugelis ir pagijusiųjų net nepadėkojo už pagijimą, tą priėmė tiesiog kaip savaime suprantamą dalyką, kad taip ir turi būti, ir labai greitai vėl sugrįžo prie savo nuodėmių, o ir absoliuti dauguma tų, kurie nuolat sekiojo paskui Jėzų, tą darė vien tik iš smalsumo, ką jis dar padarys, ką jie PAMATYS, ir kas juos nustebins. Būtent šitą kliūtį supratęs, ir pats Jėzus ir atsisakė tokių gydymo darbų ir perėjo prie Dvasinio Mokytojo etapo, kuris ir buvo pats prasmingiausias ir svarbiausias kelyje į žmonijos šviesą.
Kiekvienos ligos pašalinimas iš mūsų asmeninio gyvenimo kelio – tai ir mūsų mokymas paties sveikimo proceso metu, kada mes tampame daug atidesni, imame pastebėti pasikeitimus, net menkiausius, kokių anksčiau net nemanėme esant iš viso. O maldos matu, kada mūsų vidus patiria Rojaus Trejybės suteikiamą palaimą ir ramybę, mūsų įžvalga yra daug kartų sustiprinama, išplečiama, ir pagilinama, kad tik mes labiau SAVO VIDINE BŪSENA PASITIKĖTUME ROJAUS TREJYBE, IR JOKIU BŪDU NENULEISTUME RANKŲ IMDAMI PASVEIKIMĄ SAU, AR MELSDAMI, KAD JĮ PASIIMTŲ IR KITI.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2012-11-27 13:52:49

Brangieji, Dalios G. prašymu įdedu jos parašytą mokymą-komentarą, kad visi galėtumėte skaityti ir įsigilinti:

Šiais laikais nedaugelis šnekamojoje kalboje naudoja žodį APMALDYMAS. Kokia gili funkcinė šio žodžio prasmė susimąsto kol kas vienetai, kadangi ir pačią maldą žmonės praktikuojama vis mažiau. DAŽNIAUSIAI nevilties ir baimės akimirkoje mūsų broliai ir sesės dvasioje, kreipiasi pagalbos nuoširdžiai į visų Tėvą, Jėzų ar Mariją pasitelkę maldą. O mes – urantai savo maldomis APMALDOME – apraminame, apvaldome Apvaizdos pagalba, o dabar ir savo minčių galia mokomės apmaldyti siautėjančias stichijas, žmonių grupes ar atskirus individus įvairiais jiems sunkiais gyvenimo momentais NUOLAT, savo laisvos valios pasirinkimo ir augančio įtikėjimo dėka ir iš meilės visiems, nes viskas tarpusavyje yra gyva sistema.
Šį maldos svarbos suvokimą manyje dar labiau sustiprino Urantijos Knygos dokumentas apie Kristaus gyvenimą pavadinimu VIENAS GETSEMANĖJE, todėl savo įžvalgomis noriu pasidalinti ir su jumis, nes kada apie tai norėjau kalbėti Kauno Rojaus Trejybės šventovėje, savo pamokomuoju žodžiu, šmėstelėjo mintis – parašyt tai į Forumą. Deja, į Forumą iki šiolei rašyt nebuvo kilusi mintis, išskyrus porą kartų kažkada seniau.
Nors rašyti apie tai kas būtų, jeigu būtų buvę kitaip, visumine prasme yra energijos eikvojimas, nes kas jau praeityje – istorija, bet vis giliau suvokti Rojaus Tėvų duodamų amžinų dovanų vertės potencialą yra naudinga ypač šiame / ašarų pakalnėlės/ pasaulyje ir panašiuose į Urantiją.
/Jėzus pasiėmęs Petrą, Jokūbą, ir Joną/ ir kada jie atėjo į maldų vietą,/ tada jis paliepė šiems trims atsisėsti ir budėti su juo/ -/ TOKIĄ VALANDĄ MAN REIKIA, kad jūs budėtumėte ir melstumėtės su manimi/.
Kiek daug pasako šios atskiros atkarpėlės, kada mes mokomės dvasiniu žvilgsniu pažvelgti į giluminę prasmę; Kristuj- žmogui reikėjo maldos sustiprinimo ir iš apaštalų, kad jų aukšto dažnio virpesiai sušvelnintų tas pasekmes ar kitaip įtakotų tuos būsiančius įvykius, padarytų ne taip prislegiančius, žinant, kad buvo/ daugybė būdų / mūsų Šeimininkui-Sūnui Kūrėjui, Mykolui palikti fizinio kūno apvalkalą. Bet apaštalai vis užmigdavo.../ Ar mes visada pasimeldžiame su visu atsidavimu ir nuoširdumu, kai šito iš mūsų prašo? Nors tuo pačiu malda reikalinga ir besimeldžiančiojo didesniam dvasiniam augimui. Mes pakviesti visi skleisti šviesą gėrio darbais, bet miega letargo miegu absoliuti Urantijos individų dauguma ir jų interesai skęsta materijos šiukšlyne. Veiksmo pasekmės dėsnis kaip sniego lavina, žemo dažnio virpesių pavidalu – tornadais, uraganais, kariniais konfliktais, smogia ir taikiems gyventojams, o kaip alinama visuomenė dėl neatsivėrusių savanaudžių, trumparegių politikų sprendimų; maldose prisiminkime juos kuo dažniau, kad nereikėtų apgailestauti dėl to dvasinio šviesos indėlio, kurio neįnešėme pagal savo subrandintus dvasinius pečius. Tos pasekmės bus jaučiamos per daugybę kartų ateityje ir tamsa nesitrauks, o žmonės toliau dėl savo vis didėjančio bukumo toliau šauks; už ką, Dieve, mus taip baudi?
/Jėzus suvokė kokie silpni ir kokie neišmanantys yra jo apaštalai /.Mūsų tiek nevaržo dogmos, bet iliuzija laiko savo šaltam geležiniam glėby ir bukina protą. Šviesos mintys mažai kur suranda dirvą, kad galėtų nukrist ir sudygti, bet jei Rojaus Trejybės valia buvo atsirasti Gyvajai Šventovei – reiškia, yra ir šviesa koridoriaus gale – budėkime ir melskimės VISŲ LABUI.
/ Tėve, tu matai mano miegančius apaštalus; būk jiems gailestingas/ / O Tėve, jeigu šitos taurės išvengti negalima, tuomet aš ją tikrai išgersiu/ Šis/ būk jiems gailestingas/ parodo, kad jie galėjo į šį Kūrėjo planą įnešti šviesos niuansų. Tai patvirtina, mano manymu, ir kita pastraipa / Miegokite toliau ir ilsėkitės; SPRENDIMO METAS PRAĖJO. Atėjo valanda , kada Žmogaus Sūnus bus išduotas į savo priešų rankas/, nes tada / kada Jėzų suėmė, /Jis iki galo suprato, kokio pobūdžio mirtimi jis mirs/, įvykiai vystėsi jau pagal Sanhedrino planą, nors jų vystymasis kita vaga ir galėjo būti, jeigu vietoje Piloto praeityje būtų paskirtas kitas, ne toks / moralinis bailys/ ir /antrarūšis/ valdytojas. Tai tik dar kartą pailiustruoja, kaip toli aidu atsiliepia ir net kitame krašte, sprendimai BE ROJAUS TREJYBĖS. Laisvą pasirinkimo valią žydai galėjo pademonstruot balsuodami už Jėzaus paleidimą kol Pilotas skaitė savo žmonos laišką apie jos sapną ryšium su Mokytojo nepasiuntimu myriop, o tas laikas fariziejų buvo išnaudotas raginti bailius žmones balsuoti už Barabą ir visus apėmė dabartinės Šiaurės Korėjos bandos-baimės instinktas, įskaitant ir Pilotą. TIESA YRA PATIRIAMA, o jeigu dar esi neatvėręs vidaus Kūrėjui – ją ir negyveni –nesivadovauji, tada esi patrankų mėsa gudresnių ir turinčių vadžią rankose.
Tai mums vėl patvirtina, kaip viskas yra susieta į sistemą, kiek daug mūsų gyvenime vaidina, o iš esmės lemia veiksmo – pasekmės dėsnis./Jėzus buvo įsitikinęs, jog Tėvo valia yra būtent tokia, kad jis atsiduotų natūraliai ir įprastai ŽMOGIŠKŲJŲ įvykių tėkmei/,/ bet Tėvas danguje visiškai neturėjo nieko bendro su tuo, kad sukurstytų tą barbarišką elgesį tų tariamai civilizuotų žmogiškųjų būtybių, kurios Mokytoją taip žiauriai kankino ir taip siaubingai tyčiojosi nuolat pažemindamos jo nesipriešinantį asmenį/. Žmogui, nesuvokiančiam Jėzaus savęs padovanojimo prasmės ir, kad jis iki galo apreiškė žmogų Dievui, o Dievą žmogui, ir kodėl jis savęs negelbėjo? Man kilo palyginimas su mūsų vyriausybės nariais, kada jie banke laikomus indėlius pasiima iš vakaro, o visi kiti apie tai sužino po bankroto paskelbimo ryte ir lieka su asilo ausim...
Grįžtant prie situacijų apmaldymo dabartiniais laikais, aš savo maldose visada meldžiu didesnio atsivėrimo sau ir visiems, nes tik Rojaus Trejybės šventovės lankymo, manyje dėka augančio įtikėjimo ir augančio pasitikėjimo Trim Šaltiniais ir Centrais, esančiais kiekviename nesutrikusio intelekto prote per minties Derintoją, planetos asmenybėje- žmogiškame individe, įgalina per augantį atsivėrimą pajusti ir prasmių gelmę, patirti vis skvarbiau tikrovę ir parodo išeitį, kaip išbristi iš tos /ašarų pakalnės/ ir iliuzijos liūno. Tik Rojau Trejybės atradimas savo viduje ir atsidavimas jos vedimui kasdienybėje, pakeičia mus iš žvėrie-gyvulio į Trejybės sūnų ar dukrą.
Urantijos dokumentai ir atskleidžia tiems, kurie jau girdi dvasinėmis ausimis ir mato dvasinėmis akimis, kad mūsų gimtoji Urantijos planeta vis dar – / žvėries ženklu pažymėta / planeta su grupelėmis urantų- atradusių Trejybę savo viduje ir budinčių, ir APMALDANČIŲ su Apvaizda stichinius gaivalus ir žmogiškosios agresijos pasireiškimus.
Kviečiu naudotis tomis mums suteiktomis dovanomis ir gilėjant įtikėjimui-kylant energetinių virpesių dažniui į aukštėjantį lygį, malda šviesinti savo aplinką ateinančių kartų labui. Ką pasėsim tą ir pjausim. Atsiverkim nuoširdžiau, dėkim tam realias pastangas – tik sūris spąstuose už dyką – ir pajuskim Derintojo vedimą ir tada / viskas vyksta Dievo šlovės ir žmonių išgelbėjimo labui/.
(tarp brūkšnelių / - išskirtos citatos).

Apkabinu visus čia rašančius ir skaitančius.
Dalia G.

Jurgita
2012-11-21 19:15:14

Kada as pradėjau lankyti Rojaus Trejybes Gyvaja Sventove,ir girdėdavau Algimanto vis tariamus zodzius ,kad garbinimo metu mes panyrame i tokia garbinimo busena is kurios nenorime pabusti, ir as vis susimastydavau,kad as toli grazu nespėju pajusti net ypatingo nusiraminimo kol dar vyksta Rojaus Trejybes garbinimas gyvuju pamaldu metu Rojaus Trejybes Sventoveje.Vidine ramybe as pajusdavau visada po garbinimo jau klausantis pamokomojo zodzio.Taciau pries maziau nei savaite kada dalyvavau gyvosiose pamaldose Gyvojoje Sventoveje as pirma karta nuo pat garbinimo pradžios panirau i tokia nuostabia busena kada as net negirdėjau kas vyksta aplinkui,negirdėjau savo vaiku kuzdėjimosi ,kurie visada salia manes ir daznai dar ir kalbina kol patys aprimsta,ir mane užliejo tokia ramybe ir palaiminga busena ,kad stai as ir nenorėjau pabusti is tos busenos ,o ne kaip visada garbinima galima sakyti tik išklausydavaui ir kaip jau sakiau vidini nusiraminima pajausdavau tik po garbinimo.Tai buvo nuostabus patyrimas man.Ir tiesa sakant man netiketas,nes as visada galvojau,kad man dar daug laiko prireiks,kad garbinimo metu as pajusčiau gelme apie kokia musu dvasinis mokytojas Algimantas mums vis kalba.As padėkojau Rojaus Trejybei uz si patyrima kuris kaip ir visi patyrimai suteikti mums yra tam ,kad mus stiprintu,ir zinau,kad tai taip pat pasekme lankymo Rojaus Trejybes Gyvosios Sventoves kas antra savaite.Nors ir pamazu,nors ir ne visada matomais žingsneliais ,bet dvasia vis labiau ir labiau atsiveria Rojaus Tevams ir stai tada ir patiriame ta nuostabia busena jau ir kolektyviniame garbinime Rojaus Trejybes.Siuo savo patyrimu norėjau su jumis pasidalinti si karta.Mielieji,telydi jus ramybe.Su meile,Vita.

vvita
2012-08-31 23:43:58

Pries kelias dienas pajutau, kad už mane meldžiasi. Manau čia besilankantiems jau nėra naujiena, kad žmogus gali jausti, kas ką ir kaip apie ji kalba, ar galvoja, koks jo santykis su viena ar kita butybe,  ar asmenybe. vis labiau atsiduodant Rojaus Trejybes Dvasios - Minties Derintijo vedimui zmogui tampa pasiekiami ir imanomi įvairus dalykai. Žmogus panašėja į Kūrėja - Rojaus Trejybę, atsiverdamas savo dvasia, įgauna vis daugiau ir daugiau Jo savybių,

Taigi per šia patirti kai už mane meldesi, dabar galiu žinoti kaip jaučiasi žmones už kuriuos yra meldziamasi. Paziurejes savo vidun pamačiau kaip keičiasi vidinė energija, ir zvelgiau, kad nebegaliu būti toks koks buvau pries akimirka, mano viduje nelieka vietos virpesians, kurie mano viduje prasilenkia su tiesa, arba tiksliau su vidine tiesos būsena. Tarsi kažkokia subtili energija, mano viduje švelniai pradėjo koreguoti tai kas prasilenkia su tos akimirkos, gal šiek tiek nesuderinta energija.(labai sunku parinkti tinkamus žodžius išreikšti vidinems busenoms gaunasi netikslus apibudinimas) pavartojau žodį nesuderinta, bet tai labai grubu. Ta energija jokiais būdais nepažeidė mano laisvos valios, galėjau pasirinkti elgtis kitaip, bet tai kas vyko, tikrai suderino mano vidų, tos būtybes kuri meldesi, ir situacijos dėl kurios buvo meldziamasi atzvilgiu. Taigi dabar suprantu kaip veikia malda. Kokia jėga yra malda ir kaip reikalinga ji yra. Su malda įmanoma viskas, viską galima "istiesinti". O pamąstykim kokia jėga yra tada, kai meldžiasi grupe žmonių, o kai meldžiasi žmones kurie suvokia ir samoningai per Rojaus Trejybe, siunčia maldos virpesius į visa kurinija ir savo aplinka? Kalbu apie Urantus. Puikumelis... 
Mes esam Bendrakurejai su Rojaus Trejybe. Esam Jos instrumentai, per kuriuos veikia Rojaus Trejybe, zinoma veikia ji ir per kitus savo vaikus. ir tai yra tiesa.
Kuo labiau per garbinima ir susiliejima su Jais atsiveri, tuo labiau įžvelgi, kad esi gyvai vedamas - atsirandi tinkamoje vietoje ir tinkamu metu. Šias patirtis rašau tam, kad paskatinti žmones einančius Dvasios keliu, dar ryztingiau, atsiverti Rojaus Trejybei, negalvojant apie tai kokie bus rezultatai, dar labiau pasitikėti Rojaus Tėvais, dar giliau įsiklausyti į jų vedima. Ir tada gyvenimas pavirs tikra palaima, jau čia Urantijoje. 

Ramybes jums

ValdasAirija
2012-08-19 14:12:14

Mielieji, šiandien Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje, Tėvas mus kaip tik ir mokė savo MINČIŲ DĖKA, sukurti KANALĄ, per kurį viesulo, audros energetinė iškrovą MES PATYS - IR BE APVAIZDOS PAGALBOS nukreiptume į viršų, nes tai pats veiksmingiausias kelias apsaugoti mus nuo didelių materialių nuostolių, ir net aukų. TAI kaip pasakė Tėvas - NAMŲ DARBAI mums, ir palinkėjo sėkmės.
Taip, kad pati iškrova vyks, TIK JI BUS URANTŲ MINČIŲ DĖKA NUKREIPTA Į VIRŠŲ, todėl ir žaibai, ir griaudėjimas eis ne žemyn, bet viršų, ir ten jau iškrova vyks be žalos mums.
Tai mums PRADINIS mokymas, kad valdytume energiją.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2012-07-07 23:02:44

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal