Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Sustiprinantis mane, ir visus tuos kurie trokšta gyvo atsiverimo Rojaus Trejybei.

Brangus broliai ir seses dvasioje, buvau paskatintas pasidalinti šiuo asmeniniu mokymu, su jumis, visais tais, kurie trokšta eiti Gyvuoju Rojaus Trejybes keliu, kad sustiprinti ir paskatinti jus siekti GYVO ROJAUS TREJYBES rysio su Rojaus Trejybe, jūsų viduje pajautimo. Telydi jus ramybe, visada ir visur kur bebutumete ar beeitumete. 

Kai pasidaręs bliūdą salotų, pasimeldžiau, paprasydamas Rojaus Trejybes palaiminti maistą, tai vietoj valgymo, atverciau kompiuterį ir pradėjau rašyti, iš vidaus sklindanti, šį  sustiprinantį mokymą. Negalėjau isskirti Vieno iš Trijų Asmenų. Čia Rojaus Trejybes mokymas.


Kad tu stengiesi islaikyti rysi su Mumis trimis, tai ir Męs uzliejame tave Savo meile, kaip uzliejam ir kitus atsiverusius mums sunus ir dukras, nes Mes esam tas saltinis ir centras is kurio jus ir semiates ziniu, isminties, ir per toki trumpa jusu gyvenimo zemeje laika, kai kurie is jusu, sugebate net ir atradus Mus savyje su Mumis susilieti. Mes labai tuom dziaugiames.
Mano mylimas sunau, tu vis labiau ir labiau atsiveri Mums, tavo izvalga darosi vis gilesne. Tai tu turi dalintis savo PATIRTIM, mokydamas(nebijok to zodzio) ir kitus, Musu vaikus, kad ir jie naudodami tavo patirtis, pradetu girdeti Mus, pradetu bendrauti su Mumis tiesiogiai, nes Mes tikrai to nuosrdziai trokstame.
Kai Musu vaikai, daznai per savo uzsispyrima, pasididziavima savimi, pasleptus įvairius pasąmoninius slenkscius, negali atsiskleisti, nors ir labai to nori samoningai, ju pasamone uzkerta jiems kelia - jie turi neteisingus isitikinimus, neteisingas mintis, nes ju sito niekas nemoke. Nemoke ju atsiverti, nemoke nurimti, įsiklausyti i savo vidu: kaip jis keiciasi, kokius skirtingus virpesius ju vidus skleidzia, kaip gyvai keiciasi aplinka, paveikta vienu ar kitu judejimu. Nemoke pasikliauti vidumi, ir VISKA praktikuoti o ne vien tik žinoti.

Tu mokyk juos ryzto, mokyk to kaip tu gyveni kiekvieną dieną, kaip vos ne kas penkias minutes savo viduje tu kreipiesi I Mus tris, ir vis sakai, kad Mus myli, vis mintyse Mus garbini... Mes tai girdime, ir tau iskarto atsiliepiame, tave uzliedami savąja meile. Pasakok, kaip gileja tavo izvalga, kai dabar, skirtingai negu anksciau -  kai mastydavai vien tik apie save, savo meditacijose- tavyje vis labiau isitvirtina tikroves ir tiesos pojutis. Isgirdus bet kokią informaciją ar kito zmogaus išsakomą mintį, tu regi visa sitauciją visumoje, o ne segmentuotai ir todel sugebi teisingai ir tiksliai Įvertinti atpasakojamą situaciją, kad isspręsti ja abiems pusems teisingai. 

Tu eini teisinga linkme - jau zinai ir patiri, kad zmogus stovintis ant aukstesnio dvasinio laiptelio visada galiausiai yra teisus kito musu sunaus ar dukros atzvilgiu, esancio ant zemesnio dvasinio atsiverimo laiptelio. Todel su meile, nuosirdziai aiskink, juokauk, ir visada pataisyk, svelniai ir atsargiai, bet tvirtai ir aiskiai, ir ramiai, o tada kokios jau bus to Musu sunaus ar dukros reakcijos, spręsti jam ar jai. Bet galiausiai nurimes, musu sunus ar dukra, tikrai įvertins situaciją savo atsiverusios sielos zvilgsniu, kai bus vienas pats su savimi - padarys isvadas ir viską suprates gilins rysi su mumis per savo sielos atverima mums, rimdamas ir vis labiau ir labiau troksdamas uzmegsti Gyva rysi su Mumis. Todel sakau, gyvenk visada gyvame rysyje su Mumis , puoselek ta rysi, ir savo buvimu, savo zodziu, budamas ivairiose situacijose, kuriose tu atsirandi vedamas Mūsų - ta tu suvoki jau sąmoningai- ir jau zinai, kada tu esi atsiustas ir ką turi daryti, drąsiai ryztingai veik, atstatydams tiesa. Jeigu negali istarti gyvo zodzio, tuo metu agresyviai nusiteikusiam Musu sunui ar daukrai, per gyva rysi su Mumis, per malda, kreipkis i mus ir mes  raminsime ta Savo sunu ar dukra is vidaus. Bet niekada nebijok, drasiai veik ir zinok, kad Mes saugome tave tol, kol tu veiki visumos labui, kol tu esi atsiveres ir savo gyvu rysiu su Mumis Mus be perstojo patiri.
Tu jau gerai zinai, kad sito tavo rysio kuri tu uzsitarnavai, atkakliom pastangom, nuosirdziu troskimu tarnauti, prasydamas Musu tau suteikti tokias situacijas, kuriose tu galetum reikstis Musu labui, visumos labui, jau negali nutraukti niekas; šis rysys stabiles, gyvės ir vis ryskės savo sviesa, spalva ir gelme, vis labiau per tave, per tavo gyva, su Mumis sulieta charakteri, pasireiks tavo aplinkoje. Tik islik ramus ir visada islaikyk ta gyva rysi su Mumis, vis labiau pasitikedamas ir dar giliau Įtikedamas Musu buvimu tavo viduje.

Aciu tau mylimiausias Teve, aciu tau Amzinasis Sunau – Motina- Broli, Aciu tau Begaline Dvasia- Motina - Sese, uz Tavo pasitikejima, manimi, uz Tavo gyva vedima, kai mano vis labiau atsiveriantis tau zvilgsnis, tarsi stebuklingas, gali regeti, kaip viskas aplinkoje juda ir dziaugtis Tavo amzinu buvimu visur ir visada. Manoji valia, kad mano valia butu sulieta su Tavąja valia. Amen

2012, birželio 4 

valdasAirija1
2012-06-06 15:35:16

Komentarai

brangieji, noriu pasidalinti mokymu, kuri gavau is Tevo-Rojaus Trejybes, ji perskaiciau sventoveje Vilniuje.

Aš didžiuojuosi tavimi mano sunau
Taip tu ištikrųjų dideliais zingsnisis eini prie to, kad mudu taptume viena. Taip, tu ištikrųjų spinduliuoji ta energija kuri gimsta kai aš vesdmas kiekviena iš savo vaikų sulieju save su juo. Kiekvienas gaunasi unikalus. Patirtis sukuria kiekviena iš jūsų, patirtis nudazo ir sukuria jus visus unikalius ir tokius nevienodus.

Mes visi esam viena dvasioje ir jūsų visų pradžia yra manyje, ir kaip nuostabu matyti kiekvieno iš jūsų atsiskleidžiantį potencialą, kurį aš pažįstu visą pilną ir nuo galo.

Stebek save, savo tapima, stebėk kiekviena akimirka ir regek tai kas tau jau duota matyti.

Kai vis labiau grimsi į mane, tai vis giliau matysi priežastis ir esmę visa ko kas vyksta, ir tai dar labiau turtins tavo vidų, kol pagaliau kaip ir Jėzus tu galėsi tureti kiekvieną iš visų šitų tavo matomų patirčių, nes visos galimos, visų žmonių patirtys telpa Manyje. Ir šią žemę šią planetą paliksi su visu giliu kiekvieno žmogaus paryrimu. O tai ir yra mano valia, kada mano vaikas atskleidžia save, nugramzdina save manyje ir įgauna visą mirtingojo žmogaus patirtį.

Tu žinai, kad atsiskleidimo mechanizmas yra ilgas ir sunkus dalykas, jusu paprastu protu dažnai nesuprantamas ir kartais reikia labai daug pastangų o svarbiausia noro, kad žmogus pradėtų jausti mano vedimą iš vidaus ir atrasti Mane savyje tam, kad pradetų gyvai pasireiksti savo tikruoju, mano padovanotu, Dvasiniu as, kuris tik ir gali suvokti pamatyti ir vis placiau aprepti tą tikrą, gyvą, pilną ir vis gilejancią, jo paties tikrojo aš zvilgsniui, mano realybe. Tu negali tikėtis, kad žmogus ims ir pasikeis, tam reikalingas laikas ir dažnai gan sunkūs išgyvenimai. Bet Aš jums jau suteikiau gyvąjį kelią, daviau jums šitą gyvą šviesą, kuri dar taip lėtai skinasi kelią į jūsų kiekvieno širdis ir protus. Bet ateis laikas, kai tos tamsos, susiskaldymo, atskirumo jausmo nebeliks ir visi Mano vaikai šioje planetoje, šitoje nuostabioje žydinčių sodų planetoje (tokią ją matau Aš) gyvens Manimi, bendraus su Manimi, šita nuostabi jūsų planeta taps šviesos ir tiesos centru - pavyzdžiu visiems, i jus(planetos gyventojus mano pastaba) lygiuosis tie kurinijos segmemtai kuriems jau bus prieinama ta šviesa kuri sklis iš nuostabios jūsų žydincių sodų planetos. Kiekvienas iš jūsų būsite tos unikalios Dieviškos Būtybės, niekas nenores jos -šios planetos, palikti ir su pasididziavimu kitose sferose jūs prisiminsite savo gimtąją planetą. Koks džiaugsmas apims kiekvieną iš jūsų - Jus būsite gyvas džiaugsmas ir visa jūsų planeta bus pripildyta gyvo džiaugsmo ir laisvės, nes per kiekviena iš jūsų sklis šviesa - Mano šviesa, su jumis visur gyvensių ir veiksiu Aš.

Ačiū tau mylimas Teve už Tavo mokymą ir pastovu manęs stiprinimą ir auginimą.

Manoji valia kad butų Tavoji valia

ValdasAirija
2012-11-12 19:41:12



Mielas Valdai, ačiū tau už pasidalinimą šituo nuostabiu mokymu. Juk tai naujas tavo patyrimas, kada PASIDALINAI visu mokymu, tau sutektu, o ne jį atpasakojai. Tai iššūkis tau, nes kiekvienas iš mūsų skaitydamas šį mokymą jau gali pajausti ir jo gyvų virpesių skidimą iš viso teksto, originalaus - ne atpasakojamo - teksto-mokymo. Atpasakojant suteikiamą mokymą atsiranda savo interpretacijų niuansų.
Tai naujas laiptelis tavo gyvajame kelyje dar daugiau pasitikėti Rojaus Trejybe, ir atsiduoti Rojaus Trejybės vedimui iš vidaus.
Mylintis Rojaus Trejybės šviesos nelaiko savyje, o ją atiduoda visiems.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2012-06-07 13:05:12



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal