Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Tiesa yra belaikė. Kuo daugiau tiesos jūs žinote, tuo didesne tiesa jūs ESATE. Kaip šį teiginį paaiškintumėte?

Daiktai yra sąlygojami laiko, bet tiesa yra belaikė. Kuo daugiau tiesos jūs žinote, tuo didesne tiesa jūs ESATE, tuo didesnę praeities dalį jūs galite suprasti ir tuo didesnę ateities dalį jūs galite suvokti. (1297-03)


Algimantas
2006-06-25 09:50:03

Komentarai

manau meilei, vienas svarbiausiu dalyku yra atvirumas, ne seip gal atvirumas, o visiskas atvirumas, dalinimasis jausmais. Ta fizine meile buna sunku skirti kur cia fizinis potraukis, o kur patikimas kaip asmenybes. Manau tu jai patinki kaip asmenybe. o tai kad nera dvasinio augimo.. gal jai reikia daugiau laiko, kad pradetu kilti ant aukstesnes pakopos nei yra. bent as daug mastau, ir man kylimas i virsu naturalus. man atrodo kad zmogus negali atsilaikyti pries kokius klausimus kad ir filosofiniais jie butu vadinami, bet klausimais apie dieva, prasme, amzinybes praleidima. Tai jog visa gyvenima busiu su mergina, nereiskia kad tai amzina. gal tai truks 100metu, o mes galvojame tik apie dabarti, visiskai nesirupindami ateitimi, tai susimastyti verta, ieskoti tiesos prasminga. gal vienas is patarimu butu daug kalbetis, bent man kalbantis daug kas paaiskeja. Dar siulau paskaityti UK 1775-1777 puslapius. Ir manau kad toks vyro ir moter bendravimas nera vien sekso troskimas, manau juos sieja draugyste. kolkas tiek.

Vaidas
2006-07-01 03:18:08



[ne i tema]Petrai, santykiai su priesinga lytimi, yra sudetingesnis reikalas, nei is pradziu gali pasirodyti. Gerai jei viskas klostosi naturaliai, bet supratimas situaciju ir to kas vyksta nuolatos dideja. Man asmeniskai, santykiai rodos vis gereja ir gereja, vis labiau suprantu ir pasitikiu. Tiesiog norint buti kartu, turint nora daug kas imanoma, jei busi atkaklus, bandysi suprasti, issikalbeti, pajausti, manau viskas pageres. Man sunku tau ka patarti, bet is to ka pasakei tai kaip spejima galiu pasakyti kad gal perdaug stengiesi, gal ne, tiesiog ta iniciatyva ateina naturaliai ir ne per daug, kad neuzgoztu kito zmogaus, ir kad is kito zmogaus nebutu kasnors reikalaujama. Tai kad kitam zmogui rupi kiti dalykai, gali praplesti patį tave, suprantant kita zmogu. Jei iki tol gerai sutarete, tai nemanau kad dabar negaletumet dar geriau sutarti. Zmonems reikia demesio meiles bendros veiklos, smulkmenu, artumo, zmones panasus vieni i kitus (nors is tikro vienodi) kaikuriais dalykais. Todel siulau pabandyti susivokti, ir elgtis pagal tai ko nori. sekmes.

Vaidas
2006-07-01 00:18:07



Šlykščiausia, kad čia tryninėjama.

Petras
2006-07-01 00:12:47



Nu nelabai mes čia, Petrai, į temą... Man kitaip susiklostė. Beveik viskas atvirkščiai, negu tau. Į tinklapį pirmąkart užklydau tik prieš geras tris savaites. Kai kas artima, bet žymiai daugiau prieštarauju... Tu beveik nerašai (nors ką aš žinau), o aš rašinėju... Bet keisčiausia, kad mano šeimoj buvo ilgas laikotarpis, kai su žmona buvom bemaž pametę dvasinį ryšį, o dabar kaip tik toks metas, kai vienas kitą vis geriau ir geriau suprantam, bendraujam, esam artimos sielos. Viskas keičiasi, gal tiesiog - viskam savas laikas?

Jonas
2006-06-30 23:51:24



Jai nereikia jokio dvasinio augimo. Ji skaito, kad myli ir taip. Ir fizinę trauką vadina meile. Na, dar psichologiškai jai patinku. Iš jos pusės tai gaunasi tiesiog sekso troškimas. O man norisi, kad dalintumėmės gilesniais jausmais, kad mylėtumėmės per Dvasią.

Petras
2006-07-01 00:41:17



O ką čia sakyt ? Daug skaičiau šiame tiklapyje jau ir anksčiau. Daug kas artima. Aš tiesiog tokiam etape, kai galvoju, kad ilgą laiką kūręs tai , ką galiu šeimoj, stengęsis vis išlaikyti tą gyvą dvasinį ryšį su žmona, pasijutau, kad jai rūpi visai kiti dalykai, ji nutolo smarkiai nuo manęs.

Petras
2006-06-30 19:13:41



Petrai, laukiam tavo pasisakymo. Kol kas dar nieko nesi pasakęs.

Jonas
2006-06-30 09:46:11



Šiaip tai taip žmonės šneka, kai nežino ką pasakyti kokia nors tema.

Petras
2006-06-29 23:25:42



Matyt būtent aš tau kažkuo neįtikau, gal suerzinau :)) Nors ir nesistengiau įtikt, atvirai sakant... Turbūt ir neįtiksiu, nors ir ką berašyčiau :) Nelabai suprantu, kodėl iš visų pašnekovų labiausiai tave sudomino mano persona, bet tiek to... Nebūk nuobodus, Petrai, jei myli, tai mylėk savo žmoną, o aš mylėsiu savo :). Tema juk ne apie tai ;)

Jonas
2006-06-28 21:56:06



Tai ir pavalgau, ir futboliuką pažiūrau, ir alučio išgeriu (žmona sako, kad per dažnai, todėl stengiuos atsižvelgti). Ir namams beigi šeimai ir vaikam reik dėmesį parodyt (žmona, tiesa, pageidautų daugiau, todėl irgi reikės atsižvelgti). Visko po biskį, įskaitant ir šį forumą ;))

Jonas
2006-06-28 21:14:09




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal