Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Mes nekalti dėl šios dienos tamsos, bet dėl ateities kartų tamsos būsime jau kalti mes, atsisakę žengti gyvuoju keliu.

Mielieji, dvasinis mokytojas turi žvelgti į kontekstą kiek įmanoma plačiau, ir pamatyti priežasties-veiksmo-pasekmės dėsnio veikimą tiek iš praeities kartų, tiek į ateities kartas šios dienos matomo-patiriamo fakto atžvilgiu.
Kaip tą reikėtų suprasti? Paimkite bet kokį faktą – sakykime, duobėtus kelius, gatves, ar perdėm aukštas kainas, ar televizijos kokius nors konkursus, ar mokykloje mokymo programas, ar nukryžiuotojo atvaizdus, ar bet kokią kitą šiuo metu mūsų dabartinio gyvenimo apraišką, ir pamąstykite savo viduje – ar jums tas – ir toks – faktas yra priimtinas, ar ne, ir kodėl? O tada patys paanalizuokite visą eilę įvairiausių žmonių pasireiškimų – per kartų kartas į giliausią praeitį – jų darbais ir mąstymu, kuris ir atvedė į dabartinį faktą, kuris jums yra arba priimtinas, arba ne.
Dabartinį faktą sukuria dabartiniai žmonės, tačiau jo IŠTAKOS yra iš PRAEITIES kartų. Taip pat dabartinis faktas yra ištakos ateities kartų pasireiškimui, kad jie savosios kartos dabarties akimirkos požiūriu vertintų savojo fakto prasmę, ir mus – kaip to fakto ištakas. Kitaip sakant, viskas yra tarpusavyje susiję, ir ne bet kaip, bet susieta į gyvą, ir vientisą, sistemą.
Tad jeigu jums nepriimtinos duobėtos gatvės, perdėm aukštos kainos, ar bet kokie kiti šios dienos visuomenės pateikiami realūs faktai, tai priežasčių turite ieškoti ne šios kartos visuomenėje, bet ankstesnės – vyresniosios – kartos, kuri šitokiomis nuostatomis išugdė savo vaikus, kad šie ir pasireiškia tokiais dabarties faktais – duobėtomis gatvėmis, perdėm aukštomis kainomis, televizijos lėkštais konkursais, prievarta gatvėje, namie, mokykloje, darbe, ar bet kur kitur, pavojingu mašinų vairavimu keliuose ir gatvėse, niokojančiu gamtos resursus verslu, menkinančia žmogų politika, scholastiniu-dogmatiniu vaikų švietimu mokykloje, ir t.t. ir pan.
Bet kurią sritį paėmus, visur viskas APVERSTA AUKŠTYN KOJOMIS, nes visiškai yra pamintas DVASINIS PAGRINDAS – NĖRA SAVYJE ATRASTA ROJAUS TREJYBĖ. TODĖL VISA JOS TIKROVĖ IR JOS PASIREIŠKIMAS MATERIALIA CIVILIZACIJA YRA IŠKRAIPYTA, IR DĖL TO NEGALI TOKIA CIVILIZACIJA IŠLIKTI – BE ROJAUS TREJYBĖS, VISOS EVOLIUCIJOS AUTORIAUS, KURIS TURI VIEŠPATAUTI KIEKVIENO VIDUJE..
Ir tas, kas šito nemato, TAS NETURI JOKIO SUPRATIMO, KAS YRA KOSMINĖ ĮŽVALGA IR GILESNIS IR VIENTISAS POŽIŪRIS Į DABARTIES FAKTO PRIEŽASTĮ PRAEITYJE IR PASEKMĘ ATEITYJE.
Kada manęs dažnai klausia, ar jau krizė prasidėjo, aš sakau, kad PATI KRIZĖ dar jokiu būdu neprasidėjo, nes ŠIANDIEN VYKSTA TIK ritimasis į krizę, kuri VIS TIK yra NEIŠVENGIAMA. Krizė bus tada, kada nebus ko valgyti, kada žmonės žudys vieni kitus, kad atimtų realų ir dar esantį maistą, kad patys nemirtų iš bado. Šiandien, kai parduotuvės pilnos valgių, aišku, kad niekas tokios krizės net nežino, kad ji BUS, nors nuolat ir tekalba, apie dabar jau esančia krizę, apie jos antrą bangą, apie kelius ją nugalėti. Tai iliuzijos pašnekesiai ir nieko daugiau. Krizė DAR TIK BUS ATEITYJE. Tačiau aš negaliu jums pasakyti KADA TAIP BUS, nes tai lemia labai daug faktų, kurių priežastys yra praeityje, o pasekmės – ateityje.
Aš jums vis mėginu išplėsti jūsų APŽVALGOS IR MASTYMO HORIZONTĄ, KAD JŪS PATYS SUSIMĄSTYTUMĖTE IR PAMATYTUMĖTE RITIMOSI Į KRIZĘ PROCESĄ IR GYVĄ PASIREIŠKIMĄ KONKREČIAIS ŠIOS DIENOS FAKTAIS, KURIE VISI – KIEKVIENAS – ĮNEŠA SAVO INDĖLĮ, KAD KRIZĖ TAMPA NEIŠVENGIAMA.
Jūs turite suvokti, kad civilizacijos BE KŪRĖJO BŪTI NEGALI, TAI LAIKINAS URANTIJOS IŠKRYPIMAS, KURIS TURI BŪTI IŠTAISYTAS. Tačiau tą ištaisyti reikia pačiam žmogui, o ne Kūrėjui – ŽMOGUS TURI ATRASTI KŪRĖJĄ – ROJAUS TREJYBĘ SAVYJE, kai tuo tarpu pats Kūrėjas savo dalelę jau yra padovanojęs ir patalpinęs žmogaus prote. Tad žmogui belieka atradus ją pradėti bendradarbiavimą ir atstatyti tuos iškrypusios, ir iškreiptos, civilizacijos klystkelius, kurie ir trukdo užlyginti kelių duobes, ištirpinti negyvus bažnytinius ritualus ir tamsos dogmas, apšviesti susvetimėjusią ir negyvą mokyklą, besivaidijančias ir apgaudinėjančias šeimas, blogus viršininkus ir neklusnius pavaldinius, melagius politikus ir nemylinčius gydytojus.
Kūrėjas taisyti neturi ko, viską Jis daro per žmogų.
Šiandien mes nesame kalti dėl to, kad yra tamsa – nusikaltimai, apgaulė, melas, karai, nužudymai, klastos, šmeižto, ir skaldymo netikra politika, dviveidiškumas šeimoje, mokykloje, darbe, padlaižiavimas, gyvojo kelio apšmeižimas, ritualų ir dogmatiškumo įsigalėjimas, ir net jau viešpatavimas, gausybė fizinių ir psichinių ligų, kadangi dabartinės kartos niekas niekur nemokė atrasti Rojaus Trejybę SAVYJE KIEKVIENAM ASMENIŠKAI. Dėl to kaltė tenka PRAĖJUSIOMS KARTOMS, BET NE MUMS. Jos mus taip išugdė, kad mes neturėjome kitokio pavyzdžio nei namuose, nei mokykloje, nei darbe, nei gatvėje, nei VALSTYBĖJE. Tai kokia gali būti mūsų kaltė, kad šiandien yra duobėtos gatvės, perdėm aukštos kainos, blogi santykiai šeimoje, darbe, mokykloje, gatvėje, tamsos, GŪDŽIŲ VIDURAMŽIŲ ritualai ir dogmos viešpatauja bažnyčioje, NET Urantijos Knyga BAILAUS PROTO vis labiau paverčiama NEGYVA, NEPAJUDINAMA, IR SUSTINGUSIA DOGMA. Tai – PROTO BAIMĖS APRAIŠKOS. TIK TOKIA NETIKRA – ILIUZINĖ – ASMENYBĖ KASMET KABINA GEDULO VĖLIAVAS IR KASMET GYVENA TOMIS PAČIOMIS TAMSOS ILIUZIJOS AKIMIRKOMIS – TRĖMIMŲ Į SIBIRĄ PRAEITIMI.
Kada Jėzų nukryžiavo, jis meldė Tėvą atleidimo tiems, kurie jį nukryžiavo, nes jie „nežino, ką daro.“ Taip šiandien ir dabartinės kartos NEŽINO, KĄ DARO, nes jų niekas nemokė ŽINOTI. Jas mokė patriotiškumo, net nesuvokdami, kad patriotiškumas veda į tautiškumą, o tautiškumas į nacionalizmą, o nacionalizmas – į fašizmą ir rasizmą. O juk patriotiškumo programas vis aršiau ir aršiau diegia mokyklose, ir tos mokyklos štampuoja naujus aklus protus, kurie, kaip naujos kartos, pasireikš daug labiau duobėtomis gatvėms, ir dar laibiau perdėm aukštomis kainomis, dar niūresniais negyvais bažnytiniais ritualais, ir siaubingomis dogmomis, ir dėl to susilauks prakeiksmų iš dar labiau kenčiančių dvasinių brolių ir sesių..
Dabartinė karta nėra kalta, kad ji gyvena tamsoje, tačiau JI BUS KALTA, JEIGU ATEITIES KARTA GYVENS TAMSOJE TAIP PAT, IR NET GŪDESNĖJE TAMSOJE.
Štai kur šuo pakastas – kas jau nebežino ir šito posakio prasmės – paaiškinu, štai kur yra ESMĖ – dabartinė karta BUS kalta dėl ATEITIES KARTOS TAMSOS, nes ŠI nebus kalta dėl savosios tamsos, kaip ir dabartinė karta nėra kalta dėl savosios tamsos, nes kaltė tenka ankstesniosioms kartoms, kurios tą tamsą skleidė jaunajai kartai.

Štai kodėl mes neturime rūpintis dėl SAVOSIOS KARTOS, KAIP TURIME RŪPINTIS DĖL ATEITIES KARTŲ, NES TUOMET JAU KALTĖ KRIS ANT MŪSŲ. ŠIANDIEN MES DAR ESAME NEKALTI.
Aš vakar užėjau į Žvėryno bažnyčią. Ji buvo tuščia, vėliau įėjo viena pagyvenusi moteris. Aš apžiūrinėjau, kas yra nuotraukose, skaitinėjau, kas parašyta jų aprašymuose pakabintuose ant sienų. Ten vaikų nuostabūs energetiniai virpesiai, ir kaip jie tuoj pat sulaužomi bažnytinės tamsos. Todėl jau dabar akivaizdu, kad tie vaikai turi daug baimės – jie nori meilės ir šviesos, o jiems peršama nenatūrali baimė ir tamsa. Ir tai jau bus šios dienos kunigų kaltė, kad tie vaikai – jau suaugę būdami – gyvens bažnytiniuose negyvuose ritualuose ir dogmose, o tuo pačiu ir sirgs fizinėmis bei psichinėmis ligomis, nes šį negyvą kelią jiems parengė ir į jį įtraukė tamsos bažnyčia. Ir už tai turės atsiskaityti VISI KUNIGAI ASMENIŠKAI.
Aš nustėrau, pamatęs, kad bažnyčioje yra net trys kryžiai su nukryžiuotu Jėzumi – vienas tik įėjus į bažnyčią, kitas didžiulis – prie pat altoriaus ant didžiulio medinio koplytstulpio, ir trečiasis jau pačiame altoriuje, tiksliau už altoriaus-stalo yra laipteliai, ir ten – mano supratimu, nors galbūt aš ir klystu, nes bažnytinių ritualų nežinau – yra pati svarbiausioji vieta, kur laikomas Kristaus kūnas ir kraujas – vaflinis paplotėlis, vadinamas ostija, ir vynas, tai ten dar vienas kryžius su nukryžiuotu Jėzumi. Aš užlipau tais laipteliais ir stovėjau prieš pat tą kryžių tyrinėdamas į šį simbolį. Viduje man buvo liūdna, kad tiek daug energijos ir talento kažkas įdėjo išdrožinėti KANČIĄ IR SKAUSMĄ, kada Jėzus yra GYVAS IR VISIEMS TROKŠTA PALAIMOS IR RAMYBĖS, o ne kančios ir skausmo, žvelgiant į tokius simbolius. O šitoje bažnyčioje net tris. Juk visi jie skleidžia ŽEMO DAŽNIO VIRPESIUS, O JIE REALIAI VEIKIA VISUS ATĖJUSIUS Į BAŽNYČIĄ DAR PAPILDOMAI PRIE TŲ TAMSOS RITUALŲ, KURIE IR SUDARO KATALIKŲ SEKTOS, KAIP IR KITŲ NEBEEGZISTUOJANČIOS VIENINGOS KRIKŠČIONYBĖS RELIGIJOS SEKTŲ PAMALDAS.
Man jau nulipus nuo šitų laiptelių ir išėjus iš altoriaus, atsidarė zakristijos durys ir tarpduryje pasirodė kunigas su ilga juoda sutana.> Jis atrodė, kaip kažkokia blogio ir tamsos jėga. Jis į mane įdėmiai žiūrėjo, tyrinėdamas, kaip NUSIKALTĖLĮ – kas aš toks, ko čia net altoriuje buvau, nes ko gero ten yra įmontuotos stebėjimo kameros, nes ko gi jis taip būtų atidaręs duris, bet taip niekur ir nenuėjęs, tik manęs apsižiūrėti ir nieko nepasakęs vėl duris uždarė iš vidaus – TIKRAS DVASINIS BROLIS PARODĘS “MEILĘ IR ŠILUMĄ“ ATVYKĖLIUI. Man kilo toks jausmas, kad tai tikri TAMSOS NAMAI.
Aš atidžiau pažvelgiau į šalia altoriaus pastatytą koplytstulpį su nukryžiuotu Jėzumi. Žiūrėdamas į jį jaučiau, jog kažkas jame ne taip, kažko trūksta, ir netikėtai pamačiau, kad tai tarsi ironiškas Jėzaus veidas, kuris NIEKAIP nesiderina su iki tol matytais nukryžiuoto Jėzaus atvaizdais, kur jo veidas yra išsekęs, kupinas fizinės kančios. Šis gi žvelgė į viršų, į dangų, ir jo veide tarsi jautei ironiją, pašaipą – na, matot, koks aš. Aš net pasižiūrėjau, ar jis yra tikrai nukryžiuotas, tikrai, kojos prikaltos, ir rankos, o jo veidas tiek kontrastuoja su tuo, kas teiktų fizinę kančia kūnui. Ir čia tarsi įrodymas, tarsi prašymas – na, nustokit pagaliau kankinti Jėzų, iškraustykit tas pabaisas nukryžiuotuosius iš bažnyčių, kad negąsdintų žmonių, ir ypač mažylių vaikų, nes už visus šituos gąsdinimus, kurie žaloja vaikų PSICHIKĄ, REIKĖS JUMS ATSAKYTI, NES KALTĖ JAU KRIS ANT JŪSŲ, KOKIĄ APLINKĄ PALIEKATE KITOMS KARTOMS.
Rojaus Trejybės evoliucija yra nesustabdoma. O tai reiškia, kad kiekviena karta turi palikti ryškesnę gyvą ir patiriamą šviesą negu ją gavo iš savo tėvų. Tai reiškia, kad duobėtos gatvės turi būti sutvarkytos, kainos turi būti prieinamos visiems, ritualai turi dingti, kad šviesa skintųsi kelią gyvai, kaip ir nukryžiuotieji turi išnykti, kaip baimės ir skausmo laidininkai tamsos sklidimui.
Štai kodėl niekas negali laikytis taip, kaip mažas vaikas laikosi įsitvėręs už tėčio skverno ar mamos sijono, o PRIVALO PARYŠKINTI GAUTĄ IŠ SAVO ŽEMIŠKŲJŲ TĖVŲ ŠVIESĄ SAVO GYVĄJA ŠVIESA, GAUTA IŠ ROJAUS TREJYBĖS, ATRASTOS SAVO VIDUJE, o ne trauktis atatupstas, ir dar tvirtinti – turiu išsaugoti tai, ką gavau iš savo žemiškųjų tėvų, jeigu jau esu katalikas, tai ir mirsiu kataliku, nieko nekeisiu, nei savyje, nei aplinkui save. O taip ir nesuvokia šis stabą išpažįstantis Jėzaus pasakytos parabolės apie talentus, patikėtus šeimininko jo tarnams, kad po ilgo išsiskyrimo jie parodytų, kaip gi jie panaudojo tuos talentus. Ir tie, kurie juos sėkmingai investavo, sulaukė ne tik pagyrimo, bet ir dar didesnio pasitikėjimo ir atitinkamo įvertinimo valdyti dar didesnį turtą,, o tas, kuris sugrąžino tą būtent vienintelį, kurį ir buvo gavęs iš savo šeimininko, mat jį laikė užkasęs tardamas šeimininkui, kad tai ne jo talentas, todėl jis ir nedrįso jo panaudoti, todėl užkasė o dabar jį išsaugotą sugrąžina. Būtent už tokį neišmintingą sprendimą ir poelgį iš šito tarno buvo atimtas net ir šis vienintelis pinigas ir jam buvo pasakyta, kad jis nesugebėjo išmintingai pasirūpinti jam patikėtu turtu. Todėl ir mes turime mums patikėtus talentus išmintingai investuoti. Šiandien tai būtų ne laikytis savo žemiškųjų tėvų suteiktos religijos, bet būtinai studijuoti Urantijos Knygą, ir ne intelektualių studijų keliu, bet atsivėrus Rojaus Trejybei, ir drauge su Rojaus Trejybe gilumine dvasine prasme studijuoti ją nuosekliai, Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL studijos, Rojaus Trejybės apreiškimų ir mokymų studijos ir jų teiginių taikymas praktikoje savo kasdieniame gyvenime, Rojaus Trejybės garbinimas tiek asmeniškai, tiek kolektyviai Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje, kur yra urantai, susiburiantys kolektyviam garbinimui, ir bendras su Rojaus Trejybe gėrio kūrimas visų labui iš meilės ir laisva valia. Štai – tas kelias, kur mes galime išmintingai investuoti mums patikėtus saugojimui talentus..
Ir tai yra vienintelis kelias, kad duobės išnyktų keliuose ir gatvėse, kad vaikai būtų sveiki, kad šeimos būtų mylinčios, kad mokykloje būtų šviesa, kad gyvoji religija teiktų gyvosios kolektyvinės komunijos su Rojaus Trejybe palaimą, kad gyvenimas pavirstų meile ir šviesa iš Kūrėjo – Rojaus Trejybės – dalinama visiems ir visų labui.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas




Algimantas
2012-06-14 14:09:10

Komentarai

Nors gydytojai aptarnauja visas gyvybės fazęs; nuo embriiono motinos įsčiose iki fizinės mirties fakto, tačiau “mirus žmogui nežino ir kaip kartais elgtis“. Nežino, nes jiems toli iki –Dievo sąmonės žmogaus-. Ir kada dalyvauja paciento mirties tapsmo epizode, jų laikysena ir veiksmai kartais būna groteskiškai primityvūs, trukdantys fizinei gyvybei nuosekliai, sklandžiai baigti funkcionuoti.
Eksperimentą galima įžvelgti daug kur. Kad ir. Gyvendami dar šį gyvenimą: kiek aktualiai tampame amžinybės vaikais. Kiek mumyse pasireiškia Dieviškojo Tarno sąmonė –Septynių pagalbinių proto dvasių galia. Kiek prateka Kosminio proto srovių, savo ištakas turinčių Supervisatos Pagrindinėje Dvasioje. Nekalban apie elementarų Tiesos dvasios poveikį “stoviu ir beldžiuosi“.
UK dokumentai kalba, kad visų pirma eksperimentas vykdomas modifikuojant fizinę gyvybę.

Algiirdas
2013-11-08 06:51:20



Buvo tik ka nuskambejes skambutis ir mes susrinkome prie biologijos kabineto. Mano klasiokas Antanas, kuri mes vadinome Tuniumi grizo is lauko su kitais berniukais ir jis pasake: mes gyvename EKSPERIMENTINEJE PLANETOJE! pokalbis vyko tik tarp berniukiu ir jis vis labiau astrejo, nes kiti nesutiki su juo ir jie gincijosi. Mokytoja atejo ir mes suguzejome i klase pamokai. Tas momentas labai vaizdziai stove mano akyse ir dabar. I ta pokalbi neisikisau ir su Tunium apie tai niekada nekalbejau. As tada vaiksciojau i baznycia ir man buvo keistas tas pasakymas. Pirma mintis buvo: o kaip tada Dievas, kam tada jis? Ir kai pradejau skaityti Urantijos Knyga po sitiek metu ir prisiminiau Tuniaus pasakyma ir galvojau, kad jis is giminaiciu, kurie gyveno uzsienyje gal buvo kazka girdejes. Bet ta mintis manes nepaleido labai ilgai. Ir vis galvodavau, kaip tai eksperimentineje planetoje? Ir daug kitu keistu ir pakankamai giliu nutikimu buvo mano gyvenime, kurie nedave ramybes. Viena is ju buvo avarija, po kurios man net idreskimo jokio nebuvo. Is penkiu tik viena veze i ligonine ir gydytojai Klaipedoje mane, kad po tokios avarijos islikes gyvas yra tik vienas zmogus, todel jie ji apziuredami tylejo. Tylejo del to, kad visi bijo mirties ir mirus zmogui nezino ir kaip kartais elgtis ir kaip tas vadinamas uzuojautas reiksti. Nes nezino , kad nera mirties, o yra perejimas i aukstesni dvasini buvi. Tai jis jausdamas tokia keista atmosfera pajuokavo ir paklause kodel jie su juo nekalba? Tai vienas nedrasiai pasake, kad visi tavo bendrazygiai- kolegos morge? O jis sako, ne , cia as esu sunkiausias ligonis, o kiti isvyko namo. Ir tai buvo tiesa, nes per tokias avarijas dazniausiai zmones patiria sunkias traumas arba zusta. O mes kaip ridikai visi, tik po baisaus soko. Ir va tada man kilo mintis, kad jei as islikau gyva ir ne tik gyva, bet ne maziumele neidreksta tada pradejau galvoti gal ne siaip mane cia paliko, gal reikia ka nors svarbaus padaryti, bet tiek metu nezinojau ka daryti. Ir kai perskaiciau Jezaus Kristaus 'Kalbu jums vel" sau pasakiau, kazin ar ne del sitos knygos mane paliko? Ir sprendziau gal pusvalandi gera, kad sita knyga platinsiu neziurint nieko. Kaip mokesiu ir sugebesiu.O Antano pasakyti zodziai man vis islysdavo ir as mastydavau ir mastydavau ir nieko gero neismasciau per tiek metu.
Todel ir ikeliau citata is statiskos knygos-Biblijos del to, kad zinotumete , o nesigincytumete, nes jei kam ta knyga sventa, lai buna sau, o pamastymui ta citata tinka, kaip ir man tiko Tuniaus sakinys, kad mes gyvename eksperimentineje planetoje ir vis nedave ramybes laiks nuo laiko. Tai ir biblininkas, jei nuosirdus, tegu masto sau laisvalaikiu.

Rita
2013-11-08 00:21:38



Visos religijos-tikėjimai iki UK dokumentų diele dalimi evoluciniai, kas neleidžia konstruktyviai vystytis. Rezultate –užsifiksuojama, užsiciklinama, užsidogmatinama ir panašiai. Kadangi evoliucinis tikėjimas-religingumas kiles iš paties žmogaus; jis tai labai vertina-saugo. Sunku įvertinti kodėl dievoti žmonės ŠIANDIEN nenori žinoti daugiau nei žinojo VAKAR. Iš tikrųjų yra taip “išgirdę kalbančius ne taip kaip jie įpratę girdėti“ pasijunta nejaukiai, nepatogiai, netgi užgauliai. Kitose srityse naujos žinios žmones džiugina –religijoje kažkodėl kitaip?!

Algiirdas
2013-11-07 16:51:40



Mielieji, mes NEKALTI, kad iki šiol ir ŠIANDIENINĖ karta yra akla ir kurčia dvasine prasme, kai Urantijos Knyga jau prieinama nuo 1955 metų angliškai, o lietuviškai - nuo 2004 metų. Tad tiesiogine prasme mes esame atsakingi už save ASMENIŠKAI, IR TIK UŽ SAVE. Mums NĖRA SUTEIKTA GALIA keisti kito valios pasireiškimo, todėl nesukit sau galvos iš viso ir nešvaistykite energijos, kad kas nors jūsų sakomais žodžiais patikėtų, tiesiog DALINKITĖS INFORMACIJA SU TAIS, KURIE ŠVIESOS NORI. Ir toks jūsų elgesys STIPRINS jus iš vidaus, kad vis ryžtingiau imsite elgtis ir viešoje vietoje, kad pasidalintumėte informacija, tačiau nekreipdami dėmesio priima jūsų informaciją, ar ją atstumia, nes jūs tą darysite iš meilės ir nesiekdami jokio naudos pasireiškimo asmeniškai jums, bet tiesiog pašviesit kaip saulė prasiskverbusi per debesų properšą. Ir bus taip, kad kalbėsite vienam, kuris net nenori jūsų suprasti, o būtent jus išgirsta kitas, kuris stovi šalia ir klausosi jūsų teiginių labai atidžiai. Mes neatsakingi už sėklos DYGIMĄ, mes atsakingi už sėklos SĖJIMĄ. O kur ir kokiu būdu ją sėti ir svarbu ATSIVĖRIMAS, KAD PAJUSTUMĖTE, KAIP ROJAUS TREJYBĖ VEDA IŠ VIDAUS, NORS APIE TOKĮ VEDIMĄ KITI NETURI JOKIO SUPRATIMO, IR NET JĮ NEIGIA, SVARBU, KAD BŪTENT JŪS ASMENIŠKAI VISĄ SAVO DĖMESĮ IR PASTANGAS IR NUKREIPTUMĖTE Į SAVO ASMENINIO GYVO RYŠIO SU ROJAUS TREJYBE GILINIMĄ, O TADA, IR TIK TADA, JŪS PATYS IR PATIRSITE SAVO VIDUJE IŠMINTIES IŠ ROJAUS TREJYBĖS SUTEIKIMĄ IR PASIREIŠKIMĄ SAVO SPRENDIMAIS IR VEIKSMAIS VISŲ LABUI. Ir tada visai nesvarbu, kas bus jūsų pašnekovai - katalikai, babtiskai, mormonai, jehovistai, krišnaitai, judėjai, ar musulmonai, ar ateistai. NESITIKĖKITE KOKIŲ NORS KONKREČIŲ REZULTATŲ. Juk jie yra tokie, kokie yra dabar, yra tapę tokiais ne per AKIMIRKĄ, o per ilgalaikį procesą. Todėl išgirdę jus kalbančius ne taip, kaip į pratę girdėti iš SAVIŠKIŲ, VIDUJE PATIRS NERIMO IR BAIMĖS ŽEMO DAŽNIO VIRPESIUS, NES JŪSŲ TIESOS IR ŠVIESOS TEIGINIAI JUOS IŠGĄSDINS. Stebėkite jų akis ir veido išraišką, ir ypač lūpas, ir pamatysite jų VIDINĘ BŪSENĄ, KAIP JI KEISIS, TAI ATSISPINDĖS NEVALINGAI JŲ VEIDE. Ir tai jums signalas nustoti toliau tokius teiginius vystyti, o sugrįžti prie paprastesnių ir laibiau suprantamų aplinkos pavyzdžių, kad jis ar ji APSIRAMINTŲ VIDUJE, ir jūsų teiginius užklotų jūsų paprastesni samprotavimai.

Atsiremkite į Rojaus Trejybę, o tuomet ir patirsite, kaip Rojaus Trejybė PATI PRABYLA JŪSŲ LŪPOMIS, IR KIEKVIENU ATVEJU TAIP, KAIP GERIAUSIA BŪTENT TUO ATVEJU.

ŽINOKITE, ŽMOGUS LABIAUSIAI BIJO NEŽINIOS IR KEISTIS, NES TUOMET NETENKA ĮPRASTINIO IR SUPRANTAMO JAM PAGRINDO.

Štai kodėl ir jums - ASMENIŠKAI - RAMYBĖS IR PASTOVUMO pagrindas yra tik ROJAUS TREJYBĖ - NIEKADA NESIKEIČIANTI IR ESANTI JŪSŲ VIDUJE.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2013-11-07 11:57:22



Jie laiko Dievą visagaliu, bet negali patikėti, kad Jam įmanoma kreiptis į Algimantą. Jei negauna patvirtinimo iš bendruomenės vyresnybės, tai viską atmeta. Jie iškėlė bendruomenę ir jų nurodymus aukščiau pačio Dievo. Išsigelbėjimą mato bendruomenėje, negyvoje knygoje, o ne Pačiame Gyvame Dieve Rojaus trejybėje

Sinte
2013-11-06 22:25:12



Jehovistai moko, kad Dievas atsiims valdžią, pašalinęs visas žmonių valdžias. Žemėje bus rojus ir tiesioginis Dievo valdymas. O Dievas bus tarp žmonių. O kai Algimantas bandė tą patį ir pasakyti, kad Tai jau ir vyksta, tai jie nieko nenori girdėti?

Sinte
2013-11-06 22:16:22



Esu daug bendravusi su jehovistais. Jų bendruomenėję esantys negali balsuoti, kištis į politiką, o ypač į įstatymų leidybą. Jie sako, kad vienintelis išsigelbėjimas per armagedoną bus tik per jų bendruomenę, nes ten gaus nurodymus, kaip išsigelbėt. Tik Pateptieji gali gert vyną per minėjimus. Jų viso bus 144 000. O Jėzus Kristus valdo nuo 1914 metų. Jie sako, kad visi mirusieji bus prikelti ir gaus naujus fizinius kūnus. Va taip

Sinte
2013-11-06 22:06:33



Paskaiciau Ritos komentarą ir štai tokios mintys ateina.

Kiek esu bendravęs su tais žmonėmis kurie skaito Biblija, ir tiki, kad tai yra Dievo žodis, perkalbėti ju faktiškai neįmanoma - gali ir kuola jiems ant galvos tasyti, nepades. Vien tik tada kai zmogus nuosirdziai siekia kazko kito, pats nesuprasdamas kartai ko, tik tada jis atviras tam šviesos žodžiui, kuri skleidzia urantai. Žinoma galima bandyti, kad bent jau i pasamone nusestų zmogui, bet labai retai tokia siela galima laimėti. Net ir pateikus visus argumentus, jie vistiek suranda prie ko kabintis, jeigu ne prie žodžio tai prie tavęs. Toks ju vystymosi laiptelis. As esu sutikęs keletą musulmonu, su kuriais bendraujat, jiems kalbant pačiam atsivėrus Rojaus Trejybes vedimui, nuosirdziai tariant tai kas tuo metu eina is vidaus, atsirado toks nuostabus ryšys, kad jie mane, net ne musulmona tuo pokalbio metu, pakvietė i kažkokia ju musulmoniška svente, nes pajuto nuoširdumą ir Rojaus Trejybes meile sklindančia is mano sakomu žodžiu. Ir taip buna visada, atleiskit kad nevisada savo patyrimais pasidalinu.
Tik tam kuris jau pasiruošęs, tikslinga atverti tiek, kiek jis priimti pajėgus, cia taip kaip su žeme, tik tada kai ji pasiruošusi sėkla i ja galima deti. Is dalies as gal ir neteisus, reikia kalbėti su visais, bet stengtis įkalbėti ar kažkaip pakeisti ju įsitikinimus, kad pereitų prie ryškesnės šviesos, kuria mes visi jau džiaugiamės, netikslinga.

valdasAirija1
2013-11-06 18:15:52



Kai jus bendrausite su biblininkais ir jie jums sakys, kad Biblijoje nera parasyta apie Rojaus Trejybe, tada jiems galite pacituoti sita Pradzios knygos eilute ir ji sako:

"26 Dievas tarė: „Padarykime žmogų pagal mūsų atvaizdą ir panašumą. Jie tevaldo jūros žuvis, padangių paukščius, gyvulius ir visą žemę bei visus roplius, kurie gyvena ant žemės!"

Su kuo tada kalbejo Dievas? Dievas tare: Padarykime zmogu pagal MUSU atvaizda ir panasuma.Musu paryskinau as. Su kuo tada kalba Dievas?

Rusu kalba.26." И сказал Бог: сотворим человека по образу Нашему по подобию Нашему, и да владычествуют они над рыбами морскими, и над птицами небесными, и над скотом, и над всею землею, и над всеми гадами, пресмыкающимися по земле.
(Книга Бытие 1:26)"

Ir vel tas pats:" И сказал Бог: сотворим человека по образу НАШЕМУ по подобию НАШЕМУ , и да владычествуют..." НАШЕМУ yra daugiskaita.

Ir anglu kalba: 26 Then God said, ‘Let us make human beings in our image, in our likeness; and let them rule over the fish of the sea, and the birds of the air, over the livestock, over all the earth, and over all the creatures that move along the ground."

Let US make human beings in OUR image, in OUR likness. Zodis US ir OUR yra daugiskaita.

Tai tada ir paklauskite biblininku su kuo tada kalbejo Dievas.???
Cia yra pati pradzia, pagal juos pradziu pradzia.

Rita
2013-11-04 23:48:09



SUMANUMUI RIBŲ TAIP PAT NĖRA.

Evaldas
2013-11-04 14:03:25




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal