Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Naujas URANTŲ svetainės veidas - šviesus ir gaivus Rojaus Trejybės giliaprasmis simbolis ir meilės spalva.

Mielieji, sveikinu jus mūsų - URANTŲ - SVETAINĖJE SU ROJAUS TREJYBĖS NAUJUOJU SIMBOLIU. Šio simbolio kilmės aprašymą taip pat rasite tiek atskirame svetainės puslapyje, tiek ir paspaudę pelės klavišą, užvedę rodyklėlę ant paties simbolio.
Nuoširdus ačiū Kristei, Sauliui, Rasai, kurie įgyvendino šį nuostabų mūsų svetainės naująjį veidą.
Atskirame puslapyje bus talpinami gyvųjų pamaldų Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje įrašai. Kadangi jos yra įrašinėjamos ne profesionalia aparatūra, o į diiktofoną Kaune, o Vilniuje - į buitinę vaizdo kamerą, tai garso kokybė nebus tokia, kaip norėtumėte, nes vieni sėdi toliau nuo diktofono, kiti arčiau, o ir nevisi pakankamai garsiai ir raiškiai ištaria maldos žodžius, tačiau net ir tokie gyvųjų pamaldų įrašai leis jums patirti gyvų virpesių tekėjimą į jūsų vidų, ir tuo pačiu pasinerti į tą atmosferą, kuri viešpatauja kolektyvinės komunijos metu garbinant Rojaus Trejybę, ir meldžiantis prašymų maldoje, o taip pat išgirsti ir mano pamokomąjį žodį.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2012-06-26 11:53:28

Komentarai

Sveiki,
priėjimas prie svetainės sutvarkytas. Nežinomi internetiniai "paršeliai" pasinaudojo mūsų svetaine kenkėjiškų kodų siuntimui. Google sistema juos užtiko ir todėl siuntė perspėjimus. Jie nėra blogiukai :)
Šiuo metu sistemą išvalėme, sustiprinome apsaugas.

Ačiū visiems už kantrybę.

Geros kloties.

SauliusP
2013-04-12 15:26:42

Sveiki visi,
Mane taip pat nustebino toks Google akibrokštas, nors prisijungti per šią naršyklę galima ir toliau. Tereikia paspausti "išplėstiniai" (šalia "Grįžti" mygtuko) ir "jei tęsite, prisiimsite visą atsakomybę". Gal forume dar liko neištrinto šlamšto ... Atsimenate, kažkas anksčiau buvo prikėlęs į forumo komentarus visokių keverzonių?
Viskas bus gerai :)

Naglis
2013-04-09 08:49:56

Na jau kuris laikas kai įvedineju svetaines adresą tiesiogiai i adreso laukeli, mano kompiuteris jo neprisimena, kai tuo tarpu visus kitus be jokių trukdžių prisimena, tai tenka kiekviena karta viska suvesti, kad atidarytu. Tai mane irgi šiek tiek stebino, ir tai reiškia, kad Google kažkokiu tai būdu svetaines nemėgsta. Manau kad Google negali blokuoti svetaines, bet gali tik per savo ieskykle google hrome. Tai jos turbut ir nereiketu naudoti. O Mozila Firefox kažkaip yra susijusi su Google. As naudoju Apple Safari, tai man visada atidaro svetaine be jokių kliūčių.

ValdasAirija
2013-04-08 18:48:30

Šiandien ryte negalėjau patekti į mūsų svetainę, ekrane perspėjimas, kad mūsų svetainė yra kenkėjišką. Kada atsidariau paaiškinimą, KODĖL - tai GOOGLE pateikė TOKĮ TRAFARETINĮ "PAAIŠKINIMĄ," kokį aš paskaičiau ir kitų svetainių atžvilgiu, nors kitų svetainių GOOGLE neužblokavo net ir su daugybę kartų blogesniais "PATIKRINIMŲ" REZULTATAIS, TUO LABIAU, KAD JOKIŲ ANKSTESNIŲ PERSPĖJIMŲ NEBUVO IR MUMS PATEIKĘ, TAD UŽBLOKAVO MŪSŲ SVETAINĘ PATEIKĘ VIEŠAI TOKIĄ INFORMACIJĄ PIRMĄ KARTĄ:
---------------------------------
Perspėjimą pateikė Google
Saugus naršymas
urantija.lt diagnostikos puslapis

Kokia urantija.lt įtraukimo į sąrašą būsena?

Svetainė įtraukta į sąrašą kaip įtartina. Lankantis šioje svetainėje galima pakenkti kompiuteriui.

Šios svetainės dalis buvo įtraukta į įtartinos veiklos sąrašą 4 kart. per praėjusias 90 dienų.

Kas atsitiko, kai „Google“ lankėsi šioje svetainėje?

Iš 173 psl., kuriuos svetainėje patikrinome per praėjusias 90 dienų, 24 psl. rezultatai parodė, kad kenkėjiška programinė įranga yra atsisiunčiama ir įdiegiama be naudotojo sutikimo. Paskutinį kartą „Google“ lankėsi šioje svetainėje 2013-04-06, o paskutinį kartą įtartinas turinys joje buvo rastas 2013-04-06.

Kenkėjiška programinė įranga priglobta 2 domen., įskaitant epilaserexcellence.com/, twinpeakprofitsreview.net/.

Radome 1 domen., kurie veikė kaip kenkėjiškos programos platinimo šios svetainės lankytojams tarpininkai, įskaitant ipower.com/.

Ši svetainė buvo priglobta 1 tinkl., įskaitant AS42549 (BNK).

Ar ši svetainė veikė kaip tolesnio kenkėjiškos programos platinimo tarpininkė?

Per praėjusias 90 dienų aptikta, kad urantija.lt veikė kaip 1 svetain., įskaitant yarasvet.ru/, užkrėtimo tarpininkė.

Ar šioje svetainėje yra priglobta kenkėjiška programa?

Ne, per praėjusias 90 dienų šioje svetainėje nebuvo priglobta kenkėjiška programinė įranga.

Kaip tai nutiko?

Kai kuriais atvejais trečiosios šalys gali pridėti kenkėjišką kodą prie teisėtų svetainių, todėl rodome įspėjimo pranešimą.

Kiti veiksmai:

Grįžti į ankstesnį puslapį.
Jei esate šios žiniatinklio svetainės savininkas, galite pateikti užklausą dėl savo svetainės peržiūros naudodami „Google“ žiniatinklio valdytojo įrankius. Daugiau informacijos apie peržiūros procesą yra „Google“ žiniatinklio valdytojo pagalbos centre.

Atnaujinta prieš 2 val.

© Google - Pagrindinis „Google“ puslapis
-----------------------
Nežinau, keik tai susiję šita informacija, kada man skambino iš kelių Lietuvos vietų, nustebę ir susirūpinę mano dvasios broliai ir sesės, kad svetainė užblokuota. Tuo tarpu aš visą laiką į svetainę patekdavau be jokių problemų, net ir tą pačią dieną, kada man skambindavo su tokiu nerimu ir rūpesčiu. Tad, jeigu tai būtų tikras GOOGLE blokavimas, tai aš taip pat būčiau negalėjęs patekti į svetainę, kaip ir kiti mūsų dvasios broliai ir sesės, įeinantys į svetainę per GOOGLE. Aš į mūsų svetainę patenku MOZILOS programos dėka, tačiau ji tikriausiai taip pat mane perkelia į GOOGLE, jeigu šiandien buvau užblokuotas, tik tuomet neaišku, kodėl GOOGLE svetainę blokavo vieniems prieš kelias savaites, o man šiandien, ar vakar, nes vakar buvau Kaune ir kompiuterio nejungiau. Ir iš viso, ar gali GOOGLE užblokuoti svetainę TECHINIŠKAI taip IŠSKIRTINAI, kad vieni kompiuteriai gali patekti į ją, o kiti ne, net ir naudodami tą patį patekimo kanalą?
Taigi šiandien aš jau nebepatekau į svetainę net ir per Mozilą.
Tuo tarpu per INTERNET EXPLORER programą patekau BE JOKIŲ PROBLEMŲ, ir dabar kaip tik esu svetainėje ŠITOS programos DĖKA. Todėl ir jums, kurie galbūt esate GOOGLE užblokuoti ir nebepatenkate į mūsų ŠVIESOS IR MEILĖS SVETAINĘ, TUOMET KEISKITE PROGRAMĄ, IŠ NEPATIKIMOS KOMPANIJOS, KOKIA YRA ŠITAIP BESIELGIANTI GOOGLE KOMPANIJA, PEREIKITE PRIE PATIKIMOS INTERNET EXPLORER PROGRAMOS, IR Į SVETIANĘ PATEKSITE. Būtent tą aš ir patariau Marijai iš Didžiasalio prieš dvi ar tris savaites, kada ji man išsigandusi paskambinmo ir klausė, kas atsitiko? O paaiškinti aš jai nieko negalėjau, nes pats patekdavau be sutrikimų. O dabar jau patariu pasiremdamas ir šios dienos savo PATYRIMU.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2013-04-08 18:17:56

Mieli broliai ir seses, turmpai aprasysiu vakar dienos patyrima, kuris suristas su Rojaus Trejybes simboliu. Rugpjucio pradzioje, kai buvau komunijoe su Rojaus Trejybe, i mano prasyma, ka man kurti dailes srityje, nes nuo mazu dienu paisau, tai Tevas man atsake; paisyk Rojaus Trejybes simboli ir dovanok kitiems. Sitie, Tevo zodziai, mane taip ikvepe, toki sukele dziugesi ir laimes jausma, kad as vel pradejau klausineti aie dazus, kaip ir kokiu budu ispyditi, taigi aptare detales mes ( su Trejjybe) nuejome i dailes reikmenu parduotuve. taigi iki sios dienos nupaisiau 3 cimbolius ir du is ju jau turi naujus seimininkus. Vakar buvo musu seses, Veronikos, gimimo diena ir ji pakviete mane vakarenei, taigu turejau proga jai padovanuoti Rojaus Trejybes simboli, musu buvo 9 ir tokioje jaukioje aplinkoje smagiai bendravome valgem zalia maista (net torto nebuvo)... Veronika paeme drobe su su simboliu ir paprase mane pakomentuoti del visu kas cia ir ka reiskia, visu idemiai sukluso ir man buvo taip gera kalbeti apie Rojaus Trejybe, apie Jos veikima,apie dvasia ir siela... na zinoma, su Trejybe, su Apvaizda taip viskas sklandziai ir glaustai, kad pati neprisimenu ka sakiau, neatkartuociau, bet visi klausesi ir su meile ziurejo i Rojaus Trejybes pulsuojanti simboli... pasipile nuostabus komentarai; kaip veikia, kaip spinduliuoja, viena sese pasake, kad ja ramina, kai ziuri i ji, isgirdau ivairiu epitetu ir man taip pasidare dziugu, kad troskimas yra vel paisyti ir dalinti, nes buvo anksciau apnikusi abejone, ar tuo reikia, gal uztenka atsviesti, nors Tevas mane ramindavo ir sakydavo, kad reikia paisyti ir kaip vakar pamaciau, koki turi poveiki, is vidaus ir is isores vienybeje, tai tikrai pakylejo, ikviepe mus visus... pradejome ieskoti name vietos kur kabinti, pritruko sienu, nes Rojaus Trejybes simboliui norisi "ipatingos" vietos. Viena sese skaito foruma, tai ji pasake, kad atidaro kompjuteri ir ilgai ziuri i simboli, mato spindulius i visas puses, jaucia teigiama emocini poveiki. Tai va, koks "stebuklingas" simbolis, tikras, gyvas. Garbe Rojaus Trejybei! Palaimintu jums akimirku Rojaus Trejybes glebyje.

LaimaR
2012-09-11 12:29:32

Mielas Linai, aš nenoriu gvildenti Urantijos Fondo TAMSOS reikalų mūsų DVASINĖS ŠVIESOS FORUME, kuris ne tam yra skirtas.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,.

Algimantas
2012-09-10 11:34:50

Algimantai,
Perskaiciau, supratau del ko... o tai kuriais metais uzpatentavo ta simboli ir nuo kada pradejo gresti teisine atsakomybe? Man jis visai patiko ir spalva patiko (o si kazkokia ikyroka - na gal del to, kad neplaukioju dvasinese aukstumose) ir zenkliuka dar turiu - negi ir uz jo nesiojima galesiu buti nubaustas, nes negavau leidimo?

Evaldai,
Nezinau kuo pats dedates, bet bukite juo kol Jusu gyvuliniui protui tai patiks :)... ir neisizeiskite, nes as tik parasiau kaip man atrodo, o kas as Jus gi jau gerai zinote, nes aprasete mane...pridesiu tik tiek, kad taip pritariu viskas kinta ir nuomone apie nuomone, kuri buvo issakyta praeityje taip pat...

Linasj
2012-09-09 18:19:34

Kai nėra gyvo ryšio su Rojaus Trejybe, tada nėra meilės, nėra dvasingumo, nėra išminties; tėra tik išvedžiojimai, kuriuos diktuoja intelektas be dvasinės įžvalgos.

Štai kaip viena asmenybė pateikia savo išvedžiojimus: "Simbolio ir spalvu keitimas - tai tik patvirtina teigini, kad viskas kinta ir keiciasi...todel kaip teiginys "as negaliu klysti, nes esu susiliejes su Tevu" irgi laiko perspektyvoje yra klaidingas, o tada is esmes ir neteisingas...". Jis teigia: "viskas kinta ir keičiasi" ir dėl to "viskas" yra klaidinga, o "tada iš esmės ir neteisinga". Jeigu neupratote mano mokymo apie gamtą, kaip PAPRASTO paaiškinimo, tada paaiškinsiu dar kartą, kad POKYTIS nerodo klaidingumo ir jis NĖRA NETEISINGUMAS. Bet koks pokytis rodo tik tam tikros kokybės pokytį - KOKYBĖ ARBA IŠAUGA, PADIDĖJA, ARBA DEGRADUOJA. Tai jei mes gimstame kaip bejėgiai kūdikiai, ir tada užaugame - tai tuomet mes taip pat keičiamės savo fiziniu pavidalu; tai ar toks pasikeitimas yra savaime kladingas ir neteisingas tik dėl to, kad tai yra pasikeitimas??? Tai nesuderinama su logika... Ir tokius išvedžiojimus daryti gali tik pasiklydusi asmenybė. O tokia pasiklydusi asmenybė klidina ir kitus. Tačiau GARBĖ IR ŠLOVĖ ROJAUS TREJYBEI, KAD TURIME ŠIĄ ŠVIESOS SVETAINĘ, KURI KINTA MILŽINIŠKAIS KOKYBIŠKAIS ŠUOLIAIS Į PRIEKĮ IR KURI PADEDA EITI GYVUOJU KELIU, PAŽINTI ŠVIESĄ.

Ramybė jums.

Evaldas
2012-09-07 21:00:37

Mielas Linai, mūsų svetainėje yra ATSKIRAS puslapis - Rojaus Trejybės simbolio kilmė - skaityk jį ir ir rasi visus atsakymus į tau kylančius klausimus šia tema.
Viena iš žmogaus NEKANTRUMO pasireiškimo formų - skubėti pateikti klausimus, kai į juos atsakymai jau yra duoti, TEREIKĖJO JUOS PERSKAITYTI parodžius daugiau sumanumo ir įžvalgos.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2012-09-06 10:11:08

Tas teiginys buvo Algimanto... rasau ne apie medziu lapus, o si internetini puslapi :) - nu nebent pradeta derinti prie gamtos, tai tada rudeni puslapis igis kita spalva? :) abejoju... Ir vel tie urantiski pamokymai - kiek jau ju girdejes ir dar didziosiomis raidemis :) Galiu atsakyti - patys ir studijuokite jei tik yra noras - pats studijavau ir studijuoju kai to noriu :)

Linasj
2012-09-05 21:53:03

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal