Forumas: temos peržiūra
Naujas URANTŲ svetainės veidas - šviesus ir gaivus Rojaus Trejybės giliaprasmis simbolis ir meilės spalva.
Mielieji, sveikinu jus mūsų - URANTŲ - SVETAINĖJE SU ROJAUS TREJYBĖS NAUJUOJU SIMBOLIU. Šio simbolio kilmės aprašymą taip pat rasite tiek atskirame svetainės puslapyje, tiek ir paspaudę pelės klavišą, užvedę rodyklėlę ant paties simbolio.
Nuoširdus ačiū Kristei, Sauliui, Rasai, kurie įgyvendino šį nuostabų mūsų svetainės naująjį veidą.
Atskirame puslapyje bus talpinami gyvųjų pamaldų Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje įrašai. Kadangi jos yra įrašinėjamos ne profesionalia aparatūra, o į diiktofoną Kaune, o Vilniuje - į buitinę vaizdo kamerą, tai garso kokybė nebus tokia, kaip norėtumėte, nes vieni sėdi toliau nuo diktofono, kiti arčiau, o ir nevisi pakankamai garsiai ir raiškiai ištaria maldos žodžius, tačiau net ir tokie gyvųjų pamaldų įrašai leis jums patirti gyvų virpesių tekėjimą į jūsų vidų, ir tuo pačiu pasinerti į tą atmosferą, kuri viešpatauja kolektyvinės komunijos metu garbinant Rojaus Trejybę, ir meldžiantis prašymų maldoje, o taip pat išgirsti ir mano pamokomąjį žodį.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2012-06-26 11:53:28
Komentarai
Vadovaujantis tokia logika "teiginys "as negaliu klysti, nes esu susiliejes su Tevu" irgi laiko perspektyvoje yra klaidingas, o tada is esmes ir neteisingas...", nes, mat viskas kinta ir keičiasi, gaunasi, kad ir medžių lapų spalvos pakitimas rudenį yra klaidingas. Bet ar tai tiesa? Ar galime sakyti, kad medžių lapų spalvos pakitimas rudenį yra klaidingas? PER DAUG SKUBATE SU APIBENDRINANČIOMIS IŠVADOMIS. STUDIJUOKITE JĖZAUS KRISTAUS MOKYMUS, PERTEIKTUS JO APREIŠKIME KALBU JUMS VĖL, KUR JIS AIŠKIAI MOKO APIE TOKIAS SKUBOTAS IR BE ABEJO KLAIDINGAS IŠVADAS; JOS DAROMOS TIK TADA, KADA NĖRA GYVO RYŠIO SU ROJAUS TREJYBE.GYVENIMAS IR YRA PRASMINGAS ŽAIDIMAS - TAIP VISUS (KRISTŲ, MUS) MOKO ROJAUS TREJYBĖ.
Ramybė jums.
Evaldas
2012-09-05 10:41:41
Simbolio ir spalvu keitimas - tai tik patvirtina teigini, kad viskas kinta ir keiciasi...todel kaip teiginys "as negaliu klysti, nes esu susiliejes su Tevu" irgi laiko perspektyvoje yra klaidingas, o tada is esmes ir neteisingas...
Nesuprantu kam reikejo keisti tas spalvas?? kada jos vel bus keiciamos...pagal mane tai tiesiog zaidimas ir tiek - argi ne Algimantai?
Linasj
2012-09-04 21:19:20
Vakar vakarė,grįžusi iš darbo patyriau šiokį tokį netikėtumą.
Buvau labai pavargusi.Todel,sunaus kambarį susirangiau ant fotelio ir ramiai sėdėjau,retkarčiais pažvelgdamą į urantų padovanotą Rojaus Trejybės Naujajį Simbolio paveikslą.Kaip visuomet,simbolio viduryje mačiau virpėjimą,o kartais , tam pačiam viduryje atsirasdavo trikampis.Sunus sėdėjo tylėdamas; laukė ateinančio draugo Sauliaus. Saulius,tai 27 metų vyrukas;jau ne vieni metai lanko Naujų Apaštalų Bažnyčia, ir mano sūnų Mariju nutempė.
Kadangi jis pas mus dažnokai apsilanko,tai jam esu kalbėjusi apie Urantijos knygą,apie gyvają Rojaus Trejybės Šventovę,apie tikrąjį Jėzaus iš Nazareto dvasinį statusą.Saulius man papasakojo,kad vaikystėje,kai jam būdavo labai sunku, nueidavo į Šakių katalikų Bažnyčia,ir ten ilgai melsdavosi.Jo vaikystė iš tiesų buvo nelengva;mama "pijokėlė";ne viena kartą ant jo yra puolusi su peiliu.Sauliui vis pavykdavo pabėgti.
Kai vakar vakarė jis įėjo į kambarį iškart nustebęs sušuko,kad koks čia naujas paveikslas pas mus ant sienos kabo.Paaiškinau,kad tai yra Rojaus Trejybės Simbolis.
A-a-a
-tarė jis-
net nusigandau,tokie ružavi spinduliai,kad davė į šonus-
-paaiškino jis.
Na,aš ir vel pamėginau truputį plačiau paaiškintį apie mano išpažįstama naująjį tikėjimą;kiek patiriu,tai ne vieną šakietį domina tas, mano naujas tikėjimas ir kurį,aš taip stengiuosi Šakiuose propaguoti.Jau ne pirmi metai Naujų Apaštalų Bažnyčios kai kurie nariai vis bando ir manę į tos bažnyčios narių gretas privilioti,o kunigai iš mano sūnaus bando padaryti tos bažnyčios kunigu.Marijus sako,kad su juo elgiasi labai pagarbiai ir laikas nuo laiko vis paklausia, ar nenorėtų jis pradėti mokslus jų seminarijoje.
Kol kas ,mano sūnus į tai rimtai nežiūri.
Saulius,kaip visada mandagiai išklausė mano paaiškinimus,o po kiek laiko,kaip įprasta, su Marijum pradėjo savo linksmus pokalbius.
Ir man buvo neįprasta,kad kitas,visai svetimas žmogus pažvelgęs į simbolinį paveikslą pamatė visai kitokius reiškinius,
Marijus,kaip ir aš, to paveikslo viduryje mato trikampį.
Tai tiek.
Visiems linkiu geros dienos ir Rojaus Trejybės palaimos.
Su meile,
IRENA
2012-08-27 12:21:03
Šį rytmetį sūnus įrėmino ir savo kambarį ant sienos pakabino, vakar iš urantų sąmbūrio Molėtuose, Astros parvežta ir mums padovanotą didelio formato Rojaus Trejybės Naująjį Simbolį.
Žvelgiant į šio,Rojaus Trejybės pavaizdavimo centrą, matosi menkas virpėjimas,atrodo,kad tame centre oras vibruotų.
Nuostabią dovaną gavome.
Dėkoju Vytautui, ir visiems tiems,kurie prisidėjo savo įdėjomis ir finansiškai,kuriant šitą simbolinį paveikslą.
Visiems linkiu širdies šilumos,ramybės,taikos ir Rojaus Trejybės palaimos.
Su meile,
IRENA
2012-07-30 13:14:23
Turiu pageidavimą, dėl naujojo Rojaus Trejybės simbolio - būtų gerai, jei prie jo kilmės ar kažkur būtų patalpinta didelės ar maksimalios kokybės skaitmeniniai failai, kuriuos žmonės galėtų parsisiųsti ir panaudoti kuriant tarkime spausdinta medžiagą: marškinėliai, popieriniai ženklai, lipdukai, ploteriuojami lipdukai. Nes dabar pirmame puslapyje manau nėra pakankamai didelės kokybės vaizdas, jeigu norėti spausdinti ar kur nors panaudoti.
Ar būtų galima susisiekti su kokiu kontaktu dėl to.
Vaidas
2012-07-21 10:25:39
Mielieji, visų tekstų spalva - juoda, tuo tarpu jie yra įrėminti tarp rožinės - Rojaus Trejybės meilės - spalvos linijų.
Kada atsidarote svetainės pirmąjį puslapį - VISI svetainės puslapiai - vertikaliame stulpelyje - turi būti rožinės spalvos, horizontaliai parašyti svetainės puslapiai yra balta spalva parašyti rožiniame fone.
Juodos spalvos tėra tik keli techniniai žodžiai.
Forumo temų pavadinimai yra rožinės spalvos, tuo tarpu temų ar komentarų autoriai - juodos spalvos.
Jeigu jums liko ankstesni mūsų svetainės atspalviai, tuomet paspauskite klaviatūros mygtuką, ant kurio parašyta F5 - jis yra pačioje viršutinėje klaviatūros eilutėje. Ir tuomet visi užrašai pasikeis taip, kaip ir turi būti - rožinės spalvos užrašais, ir baltais užrašais rožinės spalvos fone. Ir šio spalvų pakeitimo reikia tik vieną kartą, nes toliau jau jis toks ir bus iš karto, kada tik atsidarysite svetainę.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2012-06-26 21:15:24
Algimantai,norėjau paklausti del svetainės spalvų.
Ar rašomi komentarai,naujai atsirandančios temos ir toliau atsispindės senesne spalva?
Su meile,
IRENA
2012-06-26 17:15:48
Taip,iš tiesų, įėjus į atnaujintą svetainę, įpatingai pažvelgus į Rojaus Trejybės simbolį, iškart širdyje pajunti ramybę, užtikrintumą,saugumo, globos jausmus.Tai negrąžbiliavimas,tai tiesiog BUVIMAS. Kokia sekanti akimirka bus - nežinau.
Taip galima prie šitokio vaizdo sėdėti ir nieko negalvoti,nieko nesakyti.TIESIOG YRA GERĄ.
Šį rytą, man taip pat kilo mintis,kad atsivertė gyvenime naujas puslapis;viskas,kas šiame forume buvo ne taip gražaus,šviesaus mūsų tarpusavio sąntykiuose, nueina kažkur į užmarštį.
Nuo šiol bus į vieną kitą žvelgiama su didesniu atlaidumu,supratingumu,didesne toleranciją,be baimių; labiau bus atsižvelgta į naujai atėjusiųjų, dvasinio žengimo pirminės stadijos baigštumą.
Naujokas visada jaus urantų palaikymą,jam bandant išsakyti savas mintis,tegul /pradžioje/ tos kalbos neatitiks urantų dvasios.Nes labiau pažengę gerai žino,kad grupinė,ar individo reakcijas galima pajausti per vibracijas.Šito reiškinio nepavyks užtušuoti,nei šypsena,nei gražiais žodžiais. Falšą tikrai galima pajausti.
Mūsų sferoje aušta Naujas Rytmetis.Pasireiškimai vystysis vis labiau energetiniame lygmenyje.Ateis toks laikas,kada :Niekas nebus paslėpta,kas nebūtų atidengta.
Sveikinu visus dar su viena pakopą aukštin, į dar nepažintus dvasinius tolius;dar nepatirtus nuotykius.
Gero vėjo linkiu sau ir visiems kitiems,mano broliams ir sesėms.
Te lydi visus Rojaus Trejybės TĖVIŠKAS-MOTINIŠKAS PALAIMINIMAS.
Su meile,
IRENA
2012-06-26 17:06:10
Mielieji, kai šiandien pirmą kartą atsidariau svetainę, tai tik Rojaus Trejybės simbolis buvo rožinės spalvos, tuo tarpu visa kita dalis buvo ankstesnių atspalvių. Tuomet paklausiau Sauliaus, ką reikėtų padaryti, kad rožine spalva nušvistų visa svetainė, kaip ir turi nušvisti, ir jis man paaiškino net kelis variantus, iš kurių paprasčiausias - paspausti klaviatūros mygtuką F5. Tą aš ir padariau, ir visa svetainė įgavo ROŽINĮ atspalvį, koks ir turi būti.
Tad, jeigu jūsų kompiuteris palieka dalį senosios mūsų svetainės spalvos, tuomet paspauskite klavišą F5 ir viskas nusidažys rožine spalva, ir iš kompiuterio atminties ištrins ankstesnę mūsų svetainės spalvą. Tai panašu kaip ir su mūsų pasąmonės tamsa. Kad ji pasikeistų į ŠVIESĄ, paspauskite savo SAVO VIDUJE, SAVO DVASIOJE klavišą - GYVAS ATSIVĖRIMAS ROJAUS TREJYBEI - ir jūsų pasąmonė ims įgauti vis daugiau DVASINĖS šviesos ir meilės rožinės spalvos, kuri ir tirpins baimės ir nepasitikėjimo tamsą.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2012-06-26 12:09:06
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]