Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Stichinių gamtos jėgų siautėjimo giluminės priežastys.

Mielieji, manau, kad būsimieji dvasiniai mokytojai jau yra pasirengę pažvelgti daug giliau į aplinką, kaip į ją nežvelgia niekas kitas, tik urantai, atsivėrę Rojaus Trejybei, ir atradę Rojaus Trejybę savyje, dėl to ir garbinantys Rojaus Trejybės VISUS TRIS ASMENIS-ASMENYBES – ASMENYBĖS ŠALTINĮ IR CENTRĄ – ir drauge su Rojaus Trejybe – kaip BENDRAKŪRĖJAI – kuriantys gėrį visų šviesos labui IŠ MEILĖS IR LAISVA VALIA, gauta iš Rojaus Trejybės.

Šiandien pasaulyje ypač yra suaktyvėjusios stichinės jėgos – viesulai, audros, cunamiai, liūtys, potvyniai, gaisrai, karščiai, sausros, pūgos, speigai, lijundros. Būtent šiuos reiškinius sukeliančias jėgas ir pavadino žmogus STICHINĖMIS, kad jos yra visiškai nepavaldžios žmogui, STICHINĖS, nes savo pasireiškimu, galia, toli pranoksta žmogaus sugebėjimą jas nors kiek suvaldyti.
Jungtinėse Valstijose per sezoną buvo registruojama apie pusantro tūkstančio viesulų. Tuo tarpu 2011 metais šis skaičius pasiekė jau puspenkto tūkstančio. Tris kartus daugiau, o bus dar daugiau viesulų, ir tokiose vietose, kur anksčiau jų ir kvapo nebuvo. Jau Belgijoje žmonėms viesulas įvarė siaubo šią vasarą, nes tai, ką anksčiau matydavo tik per televiziją, dabar jau patyrė patys, kaip plėšiami jų pačių namų stogai, mašinos išvartomos, medžiai išraunami ir numetami, tarsi būtų žaisliniai, netikri.
O kokios gi yra šių stichinių jėgų pasireiškimų priežastys? Ne paviršinės, kurias sudaro ir žemės plutos judėjimas, ir vandenų srovės, ir temperatūrų skirtumai, ir oro srovės, bet GILUMINĖS PRIEŽASTYS – nepatikėsite – o gi žmogaus sąmonės – ir pasąmonės – skleidžiami žemo dažnio energetiniai virpesiai. Štai moterys dažosi lūpas, blakstienas, antakius, ir tai jau poveikis stichinių jėgų siautėjimui; nesuremontuotos gatvės, o pinigai išvogti – tai milžiniškas poveikis stichinių jėgų pasireiškimui; verslininkų gobšumas ir jų kompanijose dirbančiųjų engimas dėl didesnio savanaudiško pelno turi tiesioginio poveikio stichinių jėgų pasireiškimui; politikų melu grindžiama valstybės, ar valstybių sąjungos politika – tai tiesioginis poveikis stichinių jėgų veikimui; olimpinių žaidynių ir viso sporto KOMERCIALIZAVIMAS – tai milžiniškas poveikis stichinių jėgų veikimui; tatuiruočių darymas ant kūno – tai tiesioginis poveikis stichinėms jėgoms siautėti; karinių konfliktų provokavimai ir jų eskalavimas tarp valstybių, ir pačių valstybių viduje, kalėjimų tinklo plėtimas, represinės struktūros ir pačios represijos, nusikalstamumo augimas, ypač dar vaikų lygiu, alkoholio vartojimas, narkotikų vartojimas, abortai, ir bet kokios savanaudiškos, kupinos neapykantos, pykčio, keršto mintys ir veiksmai – visa tai TIESIOGINIS POVEIKIS STICHINIŲ JĖGŲ PASIREIŠKIMUI PLANETOJE; alkoholio, cigarečių, tabako fabrikai, irstančios – ir be Kūrėjo meilės – šeimos, pilnos prievartos mokyklos, savanaudiški universitetai, pataikavimu valdžiai grindžiamas darbas valstybinėse įstaigose, privačiose įmonėse, dogmatinių ir ritualinių bažnyčių negyvos pamaldos – tai impulsas stichinių jėgų pasireiškimui griaunančia galia; ir dar yra daug daug kitų savanaudiškų žmogaus sąmonės apraiškų, tokių, kaip ligos, korupcija, ritualai, turto materialiu pavidalu kaupimas, karjeros siekimas, madų vaikymasis, agresyvi ritminė – ne raminanti ir melodinga – muzika – kakofonija, masinis nedarbas, emigracija, savanaudiškos mintys, ir t.t. ir yra giluminės stichinių jėgų griaunamosios galios priežastys.
Susimąstykite apie tai, kada viskas mūsų kasdieniame gyvenime yra tarpusavyje susiję, ir ne tik su dabar gyvenančiomis kartomis, bet ir su praeities kartomis, IR ATEITIES KARTOMIS. Todėl nieko nuostabaus, kad JAV tik dar labiau kentės nuo stichinių jėgų, ir reikės joms milžiniškų lėšų, kad žmonių materialūs nuostoliai būtų kompensuoti, tačiau tai jokiu būdu nekompensuos jų BAIMIŲ, kada ką tik atstatytas naujas būstas naujo viesulo vėl buvo nusiaubtas. O juk JAV yra visa pasaulio žemų virpesių sankaupa – verslo, politikos, sporto-biznio, narkotikų, imigracijos, ir pan. Taip pat tokie baimę daug kam keliantys stichiniai reiškiniai vis daugiau pasireikš ir kitose valstybėse, kur savanaudiškumas pradės įsiviešpatauti vis didesniu laipsniu – Japonijoje, Kinijoje, Europos Sąjungos – kuri visa subyrės – valstybėse, Rusijoje.
Ir tai, ką aš dabar parašiau, daugelis iš mūsų pasaulio žmonių tik nusijuoktų perskaitę, kad dažydami lūpas, blakstienas, antakius, darydami tatuiruotę, keldami alkoholio taurę prie lūpų, apgaudami vieni kitus, rūkydami, kaupdami turtą, įtakojame stichinių jėgų pasireiškimą, jiems tai atrodytų gryna nesąmonė. Kad taip neatrodytų, turiu šiek tiek paaiškinti, kad atitinkamo dažnio energetinius virpesius skleidžia pasąmonė ir sąmonė. Todėl tai, kad kas nors dažosi ar rūko cigaretę, geria alų, kariauja ar kuria savanaudiškus tik atskiroms grupėms naudingus įstatymus, bet kur pasaulyje, nėra tiek svarbu, kiek svarbu yra tai, KAD BŪTENT TOKIOJE BŪSENOJE – TOKIO DAŽNIO VIRPESIŲ SĄMONĖJE AR PASĄMONĖJE – ŽMOGUS IR NORI DAŽYTIS, RŪKYTI, GERTI ALAUS, PRIIMTI TOKIUS NETEISINGUS IR SAVANAUDIŠKUS ĮSTATYMUS, NETEISINGAI NUTEISTI, vykdant kieno nors užsakymą, keiktis, mąstyti savanaudiškai, ir t.t.. o BŪSENA – KIEKVIENO IŠ MŪSŲ – IR SPINDULIUOJA ENERGETINIUS VIRPESIUS.
Štai kodėl ateityje, kada visa žmonija taps URANTAIS, nebebus visų tokių neigiamų IR SAVANAUDIŠKŲ APRAIŠKŲ VISUOMENĖS GYVENIME, TODĖL IR NEBEBUS TOKIŲ BŪSENŲ, SPINDULIUOJANČIŲ ŽEMO DAŽNIO ENERGETINIUS VIRPESIUS, O DĖL TO NEBEBUS VIESULŲ, AUDRŲ, LIŪČIŲ, POTVYNIŲ, IR VISOS ORO SROVĖS JUDĖS TOLYGIAI IR SKLANDŽIAI IR NELIKS TOKIŲ GAIVALIŠKŲ ENERGETINIŲ STICHINIŲ JĖGŲ SUSIDŪRIMŲ, KAD NUKENTĖTŲ TŪKSTANČIAI, IR NET MILIJONAI ŽMONIŲ.
Štia kodėl jūs turite nuostabią galimybę, žengdami GYVUOJU keliu, net jau ir dabar savo mintimis veikti stichines jėgas kryptingai ir sąmoningai, o taip pat drauge ir su Rojaus Trejybės Apvaizda, jeigu dar jums stinga pasitikėjimo savo jėgomis, kad tos stichinės jėgos būtų apramintos, kada kiti tiki, kad jie prieš jas yra BEJĖGIAI.
Urantai jau daugybę audrų, žaibų, griaustinių yra sulaikę.
Telydi jus Ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas


Algimantas
2012-07-25 17:46:17

Komentarai

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal