Forumas: temos peržiūra
Nauji puslapiai mūsų svetainėje - GARSO įrašai - GYVŲJŲ PAMALDŲ VILNIUJE IR KAUNE, ir Urantijos grupės užsiėmimai Vilniuje.
Du nauji puslapiai mūsų svetainėje - GARSO įrašai - GYVŲJŲ PAMALDŲ VILNIUJE IR KAUNE, ir Urantijos grupės užsiėmimai Vilniuje, kur aš mokau urantus, kaip analizuoti URANTIJOS KNYGĄ GILUMINE prasme, ko nedaro niekas pasaulyje.
Kadangi šie įrašai daromi ne profesionalia technika, tai jų kokybė nebus labai aukšto lygio. Tačiau net ir tokia jums pateikiama medžiaga PADĖS JUMS PATIRTI, KAS GI YRA GYVOSIOS PAMALDOS, KUO JOS PRANOKSTA RITUALINES IR TUO PAČIU PADĖS IR JUMS ATSIVERTI ROJAUS TREJYBEI SAVAIS ŽODŽIAIS, SAVOMIS MINTIMIS, IR ATEIS TOJI AKIMIRKA, KADA JŪS IR PATYS PRABILSITE SAVO BALSU, JO DAUGIAU NEBEBIJODAMI, KAD JIS TIKRAI GALI GARSIAI TARTI SAVO MALDĄ, IR NET ROJAUS TREJYBĘ GARBINTI GARSIAI.
Tai pat jums padės suvokti, KOKS GI YRA GILUMINIS URANTIJOS KNYGOS STUDIJAVIMAS..
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2012-08-24 14:52:52
Komentarai
Brangieji,informuoju, kad dėl tam tikrų techninių kliūčių garso įrašai praėjusį savaitgalį iš gyvųjų pamaldų Rojaus Trejybės-AŠ ESU Gyvojoje Šventovėje Vilniuje ir Kaune bus įkelti mūsų svetainėje artimiausiu metu.
Su meile,
Jurgita
2015-06-17 21:50:39
Brangieji,
informuoju, kad jau įkeltas garso įrašas iš praėjusio penktadienio 13 dienos Urantijos grupės studijų.
Pridedu nuorodą:
http://www.urantija.lt/books/media/10/688/2015
Su meile,
Jurgita
2015-02-20 20:04:02
Brangieji,
informuoju, kad dėl tam tikrų techninių kliūčių garso įrašas iš Urantijos grupės studijų bus įkeltas šios savaitės bėgyje. Kai pavyks tai išspręsti, aš jums pranešiu.
Su meile,
Jurgita
2015-02-17 20:01:31
Brangieji,
informuoju, kad jau yra įkelti garso įrašai iš Gyvųjų pamaldų, įvykusių praėjusį sekmadienį rugpjūčio 10 dieną, Rojaus Trejybės-AŠ ESU Gyvojoje Šventovėje Kaune.
Su meile,
Jurgita
2014-08-15 20:26:26
Brangieji,
Informuoju, kad dėl tam tikrų techninių kliūčių mūsų svetainėje jau yra įkelti praėjusio savaitgalio liepos mėnesio 26 ir 27 dienų garso įrašai iš Gyvųjų pamaldų Rojaus Trejybės Gyvojoje Šventovėje Vilniuje ir Kaune.
Su meile,
Jurgita
2014-08-01 19:29:39
Mieli broliai,sesės.Aš jaučiu kad man dar nemažai pastangų reikia įdėti.Bet ,,ČIA IR DABAR,,tai nuostabu,ašaros rieda skruostais,o žodžiais negaliu išsireikšti.Nesvarbu kad ašaros byra,bet vis norisi klausytis,nes tai yra daugiau nei malonu klausyti.Ačiū mielieji.SU MEILE.Janina.
bendruomene
2014-06-25 14:18:02
Mielieji ,sesės, broliai ,tai nuostabi daina ČIA IR DABAR , ,kuri suvirpino sielą, ašaros plaukė upeliu,sustiprino mane ,ačiū ROJAUS TĖVAMS-AŠ ESU irJums visiems.
Apsikabinu ir myliu.
Vanda.
stovan
2014-06-25 10:51:21
Mielieji broliai ir seses, ta daina "Cia ir dabar" tikras perlas, dvasios atgaiva. Klausantis jos visa savo esybe rodos neriau i gelme, kad net fizinis kunas sustingo is palaimos. Net ir dainai pasibaigus norisi dar likti toje busenoje. Aciu uz nuostabius meiles virpesius. Aciu Rojaus Trejybei, AS ESU.
Bukite apkabinti meiles.
Su meile Laima.
LaimaJAV
2014-06-25 00:57:49
Mielieji, jau kelintą kartą klausau mūsų urantų sukurtą dainą “Čia ir dabar“ Klausydama kas kartą jaučiu tiek meilės, nuoširdumo ir pakylėjimo. O pasibaigus šiai dainai, dar kuri laiką jaučiu savyje šios dainos malonų urantų balsų skambesį bei melodidiją. Ačiū, mielieji. Tikrai gera pradžia. Šaunuoliai!
adolfina
2014-06-24 20:21:10
Gera klausytis nuostabios urantų sukurtos naujos dainos “čia ir dabar”. Pirmą kartą klausydama tiesiog mėgavausi ir vis bijojau kad tuoj daina pasibaigs ir nebegirdėsiu tų nuostabiai skambančių balsų. Antą kartą klausantis - ašarų pilnos akys, o mintyse žavėjausi tokiu nuostabiu urantų darbu ir gėriau tą dainos skambėsį su didžiuliu malonumu.Šaunuoliai, ačiū.
Neseniai įsigijau MP3 grotuvą, kad galėčiau klausytis įsirašytų gyvųjų pamaldų ir kur nors vykdama, bet tikrai žinau, kad ši puiki daina tupės mano grotuve netrinant jos, kad galėčiau ją pasiklausyti dažniau, nes ji mane kažkur tarsi nukelia kur labai gera ir ramu…
Su meile, Vita
vvita
2014-06-24 14:15:03
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]