Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Ar darbas ir religija nesuderinami dalykai?

Keletą kartų teko išgirsti iš sesių (brolių), einančių gyvuoju keliu, tokį pasakymą "Nepainioju darbo su religija (tikėjumu)". Ilgai apie tai mąsčiau, ir su vyru kalbėjomės šiuo klausimu, bet vis gi, kaip suprasti tokią nuostatą? Žinoma, susitikus su žmonėmis darbo reikalais nepulsi iškart kalbėti apie Rojaus Tėvus, apie dvasinę Tėvo tikrovę. Tačiau negi darbiniuose santykiuose religija "tabu"? Tuomet ką reiškia vykdyti Tėvo valią darbinėje veikloje? Mieli broliai, sesės, jei pasidalintumėte savo apmąstymais šiuo klausimu, būčiau labai dėkinga.

LinaKlp
2012-08-27 14:28:25

Komentarai

PRIEŠ KIEKVIENĄ DARBĄ , SIŪLAU INTELEKTUALESNĮ , DIEVO GARBINIMO , FRAGMENTĄ , atitinkantį XXI amžiaus dvasią.

Aš šlovinu ir garbinu Dieve Tėve tave , amžinoje Rojaus Dievybių Trejybėje , kaip Dievą Tėvą , kaip Dievą Amžinąjį Rojaus Sūnų , kaip Dievą Amžinąją Begalinę Dvasią.

Aš šlovinu ir garbinu Dieve Tėve tave , nes tu esi Kūrinijos amžinais Centras , amžinoji Gyvybė , amžinasis Protas , amžinoji Meilė .

Aš šlovinu ir garbinu Dieve Tėve tave , kad tu savo dvasios fragmentu įsibūtinai manyje ir padovanojai man norą ir troškimą šlovinti ir garbinti tave , laisva valia , mano proto ir jausmų galia .

Aš šlovinu ir garbinu Dieve Tėve tave , nes tavoji Dvasia apšvietė mano protą , noru pažinti tave , mylėti tave , garbinti tave , siekti būti panašiu į tave .

Aš šlovinu ir garbinu Dieve Tėve tave , ir trokštu būti su tavimi visada , ir tebūnie taip kasdieną , kaip šiandieną , ir per amžių amžius . Amen

emilispetras
2012-09-04 10:49:22



Nebūtina visa laika vien kalbėti ir kazkam kazka aiskinti - reikia jausti ką su kuo, kokioje situacijoje ir kur kalbėti. Kada žmogus iš savo santykio su Tevu-Rojaus Trejybe, spinduliuoja ramybe, kai jo sprendimai paremti dvasine realybe, kai mažiausias istartas žodis spinduliuoja dvaisne meile. Kai žmogus sviesus ir vaiskus savo butimi, visur demonstruoja savo santykį su Kureju, kai savo darbus su Juo atlieka - žmonėms žodžiu nereikia. 

Pasakymas, kad darbo su religija nemaisau, rodo kad žmogus  neatsiveres, negyvenima gyvu tikejimu. Dar nesuvokia kas yra gyventi čia ir dabar, gyventi prasminga gyvenima, atsiremiant į Tėvą-Rojaus Trejybe savo viduje, gyvenant su Kūrėju kiekviena akimirka. 
Šis kelias juk yra gyvas, tai reakcijos į visa turi būti gyvos, 
Nebūtina saves įpareigoti, pakalbėti su tam tikru kiekiu žmonių, visiems be išimties kalbėti apie šviesa, juk ir Jėzus, paklaustas kodel jis nekalba su visais o tik su kai kuriais, kai keliavo Viduržemio jūros pakrante, teatsake, kad nevisi ieško tiesos, tai ir laiko gaišti jiems nereikia. Atsipalaiduok ir rupinkis savo gyvu ryšių su Rojaus Trejybe, studijuok mokymus, KALBEK SU TEVU SAVO VIDUJE KIEKVIENA DIENA. Gyvenk gyva gyvenima, o tada viskas i savo vietas susides. Atmink, už kita, jo dvasinės šviesos deglo neuzdegsi, gali tik pakurstyti, kad uzsidegtu patys.

O kita vertus net ir darbe buna momentu, kai vienam ar kitam zmogui gyvenime reikia paramos, ir ji ar ją palaikyti reikia, kai jam reikia tikro patarimo, vat tada ir galima zmogui ir darbe pagelbėti, ir pasiulyti atsiremti į Tėvą savo viduje. 

O taisyklių jokių nėra.
Ramybes jums.

ValdasAirija
2012-08-27 16:35:21



Miela LinaKll , vydyti Dievo Tėvo valią darbinėje veikloje , tai būtų tokie uranto požymiai :

1. Išskirtinė ramybė bet kokioje konfliktinėje situacijoje

2. Nesavanaudiška meilė bendradarbiams , tai yra , labai šiltas reagavimas į savo darbo kolegas , kasdieninėje , darbinėje santykių funkcijoje .

3. Niekada neliežuvauti , nepliotkinti apie vadovybę ir apie kitus bendradarbius .

4. Nuolatos mintyse pabendrauti su savo dvasiniu Tėvu .

5. Progai pasitaikius ką nors pasakyti , savo kolegoms , apie Dievo Tėvo dvasią gyvenančią mūsų protuose .

6. Pokalbiuose ieškoti progos , kreipti pokalbį dvasingesnio turinio prasme .

7. Kalbėkite apie Rojaus Dievybių Trejybę , jeigu manote , kad jūsų auditorija jus supras .

8. Kalbėkite nuolatos apie Rojaus Dievybių Trejybę su tai bendradarbiais , kurių protai tai mielai priima .

9. Niekada nekalbėkite , jeigu aiškiai jūsų neklauso ir nekreipia dėmesio .

10. Atėję į darbą spinduliuokite , visu savo veidu ir kūnu , meilę ir ramybę .

emilispetras
2012-08-27 15:52:34



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal