Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Lietuvos pražūtis – Europos Sąjunga, kurios buvimas prieštarauja Rojaus Trejybės valiai

Lietuva, kaip ir visas pasaulis, jau daug šimtmečių gyvena pamindama Rojaus Trejybės valią, kuri turi vieną vienintelę kryptį – MEILĘ VISIEMS VIENODĄ IR SAVO ASMENINIO GYVENIMO PAŠVENTIMĄ VISUMOS LABUI SKLEIDŽIANT VIS RYŠKESNĘ ROJAUS TREJYBĖS ŠVIESĄ IR SAVYJE GILINANT KOSMINĘ ĮŽVALGĄ, KAD DAR GERIAU BŪTŲ SUVOKIAMA ROJAUS TREJYBĖS TIKROVĖ TIEK ŠALIA ESANTI, TIEK KOSMINĖ.

O dabar nuoširdžiai paklauskite patys savęs – kas šiandien gyvena tokia Rojaus Trejybės valia be URANTŲ?

NIEKAS, TIK URANTAI.

O ką gi daro kiti? Egzistuoja MELE IR SAVANAUDIŠKUME, NESVARBU KUR BEDIRBTŲ – DAKTARU LIGONINĖJE AR MOKYTOJU MOKYKLOJE, VAIKŲ DARŽELIO AUKLĖTOJA AR POLITIKU PARLAMENTE, PREZIDENTU AR PREMJERU, VAIRUOTOJU, POLICININKU, TEISĖJU, VERSLININKU, SAMDINIU, AR STUDIJUOTŲ UNIVERSITETE – VISUR VIEŠPATAUJA APGAULĖ, SUSISKALDYMAS, IR SAVANAUDIŠKUMAS.

Štai kodėl pakriko vertybių skalė – kas yra meilė, šviesa, tyrastis, grožis, gėris, švara, tvarka, draugiškumas, brolystė, altruizmas, pasiaukojimas, supratimas, pareiga, atsidavimas. Visa tai pakeitė susvetimėjimas, prievarta, savanaudiškumas, nusikalstamumas, susiskaldymas, slaptumas, nepasitikėjimas, pragmatiškumas, išnaudojimas, pasityčiojimas, engimas, baimė, pasimetimas, isterija, žudynės - TAMSA.

Toliau bus dar BLOGIAU, nes žmogus net dėmesio nerodo ŠVIESOS IR MEILĖS NUOLATINIAMS RAGINIMAMS ATSIGRĘŽTI Į TĖVĄ-ROJAUS TREJYBĘ IR PERSPĖJIMAMS DĖL ARTI PAKIBUSIOS KATASTROFOS, IR TOLIAU JIS UŽSISPYRUSIAI IR BUKAI VARO SAVO VAGĄ Į SAVĘS SUNAIKINIMĄ.

TĄ mato ir pripažįsta tik nuoširdžiai atsivėręs Rojaus Trejybei, ir atradęs Rojaus Trejybę savyje URANTAS, nes kiti to pastebėti tokiu lygiu negali, nes patys dalyvauja TO LYGIO nešvaros žaidime, kurį sau – ir kitiems – pavadina gyvenimu, darbu, ir savo artimiausiais žmonėmis – šeima.

Visa tai ne kas kita, kaip SAVIAPGAULĖ ILIUZIJA.

Šeimų šiandien Lietuvoje NĖRA, yra tik jų butaforinės iškamšos, kuriose vaikai palikti augti patys sau, arba jiems į galvą kemšami visiškai nereikalingi GIMDYTOJŲ moralai, nors patys GIMDYTOJAI JAIS NESIVADOVAUJA, JUOS NUOLAT PAMINA, O JŲ ATŽALOS TĖVŲ TEIGIAMO NEMATYDAMOS PAVYZDŽIO NESUBRANDINA JOKIO STUBURO ATSISPIRTI KLAIDINGIEMS MORALIZAVIMAMS – TURI GYVENIME SURASTI GERĄ VIETĄ, ŠILTĄ IR PATOGIĄ VIETĄ, KAD TAVE NESTUMDYTŲ KITI, KAD NEBŪTUM NIEKO VERTAS, PAŽIŪRĖK, KAIP MILIJONAI PLOJA IR MILIJONUS MOKA KREPŠININKAMS, GAL IR TU GALI BŪTI TIKS, PAŽIŪRĖK, KOKS GERAS DAKTARAS, GAL IR TU GALI BŪTI TOKS, NES TAI LABAI GERA VIETA.

Vaikų mąstymas pažeidžiamas nuo pat kūdikystės-vaikystės ir dar net jiems būnant įsčiose, kol jie bręsta motinos viduje, tačiau motina būdami nusigręžusi nuo Rojaus Trejybės jau tada brandina būsimą vaiką, kuris turės daugybę problemų, kada gims, augs, ir jau suaugs. Ir tada jau šias problemas jis užkraus ir KITIEMS.

Štai būtent IŠ TOKIŲ DVASIŠKAI-DIEVIŠKAI NEBRANDŽIŲ ŠEIMŲ IŠAUGĘ VAIKAI IR DAR PAVEIKTI BUVUSIOS TARYBŲ SĄJUNGOS JIEMS ĮDIEGTO NEPILNAVERTIŠKUMO KOMPLEKSO, KAD PATYS SAVO VALSTYBĖS NEPAJĖGS VALDYTI, TOKIE POLITIKAI IŠ BAIMĖS IR APGAULE ĮTRAUKĖ LIETUVĄ Į NAUJĄ TINKLĄ, IR DAR DIDESNIUS SPĄSTUS NEGU 1939-1940 METAIS PASIDAVĘ TARYBŲ SĄJUNGOS ŠANTAŽUI IR SUTIKĘ TAPTI TARYBŲ SĄJUNGOS DALIMI.

Tik žmogus be Rojaus Trejybės gali būti toks aklas ir nesuvokti, kokios laukia karčios pasekmės NUDVASĖJUSIOS EUROPOS SĄJUNGOS užkraunamos visai Lietuvai.

LIETUVA PRARANDA BET KOKĮ SUGEBĖJIMĄ PROFESIONALIAI MĄSTYTI, KAIP VALDŽIA TURI NEŠTI ŠVIESĄ VISUMOS LABUI – VISOS VISUOMENĖS LABUI.

Lietuvoje NEBELIKO NĖ VIENO IŠMINTINGO POLITIKO, NES PER TUOS METUS, KADA JI TAPO EUROPOS SĄJUNGOS NARE VALSTYBĖS VALDYMO NEBELIKO, TODĖL NEBEBUVO KAIP ŽMONĖMS ĮGYTI VALDYMO PATYRIMO, O TUO PAČIU IR SUGEBĖJIMO ŠĮ VALDYMĄ GERINTI, NES VALDYMO SVERTAI, SAVO PAČIŲ VALIA, BUVO ATIDUOTI GRUPELEI BRIUSELIO KLERKŲ, KURIE SAVE IŠKĖLĖ VIRŠ VALSTYBIŲ, O JOKIOMS VALSTYBĖMS DĖL SAVO SPRENDIMŲ JIE NEATSISKAITO.

Lietuvos politikai nebeturi savo veiklos savarankiškumo, todėl niekaip nebegali įgyti tokio PATYRIMO, kaip gi jiems reikia valdyti valstybę savarankiškai, nes virš jų kažkur Briuselyje sėdi kažkoks klerkas, kurio nurodymai yra svarbūs, nesvarbu, kad tas klerkas neturi žalio supratimo, kas toji Lietuva. Dar baisiau yra tai, kad esant tokiai dviveidiškai padėčiai galima pridengti ir savo NESUGEBĖJIMĄ, NEPROFESIONALUMĄ net ir tose sferose, kur dar Briuselis leidžia turėti ir savo valdžios pasireiškimą, Briuselio priimtomis DIREKTYVOMIS, PRIVALOMOMIS LIETUVAI, NORS JAI IR NETINKANČIOMIS. O einant metams nebegalima išugdyti naujos kartos, kuri taip pat galėtų mokytis valdyti valstybę, nes jie jau nuo pat mažumės girdi, kad tą sprendžia ne Lietuva, o Briuselis.

Briuselis sprendžia, kokius akcizus nustatyti benzinui, Briuselis sprendžia kiek kartų mažesnes - palyginus su gaunamomis senesnių Europos Sąjungos narių - subsidijas mokėti ūkininkams, Briuselis sprendžia uždaryti Ignalinos atominę elektrinę, Briuselis sprendžia, kiek neduoti pinigų jos uždarymui, arba kiek vis tik duoti, Briuselis sprendžia uždrausti Lietuvos ūkininkams dirbti žemę, o kaip masalą numesti nugraužtą kaulą kelis eurus kompensacijų, Briuselis sprendžia, kokios turi būti Lietuvoje parduodamų atvežtų iš JAV automobilių lempos, Briuselis sprendžia kiek Lietuva turi mokėti kasmet Europos Sąjungai duoklės iš savojo biudžeto ir t.t.

O ką gi sprendžia Lietuvos valdžia? O gi NIEKO. Ji yra tik priedėlis be sprendimų galios.

Tad ar gali be patyrimo, kaip savarankiškai tvarkyti valstybę, atsirasti tokie politikai, kurie galėtų rūpintis Lietuvos įstatymais ir valstybės valdymų? Jokiu būdu ne, kad ir kaip kas galėtų teigti priešingai.

Įstatymų priėmimas ir valstybės valdymas – tai PAČIŲ ŠVIESIAUSIŲ ŠALIES VISUOMENĖS ASMENŲ SAVARANKIŠKAS VEIKIMAS VISOS VISUOMENĖS LABUI ATSIDAVUS ROJAUS TREJYBĖS VALIAI, IR NESIDAIRANT Į JOKĮ BRIUSELĮ, kuris ne tik skandina Lietuvos visuomenės moralę, reikalaudamas lygių teisių pripažinimo vienalytininkams kurti šeimą, bet ir iš viso atskirdamas Rojaus Trejybę nuo pačios Europos Sąjungos, tarsi Rojaus Trejybės NEBŪTŲ IŠ VISO. Tai TOLYGU LIUCIFERIO MAIŠTUI. Ir TAM PATAIKAUJA ir Lietuvos bestuburiai, AKLI, ir neprofesionalūs politikai, nors ir imantys didelius pinigus – nepelnytai, ir dėl to jų neuždirbtus – iš valstybės biudžeto.

Akli politikai negali matyti pasekmių, kurios laukia Lietuvos visuomenės, kada ūkininkams mokami pinigai už tai, kad jie nedirbtų žemės. Vaikai mato, kad tėvai laiko nedirbamus laukus, o tėvai jiems niekaip negali įtikinamai paaiškinti, už ką gi jiems moka pinigus, jeigu jie nieko nedaro tuose laukuose. KOKĮ VAIKAI MATO ŠEIMOS GYVENIMO PAVYZDĮ, KAS IŠ TOKIŲ VAIKŲ IŠAUGS, KOKIUS JIE TURĖS MORALINIUS IR EKONOMINIUS PAGRINDUS, KAD PERTEIKTŲ JAU SAVO VAIKAMS, KAI JIE PATYS BUS NEĮGIJĘ JOKIŲ ĮGŪDŽIŲ ĮDIRBANT LAUKUS, NUIMANT DERLIŲ, JĮ PARDUODANT, IR SAVE APRŪPINANT DARBU, IR ŠITAIP UGDANT POŽIŪRĮ, KAD ATLYGIS BŪNA TIK UŽ DARBĄ, O NE UŽ VELTĖDYSTĘ

EUROPOS SĄJUNGA SAVO VISA POLITIKA VEDA Į ŠEIMOS KAIP INSTITUCIJOS DEGRADACIJĄ, PAMINA JOS TIKRĄSIAS VERTYBES – MEILĘ IR ŠVIESĄ TARP DVIEJŲ SKIRTINGOS LYTIES ASMENŲ, KAD DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE JIE KURTŲ NAUJĄ GYVYBĘ, IR AUKLĖTŲ JĄ KAIP ROJAUS TREJYBĖS SŪNUS IR DUKRAS.

EUROPOS SĄJUNGA PATI PAMYNUSI AMŽINĄJĄ IR VIENINTELĘ VERTYBĘ – ROJAUS TREJYBĘ – PASMERKĖ TUO PAČIU IR SAVE PAČIĄ NAUJIEMS SKAUSMAMS IR NAUJOMS PROBLEMOMS, IR GALUTINIAM IŠNYKIMUI SU NAUJOMIS NELAIMĖMIS

Tuo tarpu tik dirbdamas žmogus ir gali išlikti žmogumi.

Ar šitą suvokia Lietuvos akli politikai, valdantys pusiau luptą, pusiau skustą Lietuvą, KOKIA ji tapo BŪTENT DĖL JŲ TOKIO NEVEIKLAUS VEIKLUMO ? Ne, nes jie net nemano tvarkyti mokesčius taip, kad žmogui tereikėtų IŠ VISO SUMOKĖTI 10 PROCENTŲ MOKESČIŲ IR DAUGIAU JOKIŲ MOKĖJIMŲ. Dešimt procentų ir viskas – jokių sodrų, jokių pvm, jokių akcizų. Ir iš tų 10 procentų būtų ir NEMOKAMAS gydymas, ir pensijos, ir NEMOKAMAS UNIVERSITETAS, ir švarus ir pelningas verslas, ir žemos kainos, ir geri atlyginimai, ir bendradarbiaujantis verslas, ir darna šeimoje, ir JOKIOS bedarbystės valstybėje, ir jokios emigracijos.

TAČIAU AKLI POLITIKAI NIEKADA NEBUVO SAVARANKIŠKI, TODĖL JIE TOKIŲ DALYKŲ NET NESUVOKIA, KAD TAIP GALI BŪTI IŠ VISO. JIEMS TAI PANAŠU Į PASAKĄ

TAIP BUS, KADA URANTAI BUS LIETUVOS VALDŽIA.

O TAIP BUS, IR BUS BE JOKIŲ RINKIMŲ, KURIE YRA NE KAS KITA, KAIP APGAULĖ IR MULKINIMAS, IR PRIEŠTARAUJA ROJAUS TREJYBĖS VALIAI.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2012-09-07 12:51:33

Komentarai

Inga,
Ieskoti Dievo aisku gali visur - ir rasi ji visur :) ir cia ir kitur... bet aisku yra zmones, kurie nera tobuli - bei skirtingi buvo ir bus ir dar su savo silpnybemis, nors jie ir pasieke dvasines aukstumas - ju silpnybes vienaip ar kitaip laikas nuo laiko islenda i pavirsiu...

Linasj
2012-09-14 21:19:34



Arunai,
O kas ten toks uzsejo piktzoliu, kurias urantai ravi??

Linasj
2012-09-14 20:57:30



Miela Inga, skaičiau tavo paskutinįjį komentarą, kuriame paminėjai "prasiveržiantį pyktį", todėl noriu paaiškinti apie vertybes kurių deriniai pasireiškia tiek tarp asmenų tiek tarp ištisų organizacijų.

Teisingas žmogus gali aktyviai sakyti ir skatinti daryti gera ir atsisakyti to kas bloga - ir tai yra gerai, bet klausimas kaip vertinama kiekvieno kito žmogaus laisva valia ir sąmoningumo lygis. Kūrėjo tobulume pasireiškia tiek teisingumas tiek gailestingumas. Teisingumas be gailestingumo - tai nesiskaitymas su kitų laisva valia, kantrybės nebuvimas, neprisitaikymas iš savosios pusės prie kito asmens, savotiškas robotiškumas. Taip gali atrodyti koks nors galbūt biblijos pasiskaitęs žmogus kuris aktyviai gins kokias nors citatas iš biblijos ir jam bus svarbu LOGIŠKAI būti teisiam, bet tuo pačiu čia gali būti pamirštama MATYTI DVASIŠKAI kiekvienoje situacijoje - galbūt žmogus su kuriuo kalbama išalkęs ir išblyškęs - daug svarbiau toje vietoje paklausti kaip jis jaučiasi, ar yra pavalgęs ir išpildyti tai kas "tam tikra prasme" yra svarbiausia tuo metu. Taip pat galima nusileisti iki tokio lygio kada susipažįstama su tuo kokios sąvokos žinomos tam žmogui, kokia buvo jo dvasinė kelionė ar kiek metų ji truko - tada per jam žinomas sampratas ir patyrimus paaiškinti naujas sampratas ir vertybes.

Kažkokioje svetainėje net kaip moto esu pasirašęs "Kad ir kiek žinotum protu, gyventi reikia širdimi" - tai reiškia kad reikia matyti dabartyje kas yra svarbu, ir kaip kitam žmogui galima viena ar kita perteikti - pagal ATSKIRO žmogaus lygį. Tuo tarpu kai yra FORUMAS - čia visi skirtingų lygių, o jei dar dvasinių mokytojų rengimo, tai nuo žmogaus apsisprendimo kam orientuotu stiliumi rašoma.

Problema būna tame, kai koks TEISINGAS žmogus atrodo taip įsikabinęs kokios nors tiesos, kad jeigu nebus taip kaip jis nori jis supyks ir vos ne trenks tau išpūtęs akis. Klaida tame, kad jis orientuojasi galbūt PAKEISTI kitus, kuomet jis pirmiausia turėtų orientuotis pagal tai kas gera ir rinktis tai SAU, pats taikydamas ir BŪDAMAS PAVYZDŽIU. Tobulas pavyzdys yra JĖZUS - kuris savo gyvenimu praktiškai parodė dvasinę kokybę kaip gyventi gali žmogaus kūnu gimęs individas čia, mūsų planetoje.

Edukacinėje sistemoje tarkime, koks nors profesorius taip pat tiek daug išmano sudėtinguose lygmenyse, ir vartoja tiek daug aukštų savokų, kad jis nebeįsivaizduoja paprasto žmogaus ir kaip jam paparstais žodžiais perteikti sudėtingus reiškinius "greitai". Ir jis turi laisvą valią rinktis, ar toliau gilintis į aukštumas ir tolti nuo žemumų, ar vertinti gebėjimą SUVIENYTI tai kas aukšta ir tai kas žema.
Mano tai toks tikslas - suvienyti, integruoti, sujungti tai kas dieviška su tuo kokie yra dabartiniai paprasti žmonės. Nes pats Dieviškumo šaltinis, yra visus suvienijantis, padedantis save patį integruoti gyvenime. Atvirkščiai tai kas neigiama - izoliuoja, suskaido, apriboja.

Kitas dalykas, dėmesį verta skirti į teigiamus/dieviškus dalykus, kalbėjimą apie tai KOKIAS SISTEMAS REIKIA AR GALIMA SUKURTI, vietoje to kokios sistemos blogos - nes tai nesprendžia padėties.

Tai savo vidumi norėjau paliudyti, apie tą VERTYBĘ, KUO ŽMOGUS VADOVAUJASI kiekvienoje AKIMIRKOJE. Ar jis propaguoja savo protą ir savo teisumą savotiškai trypdamas gailestingumą ir tolerantiškumą, GYVUMĄ. Tiesiog teko būti ir dvasine tematika seminaruose - vienas dėstytojas moka perteikti turinį su meile ir net humoru (prisiminkime kad violetinė rasė pasak Urantijos sustiprino humoro naudojimą tarp tautų, be kita ko) ir jaučiasi meilė - kitas dėstytojas kalba TEISINGAI ir jo kalboje nėra klaidų, bet jaučiasi šaltumas ir harmonijos/visapusiškumo stoka - todėl ir informacija tampa atrodytų proto lygio.

Tai ar čia man Kūrėjas davė gebėjimą "matyti" ir jausti tą harmoniją visapusiškumą, ar aš čia tiesiog kažko nesupratau tokioje paskaitoje? Nežinau. Kita vertus net ir tokioje situacijoje "esant stipriam" įmanoma pasiimti vien tik teigiama KAIP SU KOKIU FILTRU iš tokio žmogaus viską kame ižvelgiami teigiami dalykai, informacija ar turinys, visiškai nekreipiant dėmesio į kitus aspektus. Pvz žmogus kuris mums tarkime dėstytų paskaitą apie ką nors neleisdamas mums įsiterpti - mus ugdytų kantrybės, tam tikra prasme. Visur įmanoma įžvelgti galimybes patirti situaciją su dieviška nauda.

Taigi galime padaryti išvadą, kad palaikydamas glaudų ryšį su dieviškomis vertybėmis ir dėsningumais bet kokioje situacijoje įžvelgs ir mokės pasiimti ar panaudoti tai kas geriausia. Kita vertus suvokimas kiek viskas turi būti harmoninga - turi ateiti pas kiekvieną per patyrimą, vedimą.

Tai esminis dalykas svarbu "Kad ir kiek žinotum, gebėti gyventi širdimi" (čia perkeltine prasme antroj sakinio daly). Kol kas tiek, su meile,

Vaidas
2012-09-14 15:52:46



Miela Inga, šis Forumas NĖRA SKIRTAS eiliniams, jis yra DVASINIŲ MOKYTOJŲ rengimo Forumas.
Aš ruošiu DVASINIUS MOKYTOJUS, O NE MOKAU EILINIUS ŠIAME FORUME. Todėl aš ir kalbu BŪSIMIESIEMS DVASINIAMS MOKYTOJAMS, kurie jau yra pajėgūs mane suprasti DVASIA, o ne NUOGU INTELEKTU, nes jie jau daug ką yra išstudijavę. Tu – kol kas – dar nesi pasirengusi suprasti nei mano mokymų, nei šio FORUMO, VIENINTELIO TOKIO VISAME PASAULYJE, TODĖL IR NEJAUTI MANOSIOS ŠVIESOS IR MANOSIOS MEILĖS VISIEMS, IR TIEMS PATIEMS BRIUSELIO KLERKAMS.
Aš niekada nepainioju ASMENS, su JO atliekamais TAMSOS DARBAIS.
Būtent aš ir kalbu apie BRIUSELIO KLERKŲ DARBUS, O NE APIE JUOS KAIP ASMENIS - ROJAUS TREJYBĖS SŪNUS IR DUKRAS.
AŠ ESU VEIDRODIS TIKROVĖS, KURIOS JŪS DAR NEMATOTE APLINKUI SAVE, IR SAVYJE, JAU NEKALBU APIE TOLIMĄ TIKROVĘ KOSMOSE IR ATEITYJE.
O dabar pateikiu Jėzaus paskutinę kalbą sinagogoje. Pamėkink ją palyginti su mano žodžiais, ar nejauti, kad jie yra TOS PAČIOS TONACIJOS? Jeigu NEJAUTI TO SAVO VIDUJE, REIŠKIA ESI VISIŠKAI UŽVĖRUSI SAVO DVASIOS VOŽTUVĄ, IR Į TAVE NEGALI PATEKTI ROJAUS TREJYBĖS GYVASIS MEILĖS VANDUO, JIS TIESIOG NUTEKA PER TAVO IŠORĘ, O TAVOJO VIDAUS NE TIK NEGAIVINA, BET DAR PRIEŠINGAI, TU JAUTI NET MEILĖS IR ŠVIESOS ŽODŽIAMS BAIMĘ. O baimė tau DIKTUOJA AKLUMĄ IR KURTUMĄ REALIEMS VIRPESIAMS DVASIOJE.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
“Supraskite mano žodžius teisingai. Aš nejaučiu pykčio šitiems vyriausiesiems šventikams ir valdovams, kurie net ir dabar stengiasi mane sunaikinti; aš neturiu piktos valios šitų raštininkų ir fariziejų atžvilgiu, kurie mano mokymus atstumia. Aš žinau, kad daugelis iš jūsų slapta tiki, ir aš žinau, kad savo ištikimybę karalystei jūs išpažinsite atvirai tada, kada ateis manoji valanda. Bet kaip pasiteisins jūsų rabinai, kadangi jie atvirai pareiškia, kad kalbasi su Dievu, o tada išdrįsta atstumti ir sunaikinti tą, kuris ateina pasauliams apreikšti Tėvą?
“Vargas jums, raštininkai ir fariziejai, veidmainiai! Jūs norite dangaus karalystės duris užtrenkti prieš nuoširdžius žmones tiktai dėl to, kad jie yra neišmokyti to, ko mokote jūs. Jūs į dangaus karalystę įeiti atsisakote ir tuo pačiu metu darote viską, kas yra jūsų galioje, kad užkirstumėte kelią į ją patekti ir visiems kitiems. Jūs stovite nusisukę nuo išgelbėjimo durų ir kovojate prieš visus tuos, kurie į ją patekti nori.
“Vargas jums, raštininkai ir fariziejai, veidmainiai, kokie jūs esate! nes jūs iš tikrųjų keliaujate žeme ir jūra, kad priverstumėte žmogų tikėjimą pakeisti, ir kada jums tai pavyksta, tada jūs nepasitenkinate tol, kol nepadarote jo dvigubai blogesnio už tą, kai jis buvo kaip pagonio vaikas.
“Vargas jums, vyriausieji šventikai ir valdovai, kurie pasiglemžiate vargšų nuosavybę ir reikalaujate didelių mokesčių iš tų, kurie nori tarnauti Dievui taip, kaip jų manymu liepė Mozė! Jūs tie, kurie atsisakote parodyti gailestingumą, ar galite jūs tikėtis gailestingumo būsimuosiuose pasauliuose?
“Vargas jums, veidmainiai mokytojai, akli vadovai! Ko galima tikėtis iš tokios nacijos, kada aklas veda aklą? Jie abu įkris į sunaikinimo duobę.
“Vargas jums tiems, kurie veidmainiaujate, kada duodate priesaiką! Jūs esate apgavikai, kadangi mokote, jog žmogus gali prisiekti šventykla ir savo priesaiką gali sulaužyti, bet tas, kuris šventykloje šitaip prisiekia auksu, tai turi likti susaistytas ir toliau. Jūs visi esate kvailiai ir akli. Jūs net ir savojo nesąžiningumo atžvilgiu nesate nuoseklūs, nes kas gi yra didesnis, tas auksas ar toji šventykla, kuri tariamai tą auksą pašventino? Jūs taip pat mokote, kad jeigu žmogus prisiekia altoriumi, tai nieko nereiškia; bet, jeigu jis prisiekia ta dovana, kuri yra ant šio altoriaus, tada jis tikrai bus laikomas skolininku. Vėl, argi jūs esate akli tiesai, nes kas gi yra didesnis, toji dovana ar tas altorius, kuris pašventina tą dovaną? Kaip gi jūs galite pateisinti tokią veidmainystę ir nesąžiningumą dangaus Dievo akivaizdoje?
________________________________________
[1908]▼

“Vargas jums, raštininkai ir fariziejai ir visi kiti veidmainiai, kurie pasirūpinate, kad dešimtinę sumokėtumėte mėtomis, anyžiais, ir kmynais ir tuo pačiu metu ignoruojate įstatymo svaresnius dalykus – įtikėjimą, gailestingumą, ir teisingumą! Protingu mastu, jūs turėjote daryti viena, bet turėjote nepalikti ir taip, kad būtų nedaroma ir kita. Jūs iš tiesų esate akli vedliai ir kvaili mokytojai; jūs išspjaunate uodą, o prarijate kupranugarį.
“Vargas jums, raštininkai, fariziejai, ir veidmainiai! kadangi jūs skrupulingai šveičiate taurės ir lėkštės išorę, bet viduje tebelieka lupikavimo, piktnaudžiavimo, ir apgaulės purvas. Jūs esate dvasiškai akli. Argi jūs nesuvokiate, kaip būtų daug geriau iš pradžių išvalyti taurės vidų, o tada tai, kas teka per viršų, pats nuplautų ir išorę? Jūs, piktybiškai paskendę nuodėmėje! savuosius religijos išorinius vaidinimus jūs paverčiate tokiais, kad jie atitiktų jūsų aiškinamą Mozės įstatymo raidę, tuo tarpu jūsų pačių sielos yra nugrimzdusios į sąmoningą piktybinį blogį ir pilnos žmogžudysčių.
“Vargas jums visiems tiems, kurie atstumiate tiesą ir paniekinate gailestingumą! Daugelis iš jūsų yra kaip išbaltintos kapavietės, kurios iš išorės atrodo gražios, bet viduje yra pilnos negyvų žmonių kaulų ir visokiausių nešvarumų. Taip ir jūs tie, kurie sąmoningai atstumiate Dievo patarimą, iš išorės žmonėms atrodote šventi ir teisingi, bet iš vidaus jūsų širdys yra pripildytos apgaulės ir piktybinio blogio.
“Vargas jums, veidmainiai nacijos vedliai! Štai ten jūs pastatėte paminklą nukankintiems senovės pranašams, nors patys rezgate sąmokslą, kaip sunaikinti tą, apie kurį kalbėjo jie. Jūs išpuošiate teisingųjų kapus ir patys save liaupsinate, kad, jeigu jūs būtumėte gyvenę savo tėvų dienomis, tai tų pranašų nebūtumėte nužudę; ir tada tokio teisuoliško mąstymo akivaizdoje jūs rengiatės nužudyti tą, apie kurį kalbėjo tie pranašai, Žmogaus Sūnų. Kadangi jūs patys darote šiuos dalykus, tai jūs esate liudininkai patys sau, kad esate nedori sūnūs tų, kurie nužudė tuos pranašus. Eikite, tuomet, ir pripilkite savo pasmerkimo taurę iki kraštų!
“Vargas jums, blogio vaikai! Jonas iš tiesų jus teisingai vadino angių palikuonimis, o aš gi klausiu, kaip gi jūs galite išvengti to nuosprendžio, kurį Jonas paskelbė jums?
“Bet net ir dabar aš jums siūlau savojo Tėvo vardu gailestingumą ir atleidimą; net ir dabar aš siūlau amžinosios bičiulystės mylinčią ranką. Manasis Tėvas pasiuntė jums tuos išminčius ir tuos pranašus; vienus jūs persekiojote, o kitus nužudėte. Tada pasirodė Jonas, skelbiantis apie Žmogaus Sūnaus atėjimą, ir jį jūs sunaikinote po to, kada daugelis jo mokymu patikėjo. O dabar gi jūs rengiatės pralieti daugiau nekalto kraujo. Argi jūs nesuvokiate, jog siaubingoji atsiskaitymo diena ateis, kada visos žemės Teisėjas iš šitos tautos pareikalaus atsiskaitymo už tai, kaip jie atstūmė, persekiojo, ir sunaikino šiuos dangaus pasiuntinius? Argi jūs nesuprantate, kad jūs turite atsiskaityti už visą šitų teisingųjų kraują, pradedant pirmuoju nužudytu pranašu ir baigiant tarp šventyklos ir altoriaus nužudyto Zakarijo laikais? Ir jeigu jūs ir toliau eisite blogio keliais, tai šito atsiskaitymo gali būti pareikalauta būtent iš šitos pačios kartos.
“O Jeruzale ir Abraomo vaikai, jūs tie, kurie negyvai akmenimis užmėtėte tuos pranašus ir nužudėte tuos mokytojus, kurie buvo atsiųsti jums, net ir dabar aš norėčiau surinkti tavo vaikus, kaip višta surenka savo viščiukus po savuoju sparnu, bet šito nenorite jūs!
“Ir dabar aš jus palieku. Jūs išgirdote manąją žinią ir priėmėte savąjį sprendimą. Tie, kurie patikėjo manąja evangelija, net ir dabar yra saugūs Dievo karalystėje. Jums tiems, kurie nusprendėte Dievo dovaną atstumti, aš sakau, kad daugiau jūs manęs nebepamatysite mokančio šventykloje. Manasis darbas jums yra padarytas. Žiūrėkite, dabar aš išeinu su savo vaikais, o jūsų namai lieka jums apleisti!”
Ir tada Mokytojas linktelėjo savo pasekėjams, kad iš šventyklos išeitų.

---------------------

Algimantas
2012-09-13 17:10:37



Algimantai, aš ne su jūsų mintimis nesutinku, man tik keistas tonas, kuriuo jos išsakytos, tik tiek... Gal aš ir nesuprantu Jūsų minčių gelmės, ir aš TIKRAI dar nepasiekiau tokio dvasinio išsivystymo lygio, kad galėčiau kaip lygus su lygiu kalbėti su šio forumo dalyviais, tačiau viena tikrai žinau - kai tarp eilučių prasiveržia pyktis, meilei vietos mažoka, ar ne?
Aš bandau atrasti Dievą pati, kaip sugebu, kaip moku - einu pirmyn tamsoj apgraibomis, mažais žingsneliais. Tas ieškojimas atveda mane į įvairiausias vietas, tame tarpe ir į šį puslapį. Neskubėkit smerkti tų, kurie dar nesugeba ir nemoka atsiverti, ar tų, kurie dar net nepasirinko ieškojimo kelio. Dažnai užsukus čia atrasdavau minčių "perliukų", kurie iš naujo nušviesdavo mintis, pakreipdavo ieškojimus teisingo kelio link. Tai dėl to ir nesusilaikiau šį kartą, nes labai nustebau tokiu išsireiškimų pasirinkimu - sutikite, ši tema tikrai nepulsuoja meile, atjauta, supratimu...
Apie Briuselio klerkus kalbama beveik su panieka - man tai keista ir tiek? Pasikartosiu, ne dėl turinio keista, dėl formos.

Aš mielai apsilakyčiau Urantų susitikimuose, bet šiuo metu tokios galimybės neturiu. Todėl ir toliau ieškosiu Dievo pati, kartais žengdama žingsnį į priekį, o du atgal...

Inga
2012-09-13 16:36:59



Miela Inga, tol, kol tu tik čia užsuksi retkarčiais paskaityti ŠVIESOS minčių, bet pati NETAPSI ROJAUS TREJYBĖS meilės gyvu turiniu, kuris sklistų visiems, ir visiems vienodai, tol tu NESUPRASI MANO RAŠOMŲ MOKYMŲ GELMĖS, KAIP IR MATERIALIŲ BRIUSELIO KLERKŲ KASAMŲ SPĄSTŲ VISAI EUROPAI, IR YPAČ LIETUVAI, ir tol Lietuva vis labiau risis link susinaikinimo bedugnės krašto.

TAIP, KAD IR NUO TAVĘS, asmeniškai - KAIP IR NUO KIEKVIENO, ASMENIŠKAI -PRIKLAUSO LIETUVOS ATEITIS - GYVA - IR TIK SU ROJAUS TREJYBE - AR SUNAIKINTA BRIUSELIO KLERKŲ LIETUVA. O tai, kad Briuselio klerkas naikina Lietuvą jau akivaizdu daugeliui, o man buvo akivaizdu, kai Lietuva dar net nebuvo Europos Sąjungos nare.
Valstybės GALIA matuojama ne tankais ar kariuomenės galia, ne verslininkų ar politikų valdžia ir turtu, bet SILPNIAUSIO VISUOMENĖS NARIO GALIA - PENSININKO GALIA - KADA JIS YRA RAMUS IR JAUČIA PASITIKĖJIMĄ SAVO KOMFORTIŠKU GYVENIMU VALSTYBĖJE, IR SAVYJE SU ROJAUS TREJYBE.
Tuo tarpu bet koks kelias BE ROJAUS TREJYBĖS YRA LABAI PAVOJINGAS, IR YRA DIDELĖ TIKIMYBĖ, JOG GALI ATVESTI NET Į SAVĘS SUNAIKINIMĄ, JAU NEKALBU APIE TIKRAI ATVESIANTĮ Į VALSTYBĖS, VISUOMENĖS, AR VALSTYBIŲ SĄJUNGOS NEIŠVENGIAMĄ SUNAIKINIMĄ.
IR NESVARBU, AR JŪS TAI SUPRANTATE AR NESUPRANTATE, MATOTE ŠITĄ AR NEMATOTE ŠITO, VIS TIEK PRIEŽASTIES-VEIKSMO-PASEKMĖS DĖSNIS VEIKIA NESUSTABDOMAI, IR BE PERSTOJO, NEPRIKLAUSOMAI NUO JŪSŲ NORŲ AR NENORŲ, SENTIMENTALIŲ VERKŠLENIMŲ DĖL BRIUSELIO KLERKŲ, IR NEIŠMANYMO.

AKLAS VESDAMAS AKLĄ PRAŽUDYS VEDAMĄ IR SAVE, KADA ABU NUKRIS NUO SKARDŽIO, IR PRIEŽASTIES-VEIKSMO-PASEKMĖS DĖSNIO TOKS BUS PASIREIŠKIMAS, BE JOKIŲ EMOCIJŲ, BE JOKIŲ SENTIMENTŲ, BE JOKIŲ JAUSMŲ.

Aš jums irgi PRAPLEČIU KONTEKSTĄ, PRASKLEIDŽIU UŽUOLAIDAS TEN, KUR JŪS ESATE AKLI, IR DAR NEPAJĖGIATE MATYTI, KAD EINATE Į BEDUGNĘ, TIKRAI ĮKRISITE, SUSTOKITE.

AŠ TĄ JUMS SAKAU ROJAUS TREJYBĖS ĮGALIOTAS, KAD ATĖJUS SKAUSMO IR KANČIOS AKIMIRKAI NESAKYTUMĖTE, KAD NEŽINOJOTE, JŪSŲ NIEKAS APIE TOKIUS VARGUS NEĮSPĖJO, NIEKO NESUPRATOTE, KAS JŪSŲ LAUKIA.

DABAR AŠ JUS ĮSPĖJAU. NUO DABAR JŪS JAU NEBETEKOTE PASITEISINIMO PAGRINDO NEKEISTI SAVOJO GYVENIMO IR LIETUVOS ATEITIES BE JOKIOS SĄJUNGOS - EUROPOS AR TARYBŲ.

Jeigu Lietuva ir toliau dar nepraregės ir liks Europos Sąjungoje, ji save savaime pasmerkia.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2012-09-13 10:33:37



Gerai būtų, kad užtektų nueiti pas kunigą, atgailauti parklupus ir gauti nuodėmių išrišimą.
O dar geriau, kad ir indulgenciją suteiktų. Nors kita vertus, gal jau ir suteikė..

Ir man nėra nieko keisto, kuomet prabyla gyvaisiais virpesiais dvasinis mokymas, o ne pamokslas. Ir visiškai ne piktas, bet tikras.
Bet kuris žmogus yra brolis ar sesė dvasioje, nepriklausomai nuo jo užimamos padėties ar įtakos aplinkiniams, aplinkai, daugumai galų gale. Tuo labiau, jei bent trumpam sustabdytume skriejantį minčių Gordijaus mazgą, galbūt suprastume, kad nesvarbu nei Urantijos miestai, nei valstybės, bet tikrai svarbu Kūrinija.

Kada eina kalba apie išmintingus Lietuvos ar bet kurios kitos Urantijos valstybės „didžiavyrius“, atsiskleidžia nuostabi puokštė, kuri neturi nė kiek aromato, bet kvapas sklinda nekoks..
Išmintis, kuri nesiremia atrasta savyje Rojaus Trejybe, tėra elementarus, kad ir daug įžvalgos turintis, protas. Ir jau tikrai ta įžvalga nėra dvasinė.

TAIP, urantai bus valdžioje ir jau procesas vyko mūsų fiziniam kūnui dar negimus.
Mes galim ir toliau likti tokioje užliūliuotoje būsenoje, todėl taip ir ausį ar akį rėžia tikri ir gyvi žodžiai.
Labai jau norime akivaizdžių pokyčių, pamiršdami apie labai ilgą procesą, kuris niekad nesibaigs.
Nejau manome, kad Rojaus Trejybės planas bus įgyvendintas po metų ar dviejų?
Jau vienas norėjo įrodyti, kad yra taip kaip sako jis. Ir ką turime? Tik jo sėklas iš kurių pridygo tiek piktžolių.. Ir ravi jas urantai. Beje, nuolatos trukdomi tų, kuriems reikia čia ir dabar.

Visiškai išmesdami iš tarpusavio supratimo Gyvą ir nepajudinamą Pamatą, veliamės į beprasmes diskusijas, švaistydami veltui mums duotą laiką ir iššvaistome veltui energiją.
Ir ką? Esame tokie patys marionetės kaip mūsų „didžiavyriai“.

Nušvitimas priklauso nuo kiekvieno individualiai įdėtų pastangų, tiek dvasinių, tiek materialių.
Ir ne mums spręsti kiek indėlio kiekvienas nuo savęs įdedame. Tai pasako Tikrasis Aš.
Ta asmenybė, kurią mes pripildome gėrio darbais visumos labui. Ir ne šiaip sau gėrio darbais.
Tik atradę Kūrėją savyje, atvira dvasia žengiame pirmyn, nešdami GYVOSIOS ŠVIESOS deglą.

Pasaulis tobulas niekad nebus. Tik Rojaus Trejybė yra Tobula. O mes visad turime siekti tobulumo.
Štai čia ir slypi viena iš priežasčių, kodėl taip sunku eiti Gyvuoju keliu.

Turime tokį pasąmoninį „bagažą“, kad nors verk. Ir todėl yra labai sunku daryti tai, už ką neturėtume tikėtis atlyginimo. Net ir ant aukšto dvasinio laiptelio stovintis urantas yra „pasmerktas“ nesupratimui, patyčioms ar dar kam nors, kas gali atsitikti. BET. Bet nuostabiausia yra tai, kad atkaklumas užgrūdina ir visi iššūkiai tampa praeities šypsena. Ir tokiam dvasingam urantui atsiveria kur kas daugiau nei atskleidžia materialaus proto „išmintis“. O mes norime dabar. Ir tame slypi mūsų, kaip Rojaus Trejybės vaikų, pražūtis.

Nesvarbu ką darytume neidami Gyvuoju Keliu- tai bus prieš Rojaus Trejybės valią.

Ramybės jums

Arunas
2012-09-13 00:16:27



Labai keista iš Jūsų skaityti tokį neigiamą komentarą... Kartais čia užsuku pasimėgauti šviesiomis mintimis, o šįvakar pasijutau kaip į bažnyčią atėjusi... pamokslas, ir dar toks, sakyčiau piktas... Briuselio klerkas irgi žmogus, ar ne, tai gal ir jam broliškos ir dieviškos meilės palinkėkim?

Inga
2012-09-12 22:28:28



Mielas Linai, urantai valdžios neužims nei per rinkimus, nei revoliucijos, nei perversmo keliu, tiesiog visi kiti valstybės valdymo metodai bus bankrutavę, ir žmonės PATYS - BE JOKIŲ RINKIMŲ - SUTEIKS VALDŽIĄ URANTAMS, nes jie jau bus pamatę, ką reiškia urantų veikla kitose sferose. Ir savo pasirinkimu jie tikrai nenusivils.

Tačiau tai dar ne dabartinės kartos klausimas.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2012-09-11 11:08:40



Nu Algimantai sutinku su tavimi - toje vietoje del tobulo pasaulio - as irgi noreciau, kad jis kuo greiciau taptu realybe, bet abu zinome, kad tai tolimas kelias greiciausiai, nes mones neprate prie staigiu pasikeitimu tuo labiau dvasiniu...bet tai pagal pati Algimantai - tures tapti visas pasaulis vieningas - ta prasme, net Rusija bus prijungta prie vieningojo pasaulio (nors Rusijos zeme daug kam yra lobis, nes ji turtinga, bet be to zmones ten gyvena labai dvasingi...), kazkaip nesitiki, kad butent urantai - gal jie pabudins zmones, gal uzves ant kelio tikrai gali buti...bet kazkaip man neatrodo, kad urantai kaip koki naciai uzims visas valdancias vietas i kurias ne urantai negales patekti...

Linasj
2012-09-10 21:47:25




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal