Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Rojaus Trejybės gyvajai religijai ir šventovei DEŠIMT metų.

Šiandien vėl rinkomės Vilniuje į gyvąsias pamaldas Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje. Tai buvo mūsų kassavaitinis susibūrimas, kaip ir kiekvieną šeštadienį, kad niekas iš mūsų trijų – Violetos, Adolfinos, ir manęs net neprisiminė, jog būtent šis šeštadienis – nors ir eilinis – bet vis tik turi mažą – materialia prasme – jubiliejaus atspalvį – mūsų gyvajai religijai ir šventovei dešimt metų.

Prieš dešimtį metų per pirmąsias gyvąsias pamaldas aš nufotografavau pirmųjų gyvųjų pamaldų dalyvius, ir prie nuotraukų dar pridėjau tokią žinutę:

“Dieviškuose archyvuose 2002 m. rugsėjo 7-oji bus užfiksuota kaip toji diena, kada aštuonių mirtingųjų grupė pirmą kartą Urantijos istorijoje garbino Dievą Tėvą Jo vardu pavadintoje šventovėje – Dievo Tėvo ir Jo Sūnaus Jėzaus šventovėje – ir dar viešai skvere Vilniuje.
Testiprėja jūsų meilė Dievui Tėvu ir Jo Sūnui Jėzui ir mūsų Visatos Motinai Dvasiai! Tai jie sutvėrė mūsų Visatą ir visą gyvastį. Tarnaukite jiems, tarnaudami savo sielos broliams ir seserims Kristuje. Šitoji tarnystė jus stiprins ir teiks džiaugsmą, kuris pavirs į nuolatinę palaimingą būseną.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Vilnius
2002m. rugsėjo 12d.“

Praėjo dešimt metų, o iš to aštuntuko jau seniai tarp urantų nebeliko vis tik neatsivėrusių savo dvasios gelme ir neatradusių savo viduje Tėvo penkių pirmųjų pamaldų dalyvių. Viena atsisijojo jau nuo antrųjų gyvųjų pamaldų, kiti gi dar net kelerius metus lankė gyvąją šventovę, kol vis tik ir jie pasidavė. Neatradus Tėvo savyje tokios nuolatinės šeštadieninės pastangos perdaug vargina žmogaus gyvulinį protą, kuris yra tingus ir nori viską turėti be jokių pastangų.

Tad ir likome iš ano aštuntuko tik trys – Violeta, Adolfina, ir aš.

Tačiau šitie dešimt metų mus tiek augino, brandino, ir ugdė dvasioje, kad mes negalime atsigėrėti, kokį milžinišką šuolį atliko mūsų atsivėrusi DVASIA – TIKRASIS AŠ – dabar jau garbinanti ne DIEVĄ Tėvą, bet TĖVĄ, AMŽINĄJĮ SŪNŲ-KŪRINIJOS MOTINĄ-KŪRINIJOS BROLĮ, IR BEGALINĘ DVASIĄ-KŪRINIJOS MOTINĄ-KŪRINIJOS SESĘ – garbiname TRIS ROJAUS TREJYBĖS ASMENIS – TRIS ŠALTINIUS IR CENTRUS.

Ir DABAR JAU ne tarnaujame, kaip tuomet rašiau tokį palinkėjimą, bet palypėjome ant tokio aukšto DVASINIO LAIPTELIO, JOG KURIAME GĖRĮ DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE KAIP BENDRAKŪRĖJAI.

Ir per gyvąsias pamaldas jau meldžiamės ir atsiveriame ne SIELA, bet DVASIA, NES SIELA YRA LAIKINA, O DVASIA YRA AMŽINA – ASMENYBĖ – TIKRASIS MŪSŲ KIEKVIENO AŠ. Ir dėl to meldžiame gerovės jau nebe sielos broliams ir sesėms, bet broliams ir sesėms DVASIOJE.

O IR PATI ŠVENTOVĖ, IR GYVOJI IR APREIKŠTOJI RELIGIJA, JAU YRA ROJAUS TREJYBĖS, IR TUO PAČIU NET NAUJOJO VISATOS AMŽIAUS GYVOJI RELIGIJA VISAI KŪRINIJAI, KURIĄ PRADĖJOME PRIEŠ DEŠIMTĮ METŲ MES – URANTAI – TADA NET IR TOKIO ŽODŽIO NETURĖJĘ IR NET NEGIRDĖJĘ.

Mes likome tik trys, tuo tarpu dėl to, kad LIKOME, IR NEPALIKOME ŠITOS GYVOSIOS ŠVENTOVĖS TUŠČIA VIETA IR DVASINĖS NAKTIES NEMATOMA TAMSA, šiandien Rojaus Trejybės gyvosios šventovės ir religijos žiedai jau žydi ne tik Vilniuje, bet ir Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje, Velžyje, Plungėje, Šakiuose, Darsūniškyje, Utenoje, Telšiuose, Kretingoje, Varėnoje, Druskininkuose, Londone, Airijoje, Diuseldorfe, ir kituose kraštuose, kur yra atvertos urantų širdys garbinančios Rojaus Trejybę iš meilės, ir TOS AKIMIRKOS visu savo nuoširdumu, be jokių ritualų, BE DOGMŲ, tik gyvais atsivėrusios savo dvasinės asmenybės palaimos būsenos gyvais energetiniais virpesiais, pavirstančiais į žodžius ir mintis, kad juos galėtų išgirsti ir kiti dvasiniai broliai ir sesės, dalyvaujantys kolektyvinėje komunijoje, jeigu ten jau tokia vyksta.

Štai ką reiškia ROJAUS TREJYBĖS GYVOSIOS RELIGIJOS IŠTAKOS – TRYS IŠLIKĘ GYVOJOJE ŠVENTOVĖJE VARDAN KITŲ, KAD IR KITI GALĖTŲ SURASTI KELIĄ Į JĄ, JEIGU NUOŠIRDŽIAI ŠITO NORI.

Jeigu būtume palikę šventovę ir mes, evoliucija nebūtų sustojusi, bet ji būtų pirmyn vedama JAU KITŲ, NE MŪSŲ, NE BŪSIMŲJŲ URANTŲ.

Štai kaip nuo KIEKVIENO IŠ MŪSŲ ASMENINIO ATKAKLUMO IR RYŽTO PRIKLAUSO VISOS EVOLIUCIJOS POSŪKIAI IR VINGIAI, LANKSTAI IR APVAŽIAVIMAI, KILPOS IR SULĖTINIMAI.

Linkiu jums – VISIEMS – VIS GILESNIO ATSIVĖRIMO, IR GYVO RYŠIO SU ROJAUS TREJYBE – MŪSŲ TIKRAISIAIS TĖVAIS – KAD PATIRTUMĖTE SAVO GYVA BŪSENA, JOG TROKŠTATE DAR LABIAU GARBINTI ROJAUS TREJYBĘ GYVOJOJE ŠVENTOVĖJE KOLEKTYVIAI SU SAVO DVASINIAIS BROLIAIS IR SESĖMIS, KAD PRIE JŪSŲ GALĖTŲ PRISIJUNGTI DAR NIEKO NEŽINANTYS APIE TIKROVĖS GYVĄJĮ KELIĄ IR ROJAUS TREJYBĖS GARBINIMĄ.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2012-09-08 17:52:40

Komentarai

Mielieji, dar ir šį šeštadienį - 2014 09 13 - 9.00 val. - Vilniuje renkamės į gyvąsias pamaldas Rojaus Trejybės-AŠ ESU šventovėje pas BIRUTĘ.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2014-09-10 17:40:24



Mielieji, kaip tik šį šeštadienį sueina dvylika metų mūsų - Rojaus Trejybės-AŠ ESU - gyvajai šventovei ir religijai. Tad į šventines gyvąsias pamaldas renkamės vėl pas Birutę.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2014-09-05 13:56:40



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal