Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Tėvo mokymas-atsakymas apie matricą.

Mylimas Tėve, aš prašau Tavęs mokymo-atsakymo – ar tikrai egzistuoja kokia nors matrica?
Kadangi šis klausimas buvo pateiktas mūsų Forume, tai aš esu pasirengęs Tavo atsakymą perteikti visiems, kad ir jie sužinotų.

Tėvas:

Mano mylimas sūnau, tokios matricos, kokią įsivaizduojate jūs, kokią net mėginate pavaizduoti savo materialiuose kūriniuose – knygose, straipsniuose, net kino filmuose – tikrai nėra. Jūs neturite – nė vienas – tokio pagrindinio ruošinio, pagal kurį galėtumėte modeliuoti savo elgesį ar gyvenseną, jūs neturite tokios matricos, kuri verstų ištisas kartas elgtis tik taip, kaip jos elgiasi, ir savo elgesį galėtų pateisinti, kad tokia yra jų matrica, kuri ir nulemia, apsprendžia elgesio, ir veiksmo, pasireiškimą vienokiomis ar kitokiomis aplinkybėmis.
Tačiau jūs iš Mūsų esate gavę dvi pačias nuostabiausias dovanas – amžinąją gyvybę ir asmenybės dovaną. Štai jūsų – kiekvieno – asmenybė turi visą jai Mūsų suteiktą amžinybės POTENCIALĄ, kaip ji gali pasireikšti – per visą ateities amžinybę – suliejusi savo laisvą valią, kurią Mes taip pat esame suteikę kiekvienam iš jūsų – kad šį potencialą paverstų savo tikru, ir jau įsisavintu, dvasinio asmens pasireiškimu veiksmų-elgesio-gyvenimo dėka, ir lygiu. Visi šitie amžinybės veiksmai Mums yra žinomi, ir jums jau yra suteikti, nėra nė vieno tokio veiksmo – visoje kūrinijos veiksmų begalybėje per visą amžinybę – kuris Mums būtų nežinomas, kaip jis bus atliekamas per visą ateities amžinybę, kad jis Mus galėtų nustebinti. Tačiau jums gi kiekvienas toks naujas patyrimas leis įsisavinti vis naujų savojo asmens charakterio pasireiškimo aspektų, kurie ne kartą jus pačius asmeniškai nustebins – ir suteiks malonių pergyvenimų, kad jūs esate būtent toks Mūsų ŠVIESOS VAIKAS, ir jūs dėl to patirsite pasididžiavimą tiek Mumis, tiek savimi. Šis pasididžiavimas – tai ne pasipuikavimas prieš kitus, ką jūs galite, bet jūsų tikrasis ORUMAS, kad jūs esate gyvame ir patiriamame ryšyje su Mumis, ir dėl to ir galite šitaip pasireikšti. Tačiau kiekvienas jūsų sprendimas, ir jo įgyvendinimas, vis tik bus vykdomas jūsų pačių laisva valia, o ne dėl to, kad tai būtų užprogramuota jau iš anksto, kaip jūsų supratimu šitaip veiktų jums suteikta neegzistuojanti matrica.

Kada jūs augate nuo kūdikystės, per visą vaikystę, paauglystę, ir jaunystę, jūsų mintys ir siekiai yra vis labiau jums patiems ryškėjantys – kūdikystėje nieko nesuvokėte, nei kas jūs, nei ko norite, vaikystėje jau ėmėte reikšti savo norus, kuo norėtumėte būti, ir tą jums diktavo jūsų aplinka – šeima, draugai, žaidimai, visa jūsų veikla – dar vėliau didesnės žinios ir mokyklos įtaka, jūsų platesnis mąstymas, ir jūsų pačių atsirandantys vis kitokie ir nauji interesai, kurie didžiąja dalimi paneigė jūsų ankstesnių etapų siekius ir interesus. Jeigu būtų kokia nors jums suteikta jūsų smegenyse matrica, tuomet jūsų nė vienas siekis negalėtų pasikeisti nuo pačios kūdikystės, ir vaikystės, per visą jaunystę, nes matrica tiksliai jums diktuotų, kokie turi būti jūsų veiksmai ir siekiai, ir tai prilygtų roboto funkcijai, be kokios nors laisvos valios pasireiškimo ir kokių nors pasirinkimų apsvarstymo. Tuo pačiu tai būtų kažkokios aukštesnės negu jūs patys jėgos pasireiškimas tokią matricos programą sukurti ir įdiegti į jūsų smegenis, kad ją atpažintų smegenys ir pagal jos programą pradėtų veikti. Jūs patys šitokios programos nei pagaminti, nei įdiegti negalite, nes jeigu galėtumėte, tuomet vieni kitiems tokių matricų prigamintumėte gausybę ir mėgintumėte vieni kitus įveikti net ir matricų dėka, kaip dabar mėginate vieni kitus nurungti bet kurioje savosios asmenybės pasireiškimo sferoje, nesvarbu esate dideli ar maži, suaugę ar jau net ir pasenę, bet vis tiek norite, kad jums būtų geriau, daugiau, šilčiau, turtingiau, sveikiau negu kitiems. O jeigu šito nenorite taip, kad būtų taip aiškiai išreikšta jūsų pačių viduje, tai jau liudija jūsų ūgtelėjimą link Manęs, nes tik Aš jus mokau ir vedu, kad jūs nesiektumėte naudos vien tik sau, o žiūrėtumėte, kaip patenkinti savo interesus VISŲ LABUI.
KAIP Man būtų LENGVA, jeigu jūs turėtumėte matricą, Aš ją jums suteikčiau, ir Man jūsų nebereikia vesti iš vidaus, nebereikia jumis rūpintis, kad tik gyventumėte meile ir šviesa, nes viską vietoje Manęs atliktų jums suteikta MATRICA. O kam tada būčiau jums reikalingas Aš? Jūs net nė vieno klausimo Man nebegalėtumėte pateikti, nes viskas jums jau būtų suteikta jūsų matricoje.
Aš turiu daugybę Savo vaikų, kurie tikrai yra gyvi ir protingi, net didesnio intelekto negu jūsų dabartinis intelektas, ir jie yra Mano sukurti atitinkamų funkcijų atlikimui; jie neatsiskleidžia taip palaipsniui, kaip atsiskleidžiate jūs, kurie turite iš Manęs gavę ASMENYBĖS dovaną su amžinuoju jūsų potencialu. Štai būtent šį savo potencialą jūs ir atskleidžiate palaipsniui, per naujų patyrimų įgijimą. Tuo tarpu tie Mano vaikai, kurie yra sukurti įvairių funkcijų atlikimui, ir atlieka TIK TAS funkcijas. Štai čia jūs ir galėtumėte įžvelgti kažką panašaus į matricos buvimą jų prote, kuris ir yra kvalifikuotas atitinkamų funkcijų vykdymui, ir tik joms.
Tuo tarpu jūsų atveju, jokios matricos būti tiesiog negali, nes jūs savo kvalifikaciją atlikti vienokius ar kitokius darbus materialiu lygiu įgyjate tik iš pradžių mokydamiesi teorijos, o tada ją pritaikydami praktiniu veiksmu, ir įgydami vis daugiau ir geresnių įgūdžių, kaip tokį darbą atlikti kuo geriau – būtent taip, kaip jis turi būti atliktas. Jeigu turėtumėte matricą, jums tokių ilgalaikių mokymosi ir praktikos įgijimo procesų nereikėtų iš viso, teliktų jums tik įjungti matricos suaktyvintą režimą, ir jūs galėtumėte atlikti jums sumanytą funkciją taip, kaip ji ir turi būti atliekama, ir ne kitaip – nei geriau, nei blogiau, o tik taip, kaip tą numato matrica. Tačiau tuomet dingtų jūsų visa KŪRYBĄ, ir IEŠKOJIMAI, nes jūs nebetektumėte LAISVOS valios pasireiškimo bet kurioje srityje. Jūs netektumėte savosios asmenybės statuso. Ar norėtumėte tokios netekties, ar sutiktumėte turėti matricą tokia kaina – savosios savasties kaina?
Todėl Aš jus nuolat akinu, kad jūs plėstumėte savo kosminę įžvalgą ir akiratį, tada jūsų protas pradės žvelgti skvarbiau ir pats pamatys, kodėl šiandien žmonės klaidingai interpretuoja matricos terminą mirtingųjų Mano vaikų atžvilgiu, ir jų gyvenime.

Gyvenkite su Manimi, ir MANIMI, TUOMET JUMS TOKIOS KLAIDINGOS INTERPRETACIJOS NUSTOS EGZISTUOTI, KAIP VISIŠKAI NEREIKALINGI TERŠALAI, KURIE JUS ATITRAUKIA NUO JŪSŲ GYVENIMO PRASMĖS SU MANIMI, IR MANYJE, KAD BŪTUMĖTE BENDRAKŪRĖJAIS SU MANIMI IR LAISVA VALIA, IR IŠ MEILĖS MAN, KAIP IR VISIEMS. O matrica meilės neturi, ji nėra ASMUO, patiriantis meilės tekėjimą iš Manęs – Meilės Šaltinio ir Centro.
O jūs este Mano vaikai – sūnūs ir dukros – neturintys jokios Mano matricos, bet turintys Mano jums suteiktas amžinas dovanas – gyvybę ir asmenybę – kad gertumėte Mano meilę, per atsivėrimą Man ir Manęs atradimą savyje, savo laisva valia, gauta iš Manęs, jūsų visų – ir kiekvieno labui.
Savo Meilę ir Savo dalelę Aš visada laikau aktyvią jūsų viduje, tik pabuskite jai, ir patys patirsite, ir kitiems paliudysite, kokia yra Mano jums suteikta GYVA MEILĖ IR PALAIMA, kad veiktumėte atsidavę Mano vedimui iš vidaus, o ne pagal neegzistuojančią kokią nors matricą.
Tačiau jeigu jau jūs tikrai taip norite mėgautis matricos terminu, tai BENT JAU MANYKITE, kad jūsų matrica ESU AŠ.

Algimantas:

Mylimas Tėve, ačiū Tau už šitą mokymą apie matricą, tad dabar tie, kurie apie ją nieko nežinojo, galės žinoti, kad jos nėra, ir nesuks sau galvos dėl jos ateityje.
Manoji valia, kad būtų Tavoji valia. Amen.

Algimantas
2012-09-18 14:25:22

Komentarai

Taip vertetu visa sia tema istrint, nes jis naudos neduoda pagal kai kuriuos, todel nenustebciau jei jos neliktu :)

Linasj
2012-10-03 17:22:56



jei pritartume, kad matrica yra visur? tai ji yra visur...nevertinant to - mes tai skaitome kas parasyta ar ne...tiesiog ji yra..............Algimantai as ne tik tavo atsakymu nesuprantu, bet ir Tevo, kuris perdave per tave... deja, nes Teva laikau tobulu ir absoliuciu - jei jis nepamate/nenujaute/nesuprato mano klausimo esmes - tai pagal mane - jis ne tevas...ir tada Algimantai tau perduoda mokymus ne Tevas, o kazkas kitas...

Linasj
2012-10-03 17:20:57



Mielas Linai, aš į VISUS kiausimus ATSAKIAU.

GALBŪT TU TIESIOG NESUVOKI MANO PATEIKTŲ ATSAKYMŲ.

Tolimesnis TOKS NESVEIKAS dėmesys NEEGZISTUOJANČIAI matricai yra energijos švaistymas ir neturi prasmės.

Tikiuosi supratai, kad tai taip pat yra mano atsakymas tau, jog toliau aš ŠIOS temos nebetęsiu.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2012-10-02 21:15:24



As tikrai skaiciau mokyma...ir supratau...ir tikrai nenoriu linkt i asmeniskumus, bet pats neatsakiai ir i klausimus??

Linasj
2012-10-02 19:43:10



Mielas Linai, būtent tai Tėvas ir pateikia savo pirmu teiginiu:

Mano mylimas sūnau, tokios matricos, kokią įsivaizduojate jūs, kokią net mėginate pavaizduoti savo materialiuose kūriniuose – knygose, straipsniuose, net kino filmuose – tikrai nėra.

Žodžiu, skaityk Tėvo mokymą dar kartą, tik skaityk savo dvasiniu-dievšiku PROTU, O NE INTELEKTUALIU IR ŠALTU GYVULINIU PROTU, IR TADA TIKRAI PAMATYSI, kaip šiame Tėvo mokyme Jis taip nuostabiai paaiškina ir atsako į tavo visas abejones, kodėl nėra matricos, ir kodėl jos būti tiesiog negali.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2012-10-02 11:10:38



Algimantai,
manau kai pats paprasiai Tevo perduoti mokyma, jis gi tikrai zinojo, kodel tu jo paprasiai ir kas paprase taves? Todel manau jis tikrai zinojo ir ka as turejau omenyje klausdamas apie Matricos egzistavima- ar taip? Bet tada bent man atrodo, kad jis nesuprato ka as turejau omenyje...nes atsake, kad jokios Matricos nera, be to paasikino matricos egzistavimo paskmes ir ypatumus jeigu Jis pats butu sukures matrica, nors as to tikrai neturejau omenyje, kad Jis ja sukure, filme taip pat ne saltinis sukure matrica, o dirbtinis intelektas (tai net neasmenybe, o zmogaus sukurta labai protinga programa), o saltinis padeda zmonems (tiems, kurie iesko atsakymu ir iseiciu ir tiesos) issilaisvinti is matricos ir suprasti esme...

Linasj
2012-10-01 21:49:01



As turejau omenyje tokia Matricos versija, kuri lb panasi i filme Marica (Matrix 1999 m.) pateikta...mintis tokia, kad zmones yra proto kalejime, kuri yra sukures dirbtinis intelektas (kuri beje sukure zmones :)) ir zmones zemeje negimsta, o auginami kaipdarzoves, reikalingi tik del energijos, nes isskiria siluma, kuri sintezes budu verciama i elektros energija ir panaudojama visai dirbtinio intelekto sukurtai infrastrukturai bei ivairiems robotams - visas ju gyvenimas yra is tikro tik programine iliuzija, kuri perduodama smegenims...deja man paciam tai net labai primena musu si realu gyvenima...ir matrica filme ne Kurejas/Dievas ar Trejybe - tai tik irankis zmonems valdyti ir kontroliuoti - net tame filme yra pagrindinis saltinis / centras - tai prilygtu Kurejui / Dievui / Trejybei...

Linasj
2012-10-01 21:32:39



Mielas Vaidai, pamėginsiu tavo parašytus teiginius panagrinėti pagal Tėvo suteiktą mokymo šviesą apie neegzistuojančią matricą. Jeigu mano sampratas skaitysi nuoširdžiai, tuomet turėsi naudos iš to, ką perskaitysi, jeigu skaitysi tik intelektualiai, be atvertos dvasios, tuomet tai bus tik eilinis, ir energiją švaistantis, tavo proto panaudojimas, kuris tau kol kas neša ne naudą, bet žalą, nes visada nuveda nuo visumos sistemos esmės į segmentiškus intelektualius išvedžiojimus, kuriuos net ir dabar man sunku surinkti į kažkokį tavo minčių vientisą vaizdą.

Tu, mielas Vaidai rašai:

Žmogui svarbu būti tyros sąmonės, ir nuoširdžiai suvokti bet kurį reiškinį kūrinijoje pagal jo esmę, turėti savo suvokimą paremtą patyrimu, mąstymu, asociacijomis ar kitaip. Todėl aiškumo skatinimas bet kurioje srityje yra gerai, nors kaip atskiras domėjimasis "vienu terminu ar sąvoka" nematant "bendro vaizdo" ir kaip tai susisieja į bendrą visumą - nėra gerai. (čia dėl apskritai kalbėjimo tokia tema).

Tu pateiki teiginį – svarbu būti TYROS SĄMONĖS – tačiau tada aš tavo paties komentavimo stiliumi tavęs paklausiu, O KAS YRA TYRA SĄMONĖ, kada tiek daug pasaulyje žmonių, religijų, kultūrų, papročių, tai kurie gi ŽMONĖS YRA TYROS SĄMONĖS? Kokie jos yra aspektai, kriterijai, kada tu vienaip ją supranti, o aš visiškai kitaip.
Štai skirtingose rasėse, skirtingose religijose, ir net tautose skiriasi ir žmogaus sąmonės tyrumas, tik pagal ką jį nustatyti ir vertinti? Musulmonui turėti keturias žmonas yra ne tik normalu, bet net būtina, kad prieš kitus neatrodytų nieko vertas. Ir tai yra ir pagal Alachą. Tuo tarpu katalikui jau toks elgesys nebepriimtinas. Tuo tarpu net ir krikščionybės vienoje iš beveik 120 sektų – mormonų – yra senesniųjų papročių besilaikanti nedidelė grupelė žmonių JAV, kuri laikosi daugpatystės. Taip, kad tavo teiginys, jog žmogui svarbu būti tyros sąmonės netenka prasmės, nes visi tie žmonės savo aplinkoje yra laikomi turintys tyrą sąmonę ir gyvenantys pagal Dievo valią.

Tačiau viskas atsistotų į savo vietą, jeigu tu mielas Vaidai, būtum paaiškinęs PAGRINDINĘ IR ESMINĘ SAVO TEIGINIO dalį, kurios iš viso NEPARAŠEI, nes tikriausiai NETURI TOKIO PATYRIMO SU ROJAUS TREJYBE, todėl esminiai dalykai tau ir neišplaukia iš tavo pasąmonės į TAVO TYRĄ SĄMONĘ. O būtent – Žmogui svarbu būti GYVAME RYŠYJE SU TĖVU, AMŽINUOJU SŪNUMI-MOTINA-BROLIU, IR BEGALINE DVASIA-MOTINA-SESE, nes jie yra VISOS SĄMONĖS IR TYRASTIES ŠALTINIS IR CENTRAS VISAI KŪRINIJAI, TIK JUOS ATRADĘS SAVYJE, IR PALAIKYDAMAS KOMUNIJĄ SU JAIS, IR ŽMOGUS ĮGAUNA KŪRĖJO TYRASTIES SĄMONĘ, SAVUOJU LYGIU. Štai tuomet žmogus – visiškai nesvarbu kuo jis buvo iki tol – musulmonu, kataliku, ar mormonu – pradeda vis labiau gyventi atsidavęs Rojaus Trejybės Trijų Asmenų vedimui iš vidaus, ir TIK TOKIU ATVEJU ŽMOGIŠKOJI SĄMONĖ VIS LABIAU ATSPINDI DIEVIŠKĄJĄ IR TYRĄ TĖVO, AMŽINOJO SŪNUAS-MOTINOS-BROLIO, IR BEGALINĖS DVASIOS-MOTINOS-SESĖS SĄMONĘ.
Štai kodėl DVASINIS MOKYTOJAS turi žmogui parodyti KELIĄ į tyrą sąmonę, o ne pateikus teiginį, taip ir palikti jį NEŽINIOJE, KAIP GI TĄ TYRĄ SĄMONĘ PASIEKTI.

Kitas tavo teiginys šitoje pastraipoje išreiškia PRIEKAIŠTĄ dėl paties klausimo termino matrica atžvilgiu:

…aiškumo skatinimas bet kurioje srityje yra gerai, nors kaip atskiras domėjimasis "vienu terminu ar sąvoka" nematant "bendro vaizdo" ir kaip tai susisieja į bendrą visumą - nėra gerai. (čia dėl apskritai kalbėjimo tokia tema).

Pagal tave išeina, kad Linas neturėjo teisės paklausti tokio klausimo, ar yra matrica, ar jos vis tik nėra. O tas matricos “bendras vaizdas” tau, kaip bet kuriam kitam, nėra matomas dėl to, kad pačios matricos tikrovėje NĖRA, yra tik žmonių sugalvotas teorinis terminas, kuriuo ir žongliruojama. Panašiai, ir net dar dažniau, labai mėgsta taip pat žmonės žongliruoti ir kitu neegzistuojančiu dalyku – neegzistuojančiu eteriu.
Net ir tu juk savo paties nepateiki NĖ VIENO SAMPROTAVIMO, KUR YRA MATRICA, IR KAIP JI VEIKIA, IR KAS JI, o vietoje šito pasirenki CITATAS kitų žmonių, KURIŲ SAMPRATOS TAIP PAT NEPATEIKIA JOKIO ARGUMENTO APIE MATRICOS EGZISTAVIMĄ.

Mielas Vaidai, tu rašai:

Perskaičiau keltą klausimą apie matricą, taip pat gautus du mokymus, Violetos išrašytą ir temoje pateiktą. Manau pirmiausia kiekvienam žmogui reikėtų apibrėžti - ką jis pats vadina žodžiu "matrica" nes kaip suprantu čia kiekvienas žmogus vis kitaip interpretuoja.

Kaip tu gali apibrėžti tai, ar tą, kas neegzistuoja? Tai tik tuščias laiko švaistymas ir energjos eikvojimas tolimesnei tuščiai diskusijai, kuri neturi jokios prasmės, išskyrus gyvulinio proto pasibadymą tarpusavyje.

Štai Tėvas mus ir MOKO, paaiškindamas:

Mano mylimas sūnau, tokios matricos, kokią įsivaizduojate jūs, kokią net mėginate pavaizduoti savo materialiuose kūriniuose – knygose, straipsniuose, net kino filmuose – tikrai nėra. Jūs neturite – nė vienas – tokio pagrindinio ruošinio, pagal kurį galėtumėte modeliuoti savo elgesį ar gyvenseną, jūs neturite tokios matricos, kuri verstų ištisas kartas elgtis tik taip, kaip jos elgiasi, ir savo elgesį galėtų pateisinti, kad tokia yra jų matrica, kuri ir nulemia, apsprendžia elgesio, ir veiksmo, pasireiškimą vienokiomis ar kitokiomis aplinkybėmis.
Tačiau jūs iš Mūsų esate gavę dvi pačias nuostabiausias dovanas – amžinąją gyvybę ir asmenybės dovaną. Štai jūsų – kiekvieno – asmenybė turi visą jai Mūsų suteiktą amžinybės POTENCIALĄ, kaip ji gali pasireikšti – per visą ateities amžinybę – suliejusi savo laisvą valią, kurią Mes taip pat esame suteikę kiekvienam iš jūsų – kad šį potencialą paverstų savo tikru, ir jau įsisavintu, dvasinio asmens pasireiškimu veiksmų-elgesio-gyvenimo dėka, ir lygiu. Tačiau kiekvienas jūsų sprendimas, ir jo įgyvendinimas, vis tik bus vykdomas jūsų pačių laisva valia, o ne dėl to, kad tai būtų užprogramuota jau iš anksto, kaip jūsų supratimu šitaip veiktų jums suteikta neegzistuojanti matrica.

Jeigu būtų kokia nors jums suteikta jūsų smegenyse matrica, tuomet jūsų nė vienas siekis negalėtų pasikeisti nuo pačios kūdikystės, ir vaikystės, per visą jaunystę, nes matrica tiksliai jums diktuotų, kokie turi būti jūsų veiksmai ir siekiai, ir tai prilygtų roboto funkcijai, be kokios nors laisvos valios pasireiškimo ir kokių nors pasirinkimų apsvarstymo.
KAIP Man būtų LENGVA, jeigu jūs turėtumėte matricą, Aš ją jums suteikčiau, ir Man jūsų nebereikia vesti iš vidaus, nebereikia jumis rūpintis, kad tik gyventumėte meile ir šviesa, nes viską vietoje Manęs atliktų jums suteikta MATRICA. O kam tada būčiau jums reikalingas Aš? Jūs net nė vieno klausimo Man nebegalėtumėte pateikti, nes viskas jums jau būtų suteikta jūsų matricoje.

Tuo tarpu tie Mano vaikai, kurie yra sukurti įvairių funkcijų atlikimui, ir atlieka TIK TAS funkcijas. Štai čia jūs ir galėtumėte įžvelgti kažką panašaus į matricos buvimą jų prote, kuris ir yra kvalifikuotas atitinkamų funkcijų vykdymui, ir tik joms.
Tuo tarpu jūsų atveju, jokios matricos būti tiesiog negali, nes jūs savo kvalifikaciją atlikti vienokius ar kitokius darbus materialiu lygiu įgyjate tik iš pradžių mokydamiesi teorijos, o tada ją pritaikydami praktiniu veiksmu, ir įgydami vis daugiau ir geresnių įgūdžių, kaip tokį darbą atlikti kuo geriau – būtent taip, kaip jis turi būti atliktas. Jeigu turėtumėte matricą, jums tokių ilgalaikių mokymosi ir praktikos įgijimo procesų nereikėtų iš viso, teliktų jums tik įjungti matricos suaktyvintą režimą, ir jūs galėtumėte atlikti jums sumanytą funkciją taip, kaip ji ir turi būti atliekama, ir ne kitaip – nei geriau, nei blogiau, o tik taip, kaip tą numato matrica. Tačiau tuomet dingtų jūsų visa KŪRYBĄ, ir IEŠKOJIMAI, nes jūs nebetektumėte LAISVOS valios pasireiškimo bet kurioje srityje. Jūs netektumėte savosios asmenybės statuso. Ar norėtumėte tokios netekties, ar sutiktumėte turėti matricą tokia kaina – savosios savasties kaina?
Todėl Aš jus nuolat akinu, kad jūs plėstumėte savo kosminę įžvalgą ir akiratį, tada jūsų protas pradės žvelgti skvarbiau ir pats pamatys, kodėl šiandien žmonės klaidingai interpretuoja matricos terminą mirtingųjų Mano vaikų atžvilgiu, ir jų gyvenime.

Gyvenkite su Manimi, ir MANIMI, TUOMET JUMS TOKIOS KLAIDINGOS INTERPRETACIJOS NUSTOS EGZISTUOTI, KAIP VISIŠKAI NEREIKALINGI TERŠALAI, KURIE JUS ATITRAUKIA NUO JŪSŲ GYVENIMO PRASMĖS SU MANIMI, IR MANYJE, KAD BŪTUMĖTE BENDRAKŪRĖJAIS SU MANIMI IR LAISVA VALIA, IR IŠ MEILĖS MAN, KAIP IR VISIEMS. O matrica meilės neturi, ji nėra ASMUO, patiriantis meilės tekėjimą iš Manęs – Meilės Šaltinio ir Centro.
O jūs este Mano vaikai – sūnūs ir dukros – neturintys jokios Mano matricos, bet turintys Mano jums suteiktas amžinas dovanas – gyvybę ir asmenybę – kad gertumėte Mano meilę, per atsivėrimą Man ir Manęs atradimą savyje, savo laisva valia, gauta iš Manęs, jūsų visų – ir kiekvieno labui.
Savo Meilę ir Savo dalelę Aš visada laikau aktyvią jūsų viduje, tik pabuskite jai, ir patys patirsite, ir kitiems paliudysite, kokia yra Mano jums suteikta GYVA MEILĖ IR PALAIMA, kad veiktumėte atsidavę Mano vedimui iš vidaus, o ne pagal neegzistuojančią kokią nors matricą.

Tačiau jeigu jau jūs tikrai taip norite mėgautis matricos terminu, tai BENT JAU MANYKITE, kad jūsų matrica ESU AŠ.

Toliau tu rašai:

1944 metais, Florencijoje, Italijoje, kalboje apie tai kaip sutverta kūrinija, ir kokiais pamatiniais dėsniais gyvena mažiausios dalelės, Maksas Plankas teigė: "Visa kas materialu egzistuoja tik dėl to jog egzistuoja jėga suteikia atomo dalelei vibraciją ir išlaiko tą minutę tokią mini saulės sistemą kaip atomas kartu. Mes turime tikėtis kad už šios jėgos egzistuoja sąmoninga ir inteligentiška asmenybė. Ši asmenybė, jos mintys yra viso kas materialu šaltinis, M A T R I C A . Kas buvo interpretuojama, jog jis tiki kad (kažkokia forma) egzistuoja Dievas.

Tai juk savo mokyme Tėvas ir pasako, o gal tu nepastebėjai šito paskutinio Tėvo sakinio:

Tačiau jeigu jau jūs tikrai taip norite mėgautis matricos terminu, tai BENT JAU MANYKITE, kad jūsų matrica ESU AŠ.

Tavo kiti teiginiai klaidina skaitančius tavo teiginius, kai tu rašai:

Tuo tarpu šioje temoje žodis matrica buvo panaudotas tarsi "šablonas", tarsi klausimas buvo "ar egzistuoja kažkoks šablonas"..., "ar mūsų gyvenimas paremtas šablonu" taip supratau. Tai pirmiausia tie kurie kelia tokius klausimus, patys turėtų pasakyti "ką jiems reiškia šis žodis matrica" tuomet būtų galbūt galima susikalbėti.

Šablonas nebuvo panaudotas nei temoje, nei klausime, todėl nepainiok skaitančiųjų.

Prieš dvejus metus – 2010 metais gruodžio mėnesį, kada dar nebuvo jokio Tėvo mokymo apie matricą, ir kada aš taip pat dar nežinojau, kad KONKREČIOS matricos nėra, ką žinau dabar, tad vis tik matrica pavadinau, gaminant įvairius liejinius, tą formą, kurioje ir bus gaminami reikalingi liejiniai, net ir spaustuvėje anksčiau būdavo matricos, kada reikėdavo surinkti iš materialių raidžių tekstus, kurie turėjo pavirsti spausdinta knyga ar laikraščiu, ar plakatu, ir pan. Tačiau aš tokį matricos supratimą savo mokyme iškėliau į DVASINĮ ROJAUS TREJYBĖS MATRICOS LYGĮ, NES MES IR ESAME ROJAUS TREJYBĖS ATVAIZDAI MATERIALIU LYGIU ŠIAME PASAULYJE TIEK, KIEK ESAME GYVAME IR VIS LABIAU SUSILIEJANČIAME RYŠYJE SU ROJAUS TREJYBĖS GYVAIS ASMENIMIS KURDAMI GĖRĮ KAIP BENDRAKŪRĖJAI SU JAIS, GARBINDAMI IR ŠLOVINDAMI JUOS, KADA IR JIE MUS GARBINA IR ŠLOVINA NUOLAT SAVO MEILE IR ŠVIESA. Tai buvo tarsi mano PRIEŠ DVEJUS metus išgirsta Tėvo būtent šiame mokyme suteikta mąstymo kryptis - Tačiau jeigu jau jūs tikrai taip norite mėgautis matricos terminu, tai BENT JAU MANYKITE, kad jūsų matrica ESU AŠ.

Todėl būtent savo mokyme aš sakiau, tuo metu:

Dvasine prasme matrica yra priešingai negu materijoje. Materijoje viskas atvirkščiai turi išeiti – ten kur įdubimas, ten iškilimas, kur iškilimas, ten įdubimas – dvasioje yra priešingai. Matrica tai yra Rojaus Trejybė. Ir kada mes atsiveriame Rojaus Trejybei, mes dabar visiškai materialiai mastantys, įgauname tos Matricos savybių, požymių. Mes išlyginame priešingas duobes, įdubimus užpildydami Rojaus Trejybės gyvų meilės virpesių pasireiškimu mūsų ugdomame charakteryje. Šitaip mes formuojame tą produktą – gyvą asmenį – pagal Rojaus Trejybės matricą visai kūrinijai. Kadangi mes – visa mūsų planeta – turime padovanotą likimą pasiekti Rojų, mes Minties Derintojus gauname tam, kad su jais susilietume. Reiškia, mes gauname matricą kaip originalą, kad pasiektume jos pačios Šaltinį.
Štai kokia yra IŠSKIRTINĖ mūsų atžvilgiu suteikta mums matrica, kad mes taptume, susilieję su Ja, matrica, viena visai kūrinijai, visumine, o mes susiliejame su ja kaip ASMENYBĖ, kaip TAPATYBĖ. Tai mes susiliejame tiek, kiek galime susilieti. Įsivaizduokite, jeigu matrica – Rojaus Trejybė – bus visi šitie stalai sudėti, o mes esame vienas aguonos grūdelis, reiškia, mes – vienas aguonos grūdelis – susiliejame su visumine matrica tiktai šituo savo atsivėrimo horizontu. Matricos horizontas yra visa kūrinija. Mūsų susiliejimas su Matrica yra tik tiek, kiek mes sugebame horizontą praplėsti, kad šitą matricą paverstume savo tapatybe.

Na, o tolimesni teiginiai, kuriuos tu pateiki remdamasis ne savo sampratomis, bet cituodamas kitą asmenį tik paliudija, kad tu pats dar neturi susiformavęs savo paties nuostatų šiuo klausimu. Tai, ką žemiau parašei, iš dalies prasilenkia su tikrove:

Remiantis, Maksu Planku, galima įžvelgti kaip pasireiškia žmogaus laisva valia - kad kiekviena žmogaus mintis, vertybės - yra tam tikra vibracija - kuri įtakoja aplinkinę tikrovę, taip jai leidžiant pereiti iš vienos paralelios tikrovės į kitą - atitinkančią kiekvieną momentą to žmogaus vertybes, mintis, sąmonės vibracijas. Pavyzdžiui žmogus kuris bijo katastrofų ir kalba kad jos bus - pritrauks jas į savo tikrovę ir taip pat visus žmones, kurie patikės ir užsikrės jo baime, jo jauduliu, jo skiriamu dėmesiu katastrofoms. Tuo tarpu žmogus skiriantis dėmesį vien dieviškumo pasireiškimui - pats patirs vis daugiau dieviškumo, ir kitus ką jaudins gėris pakvies į savo tikrovę.

Tai kodėl gi tai prasilenkia su tikrove? O gi todėl, kad jokių paralelių tikrovių NĖRA IR BŪTI NEGALI, nes tikrovė yra VIENA, būtent dėl to ji ir yra TIKROVĖ – ROJAUS TREJYBĖS – Tikrovės Šaltinio ir Centro. Visa kita yra ne paralelios tikrovės, bet ILIUZIJA, kuri turi daugybę sampratų ir apraiškų, priklausomai nuo žmogaus intelekto ir supratimo. Lygiai taip pat neatitinka tikrovės tai, jog galima būtų mechaniškai teigti, kad mąstydami apie katastrofas, mes jas ir pritraukiame. Jos turi sąsajos su žmonijos žemo dažnio virpesiais, bet tai jokiu būdu nereiškia, kad žmogus bijodamas katastrofų ir kalbėdamas apie jas ir pritrauks jas. Žemo dažnio virpesiai – tai SAVANAUDIŠKAS gyvenimas be savyje atrastų Rojaus Trejybės TRIJŲ ASMENŲ. Ir toks žmogus gali per savo gyvenimą niekada negalvoti apie katastrofas, bet savo žemo dažnio virpesiais turės įtakos jų pasireiškimui. Tuo tarpu urantai kalbėdami apie katastrofas, priešingai kitiems žmonėms, būtent sugeba jas apmaldyti, ir išvengia didelių nuostolių ir nelaimių skaudžių pasekmių. Urantai katastrofas šalina, o ne pritraukia, nors apie jas kalba kaip apie šios dienos realius reiškinius, kuriems galima užkirsti kelią, ką jie ir daro realiai. Na, o dėl dieviškumo, tai čia būtent svarbu paaiškinti, kaip gi žmogui dieviškumą pasiekti. O gi savo dėmesį skirti dieviškumo ŠALTINIUI IR CENTRUI – ROJAUS TREJYBĖS TRIMS ASMENIMS. Ir tada žmogus pradės patirti SAVO BŪSENA, kaip jis vis labiau prisipildo dieviškumo pats iš paties dieviškumo Šaltinio ir Centro, ir ima trokšti veikti drauge, ir veikia drauge, su Dieviškumo Šaltiniu ir Centru – Rojaus Trejybe – visų labui. Ir tą daro iš meilės, ir laisva valia. Ir tik tada žmogus bus DIEVIŠKAS, nes savo dieviškumą jis be perstojo sems iš šito Dieviškumo Šaltinio ir Centro. Ir tik tada jis gyvens TIKROVĖJE. Jokios SAVO tikrovės NĖRA – tai tik savos iliuzijos. O tikrovė yra vien tik Rojaus Trejybės, ir žmogus tegali pats į ją įžengti per vis gilėjantį atsivėrimą Rojaus Trejybei ir stiprėjantį susiliejimą su Rojaus Trejybės Trimis Asmenimis Juos garbindamas ir šlovindamas ir veikdamas su Jais visų labui. Tik šitaip iš įvairiausių materialių SAVO iliuzijų – IŠ TARIAMOS SAVO TIKROVĖS – žmogus patenka į VIENINTELĘ TIKROVĘ.

Ir tokia klaida, kokią daro nuolat ir Vaidas, yra JAU CHRESTOMATINĖ, nemąstydami dvasiniu ir dievišku protu, o pasinaudodami tik savo intelektu, palieka žmones pusiaukelėje ir neparodo gyvojo kelio ĮĖJIMO ir ŽENGIMO JUO DRAUGE SU ROJAUS TREJYBĖS TRIMIS ASMENIMIS. Ir taip NUOLAT. Ir kaip paliudijimas šios CHRESTOMATINĖS klaidos tolimesnis teiginys:

Kitaip sakant, kūrinija taip surėdyta, kad ji besąlygiškai myli kiekvieną - ir atspindi jam "jo tikrovės versiją" remiantis jo vertybių sistema, vertybėmis, jo nuostatomis, sąmonės vibracijomis. Kas išspinduliuojama - tas patiriama iš aplinkos savęs link. Taip žmogaus klausiama: "Ar tu nori pasikeisti, ar ir toliau palaikyti tai ką matai aplink save?".

Tikrovė savęs neatspindi NIEKAM. Tik individas pagal savo asmeninį susiliejimą su Kūrėju – Rojaus Trejybės Trimis Asmenimis – pats ir gali įsisavinti tikrovės tokią dalį, kokiai yra subrendęs jo dvasinis stuburas.
O kaip gi PAKEISTI TAI, KĄ MATAI APLINK SAVE, jeigu matai tai, kas prieštarauja Rojaus Trejybės valiai? Deja, mielas Vaidai, tu atsakymo nepateiki, nes ir pats jo dar nežinai DVASINIU lygiu. Tuo tarpu tavo šaltas intelektas nesugeba pateikti gyvojo kelio įėjimo, nes pats jo nepatyrė, kad reikia atrasti SAVYJE TRIS ROJAUS TREJYBĖS ASMENIS, IR TIK TADA GALIMA KEISTI APLINKĄ PER GYVĄ RYŠĮ SU ROJAUS TREJYBĖS TRIMIS ASMENIMIS, TAMPANT PANAŠIAIS Į JUOS. Kito kelio tiesiog pati kūrinija neturi. Ir tai yra klaida teigti, jog kūrinija taip surėdyta, kad ji besąlygiškai myli kiekvieną. Myli ne besąlygiškai, o tik tiek, kiek kiekvienas asmuo asmeniškai SULIEJA SAVE SU KŪRĖJU – ROJAUS TREJYBĖS TRIMIS ASMENIMIS – MEILĖS ŠALTINIU IR CENTRU.
Jeigu meilė būtų kūrinijos besąlygiškas pasireiškimas, tuomet niekur Vietinėje Visatoje negalėtų kilti joks MAIŠTAS PRIEŠ KŪRĖJĄ, O LIETŲSI VIEN TIK MEILĖ. Štai tuomet ir būtų toji NEEGZISTUOJANTI matrica, apie kurią kalba Tėvas savo šitame mokyme, jog tuomet tereikėtų įjungti matricos suaktyvintą režimą ir viskas aplinkui būtų gražu ir meilės apgaubta, ir nebereikėtų pačios Rojaus Trejybės, tiesiog būtų ROBOTŲ kūrinija.
Mielas Vaidai, toliau tu rašai, būtent tokius teiginius, kurie tik patvirtina, kad Tėvo mokymo tu nesuvokei iš viso, nes Jis savo mokyme ir paaiškina tai, ko tu prašai paaiškinti:

Be to, mano blaiviu protu neįmanomi tokie teiginiai "Dievas neegzistuoja" ar "matricos nėra" (perfrazuota iš: "ačiū Tau už šitą mokymą apie matricą, tad dabar tie, kurie apie ją nieko nežinojo, galės žinoti, kad jos nėra, ir nesuks sau galvos dėl jos ateityje.") Nes, jeigu žmogus apibrėžia kad Dievas yra "tas ir anas", tai tada galima kalbėti ar būtent toks Dievas egzistuoja, problema ne tame ar Dievas - Kūrinijos Šaltinis, Rojaus Tėvai egzistuoja - bet juos pažinti ir sužinoti kas tai yra. Panašiai ir su 'matrica' - nėra aišku kas tokiu žodžiu vadinama (bent man), ir ji paneigiama. Visai kaip ateistai paneigia Dievą nežinodami kas jis, ar bent nesugebėdami turėti daugiau fantazijos nei kas parašyta biblijoje. Tai norėtųsi tiesiog, kad prieš ką nors neigiant būtų aiškiau suformuluota kas būtent neigiama. Ir gal net ir neigti tada paprastesniais žodžiais, pvz kad "neegzistuoja šablonai kurie valdo žmonių gyvenimus, ir nusprendžia už juos ką nors", mažiau naudojant retai naudojamus ne taip visuomenei žinomus žodžius....

Ir tikrai man liūdna, kada žmonės, kurie STUDIJUOJA, o ne šiaip tik paskaitinėja Urantijos Knygą, taip viską suvelia, kad tas siūlų kamuolys vis tik būtų išpainiotas, reikia įdėti labai daug pastangų.
Juk tam Tėvas ir suteikė šį mokymą, kuris ir atskleidžia – kad matricos nėra, apie kurią ŽMONĖS mėgina samprotauti – tokios matricos, kuri turi kažkokią žmogui suteiktą išankstinę gyvenimo programą, ir žmogus nieko negali padaryti pats, todėl jis ir tampa bejėgiu matricos įkaitu.

Todėl mano mylimieji, šis Tėvo mokymas mums ir suteikia žinių, kad mes patys – savo laisva valia – dalyvaujame visos kūrinijos Evoliucijoje KAIP ROJAUS TREJYBĖS MYLINTYS, IR MYLIMI, SŪNŪS IR DUKROS, O NE KAIP IŠ ANKSTO UŽPROGRAMUOTI ROBOTAI KIENO NORS NEEGZISTUOJANČIOJE MATRICOJE.
Kvaila neigti Rojaus Trejybės – Kūrėjo – buvimą, kaip tą mėgina daryti kai kurie mūsų dvasiniai broliai ir sesės, bet dar kvailiau elgiasi tie, kuri teigia, jog egzistuoja kažkokia mus valdanti matrica, kai mūsų viduje yra pats Kūrinijos Kūrėjas – Rojaus Trejybė – per Minties Derintojo buvimą.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2012-10-01 12:55:26



Žmogui svarbu būti tyros sąmonės, ir nuoširdžiai suvokti bet kurį reiškinį kūrinijoje pagal jo esmę, turėti savo suvokimą paremtą patyrimu, mąstymu, asociacijomis ar kitaip. Todėl aiškumo skatinimas bet kurioje srityje yra gerai, nors kaip atskiras domėjimasis "vienu terminu ar sąvoka" nematant "bendro vaizdo" ir kaip tai susisieja į bendrą visumą - nėra gerai. (čia dėl apskritai kalbėjimo tokia tema).

Perskaičiau keltą klausimą apie matricą, taip pat gautus du mokymus, Violetos išrašytą ir temoje pateiktą. Manau pirmiausia kiekvienam žmogui reikėtų apibrėžti - ką jis pats vadina žodžiu "matrica" nes kaip suprantu čia kiekvienas žmogus vis kitaip interpretuoja.

Žymus nobelio premijos laureatas fizikos srityje, vokietis, Maksas Plankas (1858–1947), laikomas kvantinės fizikos tėvu ir vienu svarbiausiu savo laikmečio fiziku, turbūt buvo pirmasis užsiminęs apie matricą.

1944 metais, Florencijoje, Italijoje, kalboje apie tai kaip sutverta kūrinija, ir kokiais pamatiniais dėsniais gyvena mažiausios dalelės, Maksas plankas teigė: "Visa kas materialu egzistuoja tik dėl to jog egzistuoja jėga suteikia atomo dalelei vibraciją ir išlaiko tą minutę tokią mini saulės sistemą kaip atomas kartu. Mes turime tikėtis kad už šios jėgos egzistuoja sąmoninga ir inteligentiška asmenybė. Ši asmenybė, jos mintys yra viso kas materialu šaltinis, M A T R I C A . (angl. All matter originates and exists only by virtue of a force which brings the particle of an atom to vibration and holds this most minute solar system of the atom together. We must assume behind this force the existence of a conscious and intelligent mind. This mind is the matrix of all matter)" kas buvo interpretuojama, jog jis tiki kad (kažkokia forma) egzistuoja Dievas.

Tuo tarpu šioje temoje žodis matrica buvo panaudotas tarsi "šalbonas", tarsi klausimas buvo "ar egzistuoja kažkoks šablonas"..., "ar mūsų gyvenimas paremtas šablonu" taip supratau. Tai pirmiausia tie kurie kelia tokius klausimus, patys turėtų pasakyti "ką jiems reiškia šis žodis matrica" tuomet būtų galbūt galima susikalbėti.

Remiantis, Maksu Planku, galima įžvelgti kaip pasireiškia žmogaus laisva valia - kad kiekviena žmogaus mintis, vertybės - yra tam tikra vibracija - kuri įtakoja aplinkinę tikrovę, taip jai leidžiant pereiti iš vienos paralelios tikrovės į kitą - atitinkančią kiekvieną momentą to žmogaus vertybes, mintis, sąmonės vibracijas. Pavyzdžiui žmogus kuris bijo katastrofų ir kalba kad jos bus - pritrauks jas į savo tikrovę ir taip pat visus žmones, kurie patikės ir užsikrės jo baime, jo jauduliu, jo skiriamu dėmesiu katastrofoms. Tuo tarpu žmogus skiriantis dėmesį vien dieviškumo pasireiškimui - pats patirs vis daugiau dieviškumo, ir kitus ką jaudins gėris pakvies į savo tikrovę.

Kitaip sakant, kūrinija taip surėdyta, kad ji besąlygiškai myli kiekvieną - ir atspindi jam "jo tikrovės versiją" remiantis jo vertybių sistema, vertybėmis, jo nuostatomis, sąmonės vibracijomis. Kas išspinduliuojama - tas patiriama iš aplinkos savęs link. Taip žmogaus klausiama: "Ar tu nori pasikeisti, ar ir toliau palaikyti tai ką matai aplink save?".
Kol kas anglų kalba, galima rasti labai rišlių paaiškinimų apie tokią dinamiką Bashar mokymuose.

Dar kalbant apie "laisvą valią" ir ar mes pagal šabloną gyvenam ar ne, kas perduotame mokyme buvo užsiminta apie Urantijos Knygoje aprašomus tvarinius tuos kurie turi daugiau ar mažiau laisvos valios kas susiję su atsakingomis pareigomis, kaip kad pvz "Energijos reguliuotojai", tai jums gali pasirodyti naudinga Petro Alfredo Kazlausko knyga "Ieškantiems pažinimo", jos pradžioje kalbama kad gyvūnai, negyvoji gamta remiasi simetrijos principais, o žmogus tam kad galėtų turėti laisvą valią buvo panaudota jau asimetrijos principai. Tai man suteikė supratimą, kad būtent didžiosios dvasios todėl ir yra tokios tobulos ir jos sunkiai gali klysti, nes iš pagrindų yra labiau simetriniais pagrindai sukurtos, tuo tarpu žmogus turėdamas daugiau laisvos valios negali taip lengvai atrasti dieviškumo iš karto. Urantijos Knygoje taip pat kalbant apie Sūnų Kūrėjų kuriamas visatas ir jų tvarinius buvo paminėta, kad jie taip pat renkasi tarp to kiek labiau tvarinius iš karto kurti dieviškus bet turinčius mažiau laisvos valios, ar turinčius daugiau laisvos valios ir gebančius atspindėti dieviškumą su didesniu įvairovės laipsniu, bet taip pat su rizika kad jie gali labiau nuklysti. Tai visa ši teorija gražiai sutampa.

Be to, mano blaiviu protu neįmanomi tokie teiginiai "Dievas neegzistuoja" ar "matricos nėra" (perfrazuota iš: "ačiū Tau už šitą mokymą apie matricą, tad dabar tie, kurie apie ją nieko nežinojo, galės žinoti, kad jos nėra, ir nesuks sau galvos dėl jos ateityje.") Nes, jeigu žmogus apibrėžia kad Dievas yra "tas ir anas", tai tada galima kalbėti ar būtent toks Dievas egzistuoja, problema ne tame ar Dievas - Kūrinijos Šaltinis, Rojaus Tėvai egzistuoja - bet juos pažinti ir sužinoti kas tai yra. Panašiai ir su 'matrica' - nėra aišku kas tokiu žodžiu vadinama (bent man), ir ji paneigiama. Visai kaip ateistai paneigia Dievą nežinodami kas jis, ar bent nesugebėdami turėti daugiau fantazijos nei kas parašyta biblijoje. Tai norėtųsi tiesiog, kad prieš ką nors neigiant būtų aiškiau suformuluota kas būtent neigiama. Ir gal net ir neigti tada paprastesniais žodžiais, pvz kad "neegzistuoja šablonai kurie valdo žmonių gyvenimus, ir nusprendžia už juos ką nors", mažiau naudojant retai naudojamus ne taip visuomenei žinomus žodžius....

Beje matricos terminas naudojamas taip pat algebroje ir geometrijoje sprendžiant uždavinius. Tokie pamąstymai, kol kas tiek.

Vaidas
2012-09-29 14:00:53



Mielas Linai, ne, tu klysti. Būtent tam ir reikalingas dvasinis mokytojas, kad padėtų tau pamatyti ESMĘ, IR KAIP TAU ELGTIS GYVENIME, KAD NEŠVAISTYTUM TUŠČIAI ENERGIJOS IR LAKO.
Ne mokinys sudaro pamokų tvarkaraštį, bet MOKYTOJAS. Kodėl? Todėl, kad mokinys nemato ir nesupranta, kokių dalykų jam reikia mokytis, ir kokia šito mokymosi prasmė. O tu gyveni BE PRASMĖS, IR TIK VELTUI ŠVAISTAI LAIKĄ. O suprasti šito nesupranti, nes tik atsistojęs ant aukštesnio dvasinio laiptelio galėsi įvertinti MANO ŽODŽIUS, IR JŲ TIKRUMĄ BEI SVARBĄ. Šiandien tu negali būti mano mokinys, nes perdaug tavyje bujoja gyvulinis protas, kuris skuba daryti apibendrinimus net nesuvokdamas, kad labai greitai jie neteks savo prasmės. Tu tiesiog atspindi daugumą, kuri NENORI NUOŠIRDŽIAI MOKYTIS, NENORI ATRASTI ROJAUS TREJYBĘ SAVYJE IR GYVENTI ROJAUS TREJYBE VISŲ LABUI.
Tačiau vis tiek ir tu asmeniškai - kaip ir visi septyni milijardai dabartinių planetos žmonių - mano mokymų neišvengsi PO PRISIKĖLIMO. Bet kiek jau bus tavo tuščiai iššvaistyta laiko. Šitą tau parodys po prisikėlimo. Ir tau primins mano tau sakytus žodžius. O tavo dabartinis sprendimas tave patį nuliūdins, nes tu BIJAI ROJAUS TREJYBĖS ŠVIESOS, KAIP IR JOS PAČIOS POVEIKIO TAU.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2012-09-27 16:29:58




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal