Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Tėvo mokymas apie dvasinę būseną, 2012 11 14

Kada vakar grįžusi namo po darbo pagarbinau Rojaus Trejybę, po garbinimo ėmė lietis meilės kupinas mokymas iš Tėvo. Jis man kalbėjo apie dvasinę būseną, jos svarbą mūsų kasdienybėje. Kadangi neužsirašiau, tai po to paprašiau Tėvo dar kartą perteikti jį, kad užsirašyčiau ir jums įkelčiau forume:

„Mylima dukra, Aš esu Tėvas, visos kūrinijos Pirmasis Šaltinis ir Centras. Kada tu kreipiesi į Mane su nuoširdžiu prašymu, atverdama savo dvasią, tą pat akimirką tavieji meilės virpesiai pasiekia Mus Rojaus Tėvus, Tris Šaltinius ir Centrus. Kiekvienas tavo dvasios virptelėjimas Mus pasiekia, kaip ir kiekvieno kito Mūsų vaiko. Šitas gyvas ryšys, kurio dar tik mokotės, patirdami savo dvasine būsena, jus sustiprina ir nuramina, jus priartina prie Mūsų. Kiekviena įdėta pastanga pakylėja link Mūsų.
Mylima brangi dukra, įtikėjimo gelmė yra patirtinis dalykas. Kada daugiau ir dažniau dienos eigoje atsiveriate Mums Rojaus Tėvams savo nuoširdžiomis mintimis, tuo gilesnę dvasinę būseną patiriate savyje. O šita dvasinė būsena yra reikalinga jums, per ją Aš mokau kiekvieną jūsų gilesnio ir platesnio Manosios kūrinijos pažinimo, per šitą patyrimą Aš jums suteikiu tikrąją dvasinę išmintį, per jį stiprėjate savo fiziniu kūnu ir tvirtėjate dvasia. Ir kuo gilesnė ir dažnesnė meilės ir ramybės būsena jumyse, tuo aplinkos poveikis jūsų fiziniam kūnui ir dvasiai yra švelnesnis. Nes Aš per šią būseną iškeliu jus virš aplinkos tamsių žemo dažnio energetinių virpesių, kurie jus tiesiog apsupa, kad negalite laisvai judėti ir kvėpuoti, negalite veikti taip, kaip Aš sumaniau – su meile visų labui ir gerovei. Štai kodėl kiekvieną jūsų skatinu atsiverti Man ne tik giliau, bet ir dažniau, kad tamsios aplinkos poveikis nepaliestų jūsų su visa savo galia. Nes tik Manieji gyvi energetiniai virpesiai jį sumažina, nes Aš jus iškeliu virš jo.
Jūs patys negalite pilnai apsisaugoti nuo žemų energetinių aplinkos skleidžiamų virpesių, galiu tik Aš. Ir Aš jums siūlau Save, Savo pagalbą. Ir siūlau nuolat kiekvienam. Priimkite ją su meile, nebijokite.
Tik nuolat bendraudami su Manimi, patirdami dvasine būsena Mūsų Trijų buvimą jūsų viduje, galėsite atlikti teisingus veiksmus ir sprendimus savo gyvenime, kurie atitiks Mūsų valią. Tiesiog neteisingų sprendimų galimybė jumyse mažės, o ir pasekmės švelnės. Nes Aš negaliu sustabdyti kūrinijoje priežasties-veiksmo-pasekmės dėsnio veikimo. Bet išeitį jums siūlau, kad viską darytumėte su Manimi, net ir menkiausią jūsų supratimu veiksmą. Nėra mažų ir menkų darbų, nes jei taip mąstote, vadinasi dar nepatiriate Mūsų viduje taip, kad neliktų ir abejonės elgtis kitaip.
Aš kiekvieną link Savęs traukiu dvasine trauka. Kuo daugiau atsiveriate Mums, tuo labiau ją jaučiate savo viduje, tuo mažiau pajėgiate atsispirti. Nes Aš kiekvieną jūsų myliu absoliučia dvasine meile ir per šią dvasinę trauką siunčiu jums vienovę, gerovę, kad patyrę savo viduje imtumėte veikti kartu su Manimi visų labui, taip kaip Aš veikiu visų labui.
Tai, kad esate pačiame evoliucinio proceso pradžioje, būdami materialiais mirtingaisiais, nereiškia, kad negalite bendradarbiauti su Mumis ne tik šios planetos Urantijos labui, bet ir visos kūrinijos labui, ir būti pavyzdžiu visiems Mano vaikams visoje kūrinijoje. Jūs jau esate tuo pavyzdžiu savo nuoširdžiu dvasinės asmenybės atsiskleidimu, kuris kol kas dar tik bręsta, kaip gėlės žiedas brandina savo pumpurą, bet tai gyvas procesas. Ir jis vyksta jūsų kiekvieno ir visumos labui per jus, Mano pačius mylimiausius vaikus, materialius mirtinguosius.
Todėl dvasinės būsenos gelmė tik liudija jūsų gyvo ryšio su Mumis kokybę. Atsiverkite Mums dar giliau ir pamatysite, kokie nuostabūs patyrimai ir iššūkiai jūsų laukia. Ir visi jus ugdantys ir brandinantys. Nėra neįveikiamų iššūkių, yra tik nepakankamai atvertas jūsų vidus Mums, Mano mielieji. Tad atverkite jį dar plačiau, kad Manoji meilės srovė kaip plati upė įsilietų į jus, užlietų jus.
Ir šita Manosios gyvos energijos tėkmė yra nenutrūkstama. Ja Aš maudau visą kūriniją. Visą ir visus iki vieno.“

Ačiū tau mylimas Tėve už mokymą.
2012 11 14

Su meile,
Jurgita

Jurgita
2012-11-15 20:39:19

Komentarai

Šitas kelias, kurį mums visiems suteikė Rojaus Trejybė, yra gyvas ir vienintelis tikras patirtinis kelias. Kito kelio nėra ir nebus. Dabar jis prasideda nuo mūsų, mirtingųjų žmonių, todėl esame tikrai laimingi, kad galime patirti tokį atradimą – patirti Rojaus Trejybę savyje, kad galime patirti meilę, giluminę ramybę, palaimą, sveikatą, energiją, tikslą gyventi, dvasinį žinojimą, įžvalgą, išmintį, apie ką anksčiau ir aš neturėjau jokio supratimo, kol nepatyriau mano dvasios pabudimo. O atsivėrimo Rojaus Trejybei procesas yra gyvas ir realus, su niekuo nepalyginamas, bet ilgas. Jo pradžia yra čia Urantijoje būnant mirtingaisiais žmonėmis, ir prasitęs per visą amžinybę, mums tampant amžinąja dvasia, keliaujant iš pasaulio į pasaulį per visą Orvontono supervisatą, per Havoną, kol pasieksime Rojų ir stovėsime Rojaus Trejybės akivaizdoje. Bet net ir ten mūsų kelias nesibaigia, nes tapę ištobulintais mirtingaisiais ir įgiję didelį patyrimų bagažą, vėl mūsų lauks nauji dar nepatirti iššūkiai ir patyrimai, ir Rojaus Trejybė kaip Trys Šaltiniai ir Centrai atsiskleis dar giliau, dar gražesniais atspalviais ir niuansais. Tuo ir įdomus šis kelias, nes jame nėra monotonijos, ir niekad nebus, o jo gyvumą galime pasitikrinti savyje. Kokia būsena gyvename nuolat? Ar vadovaujamės vien tik savo žmogiškuoju protu iš paskutiniųjų besistengdami išspręsti mums iškilusias problemas, ar į pagalbą pasitelkiame Rojaus Tėvus, Jų siūlomą Apvaizdos pagalbą, kad galėtume jas išspręsti pajausdami išmintingą sprendimą savo viduje bei suteikiamą išorinę pagalbą. Mes turime laisvą valią, bet ar ją panaudojame išmintingai? Jei pasirenkame kiekvieną veiksmą pašvęsti Rojaus Trejybei, pakviečiant Ją bendradarbiauti kartu, tai jau liudija mūsų dvasinės asmenybės atsiskleidimą ir išmintingą sprendimo įgyvendinimą, pasireiškiant dvasiniam protui, nes tik toks sprendimas yra išmintingas. Juk neprotinga veikti priešingai, vadovaujantis tik žmogiškuoju protu, nes mes nuolat esame Rojaus Trejybėje, mes niekur nė akimirkai negalime ištrūkti iš Jos gyvo glėbio, kurį galime pajausti tik per nuoširdų atsivėrimą, kada savo mintimis Jai išsakome viską, kas glūdi mumyse, kas trukdo mums jaustis laimingai ir ramiai. Ir šitaip atlikdami kiekvieną veiksmą, mes tuo pačiu jį atliekame visumos labui, nes iš mūsų pasklindantys gyvi meilės energetiniai virpesiai apramina aplinką.
Kada aš kiekvieną rytą važiuoju į darbą, aš pagarbinu Rojaus Trejybę ir pakviečiu bendradarbiauti kartu, nes noriu patirti Jos buvimą savyje, nes noriu veikti su Ja, nes man labai gera patirti meilės, ramybės ir tvirtumo būseną. Tuomet ir darbas sekasi daug sklandžiau, daugiau ramybės viduje, o ir vakare nejaučiu tokio nuovargio, apie kokį kalba kiti žmonės. Bet net ir nuovargio jausmą galima ištirpinti, tiesiog reikia giliau atsiverti. Kada vieną vakarą važiavau autobusu namo ir jaučiausi truputį pavargusi, tiesiog ten pat pagarbinau Rojaus Tėvus ir paprašiau kad ištirpintų nuovargį, kad grįžčiau po darbo kupina jėgų. Ir ką jūs manot, aš pajutau mane užliejančią galingą meilę ir energiją, kuri tikrai ištirpdė mano nuovargį ir ėmiau jausti jėgų antplūdį, norėjosi šypsotis ir džiaugtis, nes būsena viduje kardinaliai pasikeitė, nei buvo prieš tai. Taigi štai kaip svarbu gilinti gyvą ryšį su Rojaus Trejybe, kaip svarbu Ja pasitikėti, nes pasitikėjimas įtvirtinamas tik per patyrimus, bendradarbiaujant kartu visose situacijose.

Taigi nebijokime įsileisti Rojaus Trejybės į savo gyvenimą. Jos dėka keičiamės iš vidaus, bet ta transformacija mūsų pačių ir tuo pačiu visumos labui. Keičiuosi aš, keičiasi kitas dvasios brolis ar sesė, taip pamažu keičiasi visa žmonija – per kiekvieno iš mūsų gyvenimą su Rojaus Trejybe, nušvisdama dar neregėta dvasine šviesa.

Su meile,

Jurgita
2012-12-01 22:06:37



Miela Jurgita , aš šimtu procentu pritariu tavo mintims ir žodžiams . Aš ir Algimanto mintims ir žodžiams pritariu ir manau , kad jie yra didelė dvasinė šviesa . Aš tikrai neabejoju jūsų minčių šviesa .

Tačiau visa tai , tik labai gražus dvasinis teorinis mokymas . Manau , kad jis žmonijai tikrai reikalingas , na mūsų Lietuvai tai tikrai .
• O kaip su praktika , kaip su realybe ? Kaip praktiškai kurti tokią visuomenę ?
• Pamodeliuokime tokią situaciją . Štai tu siekdama pačios ryškiausios šviesos išskleidimo čia , šiame planetos užkampyje LIETUVOJE , kandidatuoji į seimą ir sėkmingai esi išrinkta . Formuojant ministrų kabinetą pasakai tokią šviesią kalbą , kad visi tik sumirksi ir nutyla , o po trumpos pauzės , visi vienbalsiai tave išrenka į ministrų Pirmininko postą . Dabar tu džiaugiesi ir supranti , kad tau duota neeilinė galimybė keisti pasaulį , keisti gyvenimą Lietuvoje , kurti Rojaus Trejybės šventyklas , mokyklas , pakeisti visą politinį ir dvasinį klimatą .
• Nuo ko pradėsi ?
• Nuo kurio ministro pradėsi ir su tuo susijusių visų ministerijos darbuotojų , kurie per dvi tris savaites patikėtų tavimi ir taptų nuoširdžiais tavosios rekonstrukcijos rėmėjais ir šalininkais ?
• O kaip bus su kitomis ministerijomis ?
• Ar pavyks visas pritraukti naujai įdėjai ?
• Įsivaizuokime , kad idėjiškai viskas pavyko. O kaip bus su Lietuvos verslo ir bankinėmis struktūromis , juk jos turi sutartis su viso likusio pasaulio agresyviausiomis kapitalistinėmis , siekiančiomis tik pelno sau , verslo ir finansų struktūromis .
• Jeigu Lietuvos verslininkai nesugebės išeiti į pasaulines rinkas , tai netekės ir pelnas į jų kišenes , o tuo pačiu jie nemokės ir pelno mokesčių Lietuvos valstybei . Jeigu tavo vyriausybė nesurinks mokesčių , tai kaip išmokėsi atlyginimus ; mokytojams , teisėjams , policijai , gydytojams , ugniagesiams , pensininkams ir visiems kitiems varguoliams , kurie ištiesę rankas, tūkstančiais stovės prie seimo rūmų .
• Jie neduos ramybės tau nei dieną nei naktį , nes tikėsis ryškaus savo gyvenimo pagerėjimo , kadangi valstybė bus valdoma labai , labai , labai ryškios šviesos ministrų Pirmininko.
• Ar sugebėsi tu , per 4 metus , pakeisti visą ekonominę , bankinę , švietimo ir gydymo sistemą ? Ar rasi laiko ateiti į Rojaus Trejybės šventovę ? Ar tavo ministrai ras laiko tave lydėti ir tuo pačiu tikėti ?
• Todėl aš visada sakau sau : Emili , kaip lengva mylėti tėvynę , kaip lengva mylėti kūriniją , tačiau nepaprastai sunku mylėti savo artimą , kuris priešingas tavo vidiniam pasauliui , o dar sunkiau mylėti savo priešus , kurie iš vis nenori jokio kontakto su tavimi .
• Tai tiek pamąstymų . Tikiu , kad tau viskas pasiseks ir pasieksi tai , ko dar niekas nepasiekė . Su meile

emilispetras
2012-11-30 19:56:46



Taip, visa kūrinija užpildyta gyvais energetiniais virpesiais, jie pasklinda iš Rojaus Trejybės – visos kūrinijos Šaltinio ir Centro. Tik Ji išspinduliuoja pačius tyriausius aukščiausio dažnio energetinius virpesius. Jie lygiai taip pat pasiekia ir mūsų planetą Urantiją. Atitinkamo dažnio virpesius spinduliuoja kiekvienas žmogus, tik jų dažnis, jų kokybė priklauso nuo asmens gyvo ryšio su Rojaus Trejybe. Taigi kuo nuoširdžiau, giliau pastoviai bendraujame su Ja, tuo labiau prisipildome pačių tyriausių ir meilės kupinų virpesių, kurie ir keičia viską žmoguje. Pirmiausia keičiasi mąstymas, aplinkos teisingas suvokimas ir vertinimas, vat tada ir pasimato, kad aplinka nėra rožėmis nuklotas sodas, o tamsi, gūdi ir šalta. O per gilėjantį atsivėrimą pastoviai gilėja dvasinė įžvalga ir tuo pačiu atsiranda dvasinis jautrumas aplinkai, kokio anksčiau niekada nebuvo iki tol, kol nebuvo gyvo įtikėjimo viduje. Tik gyvas nuolatinis ryšys su Rojaus Trejybe leidžia pamatyti, pajausti tuos tamsius aplinkos virpesius, kurie ima labai kontrastuoti su patiriama viduje dvasine meilės ir ramybės būsena. Tačiau kiti žmonės šito nepatiria, nes jiems tai įprasta terpė, įprasta aplinka, nes jie skleidžia tokius pat žemus virpesius iš savo užterštos pasąmonės ir sąmonės. Galite paklausti iš kur jie? Pavyzdžiui, per televizorių pažiūrime kažkokį filmą, kuriame rodomos smurto, neteisybės ar kitokios scenos, jos iškart fiksuojamos mūsų pasąmonėje ir ten nusėda, tuo pačiu prisigeriame lyg kempinė tokių pat virpesių, kurie atitinka tas rodytas scenas. O ką jau kalbėti apie per žinias rodomas kriminalines naujienas, žmonės gyvena meluodami, žudydami vienas kitą tiek psichologiškai, tiek fiziškai, jausdami nuolatinį nepasitenkinimą tai savimi, tai savo artimuoju, patirdami skausmą. Visi šie potyriai ir dar daugiau ir užlieja visus iki vieno, apsupa, kad nė nepajuntame iš karto, tik po kurio laiko pasimato rezultatas, kai kūną ima kankinti negalavimai, nuotaikų kaita, nerimas, baimė. Bet tik Rojaus Trejybė savo meilės energetiniais virpesiais iškelia savo gyvą vaiką virš tų visų aplinkos tamsių virpesių, kad jie nepaliečia jo taip galingai. Jie nuramina vidų ir užlieja meile, kad norisi ir kitus apkabinti, norisi paguosti, patiriama viduje meilės banga užlieti. Tai per maldą tai ir darome – dvasine meile apkabiname visą kūriniją, ne tik šią planetą, kada susirenkame gyvojoje Rojaus Trejybės šventovėje.
Tiesiog žmogus negali pajausti tų žemų energetinių virpesių tirštumo be gyvo įtikėjimo savyje, nes juos jaučia pabudusi mūsų dvasinė asmenybė. Juk ar tai, kas dabar vyksta pasaulyje, yra normalu? Ar karas Sirijoje ir Izraelyje yra normalu, ar potvyniai Panamoje ir kitose pasaulio vietose yra normalu? Ar apgaudinėti, meluoti, kentėti, nerimauti, bijoti, nekęsti, kenkti savo kūnui vartojant alkoholį ar tabaką, gyventi be Kūrėjo savyje yra normalu? Žvelgiant sudvasintu protu, kurį brandina įtikėjimas, tai nėra normalu, nes taip nėra sumaniusi Rojaus Trejybė, kad vyktų toks chaosas visuose pasaulio kampeliuose koks vyksta dabar, juk tereikia apsižvalgyti ir patyrinėti aplinką, viskas matyti kaip ant delno.
Štai šis Tėvo mokymas ir yra apie tai, kad tik dažnesnis ir gilesnis kasdienis atsivėrimas Rojaus Trejybei pakylėja žmogų, atgaivina, sustiprina, iškelia į viršų, kad šis imtų mąstyti ir veikti būtent taip, kaip Ji yra sumaniusi, o ne taip, kaip pats žmogus galvoja savo materialiu žmogiškuoju protu, kuris nėra pratintas prie gyvos dvasinės šviesos, todėl jos ir nepatiria nei savyje, nei kituose, niekur. O jei ir patiria ramybę, meilę, tai ji sąlyginė, nes pasitaikius bet kokiai neramiai situacijai viskas išgaruoja, nes nėra tvirto dvasinio pagrindo po kojomis. Taigi atsakymas į visus klausimus ir yra vienintelė išeitis visai žmonijai – atrasti Rojaus Trejybę savyje ir pradėti bendradarbiauti su JA visur ir visada visų labui ir gerovei, nes tik tokiu būdu aplinka tikrai sužydės nuostabiais tiek dvasiniais, tiek fiziniais neregėto grožio žiedais.

Su meile,

Jurgita
2012-11-29 22:16:41



Kai žmogui pasakai , kad daugelis reiškinių yra labai paprasti ir aiškūs , tada jam kyla įtarumas , kad čia kažkas ne taip . Taip negali būti , per daug viskas paprasta . Duokite man sudėtingą sistemą , duokite man sudėtingą veiklą , štai tada aš būsiu laimingas ir darysiu prasmingus dieviškus darbus .

Tačiau , iš tikrųjų , visų didžiausias ir prasmingiausias darbas tai pažinti save , dirbti su savimi ir išgelbėti save kaip sielą asmenybę . Pažinti save , pamilti save - džiaugtis savo buvimu pasaulyje . Ir ką tu bedarytum , ir kaip tu begyventum , yra svarbiausia tai , kad mes visi , tu ir aš , kasdieną skleistume gerumo jausmą ir džiaugsmą , visu protu ir visa širdimi , į šitą šalia esantį pasaulį .

Ir visai nereikia tų grandiozinių darbų , ir visai nereikia įspūdingų šventinių paradų . Aišku gerai turėti kokią gražią mūrinę šventovę su savo katedra , tačiau jeigu tu jos neturi , jeigu aš jos neturiu , tai prisiminkime , kad patikimiausią ir realiausią šventovę mes turime savo viduje . Tai pati realiausia šventovė , nes tai mes ir esame ta tikrovė , o toje tikrovėje šviečia išpuošta mūsų šventovė .

Tereikia tik ją prižiūrėti ir puošti , tereikia nuolatos joje apsilankyti su malda dėl šio pasaulio, ir Dievą Tėvą garbinimo malda . Tai patys gražiausi brangakmenys puošiantys šia šventovę . Ir kai išmoksime save prasmingai mylėti , ir kai išmoksime save prasmingai pažinti , tai ir kiekvienas mūsų žengtas žingsnelis per šią žemę , bus pilnas prasmės , laimės ir pasitenkinimo , bet kokia veikla ir bet kokia gyvenama vieta , šiame pasaulyje .

emilispetras
2012-11-27 00:24:17



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal