Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Tėvo mokymas apie Naujųjų Metų šventimą, 2006 01 02

Mielieji, siūlau jums pamąstyti ties Tėvo mokymu apie Naujųjų Metų nuolatinį ŠVENTIMĄ.
Šito mokymo nesuradau nei mūsų Forume, nei atskirame Tėvo-Rojaus Trejybės Asmenų mokymų puslapyje, nors jį gavau iš Tėvo prieš ketverius metus.
Tad talpinu šį mokymą suradęs savo archyve dabar ir Forume.
Šis mokymas taip pat jau parodo ir mūsų dvasinį AUGIMĄ, nes per šį laiką Tėvas-Rojaus Trejybė mus jau moko - IR MES JAU TĄ PATYS PATIRIAME - kad mes Tėvui NE TARNAUJAME, kaip dar yra sakoma šitame mokyme, bet DRAUGE SU ROJAUS TREJYBĖS LYGIAVERČIAIS ASMENIMIS KURIAME GĖRĮ IR ESAME SU JAIS GĖRIO BENDRAKŪRĖJAI.
Mes jau seniai pajutome ir PATYRĖME, IR PATIRIAME, jog nesame Tėvo TARNAI, bet esame Tėvo SŪNŪS ar DUKROS. O jau daugiau negu prieš metus mes gavome ir tokį mokymą, kad mes turime BENDRAKŪRĖJŲ SU ROJAUS TREJYBE STATUSĄ.
Tačiau dėl to šis Tėvo MOKYMAS nė kiek neprarado savo svarbos ir prasmės. Būtent dėl to jį ir siūlau jūsų dėmesiui.
KAI KURIEMS IŠ JŪSŲ telieka vietoje TARNAVIMO TĖVUI teiginio skaityti, jog tai yra mūsų BENDRAS SU TĖVU GĖRIO KŪRIMAS.
O ne URANTAMS tai net ir TARNAVIMAS TĖVUI dar bus visiškai artima ir priimtina mūsų veikimo samprata.
Telydi jus ramybė.
Su brolišką meile,
Algimantas
-------------
Minties Derintojo, Dievo Tėvo dvasios, 2006m. sausio 02 dieną, vidurdienį, paklausiau apie Naujųjų Metų šventimą, kada liejasi fejerverkų ugnys ir garsai. Bendravau anglų kalba, kaip dažniausiai ir bendrauju.
Minties Derintojo mokymą išverčiau į lietuvių kalbą 2006-01-03.
* * * * * * *
Mano mylimas sūnau, Manojoje visatoje nėra skirtumo tarp Naujųjų Metų ir Senųjų Metų, Aš esu aukščiau laiko.
Bet laiko ir erdvės visatose, Mano tvariniai veikdami turi atsižvelgti į laiką, kad užmegztų ryšį tarpusavyje, kad suprastų, ir būtų suprasti.
Štai kodėl jūs pradedate savąją karjerą link Manęs, iš esmės, atgal namo, evoliucinių kopėčių pačioje apačioje, kur yra pats lėčiausias laiko srovės tekėjimas, nes jums reikia žinoti viską, patirti viską – nuo apačios iki viršaus – kad būtumėte ištobulinti.
Bet Naujųjų Metų šventimas, kaip tokios tradicijos laikosi mirtingieji, neturi nieko bendro su laiku. Tai įvairių epizodų ritualinis pakartojimas tam, kad pradžiugintų širdį.
Kadangi jūs visi esate Mano augantys vaikai, tai jūs gerai žinote, kad verta laikytis visų tradicijų, kurios vysto jūsų tikrąjį aš, kuris yra jūsų materialaus apvalkalo viduje, ir kuris nėra pats tas materialus apvalkalas.
Taigi, jeigu jūsų akys mato nuostabius ir spalvingus fejerverkus ir jūs jaučiatės dėl šito laimingi taip, kaip yra laimingas mažas vaikas, tuomet jūs tampate tikrai nuoširdūs kaip vaikai.
Bet jeigu šitoji laimė mažam vaikui yra reali, tai ji yra dirbtinė jums, nes jūsų protas suvokia daug daugiau negu mažo vaiko protas. Vaikas fejerverkų liepsnas priima už gryną pinigą ir dėl to jis jaučiasi nuoširdžiai laimingas, o jūs esate laimingi dėl to, kad matote ir jaučiate permainą, palyginus su įprasta kasdienybe.
Bet jeigu jūs fejerverkų spalvas priimtumėte už gryną pinigą, tai reikštų, kad jūsų protas jus klaidina, nes jūs gerai žinote, jog šitas spalvingas vyksmas yra skirtas tik labai trumpai laiko akimirkai ir jūs negalite sureikšminti šito praeinančio įvykio kaip tvirto pagrindo, į kurį jūs galėtumėte atsiremti patirdami nuolatinę laimę.
Dėl to, ieškokite tvirto ir ilgalaikio pagrindo kiekvienas savo viduje, kadangi Aš jus apdovanojau nuolatiniais dvasiniais fejerverkais kiekvieno iš jūsų viduje, ir kada juos atrasite, tada suvoksite, koks yra MILŽINIŠKAS skirtumas tarp tokių Naujųjų Metų fejerverkų, kuriuos sugeba pastebėti jūsų materialaus apvalkalo akys, ir jūsų vidinio matymo, kad patirtumėte dvasinę palaimą, kuria Aš jus užlieju, kad vystyčiau jus iš vidaus.
Aš išdėstau didžiulius savosios meilės fejerverkus jūsų sielos viduje, kad jie šviestų fejerverkais-darbais jūsų sielos broliams, kada jūs kasdien, ir tyliai, tarnaujate Man. Stenkitės pamatyti Mano dvasinius fejerverkus ir vadovaukitės jų spalvingomis šviesomis, kurios suteikia jums laimę ir energiją kasdien, šituo, paversdamos kiekvieną dieną Naujųjų Metų šventimo diena DVASIOJE. Tai suteikia daug didesnį atpildą jūsų sielai negu Naujųjų Metų materialus šventimas, nors tam jūs vis dar suteikiate per daug svarbos.
Laikas, kaip toks, yra tiktai priemonė perteikianti ir sujungianti skirtingus įvykius erdvėje, bet kiekviena laiko ir erdvės sankirta tam tikrame taške nėra reikšminga. Reikšminga yra tai, KAIP šitie tarpai tarp taškų yra užpildomi PROCESE, nes kiekvieną tvarinį vysto būtent PROCESAS, o ne taškas kaip toks; tvarinio charakterį grūdina būtent šito taško siekimas, o ne pasiektas taškas, nors jis ir gali būti labai aukšta viršūnė.
Dėl to, net ir kas susiję su materialiais fejerverkais, jūs augate jų parengimo proceso metu, o ne juos stebėdami, nes fejerverkų parengimo procesas yra grindžiamas jūsų MOTYVAIS. O būtent MOTYVAI atspindi jūsų CHARAKTERĮ. Tuo labiau mano dvasinėje šeimoje, kurioje augimo procesas yra nesustabdomas ir amžinas, net ir laiko ir erdvės visatose.
Dėl to, siekite viršūnių, bet nepaverskite jų savojo gyvenimo vieninteliu tikslu, nes neturi būti šitaip. Nusistatykite sau kokią nors viršūnę, bet sodriai MĖGAUKITĖS JOS PASIEKIMO PROCESU susikoncentruodami ties kiekvienos akimirkos veikla ir stebėkite savo motyvus, kad jie visada būtų Mano labui, Manosios kūrinijos labui, o šituo pačiu visuomet bus ir jūsų, kaip pilnateisio Mano šeimos nario, labui.
Jūs gerai darote, kad į Mane kreipiatės pagalbos, bet jūs taip pat turėtumėte pradėti vaikščioti savarankiškai ir patys, iš visų jėgų stengdamiesi sulieti savo valią su Manąja.
Kada kartą pradėsite šitą praktikuoti, tada palaipsniui, labai lėtai, taip pat proceso metu, staiga jūs tikrai suvoksite, kad Naujųjų Metų šventės fejerverkų būtinybė išgaravo, jus paliko iš viso. Bet jūs neliekate tušti, nes vietoje šito esate pripildyti Mano dvasinio turinio – Manosios MEILĖS – kas paverčia visus kitus reginius ir garsus jūsų materialioms akims ir ausims nebereikalingus, nes jūsų dvasinės akys ir ausys yra išvystytos taip stipriai, kad jos pradeda matyti ir girdėti tokius dalykus, kurių anksčiau nepastebėdavo, nes per daug pabrėždami išorinius viliojimus jūs negalėjote siekti užtektinai stipriai vidinių ir dvasinių viliojimų, kuriuos Aš parengiau kiekvienam iš jūsų.
Kuo daugiau jūs susitelkiate ties tuo, kas yra išoriška, tuo mažiau jūs matote tai, kas yra viduje, ir tuo mažiau jūs jaučiate nuolatinę palaimą ir laimę, ir atvirkščiai.
Mano viliojimai jums yra sudėti į kiekvieno iš jūsų vidų augančiu būdu. Kuo daugiau laiko jūs praleidžiate su Manimi, tuo didesnį dvasinį atpildą gaunate iš šitos komunijos, kuo didesnį atpildą jūs pasiekiate, tuo labiau jūs Manimi pasitikite, kuo labiau Manimi pasitikite, tuo labiau Mane mylite, kuo labiau Mane mylite, tuo daugiau Man tarnaujate, kuo daugiau Man tarnaujate, tuo daugiau pastebite tokių vietų, kuriose galite pridėti savo ranką tarnaudami savo sielos broliams, kuo įžvalgesni tampate, tuo mažiau susitelkiate ties Naujųjų Metų šventės fejerverkais.
Jūs visi esate Mano vaikai ir Mano Meilė yra kiekvieno iš jūsų viduje. Džiaukitės gyvenimu ir bet kokios šventės šventimu iš visos širdies ir ką bedarydami būkite Mano nuoširdūs vaikai.


Algimantas
2009-12-29 19:24:37

Komentarai

Mielieji, iškeliu į viršų Tėvo mokymą apie mūsų dabartinį Naujųjų metų šventimą (Rojaus Trejybė,Akimirkos Amžinybė, 043). Jis man buvo perduotas prieš septynerius metus, tačiau per šį laiką žmonija ne apaugo, o dar labiau degradavo.
Tuo tarpu į šviesą vis stipriau, vis drąsiau žengė urantai. Būtent jie ir sudaro žmonijos gyvąją DRUSKĄ, kuri ir suteikia SKONĮ visiems žmonėms.
Ir tikrai džiaugiuosi, matydamas, kaip pasikeitė urantų gyvoji komunija su Rojaus Trejybe, kaip jie vis su gilesne kosmine įžvalga mato ir savo aplinką ir tolimesnę brolystės perspektyvą. TODĖL VISIŠKAI NATŪRALU, kad vis daugiau urantų nustojo švęsti materialias ir beprasmes šventes, kurios taip stipriai peršamos tiek dvasiškai aklos bažnyčios, tiek dvasiškai aklų politikų, tiek dvasiškai aklų verslininkų, o vis giliau atsiveria Rojaus Trejybei, ir patys patiria vidinius dvasinius GYVOSIOS MEILĖS IR ŠVIESOS fejerverkus, kuriuos VISIEMS suteikia Rojaus Trejybė NUOLAT, kada tik mes būname gyvam, ryšyje su Rojaus Trejybe, nesvarbu ką bedarydami - GARBINDAMI ROJAUS TREJYBĘ, MELSDAMIESI JAI, VEIKDAMI DRAUGE SU JA VISŲ LABUI, AR STUDIJUODAMI JOS APREIŠKIMUS.
Ir šitą daryti aš raginu visus vis aktyviau.

TIK ŠITOKIU KELIU ATEINANČIOS KARTOS NUSTOS SAVE APGAUDINĖTI NEGYVAIS BLIZGUČIAIS, O PRADĖS GYVENTI GYVĄ GYVENIMĄ, JAI SUTEIKTĄ ROJAUS TREJYBĖS
Telydi jus ramybė.
Su obrliška meile,

Algimantas
2013-01-01 11:24:50



Pats mačiau kaip sulaukiant du tūstanųjų metų,keletą minučių po 24h iš paledžiamos raketos mirtinai buvo nušauta moteris. Šovė iš kitos upės kranto,tikriausiai alkoholio padauginęs vyras. Kad ir kaip žmonės bandė užgesinti liepsnojančią raketą moters krutinėje, pastangos buvo bergždžios, raketa degė tol, kol sudegė. Kol atvažiavo greitoji pagalba moteris buvo mirusi. Moteris tikriausiai atėjo pažiūrėti fejerverkų, nenujausdama, jog po keletos minučių jai teks atsisveikinti su šiuo pasauliu.

Fredas
2011-12-29 16:52:53



Mielieji, vėl iškeliu jums Tėvo mokymą apie Naujuosius metus, nes vėl žmonės ruošiasi juos švęsti, vėl skaičiuoja per metus uždirbtą pelną ar patirtas skolas, tarsi po TARIAMAI STEBUKLINGO paskutinės vidurnakčio sekundės KAŽKAS BUS NAUJA, KITA. Ne nebus nieko naujo, nieko KITO, nes bus pridedamos tokios pačios - tik jau kitos - sekundės, kaip ir iki tol buvo pridedamos milijardus metų skaičiuojant laiką mūsų samprata.
Štai kodėl tik DAR ILIUZIJOJE TEBEGYVENANTYS IR ŠVENČIA NAUJUS METUS TARSI JIE BŪTŲ TIKROVĖS ATSPINDYS.

Ne, mano mylimieji, tikrovės atspindys esame kiekvienas iš mūsų tiek, keik esame savo VIDUMI, SAVO PASIEKTA BŪSENA SUSILIEJĘ SU TĖVU-ROJAUS TREJYBE IR PER VISĄ METŲ LAIKĄ - 365 AR 366 DIENAS BENDRAI KURIANTYS SU ROJAUS TREJYBE GĖRĮ IR ŠVIESĄ SAVO APLINKOJE VISŲ LABUI IŠ MIELĖS IR LAISVA VALIA.

Per šį laiką mes - urantai - ūgtelėjome dar labiau ,todėl mums jau tapo įprasta ne tik vartoti vietoje tarnavimo aukštesnę sampratą, kuri pažymi mūsų veikimą drauge su Rojaus Trejybe kaip BENDRAKŪRĖJAI - GĖRIO IR ŠVIESOS BENDRAKŪRĖJAI SAVO APLINKOJE IR NET VISOJE PLANETOJE, IR KŪRINIJOS DVASINĖJE ŠEIMOJE, bet taip pat vietoje SIELOS BROLIAI IR SESĖS, VIETOJE SIELOS vartoti DVASIOS terminą, nes mes ir esame ne sielos, bet dvasios - nes esame ASMENYBĖS, KURIOS VISOS YRA AMŽINOS IR DVASINĖS, TUO TARPU SIELA YRA TARPINĖ ASMENYBĖS PAKOPA Į AMŽINOS ASMENYBĖS STATUSĄ DVASIOJE.

Todėl analizuodami šį Tėvo mokymą padarykite pataisymus tokius, kad save vadintumėte DVASIOMIS, o ne SIELOMIS, ir ne tarnaujančiais, bet KURIANČIAIS DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE VISŲ LABUI.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2011-12-29 11:59:10



Praėjo penkeri metai nuo šito Tėvo mokymo priėmimo per 2006 metų Naujuosius metus. Kiek per šituos penkerius metus paaugote savo dvasiniu ūgiu, ar ir toliau tebešvenčiate Naujuosius metus kaip BEPRASMYBĖS ŠVENTĘ taip ir nepažengę nė per nago juodymą į priekį.
Pamąstykite ir aukite drąsiai ir ryžtingai su Rojaus Trejybe VIDUJE.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2010-12-27 14:08:14



Iš tikro dauguma žmonių švenčia šventes taip, kaip juos mokino jų tėvai ir seneliai. Labai sunku žmonėms persiorentuoti į kitokį mąstymą, nes šito negauna savoje aplinkoje. Gyva Rojaus Trejybės religija dar labai labai nauja ir ją ima atrasti tik vienetai, ne todėl kad ji neprieinama, o todėl kad dar labai mažai ieškančių. Bet tiems atradusiems reikia daug kantrybės ir vadovaujantis Rojaus Trejybės išmintimi, tiesiog skleisti pamažu gaunamą tiesą ir šviesą. Reikia įdėti pastangų, o be jų vyksmo nebūna...
Tik atradę Rojaus Trejybę savy žmonės gali padėti suvokti kitiems, jog šventimas švenčių nėra prasmingas kaip toks, koks vyksta dabar. Pradžiai užtektų pakeisti požiūrį į šventimą, kokybiškiau praleisti šventines dienas bendraujant ir dalinantis patyrimais. Greito rezultato nebūna, o jo norėti ir nereikia. Reiktų pamažu siekti norimo tikslo mėgaunatis pačiu procesu, kaip pataria ir Tėvas.
Ir tik patys kiekvienas bendraudami su Rojaus Trejybe kasdien, prisipildydami jų dvasinėmis dovanomis, suprasime kaip turime gyventi, suvoksime prasmę gyvenime, pajusime kaip galima gaunama išmintimi dalintis su kitais žmonėmis, nieko nežinančiais apie Juos. Sunkumai visada kyla praktiniame žengime, nes mūsų neištobulintos savybės o ir gyvulinio proto įsiviešpatavimas morontinio proto atžvilgiu apsunkina mūsų kaip nuostabių tobulų asmenybių pasireiškimą, juk tokius mato mus kiekvieną Rojaus Tėvai. Linkiu tik nuoširdumo ir atviro ryžto kiekvienam žengiančiajam :)

Jurgita
2010-01-01 18:39:40



Materija cikliska.Yra paprasiausia zmogiska koncentruotis i pabaigos-pradzios sandura

Jevlampijus
2010-01-01 17:53:53



Manau žmonės švenčia taip kaip švenčia - taip kaip sugalvoja ar nusprendžia taip kaip suvokia ir suvokia kokrečiu momentu... o blogai ar gerai ne manau, kad teisinga būtų taip sakyti, nes ar tikrai mes žmonės broliai ir seserys turime teisę kritikuoti kitus brolius ir seseris?... o Tas Kas tikrai manau turi šią teisę niekada nepeikia ir nebara savo mylimų vaikų, NES JIS MYLI BEGALINE MEILE VISUS...
Ir dar nemanau, kad peikimas / prikaišiojimas / barimas - tai pats geriausias būdas pateikti žmonėms, kad dvasinės vertybės yra svarbesnės už materialius, nes mane asmeniškai tai barimai / peikimai / raginimai daryti tą ar aną atstumia... nes aš pats esu savo likimo / gyvenimo / tobulėjimo kalvis...
Dėl greito rezultato siekimo - mano nuomone siekti to rezultato galime tokiu greičiu kokiu norime, nes juk mes patys esame šio proceso šeimininkai - kuo greičiau įtikėsime, kad tai ko norite jau turime - tuo greičiau tai ir išsipildys arba mes patys įtakojame ir laiką, nes nėra kažkokių standartų/normatyvų, kuriuos tikslinga būtų naudoti visiems žmonėms vienodai... Greitas rezultatas tikrai būna - esu tai patyręs asmeniškai - bet ar jis bus ar ne tai mūsų rankose arba greičiau materialiuose (gyvuliniuose) protuose, kuris ir yra pagrindinis stabdis, todėl kaip filme "Matrica" yra žodžiai "išlaisvink savo protą" bei PATIKĖKIME, kad neįmanomi dalykai yra įmanomi, o Tėvas visada su mumis ir išpildys mūsų norus, kuriais įtikėsime...

Linas J
2010-01-01 19:18:58



Tėvo mokymas apie religinius ritualus, perteiktas Dievo Tėvo ir Jo Sūnaus Jėzaus šventovėje per pamaldas Velykų išvakarėse, 2008 03 22

Tėvo mokymas apie religinius ritualus, perduotas 2008 kovo 22 dieną Dievo Tėvo ir Jo Sūnaus Jėzaus šventovėje per pamaldas Velykų išvakarėse.
-----------------------------------
Tėvas: Mano mylimi vaikai, visos jūsų religinės šventės turi prasmę tik tada, kada jūs bendraujate su Manimi gyvai.
Religinė vertė yra tik tada, kada jinai jus paverčia gyvais šitos religijos nešėjais.
Jeigu jūs nešate religiją atsivėrę Man, šitoji religija tampa taip pat gyva, koks esu gyvas ir Aš.
Kiek jūs nuo Manęs nusigręžiate, bet nešate tik patį ritualą, tiek šitoji religija ir verta ritualo, nes joje stinga Mano meilės virpesių, kuriuos jaustų atsivėrusi siela.
Dėl to Mano vaikai, kurie pranoksta ritualą, net ir tie, kurie suvažiuoja, kad atliktų ritualą, tokie, atsivėrę Mano vaikai, ima patirti Mano meilės virpesius ir palaipsniui jiems atpuola ritualo prasmė ir vertė. Jie pranoksta šitą ritualą. Jie perauga jį.
Ir tada jiems iškyla didžiulis skausmas, kaip prisiderinti, kada kiti švenčia, pasinaudodami vien tik išoriniu ritualu, daugybę religinių švenčių.
Ir kaip augti jiems patiems, jau jaučiantiems Mano virpesius savo viduje, kad neįskaudintų tų, kurie dar nėra tiek Man atsivėrę ir kuriems ritualas yra svarbus; ir jie laikosi šito ritualo?
Dėl to ir jūs švęskite religines šventes taip, kaip šventė jūsų tėvai. Švęskite. Tačiau, visą laiką būkite nuoširdūs, sąžiningi, dori, nebijokite ištarti prie stalo doros ir tiesos žodį. Sakykite jį su meile, nes, jeigu jūs tarsite be meilės, tas žodis gali įskaudinti kitus, o esate jūs Mano visi vienodai mylimi vaikai.
Aš nenoriu, kad jūs griautumėte ritualus vien dėl to, kad iškeltumėte savo šviesą, nors yra, iš tikrųjų, ta gyvoji šviesa.
Kada jūs susirenkate tarpusavyje, jau šiek tiek prašviesėję, jau ir patyrę Mano meilės virpesius, tarpusavyje, galite pasidalinti plačiau, giliau ir apie Mane, ir apie Mano, prisikėlusį ir visada esantį gyvą, Sūnų, jums žinomą Jėzaus vardu. Tačiau nevisi gali ištverti tokius žodžius, kokius sakote ir su meile.
Dėl to, jūs turite būti išmintingi. Semkitės ir išminties iš Manęs. Jūs negausite išminties iš knygų.
Tik iš Manęs gausite išmintį. Knygos suteiks jums jau didesnį pažinimą ir žinojimą.
Tačiau, išmintis ateina iš gyvo ryšio su Manimi. Kaip pritaikyti tas žinias, kaip pritaikyti tą žinojimą, jūs gausite iš Manęs.
Bet Aš taip pat noriu jums pasakyti, kad tai, ką sako Algimantas, Aš jam tai perduodu. Ir jis gali pasakyti daugiau, bet Aš jam taip pat neleidžiu pasakyti, nes ir jūs apaksite nuo to; ką ir jūs kitiems galite pasakyti ir apakinti kitus.
Dėl to ir dabar tai, ką jūs išgirsite iš jo, žinokite, tai yra mažytė dalelė tos tiesos, kurią jis išsako, bet, išsakydamas, jis nori jus apšviesti, pakelti, kad jums būtų lengvesnis gyvenimas ir bendravimas tarpusavyje, kad jūs patirtumėte, jog, iš tikrųjų, jūs bendraujate vieni su kitais kaip Mano vaikai, kaip sielos broliai ir sesės, ne tuščiais žodžiais, bet pripildydami šituos žodžius dvasiniu turiniu, Mano meile, Mano virpesiais, kurie yra neatsiejami nuo jūsų.
Tik jūs galite atsiskirti nuo šitų virpesių.
Ir, jeigu jūs, net ir kaskart, tuos pačius žodžius girdite iš Algimanto, atsiverkite Man, bendraukite su Manimi, jūs neįsižeiskite dėl šitų nuolat kartojamų žodžių. Jie yra kartojami, ir bus kartojami dar daugybę metų, nes daug yra tų Mano vaikų, kuriems reikalinga šitą nuolat kartoti.
Dėl to Aš jums sakau, Mano mylimieji vaikai, šita jūsų šventė lygiai taip pat turi prasmę tik tada, kada jūs atsiveriate Man. Kada jūs atsiveriate tam, kas yra jūsų viduje, jis prisipildo to, ką Aš suteikiu visai kūrinijai. Tas turinys, toji kokybė, teka iš Manęs. Jūs šitos kokybės, šitų savybių negalite sukurti vien tik savo valios pastangų dėka. Šitą Aš suteikiu jums, iš meilės jums, ir tiktai jūsų valia gali atverti šitą nuostabų, kol kas tuščią, indą, ir pripildyti Manosios meilės nektaro, ar laikyti jį užkimštą. Ir, nepaisant to, Aš jus myliu lygiai taip pat, net kada jūs esate pilni Manosios meilės, kada atkemšate savo indą ir prisipildote Mano meilės virpesių.
Dėl to Aš jums ir dabar sakau, kad Mano Sūnus, kurį jūs žinote Jėzaus iš Nazareto vardu, kada prisikėlė, jis pakilo pas Mane. Jūs sakote, pakilo pas Tėvą iš dešinės. Jis nepakilo pas Mane iš dešinės. Jis nepakilo pas Mane iš kairės, nes Aš neturiu nei dešinės, nei kairės.
Aš neturiu pavidalo. Aš neturiu formos. Aš esu Visaapimantis.
Jis atvyko pas Mane į Rojų, kaip pas asmenį, kaip pas asmenybę, ir asmenybių Šaltinį, ir ten jis gavo iš Manęs įgaliojimą valdyti visą, savo sukurtą, visatą drauge su savo Visatos Motina Dvasia, sukurtą bendrai, bendrų pastangų dėka, sukurtą tokią, kokį evoliucinį planą Aš prieš tai buvau pateikęs. Ir iš Manęs jis gavo patvirtinimą, kad šitą savo planą, šitą plano dalį jis buvo nuoširdžiai, sąžiningai, ir su meile, įgyvendinęs.
Ir dėl to Aš jam suteikiau aukščiausią valdžią Vietinėje Visatoje, kad jis ją toliau naudotų Mano meilės vardu, ir Mano meilės veiksmais, kad jis siektų šviesti taip, kaip iki šiol švietė, net ir būdamas, Sūnumi Kūrėju, aukščiausiu visatos valdovu. Kad ir dabar, būdamas absoliučiu Vietinės Visatos Valdovu, bet pasidalinęs šitą absoliučią valdžią, savo valia, laisvu noru, su savo Partnere, Vietinės Visatos Motina Dvasia, drauge šviestų toliau, Man net nesikišant į šitą valdymą, nes Aš esu suteikęs jam absoliučią valdžią šitoje Visatoje; nes jis užsitarnavo, nusipelnė šitos nuostabios aukščiausios valdžios, perėjęs per žmoniškąjį įsikūnijimą jūsų pasaulyje, ir prisikėlęs, prisikėlęs, kad amžinai gyventų jūsų širdyse, atsivėrusiose širdyse.
Jeigu jūs neatveriate širdies Man, neatidarote širdies durų Jėzui, tada jums belieka, prislegiantis jus, ritualas, kurio jūs ir laikotės, bet jisai jums nesuteikia palaimos, nesuteikia sustiprinimo, nesuteikia ramybės, nesuteikia paguodos, jis jus išgąsdina, ir toliau prislegia.
Aš jums suteikiau savo Sūnų, kad jis atneštų šviesą apie Mane, ir jis nešė šviesą, ir jis kalbėjo apie Mane, kalbėjo, kaip apie Meilės ir Šviesos Tėvą, kuris neturi jokių bausmių, jokios mirties.
Jis turi amžinybę savo glėbyje, ir praskleidžia ją prieš kiekvieną savo vaiką.
Tik tas vaikas gali atsisakyti šitos amžinybės savo laisva valia, nes šitą laisvą valią suteikiau Aš.
Ir jūs kiekvienas turite laisvą valią pasirinkti: ar laikytis tiktai tamsos ritualo, ar žengti pas Mane Mano gyvuoju keliu, kokį ir parodė jums Jėzus, atėjęs tarp jūsų, ir kokį jūs galite parodyti kitiems, gyvendami su Manimi, atradę Mane savyje, jausdami, patirdami Mano Asmenį savyje.
Jūs dabar kalbate apie Jėzų kaip apie savo Viešpatį. Kada jūsų širdis atsivers, tada jūs pamatysite, kad jūs patys tapote Jėzumi. Jūs patirsite savo vidumi, kad jūs esate, kiekvienas, Jėzus, nes Aš neturiu kitų Sūnų – Visi Mano Sūnūs yra Šviesos ir Meilės Sūnūs.
Aš Jėzų jums ir atsiunčiau, kad parodyčiau, žmoniškuoju pavidalu, koks turi būti Mano Sūnus, ir jis pademonstravo savo gyvenimu šitą kelią. Jis parodė kryptį, kad jūs turite sukurti dangaus karalystę – savo širdyje.
Dabar jūs girdite iš Algimanto sakomus žodžius – visa kūrinija yra šitoji dvasinė šeima, kurioje pasireiškia brolystė. Visa šita šviesa yra parengta jūsų dvasiniam žaidimui, kokį sugalvojau Aš – jūsų visų Tėvas, ir kiekvieno Tėvas, iš meilės jums. Ir šitoji meilė yra amžina.
Dėl to jūs, eidami Manuoju keliu, šitą žaidimą žaisite amžinai vis labiau ir labiau besiplečiančioje Mano kūrinijoje. Ir jūsų visą laiką patyrimai nesikartos. Jums niekada nebus nuobodu. Jūs žaisite kaip maži, nuoširdūs vaikai, bet visą laiką augdami dvasioje, ir artėdami link Manęs.
Tačiau net ir stovėdami Mano paties Asmens akivaizdoje, net ir taip, kaip stovėjo Mano akivaizdoje jūsų visatos Viešpats, Jėzus Kristus, Mano Sūnus Kūrėjas, bet ir tada jūs išliksite lygiai taip pat Mano vaikai, vis labiau ir labiau jaučiantys pasitikėjimą Manimi, nuoširdų pasitikėjimą, kaip dabar nuoširdžiai tiki jūsų vaikai, bet jūs seniai busite palikę savo vaikiškumą, jūs seniai būsite tapę jau dvasinio brandaus asmens pasireiškimu bet kurioje kūrinijos dalyje, kur bus reikalingas jūsų sprendimas ir veiksmas. Ir štai tokį žaidimą jūs žaisite visą savo amžiną gyvenimą.
Jums pasirinkti – ritualas ar Mano kelias.
Žinokite, ritualas – tai nėra Mano kelias, jeigu, bevykdydami šitą ritualą, besilaikydami jo, jūs taip ir neatsiveriate Man.
Aš jus kviečiu pas Save. Mano kelyje jūs turėsite tik vieną ritualą – bendrauti su Manimi, ir, prisigėrus Manosios meilės, dalintis ja tarnystėje.
Ir tai – amžinas ritualas, kuris jums niekada neatsibos, nes jis yra gyvas, nes Aš esu šito ritualo Šaltinis.
Ir jūs tapsite lygiai taip pat Mano gyvi, amžini meilės ritualo skleidėjai savo asmeninėje tarnystėje visos kūrinijos šviesos labui.
................................................................................................................................................

Ačiū, Tau Tėve. Manoji valia, kad būtų Tavoji valia. Amen.

Mielieji, pamąstykite, kiek jūsų aplinkoje jus vis dar veikia ritualas. Kiek jūs esate nuo jo išsilaisvinę? Kiek jam atsidavę? Kiek esate atsidavę Tėvui, kuris su tokia meile kalba mums visiems šviesos žodžius, kurie turi pasiekti mūsų sielas?

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas



Arūnas
2010-01-17 18:34:33



išorines šventės neturėtų užgožti mūsų dvasinio pasaulio, juk tai paprasčiausias iliuzijos spektaklis,kam brangieji eikvoti jėgas,kam savo siela reikia drumsti petardų triukšmais,kiek paleidžiama į orą pinigų dėl akių geismo, geriau tuos pinigus paaukotu labiausiai stokojantiems žmonėms.

Fredas
2010-01-25 21:04:54




Išgalvojau viltį , kad ir labai mažą , išgalvojau viską ir kai ką daugiau...

Kas sakė , kad viltis miršta paskutinė ? Ar tai tiesa ? Manau , kad taip , jeigu yra tikėjimas savo darbais ir savo siekiais . Kai žmogus turi viltį , jau yra gerai , o kai savo viltį įgyvendina ir ją pamato - būna dar geriau .
Štai mes artėjame prie Naujųjų metų vilties , kuri vieniems atneš daugelio vilčių ir norų išsipildymą , kitiems tai liks viltis , kaip tolima žvaigždžių šviesa . Ir nereikia liūdėti , kad vieniems Naujieji bus svajonių ir vilčių išsipildymo metai , o kitiems tebus tik pilki kasdieniniai darbai .
Svarbiausia turėkime viltį , kad ir labai mažą . Svarbiausia trokšti tos vilties ir tikėti , kad viskas bus gerai , kad viskas bus žymiai geriau . Tai labai svarbu , kai mūsų svajonėse žiba vilties žvaigždutė ir mes ją suprantame , kaip mūsų gyvenimo kelrodę žvaigždę .
Vieniems ji pasirodys artimesnė , kitiems labai tolimesnė , tačiau ne tai svarbiausia . Mes tikėkime , kad ją pasieksime , ne šiandiena tai rytoj , arba vėliau kada tai , bet tikėkime , kad ją pasieksime . O šiandiena jos mažyčiai vilties spiduliai tegu drąsina ir taurina mūsų protus ir širdis ilgame vilties kelyje .
Mieli urantiečiai , linkiu visiems gerų Naujųjų metų . Būkime visi laimingi ir sveiki , sekančiais 2010 metais .


Petras
2009-12-30 21:43:14




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal