Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Urantų evoliucija - augimas Rojaus Trejybės meile ir šviesa

Mielieji, šįkart noriu pasidalinti su jumis visais, kurie einate gyvuoju keliu, tuo, kas mane džiugina labiausiai. Galbūt bus tiksliau, jeigu pasakysiu, jog šis jausmas yra gal ne tiek džiugesys, kiek DVASINIS ORUMAS VIDUJE. Čia turiu omenyje mūsų – urantų – gyvą dvasinę KOKYBĘ, kurią jaučiame savo BŪSENA – kiekvienas pagal savo ĮTIKĖJIMO į Rojaus Trejybę ir PASITIKĖJIMĄ Rojaus Trejybe gelmę. Tačiau visi, visi iki vieno, galiu paliudyti savo dvasiniu asmeniu, savo dvasiniu aš, savo dvasine asmenybe, kad jis ar ji nepaprastai išplėtė savo sampratą tiek apie save, tiek apie Rojaus Trejybę, tiek apie DVASIAS, tiek apie gyvenimą po prisikėlimo, tiek apie Sūnų Kūrėją-Jėzų, tiek apie mūsų santykį, ir GYVĄ ryšį su Rojaus Trejybe, ir su Jėzumi, tiek apie kūriniją, tiek apie kūrinijos dvasinę ŠEIMĄ, ir mūsų buvimo dvasinės šeimos PILNATEISIAIS nariais jau dabar.

Žmonija negali atsidžiaugti, kiek daug jai davė kompiuterio, interneto, ir mobilaus telefono atsiradimas. Tačiau, kada aš sulyginu savo paties dvasinę pažangą, kuri prasidėjo tragiškomis sausio įvykių dienomis, kada 1991 metais, kai buvo užgrobta tuo metu vienintelė televizijos ir radijo kompanija, kurioje aš tuo metu ir dirbau, tai manyje esanti GYVOJI DVASINĖ šviesa tūkstančius kartų pranoksta žmonijos taip giriamas kompiuterio, interneto, ir mobilaus telefono dovanas, IR JŲ TEIKIAMUS MALONUMUS IR PATOGUMUS. Jos tiesiog nesulyginamos, ir iš esmės naikina civilizaciją kaip stipriausi nuodai, tik žmonės šito dar nemato, ir džiaugiasi NEGYVAIS BLIZGUČIAIS, PATYS PAVIRSDAMI VIS LABIAU PANAŠIAIS Į ZOMBIUS.

Taigi, ką aš galėjau pasakyti apie dvasinį gyvenimą, apie dvasingumą, apie gėrį, grožį, meilę, gailestingumą, gailestį, blogį, nuodėmę, maištą, savanaudiškumą, prievartą, energetinius-informacinius virpesius, ligas, pagijimą iš jų, žmogų, dvasią, Dievą prieš dvidešimt metų? Iš esmės NIEKO. NORS IR LABAI DOMĖJAUSI EZOTERINIAIS DALYKAIS, TAČIAU GALVOJE BUVO VISKAS SUJAUKTA, IR VIEŠPATAVO REINKARNACIJA BEI KARMA.

Naujojo Testamento perskaitymas mane paveikė net neigiamai, o ne teigiamai, niekaip – TUO METU – nepajėgiau suprasti, KODĖL gi Jėzus, būdamas Dievo Sūnumi, neparodė visiems jį nukryžiavusiems, koks jis gali būti galingas, net ir toks, kai Lozorių buvo prikėlęs iš mirties miego, o štai pats dėl savęs NEPAJĖGUS padaryti tiek, kad išsivaduotų iš kančios ant kryžiaus ir net kitiems parodytų, ko gali ir kiti laukti, jeigu šitaip neteisingai nekaltą žudo. Aš negalėjau suvokti, KAIP GALIMA ŽUDYTI NEKALTĄ. Man atrodė, kad šitoje knygelėje kažkokia padaryta klaida, juk sveikai, net ir vien tik logiškai mąstantys žmonės šitaip nesielgia, o čia dar gi ne vienas teisė Jėzų, ir NĖ VIENAS nerado jo kaltės tokios, kad būtų galima jam atimti gyvybę, ir vis tiek ją atėmė.
Aš vis sugrįždavau prie Naujojo Testamento skaitymo, tikėdamasis, kad tikriausiai aš kažką blogai pats perskaičiau, juk negali žmonės būti tokie bukapročiai, kad nematytų akivaizdaus žmogaus nekaltumo įrodymo, ir dabar štai skaitydamas tikrai perskaitysiu, kaip Jėzus buvo vis tik paleistas, o ne nukryžiuotas, arba Jėzus pats parodė savo galią ir išsigelbėjo, juk negali tokia neteisybė egzistuoti.
Ir kada vėl ir vėl man teko perskaityti tokią pačią tragišką Naujojo Testamento pabaigą, mano viduje buvo gili nuostata, kad Jėzus tikrai buvo KAŽKOKS NEPAPRASTAS žmogus, tik nesupratau, KOKS, kad jis dar buvo ir Dievo Sūnus, šito aš jau suprasti nepajėgiau iš viso, ką tai galėtų reikšti perdaug galvos ir nesukau. Man vis galvoje knibždėjo klausimai, kodėl jis taip neprotingai pasielgė, kad leidosi nukryžiuojamas, kai jo galios buvo tokios, kad jis būtų tikrai nupūtęs tolyn visus jį nukryžiavusius, kaip jis galėjo prisikelti, ir kur jis vis tik dėjosi, kada pakilo pas Tėvą iš dešinės, ir kodėl dar iš dešinės, o ne tiesiog pas Tėvą, ir galų gale, kur gi tas Tėvas, kaip ten pakilti?

Žodžiu, mano viduje buvo kažkokia neapibrėžta tuštuma, kurioje neradau jokio orientyro, jokio atskaitos taško, į ką būčiau galėjęs orientuotis. Kur sužinoti, ką nors daugiau, ką nors nuosekliau, kad nors kiek būtų aiškiau, kodėl apie Jėzų rašo net keli žmonės vieną ir tą patį, kodėl jiems neužteko jau kartą parašyto teksto, tegu ir tokio nerišlaus, tokio trūkinėjančio, be jokios sistemos, grynai eklektiško, tačiau ir kiti trys autoriai lygiai tokie patys nenuoseklūs, kam iš viso reikėjo taip rašyti nenuosekliai, ir dar keturiems autoriams?

Bažnyčios kunigų aiškinimai jokios šviesos man nesuteikė, nes iš pačios ankstyvosios vaikystės man išliko vienintelis prisiminimas, kaip jie vis kartoja – tai buvo Dievo žodis, ir nuolat kalba apie antrąjį Kristaus atėjimą, ir tada jau jis iš kapo prikels visus tikėjusius į Jėzų mirusiuosius, ir dar su kūnais. Man taip ir stovėjo tas vaizdas, kaip kažkodėl naktį, ne dieną, atsiveria kapų duobės, ir kyla gūdžioje tamsoje tie kūnai, vienas po kito, vienas šalia kito, ir visi juodi, be karstų, tiesiog kaip smilgos išsitiesę, ir kyla taip pat kažkodėl ne vertikaliai, o maždaug 45 laipsnių kampu. O štai kitiems yra parengtas pragaras – didžiuliai smalos katilai su verdančiais nusidėjėliais, aplipusiais raguotų ir uodeguotų velnių su šakėmis.
Toks yra kunigų ir Naujojo Testamento nuopelnas įvarant PASĄMONINĘ DIEVO BAIMĘ IR TAMSĄ kiekvienam, kuris jų klausosi, ir kuris skaito Naująjį Testamentą.
Todėl niekam ir galvos neskauda, kada tikinčiuosius vadina DIEVOBAIMINGAIS, o ne MYLINČIAIS ROJAUS TREJYBĘ, ATRASTĄ SAVYJE.

Ir ši klaiki tamsos naktis būtų visiškai paralyžiavusi ne tik mano protą, bet ir DVASIĄ. Kokia tai būtų buvusi tragedija – būti tamsos ir baimės nelaisvėje, kokioje šiandien ir yra katalikai, protestantai, mormonai, ir krikščioniškosios religijos VISŲ KITŲ sektų nariai, budistai, musulmonai, žodžiu, visų iki vienos evoliucinių religijų tikintieji, kurie VISI yra dar taip – pagal atliekamus negyvus ir materialius ritualus – susiskaldę į sektas, kad tarpusavyje nuolat kovoja dėl savosios viršenybės. Ir nors Rojaus Trejybė yra gyva, ir su meile nuolat lieja šviesą, bet jie VISI net nesuvokia, KAS yra TOJI Rojaus Trejybė, KURI YRA IR JŲ VIDUJE, o jie tai net neigia, ir vis atkakliai ir toliau laikosi įsitvėrę savosios tamsos skverno, kad tokios dvasios tamsos gūdumos žmonija dar nežinojo per savo visą vieno milijono gyvenimo ir vystymosi Urantijoje istoriją.

Dabar žmonija daro viską, kad tik kenktų pati sau – savo dvasiniu aklumu, savo melu, savo dviveidiškumo kaukėmis, kurias dėvi ir kunigai, ir mokytojai, ir gydytojai, ir prezidentai, ir ministrai, ir tikintieji, ir net prieš savo vaikus, žmoną, vyrą, tėvą, motiną, draugus, bendradarbius, todėl jie ir gamina produkciją, kuri yra kenksminga valgyti, ir tą žino, ir vis tiek gamina, ir maitina vieni kitus, priima įvairias priesaikas, ir tuoj pat jas laužo, ir vėl prisiekia, renkasi gyvenimo būdą ir profesiją tokią, kuri ne tik ne prie širdies, bet dar kelia ir nepasitenkinimą, tik yra pelninga materialia prasme.

Tačiau ŠIANDIEN mūsų planetoje JAU YRA GYVOJI ŠVIESA, ŠIANDIEN YRA GYVASIS KELIAS, ŠIANDIEN YRA ROJAUS TREJYBĖS GYVOJI ŠVENTOVĖ IR GYVOJI RELIGIJA, ŠIANDIEN YRA URANTAI, ATRADĘ ROJAUS TREJYBĖS TRIS REALIUS ASMENIS – TĖVĄ, AMŽINĄJĮ SŪNŲ-MOTINĄ-BROLĮ, IR BEGALINĘ DVASIĄ-MOTINĄ-SESĘ – SAVO VIDUJE, IR BŪTENT TOKIU BŪDU PATYS TAPĘ GYVĄJA ŠVIESA URANTIJOJE, KAD APŠVIESTŲ VISUS, NUOŠIRDŽIAI IEŠKANČIUS GYVOSIOS ŠVIESOS, NES URANTAI YRA ROJAUS TREJYBĖS SŪNŪS IR DUKROS. O tai jau visiškai nauja KOKYBĖ, KOKIOS NIEKADA ŽMONIJA DAR NEBUVO PATYRUSI.

Būtent urantų gyvasis kelias visiems laikams nutraukė tą tamsos iliuziją, kurią iki tol skelbė KUNIGAI, žmonijos VISOS religijos, mėgindamos aiškinti, kas gi laukia po vadinamos materialios mirties, mėgindamos teigti tai, ko pačios nesuvokė, ir dėl to taip ir neišsilaisvino, ir tikinčiųjų neišlaisvino, iš NEGYVŲ RITUALŲ IR PAINIŲ DOGMŲ.

Kada jau dešimt metų vyksta gyvosios pamaldos Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje, kada vyksta dvasinių mokytojų rengimas, aš matau, kokią milžinišką pažangą padarė urantai savo gilumine įžvalga, kuri papildo pačią Urantijos Knygą, ją išplečia, kaip pirmyn pažengė urantų malda, ne vien tik tariamais maldos žodžiais, bet ir maldos intencija bei asmens būsena pačios maldos net už Rojaus Trejybę akimirką, ir ypač Rojaus Trejybės garbinimo ir šlovinimo metu; kokia milžiniška šviesa gyvajame kelyje tapo urantai, kurie vis drąsiau kalba apie Rojaus Trejybę ne tik tarpusavyje, bet ir savo aplinkoje, kuri ir toliau gyvena tamsoje ir neko nežino apie GYVOJO kelio buvimą. Ir jų patyrimai vienu aspektu yra labai panašūs – kada jie susiduria su tais, kurie dvasinės šviesos neieško NUOŠIRDŽIAI, tuomet pačius urantus apkaltina lygiai taip, kaip prieš du tūkstančius metų apkaltino aplinka Jėzų už jo atneštą gerąją naujieną – Dievo TĖVYSTĘ, žmonių BROLYSTĘ, O MES – URANTAI – JAU SAKOME – ROJAUS TREJYBĖS TĖVYSTĖ IR MOTINYSTĖ, IR ŽMONIŲ, SIELŲ, IR DVASIŲ BROLYSTĖ VISOS KŪRINIJOS DVASINĖJE ŠEIMOJE.

Ir niekada daugiau nebebus tokios tamsos, kokia BUVO VOS prieš du dešimtmečius, kol dar nebuvo urantų, nes BŪTENT JIE praskynė šitos tirštos tamsos iki tol egzistavusį visuminį blogio lauką Rojaus Trejybės Meile ir Šviesa – GYVA IR PATIRIAMA MEILE IR GYVA IR STIPRĖJANČIA ŠVIESA, KURIOS YRA NUSPALVINAMOS URANTŲ ASMENINIU PATYRIMU, IR ENERGIJOS VIRPESIAIS PASKLINDA Į APLINKĄ, Į VISĄ KŪRINIJĄ, pasklinda iš Vilniaus ir Kauno, iš Klaipėdos ir Telšių, iš Varėnos ir Druskininkų, iš Švedijos ir Airijos, iš Londono ir Amerikos, iš Darsūniškio ir Plungės, iš Gargždų ir Utenos, iš Vokietijos ir Švedijos, ir iš daugybės kitų vietų, kurių NĖ VIENOS NEBUVO PRIEŠ DVIDEŠIMT METŲ, NES TEN NEBUVO NĖ VIENO URANTO, KAIP IR PATIES ŽODŽIO URANTAI DAR NIEKAS TUO METU NEŽINOJO. To nebuvo, o šiandien yra. Tai NAUJOJO VISATOS AMŽIAUS AUŠRA VISAI KŪRINIJAI. Tai argi galima su šituo net lyginti kompiuterio, interneto, ir mobilaus telefono atsiradimą. Niekaip negalima, nes tai du skirtingi, tiesiog nepalyginami dydžiai – vienas gyvas, kitas ne, vienas kosminio dydžio, kitas tik buitinio, ir dar be dvasinio turinio. Todėl dabar taip daugelio pamėgtas šias materialias dovanas urantai turės dar pripildyti gyvybingo dvasinio turinio, kad visi šitie pasiekimai būtų panaudojami HARMONINGAI VISŲ ŠVIESOS LABUI.

Ir tas bus pasiekta tik suliejus urantams savo valią su Rojaus Trejybės valia.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2012-12-12 13:38:36

Komentarai

Brangus broliai ir seses, ieskodamas laidos iraso suradau stai sia nuoroda. Manau, kad cia greitai turetu pasirodyti 18 dienos pokalbio, Laisvosios bangos radijo irasas

http://www.laisvojibanga.lt/lt/laidu-irasai/vietoj-pietu/naujausi/

ValdasAirija
2013-01-20 12:40:53

Aš taip pat klausiausi šią laidą per paskelbtą radijo stotį, ir galiu pasakyti, kad tai nuostabus ir tvirtas Algimanto žingsnis paskleisti gyvąją dvasinę šviesą platesnei žmonių masei. Taip, visa tai įvyko Rojaus Trejybės sumodeliuota Apvaizdos pagalbos dėka, kada visa įvykių seka atvedė prie šitokios laidos realaus rezultato. Ją klausantis mane užliejo ir apkabino nuostabus meilės jausmas, ramybė, nes tikrai jutau, kaip Algimanto žodžiai tiesiog nuostabiai sklandžiai ir ramiai liejosi kaip gyva upė, kurios tėkmė buvo iš Rojaus Trejybės. Tai mane sustiprino. Tiesiog susimąsčiau, jog štai vienas žmogus, nuoširdžiai atvėręs savo dvasią Rojaus Tėvams, Juos patirdamas savo viduje, gali būti apdovanotas nuostabia galia veikti visų labui taip, kaip pats anksčiau nė negalėjo pagalvoti, susapnuoti. Juk žvelgiant dvasinėmis akimis tai tiktai artina tą meilės ir ramybės, brolystės jausmo įsiviešpatavimą žmonijoje jau dabar, kuris bus po daugybės kartų ateityje Urantijoje. Juk viskas prasideda nuo vieno žmogaus, o kaip šiandien pamoksle sakė Algimantas, kad žmonija esu aš, ir kiekvienas taip esame žmonija, ir tik kiekvienas galime prisidėti prie aplinkos gerovės, kad ji nusispalvintų meilės, ramybės, teisingumo, tiesos, grožio ir gėrio šviesomis, per atrastą gyvą ryšį su Rojaus Trejybe, per nuoširdų bendravimą su mūsų visų Dvasiniais Tėvais, kurie realiai patiriami viduje, ir tai nepakartojamai nuostabus jausmas, patyrimas. Ir toksai patyrimas yra pats tikriausias įrodymas man ir kiekvienam tai patiriančiam, kad šis gyvasis kelias yra tikras, kad jis yra vienintelis visai žmonijai ir nėra taip svarbu, kad kol kas juo eina tik vienetai, nes pradžia visada sunki ir kupina iššūkių. Juk eidami nepramintu taku taip pat susiduriame su apaugusiais juo krūmais, žolėmis ir piktžolėmis, akmenimis ir duobėmis, bet tik eidami juo galime išlyginti, paskui save nutiesdami tiesų, švarų ir lygių kelio paviršių vėliau paseksiančioms kartoms. Juk kažkas turi būti pirmas, ir tie pirmi esame mes urantai.

Iššūkiai užgrūdina ir sustiprina, kai jie įveikiami kartu su Rojaus Trejybe, pajautus vedimą viduje, ir turint aiškų motyvą – veikti su meile visų labui ir gerovei ir rodant šitokį gyvą pavyzdį kitiems savo mintimis, žodžiais ir veiksmais kasdienėje aplinkoje. O drąsos ir ryžto veikti galime pasisemti tik iš Rojaus Trejybės, kada meilės ir ramybės būsena vis daugiau ir daugiau užpildo vidų, tada palaipsniui rimsta žmogiškasis protas, šviesėja sąmonė ir pasąmonė ir žmogus pajunta troškimą išlieti meilę ir pasielgi taip, kaip anksčiau bijojo, nesiryžo. Taigi Jos gyva energija palaipsniui išlaisvina žmogų iš pančių ir rėmų, kuriuos primeta šeima, visuomenė, mokykla, religija. Juk visa kūrinija gyva, tai kodėl pats žmogus renkasi gyventi negyvą gyvenimą, pats spinduliuodamas tai į aplinką, ją nuodydamas? Todėl, kad jam niekas anksčiau neaiškino apie Gyvybės Šaltinį, iki dabar, iš kurio taip malonu gerti, kad nesinori nieko daugiau, o tik pasinerti į JĮ visa savo dvasia, ta dvasine asmenybe. Ir tuomet atsiveria visa tikrovė, kuri yra gyva ir tik tuomet žmogus pamato šalia savęs esantį sunerimusį, paliegusį ar nuliūdusį, o ne praeina pro šalį, tik tuomet įsivyrauja taika, tiesa ir teisingumas visose institucijose, švietime, šeimoje visuose planetos kontinentuose, tik tuomet menas ir kultūra pakyla į tokias dvasines aukštumas, kad ima taurinti ir pakylėti žmogaus dvasinę asmenybę, o ne ją smukdyti ir menkinti taip, kaip tai daro dabar. Taigi šitoks virsmas supančioje aplinkoje prasideda nuo VIENO ŽMOGAUS, atradusio ROJAUS TREJYBĘ savyje. Ir taip nuo kiekvieno iš mūsų atsiskleidimo aplinka ima vis labiau panašėti į tą tikrovę, kokią JI yra numačiusi šioje planetoje, kaip ir visoje kūrinijoje.

Su meile,

Jurgita
2013-01-19 19:47:21

Miela Irena, aš ir pats jutau Rojaus Trejybės galią energetinių virpesių išraiška SAVO VIDUJE. Tai buvo ir man visiškai naujas patyrimas.
Kada Ginas laidos viduryje paskelbė pertraukėlę žinioms, pajutau, kaip iš to galingo gyvų virpesių lauko, kuris buvo aplinkui mane ir mano paties viduje, aš esu labai greitai nuleidžiamas iš KOSMINĖS GALIOS ERDVĖS Į MŪSŲ MAŽYTĮ, LABAI MAŽYTĮ PASAULĮ - URANTIJĄ, ir tada išgirdau tokias smulkmeniškas žinias, kurios buvo tiesiog papliupa, niekam nesuprantama, beriamos ir kemšamos.
Ginas taip pat juto tą galingą energiją, jo veidas buvo paraudęs, ir jis pakomentavo, kad manęs neįmanoma paveikti ir nutraukti, toks pojūtis, kaip kalbant Kašpirovskiui, tik GERĄJĄ prasme. Toks jam buvo pojūtis, kad aš jau kalbu nebe iš savęs, o kaip PRANAŠAS, kai pranašai kalbėdavo senovėje jau ne savo vardu, bet Dievo vedami. Aš jam pritariau, sakydamas, kad taip ir yra, nes tikrai kalbu Rojaus Trejybės vardu, ir Rojaus Trejybės vedamas, ir net DAR DAUGIAU NEGU KAIP PRANAŠAS.
IR DŽIAUGIUOSI, KAD IR GINAS SUŽINOJO APIE ROJAUS TREJYBĘ, KAIP IR NE VIENAS KLAUSĘSIS ŠITOS LAIDOS, KURI PAŽYMI IR MANO VEIKLOS NAUJĄ ETAPĄ.

Rimantas man vakar parašė žinutę, kad mėgins organizuoti, kad laida būtų įrašyta, tik nežinau, ar pavyko.
Violeta man Urantijos grupėje padavė jos video kamera įrašytą laidos garsą, tik man nepavyko pasiklausyti, kažkas yra su kontaktu, tačiau jeigu vis tik garsas įrašytas, tai patalpinsime ir svetainėje.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2013-01-18 20:52:18

Sieloje vel sukilo emocijos.
Mielų brolių ir sesės dėką ir aš kantriai laukiau dvyliktos valandos,tam,kad galėčiau paklausyti Gino laidos,kuriame dalyvavo Algimantas;labiausiai rūpėjo išgirsti Algimanto Mokymus.
Pasiėmiau į rankas mezginį.
Bravo!
Ne, ne tai.
Nuostabu!
Net nė ne pajutau,kaip numezgiau kokį "pusmetrį" /juokauju/.
Kiekvienas Algimanto ištartas Žodis suvirpindavo širdį;o keisčiausiai patyriau tai,kad kai kuriuos sakinius pirma užbaigdavau aš,o tik po to Algimantas.
Dar kartą įsitikinau,kaip Dvasia gali suvienyti žmones;net jų mintis. Žodžiais neapsakomas patyrimas.
Gaila,kad Ginas šito reiškinio,kol kas, nepatyrė.
Bet,dar ne vakaras.
Algimantai,norėjau sužinoti:ar nebus šito,iš radijo studijos pokalbio įrašo kopijos,kurią galimą būtų patalpinti Urantijos forume?
Visiems dėkoju už nuorodas.
Su meile,

IRENA
2013-01-18 13:29:43

Laisvoji banga - 104,7MHz internetu;)

http://tunein.com/radio/Laisvoji-Banga-FM-1047-s110619/

Rita
2013-01-17 21:13:04

Radijo stoties Laisvoji banga FM dažniai Lietuvoje.

Vilniuje 104,7 Mhz
Kaune 104,5 Mhz
Klaipėdoje 104,1 Mhz
Šiauliuose 104,3 Mhz
Panevežyje 104,8 Mhz
Marijampolėje 103,9 Mhz
Palangoje 94,4 Mhz
Visagine 106,8 Mhz
Ukmergėje 98,9 Mhz
Utenoje 93,5 M

rimantasKaunas
2013-01-17 14:57:35

Augame savo dvasiniu ūgiu, kai dalinamės dvasine šviesa su kitais savo broliais ir sesėmis dvasioje. Rojaus Trejybė pasirūpina, kad turėtume galimybę tą padaryti, tik nebijokime tą daryti. Man irgi yra suteikta galimybė pasiekti daugiau žmonių vidų, nes rytoj - 2013 01 18 - 12 val. per radijo stotį Laisvoji banga - 104,7MHz - bus mano pasikalbėjimas su laidos vedėju Ginu, vedančiu laidą Vietoje pietų. Tad bus tokių klausytojų, kurie išgirs pirmą kartą jiems iki tol negirdėtų dalykų, ir galbūt tai bus jiems impulsas ne išsigąsti savosios ateities, bet pasukti gyvuoju keliu. Viskas Rojaus Trejybės valioje.
Gero apetito klausantis.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2013-01-17 13:54:46

Emilis Petras rašo - kitoje temoje, kurią pašalinsiu kaip esančią bobučių pasakų lygio, ir kuri užsimena apie tokius absurdus, kaip apie kažkokią mistinę 2012 12 21 - teigia:

"Tai ką jūs URANTAI čia , šiame forume , rašote , aš daugeliui jūsų tiesų pritariu ir jos man yra artimos , ir iš tiesų , jos yra šviesios , tačiau visumoje , šis toks Šviesus ir Gyvas mokymas - buksuoja ."

Kadangi Emilio Petro panašus mąstymas buvo pateiktas ir dar vienoje temoje, kur jis taip pat kėlė tokią mintį, kad dabar urantų mokymas yra teorinis, nes ką gi gali padaryti urantas, tapęs prezidentu, ministru, parlamento nariu su savo tokiais gražiais teiginiais. kas gi juos suprastų, kas gi jį palaikytų, o gi niekas, todėl tai tik gražių žodžių mokymas, neturintis jokios, dabar, praktinės prasmės Lietuvai.

Tad aš VISIEMS tokiems, kaip Emilis Petras, skeptikams, kurie dar nežvelgia GYVOS MEILĖS IR ŠVIESOS Rojaus Trejybės žvilgsniu
noriu paaiškinti, jog LIETUVA BŪTENT DĖL URANTŲ BUVIMO JAU YRA KITOKIA, KOKIOS NEBUVO PER JOS VISĄ ISTORIJĄ, IR NET PATI URANTIJA JAU YRA KITOKIA NEGU KADA NORS JI BUVO ANKSČIAU, NES NIEKADA, NET IR KAI URANTIJOJE BUVO DAR IŠTIKIMAS PLANETOS PRINCAS, KALIGASTIJA, IR JO MATERIALI ŠIMTINĖ, KADA ADOMAS IR IEVA DAR NEBUVO SUŽLUGDĘ SAVOSIOS MISIJOS, KADA BUVO MAKIVENTA MELKIZEDEKAS, SPECIALIŲJŲ MISIJŲ SŪNUS, ĮSIKŪNIJĘS ŽMOGIŠKAME KŪNE KAIP IŠMINČIUS IŠ SALEMO, NET IR TADA KADA BUVO ATVYKĘS SU SAVĘS PADOVANOJIMO MISIJA SŪNUS KŪRĖJAS JĖZAUS IŠ NAZARETO PAVIDALU, NET KADA BUVO SATJA SAI BABA NEBUVO TOKIA GYVĄ IR RYŠKI DVASINĖ ŠVIESA MŪSŲ PLANETOJE, KOKIĄ DABAR JAU PASKLEIDĖ URANTAI.
Ir šitoji šviesa yra NE TEORINĖ, o gyva, patiriama, ir ja gyvena urantai NUOLAT, IR JĄ VIS PAPILDO SAVO VIDUJE IŠ ROJAUS TREJYBĖS, IR DAR DAUGIAU, KAIP BENDRAKŪRĖJAI SU ROJAUS TREJYBE JIE KURIA GĖRĮ IR GROŽĮ VISŲ ŠVIESOS LABUI VISKUO - MINTIMIS, MATERIALIAIS DARBAIS, ROJAUS TREJYBĖS GARBINIMU IR ŠLOVINIMU, KOLEKTYVINE MALDA, BEDRADARBIAUDAMI SU APVAIZDA.
Urantija JAU YRA KITOKIA NEGU IKI URANTŲ, IR NIEKADA NEBEBUS TAIP, KAD ROJAUS TREJYBĖ LIKTŲ NEŽINOMA ŽMONIJAI, KOKIA NEŽINOMA JI BUVO IKI URANTŲ.
Bet gi žmonija turi septynis milijardus individų, o urantų yra tik saujelė, tad nereikia norėti, kad iškilus urantams, jais turi pasekti ir kiti septyni milijardai, ir tik tada bus urantai ko nors verti, tik tada jų evangelija bus ne teorinė, o praktinė.
Rojaus Trejybės NAUJOJO VISATOS AMŽIAUS IŠTAKOS negali būti nuo pat pradžių VISAAPIMANČIOS - JOS IR YRA IŠTAKOS KIEKVIENAM ASMENIŠKAI PRIDEDANT SAVO INDĖLĮ TIEK, KIEK SAVO PATYRIMU JIS AR JI PALIUDIJA GYVĄ ROJAUS TREJYBĘ SAVYJE. Ir tada urantas ir prezidentas, ir ministras, ir parlamentaras, ir mokytojas, ir gydytojas, ir vairuotojas, ir statybininkas, ir bet kokios kitos profesijos atstovas bus GYVAS TIESOS IR ŠVIESOS ŠVYTURYS kitiems tos pačios profesijos nariams, kurie su juo bendrauja daug, ir mato jo kasdienes reakcijas į aplinkos spaudimą ir atsilaikymą prieš šį spaudimą. Ir toks materialus pavyzdys daug kam sužadins dvasinį apetitą, kad pasikalbėtų su urantu, kaip jam pavyksta šitaip dirbti ir gyventi tokioje meilėje ir šviesoje be kokių nors materialių ir išorinių stimulų, nes MINTIES DERINTOJAI VEIKIA VISŲ PROTE, TODĖL VISADA BUS TOKIŲ, KURIE IR KREIPSIS Į URANĄ PATARIMO. Ir tada urantas pateiks savo patyrimo ir žinojimo gyvą švies1 su Rojaus Trejybe.
Dar daugiau, urantas net ir būdamas tik vienas savo aplinkoje, visada turi Rojaus Trejybės APVAIZDOS PAGALBĄ, kuria ir naudojasi. O tai milžiniškas veiksnys, kad gyvoji Rojaus Trejybės meilė ir šviesa pasiektų kitus brolius ir seses dvasioje.

Kada yra MOKYTOJAS, BUS IR MOKINYS, KADA YRA MOKINYS, BUS IR MOKYTOJAS.

Urantijos Knyga buvo apreikšta JAV, nes ten pati liberaliausia aplinka naujienoms intelektualia prasme. Tačiau tai visiškai NETINKAMA aplinka ROJAUS TREJYBĖS GYVAI DVASINEI ŠVIESAI. Būtent dėl to Rojaus Trejybė perkėlė Urantijos Knygą iš Jungtinių Valstijų į Lietuvą, nes tik čia buvo galimos Rojaus Trejybės APREIKŠTOSIOS RELIGIJOS GYVOSIOS IŠTAKOS. Ir būtent jomis ir tapo urantai, nes jie ne tik neatstūmė GYVO BENDRAVIMO SU ROJAUS TREJYBE, KAIP TĄ PADARĖ AMERIKONAI, BET DAR IR PATYS ĖMĖ GARBINTI IR ŠLOVINTI ROJAUS TREJYBĖS TRIS ASMENIS, ATRASTUS SAVYJE, KĄ NEIGĖ, IR NEIGIA, TIE, KURIE AMERIKOJE PLATINA URANTIJOS KNYGĄ.
Štai kodėl urantai pakeitė žmonijos visą evoliuciją ir niekada daugiau tamsa nebesugrįš į Urantiją, nors šiandien GYVOSIOS ŠVIESOS BE URANTŲ DAR NET NEMATO PLANETOJE NĖ VIENAS KITAS ŽMOGUS.
Niekada nesiekite pamatyti savo darbo vaisių, kurie jums nepriklauso, nes jie yra ROJAUS TREJYBĖS NUOSAVYBĖ, tuo tarpu pastangos yra ASMENINĖS.
Jeigu norite, kad aplinka vestų šviesos ir tiesos vaisius, tai ASMENIŠKAI TU PATS DAR DAUGIAU ATSIVERK ROJAUS TREJYBEI, IR ATSIDUOK JOS VEDIMUI IŠ VIDAUS, KAD RYŽTINGAI VEIKTUM DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE TAIP, KAIP NORI ROJAUS TREJYBĖ, VISŲ LABUI. Ir tada evoliucija žengs pirmyn Rojaus Trejybės ritmu ir sumanytu žingsniu, o mes, asmeniškai kiekvienas mėgausimės pačiu žengimo procesu.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2012-12-14 16:14:04

Mielieji,
Kokią meilę patyriau skaitydam šitą mūsų mylimo dvasinio mokytojo Algimanto mokymą. TAI TIESA. Tiesa, kad esame orūs, nes priėmėme Rojaus Trejybės gyvąją religiją, puoselėjame ją, pasijutome Rojaus Tėvų sūnumis ir dukromis, skleidžiame šviesą, kiekvienas pagal savo atsivėrimo būseną, aplinkoje, žadiname savo brolių ir sesių dvasią. Mes jau dabar, dar būdami materialiame kūne, pradedame vykdyti Rojaus Trejybės priesaką, būkite tokie tobuli, koks tobulas esu Aš, nors iki jo įvykdymo dar teks nueiti ilgą evoliucinį tvarinio ištobulinimo kelią.
Kai pažvelgiu vos keletą metų atgal, matau kaip aš pasikeičiau savo charakteriu, savęs ir Rojaus Trejybės suvokimu, kosmine įžvalga, žmonių pažinimu, atsivėrimo ir meilės viskam gilumu. Iš šito taško nebeįmanomas grįžimas atgal, tik pirmyn, į vis didesnį įtikėjimą.
Gyvulinis protas dar pareiškia savo teises, atsiranda abejonės, pasąmoninė informaciją sukelia baimes ir nepasitikėjimą. Tačiau asmeninė patirtis jau paliudija, kad yra išeitis iš tų baimių ir abejonių. Tai Rojaus Trejybės garbinimas, malda, dar gilesnis įtikėjimas ir atsivėrimas. Tai sukuria gyvenimo kokybę. Ir nėra jokių ligų, jokios baimės, nes šitas būsenas iššaukia gyvenimas be Rojaus Trejybės, nes kūrinijoje visada tiksliai veikia priežasties-pasekmės dėsnis.
Ir tai, kad mes mirtingieji dar čia planetoje SĄMONINGAI pradedame gyventi taip, kaip numačiusi Rojaus Trejybė, ir sukuria naują tvarinio ištobulinimo kelio kokybę visoje kūrinijoje.
Telydi jus ramybė,

Laima
2012-12-12 23:07:07

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal