Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Ar tikrai po 2012-12-21 dienos niekas nepasikeis dvasiniame lygmenyje?

Įdomu būtų Jūsų nuomonė dėl šios datos...man kažkodėl atrodo, kad visai lyg ir nieko kvantinis šuolis jei įvyktų ...atgautume savo stipriąsias savybes, intuiciją, 6 pojūtį ir kitus sugebėjimus, kurie matricoje užblokuoti yra...Algimantai, būčiau dėkingas jei patiktum ir savo nuomonę ir kurio nors iš trejybės asmenų...

Linasj
2012-12-12 20:23:51

Komentarai

Mielas Tadai, tie, kurie nežino mano mokymų, yra iš tiesų vargšai, bet jie šito nežino. Argi ne vargšai buvo tie, kurie nužudė Kristų? O juk jie tą darė tikėdami, kad daro gerą darbą. Tačiau jų vadinamasis - jų supratimu - geras darbas, kėlė šiurpą stebinčiai Visatai, kaip Visatos Sutvėrėją žudo TVARINIAI - AKLI IR KURTI.
Tačiau jeigu šitame pasaulyje ir mano dvasiniai broliai ir sesės nesužinos šiame pasaulyje apie mano mokymus nieko, tai po jų prisikėlimo vis tiek turės per šių mokymų etapą pereiti, nesvarbu kokiu metų, tačiau šito neišvengs NĖ VIENAS. TU, MIELAS TADAI - TAIP PAT. O kada per jų dvasinį turinį pereisi, kada juos įsisavinsi, tada pats patirsi, kokios tai galingos dvasinės šviesos mokymai, skirti visų - ir tavo - labui. ROJAUS TREJYBĖS EVOLIUCIJĄ MES GALIME ĮGYVENDINTI TIK ATRADĘ ROJAUS TREJYBĖS TRIS ASMENIS SAVYJE, KAD PATIRTUME GYVĄ SAVO TĖVŲ BUVIMĄ DVASIOJE MŪSŲ - KIEKVIENO - VIDUJE, IR VEIKTUME DRAUGE SU JAIS IŠ MEILĖS TAIP, KAIP MUS - KIEKVIENĄ - JIE VEDA IŠ VIDAUS.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2013-01-26 18:09:56



O mano mintis po laidos perklausymo - vargšai visi tie, kurie nieko nežino apie Algimanto mokymus - jiems kelias į Rojų užvertas.

Tadas
2013-01-26 16:09:51



KLAUSIAUSI RADIO LAIDOS ...


GERB. ALGIMANTAI , tavo mokymai iš tiesų labai gražūs ir įdomūs , tai pastebėjo net ,, Laisvosios bangos “ radio laidos vedėjas R. Dabašinskas sausio 18 d. Tavo mokymų kryptis tikrai yra reali ir teisinga - visoms sieloms yra nutiestas kelias į Rojų . Teoriškai visoms , bet praktiškai , tik tiems žmonėms , kurie sugebės pertvarkyti savo proto psichologiją , savo proto giluminį mąstymą surištą su meilės jausmu .

Tai , kad visame šiame , mūsų žemiško gyvenimo žaidime , didžiausią reikšmę vaidina mūsų psichologinė valia , mūsų psichinė galia , mūsų valingas kriptingas noras , yra akivaizdu , net ir be religinių atsivėrimų . Daugelis įvykių realizuojasi mūsų gyvenime todėl , kad žmogus šventai patiki tuo , kad taip ir įvyks . Net didžiaisi ligoniai pakyla iš patalo , savo įtikėjimo galių galia .

Jeigu žmogus visą laiką verkšlens , kad jam gyvenimas prastas , blogas , tai iš tiesų taip ir rutuliosis visos jo dienos , bet jeigu žmogus savo psichiką sumodeliuoja su savo blaiviu protu ir valingai nuteikia save pozityviam laimingam gyvenimui , tai tas žmogus , visame kame , matys normaliai ir laimingai tekantį savo gyvenimą .

Daug faktorių lemia , kad mūsų gyvenimas būtų ir laimingas ir teisingas . Jeigu žmogus turi žinių ir noro keisti save , tai tikėtina , kad jam tikrai tai pavyks . Bet ar visi turi tą stebuklingą norą keisti save , tuo labiau tikėti į kažkokį nesuvokiamą VISATOS CENTRĄ , juk daug aiškiau ir paprasčiau nuėjus į bažnyčią pasimelsti prie paveikslo ar kryžiaus , nes čia viskas aišku ir apčiuopiama , o štai kur ta Rojaus Trejybė egzistuoja , tai jau kvepia fantastika .

Labai gerai , kad tu skelbi tokį mokymą , nors daugeliui krikščionių religininkų , tai yra šoko terapija , kurios nepriima visas krikščioniškas kūnas , nes tai yra ir neaišku ir nežinoma .

Man šypseną sukėlė ,kai DABAŠINSKAS paskė , kad labai įdomus tavo požiūris ir mokymas ir , kad matomai daug žmonių ateina į auditoriją ir trokšta tavęs klausyti . Iš tiesų viskas yra atvirkščiai , tik vienetai trokšta eiti ir tikėti tavo mokymais . Aš čia visai nekritikuoju tavęs iš neigiamos pusės , tik konstantuoju faktą , kad ta ŽINIA ir ta TIESA , kurią tu skelbi nuo Rojaus Trejybės , tik vienetams yra įdomi , tik vienetai trokšta savo protus praverti ir laukti įvykstančio stebuklo savo mąstyme , savo mintyse , savo požiūryje į santykį tarp savęs su Dieviškąją Dvasia .

Šis tavo netradicinis mokymas , verčia žmogų radikaliai pakeisti mąstymą . Ir ne bet kokį mąstymą , bet tradicinį krikščionišką mąstymą . Liepia žmogų nusigręžti nuo kryžiais ir patikėti tik savo minčių abstrakčia fantazija . Tu šią fantaziją priimi kaip realybę , bet krikščioniui religininkui nusigręžti nuo kryžiaus ir atsigręžti tik pačiam į save , tai jau religinis šokas . Todėl mažai kas nori tuo rizikuoti .

Štai todėl ir tavo mokymų klausosi tik vienetai , o to pasekoje , į Dievo Tėvo namus ateis iš Urantijos planetos , taip pat tik vienetai . Aišku gaila , tačiau matomai tokia yra realybė ,apie kurią net Jėzus Kristus skelbė : ,, Daug bus pakviestųjų , bet mažai bus išrinktųjų ‘‘ Nesumenkink savo mokymais ir Šv. Rašto labai prasmingų mokymų , nes ir čia kažkada buvo pasėtas TIESOS grūdas , gaila tik , kad kaip ir tavo mokymų , taip ir Šv,. Rašto mokymų , per ištisus šimtmečius , mažai kas supranta , o giluminę mintį perskaito tik paraidžiui , tai ką mato tik fizinės akytės .

Atsiprašau , jeigu kas ne taip , tačiau tokia mano nuomonė pasiklausius tavo ( sausio 18 d, ) laidos per radio ,,Laisvąją bangą „“

emilispetras
2013-01-19 10:32:02



Nenorėdama užkloti Algimanto Mokymo apie misticizmą, atsakant į mano pateiktą klausimą, rašau, šioje temoje /Brolis Emilis-Petras tikrai neįsižeis/.

Dar kartą noriu padėkoti Algimantui už nuoširdų atsakymą;tam manę paskatino jaučiamos, ir net labai, atsklidusios nuoširdumo bangos /kitaip šito reiškinio pavadinti nesugebu/.

Skubu viešai pasidžiaugti; mano svajonė išsipildė.
Todel, labai nuoširdžiai dėkoju tiems, kurie šio forumo visas knygas pateikė labai patogiame formate.
Persisiųnčiau visas knygas į asmeninių dokumentų skyrių daugiausiai PDF formatu,ir minėtas knygas /įpatingai Urantijos Knygą-nes pačioje knygoje šriftas labai smulkus / skaitau atsilošusi.
Sauliui linkiu gerų įdėjų.
Visiems linkiu geros dienos ir visų mūsų Dieviškųjų Rojaus Tėvų palaimos.
Su meile,

IRENA
2013-01-16 12:48:58



ValdaiAirija , geras ir gražus tavo komentaras . Teisingai pastebi ir rašai , kad dauguma , o aš sakyčiau , kad net visuma žmonių , į tokia sąvokas , kaip gyvas atsivėrimas , reaguoja taip , lyg tu būtum iš medžio iškritęs ir esi šiek tiek apsitrenkęs .

Apie tokias sąvokas , kaip darbas su savimi , su savo proto mintimis , praktiškai žmonių protai nesusiduria , kaip neturėdami tam jokio praktiško poreikio . Visi žmonės mano , kad protą lavina tik vidurinių mokyklų mokslai , akademiniai mokslai ir panašiai . Dvasiškai , religiškai , visi pasikausto savo bažnyčiose ir katedrose , tai kitokio dvasinio poreikio kaip ir nebelieka siekti .

O kodėl visuma žmonių neturi jokio supratimo ir siekiamybės , apie žmogaus vidinę dvasinę šviesą , apie vidinę dvasinę išmintį , apie troškimą šlovinti ir garbinti tik Vieną Dievą Tėvą ir tuo skleisti savo asmeninę vidinę šviesą į aplinką , visiems kitiems ? Kodėl ?

Algimantas , pasakytų , kad jie neatsivėrę Rojaus TREJYBEI , todėl jų protai yra dar gyvulinio lygio . Iš principo , tai būtų teisingas atsakymas , tačiau tik dalinai .

Iš tikrųjų , tai visa , tokio klerikalinio dvasinio lygmens visuomeninės tiesa , apie savo asmeninį dvasinį proto lavinimą ir troškimą garbinti dar nepažintą Rojaus Trejybę , Dievą Tėvą , arba pažinti asmeninį Dievo dvasios fragmentą , glūdi visos visuomenės klasikinėje krikščionybėje ir jos mokymų dvasiniame lygmenyje .

Šiandieninė Lietuvos visuomenė ( kitokios aš asmeniškai nepažįstu ) yra pilnai patenkinta savo tokiu dvasiniu lygiu , savo sielos išganymu ir jos vedimu į amžinybę . Tai yra tūkstantmečiais susiformavęs religinio švietimo ir proto nuraminimo , krikščioniško dvasinio lygio ritualai ir dogmos , kurie išlaiko žmonių protų pasitenkinimą , tokiame savo dvasinio lygio brandume .

Pabaksnojimai , kad tu žmogau dar neišėjęs iš gyvulinio proto , kad jis tavyje reguliuoja visą gyvenimą ir neleidžia tau atsiverti ryškesnei šviesai , daugeliui tik šypseną kelią , nes nei vienam tūkstančiui , nei vienam šimtui tūkstančių žmonių , tokia savoka nėra pažinį ir sava , nėra priimtina , ir nėra keistina , į kitokio būvio religinę dogmą . Ar tu tą savo dvasinį kelią propoguosi kaip Rojaus Trejybę , ar kaip Gyvąjį Kelią ir Gyvą Atsivėrimą , visa plačioji visuomenė nėra pribrendusi būtinybei keisti savo religinį dogminį požiūrį ir išsilavinimą dėl siekimo Amžinojo Gyvenimo . Šis kelias krikščionybėje yra suformuotas , sudogmintas ir labai puikiai nušlifuotas tik per tikėjimą į Jėzų Kristų , kaip tarpininką tarp Dievo ir Žmogaus .

Tai ką jūs URANTAI čia , šiame forume , rašote , aš daugeliui jūsų tiesų pritariu ir jos man yra artimos , ir iš tiesų , jos yra šviesios , tačiau visumoje , šis toks Šviesus ir Gyvas mokymas - buksuoja .

emilispetras
2012-12-14 13:52:43



Brangieji, norisi paaiškinti kas gi tie Urantai yra. Juk nėra taip, kad tu ateini garbinti Rojaus Trejybę i Rojaus Trejybes Sventovę ir tu jau užsidedi zenkliuka, kad esi urantas. Šis pavadinimas tiesiog sugalvotas pabrėžti, atskirti, arba pažymėti tam tikrą kokybę, isskirti tam tikra zmoniu grupe. Urantas tai zmogus einantis gyvuoju keliu, garbinantis Rojaus Trejybe, ir studijuojantis dvasinius šaltinius - mokymus, gautus iš Rojaus Trejybes Asmenų o taip pat ir kitų dvasių. Urantijos Knyga yra Rojaus Trejybes tvariniu - dvasių dokumentas. Urantas tai nauja kokybe. Ir iš tikrųjų, mes skiriames kokybe. Tai visai nauja kokybe. Tampant urantu, kokybės prasme galima issilaisvinti iš baimes, atsiremus ir per nauja savo gyvenimą pastačius ant pasitikėjimu Rojaus Trejybe grysto pagrindo, kuriant viska, visada ir visur su Rojaus Trejybe. Neįmanoma atsisakyti baimes ir issilaisvinti, nededant pastangų ir tik vadinant save skambiu Uranto vardu. Čia ir yra skirtumas. Vistiek reikia dėti pastangas atsiverti, dėti pastangas ipratini save vietoj panikos ir baimes, pasitikėti atsiverti, ir kurti drauge su Rojaus Trejybe, atrasta savo viduje. Gali urantu vadintis kiek tik nori, tai tavęs nepakeis jeigu nedesi kasdieninių pastangų, kad savo atsiverimu isilietum i gyva Rojaus Trejybes vandenyną. Kiek tenka žmonėms aiškinti su jais bendraujant apie gyva kelia, apie proto integracija i gyva dvasinį procesą, rodyti jiems skirtumą tarp Dievo (idėjos) ir Visuotinio Tėvo (gyvybes ir Asmenybes). Kai pasakai žmonėms ta paprasta dalyką, kad su idėja kalbėti neina o su Tėvu kaip asmeniu tik ir įmanomas abipusis bendravimas naudojant prota, tai zmonems atrodo, kad tu kalbi kazkokius tai neimanomus dalykus ir net tie kurie laiko save isprususiais dvasioje, vistiek nesupranta apie ką as kalbu. Ir tik retai, labai retai pavyksta žmonėms parody ta nauja kokybe, kad pagaliau suprastų, ta paprasta teiginį, kad pagaliau patikėtų tokiu paprastu Reiskiniu Bendravimu su Gyvais Rojaus Trejybes Asmenimis. Juk Dievo baime taip isisaknijusi žmonių pasamoneje, (taip deja, buvo ir su manim) kad jiems sunku peržengti ta riba ir suvokti, kad tai tikrai įmanoma ir Tėvui užtenka laiko ir dėmesio kiekvienam savo vaikui ir net tiek kiek jo reikia.

Taip, žmones bijo, bet kaip dažnai mūsų baimes pasiteisina? Ir to ko mes bijome dažniausiai niekada neivyksta.

Išeiti i gatves ir rėkti ir tokiu budu skleisti dvasine šviesa yra laiko ir jegu švaistymas. Taip kalbantis zmogus nesupranta kas yra deimantu metymas kiaulems po nosim. Juk degla kitam neimanoma uždegti už ji ar ja, savo dvasines sviesos degla zmogus gali uzsidegti tiktai pats - atrasdams tikrąją šviesa savo viduje - Tris Rojaus Trejybes Asmenis, tiksliau troksdamas atrasti. Ir ne tik atradęs, bet ir pastoviai, gyvai gyvendamas ir kurdamas iš tos šviesos iš tos gyvos meiles, gyvos meiles pagrindu.

Zmogus kuris negerbia ir nemyli kitu, visu pirma negerbia, nepazysta ir nemyli savęs - savo asmenybes, dovanos iš Kūrėjo - Rojaus Trejybes. O rašyti iš mažosios raides Didziuju Saltiniu Ir Centru Vardus, kaip mes juos vadiname, specialiai tik rodo, kad žmogus dar neatrado ir nepatiria Rojaus Trejybes Asmenu veikimo savyje ir dar yra naslaitis, Bet tai irgi nei gerai nei blogai, tai tik nuogas faktas. O žmones pradės keistis ir tikėti ir suvokti šiuos teiginius tik tada, kai pamatys ir suvoks nauda, sau ir visumai gyvenimo su Kūrėju, isileidziant Kureją i kiekvieną savo veiklos sritį - mints ir darbus. Tik tada, kai pajaus kokia lame ir vidinis dziaugsmas apima, gyvenima kuriant kaip bendrakurejui su Rojaus Trejybe, visumos labui. taciau kol žmones priešinasi tam, nenori suvokti nenori pabandyti, tai ir išlieka našlaičiais, savo laisva valia ir neteisingais iprociais atsiriboje nuo Saltinio ir Centro, Rojaus Trejybes.

Teigti, kad Urantai nieko nedaro ir susirinkę tik dalinasi isminti tarp savęs yra gryniausia nesąmone, kai pagrindinis, siuo metu, šio pasaulio materialus svertas - internetas, pilnai panaudojamas, Gyvos Dvasines Sviesos skleidimui. kai Rojaus Trejybes internetine svetaine "luzta" nuo Dvasingiausiu ir siuolaikiskiausiu mokymų; nereikia net skaityti galima jau ir tik klausyti. Tereikia tik ateiti ir pasiimti, nemokamai. Vėlgi to neužtenka tam kad būti urantu, tam kad juo būti reikia tapti kita kokybe, o tai ymanoma TIK, ir TIK su Kūrėju-Rojaus Trejybe, vis labiau su Jai -Trimis Saltiniais ir Centrais suliejant savo valia. Tai galiu patvirtinti remdamasis savo patirtimi.

Telydi jus Ramybė, siekiant dar gilesnio atsiverimo Rojaus Trejybei.

ValdasAirija
2012-12-14 05:52:40



Algimantai, kaip gali žmonės dėti realias dvasines pastangas - jei jie tiki tuo kuo juos kažkas įtikino? Kaip pvz. jie nenori/bijo numirti iš bado - tapti benamiais ir t.t., todėl tarnauja tiems kas juos užvaldė ir valdo...kaip pagal tave jie gali išsilaisvint?? tapdami urantais? juk esu ne kartą klausęs, kodėl pvz. mes db jau jūs urantai neišeinate į gatves ar kitas viešas vietas ir neskleidžiat tos dvasinės šviesos, kuri pagal jūsų komentarus pas jus yra ir beveik beribė?...kodėl susirenkate tik tarpusavyje ir dalinatės tik tarpusavyje kokia to prasmė...panašiai elgiasi ir dauguma kitų sektų net ir krikščionybės propaguotojai, valstybių valdžios vyrai/moterys, masonai ir kiti...kuo jūs kitokie jei išsiskiriate iš kitų ir laikote save pranašesniais - ir tikitės, kad žmonės patys pradės dvasingėti???
Evaldai, iš mažosios parašiau specialiai, kad kaip pvz. užsikabintų toks protas, kuris vertina viską simboliškai ir logiškai, bet ne dvasiškai - ta prasme - ar tu pajautei dvasiškai, kad aš pažeminau pačią trejybę -trejybė žodį parašydamas iš mažosios raidės - negi tu tiki, kad trejybė būdama tobula siekia pagarbos sau - nori, kad mes ją garbintume, rašytume būtinai iš didžiosios? :) būtų naivu - jie juk tobuli ir išbaigti :D

Linasj
2012-12-13 17:45:11



Linai, kada rašai - "man kažkodėl atrodo, kad visai lyg ir nieko kvantinis šuolis jei įvyktų ...atgautume savo stipriąsias savybes, intuiciją, 6 pojūtį ir kitus sugebėjimus, kurie matricoje užblokuoti yra" - tai pamąstyk, ką rašai. Tu nori gauti net neįdedant pastangų. Tu nori, kad tiesiog kažkas padarytų, jog tu atgautum ir gautum veltui. Ne, Linai, kūrinijoje visi veikia dvasioje kartu su Rojaus Trejybe ir ne todėl, kad gautų atlygį, bet iš MEILĖS, kuri yra DVASINĖ ir kurios gali prispildyti tik IŠ ROJAUS TREJYBĖS. Jeigu neveiki kartu su Rojaus Trejybe - tuomet tai tik laiko, energijos švaistymas ir iliuzija. Pasaulyje tikrai vyksta pokyčiai, nes dabar yra atstatomos dvasinės ryšio grandinės. Tačiau jos atstatomos tik pagal poreikį, kurį šiai dienai planetoje išreiškia tik urantai. Taip kad, mielas broli Linai, galėtum ir tu išreikšti poreikį dvasinėms ryšio grandinėms, veikdamas kartu su Rojaus Trejybe visada ir visur. Ir tau neikils tokių mažvaikiškų klausimų, kaip kad dabar paklausei. Tu net nematai skirtumo, kada rašai "Trejybės Asmenų" iš mažosios raidės. Esi tinginys dvasioje ir vis dar laikaisi įsikibęs iliuzijų. Jau geriau eitum šluoti gatvių, nes ten pilna šiukšlių, užuot svarstyti tokius kliedesius, kurie neverti Rojaus Trejybės Vaikų.

Ramybė jums.

Evaldas
2012-12-13 10:17:37



Mielas Linai, nieko neįvyks planetoje nei gruodžio 21d., nei 22d., nei 31 dieną, nei bet kurią kitą dieną, nes viskas vyksta EVOLIUCIŠKAI, KIEKVIENAM DEDANT REALIAS DVASINES ASMENINES PASTANGAS DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE - KIEK PASTANGŲ - KIEKVIENO IŠ MŪSŲ INDIVIDUALIAI, TIEK DAUGIAU ŠVIESOS YRA VISOJE PLANETOJE.
Aš iškėliau vieną Tėvo mokymą, suteiktą 2009 metais, atsakant į Tomo klausimą apie įvykius 2009 metais, kad jį pastudijuotumėte visi, ir nustotumėte tikėti tokiomis nesąmonėmis, kurios vis kartojasi ir kartojasi, ir čiulpia jūsų energiją, ir tuo pačiu ilgiau palaiko tamsą planetoje.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2012-12-12 22:03:41



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal