Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Nauja - ryškesnė - Rojaus Trejybės suteikta šviesa nerengiant laidotuvių.

Mielieji, aš perkeliu iš pirmadieninės maldos vieną dalį, kuri pateikia NAUJĄ – DAR RYŠKESNĘ – EVOLIUCINĘ ŠVIESĄ mūsų planetoje – Urantijoje – daugiau apie tai galite sužinoti, pasiklausydami įrašų iš Urantijos grupės užsiėmimo 2012 m. gruodžio 28 dieną, ir gyvųjų pamaldų Vilniuje, 2012 m. gruodžio 29 dieną, ir Kaune – 2012 m. gruodžio 30 dieną.
----------------------
Ką tik iškeliavo iš šio pasaulio mano dvasios brolis, kuris žemiškąja prasme buvo mano GIMDYTOJAS. Ir aš pasirūpinau, kad jo kūnas būtų kremuotas, o pelenus aš išbersiu į upelį jo mieste kitą savaitę, nelaidodamas jo, ir jokių atminimo pietų nerengdamas, NES KAS GI gi rengia atminimo pietus tam, kuris yra GYVAS – VĖL PRIKELTAS NET AUKŠTESNIU PAVIDALU NEGU GYVENO URANTIJOJE.

ŠITOKIU BŪDU AŠ PRADĖJAU NAUJĄ ETAPĄ MŪSŲ PLANETOJE – SĄMONINGAI ĮGYVENDINAU MAN ROJAUS TREJYBĖS PAVESTĄ MANOSIOS MISIJOS DALĮ, KURI NUMATĖ, KAD ATSISAKYČIAU NET MENKIAUSIO SU TRADICINĖMIS LAIDOTUVĖMIS SUSIJUSIO RENGINIO, NET PIETŲ.

AŠ MELDŽIU, KAD ŠITUO PASEKTŲ IR KITI URANTAI, KURIE TURĖS PAKANKAMAI GYVO RYŠIO SU ROJAUS TREJYBE, KAD IŠDRĮSTŲ PRIIMTI IR ĮGYVENDINTI TOKĮ SPRENDIMĄ, KAI TAMSI APLINKA SPAUS LAIKYTIS TAMSOS TAIP STROPIAI SAUGOMŲ NEGYVŲ – IR KENKSMINGŲ DVASIAI – TRADICIJŲ, KAD TIK ŠVIESA NESKLISTŲ IŠ VISO, IR GYVYBĖS GYVENIME TAIP PAT NELIKTŲ IŠ VISO – TIK NEGYVI RITUALAI IR DOGMŲ IŠPAŽINIMAS.
Aš meldžiu, kad šis mano dvasios brolis po pažadinimo sielos tapatybės pavidalu sužinotų, kad aš sąmoningai nerengiau ne tik laidotuvių, bet net ir atminimo pietų, ir tai jį nudžiugintų, kad šitaip ir jis prisidėjo prie NAUJOJO etapo žmonijos evoliuciniame žengime į dvasinės brolystės ir gyvos šviesos įsiviešpatavimą Urantijoje sutinkamai su TAVUOJU EVOLIUCIJOS PLANU.
Aš meldžiu, kad tie mūsų broliai ir sesės DVASIOJE, kurie dar visai neseniai buvo kartu su mumis, tačiau kurie jau iškeliavo į kitą – aukštesnį lygį – taip pat materialiuose ir realiuose pasauliuose, drąsiai ir ryžtingai žengtų šituo savosios morontinės-sielos tapatybės vystymosi keliu, GYVUOJU-PATIRTINIU keliu, atsiduodami tik tavo vedimui, jį vis stipriau pajausdami, kada šitame kelyje jų nauji patyrimai jiems dar kartą patvirtina šito kelio teisingumą ir prasmę visos kūrinijos šviesėjimo labui.
Mes meldžiame, kad šitame sielos kelyje, mes ir patys DAR DAUGIAU pasitikėtume tavuoju vedimu iš vidaus, kad šitame kelyje vis giliau ir tikriau suvoktume, kad jokios mirties NĖRA, IR BŪTI NEGALI, KAS TIK EINA ATSIDAVĘS TAVO VEDIMUI IR JUO VIS LABIAU PASITIKI.
Todėl mes meldžiame ir mūsų broliams ir sėsėms DVASIOJE, žengiantiems morontiniu lygiu po prisikėlimo, dar didesnio pasitikėjimo tavimi, kad savo kelyje jie būtų tavo atvaizdai JŲ APLINKAI, net ir taip, kaip savo aplinkai tavo atspindžiais mes siekiame būti čia, Urantijoje, iš meilės ir laisva valia skleisdami tavo šviesą visų labui.
Manoji valia, kad būtų tavoji valia. Amen.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2012-12-29 16:49:22

Komentarai

Mielieji, mūsų DVASIOS SESĖ LAIMA IŠ VELŽIO praėjusį šeštadienį, birželio 14d., iškeliavo į GYVENAMUOSIUS pasaulius PRISIKĖLIMUI sielos tapatybės morontiniu energetiniu lygiu su ta pačia ASMENYBE, kurią pažįstame ir mes, urantai, ir kurią sutiksime po mūsų prisikėlimo, TIK TURINČIA JAU KITOKIĄ FORMĄ, kaip ir mūsų bus kitokia forma. Tačiau iš ASMENYBĖS CHARAKTERIO savybių mes atpažinsime vienas kitą, kaip seniai, po daugybės metų, nesimatę bičiuliai palaipsniui ima atpažinti, jog stovi būtent prieš tuos pačius bičiulius, kurie išoriškai yra pasikeitę, bet vis tik charakteris išlaikė ir pažįstamas savybes.

Laimos materialius apvalkalas buvo kremuotas, o pelenai buvo išbarstyti į Nevėžio upę, ant kurio kranto ji ir gyveno URANTIJOJE - prie PANEVĖŽIO - Velžyje.

Ką gi, džiugu, kad URANTŲ skaičius didėja MORONTIJOJE.

Tuo tarpu mūsų gretos Urantijoje vienu URANTU sumažėjo, ir labai ATSIDAVUSIU. Mums - kai kuriems bus, iki tam tikro laipsnio, liūdna, kad negalėsime bendrauti su ja ČIA, ir klausytis ir jos patyrimų-mokymų.
Na, prisipažinsiu, asmeniškai man bus galima ATSIPŪSTI, nes būtent LAIMA man pateikdavo TOKIŲ klausimų, kad norinti į juos atsakyti, reikėjo ir pačiam PAPRAKAITUOTI GYVAJAME RYŠYJE SU ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU, kad ir jai atsakyčiau ir argumentuotai, ir įtikinamai. Ji skambindavo man gana dažnai, ir visada būtent su tokiais GILUMINIAIS klausimais, kurie apima labai labai tolimą ateitį, kad aš jai net patardavau neužbėgti taip toli į priekį, o būti gyvybingesnei ir veiklesnei ŠIĄ DIENĄ.
Beje, jos ir FIZINIS susirgimas buvo susijęs su PRAEITIES emocine įtampa ir stresais. O pasveikimo ji nesugebėjo pasiimti, nes GYVA ASMENYBĖS BŪSENA neištirpino MEILĖS BŪSENOJE SAVO PASĄMONINĖS BAIMĖS, kad būtų visiškai atsidavusi Rojaus Trejybei-AŠ ESU, kad būtų visą laiką PATYRUSI PASITIKĖJIMO Rojaus Trejybe-AŠ ESU gyvą ir nuolatinę BŪSENĄ, kad BŪTENT TOJI BŪSENA IR BŪTŲ JAI ryžtingai, ir be baimės, DIKTAVUSI gyvą kasdienį RAMYBĖS gyvenimą, kurį ir būtų pajutusios fizinio organizmo ląstelės, kurioms Kūrėjo numatyta veikti ir būti sveikoms tik palaimos ir ramybės sąlygomis.
Ką gi, kuo daugiau urantų bus Morontijoje, tuo lengviau bus adaptuotis kitiems URANTAMS prie jų prisijungusiems po PRISIKĖLIMO.
Tuo tarpu mums, kaip ir anksčiau, viskas lieka po senovei - dar labiau atsiverti Rojaus Trejybei-AŠ ESU, kad pajaustume - STIPRIAU - Rojaus Trejybės-AŠ ESU vedimą iš vidaus ir jam atsiduotume, kad būtume dar ryžtingesni ir veiklesni savo kasdienėje gyvenimo aplinkoje DRAUGE su Rojaus Trejybe-AŠ ESU KAIP GĖRIO BENDRAKŪRĖJAI VISŲ LABUI, IŠ MEILĖS IR LAISVA VALIA, GAUTA IŠ KŪRĖJO.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2014-06-17 15:35:34



Miela Irena, yra pigiausi karstai iš neobliuotų lentų, kurie ir skirti tiems, kurie neorganizuos jokių "atsisveikinimų" su vadinamuoju velioniu. Man kainavo du tūkstančius šimtą litų. Tačiau bendra suma priklauso ne tik nuo kremavimo kainos, bet ir nuo kūno parengimo kremavimui paslaugas tiekiančios kompanijos tarifų. Aš paprašiau, kad viskas būtų kuo pigiau, juk vis tiek viskas sudeginama, tai kam gi deginti...pinigus, neišmintinga. Kūną paėmė laidojimo kompanija ir man atvežė jau kapsulę, tad aš ir akyse nemačiau, kaip jis buvo aprengtas, ir koks buvo tas karstas. Man pavyko, kad aš per vieną tv kanalą, atrodo per kauno init tv, visiškai neseniai buvau matęs labai išsamų pokalbį su Kėdainių krematoriumo direktoriaus pavaduotoju, todėl aš jau žinojau, ko man prašyti, kad būtų pigiausia - būtinai NEOBLIUOTŲ, NEDAŽYTŲ, NELAKUOTŲ LENTŲ KARSTO, pigiausių drabužių, ir ne urnos, bet pigiausios KAPSULĖS. Per tą tv laidą buvo parodytos ir urnos, ir kapsulės, ir kaip gaminami karstai iš neobliuotų lentų, todėl aš jau žinojau skirtumą tarp tų karstų, tarp urnos, kuri naudojama laidojimui, ir kapsulės, iš kurios pelenai išpilami. Kadangi aš jau žinojau, kad jokių "atsisveikinimų," jokių laidotuvių nerengsiu, tai man visiškai nesvarbu, kokia bus kapsulės forma, kaip ir kada tas karstas bus įdėtas į krosnį, tai man važiuoti į Kėdainius nebuvo jokio reikalo.
Taip Rojaus Trejybės apvaizda pasirūpino man suteikti žinių ir šitoje sferoje, kai aš net nemaniau, kad taip greitai jų prireiks man asmeniškai.
Kūnas deginamas tris valandas. Krematoriume veikia dvi krosnys.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2013-01-06 19:00:19



Ir dar norėjau sužinoti:
Ar labai brangiai kainuotų toks mirusio žmogaus kūno laidojimo būdas?

IRENA
2013-01-06 16:47:54



Maždaug prieš pora metų,telefoninio pokalbio su broliene metų, jai esu užsiminusi, kad po kūno mirties norėčiau,jog mano palaikai būtų kremuoti.
Šitą savo asmeninę drąsa įvertinau labai aukštai, beveik, "žygdarbiui" prilyginau;nes už manę aštuoniais metais jaunesnis brolis ir jo žemiškoji šeima yra be galo uolūs katalikai.Brolienės visa giminė šiuo klausimu yra tiesiog "pavyzdiniai" katalikai.
Taigi: brolienės atsakymas į mano pareikštą pageidavimą manę labai nustebino:
"Taupyk pinigus"
-išgirdau iš jos tokį atsakymą.
Matyt iki gyvo kaulo jiems įkyrėjo mano, net kelių dešimtmečių, kvailiojimai.
Todel,šita Algimanto atidaryta temą įpatingai manę sudomino.
Prieš penkis mėnesius mirė mano vienintelis ir 8 metais už manę jaunesnis brolis, o like gyvi jo šeimos nariai ir toliau tikisi mano, nelabai jau uždelsto išėjimo iš šios "ašarų pakalnės" /net per mano brolio laidotuves subtyliai man buvo priminta; buvo liepta pasirūpinti atitinkamais drabužiais/, todel dabar išdrįsau kreiptis į tavę ,Algimantai, prašydama patarimo.
Kadangi, tu pirmas iš urantų jau turi tokią patirtį, sąsajoje su savo dvasinio brolio kūno kremaciją,norėjau sužinoti:ar kūnus deginimui priima būtinai karstuose?

Visiems linkiu gero vakaro.

Su meile,

IRENA
2013-01-06 16:43:59



Daugiau informacijos ir nuotraukos atskirame puslapyje, tuo pačiu Forumo temos pavadinimu - Nauja - ryškesnė - Rojaus Trejybės suteikta šviesa nerengiant laidotuvių - kairėje pusėje esančiame puslapių stulpelyje.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2013-01-06 09:40:58



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal