Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Tėvo mokymas apie pasąmonės paskirtį, suteiktas Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje, Vilniuje, 2013 01 05

Jurgita:
Mylima Rojaus Trejybe, aš noriu kad Tu plačiau mums paaiškintum apie tikrąją mūsų pasąmonės paskirtį. Kada iš Tavo asmeninių mokymų aš girdėjau, kad ji turi tapti Tavo dvasinės šviesos talpykla, iš kurios mes semtumėmės išminties ir gerovės kūrimui kartu su Tavimi visų labui. Tačiau šiuo metu kol kas taip nėra.

Algimantas:
Mylimas Tėve, mylimas Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, mylima Begaline Dvasia-Motina-Sese, aš esu pasirengęs atsakyti, perteikti Tavo atsakymą iš bet kurių Rojaus Trejybės Narių, atsakant į šitą mano dvasinės sesės Jurgitos klausimą apie mūsų pasąmonės paskirtį.

Tėvas:
Mano mylimieji vaikai, Aš esu Amžinasis Šaltinis ir Centras, esu jūsų Tėvas, esu visų Tėvas, esu Pirmasis Šaltinis ir Centras. Visiems aš jums suteikiu meilę. Toji meilė yra gyva, patiriama, ji jus globoja, saugo, palaiko gyvybingą materialaus kūno veikimą bendraujant su Manimi ir tarpusavyje. Kada jūs turite kupiną meilės būseną, jūs patiriate, koks yra pakylėjimas iš vidaus, jūs trokštate dalintis šituo pakylėjimu su savo dvasiniais broliais ir sesėmis, Mano kitais vaikais, kurie gyvena tamsoje, nes jie nėra Manosios šviesos girdėję, matę, patyrę.
Kadangi jūs turite dabar materialų pavidalą savo pradiniame asmenybės atskleidimo, arba kaip jūs jau suprantate – iš Mano jums asmenybės suteikto potencialo pavertimo aktualu, etape, todėl jūsų pagrindinis veiklos variklis yra jūsų materialios smegenys. Kuo yra pripildytos jos, lemia jūsų pasireiškimą materialiu lygiu. Jūs turite tą valdymo centrą, kuris kontroliuoja jūsų materialaus kūno elgseną, tačiau tas, kuris laiko šitą materialų pultą savo įtakoje yra Mano suteikta jums dvasinė asmenybė. Būtent ji naudoja šitą pultą kaip jūs naudojate distancinį valdymo pultą perjunginėdami televizijos kanalus. Ir kada jūs matote įjungus vieną kanalą, kokia yra programa transliuojama vienos televizijos kompanijos, perjungus į kitą kanalą visiškai pasikeičia kitoks vaizdas, ir vienam vaizdui jūs galite pritarti, jausti vidinį pritarimą, tuo tarpu kitiems vaizdams jūs esate uždari. Jūs norėtumėte, kad tokių vaizdų nebūtų, kad jų negalėtų matyti kiti, tačiau jūs suvokiate, kad tie vaizdai, kurie jums kelia atstūmimą, kitiems yra priimtini. Jie nemato to, ką matote jūs iš vidaus, regėdami išorinį vaizdą. Jūsų vidus priešinasi tam vaizdui, kurį mato jūsų materialios akys, tačiau ir vienu ir kitu atveju, kada jūs jaučiate pritarimą vienos programos rodomiems vaizdams, kitu atveju matote tarsi pasipriešinimą tokiai programai – tą junta jūsų dvasinis asmuo materialių smegenų dėka. Materialios smegenys jaučia įtampą, toji įtampa negali viršyti atitinkamo lygio, kad smegenys nustotų suvokti, kas vyksta aplinkui, kad asmuo prarastų savimonę, tai yra supratimą, kas jis toks yra, kad nustotų suprasti kokie asmenys yra aplink jį, nustotų suprasti ryšius su kitais asmenimis. Savimonę praradęs Mano vaikas, patiriantis šitų smegenų sutrikimą, jis pats iš vidaus nejaučia šito sutrikimo. Jis gali liesti pavojingus objektus ir net tų objektų pavojų nukreipti savosios materialios gyvybės atėmimo kryptimi.
Todėl jūsų pradiniame etape žengiant link Rojaus Trejybės, link Mūsų, Mes jums sugalvojome evoliucinį apsaugos mechanizmą, kad smegenys turėtų atsargos informacijos saugyklą, kuri nebūtų visą laiką sąmonės lygiu juntama, kad jūsų smegenys galėtų susitelkti ties vienos ar kitos akimirkos veiksmu. Todėl šita saugykla, tos milžiniškos informacijos yra tarsi nematomas aruodas, iš kurio jūs galite pasisemti tiek šviesos, tiek ir baimės ir tamsos minčių, teiginių, kurie gali apsunkinti jūsų sąmonės lygiu atliekamus veiksmus, arba priešingai – jiems suteikti pastiprinantį impulsą.
Kadangi jūs jau pažengėte dvasiniame gyvajame kelyje nemažai – palyginus su jūsų dvasiniais broliais ir sesėmis jūsų aplinkoje – todėl jūs suprantate, kad Mes nesam tie stebukladariai, kurie galėtume šitą sujauktą atsargos informacijos saugyklą paversti iš karto į tvarkingą ir jums patiems prieinamą informaciją, kad iš jos jūs galėtumėte pasisemti šviesos teiginių, kurie sustiprintų jus, o šitų teiginių dėka jūs galėtumėte apšviesti ir kitus, kad apramintumėte jų aplinką, kad jie galėtų žengti teisingesnį žingsnį savojoje aplinkoje. Todėl pasąmonės tas milžiniškas aruodas turi būti tvarkomas, turi būti sisteminamas. Tačiau jūs negalite sisteminti to, ko jūs sąmonės lygiu nekontroliuojate. Jūs negalite pasąmonės suvaldyti, nes jūs negalite suprasti, ką ji talpina, iki galo. Tai čia būtų panašu, kaip milžiniškame materialiame pastate, kur yra sujaukta daugybė įvairių daiktų, nereikalingų, užgriozdinančių praėjimus, mėginti surūšiuoti ką nors sistemiškai, kai jūs net nežinote, kokie daiktai vienas už kito yra užkrauti. Juk savo namus jūs kartas nuo karto imate tvarkyti, ir kai kurių senų daiktų atsisakote, tiesiog jie jums jau nebereikalingi, jūs išmetate. Tuo tarpu PASĄMONĖ NIEKO NEATSISAKO, JI VISKĄ KAUPIA, nes jūs šito pasąmonės aruodo patys tvarkyti negalite. Tuo tarpu pats aruodas siurbia bet kokią informaciją, kuri yra aplinkoje. Jūsų niekas nemokė, kad reikėtų uždėti FILTRĄ tai informacijai, kurią jums pateikia aplinka, kad nebūtų pasąmonė teršiama, ir tuo pačiu tas CHAOSAS dar labiau augtų. O kadangi šita milžiniška sujaukta informacija yra dar fragmentuotai pateikiama atitinkamais teiginiais ir mokymais jūsų pačių draugų, mokytojų, dvasininkų, politikų, jūs iš tų fragmentuotų teiginių kuriate savo gyvenseną, jūs kuriate įvairias šventes, įvairias tradicijas. Juk niekas nesusimąsto apie tų tradicijų kilmę, kada jūs turite įvairias – jau apipintas įvairiais jūsų pasireiškimais materialiu pavidalu, įvairiais veiksmais – tas šventes, kurias švenčiate. Tuo tarpu jų pradžia nebūna tokia išdailinta; gali būti vienas teiginys, pateiktas kaip LAISVĖ – nepriklausomybė valstybės, asmens – ir to užtenka tą akimirką paskelbusiam tokį teiginį. Tuo tarpu kada ateina tos laisvės, nepriklausomybės paminėjimo diena, kiti prie šito teiginio prideda savo teiginius, KAIP reikėtų paminėti tokią dieną, ir atsiranda kiekvienam – pagal to asmens įtaką visuomenėje ir jo sąmonės ir pasąmonės to užteršto informacinio aruodo suteikiama teiginių samplaika jau visuomenėje. Tas pasireiškimas įprasminamas švenčių pavidalu, ir kada kartos imasi tokių švenčių arba tradicijų organizavimo, jos įneša savus niuansus, kurie kinta karta iš kartos, nors ir siekiama išsaugoti tai, kas buvo ankstesnėje kartoje, tačiau yra saviti niuansai, kurie būdingi kiekvienai kartai.
Todėl pasąmonė, suteikianti vienokį teiginį pradiniam impulsui, pateikia vienokius argumentus arba reikalavimus tam, kuris tokį teiginį pirmą kartą yra pagarsinęs, ir visiškai kitokius argumentus suteikia pasąmonė tiems, kurie jau po daugelio kartų yra išvystę, išpuoselėję, išdailinę to pirminio teiginio pateiktą sampratą, kuri dažnai neatitinka pradinio teiginio autoriaus sampratos. Tai panašiai būtų, kaip Jėzaus paskelbta evangelija ir dabartinė krikščionybės jūsų kartoje egzistuojanti bažnyčia, KAIP PRASILENKIA TOS SAMPRATOS NUO JĖZAUS LAIKŲ. Ir šita paklaida yra dėl to, kad pasąmonėje yra taip pat daug teršalų, kurie prasiveržia iki sąmonės lygio.
Tai toji apsauga, kurią Mes suteikiame jūsų materialioms smegenims, kad jos, jums suprantamu žodžiu tariant, NEPERKAISTŲ, kad būtų SAUGIKLIS, įsijungtų jis, apsaugantis jūsų centrinį valdymo pultą, pasąmonė būtent ir atlieka tokį vaidmenį.
Jūs taip pat žinote išeitį, kad visi tie egzistuojantys pasąmonės lygiu teršalai yra apvalomi tiktai per šviesos įsileidimą į tą patį sujauktą aruodą, sujauktą saugyklą. Tik ŠVIESA gali susisteminti visas esančias šitoje saugykloje informacines žinias, patirtinius pojūčius, o Aš jums dar papildysiu – NET IR TAI, KAS JŪSŲ NEPATIRTA, BET ATEITYJE BUS PATIRTA. PASĄMONĖ JAU TALPINA TAI, KAS BUS JŪSŲ ATEITYJE, tačiau per tą sujauktą ir užgriozdintą įvairių neužbaigtų teiginių, neišmąstytų minčių, garsų, signalų gausybę jūs patys negalite iš pasąmonės organizuotai, sistemiškai, ir veiksmingai šitos informacijos iškelt iki sąmonės lygio, kad galėtumėte ją panaudoti tiek jūsų, tiek visų augimui, šviesėjimui, Manosios evoliucijos vystymui. Todėl jūs negalite pasąmonei daryti šviesos ir raminančios įtakos, jeigu neturite GYVO ATSIVĖRIMO KANALO SU MANIMI.
Jūsų veikla priklauso nuo jūsų drąsos, ryžto, ramybės, ir natūralu – išminties, suvokimo, kokia yra svarba jūsų minčių, teiginių, veiksmų. Ir jeigu jūs būsite šitame kelyje veiklūs, aktyvūs, savaime suprantama, pasąmonė fiksuos visus jūsų žingsnius. Kuo tie žingsniai bus ryžtingesni, drąsesni, ir gilūs, visa tai stipriau bus kaip ĮSPAUDAI įspausta jūsų pasąmonėje. Ir ten, kur buvo sujaukta informacija, tiesiog bus į tą milžinišką neaprėpiamą klodą įspausta šitas susistemintas jūsų patyrimo antspaudas, įspaudas, ir tai chaotiškai informacijai nebeliks aktyvaus pasireiškimo, nes vis labiau ir labiau ims viešpatauti jūsų pasąmonėje Mano šviesa, kurią jau jūs būsite įprasminę savo patirtine veikla. Kuo aktyvesnė jūsų patirtinė veikla, tuo stipriau šitas įspaudas yra paliekamas jūsų pasąmonėje.
Pasąmonę gali apvalyti tiktai jūsų bendros pastangos su Manimi, Aš vienas esu Visagalis, bet Aš negaliu apvalyti jūsų pasąmonės, kuri priklauso jums asmeniškai. Aš jums galiu padėti – kaip Dvasinis Mokytojas – tačiau mokinys jūs esate kiekvienas. Ir jeigu jūs dėsite pastangas, tuomet turėsite atlygį, ir vaisius, kad jūsų pasąmonė bus iš sujauktos paversta nuostabia ir gyva, gyvybinga Mano jums suteiktos informacijos ir jūsų pačių patyrimo saugykla.
O jūs puikiausiai jau dabar suvokiate, kad Aš, per Savo dalelę, jūsų Minties Derintoją, perteikiu jums šviesos teiginius į jūsų pasąmonę. Jie yra jūsų viduje patalpinti. Tuomet Aš jums padedu kaip Dvasinis Mokytojas. Naudokitės ta šviesa. Kuo stipriau pasireikšite savo patyrimu, tuo labiau jūs susisteminsite visą tą sujauktą informacinę saugyklą, kad joje pradėtumėte patys geriau orientuotis, kaip tą informaciją, vienokiu ar kitokiu metu, pasiimti iš šitos nuostabios saugyklos. Ji yra gyva, ryšys yra visada veikiantis, jeigu jūs esate pasirengę juo naudotis.
Todėl, trumpai tariant, jūs turite turėti minty tokią nuostatą – pasąmonė yra jūsų begalinis, bekraštis, bedugnis informacinis aruodas, kurį Mes pripildome jums, kad galėtumėte juo naudotis, ir tuo pačiu tai yra jūsų patyrimų kaupimo aruodas, kurie jau yra jūsų praeityje, kuriuos patiriate šią akimirką, ir kurie BUS JŪSŲ ATEITYJE, pasąmonė jau yra tuo pripildyta. Ir jeigu jūs naudositės ja TAIP, KAIP AŠ SUMANIAU, jūs jausite kaip malonu jums iš jos paimti įvairius informacinius klodus, kad juos panaudotumėte visų labui. Ir tada pajausite, kad pasąmonė iš tikrųjų jums padeda eiti šviesos keliu. Jinai jums tampa nebe našta, bet papildomas variklis, pagalbininkas, kai jums stinga vienokios ar kitokios teiginio argumentacijos, jūs netikėtai sau tuos argumentus pateiksite iš jūsų pasąmonės. Dabar tą jums sunku padaryti, nes jūs nesuprantate pačios sistemos, ir tuo labiau ji pati yra per daug sujaukta ir užteršta, ir per daug yra jūsų seklus patyrimas. Štai, visi šitie segmentai, jeigu jūs juos aktyviai panaudosite, jie suteiks jums didesnį pasitikėjimą ir darną jūsų viduje.
Ir ateis toji akimirka, kada jūs pasąmonę naudosite taip, kaip šiandien naudojate savąjį kompiuterį materialiu pavidalu, nors prieš porą dešimtmečių jūs ir apie kompiuterį negalėjote pasakyti to, ką dabar laikote kasdienybe. Todėl ateis toji akimirka, kada ir PASĄMONĘ JŪS GALĖSITE SUVALDYTI TOKIU LAIPSNIU, KOKIU LAIPSNIU JŪS TURĖSITE GYVYBINGĄ IR GYVĄ RYŠĮ SU MANIMI.
Linkiu jums AKTYVAUS BENDRADARBIAVIMO SU MANIMI. BŪKITE VEIKLŪS ir patirsite, kokia nuostabi yra Mano sumanyta jums pasąmonės funkcija, ir vieta, jūsų asmenybės dabartiniame etape, kur valdymo centras yra jūsų materialios smegenys. Bet jūs visada turėkite minty, kad jį kaip valdymo pultą laikote jūs, dvasinis asmuo, neturintis jokių materialių smegenų.

Algimantas:
Ačiū Tau, mylimas Tėve, už šį mokymą. Manoji valia, kad būtų Tavoji valia. Amen.
Ačiū Jurgitai už šio mokymo įrašymą ir iššifravimą, kad su juo galėtume susipažinti mes visi Forume.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2013-01-07 09:44:11

Komentarai

Papasakosiu apie Maldos galia , pagal tokį mokslinį eksperimentą


Nuo senų senovės žmonės meldžiasi ir prašo Dievo visokios pagalbos . Kurie turi stiprų religinį jausmą , tie žmonės tiki maldos galia ir savo gyvenimą kuria maldoje .

Mokslo žmonės visada skeptiškai žiūri į besimeldžiančius . Tuo labiau prieš 30 metų , kai dar egzistavo Tarybų sąjunga . Tačiau ir tais laikais buvo visokių įdomybių . Tuo laikotarpiu , o tai buvo 1986 metais Rusijoje , buvo toks nelabai žymus mokslininkas , vardu Valerijus Sliozniovas , savo mokslinėje valstybinėje laboratorijoje , nutarė atlikti mokslinį tyrimą . Kokį poveikį žmogui daro malda ? Nuėjo į vieną Pamaskvėje veikiantį vienuolyną ir susitarė su jo vadovybe , kad atsiūs jam kelis dvasingus vienuolius dėl valstybinio mokslinio eksperimento .

Kaip tarė , taip ir padarė . Vienuoliai atvyko į Sliozniovo laboratoriją ir tapo eksperimentiniais pacientais . Buvo nuolatos išmatuojami jų galvos smegenų įmpulsai , tiek Šventraščio skaitymo metu , tiek ir žodinės , sakralinės , dvasingos maldos metu . Viskas , oscilografo pagalba , buvo užrašoma .

Bendras stebėjimų rezultatas buvo toks . Maldos metų smegenų veiklos energetinis dažnis nukrenta iki 3 Hz , tuo tarpu kai normalus , būdraujantis galvos smegenų energetinis dažnis , kiekvieno normalaus žmogaus , yra apie 12 Hz . Jis padarė išvadą . Maldos metu , žmogaus protaujanti sąmonė tarsi išsijungia ir žmogaus protas jaučia nerealią būseną .

Šias savo mokslines išvadas pateikė viename tarptautiniame moksliniame simpoziume . Tačiau kai grįžo namo , pateko į valdžios nemalonę ir vos neišmetė jo iš darbo .

Žlugus sovietų Sąjungai , šis mokslininkas toliau tęsė savo mokslinį darbą ir tampriai bendravo su dvasininkija , studijavo Šv. Rašta . Bestudijuodamas šį Raštą , rado parašyta , kad kiekvienas bus išgelbėtas jeigu ,kaip mažas vaikas įtikės į Dievą Tėvą . Tada jam viskas pasidarė aišku , kodėl besimeldžiančio žmogaus smegenų veikla nukrenta iki 3 Hz . Pasirodo , tokiu dažniu , (apie 3 Hz dažniu ) dirba vaikų smegenys , maždaug iki aštuonerių metų . Taigi , jau senų senovėje buvo žinoma , kad norint tapti tikru Dievo Tėvo vaiku , savo aktyvų protą reikia nužeminti iki vaiko sąmonės įtikėjimo lygio . Jėzus Kristus kaip tik to ir mokė savo mokinius ir žmonių minias , tačiau mažai kas suprato , tačiau kas suprato , tie tikrai pasiekė nemirtingumą .

Besimeldžiančiam žmogui nereikia tapti vėl vaiku . Tikrai nereikia . Reikia tik savo įtikėjimo sąmonę maldoje , nuleisti iki mažo vaiko sąmonės įtikėjimo ir pasitikėjimo lygio taip , kaip , kad šventai pasitikima savo žemišku mylimu tėvu ar mylima motina vaikystėje . Taip šiuo moksliniu eksperimentu , rusų mokslininko, buvo įrodyta Evangelijos Tiesa ir Jėzaus Kristaus mokymo tikroji Šviesa .

Mano supratimu ši Tiesa , neprieštarauja jokioms kitoms maldos ir garbinimo tiesoms . Ar tai bus besimeldžiama Rojaus Dievų Trejybei ar konkrečiai tik Dievui Tėvui , svarbiausia savo sąmoningąjį protą nuleisti iki švento vaikiško pasitikėjimo ir įtikėjimo tuo , ką tu žmogau meldi , ką tu žmogau prašai , ką tu žmogau šlovini ir garbini .

Maldoje ir garbinime turime nusileisti iki naivaus patiklumo . Aišku , mūsų egoistinei sąmonei tai labai sunku suprasti ir priimti . Kaip čia taip nužeminti savo ego iki vaikiško naivumo ? Daugeliui tai nepriimta . Štai atlikti kokį standartinį ritualą bažnyčioje reikia ir būtina , o kad savo sąmonės būseną maldoje nužeminti iki vaikiško pasitikėjimo , tai jau mažai kam priimtina . Tačiau būtent tik per tą , vaikiškos sąmonės modelį , kaip dar nesuteršto proto , vaikišką pasitikėjimą Dievu Tėvu , kiekvienas šiandiena , tokioje būsenoje , jau galime įžengti į dangaus karalystę . Amen

emilispetras
2013-01-12 22:53:46



JEIGU NEIŠTRINSITE , TAI DAR ŠĮ BEI TĄ PASAMPROTAUSIU .


Mūsų pasąmonė priima , apdoroja ir saugo iš sąmonės siunčiamus minčių impulsus., kaip milžiniškoje bibliotekoje , kurioje nuolatos vartomos , skaitomos ir dėliojamos , po tam tikras lentynas , daug knygų . Kai žmogaus sąmonė tvarkinga ji nuolatos , taip pat tvarkingai ir racionaliai bendrauja su savo pasaąmone . Tokie žmonės yra racionalaus ir kompaktiško mąstymo . Religines dogmas derina su pažangiuoju mokslu , o pažangiajame moksle moka atskirti grūdus nuo pelų . Tai harmoningos asmenybės , kurių sąmonė ir pasąmonė dirba harmoningoje vienovėje , nes tokia sąmonė moka su meile dirbti su savo bendradarbe - pasąmone , tai yra , žmogus moka pats save mylėti .

Mūsų pasąmonė priima į savo saugyklas visus mūsų pojūčius ir mintis, nepaisydama jų prigimties. Jūs galite iš anksto į savo pasąmonę įteigti bet kokią mintį , apie savo gyvenimo tikslus ir planus. TAČIAU , mūsų pasąmonė visada jautriau reaguos ir susidėlios , į šios savo bibliotekos lentynas , į pirmąsias lentynas , tas mintis , kurios turės stipresnį psichinį – emocinį užtaisą , tai yra , į pirmąsias šios saugyklos lentynas pateks tokios mintys ar emocijos , kurias lydės stiprus troškimas arba tikėjimas .

Mūsų pasąmonė dirba 24 valandas per parą , tai yra , ji be jokių išeiginių dirba visą mūsų šį žemišką gyvenimą . Ši mūsų proto sritis , sauganti savo pasąmonės saugyklose daugiau kaip 90 procentų viso mūsų proto imlumo informacijos , talpina savyje visas geriausias ir racionaliausias mūsų proto veiklas , kaip šios žemiškosios egzistencialiosios asmenybės , racionaliausia veiklą , tai yra , visas tas racionaliausias mūsų psichines , fizines , dvasines ir protines galias ir jų sąmoningą panaudojimą racionalioje žemiškoje veikloje , ar tai fizinėje ar tai protinėje , ar tai dvasinėje .

Visoje žmogiškoje veikloje , sėkmę ir laimingą gyvenimą gimdo , tik asmeninės žmogaus vertybės ir brandi jo gyvenimo filosofija . Žmogaus gyvenimo laimė nėra tik miglota svajonė , remdamasis savo pasąmonės patirtimi ir teisingai mąstydamas , žmogus gali daug ką pasiekti . Racionaliais apsisprendimais ir kantrybe galima pagerinti net savo sveikatą .

emilispetras
2013-01-09 15:12:37



Labai nuostabus Tėvo mokymas apie mūsų pasąmonės paskirtį padeda dar giliau suvokti jos pasireiškimą. O kiekvienas nuoširdus bendravimas su Rojaus Trejybe, pripildantis vidų nuostabiu palaimos ir meilės kupinu patyrimu pripildo tą tamsią pasąmonę gyvos šviesos, kuri sistemina ir valo visą ten sukauptą sujauktą informaciją. Lygiai taip pat ir nuoseklios Urantijos Knygos ir kitų gyvų dvasinių šaltinių studijos, bei veikimas drauge su Rojaus Trejybe pagal kiekvieno atsivėrimo ir pasirengimo laipsnį, švariną tą begalinį aruodą – pasąmonę, dėmelę po dėmelės. Šis valymo procesas per kasdienį gyvą ryšį yra ilgai trunkantis, tikrai reikalauja daug kantrybės dedant nuoširdžias ir būtinai pastovias pastangas, nes sąstingio kūrinijoje nėra. Jei tik stabtelime, tai pamažu ritamės atgal, patys nejausdami iš karto, nes rezultatas pasimato daug vėliau. Noro eiti šiuo nuostabiu gyvu keliu mums Rojaus Trejybė suteikti negali, bet dvasinę trauką galime tikrai patirti, bet tik dar giliau atsiverdami. Tai liudiju pati savo patyrimu, kai vis giliau ir nuoširdžiau atsiveriu Rojaus Tėvams, patiriu tokių nuostabių patyrimų, tokių gilių Jų meilės apkabinimų ir sustiprinimo, kad nebeįsivaizduoju savęs be Jų, Jie man daug artimesni už mano žemiškuosius tėvus, nes Jie visada mano viduje ir nuolat ramina ir skatina eiti tik pirmyn link Jų dar gilesnio patyrimo savyje, link kūrinijos platesnio pažinimo, savo ir visų labui. Tai nenusakoma dvasios būsena ir palaima, kurią kitas dvasios brolis ar sesė gali suvokti tik patirdamas pats asmeniškai. Tiesiog neįmanoma žodžiais išreikšti to švelnaus ir taip pat galingo meilės patyrimo, kuris užlieja vidų, mane kaip dvasinę asmenybę, sąmoningai suvokiančią save tokiame įstabiame ryšyje su mylimais Rojaus Tėvais. Tik tokioje dvasinėje būsenoje mes pamažu keičiamės į gyvą Rojaus Trejybės sūnų ar dukrą, ir tuo pat metu keičiame aplinką aplink save, paskleisdami aukšto dažnio energetinius virpesius. Jie yra gyvybingi ir visada tokie bus, nes jų šaltinis yra Dvasios Šaltinis ir Centras.

Noriu dar pasidalinti su jumis įdomiu patyrimu. Prieš išrašinėdama šį mokymą, aš pasimeldžiau, pasikviesdama bendradarbiauti su manimi Rojaus Trejybę, kad padėtų man kokybiškai ir be klaidų jį išrašyti iš garsinio įrašo. Pradėjus išrašyti mokymą užliejo nuostabi švelni meilės būsena. Kadangi spausdinu greitai, nejučia padariau klaidelę, žodyje parašydama netinkamą raidę, ir man pakėlus akis į kompiuterio ekraną, žodis pats išsitaisė. Iš pradžių nesureagavau, bet po kiek laiko vėl nejučia padariau klaidelę, parašydama žodyje didelę raidę, kai to nereikėjo, ir vėl žodis mano akyse pasitaisė, didžioji raidė pavirto į mažąja. Buvo tokia neįprasta būsena, kad tai kas vyksta yra natūralu, ir nejučia šyptelėjau, bet darbą tęsiau toliau. Po kiek laiko vėl suklydau, parašydama žodį „įtampa“ su ilgąja „y“ raide prieky, ir man pakėlus akis „y“ raidė pavirto į „į“ su nosine. Vat tada jau susimąsčiau, kas čia vyksta? Ir tada dar kartą, norėdama patikrinti, parašiau šį žodį taip pat klaidingai, ir vėl pirmoji raidė pasitaisė į teisingą mano akyse. Kai bandymą pakartojau trečią ir ketvirtą kartą, žodis nebepasitaisė ir liko klaidingas, raudonai pavingiuotas. Tada ir pagalvojau, kad Apvaizda man padeda, buvo nuostabu tą stebėti, padėkojau jai. Toks jausmas, lyg man nematomos dvasinės būtybės stebi ir padeda išrašyti šį mokymą be klaidų. O vėliau toliau man padėjo. Tik supratau vieną dalyką, kad nuoširdžioje tarpusavio sąjungoje Apvaizda visada padeda, bet jeigu tik įsileidžiame į save nors kruopelę apgaulės, pagalba išgaruoja, nes pasklinda iš vidaus jau kitokie virpesiai, nelabai nuoširdūs ir Ji tą jaučia. Taigi viską lemia mūsų nuoširdumas ir atvirumas, tik tada pagalba yra suteikiama.

Su meile,

Jurgita
2013-01-07 22:10:13



Kadangi pasąmonė yra žymiai imlesnė už sąmoningą loginį mąstymą , todėl bet kokius įspūdžius įėteigiant į savo pasąmonę tiesiogiai , šie įspūdžiai tik nuolat stiprės , tačiau žmogus turi žinoti kaip veikti tiesiogiai į savo pasąmonę , apeinant loginę sąmonę .

Pats geriausias būdas užkoduoti savo norus , sprendimus ar klausimus į pasąmonę yra proto tylos praktika . Šije proto tylos praktikoje nuraminame sąmonę iki miego - būdravimo būsenos ir valingai įteigiame jau iš anksto suformuotus žodžius . Išminčiai kalba , kad po tokios praktikos , rezultatų išplaukiančių į loginę sąmonę , ilgai laukti nereikia .

Pats geriausias laikas įeiti į pasąmonę , yra laikas prieš užmiegant arba tik , tik , pirmomis , prabudimo iš nakties miego , sekundėmis . SĖKMĖS .

emilispetras
2013-01-07 21:10:08



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal