Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Mano patyrimas panaudojant minties energijos galią, 2013 01 24

Mielieji, aš jau esu jus mokinęs, kaip Apvaizdos veikimo dėka jūs galite išsklaidyti viesulų, uraganų debesis, apmaldyti žaibus ir griaustinį. Ir kai kurie urantai jau tokią patirtį kaupė, ir toliau kaups, kaip jiems jau NATŪRALIĄ, o ne iš fantastikos. Taip pat esu jums pateikęs ir man Rojaus Trejybės suteiktą mokymą, kad ne tik Apvaizdos veikimo dėka, bet ir SAVO MINTIES ENERGIJOS GALIOS DĖKA galima daryti TĄ PATĮ, tik čia reikia DIDESNIO PASITIKĖJIMO SAVO MINTIES GALIA. Tokius savo patyrimus jau esu aprašęs, kaip man pavyko ne Apvaizdos dėka, bet SAVO MINTIMIS, išsklaidyti audros debesis ir apmaldyti žaibus su griaustiniu.
Tai, kas tinka audros debesims, vienodai tinka ir pūgos ar gausaus sniego debesims sklaidyti.
Kada prieš daugiau kaip savaitę sinoptikų buvo prognozuotas labai gausus sniegas ir pūgos visoje Lietuvoje per artimiausią naktį, ir per kelias kitas paras, aš sau tariau, kad šito jau tikrai NEBUS. Tegu ir sinoptikai PAMĄSTO, kaip gi gali tiesiog DINGTI tokie gausaus sniego MATERIALŪS DEBESYS, KURIE YRA UŽFIKSUOTI PALYDOVŲ APARATŪROS KOSMOSE. Tikras BERMUDŲ trikampio efektas, kur ne laivai ar lėktuvai pradingsta, bet DEBESYS.
Naktį nubudęs pasižiūrėjau per langą – gražu, jokio sniego, jokios pūgos. Pasidžiaugiau, kad manoji minties galia veikia, tačiau, kad nenustotų ir toliau TAIP veikti, tai kaip į pečių primeti dar malkų, kad užtektų šilumos ir nebereikėtų daugiau keltis, tai ir čia – dar pastiprinau savo minties galią, kaip tą suprantu aš dabar, ir toliau nuėjau miegoti, būdamas tikras, kad ryte taip pat nebus jokio gausaus sniego, ar pūgos. Kaip Utenoj, kur užaugau, sako – AKURAT, jokio snigimo, jokios pūgos. Visa diena taip pat praėjo be sniego. Man buvo įdomu, ką sinoptikai pasakys vakare, kada išvakarėse jų pateikta oro prognozė, ir dar tokia maniera – kaip karo metais skaitomi pranešimai iš fronto – subliuško, ir nė iš tolo nepasitvirtino.
Beje, sinoptikams tapo taip būdinga – per pastaruosius kelerius metus – nesvarbu, ar jie prognozuotų vasarą ar žiemą, oro prognozę pateikia taip, kad laukite, atmosferos reiškinių pabūklai jau griaudi, ir jums gal net ir tragiškų pasekmių neišvengti.
Taigi vakare, sulaukęs oro prognozininkės tv ekrane, atidžiai klausiausi, ką ji paaiškins, kur dingo žadėtas labai gausus sniegas ir pūgos. Jos paaiškinimas buvo labai trumpas – gausų sniegą turėjęs atnešti anticiklonas UŽSILAIKĖ BALTARUSIJOJE. Labą dieną – UŽSILAIKĖ Baltarusijoje, o KODĖL, už pasienio stulpo užkliuvo? Tačiau juk ji nieko negali pasakyti DAUGIAU, nes nieko nežino apie mano minties energijos įsikišimą į šito paties anticiklono kelią į Lietuvą.
Šiąnakt turėjau dar NAUJĄ patyrimą, KOKIO IKI ŠIOL NEBUVAU PATYRĘS, KĄ REIŠKIA MINTIES GALIA.
Jau prieš kelias dienas, kada smarkokai atšalo, tai sinoptikai ėmė pranašauti, kad šaltis dar labiau spaus, pereis net į speigą. Tokių prognozių veikiamas, užvakar, prieš vesdamas savo šunį pasivaikščioti, apie šeštą valandą ryte, pasižiūrėjau į termometrą – taigi, Žvėryne buvo minus septyniolika, dieną – buvo trylika, vakar – ryte buvo šešiolika, dieną – vienuolika.
Vakar vakare per oro prognozę išgirdau, kad naktį bus Vilniuje dar šalčiau. Aš jau vakare, tik po prognozės pateikimo, SAVO MINTIES ENERGIJOS dėka ėmiau veikti šalto oro sroves taip, kad temperatūra naktį nebūtų žemesnė kaip minus aštuoni-devyni laipsniai, o dieną apie minus keturis-penkis – kad būtų minkšta balta žiema. Prieš vidurnaktį pasižiūrėjau į termometrą ir nusišypsojau – vietoje didesnio šalčio buvo atšilimas, mat vakare, kai žiūrėjau dar prieš oro prognozę, buvo minus trylika, O DABAR RODĖ AIŠKIAI MINUS AŠTUONIS. Penkių laipsnių skirtumas, mano supratimu, tokiomis aplinkybėmis, yra labai didelis, ir būtent į priešingą pusę negu buvo pateikta prognozė, ne į didesnį šaltį, kas būtų sinoptikams dar suprantamiau, nes jie vis kalbėjo apie stiprėjantį šaltį, kuris jau atėjo, bet į atšilimą. Naktį temperatūra turėjo būti irgi panaši, nes ryte prieš šešias mano termometras rodė irgi minus aštuonis. Man buvo smagu, kaip mažam vaikui, kad šaltis buvo DVIGUBAI MAŽESNIS NEGU PRAĖJUSIĄ NAKTĮ, O SINOPTIKAI BUVO PRANAŠAVĘ BŪTENT DAR ŠALTESNĘ NAKTĮ, O KITAS NAKTIS DAR DAUGIAU ŠALTESNES, IR NET SPEIGĄ.
Šiandien irgi lauksiu sinoptikų PASIAIŠKINIMO.
Taigi, minties energijos galia yra MILŽINIŠKA, ji paveikia net ORO SROVES. Tik mes – URANTAI – dar nesame šito reiškinio VALDYMO įsisavinę taip gerai, kad visada viskas pavyktų būtent taip, kaip trokštame visų labui. Tačiau su asmeninėmis pastangomis ateis ir didesnis PASITIKĖJIMAS, o tuo pačiu ir įgūdžiai, kaip gi užtikrinti palankų klimatą ir žemdirbystei, ir žmogaus kasdieniam gyvenimui.
Vakar per radijo laidą, o tada dar vakare ir per tv laidą, kalbėjo Kauno ir Vilniaus merai. Ir jie paminėjo – tik dabar nesu tikras ar per radijo laidą, ar per tv, nes nė vienos iš tų laidų ištisai nei klausiausi, nei žiūrėjau, tiesiog tik nuotrupą nugirdau, kad vienas sniego valymas mieste, kada išvažiuoja visos valymo mašinos, Kaunui atsieina aštuoniasdešimt tūkstančių litų, o Vilniui – atrodo net šimtą dvidešimt tūkstančių litų. Tad paskaičiuokim, kiek man pavyko sutaupyti Vilniaus merui pinigų, kada to sinoptikų žadėto sniego ir pūgos nebuvo. O dabar, kiek man pavyko sutaupyti pinigų už šildymą, kada temperatūra, kaip vakar buvo prognozuota, nenukrito dar žemiau negu buvo, o priešingai – dvigubai pakilo.
O juk tai ne kas kita, kaip URANTŲ ROJAUS TREJYBĖS EKONOMIKA. Štai kaip bus galima tvarkyti visos Lietuvos energijos ūkį, kai urantai prisidės prie valstybės valdymo ir jos ekonomikos vystymo Rojaus Trejybės numatytu metodu, ir vykdant Rojaus Trejybės valią kiekvienoje sferoje.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2013-01-24 11:10:06

Komentarai

Mielas Tadai, LIETUVIŲ kalboje NĖRA tokio žodžio kaip LOKALIZACIJA.
Lygiai taip aš niekada nesakiau, kad VIETOVĖ NETURI ĮTAKOS TEMPERATŪRAI - MIESTE NET PASTATAI TURI ĮTAKOS, ARBA GATVĖS PLOTIS, TODĖL AIKŠTĖJE TEMPERATŪRA SKIRSIS NUO TEMPERATŪROS SIAUROJE GATVELĖJE. Dėl to ir duodama sinoptikų prognozė NUO IKI sakykim septyniolika-devyniolika laipsnių Vilniuje, vietomis ir dvidešimt du.
Tuo tarpu šioje temoje aš pateikiau kaip MINTIES ENERGIJOS GALIA TEMPERATŪRĄ GALIMA REGULIUOTI, kad ji JAU MILŽINIŠKU SKIRTUMU NEBEATITINKA PROGNOZUOTOS, TAI JAU NEBĖRA NATŪRALI PROGNOZUOTOS TEMPERATŪROS PAKLAIDA DĖL VIETOVĖS KONFIGŪRACIJOS SKIRTUMO. Tokia milžinišku laipsniu kitokia temperatūra rodo, kad buvo ji dirbtinai pareguliuota
Aš esu savo mokymuose pateikęs, jog ten, kur bus urantai NUOŠIRDŽIAI BESIMELDŽIANTYS IR SKLAIDANTYS ŽAIBŲ IR GRIAUSTINIO IŠKROVOS DEBESIS, ten šitų reiškinių iš esmės ir nebus, tuo tarpu toliau nuo jų, šis poveikis ims vis stipriau pasireikšti, kuo didesnis bus atstumas nuo tokių urantų.
Lygiai tas pats tinka ir temperatūrą veikiančių oro srovių reguliavimui minties energijos galia - ten, kur bus toks urantas, ten bus galingesnis minties energijos vektoriaus poveikis, toliau nuo jo šis temperatūros skirtumas mažės palyginus su prognozuota temperatūra. Ir kada bus daugiau urantų, ir poveikis bus platesnis visai valstybei, kurioje bus gaiva ir šiluma, kai aplink ją siaus pūgos, potvyniai, ar kitokie stichiniai reiškiniai.
Tą jau galima pastebėti per pastaruosius kaletą metų, kada urantai ėmė BENRADARBIAUTI SU APVAIZDA. Tuo tarpou šioje temoje aš pateikiu patyrimą, kaip galima reguliuoti temperatūrą savo minties energijos galia, be Apvaizdos įsikišimo.
TELYDI JUS RAMYBĖ.
SU BROLIŠKA MEILE,

Algimantas
2013-01-26 17:50:50



Oro temperatūra (ypač žema) priklauso nuo teritorijos lokalizacijos.
Tai, ko nebuvo Žvėryne, buvo prie Žaliųjų ežerų, p. Algimantai.
Tiesiog nesveikai susireikšminate:D

Tadas
2013-01-26 16:02:13



Sinoptikams NIEKAIP nepavyksta pajudinti savo vežimo, kad ir kiek jie stengtųsi prognozuoti didelis šalčius šiąnakt vėl stipriai prasilenkė prognozės su minties energijos galios pasireiškimu paveikti šaltas oro sroves - Žvėryne, kaip ir siekiau, nebuvo prognozuotų jokių minus septyniolikos, tik DEŠIMTUKAS. Vakar per vieną radijo programą išgirdau, kaip skambino moteris iš Varėnos, tai laidos vedėja ir sako, jūs ten jau gal sušalote, o ši ir sako, kad kaip tik visiškai nešalta, tai vedėja net pasimetė - kaip nešalta - mat ji vis tikėjo prognoze?
Taigi mielieji, ateis laikas, kada Lietuvos sinoptikai turės savo prognozes DERINTI ne su palydovų informacija ir savo stočių duomenimis, bet SU URANTAIS.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2013-01-26 08:05:17



"Labą dieną – UŽSILAIKĖ Baltarusijoje, o KODĖL, už pasienio stulpo užkliuvo?" - tavo juokas, Algimantai, pralinksmino; gerai čia su tuo pasienio stulpu, už kurio užkliuvo oro srovės. Juokas juokais, bet čia rimti dalykai. Taip veikti galima savo minties galia, arba kartu su Apvaizda. Nežinau, kiek galėčiau nuveikti savo minties galia aš pats, bet pire šio patyrimo, kurį aprašo taip pajuokaujant Algimantas, noriu pasidalinti ir aš, o ypač tai taikytina Algimanto pasakymui: "O juk tai ne kas kita, kaip URANTŲ ROJAUS TREJYBĖS EKONOMIKA. Štai kaip bus galima tvarkyti visos Lietuvos energijos ūkį, kai urantai prisidės prie valstybės valdymo ir jos ekonomikos vystymo Rojaus Trejybės numatytu metodu, ir vykdant Rojaus Trejybės valią kiekvienoje sferoje."
2012 metais, kai baiginėjosi žiema ir prasidėjo pavasaris, aš pradėjau melstis už Lietuvos ūkininkus; pradėjau prašyti Apvaizdos, kad Ji, sutinkamai su Rojaus Trejybės valia, padėtų žemės ūkyje dirbantiems broliams ir sesėms, kad sudarytų palankias oro sąlygas, kad derlius būtų ne dėka naudojamų trašų, bet dėka Rojaus Trejybės, kaip ir turi būti tikrovėje, kad visas derlius, visi rezultatai yra Rojaus Trejybės. Ir taip meldžiausi, trokšdamas nudžiuginti ūkininkus ir visus, kad žmonės patirtų gerovę. Taip meldžiausi ne vieną kartą. Tokia intensija nugyvenau pavasarį. Po to sekė laukimas. Ar bus čia kas nors, ar ne. Vis kokia dvejonė pasiekdavo mano sąmonę. Bet atsidėjau laukimui. Sėmiausi ir dabar semiuosi iš Amžinojo Šaltinio ir Centro kantrybės. Vasara prabėgo su savo džiaugsmais. To derliaus (rezultato) laukimas buvo dingęs iš mano vidaus. Galima sakyti, aš pamiršau visa tai. Ir tuomet internete perskaitau tokius straipsnius:
http://www.ekonomika.lt/naujiena/rekordinis-grudu-derlius-sansas-lietuvos-ekonomikai-30957.html
http://iq.lt/ekonomika/uzklupti-netiketai-2/
(aš žinau, kad skelbti nuorodas čia nepriimtina, bet negalima kitaip šiuo atveju; čia panašiai, kaip kad būtų citata iš BBC radijo).

Tik pamanyk. Ne tik kad gausaus derliaus sulaukė ūkininkai, bet dar ir REKORDINIO. Štai taip tikrai galima prisidėti prie valstybės ekonomikos. Iš tų pateiktų straipsnių matome, kokie žmonės yra dvasiškai akli, kokie jie abejingi dvasinei realybei. Toks rekordinis derlius, užklupęs netikėtai, sukėlė net ir problemų, kad ūkininkams teko grūdus pilti laukuose. Rojaus Trejybė, per savo Apvaizdą suteikia tokį gausų derlių, kad žmonės, per neišmanymą, nesugeba su juo susitvarkyti. Ir jie taip pat neklausia iš kur taip netikėtai sulaukė tokio derliaus. IR NEKLAUS. NES JIEMS NEEGZISTUOJA DVASINĖ REALYBĖ. JIEMS DVASIA YRA NESUVOKIAMA. Ir ne dėl jų Rojaus Trejybė taip pasistengė, bet dėl mūsų, nuoširdžių tiesos IEŠKOTOJŲ. Po tokio patyrimo, aš dar labiau garbinu ir šlovinu savo Rojaus Tėvus, nes Jie mane pripildė SAVIMI, nes aš dar daugiau pripildytas JŲ Dvasiniu Turiniu, aš dar labiau garbinu ir šlovinu tave Rojaus Trejybe, nes tu man suteiki Meilę, savo Meilę, kuri vis labiau ir labiau pripildo mano vidų, kad net taip pradedu veikti visų gerovės labui, ir tai darau iš tos suteiktos Meilės ir Tavo, man, suteiktos laisvo valios. Amen.

Šis patyrimas skirtas ne tam, kad parodyti, kokia yra Galia, arba kokia yra Visagalė Rojaus Trejybė, BET TAM, KAD PAMATYTUME, KOKIA YRA MEILĖ, KOKIA BROLYSTĖ KŪRINIJOJE TARP ŽMONIŲ, SIELŲ, DVASIŲ, IR KITŲ BŪTYBIŲ, IR KĄ LEMIA, KAI MES PRISIPILDOME MEILĖS IŠ ROJAUS TREJYBĖS IR KAI VISA TAI DAROME NUOŠIRDŽIAI. Būkite su Rojaus Trejybe kartu, net taip, kaip Rojaus Trejybė yra su jumis - visur ir visada. Ir nustokite žaisti slėpynes su Rojaus Trejybe, Jos ieškoti nereikia, Ji nesislepia ar kaip kitaip yra dingusi, kad reiktų dar ieškoti. ROJAUS TRJYBĖ YRA VISADA IR VISUR SU JUMIS KIEKVIENU, TAI IR JŪS BŪKITE KARTU SU JA LYGIAI TAIP PAT, O JEI PASIMESITE, EIDAMI GYVUOJU KELIU KARTU SU JA, ATSIGRĘŽKITE KAIP MAT Į SAVO VIDŲ, JI TEN - AR GI NEJAUČIATE? Jei nejaučiate, vadinasi jūs vis dar nusigręžiate ir nežvelgiate į savo vidų. Būkite su savo Dvasiniais Tėvais - Rojaus Trejybe - visur ir visada, gyvenkite gyvenimą su Jais, nes Jie yra mūsų kiekvieno viduje. Aš DĖL TO ESU LABAI LAIMINGAS. Kokia palaima JAUSTI GYVĄ, DVASINIŲ TĖVŲ-ASMENŲ BUVIMĄ SAVO VIDUJE. Rojaus Trejybė yra viskas, ką mes turime; kas atstumia ją, netenka savęs. Rojasu Trejybe - TU ESI MŪSŲ DERLIUS.

Rašydamas šį patyrimą, aš tiesiog vėl pajutau tokią palaimą, kad patyrime parašiau ir maldą-garbinimą.

Ramybė jums.
Su dvasine meile,
Evaldas

Evaldas
2013-01-25 12:50:56



Sinoptikai kaip niekur nieko, tarsi nebūtų atšilimo, prarijo tylomis šį jiems TOKĮ rūgštų ir nepasitvirtinusį su tokia didžiule paklaida - perpus - oro temperatūros prognozavimą, ir šiai nakčiai vėl išpranašavo DAR DIDESNĮ ŠALTĮ - VILNIUJE JAU IKI DEVYNIOLIKOS LAIPSNIŲ.
Tuo tarpu MANO MINTIES ENERGIJOS GALIA SIEKĖ, KAD ORO SROVĖS SUTEIKTŲ TIK APIE DEŠIMT LAIPSNIŲ ŠALTUKĄ. Būtent tokią temperatūrą ir rodė mano termometras.
Taigi sinoptikų paklaida dar labiau padidėjo palyginus su ankstesnės paros prognoze. Ir tikrai man džiugu, kad minties energijos galia ir vėl patvirtino SAVO veiksmingumą, kuris nesiderina su jokiomis sinoptikų prognozėmis. TOKIA YRA TIKROVĖ.
Įdomu, ar ir šįvakar TOKIO DIDŽIULIO temperatūros SKIRTUMO nepastebės sinoptikai?
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2013-01-25 09:31:04



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal