Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Radijo stotis LAISVOJI BANGA kviečia į diskusiją apie (ROJAUS ?) TREJYBĘ šiandien 14 VAL.Vilniuje, DISKUSIJŲ NAMUOSE, VYTAUTO G.37 (ŽVĖRYNE, nors daugybę matų gyvenu Žvėryne, apie Diskusijų namus nesu girdėjęs iš viso. Ateisiu padiskutuoti.) Apačioje įdedu tekstą, kokį radau Laisvosios bangos svetainėje.

Trejybė, trejybė… Tai kas tada yra pagonys?

O keliais Dievais tiki šiandieniniai krikščionis? Paklausus jie atsako: „tik vieną“.

Tikrai įdomus jų „vienas“ Dievas – juk jį sudaro net trys asmenys! O jau kokia painiava tarp tų asmenų santykių: vienas asmuo pagimdo kitą, tačiau pasak krikščionių – visi jie amžini ir be pradžios. Tai bent sūnus – tokio pat amžiaus kaip tėvas! Dievas sūnus prasidėjo iš Šventosios Dvasios, sako tie krikščionis. Tačiau Šventoji Dvasia nėra sūnaus tėvas. Juo yra kitas asmuo…

Kovo 30 dieną, 11 val., radijo stoties Laisvoji banga eteryje, laidoje „Tiesos akibrokštai“ pasigilinsime į tikėjimo Trejybe pavojus.

Kviečiame pasiklausyti!
Jei ką sudomino ši laida arba kitos „Tiesos akibrokštų“ laidos kviečiame šį sekmadienį kovo mėn. 31 d. 14.00 val., apsilankyti „Diskusijų namuose“ (Vytauto 37, Vilnius) bei padiskutuoti ir pasidalinti įspūdžiais.

Informacija: klausimus, pageidavimus bei atsiliepimus siųskite į elektroninį paštą: evatiesa@gmail.com arba facebook/tiesos akibrokštai.

Kviečiame pasiklausyti!

Algimantas
2013-03-31 12:02:07

Komentarai

Sveikinu visus urantus.
Daugiau negu trys metai skaitau Forumą, kelis kartus dalyvavau pamaldose Rojaus Trejybės šventovėje, bet pirmą kartą išdrįsau parašyti ir pasidalinti savo patyrimu.
Buvau katalikė, formaliai dar ir tebesu. Mano tevai pakrikštijo mane katalikų bažnyčioje kai dar nei kalbėti, nei vaikščioti nemokėjau. Lankiau bažnyčią, stengiausi atikti visus ritualus, tikėjau viskuo kas ten buvo sakoma. Buvo ilgas laikotarpis kai net girdėti nenorėjau, kad Biblija ar katalikų tikėjimas gali būti klaidingas. Tuo metu buvau kažkiek panaši į tą jaunuolių grupę iš Diskusijų klubo. Tikėjau, kad radau kelia pas Dievą. Buvo linksma ir smagu kartu su šeimos nariais švęsti šventes. Buvo ramu ir gera. Tačiau kartais viduje atsirasdavo poreikis sužinoti dar daugiau apie Dievą, atsirasdavo klausimų, neaiškumų. Niekaip negalejau suprasti kaip gali egzistoti tiek skirtingu tikėjimu, bažnyčių, jeigų Dievas yra visiems Vienas ir tas pats, o kiekvienos bažnyčios tikintieji isitikine, kad tik jie teisus ir taisingai tiki. Dviejų tiesų būti negali. Dar vienas klausymas neduodantis ramybės tai Pragaro egzistavimas, ar gali Meiles Dievas toleruoti tokią vietą, kur visą amžinybę bus kankinami nusidejeliai. Tada reikia labiau bijoti, negu mylėti Dievą. Ar iš vis imanoma mylėti tą, ko bijai? Man nesigaudavo. Daug kartu per pamaldas girdėjau, kad Jezus mirė už kiekvieno iš mūsų nuodemes ir jo kraujas mus nusidėjelius atpirko. „ Mano kalte, mano labai didele kalte“ kartojama fraze kiekvienų mišių eigoje. Jeigu dešimtmečius kartoji, kad esi kaltas, emi ir patiki, kad esi kalta dėl Jezaus nežudymo, nes vis nusideji ir nera kitos išeities tik išpažinti savo nuodemes kūnigui /o per ji Jezui/. O Jis gailestingai atleidžia nuodemes ir vėl galima kažkiek pragyventi su švaria sąžine, kol vėl nusidėji. Ir vėl „Esu kalta....“
Pradėjau skaityti Bibliją, atsirado dar daugiau klausimų (pvz. kad ir apie moterų diskriminaciją). Lankiau rekolekcijas, katalikiškų bendruomenių susitikimus. Tą, ką jaučiau viduje, galima būtų pavadinti DIEVO TROŠKIMU, TIESOS ieškojimu.
Kai negaudavau atsakymų nei bažnyčioje, nei šeimoje, pradėjau kalbėti su KŪRĖJU, su Jėzumi, melstis savais žodžiais užsidarydama savo kambaryje arba sėdėdama bažnyčios atokiame kampelyje. Užduodavau savo klausimus tiesiai Šaltiniui. Klausiau, ir vis laukiau atsakymo.
Katalikų bažnyčioje per daugelį lankymo metų sutikau ir įtikėjusius, mano nuomone, kunigus ir žmones, ieškančius nusiraminimo, tiesos kelio pas Dievą, bet deja ir daug tokiu, kuriuos galėčiau pavadinti tikinčiais ateistais. Jie neskaitė, ir neskaito nei Biblijos, nei kitų šaltinių. Nieko nenori girdėti apie Urantijos Knygą. Kodėl? Aš taip pat vengiau skaityti kitokias knygas, nes bijojau. Girdėjau, kad tai gali būti šėtono gundimas, kad kiti šaltiniai – prasimanimai.
Kodėl pradėjau skaityti Urantijos Knygą? Turbūt todėl, kad Meilės Dievo, Tiesos pažinimo TROŠKIMAS tapo stipresnis negu baimė ir kaltės jausmas. Pradėjau skaityti atsargiai, bet atsakymai į mano klausimus, kuriuos vis gaudavau besiskaitydama puslapį po puslapio, tik patvirtino, kad einu teisingu keliu. Toliau buvo Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL ir Rojaus Trejybės apreiškimų knyga AKIMIRKOS AMŽINYBĖ.
Visada meldžiausi savais žodžiais, ir garbinau Kūrėja kaip mokėjau. Dabar pradėjau garbinti Rojaus Trejybę. JI vis gydo mano baimę, ir ji tirpsta pamažu, kartu su kaltės jausmu. Daugybę kartų katalikų bažnyčioje girdėjau apie Meilės Dievą, o pažinau JĮ tik nusisukusi nuo apeigų, ritualų, dogmų. Kartais užsuku į bažnyčią, ir matau, kad iš jos išaugau, kaip vaikas augdamas išauga iš savo rūbų, taip ir aš ūgtelėjau, ir man jau reikia kito dydžio rūbo.
Kiekvieno kelias gali pasukti link ŠVIESOS, TIESOS, IR MEILĖS ŠALTINIO. Ir tas jaunimas po 10 metų gali atsidurti tarp Urantijos Forumo lankytojų ir tapti Urantais. To jiems linkečiau, ir dar kad išmoktų išklausyti kitą nuomonę ir nesityčiotų iš kitaip mąstančių, jaučiančių. Jie dėja įrodė, kad neatrado Meilės Dievo tik ieško. Bet tai jau asmeninis kiekvieno sprendimas – ar norės išgirsti Rojaus Trejybės kvietimą, ir eiti GYVO patyrimo keliu.

Visiems linkių TIESOS IR GĖRIO.

Su meile, Božena

bozena
2013-04-21 14:55:07

Mielas Evaldai, tavo išvardinti NUŽUDYTI asmenys NETURI NIEKO BENDRO SU GYVUOJU KELIU - JIE BUVO POLITINĖS SISTEMOS DALIS, todėl jie neturėjo Apvaizdos APSAUGOS.

URANTAI, EINANTYS GYVUOJU KELIU, O NE SAMPROTAUJANTYS INTELEKTUALIAI APIE GYVĄJĮ KELIĄ, TURI, IR VISADA GYVAJAME KELYJE TURĖS ROJAUS TREJYBĖS APSAUGĄ, todėl nesibaiminkite dėl to, kad jums kas nors galėtų atsitikti. DAR DAUGIAU, KITI NET STEBĖSIS, KAIP JUMS NIEKO NEATSITINKA.

Todėl jūs, urantai, IR TURITE VEIKTI RYŽTINGAI IR IŠMINTINGAI drauge su Rojaus Trejybe, TIK ŠITOKIOMIS APLINKYBĖMIS ROJAUS TREJYBĖS APVAIZDA JUS IR SAUGOS.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2013-04-03 12:52:35

Lietuvaičiai pilni prietarų ir stereotipų , ypač dvasinėje plotmėje , todėl nieko stebėtina , kad nenori suprasti , nenori įsigilinti į kitokią religinę TIESĄ .

ROJAUS TREJYBĖ - tai visai negirdėti žodžiai daugumai , todėl kas žmogui neaišku ir negirdėta , visada atmetama .

Katalikybė taip pat sunkiai skynėsi kelią į lietuvio pagonio - gamtininko širdį , bet buvo pasitelkta prievarta ir visi apkrikštyti . Praėjo keli šimtai metų ir nieko , visi apsiprato , ir net savo Lietuvą pakrikštijo Marijos žeme .

Laikas viską gydo ir daug ką ištrina iš žmonijos atminties , tuo labiau , iš žmogaus atminties , paversdamas paraeitį teigiamybe .
Šiandiena reikia daug išmintingo geranoriško , bičiuliško kontakto su tais žmonėmis , kurie prarado praeitį dabartyje , o į ateitį žvelgti neturi noro ir laisvanoriškų galių .

Tik ilgainiui , vystomas bičiuliškas dialogas , gali , kaip evoliucija , pakeisti aplinkybes ir priklausomybes , milijonų asmenybių stereotipų , savo protų klaidžiuose religiniuose labirintuose .

Rojaus Trejybės dogmą , žmogus turi priimti tik su meile , nes pats Rojaus Trejybės Šaltinis yra meilė . O meilė tai ne daiktas , jos nepačiupinėsi , ir neapžiūrėsi , ir kai duosi ją žmonėms , ne visi supras , kad meilę duodi iš meilės . Iš tiesų , meilę tai mes turėtume ne duoti , bet spinduliuoti

Apsišarvuok Algimantai kantrybe , kuri tegu vis auga ir stiprėja , kiek tu pats vis labiau šviesėji . Jeigu esi Rojaus Trejybės šviesos pasiuntinys , tai laikas tau neturėtų egzistuoti , laukiant naujojo derliaus .

emilispetras
2013-04-01 21:53:21

<...>" tokie tamsūs žmonės, jeigu tik jiems būtų suteikta galia ir valdžia, jie akimirksniu išžudytų KITAMINČIUS." - Algimantas. Bet realiai tas vyksta, na bent jau tam tikrame lygyje. Tol, kol esi mažas ir turi menką auditoriją, kol nejaučia tokie tamsuoliai grėsmės, tol nežudo, bet kai sulauki minių, tai...
Nužudyti: Abraomas Linkolnas, Martinas Liuteris Kingas, Džonas Kenedis, Robertas Kenedis, Džonans Lenonas, Mohandas Gandhi ir daugybė kitų. Taigi tas vyksta ir reikia tą sakyti viešai ir atvirai visiems. Tai nėra vienų interesų grupuotė, tai tinklas, kurį pamatai studijuodamas, kas kokius veiksmus atliko, pvz.: kai Hilteris pradėjo žydų žudynes ir karą, katalikų popiežius nė žodeliu nepasmerkė jo tokių veiksmų, tačiau labai daug pasisakė pasmerkdamas – komunizmą, liberalizmą ir kitas modernaus pasaulio ydas. Kai pažvelgi į tai ir pamatai, kad tokie žmonės kaip Džonas Lenonas, kuris dainavo apie pasaulinę taiką, kad taikai būtų suteikta galimybė, buvo nužudytas... O šiais laikais Rusijoje įvykęs Riots merginų teismas? Jei tai būtų nutikę kokiame atokiame kaimelyje, prie keliolikos bobučių, nieko tokio nebūtų, bet kai tai pasiekia plačią auditoriją, tu jau esi pasirinkęs mirtį tokiu atveju.
IR VISO TO PAVYZDYS JĖZUS - JUK VISĄ LAIKĄ JIS SAKĖ, KUO BAIGSIS JO VEIKLA, ne dėl to kad yra tokia Tėvo valia, bet DĖL TOKIŲ CINIŠKŲ TAMSUOLIŲ, SU KURIAIS SUSITIKO ALGIMANTAS. Aš taip pat esu tam pasirengęs, jau seniai sau pasakiau, kad galiu mirti už Jėzų ir nebebijau to. Taip kad, kai tai taps masiškai žinoma (kaip kažkas sako atsiras kritinė masė), tada pasipils žudymai, tai akivaizdu, nes tas tinklas yra milžiniškas.
"NIEKO NEBIJOKITE!"- Rojaus Trejybė mus moko.

Evaldas
2013-04-01 20:28:07

Čia tai noutykis... Nors gyvename tamsos apgaubtoje aplinkoje, bet kad tokio visduramžių suvokimo...
Bet ir džiugu, nes pamačiau, kokioje laisvėje aš gyvenu kartu su Rojaus Trejybe - čia tiesiog sunku dabar nusakyti žodžiais, bet kažkas panašu būtų: milžiniška palaima, gera, pakylėta, miela, stipru ir galinga, ramybė.
<...>"Tai rodo, koks pažodinis supratimas ir tos pačios BIBLIJOS" - kos ten gali būti pažodinis supratimas, jeigu jie nesilaiko Jėzaus nurodymo - "nevadinkite nieko savo žemėje Tėvo vardu"? TOKIE DOGMATIKAI NETURI JOKIO SUPRATIMO. JIE YRA TIKRIEJI ŠĖTONO PALIKUONYS, NEŠANTYS TAMSĄ, MELĄ, KLASTĄ, VEIDMAINYSTĘ, MIRTĮ, KANČIĄ, SKAUSMĄ, PRIESPAUDĄ, VERGOVĘ RITUALAMS IR STABAMS: KRYŽIUI, IKONOMS, PAVEIKSLAMS, ETC.
<...>"o vyresnysis pastebėjo, kad žemėje niekada nebus BROLYSTĖS, ŽMONĖS VIENI KITUS NAIKINO, IR TOLIAU TĄ DARYS, NIEKADA NEBUS KITAIP, NES TAIP BUVO VISADA, ŽMOGUS NEPASIKEIS." - KAIP GALI TOKS TAMSUS ŽMOGUS MOKĖTI MĄSTYTI IR JUO LABIAU SUPRASTI SAVO PROPAGAUOJAMĄ ŠVENTĄJĮ RAŠTĄ? Juk tas jo raštas aiškiai sako, "Mylėkite vieni kitus taip, kaip aš jus mylėjau" - Jėzus. Tai kaip tą meilę pasiekti? Jie neturi jokio supratimo, kas tai per meilė. Jie nieko nenutuokia apie Jėzaus meilę. ATRODYTŲ, KAD VISI JĖZAUS MOKYMAI YRA SKIRTI NE ŽMONĖMS, BET KAŽKOKIEMS ATEIVIAMS. BŪTENT JĖZUS IR MOKINO ATRASTI MEILĖS ŠALTINĮ IR MYLĖTI TAIP, KAIP TAS MEILĖS ŠALTINIS, KURIS YRA ROJAUS TREJYBĖ. O dabar, pasak to tamsuolio, gaunasi, kad Jėzus nemokino mylėti ir nenaikinti ir nepasikeisti į gerą. O kaip nurodymas: "Būkite tobuli, net koks aš esu tobulas"? Čia ką, irgi tušti žodžiai, kurie neveda prie dieviškumo ir neverčia pasikeisti? Supraskit, jie yra NEMĄSTANTYS BŪTYBĖS. Ir mes turime reikalą su ABSOLIUČIAI NEMĄSTANČIOMIS ESYBĖMIS. Nesavarbu kur, visur yra nemąstantys protai, net nenutuokiantys, kodėl ir ką jie daro. Jie dogmatiškai tesugeba galvoti. Jei tai bus ateistas, tai jis net pradės neigti ir materialius faktus (turėjau kuriozą, kai net bandė teigti, jog deguonis nėra dujos). O aklas religininkas (nesvarbu kokios konfesijos) taip pat viską neigs, kas ne pagal jo dogmas. Tai akivizdu, barbaro mentalitetas siekia viešpatijos (nesvarbu kur, religijoje, visuomenėje, etc.). Tokiem dogmatikams šimtai tūkstančių įrodymų yra beverčiai. Jie atsisako GYVO PATYRIMO, KURIS KIEKVIENAM IR YRA ĮRODYMAS SAU PAČIAM.
Šiaip jau greitai bus amžius, kaip egzistuoja reliatyvumo teorija. E=mc2 (čia 2-kvadratu laipsnis) - reiškia, kad energija yra lygi kūno masės ir šviesos greičio kvadrato sandaugai. Taigi, paimk kėdės masę, įstatyk į formulę, ir gausi energijos kiekį; paimk žmogaus kūno masę, paimk akmens masę... Bet kokio kūno... Tai ar tie jaunuoliai mąstantys?... "Juokiasi puodas, kad katilas juodas" - dukra nuolat kartoja šį posakį, kaip papūgėlė.
21-ame amžiuje tegti, kad moteris sukurta iš vyro šonkaulio - tai jau stiprūs gūdūs viduramžiai. Tokiais paistalais jau nebetiki, atrodė...
Dar pakartosiu savo pastebėjimą dėl begalybės: kaip galima Begalinį Kūrėją sutalpinti kažkokiuose raštuose, kai net matematikoje skaičių seka iki begalybės nesutalpinama į jokį popierių.
O juokingiausia, kad tie, kurie mėgina atskirti Kūrėjo pasireiškimą nuo materijos, kai tik ištinka didelio masto katastrofa, iš karto meldžia, kad Jis įsikištų ir padėtų. Kaip iš viso galima pagalvoti taip?.. Netelpa man į galvą tokia samprata; tarsi Kūrėjas egzistuoja sau, o mes sau - ir tam, kad jam įsiteigtume turime atlikti ritualus? - čia toks jų suvokimas, kai kalbėjo apie sekuliarines sferas?
===============================================================================
Apie tai, kad mes esame nemąstančių būtybių apsuptyje.
Paklauskite žmogaus: kokia geriausia šalis pasaulyje? Paklauskite politiko: kaip padaryti kelius, kad jie tarnautų, kuo ilgiau? kaip padaryti, kad maistas būtų sveikas ir jo nepritrūktume? kaip pastatyti namą, kad sunaudoti, kuo mažiau medžiagų per kuo greitesnį laiką, neprarandant žmonių gyvybių? kaip padaryti, kad ligonių mažėtų? - ir nei vienas neatsakys - jei pamąstysi, suprasi, kad tam reikia turėti tinkamą kompetenciją: pvz., kai kalbės apie kelius, paklauskite, ką jie mokėsi apie juos, ar teko statyti tiltą, pakloti asfaltą greitkelyje?
Būtent TOKIE JAUNUOLIAI, su kuriais susitiko Algimantas, PARODO, KAIP SĖKMINGAI VEIKIA TAS MECHANIZMAS, KURIS BUKINA IR ATJUNGIA MĄSTYMĄ. Pasižėkite, kiek EGZISTUOJA VYRŲ KASTŲ: VIRTUVĖJE PO 2000 METŲ MOTERIS SUNKIAI SKINASI KELIĄ, KUNIGĖS MOTERYS IŠ VISO NEĮMONOMA, VERSLE, PVZ.: AUDINIŲ PRAMONĖJE DAR PO ŠIAI DIENAI MOTERYS NETURI JOKIO PASIREIŠKIMO (viena Lietuvos audinius gaminanti moteris pasakojo, kaip dalyvavo audinių parodoje - vien vyrai viskam vadovauja, moteris geriausiu atveju asistentė). Prie viso to priseda tokie tamsuoliai, kurie paiimti į raštų vergiją. Tai iškreipia tikrovės suvokimą, todėl radosi tokia moterų diskriminacija, todėl vyko ir vyksta religiniai karai(kryžiaus žygiai), todėl yra tokia neteisygbė, nelygybė, susikaldymas.

IŠEITIS YRA TIK VIENA - ROJAUS TREJYBĖ IR JOS ATRADIMAS IR GYVAS PATYRIMAS SAVO VIDUJE.

Evaldas
2013-04-01 14:18:42

Mielieji, Irena visiškai teisi, tokie tamsūs žmonės, jeigu tik jiems būtų suteikta galia ir valdžia, jie akimirksniu išžudytų KITAMINČIUS.
Prieš pat išeinant, kada mes jau buvome pakilę eiti ir atsisveikinę, aš jiems dar kartą pasiūliau paskaityti šitas abi knygas, nes PRIEŠ DARANT APIBENDRINANČIAS IŠVADAS, BŪTINA ŽINOTI, KAS JOSE PARAŠYTA. Ir užbaigiau sakydamas, jog aš norėdamas pažinti islamą, studijavau Koraną, norėdamas pažinti Mohametą, studijavau jo gyvenimo aprašymus, norėdamas bendrauti su krišnaitais, studijavau Bhagavatgytą, norėdamas suprasti liaudiškai vadinamus mormonus, studijavau Mormono Knygą ir Juozapo Smito jaunesniojo apreiškimų knygą, norėdamas suprasti katalikus, studijavau BIBLIJĄ, norėdamas studijavau ir Sai Babos mokymus, todėl žinau, kaip bendrauti su jo pasekėjais. Tačiau Žydrūnas tuoj pat man pateikė kategorišką teiginį - JŪS MELUOJATE, KAD STUDIJAVOTE KORANĄ, IR BIBLIJĄ, NES JOS NEŽINOTE. Ką sako Korano 132 sura? Į tai jam paaiškinau, jog studijuoti - tai ne KALTI MINTINAI, o SUPRASTI, KAS ir KODĖL yra teigiama. Aš tikrai nežinau, ką sako 132 sura, bet žinau, jog Koranas nėra Mohameto parašytas, kaip dabar teigia mohametonai, (beje, Mohametas pats buvo neraštingas), ir jo laikais Korano dar iš viso nebuvo. Jis atsirado jau po Mohameto mirties, kada genčių karo vadai ėmė tarpusavyje rungtis dėl valdžios, kuris iš jų užims Mohameto vietą, ir vienas iš jų sudėjo Mohameto teiginius į vieną vietą, ir šitokiu būdu atsirado Koranas, o šis vadas užėmė Mohameto vietą. Tai apramino mano pašnekovą.
Per visą mūsų tokį nenuoseklų bendravimą Žydrūnas naudojosi Biblija, grietai surasdavo jam reikalingas citatas, ir jas perskaitydavo. tai, jo supratimu, yra Biblijos ir supratimas, ir studijavimas. Jeigu citatos nepateiki, o sakai tik TEIGINĮ - JO ESMĘ, jis šito teiginio ne tik nebepriima, bet jo nesuvokia jokia platesne prasme, vien tik pažodine, tik taip, kaip parašyta Biblijoje. Todėl mano teiginys, kad Paulius savo laiške draudžia moteriai kalbėti viešuose susirinkimuose, ir mokyti vyrą, o toks "dievo" žodis DISKRIMINUOJA moterį, dėl to ji tampa menkesnė už vyrą, dėl to ji negali dirbti nei mokytoja, nei politike, jeigu būtų laikomasi šitokios nuostatos, nes visur tokiame darbe jai reikia KALBĖTI VIEŠUOSE SUSIRINKIMUOSE, IR NET MOKYTI VYRUS. Į tai jie man tuoj pat akimirksniu atkirto, kad nėra šito parašyta Biblijoje, yra tik BAŽNYČIOS VIEŠUOSE SUSIRINKIMUOSE MOTERIAI UŽDRAUSTA KALBĖTI, IR MOKYTI VYRUS. Tai rodo, koks pažodinis supratimas ir tos pačios BIBLIJOS, kuri akivaizdžiai diskriminuoja moterį, nes jai draudžia mokyti vyrą net ir NAMUOSE, NE TIK VIEŠUOSE SAMBŪRIUOSE. Tačiau šie pašnekovai nesuvokia, kad tais laikais moteris net pasveikinti vyro gatvėje negalėjo, nes tai buvo didžiulė nuodėmė. Todėl moteris ir minties neturėjo, kad ji būtų galėjusi tylėti tik bažnyčios susirinkimuose, o jau kituose viešuose susibūrimuose būtų drįsusi kalbėti, ir net mokyti vyrus.
Kada mes taip pergyvename, kad kas nors gali sužeisti, ar net ir nužudyti fizinį kūną, o visiškai nekreipiame dėmesio, kad yra tokie DOGMATAI JAUNIMO KLAIDINTOJAI- BIBLININKAI, KURIE ŽUDO SIELĄ. O juk tai PAVOJINGESNIS NUSIKALTIMAS, NES JIS NUSIKALSTA NE TIK PRIEŠ TUOS JAUNUS ŽMONES, NELEISDAMAS JIEMS IŠTRŪKTI Į LAISVĘ IR ŠVIESĄ, BET IR NUSIKALTIMAS PRIEŠ ROJAUS TREJYBĘ - ATSTUMTI RYŠKESNĘ ŠVIESĄ IR GYVENTI BAIMĖJE, IR ŠITĄ BAIMĘ PRIMESTI IR JAUNIMUI, KAD IR JIE NEPAŽINTŲ MEILĖS IR ŠVIESOS PATYRIMO.
Kada aš jimes pasakiau, jog myliu juos visus ir būtent iš meilės jiems siūlau šituos apreiškimus - Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL ir Rojaus Trejybės AKIMIRKOS AMŽINYBĘ, tai jaunuolis manęs paklausė - KAS YRA MEILĖ? Aš jiems paaiškinau, jog tai yra PATIRIAMA SAVO VIDUJE BŪSENA, PER GYVĄ RYŠĮ SU ROJAUS TREJYBE, KURI IR YRA MEILĖS ŠALTINIS IR CENTRAS. Jis tik nusijuokė, ir pasakė, kad Biblija nieko nerašo apie jokią meilės būseną. Tuoj pat surado atitinkamą citatą - Meilė yra Dievo valios vykdymas, nes Dievas yra meilė, todėl reikia Dievo valią vykdyti. Aš jiems pasakiau, jog tai nieko nepaaiškina, KAS YRA MEILĖ, kaip nustatyti, kad tai yra meilė, vykdyti Dievo valią, tai dar nereišikia MYLĖTI. Tačiau tam dar reikia ATRASTI ROJAUS TREJYBĘ - meilės Šaltinį ir Centrą - savo viduje, ir tada bus PATIRIAMA tokia energijos virpesių BŪSENA, kad ir MYLĖSITE visus vienodai, net ir kaip myli pati ROJAUS TREJYBĖ, IR ROJAUS TREJYBĖS VALIĄ VYKDYSITE NE DĖL TO, KAD ŠITĄ SAKO BIBLIJA, O DĖL TO, KAD MYLITE ROJAUS TREJYBĘ.
Taip, miela Marija, kiekvienas atsivėręs skaitydamas jaus MEILĘ, KURIĄ TIEK TU, TIEK AŠ, TIEK IR VISA KŪRINIJA GAUNAME IŠ ROJAUS TREJYBĖS, TIK ŠIUOS ENERGIJOS VIRPESIUS NUSPALVINAME SAVO ASMENINIU PATYRIMU, IR JIE YRA IR TUOSE ŽODŽIUOSE, IR TAME MOTYVE, KURIS MANE VEDA RAŠYTI JUMS, DALINTIS SAVIMI. Tačiau neatsivėrę, jaus BAIMĘ IR SUSIERZINIMĄ, nes jie gyvena žemo dažnio virpesių iliuzijoje, ką Sai Baba vadino MAJA.
Ir tik atradus Rojaus Trejybę savyje MAJA DINGSTA, ATSIVERIA GYVOJI TIKROVĖ, IR PRASIDEDA PRASMINGAS GYVENIMAS DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE, TURINT- PATIRIANT MEILĖS MOTYVĄ DALINTIS KUO RYŠKESNE ŠVIESA IR PATYRIMAIS VISŲ LABUI.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2013-04-01 13:11:30

Skaitydama patyriau Dėkingumo ir Begalinės Meilės apkabinimą.

marija
2013-04-01 11:52:43

"TAMSOS IR CHAOSO APLINKOJE."
-tiesiog, teisingiau pasakyti ir ne buvo galima.
Galvoje nesutelpa, kokiais, dar, viduramžių laikais gyveną žmonijos dalis šitoje sferoje .
Jeigu, Aukšto rango Dvasinės Būtybės, šios planetos dvasiniams ŠVIESKLEIDŽIAMS nepadėtų, tai, fanatikai-tamsuoliai tikrai griebtųsi ginklų tam, kad TAMSA GALUTINAI įsiviešpatautų žmonių širdyse.
"Nebijok, mažas būrį- AŠ su jumis; nebėra daugiau avinėlių skerdimui" -pasakė Jėzus.

Visiems linkiu ramios, geros dienos; linkiu mūsų visų tikrųjų Tėvų, Rojaus Trejybės palaimos.
Su meile,

IRENA
2013-04-01 09:29:58

Išėjau anksčiau, kad susirasčiau tuos Diskusijų namus, kur gi jie yra pasislėpę, jeigu aš iki šiol niekur nemačiau, nors gyvenu beveik kaimynystėje. Pamačiau 37-tą numerį, ir negalėjau patikėti – mažas mažas vienaukštis namelis, ir paženklintas 37-tu numeriu. Čia dar neseniai veikė padėvėtų rūbų parduotuvėlė. Iki tol buvo dar kitokių prekių parduotuvėlės, visos neišsilaikė, ir dingo iš akiračio Vytauto gatvėje. Tai kur čia tie Diskusijų namai, ko gero kažkas buvo supainiota Laisvosios bangos radijo svetainės skelbime. Durys vienintelės, o prie jų nė vieno žmogaus. Bet staiga lange pamatau pavadinimą Tiesos akibrokštai. O tai jau paaiškinimas, kad čia ir yra tie diskusijų namai, nes toks yra laidos pavadinimas. Darau baltas plastikines duris. Atsidaro. Tuoj pat prie manęs prišoka vaikinas, ir pasisveikina labai maloniai. Pamatau dar vieną vyrą, su kuriuo irgi paspaudžiame vienas kitam rankas. Nedidelėje patalpoje pastatytos kelios kėdės, ant vienos – įjungtas kompiuteris, panašu, kad dar buvo įjungta ir vaizdo kamera. Toliau, jau kitame kambaryje, stovi balta staltiese užtiestas stalas, ant jo – kelios žvakės, blizgančiose – galbūt sidabro – žvakidėse.
Greitai pasirodė jau geruose metuose vyras. Susipažįstame ir su juo – Žilvinas – paspaudžiame rankas. Dar po kurio laiko iš kito kambarėlio atėjo jauna mergina. Manęs Žilvinas paklausia, gal norėčiau arbatos, ar kavos. Pasakau, arbatos būtų gerai. Daugiau niekas neateina, tad man pasiūlo prisėsti, ir dar atneša mažą kėdutę, ant kurios ir pastato puodelį arbatos. Aš jiems sakau, kad nė vienos laidos Tiesos akibrokštai nesu girdėjęs, bet perskaičiau Laisvosios bangos kvietimą ateiti padiskutuoti ir vakarykštės laidos apie Trejybę tema, tad būtent dėl ROJAUS Trejybės ir atėjau. Man šis vyras tuoj ir pateikė tokį klausimą, tai gal tai Urantijos Knygos pagrindu. O tuoj dar pasitikslino, ar su manimi buvo pokalbis per Laisvosios bangos radiją. Patvirtinau, kad su manimi. Tada jis paaiškino, kad jie po savo laidos sulaukia kitą dieną vieno ar dviejų klausytojų, kurie ateina padiskutuoti. Paklausiau, kokios tai laidos, nes nesu girdėjęs nė vienos. Jis paaiškino, kad tai daugiau religinio, filosofinio pobūdžio įvairios laidos, kaip atskirtis nuo sekuliarinių laidų. Aš jam pasakiau atskirai NUO RELIGIJOS nėra TIKROVĖS, tik žmogaus siauras matymas ir supratimas ir atskiria religinę sferą, o kitas sferas jau laiko nebe religinėmis, o sekuliarinėmis. Tai tik rodo, kad toks žmogus yra pats nusigręžęs nuo Kūrėjo, kuris yra visose sferose. Tačiau man jis mėgino tarsi paaiškinti, jog religinėmis sferomis jis laiko tai, kas susieta su šventumu. Sakykim, nužudyti žmogų yra blogai, o padėti yra gerai, yra šventa Aš jam pamėginau paaiškinti suprantamiau, nes pamačiau, kad jis iš viso nesigaudo DVASINIUOSE reikaluose, todėl pamėginu panaudoti ir to paties Naujojo Testamento teiginį, jog saulė vienodai šviečia ir blogiems, ir geriems, ir tik nuo paties žmogaus priklauso, jeigu jis užsimerks, saulės šviesos nebematys tuo metu, bet saulė vis tiek jam juk švies. O Kūrėjas visiems lieja gyvus – patiriamus – meilės energetinius virpesius, ir kas ATSVERIA KŪRĖJUI, TAS JUOS IR PATIRIA Tačiau Kūrėjas juos lieja vienodai ir blogiems, ir geriems, todėl visa TIKROVĖ YRA VIEN TIK RELIGINĖ, IR SEKULIARINĖS TIKROVĖS NĖRA. Tai tik žmonių sugalvotas segmentavimas. Tačiau jis man dar mėgino toliau aiškinti savo teiginį, jog religinis, tai toks veikimas, kuris yra šventas, tuo tarpu, kur yra nuodėmė, jau nebebus šventas veiksmas.
Ypač sunku aiškinti tiems, kurie NEGIRDI DVASIA, todėl jie kimba prie kiekvieno atskiro žodžio, net ir tuo metu, kada tu ir mėgini jam būtent atsakyti į jo paties ką tik pateiktą klausimą dėl to paties jam nesuprasto žodžio. TAI IR YRA DVASINIS KURTUMAS IR AKLUMAS. Aš jam mėginau dar primityviau paaiškinti, jog šventumo NĖRA, tai žmogaus sugalvota samprata. Net ir pats Kūrėjas NĖRA ŠVENTAS, JIS TIESIOG YRA KŪRINIJOS TIKROVĖS ŠALTINIS IR CENTRAS. Tačiau jeigu aš plaunu puoduką, ir tą darbą dirbu DRAUGE SU KŪRĖJU, tai ir pats puoduko plovimas JAU tampa tokiu darbu, kokį žmogus ir vadina ŠVENTU, nors tai yra TOKS DARBAS, KURIS DIRBAMAS DRAUGE SU KŪRĖJU – TIKROVĖS ŠALTINIU, KURI PATI NĖRA ŠVENTA, IR IŠPLAUNAMAS PUODUKAS TAIP, KAIP JIS IR TURI BŪTI IŠPLAUNAMAS – ŠVARIAI, O NE BET KAIP, KAIP TUO METU IŠEINA, IR PATEISINANT SAVE – BUS GERAI IR TAIP.
Žodžiu, mes kalbėjomės apie katalikus, apie popiežių, apie katalikų dviveidiškumą, kur jiems nepriimtina, ten jie savo vadinamo šventojo RAŠTO ne tik nesilaiko, bet ir necituoja, nes tai būtų jų prieštaraujančių šitam pačiam RAŠTUI veiksmų apnuoginimas ir DEMASKAVIMAS. Jis mano žodžiams pritarė. Aš aiškinau, kad dabar išrinktas popiežius tapo neklystančiu, nes Vatikano I susirinkimas 1870 metais priėmė popiežiaus neklystamumo nuostatą. Tuo tarpu dabar ypač akivaizdu, kada yra DU POPIEŽIAI – VIENAS NAUJASIS, IR SAVO KRĖSLE, O KITAS JĮ PALIKĘS, BET VIS TIEK POPIEŽIUS EMERITUS – garbės popiežius. O jeigu jie išsakys skirtingus požiūrius tuo pačiu klausimu, kuris tuomet iš jų bus neklystantis? Man tuoj pat jis paaiškino, jog yra priimta Vatikano tokia nuostata, kad tik esantis savo soste popiežius yra neklystantis. Tuomet tai ir tampa aišku, kad neklystamumą suteikia POSTAS, arba kaip aš linkęs vadinti KRĖSLAS. Jeigu jau tu šito KRĖSLO nebeužimi, tu vėl TAMPI KLYSTANČIU. O tai reiškia, kad NEASMENIS MATERIALUS KRĖSLAS IR ABSTRAKTUS POSTAS YRA AUKŠČIAU ASMENĮ, NES TAS PATS ASMUO IKI ŠITO POSTO BUVO KLYSTANTIS, O UŽĖMĘS JĮ, TAPO NEKLYSTANČIU, O JO NETEKĘS – VĖL TAPO KLYSTANČIU. Tai lygiai tas pats, kai Jėzus mokė fariziejus, jiems priekaištaudamas ir KALTINDAMAS JUOS GOBŠUMU IR ENGIMU PAPRASTŲ TIKINČIŲJŲ, kad jie prie ALTORIAUS NEGALI ATLEISTI JIEMS NUODĖMIŲ, KOL ANT ALTORIAUS NĖRA UŽDEDAMA KOKIA NORS MATERIALI AUKA, IR JĖZUS TUO METU KLAUSĖ, TAI KAS GI YRA AUKŠČIAU – AR ALTORIUS, AR TAS MATERIALUS PAAUKOJIMAS, KURĮ UŽDEDA ANT ALTORIAUS, IR BE KURIO NEGALIMA ATLEISTI NUODĖMĖS? O dėl katalikų popiežiaus neklystamumo, tai iš viso nelogiška, kad KLYSTANTYS KARDINOLAI gali išrinkti VIENĄ NEKLYSTANTĮ. Ir man vėl pacitavo iš Naujojo Testamento - nėra nė vieno žmogaus neklystančio.
Žodžiu, su mano teiginiais sutiko visi. Ir dėl celibato jie sutiko, kad katalikai prasilenkia su vadinamuoju šventuoju RAŠTU, kad išsaugotų turtą bažnyčiai.
Mums taip besikalbant atėjo ir mūsų Vytautas, mat jis buvo perskaitęs mano įdėtą Laisvosios bangos radijo laidos Tiesos akibrokštai šį kvietimą. Taip pat atėjo dar viena mergina, kuri, kaip netrukus paaiškėjo, buvo lygiai tokia pati BIBLIJOS TAMSOS VERGĖ, IR BIJANTI PAŽVELGTI Į ŠVIESĄ IR LAISVĘ. O šis vyras - jų trumparegis, tiksliau aklas bei kurčias daug vyresnis vedlys – dvasine prasme aklas ir kurčias – laiko šiuos jaunus žmones savo TAMSOS IR BAIMĖS ĮTAKOJE. TAI JAU NUSIKALTIMAS NE TIK PRIEŠ ROJAUS TREJYBĘ, BET IR PRIEŠ VISUOMENĘ, ŠITAIP DAR NEBRANDŽIUS JAUNUS ŽMONES PAVERGTI, IR VISIŠKAI PARALYŽIUOTI JŲ LAISVĄ VALIĄ, IR PAVERSTI ŠIUOS TRIS JAUNUS ŽMONES ROBOTAIS IR ZOMBIAIS, nes tarp mūsų KĄ TIK BUVĘS supratimas AKIMIRKSNIU pasibaigė, kada išgirdęs klausimą, ar Biblija yra Dievo žodis, atsakiau, kad tai žmogaus samprotavimai ir apie Jėzų, ir apie Dievą, ir ji neturi nieko bendro su Dievo žodžiu. Pašnekovas pateikė savo teiginį, kad jis jau trisdešimt metų studijuoja šį RAŠTĄ, bet nesurado NĖ VIENO PRIEŠTARAVIMO, ir paprašė pateikti nors vieną prieštaravimą. Aš pasakiau, kad yra visiškai supainiota samprata Tiesos Dvasios ir Šventosios Dvasios, nors yra jos abi, ir skiriasi viena nuo kitos, nes jos nėra TAPAČIOS, o Naujajame Testamente tarp jų nėra jokio skirtumo, nes vienoje vietoje vartojamas vienas pavadinimas, o kitoje – jau kitas. Tai tik rodo, kad tie žmonės neturėjo jokio supratimo nei kas yra Tiesos Dvasia, nei kas yra Šventoji Dvasia. Aš aiškinau, kad Tiesos Dvasia yra Sūnaus Kūrėjo-Jėzaus, o Šventoji Dvasia – Sūnaus Kūrėjo PARTNERĖS – Vietinės Visatos Motinos Dvasios – Šventosios Dvasios grandinė, pažyminti Vietinės Visatos erdvę, ir ji yra tiek mikrokosmose, tiek makrokosmose. Ir tokių Šventųjų Dvasių yra SEPTYNI ŠIMTAI TŪKSTANČIŲ, kaip ir Sūnų Kūrėjų, tokių kaip Jėzus, yra septyni šimtai tūkstančių, nes tiek yra VIETINIŲ VISATŲ, sukurtų iš ENERGIJOS, PASKLEISTOS IŠ ROJAUS – ROJAUS TREJYBĖS ENERGIJOS SUKONCENTRAVIMO TAŠKO. Tačiau jie nenorėjo klausyti, nes pradėjo juoktis iš mano aiškinimo, ir klausė, iš kur aš tai sugalvojau. Urantijos Knygos apreiškimas jiems yra joks ne apreiškimas, o juokingas prasimanymas, kokius prasimano nesveikas žmogus. Mano aiškinimo apie Urantijos Knygos atsiradimą nenorėjo klausytis, o išgirdę, kad rankraščiai, atsakinėjant į žmonių klausimus, ATSIRASDAVO MATERIALIU PAVIDALU BE JOKIO ŽMOGAUS ĮSIKIŠIMO, juos tik dar labiau juokino, kad jie ėmė jau isteriškai kvatotis net nebenusėdėdami savo kėdėse. Tada aš vėl sugrįžau prie jiems DAUGIAU SUPRANTAMO, nors dvasioje nepajausto ir teiginių nepatirto šaltinio – NAUJOJO TESTAMENTO. Aš pasakiau, kad Pauliaus laiškai, vienose vietose akivaizdžiai sako, kad tai ne VIEŠPATIES žodis, o jo – Pauliaus žodis, todėl pats Paulius net ir mintyse neturėjo, kad jo VISUS laiškus kažkas vėliau PAVERS SAVAVALIŠKAI DIEVO ŽODŽIU, KURIO PRIVALU LAIKYTIS, IR JOKIOS RAIDELĖS NEBUS GALIMA NEI ATIMTI NEI PRIDĖTI. Taigi AŠ JIEMS PATEIKIAU TOKIĄ DISKRIMINACINĘ MOTERŲ ATŽVILGIU NUOSTATĄ, kai Paulius savo laiške rašo apie moteris, kad jos PRIVALO vien tik tylėti viešoje vietoje, ir nekalbėti susirinkimuose, o vyrų neturi teisės mokyti iš viso. O tai jau DISKRIMINACIJA visų moterų, nes jų teisės yra pažeidžiamos, nes yra tarsi žemesnės už vyrus. Tai taip pat reiškia, kad ŠIANDIEN VADOVAUJANTIS TOKIA NUOSTATA, jos negali būti nei mokytojomis, nei politikėmis, nes jos tada turės mokyti VIEŠAI VYRUS, ką Paulius daryti GRIEŽTAI UŽDRAUDĖ. Tuoj pat JIE CHORU MAN ĖMĖ ŠAUKTI, JOG TAI GALIOJA TIK BAŽNYČIOJE, O NE APSKRITAI VIEŠAI. Ir man pateikė TOKIAS citatas:
“Moteris tesimoko tyliai, su tikru nuolankumu. Aš NELEIDŽIU, kad moteris mokytų nei kad vadovautų vyrui, – ji tesilaiko TYLIAI. Juk pirmas buvo sukurtas Adomas, o paskui – Ieva. Be to, Adomas nesidavė suvedžiojamas, o moteris buvo apgauta ir nupuolė. Bet ji bus išganyta, gimdydama vaikus, – jos bus išganytos, jeigu išlaikys tikėjimą, meilę ir šventumą bei santūrumą.” (Pirmasis Timotiejui, 2. 11-15)
“Kaip visose šventųjų bendruomenėse, moterys tegul susirinkimuose TYLI; kalbėti joms NELEIDŽIAMA, jos turi būti KLUSNIOS, kaip skelbia ĮSTATYMAS. Jeigu jos nori ko nors išmokti, tepasiklausia namie savo vyrų, nes MOTERIAI NEGRAŽU KALBĖTI BENDRUOMENĖS SUSIRINKIME.” (Pirmasis korintiečiams, 14, 34-35
Ir paaiškino, kad vyras sukurtas pagal Dievo atvaizdą, o moteris jau sukurta iš Adomo šonkaulio, todėl moteris yra kitokia. Juk vyras gimdyti negali, gimdo ne vyras, o moteris, todėl vienodos lygybės negali būti. Aš jiems aiškinau, kad DVIEJŲ LYČIŲ planetose, vyrai ir moterys sukuria savo palikuonis tik materialiu lytiniu keliu, nors viena lytis kitos pažinti negali iki galo, tačiau viena kitą PAPILDO. Tuo tarpu DVASINE PRASME nėra jokios diskriminacijos iš Kūrėjo pusės, kad Jis DRAUSTŲ moteriai mokyti vyrus, ar viešai kalbėti, nes Kūrėjas vienodai myli ir moteris ir vyrus. Tačiau mano aiškinimų jie visi negirdėjo, o siekė perskaityti vien tik citatas iš Biblijos.
Kada aš jiems pasakiau, kad negali būti taip, kaip teigia savo laiške Paulius, jog moteris privalo bažnyčioje uždengti kuo nors galvą, o vyras turi būti be kepurės, nes būtent vyro galva yra Jėzus, o moters galva yra vyras, nes tai taip pat yra moters diskriminacija. Tuo tarpu Kūrėjas nediskriminuoja nieko, nes jis myli VISUS VIENODAI, dėl to toks RAŠTAS nėra Dievo žodis, kur moteris yra nustumiama daug žemiau negu vyras. Ir vėl man pateikė citatą, su pridėtu paaiškinimu, jog tai jokia diskriminacija, nes moteris negali būti tokia pat, kaip vyras, kad ne moteris buvo sukurta pirmoji, bet vyras, ir ne vyras buvo sukurtas iš moters šonkaulio, bet moteris iš vyro šonkaulio. Į mano aiškinimą, kad moteris tik fizine prasme kitokia, tuo tarpu DVASINE PRASME JI YRA LYGIAI TAIP PAT KŪRĖJO MYLIMA, KAIP IR VYRAS, IR TURI LYGIAI TOKIAS PAČIAS TEISES, KAIP IR VYRAI Tuo tarpu mano paaiškinimo, kad daug metų iki Adomo jau gyveno žmonės mūsų planetoje, o moteris nebuvo iš viso sukurta iš vyro šonkaulio, jie ne tik nenorėjo klausyti, bet tuoj pat sekė klausimas, iš kur aš tą žinau, iš Urantijos Knygos? Tai – nesąmonė, Biblijoje to neparašyta.
Kada kalba pakreipiau apie Rojaus Trejybę, jie jau atvirai ėmė juoktis iš manęs, kad teigiu nesąmones, ir tvirtinti, kad Trejybės nėra iš viso, ir tvirtino, kad Biblijoje nėra tokio žodžio Trejybė, todėl ir pačios Rojaus Trejybės nėra - YRA TIK VIENAS TĖVAS, IR NIEKO DAUGIAU, KAD BŪTŲ JAM LYGUS, NES KITAIP JIS NEBŪTŲ VISAGALIS, JEIGU DAR JAM REIKĖTŲ KITŲ DVIEJŲ PADĖJĖJŲ.
Aš jiems aiškinau, KODĖL yra Rojaus Trejybė – tai KŪRĖJO PATI MAŽIAUSIA GYVA SISTEMA, NES JĄ BŪTENT IR SUDARO TRYS ASMENYS, DU ASMENYS NESUDARO SISTEMOS, JIE SUDARO PARTNERYSTĖS RYŠĮ, KUR VIENAS SU KITU SUTARIA, IR BENDRU SUTARIMU VEIKIA. TUO TARPU SISTEMOJE VEIKIA DAR IR TREČIASIS NARYS, TODĖL VIEN TIK DVIEJŲ SUSITARIMO JAU NEBEUŽTENKA, NES BŪTINA ATSIŽVELGTI DAR IR Į TREČIĄJĮ LYGIAVERTĮ NARĮ. TAD SISTEMA TURI TURĖTI JAU SISTEMOS VALDYMĄ, KO NEGALI BŪTI DVIEJŲ ASMENŲ PARTNERYSTĖS RYŠYJE. O VIENAS BŪDAMAS TU NEGALI TURĖTI LYGIAVERČIŲ RYŠIŲ, NES NĖRA SU KUO TURĖTI TOKIUS RYŠIUS. TODĖL KŪRĖJAS IR TURI BŪTI IŠ TRIJŲ ASMENŲ – BŪTINAI LYGIAVERČIŲ – BE PRADŽIOS IR PABAIGOS – EGZISTENCIALIŲ ASMENYBIŲ SĄJUNGA.
Tačiau mano tokio paaškinimo jie ne tik nesuprato, bet ėmė šaipytis, kad tai Urantijos Knygos svaičiojimai, kurie veda pas psichiatrą, ir kad ir man reikia pasitikrinti – ir kuo greičiau – pas psichiatrą.
Aš išsiėmiau iš kuprinės Jėzaus Kristaus apreiškimą KALBU JUMS VĖL, ir Rojaus Trejybės apreiškimų knygą AKIMIRKOS AMŽINYBĖ, ir paaiškinau, štai šitie apreiškimai yra būtent tie, kuriuos aš gavau iš Jėzaus ir iš Rojaus Trejybės. Jie visi išsigando ir tuoj pat paprašė juos paslėpti, o viena iš merginų dar pridūrė, KOKIA ŠLYKŠTI rožinė spalva, ji tiesiog negalinti žiūrėti. Ji buvo ir mūsų svetainę atsidariusi, bet pamačiusi, kokia šlykšti šviesi spalva negalėjo joje iš viso ištverti. Aš jai paaiškinau, kad jos pasąmonė, ir sąmonė yra labai užteršta žemo dažnio virpesių energija, todėl jai būtina juos paversti į aukštesnio dažnio virpesius – Rojaus Trejybės meilės virpesius – per atsivėrimą Rojaus Trejybei – nes kitaip jos laukia ligų pasireiškimas jos kūne. Ji tuoj pat man užginčijo, kad jaučiasi kuo puikiausiai. Sakau dabar, kol kas, taip, tačiau greitu laiku, viskas bus kitaip. Aš jiems pasakiau, kad šitas knygas aš jiems palieku dovanų. Jie ėmė šaukte šaukti – NE NE NE, NEREIKIA, JOKIU BŪDU, MES JAS VIS TIEK IŠMESIME. – Jūsų valia, kaip su jomis pasielgsite, bet aš jums jas DOVANOJU IŠ MEILĖS. O jau jūsų pačių laisva valia bus priimamas sąmoningas sprendimas, ką jūs darysite su jomis – išmesite, sudeginsite, suplėšysite, ar skaitysite.
Aš galėjau šitų DVIEJŲ knygų nepalikti, tačiau aš jiems palikau NE KNYGAS, palikau jiems IŠŠŪKĮ – KĄ GI JIEMS REIKĖS DARYTI, IR NE VIENAM, O PENKIEMS. O TAI DAUG LABIAU APSUNKINTAS SPRENDIMAS, NES NE VIENAS SPRENDŽIA, NORS IR SPRENDŽIA KIEKVIENAS ASMENIŠKAI, BET JAU PENKI, NES PENKI GAVO ŠITAS DVI KNYGAS. TODĖL GALI KURIS NORS IŠ JŲ IŠDRĮSTI ŽENGTI TOKĮ ŽINGSNĮ, KAD JAS PASIIMTŲ SAU, NORS AKIVAIZDŽIAI VIEŠPATAUJA – BENT ŠIUO METU – TO VYRESNIOJO VYRO VALIA, IR TUOS VAIKUS JIS LAIKO SAVO KUMŠTYJE, BE JOKIOS LAISVOS VALIOS PASIREIŠKIMO. TAI - MAŽI PAPŪGIUKAI, KURIE BE JOKIO SUPRATIMO TIK ATKARTOJA AIDU TO VYRO AKLAS FRAZES, IR NET FIZINIŲ GESTŲ JUDESIUS.
Kada manęs tas vyras paklausė, kaip gi aš žinau, kad šitos knygos yra tiesa, kad jos yra iš Jėzaus ir Rojaus Trejybės, ir kada aš aiškinau, kad iš energijos virpesių, lygiai taip, kai ir bendravau su Jėzumi miške, tai jam tik pasirodžius parkritau prieš jį ant kelių, nes jis skleidė tokios galios energiją, kad negalėjau jokiu būdu išstovėti ant kojų, tai jaunimas ėmė vis labiau įžūlėti, ėmė manęs klausti, ar aš dar nematau drugelių, ar dar man neatsivėrė šeštasis kanalas, o juk dar kiti yra kanalai, yra ir vienuoliktasis kanalas, kaip ir rožinė spalva jau yra nebemadinga, ar aš dar šito nežinąs, nes jau yra šio sezono madingiausia violetinė spalva. Reiškia, aš visiškai nenusimanau dvasiniuose reikaluose. Aš paaiškinau, jog tai yra Rojaus Trejybės MEILĖS ROŽINĖ SPALVA, JI NETURI JOKIOS MADOS, TUO TARPU PATI ROJAUS TREJYBĖ YRA SUSILIEJUSI ABSOLIUČIOJE DVASINĖJE VIENOVĖJE ROJUJE, TODĖL TAS BALTAS SKRITULYS YRA JOS TYRASTIS IR AKINANTIS ŠVYTĖJIMAS, KURĮ IŠVYSTI DVASIOJE REIKALINGAS MILŽINIŠKAS KELIAS NUŽENGTI IKI ROJAUS – VISOS KŪRINIJOS GEOGRAFINIO CENTRO. O PATYS TRYS ROJAUS TREJYBĖS ASMENYS NETURI NEI KŪNO, NEI FORMOS, NEI PAVIDALO, BET JIE TRYS YRA ASMENYS, ASMENYBĖS, ASMENYBĖS ŠALTINIAI IR CENTRAI, SKLEIDŽIANTYS IR MEILĘ VISAI KŪRINIJAI, IR ENERGIJĄ, IR GYVASTĮ, IR TIKROVĘ, KURI VISA SUDARYTA IŠ ENERGIJOS VIRPESIŲ. Jauniams ėmė vėl kvatoti, kad viskas susideda iš energijos. Aš paliečiau kėdės atlošą ir paklausiau, kas tai – sako kėdė. Aš jiems sakau, jog tai – ENERGIJA. Jie vėl pradėjo juoktis. Aš ramiai jiems paaiškinau, jog kėdė yra tik MATOMA MUMS FORMA, kurią yra įgavusi energija, nes viskas yra judėjime, TIK ŠITO VIDINIO JUDĖJIMO NEMATO MŪSŲ AKIS. Ir vėl jie man sako, ar dar nematau DRUGELIŲ.
Vytautas daugiau buvo užsiėmęs pokalbiu su tuo vyresniuoju, o aš su jaunimu, tačiau ir vyresnysis kartas nuo karto vis įsitraukdavo ir į mūsų pokalbį, ir vis man pridurdavo, kad nieko aš nenusimanau apie tai, ką kalbu, kad mano protas šokinėja nuo temos prie temos, todėl nieko nenusimanydamas apie dvasinius dalykus neturiu mokyti kitų, ir vis pasiūlydamas man pasitikrinti pas psichiatrą. Kada ir šiuo atveju mėginau paaiškinti, jog aš tik atsakinėju į jūsų klausimus, tačiau jūs NEGIRDITE ATSAKYMŲ, O TADA NELEIDŽIATE PATEIKTI ATSAKYMO, PATEIKDAMI JAU KITŲ KLAUSIMŲ, TODĖL IR YRA TOKS ŠOKINĖJIMAS NUO TEMOS PRIE TEMOS. Jėzus juk buvo sakęs, kas turi ausis teišgirsta, taip ir jūs GIRDITE MANO ATSAKYMUS, BET JŲ NEIŠGIRSTATE. O JAUNASIS VAIKINAS TIESIAI ŠVIESIAI MAN RĖŽĖ, KO AŠ ČIA ATĖJAU? Aš paaiškinau – jūs gi PAKVIETĖTE, perskaičiau jūsų kvietimą, ir atėjau. O mergina vis man primindavo, ar aš dar nematau drugelių? – Ne, drugelių nematau, tačiau matau jūsų jaunų žmonių CINIZMĄ. Ir mane stebina, kad jūs, jauni žmonės, esate save uždarę Biblijos nelaisvės narve, nenorite šviesos, nenorite laisvės, nenorite pažinti daugiau. – O KAS GALI ĮRODYTI, KAD TAI - TIESA, IR MUMS JŪS NIEKADA NEĮRODYSITE, KAD TAI - TIESA. TIESA YRA ŠVENTAJAME RAŠTE, JAME PASAKYTA VISKAS. – Aš jums nieko ir neįrodinėju, neturiu tokio tikslo, tik stebiuosi, kad jauni būdami NENORITE PAŽINTI TIKROVĖS, NENORITE IEŠKOTI. Tačiau net ir norėdami, jūs negalite pasipriešinti mano jums pasėtai šviesos sėklai, kuri JAU nusėdo tiek jūsų – kiekvieno – pasąmonėje, tiek ir sąmonėje, ir kada būsite vieni, mano žodžius apmąstysite. Ir greitu laiku kai kurie iš jūsų patirsite regėjimą, ir jums tai bus paliudijimas, kad iš manęs girdėjote tiesą.- Jie tuoj pat sureagavo – Kada ir koks bus regėjimas, ir kuris iš mūsų jį matys? – Turėkite kantrybės, ir patirsite.
O kaip ten Rojaus Trejybėje, yra Tėvas, yra Amžinasis Sūnus, o kur Motina? Ėmiau aiškinti apie TRIS ŠALTINIUS IR CENTRUS, ir kad būtent šitaip ir vadinami Rojaus Trejybės Asmenys. Tuo tarpu žmonėms yra perteikiami Šie Trys Asmenys šeimos asmenų simboliais-pavadinimais, tarpusavio šeimyniniais ryšiais, kaip pačiais suprantamiausiais ir artimiausiais ryšiais žmogaus mylinčioje šeimoje. Todėl Amžinasis Sūnus dar vadinamas Motina-Brolis, o Begalinė Dvasia dar vadinama Motina-Sese. – merginos ėmė net šaukti – Tai ką, DVI MOTINOS. – Tai juk tik SIMBOLIŠKI PAVADINIMAI. Tačiau jiems tą suprasti buvo per sunku. Vyresnysis atsiliepė įsiterpdamas – o kur DĖDĖS, TETOS, IR KITI GIMINĖS?
Viena iš merginų tarė, kad iš manęs neišgirdo NIEKO NAUJO. Vytautas mėgino atkreipti dėmesį į Jėzų, akcentuodamas, kad gerai, kad ir jie tiki į Jėzų, į jo EVANGELIJĄ, Dievo Tėvystę, žmonių Brolystę, į tai viena iš merginų tuoj pat sureagavo, jog Jėzaus evangelija ne tokia, nors tai nesvarbu, o vyresnysis pastebėjo, kad žemėje niekada nebus BROLYSTĖS, ŽMONĖS VIENI KITUS NAIKINO, IR TOLIAU TĄ DARYS, NIEKADA NEBUS KITAIP, NES TAIP BUVO VISADA, ŽMOGUS NEPASIKEIS.
Aš papildžiau, jog dabar yra išplėsta evangelija – ROJAUS TREJYBĖS TĖVYSTĖ-MOTINYSTĖ, ŽMONIŲ BROLYSTĖ, IR ROJAUS TREJYBĖS VISOS KŪRINIJOS DVASINĖS ŠEIMOS BROLYSTĖ. Ir jūs niekaip nepateksite pas Jėzų neperėję per mano mokymus – jeigu ne šitame pasaulyje, tai po prisikėlimo.
Jie sukėlė ištisą šurmulį, kaip čia taip gali būti.
Ir pabaigai pasakiau, jog kada jie bus pažadinti po materialaus kūno mirties aukštesniu energetiniu pavidalu – sielos pavidalu – su savo tuo pačiu dvasiniu aš, kuris dabar gyvena šitame materialiame kūne, jūs imsite klausti, AR ALGIMANTAS JAU YRA PAŽADINTAS. IR JUMS BUS PASAKYTA, JOG ALGIMANTAS DAR UŽLAIKOMAS ŠIOJE PLANETOJE. IR JŪS TUOMET LAUKSITE MANĘS, KAD PASVEIKINTUMĖTE MANE PO PRISIKĖLIMO.
Viena iš merginų tuoj sureagavo – tai ką, jūs ilgiau gyvensite už mus?
Į tai aš neatsakiau nieko. Pakilau nuo kėdės, kad mūsų susitikimą užbaigtume. Paspaudėme rankas. Geranoriškumas ir meilė sklido iš manęs be jokių apribojimų IR TAM VAIKINUI, kuris tik prieš akimirką buvo sureagavęs į mano ankstesnius žodžius atvirai pareikšdamas, kad jis manęs NEMYLI.
VYRESNYSIS PRIEŠ IŠSISKYRIMĄ DAR MAN MĖGINO SUGRĄŽINTI ABI DOVANOTAS KNYGAS, TAČIAU AŠ JAM PAKARTOJAU TREČIĄ KARTĄ, KAD JAS DOVANOJU IŠ MEILĖS, IR PALIEKU SU JOMIS ELGTIS SAVO LAISVA VALIA – IŠMESTI, SUDEGINTI, SUPLĖŠYTI, AR SKAITYTI.
Su Vytautu ėjome VYTAUTO gatve, ir aptarinėjome tą fanatiškumą ir sektantiškumą, su kuriuo susidūrėme, ir kuo vyresnysis būtent apkaltino mus.
Įsivaizduokite tūkstančius tokių fanatikų vienoje minioje – tai PAVOJINGAS GINKLAS, KURĮ GALIMA MANIPULIUOTI IR NUKREIPTI KAIP ZOMBIUS ŽUDYTI KITUS, KURIE MĄSTO KITAIP, NES TOKS JŲ DIEVAS. BŪTENT TOKIA AKLA IR KURTI MINIA IR ŠAUKĖ NUKRYŽIUOTI JĖZŲ. ŠIANDIEN JI NIEKUO NEPASIKEITĖ. IR DAR ILGAI NEPASIKEIS.
Urantai tam ir yra GYVAJAME kelyje, kad apšviestų kelią kitiems, kurie jo dar ne tik nemato, bet net nėra girdėję apie jį, kaip ir šie mūsų dvasios broliai ir sesės, su kuriais praleidome DVI VALANDAS TAMSOS IR CHAOSO APLINKOJE.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas.

Algimantas
2013-03-31 23:52:10

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal