Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Kodėl nėra visatų VERTIKALIOJE NUO ROJAUS PLOKŠTUMOJE, kaip jos yra HORIZONTALIOJE?

Tokį klausimą man pateikė vakar po gyvųjų pamaldų Vytautas. Aš mėginau atsakyti, nors negalėjau turėti tikslaus atsakymo. Vienu metu pasakiau, kad tai taip pat tikriausiai priklauso ir nuo Rojaus tam tikros struktūros - VIRŠUTINIO, ARBA DIEVYBIŲ, PERIFERINIO, IR APATINIO ROJAUS – tačiau vis tik tikslaus atsakymo neradau, ir sakiau, gal kitame visatos amžiuje galės būti ir apgyvendinta VERTIKALI ERDVĖ, KURI DABAR PANAUDOJAMA LYGSVARAI palaikyti, kada horizontaliame kosmose kuriamos visatos, ir vyksta jose veikla.

Šį klausimą vis gvildenau visą dieną, tačiau konkretaus atsakymo neradau. Paskaičiau Urantijos Knygą, tačiau ir ten jokio atsakymo nėra. Taip ir užmigau nieko nepešęs. Tuo tarpu dabar, ryte, turiu atsakymą. Tai jau Minties Derintojo man suteiktas – per pasąmonę – atsakymas naktį, miego metu, nors jokio klausimo aš nepateikiau Rojaus Trejybei nei dienos metu, nei prieš užmigdamas. Tai tik įrodo, kaip Minties Derintojas veikia ir mums tiesiogiai į jį nesikreipiant kokio nors atsakymo, mokymo.

Taigi ryte man jau buvo aišku, kodėl VERTIKALIOJE ERDVĖJE NEGALI BŪTI KURIAMOS VISATOS.

1) Vertikali kosminė erdvė panaudojama tik pusiausvyrai išlaikyti, todėl ji visiškai atitinka horizontalios kosminės erdvės SVORĮ. Tuo tarpu vertikalioje erdvėje kuriantis naujoms visatoms vertikali kosminė erdvė savo tokią funkciją jau prarastų, ir dėl to pusiausvyros visame kurinijos kosmose išlaikyti būtų nebeįmanoma, nes kiekviena visata vystosi savarankiškai, ir nevienodai, dėl to jose ir apgyvendintų pasaulių-planetų skaičius yra dar nevienodas skaičius - dėl nevienodo visatos organizavimo laipsnio, tuo labiau žvaigždės-saulės yra tiek skirtingo dydžio, tankio, ir jų skaičius yra skirtingas kiekvienoje Vietinėje Visatoje, kaip ir išsidėstymas kosmose, tad vertikalioje erdvėje TOKS palaipsnis vystymasis niekada negalėtų atitikti horizontalaus kosmoso visatų vystymosi, nes visada liktų neatitikimai, ir pusiausvyros niekada nebūtų įmanoma pasiekti, ir dėl to materiali kūrinija kosmose tiesiog negalėtų egzistuoti.

2) Vertikalus kosmosas, jeigu jame kurti visatas, saules-žvaigždes, architektūrines sferas, dėl SAVO skriejimo orbitos aplink Rojų, bet jau VERTIKALIOMIS ORBITOMIS – DĖL ROJAUS ABSOLIUČIOS GRAVITACIJOS – neabejotinai susikirstų su horizontaliame kosmose esančių visatų, saulių-žvaigždžių, ir architektūrinių sferų orbitomis, ir įvyktų tokia kosminė katastrofa, kad dabartiniai saulių įvykstantys susidūrimai atrodytų kaip susidūrimai tarp aguonos grūdelių, nes būtų sunaikinama kūrinijos struktūra, ir materiali kūrinija nebegalėtų egzistuoti.

Tad VERTIKALI KOSMINĖ ERDVĖ ROJAUS TREJYBĖS YRA SUKURTA VIENAM TIKSLUI – MATERIALIOS KŪRINIJOS LYGSVAROS PALAIKYMUI, IR TIK JAM.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2013-05-19 17:41:54

Komentarai

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal