Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Europos Sąjungos TIKROJJI – DAR NEMATOMA, BET REALIAI BŪSIANTI – žala Lietuvos ateičiai, KIEKVIENO kasdieniam gyvenimui LIETUVOJE

Dabartinė Europos Sąjunga išsirutuliojo iš Europos Bendrijos, o ši – iš Prancūzijos, Vokietijos, Belgijos, Nyderlandų, ir Liuksemburgo prekybos susitarimo plieno ir anglies pramonės srityje. Ir nors tai buvo pridengta Europos saugumo ir vienybės apgaulingu FIGOS lapeliu, iš tiesų tai buvo tiesioginis rūpestis užtikrinti kuo didesnius pelnus savo šalies korporacijoms, ir apsisaugoti nuo kitų plieno ir anglies kompanijų konkurencijos. Tad ir susitarimai buvo naudingi tik šitų valstybių mažytei saujelei IŠNAUDOTOJŲ KAPITALISTŲ, KONTROLIUOJANČIŲ POLITINĘ valdžią neteisėtai uždirbtais pinigais, ir KITŲ IŠNAUDOJIMO SĄSKAITA.
O kai pelnai augo, atsirado ir naujų minčių ir siekių. Kaip sakoma, apetitas auga bevalgant, tad atėjęs suvokimas, kaip galima atsiriekti gardų kąsnį ne tik iš ekonominių susivienijimų, bet ir iš politinių struktūrų, kada joms finansuoti metamos milžiniškos lėšos, tuoj pat atsirado ir mikliai slidžių smegenų politikų, kurie ir ėmėsi veiklos dėmesio ir valdžios svorio centrą permesti iš ekonominės Europos Bendrosios Rinkos šalių į jų pagrindu formuojamos POLITINĖS Europos Sąjungos dirbtinį darinį net su savo dirbtinai sukurtu pinigu – euru.

Tai, kad pati Europos Sąjunga yra NEVYKĘS IR DIRBTINIS, DĖL TO LABAI LAIKINAS – IR LABAI KENKSMINGAS – DARINYS, kuris išsilaikyti jokiu būdu negalės, aš kalbėjau visą laiką, kada ši Sąjunga buvo dar tik lipdoma, lipdoma sunkiai, nes nebuvo norinčių jungtis tiek, kiek jų atsirado vėliau, kai DĖL NETINKAMO IDEOLOGINIO VALDYMO TUOMETINĖ TARYBŲ SĄJUNGA VISIŠKAI ŽLUGO, O BUVUSIOS SOCIALISTINĖS PAKRAIPOS ŠALYS SAVO POLITINĮ KURSĄ PAKEITĖ DORO ŽMOGAUS PANEIGIMO IR JO ORUMO MENKINIMO KRYPTIMI.

Dabar Europos Sąjungos neveiksnumą jau mato daugelis ir ekonomistų, ir finansininkų, ir politikų, ir verslininkų, ko tada jie NĖ VIENAS DAR NEMATĖ. Deja, jie ir šiandien dar negali savo matymo pagrįsti GILUMINE prasme, todėl jų pateikiami argumentai yra TIK PAVIRŠUTINIŠKI, todėl ir buko mąstymo politikų nepasiekia, kad jie KUO GREIČIAU ŠĮ DIRBTINĄ DARINĮ NAIKINTŲ, VARDAN ATEITIES KARTŲ GEROVĖS, NES KADA SĄJUNGA PATI PRADĖS GRIŪTI, TAI SUKELS SĄMYŠĮ PASAULIO RINKOSE IR POLITINĖSE BEI VERSLO SFEROSE. Todėl būtina šį dirbtinį ir kenksmingą STATINĮ kuo skubiau išmontuoti. Tačiau norint tą padaryti, reikia suvokti KODĖL jis yra kenksmingas, ko dabar dar nemato NIEKAS. Būtent dėl to jums ir rašau šį mokymą, kad SUSIMĄSTYTUMĖTE IR PATYS PAMATYTUMĖTE EUROPOS SĄJUNGOS GRĖSMĘ VISIEMS, IR KIEKVIENAM.

Politinė Europos Sąjunga pradėjo egzistuoti 1993 metais lapkričio 1d. Lietuviams tai labai simboliška data, turint omenyje, ką jie daro tą dieną - DAUGIAU KAIP PUSĖ LIETUVOS kaip pamišę laksto po visos Lietuvos kapines, kad suspėtų uždegti žvakutę, niekam nereikalingą, niekieno neprašomi, tik SAVO BAIMĖS GENAMI IŠ VIDAUS, NES VIDUJE TUŠTUMA, VIDUJE BAIMĖ, TAI IR LEKIA IŠ BAIMĖS, O KAIP FIGOS LAPELIU SAVO VEIKSMUS PRIDENGIA PROTĖVIŲ TRADICIJA TAIP PAGERBTI MIRUSIUS IR JŲ VĖLES. Tai niekam nereikalinga ir kenksminga TRADICIJA, KURI ATITRAUKIA DĖMESĮ NUO GYVO ATSIGRĘŽIMO Į ROJAUS TREJYBĘ, IR ROJAUS TREJYBĖS ATRADIMĄ SAVO PATIES VIDUJE, KAD NEREIKĖTŲ LAKSTYTI SU ŽVAKELĖMIS PO LIETUVOS KAPINES NIEKADA, NES NIEKAS GYVIEMS ŽVAKIŲ NEDEGA, O JUK MES ESAME VISI DVASIOS, IR BŪNAME PAŽADINAMI BE ŠITO KŪNO, BET SU ŠITAME KŪNE GYVENUSIU PROTU, KAIP TOJI PATI ASMENYBĖS TAPATYBĖ, TIK GAVUSI NAUJĄ - DAUG GERESNĮ - IŠORINĮ APVALKALĄ. Tai kam gi tada metų metais, kartų kartomis vis lakstyti tuščiai po kapines, kada VISI YRA GYVI.

O juk NIEKO ATSITIKTINAI KŪRINIJOJE NEVYKSTA. Štai būtent tokią dieną ir ėmė egzistuoti politinė ir ekonominė Europos Sąjunga – VĖLIŲ VALSTYBIŲ SĄJUNGA.

Aš daug metų dirbau su įvairių šalių televizijos ir radijo korespondentais, parengdamas jiems programas Lietuvoje, kada jie pageidaudavo nufilmuoti vienokius ar kitokius reportažus, surasdavau jiems reikalingas vietas, įmones, kolūkius, žmones, politikus, kad juos galėtų pakalbinti, o interviu metu pokalbius versdavau iš lietuvių kalbos į anglų kalbą ir atvirkščiai. Todėl su žurnalistais esu daug bendravęs. Ir man labai įstrigo vieno suomio pasakytas teiginys, kada Suomija įstojo į Europos Sąjungą. O Suomija prie Europos Sąjungos prisijungė 1995 metais. Taigi, tas žurnalistas pasakė, kad JIE VISUS NEVYKĖLIUS POLITIKUS IŠTRĖMĖ Į BRIUSELĮ, KAD NETRUKDYTŲ SUOMIJAI TVARKYTI SAVO GYVENIMĄ ŠALIES VIDUJE, NES JIE NIEKO NEIŠMANĖ APIE ŠALIES VALDYMĄ.
Tuo metu aš dar nieko nežinojau apie GYVĄJĮ kelią, nors jau vedžiau užsiėmimus Vilniaus Mokytojų namuose Urantijos Knygos pagrindu, tad nežinojau, kad VISKAS TARPUSAVYJE YRA SUSIETA Į VIENĄ IR GYVĄ SISTEMĄ, ir kad tie nevykėliai ištremti politikai iš Suomijos į Europos parlamentą su laiku turės poveikį ir Lietuvos gyvenimui.

Man buvo neaišku, kodėl atsirado tas Europos POLITINIS parlamentas, kada NĖRA PAČIOS EUROPOS VALSTYBĖS, O YRA SAVARANKIŠKŲ VALSTYBIŲ SĄJUNGA.

Tuoj pat kyla logiškas prieštaravimas TARP TO, jog yra Europos parlamentas be FEDERACINĖS valstybės, o savo sprendimus – direktyvas – PRIVALOMAI PRIMETA SUVERENIOMS VALSTYBĖMS VYKDYTI. Taip POLITIKOJE IKI ŠIOL NĖRA BUVĘ, NES TAI KERTASI NET SU ELEMENTARIA LOGIKA.

Tad ir pamąstykite, ką tokie IŠTREMTI iš savo suverenių valstybių politikai, kurie už nieką NEATSAKO, NES NĖRA TOKIOS FEDERACINĖS VALSTYBĖS, KURIAI JIE ATSTOVAUTŲ, gali IŠMANYTI apie 28 SĄJUNGOS VALSTYBIŲ EKONOMIKĄ, POLITIKĄ, ŠEIMĄ, ŠVIETIMĄ, KULTŪRĄ, TAUTOS CHARAKTERĮ, TAUTOS TEMPERAMENTĄ, TAUTOS GYVENIMO SANKLODĄ, TAUTOS TRADICIJAS, TAUTOS MĄSTYMĄ, TAUTOS ISTORIJĄ, kai net apie savo pačių TAUTĄ jie menkai ką suvokia. Tuo tarpu tokių ištremtųjų sprendimai, priimti grynai MATEMATINE DAUGUMA, YRA PRIMESTI IR PRIVALOMI VISIEMS VIENODAI VYKDYTI PO VISĄ TARIAMAI SAVARANKIŠKŲ VALSTYBIŲ SĄJUNGĄ. Tiesiog akimirkai stabtelkite ir susimąstykite, ką jūs asmeniškai žinote apie Suomijos tradicijas, kultūrą, apie Slovėnijos ir Slovakijos skirtumus, ką jūs žinote apie Slovakijos ir Čekijos gilumines tarpusavio problemas, Ispanijos baskų ir katalonų neigiamą požiūrį į ispanų valdžią, apie Italijos šiaurinės dalies separatines nuostatas, apie Korsikos salos galimą atskilimą nuo Prancūzijos, Bavarijos išėjimą iš Vokietijos Federacijos, ir net pačios Europos Sąjungos POLITINĖS-BIUROKRATINĖS sostinės BRIUSELIO praradimą, jeigu Belgija suskils ir Flamandija atsitrauks nuo BELGIJOS, tapdama savarankiška valstybe, kurios sostine kaip tik ir bus Briuselis, ir kuriam vėl reikės PRAŠYTIS PRIIMAMAM Į EUROPOS SĄJUNGĄ. Ar tai reali perspektyva? Prieš pusmetį savivaldos rinkimus kaip tik laimėjo separatistai. Tad nauji rinkimai į Belgijos parlamentą panašu, kad šią daugumą gali atvesti ir į dabartinės šalies parlamentą, o tada jau būtų ir kitokia kalba ir tvarka pačioje Belgijoje, Europos Sąjungos negaluojančioje širdyje, o Šiaurės Airijos ilgalaikis ir nesibaigsiantis dar ilgai konfliktas su Britanija, o Škotijos separatistinės nuotaikos, ir būsimas kitų metų rugsėjo mėnesį referendumas dėl Škotijos nepriklausomybės nuo Didžiosios Britanijos-Anglijos. Juk tai tik mažytė dalelė milžiniškų problemų, kurias turi giluminiu lygiu suvokti ir analizuoti politikai, kurie dabar net nežino, kad tokios problemos egzistuoja iš viso, kai jokių riaušių nevyksta, iš išorės atrodo visi gerai sutaria ir gyvena, gatvės pilnos naujų mašinų, visur miestuose tvarka. Tad kaip gi gali TOKIE POLITIKAI PRIIMTI KOKIUS NORS SPRENDIMUS, NEMATYDAMI VISŲ POVANDENINIŲ PROBLEMŲ, TARSI JŲ NEBŪTŲ IŠ VISO. Ką gi estas žino apie portugalą ar kroatą, lietuvis apie vengrą ar bulgarą, rumunas apie daną ar švedą, švedas apie kiprietį ar maltietį, ir pan, kad galėtų priimti sprendimus tokius, kurie nepažeistų VISŲ 28 Europos Sąjungos SAVARANKIŠKŲ VALSTYBIŲ POLITINIŲ IR EKONOMINIŲ INTERESŲ. To padaryti nepavyks NIEKAIP, nes tokio supratimo NETURI NĖ VIENAS EUROPOS PARLAMENTO NARYS.

Reiškia, EUROPOS parlamento NARYS YRA NEKVALIFIKUOTAS TOKIAM DARBUI, arba tokia POLITINĖ STRUKTŪRA, TOKS POLITINIS DARINYS – EUROPOS SĄJUNGA – YRA DIRBTINIS IR DĖL TO VEIKDAMAS NORI NENORI PAŽEIDŽIA – TIESIOGINE PRASME LAUŽO – ŠALIŲ-NARIŲ POLITINĮ-EKONOMINĮ SUVERENITETĄ, SIEKDAMAS POLITINĖS-EKONOMINĖS-FINANSINĖS NAUDOS TIK SAU, IR SAVOS KATEGORIJOS SVORIO ŠALIMS-DALYVĖMS, VISŲ KITŲ ŠALIŲ SUVERENITETO SĄSKAITA. Vis daugiau klausimų yra ne sprendžiami, bet PRIMETAMI ĮVAIRIŲ DIREKTYVŲ PAGRINDU MECHANINĖS NARIŲ DAUGUMOS KELIU, BE JOKIOS VETO TEISĖS. Tačiau tai dar nėra blogiausia, ką padaro Europos Sąjunga. Kada direktyva yra priimta, ji yra PRIVALOMA visoms šalims-narėms vykdyti. O juk šalių-narių parlamentuose yra politikai, kurie yra išrinkti savo rinkėjų tose šalyse – ir yra atsakingi ir atsiskaito būtent jiems – kad vykdytų tos šalies rinkėjų valią, o ne EUROPOS SĄJUNGOS KOKIOS NORS DIDESNĖS GRUPUOTĖS PRIMESTAS DIREKTYVAS. Taip nacionalinių parlamentų sprendimai yra SUPRIEŠINAMI su Europos Sąjungos direktyvomis, ir dažnai reikia keisti savo priimtus sprendimus, kad atsisakytume savo valstybės gyvybinių interesų vardan Briuselio neaiškios biurokratinės ir niekam nepavaldžios struktūros interesų tenkinimo. Taip palaipsniui VIETINIAI POLITIKAI PRARANDA ATSAKOMYBĖS JAUSMĄ, NES VIS TIEK ŽINO, KAD PAGRINDINĖ POLITINĖ VALDŽIA YRA KAŽKUR BRIUSELYJE, KUR JIS PATS IR KOJOS NEBUVO ĮKĖLĘS. Tad jeigu pats SAVARANKIŠKAI nebegali spręsti finansų, ekonomikos, politikos reikalų savo valstybėje, tai kyla natūralus klausimas – koks yra tavo – kaip SUVERENIOS VALSTYBĖS PARLAMENTARO, PREZIDENTO, PREMJERO VAIDMUO – REALUS AR TIK MARIONETĖS? Kada palaipsniui išplaunamas atsakomybės jausmas dėl savo kokių nors sprendimų, kurie yra Briuselio kompetencijoje, tai panašu, kaip dirbtum visą laiką nedidelėje rajono centro ligoninėje ir nedarytum jokios operacijos, nes visos operacijos yra daromos centre – sostinėje – Vilniuje. Kiek ilgai toks chirurgas galėtų jaustis pilnaverčiu chirurgu, jeigu jis neoperuoja, nes jam nesuteikia sąlygų operuoti. O nekaupdamas patyrimo jis net pradės DEGRADUOTI, IR PO KELERIŲ METŲ KAIP CHIRURGAS BUS PRARASTAS. Ir net tik tiems, kuriems galėtų suteikti pagalbą, bet pirmiausia jis bus prarastas pats sau, visą laiką jaus nepasitenkinimą savo menka dalia ir žlugusiais siekiais, ne nuo jo priklausiusiais.

Tuo tarpu valstybės valdyme yra dar prasčiau – nuo tokio parlamentarų valstybės viduje bejėgiškumo prarandamas bet koks supratimas, o kas gi yra TAS VALSTYBĖS VALDYMAS, NES VALSTYBĖS VALDYMO PATYRIMO TAIP NIEKAS IR NEGALI ĮGYTI – EUROPOS SĄJUNGOS MASTU DĖL TO, KAD NĖRA TOKIOS FEDERACINĖS VALSTYBĖS, O SAVOSIOS ŠALIES-EUROPOS SĄJUNGOS NARĖS MASTU – DĖL TO, KAD NETURI SAVARANKIŠKUMO SPRĘSTI NET SAVO VALSTYBĖS REIKALŲ SAU PALANKIA LINKME. Taip išeina, kad vieni, kurie turi SPRENDIMO PRIĖMIMO GALIĄ, NETURI SAVARANKIŠKOS VALSTYBĖS, O TIE, KURIE TURI SAVO TARIAMAI SAVARANKIŠKAS VALSTYBES, NETURI SPRENDIMO PRIĖMIMO GALIOS.

Tai dar vienas dirbtinio darinio akivaizdus VIDINIS PRIEŠTARAVIMAS, kuris jau dabar PAKERTA ŠITO DIRBTINIO – IR LABAI KENKSMINGO ATEIČIAI – DARINIO – EUROPOS SĄJUNGOS – VEIKSMINGĄ IR DARNŲ VEIKIMĄ. O juk tai tik pati Europos Sąjungos pradžia, ir jau tokie SAVO INTERESŲ SUSIKIRTIMAI – DIDŽIOSIOS BRITANIJOS IR VOKIETIJOS, PRANCŪZIJOS DĖL POLITINIO SAVARANKIŠKUMO, GRAIKIJOS, PORTUGALIJOS, ISPANIJOS, ITALIJOS – DĖL MILŽINIŠKŲ SKOLŲ DENGIMO, LENKIJOS DĖL SAVOJO JAUNO BALSO EUROPOS SĄJUNGOJE TARP SENŲJŲ BALSŲ , LIETUVOS POLITINIO NEPILNAVERTIŠKUMO IR PADLAIŽIAVIMO POLITIKA, KAI MOKESČIUS KELIA TOKIUS, KOKIŲ NEREIKALAUJA IR PATI EUROPOS SĄJUNGA, KAI TARYBINIŲ LAIKŲ METODIKA IR GILIAI Į PASĄMONĘ ĮSISMELKUSIA POLITIKA REMONTUOJA GATVES TIK TAS, KURIOMIS GALI VAŽIUOTI BRIUSELIO DELEGACIJOS PER LIETUVOS PIRMININKAVIMĄ EUROPOS SĄJUNGOJE, O KITOS GATVĖS TEGU PRASMENGA, KAIP IR VISA TOJI LIETUVA, KURI TIK TRUKDO LIETUVOS PSEUDOPOLITIKAMS TVARKYTI EUROPOS SĄJUNGOS REIKALUS VAIKŠČIOJANT PER RAUDONĄ KILIMĄ IR PER KILIMINĘ DANGĄ BANKETŲ IR KONFERENCIJŲ SALĖSE.

Užaugs dar viena kita karta, ir ji nebemokės iš viso valdyti valstybės, nes ir valstybės nebebus – nebebus savo pinigų, nebebus savo banko, nebebus savo parlamento, liks tik mažytis provincijos lopinėlis su užsienio kapitalistams-gobšuoliams parduotomis žemėmis, ir beteisiais Lietuvos dar leisgyviais, bet jau bijančiais net į gatvę išeiti pensininkais, ligoniais, ir BEDARBIAIS, kurie neįstengė išvažiuoti iš tokios NEGYVOS – MIRUSIOS – PROVINCIJOS. Tačiau provincija vis tik dar turės provincialus KLESTINČIUS PROVINCIJOS LYGIU BIUROKRATUS ir SAUJELĘ IŠNAUDOTOJŲ BIZNIERIŲ – JOKIU BŪDU NE VERSLININKŲ, KURIE BUS JAU VISI SUNAIKINTI, ARBA PATYS PABĖGĘ IEŠKOTI GERESNIO GYVENIMO UŽJŪRIN, IR POLICIJOS NUOVADAS, NES PROVINCIJA, LIKUSI BE VERSLO, NETURĖS IŠ KO PRAGYVENTI – TIK IŠ EUROPOS SĄJUNGOS TEIKIAMŲ IŠMALDŲ, KURIAS MIKLIAI IŠVOGS PROVINCIALAI BIUROKRATAI – KITŲ ATSITIKTINES LĖŠAS SAVINSIS BESITRENIRUOJANTYS GATVĖSE NUSIKALTĖLIAI, TAIP ĮGYDAMI PATYRIMO PRIEŠ EMIGRACIJĄ Į GILESNIUS VANDENIS EUROPOJE. Tokiai provincijai nebebus reikalingi jokie analitikai, jokie politikai, jokie bankininkai, jokie ekonomistai, jokie politologai, jokie žurnalistai, nes viskas bus atiduota į Briuselio rankas, IR Į SUNKIAUSIO POLITINIO SVORIO VALSTYBIŲ pseudopolitikų rankas, o provincijoje Europos pseudosąjungos direktyvos bus tas vienintelis realus dokumentas, kurio ir bijos, ir kuriam paklus vietiniai biurokratai, kurie ir taps padlaižystės mokykla norintiems daryti PROVINCIJOS KARJERĄ. O didžiausi padlaižiai bus deleguojami į Jungtinių Europos Valstijų TARIAMĄ PARLAMENTĄ Tad pagrindine kryptimi taps PADLAIŽYSTĖS ĮGŪDŽIAI, PRIDENGTI GRAŽBYLYSTE, NES ŽMONĖS NEI NAMUOSE, NEI MOKYKLOJE NEBUS MOKOMI ATSKIRTI GĖRĮ NUO BLOGIO, TODĖL JIE NEGALĖS ATSKIRTI IR MELO NUO TIESOS, TAMSOS NUO ŠVIESOS. Jų gyvenimas bus vien tik materialus – saujelei LABAI SOTUS, o kitiems – purvinas, alkanas, ir šaltas EGZISTAVIMAS. Tačiau jie net ir šito NESUVOKS – DĖL TO KEIKS DIEVĄ, KAD JIS IR JUOS NUBAUDĖ LIETUVOJE, NES ČIA BUVO TIEK DAUG BEDIEVIŲ.

EUROPOS SĄJUNGA NEIŠSILAIKYS, IR JI SUBYRĖS NUO SAVO PAČIOS NEGYVŲ IR PRIEŠTARINGŲ – IR NELOGIŠKŲ – SPRENDIMŲ, KURIE BUS NEPRIIMTINI DAUGUMAI.

VISKAS, KAS SUKURTA BE ROJAUS TREJYBĖS PAGRINDO – IŠNYKS, KAIP TIKROVĖS IŠKRAIPYMAS. IR TOKS EVOLIUCIJOS VINGIS BUS IŠTIESINTAS ROJAUS TREJYBĖS GYVOSIOS MEILĖS IR ŠVIESOS PASIREIŠKIMU – IR PLITIMU – PLANETOJE, URANTIJOJE.

ROJAUS TREJYBEI ATSTOVAUDAMAS ŠITAME PASAULYJE, IR TURĖDAMAS ROJAUS TREJYBĖS MAN SUTEIKTĄ MANDATĄ NEŠTI ROJAUS TREJYBĖS ŠVIESĄ ROJAUS TREJYBĖS VARDU, AŠ JUMS PAREIŠKIU – O AŠ ŽINAU, KĄ SAKAU – LIETUVA YRA ROJAUS TREJYBĖS DVASINĖS ŠVIESOS CENTRAS URANTIJOJE DABAR, IR ATEITYJE BUS DAR ILGAI.

BŪTENT URANTAI YRA ROJAUS TREJYBĖS SUTEIKTA GYVOJI DRUSKA VISAM PASAULIUI, KURIS DABAR NEJAUČIA DVASINIO SKONIO, NES VALGO DIRBTINĮ IR BESKONĮ MAISTĄ, NEŽINODAMAS, KAD YRA GYVASIS MAISTAS, KURIS PASKANINAMAS GYVĄJA DRUSKA – ROJAUS TREJYBĖS, ATRASTOS SAVYJE, MEILE IR ŠVIESA.

Tik šitokiu būdu – ir vieninteliu keliu – gali būti sukurta ATEITIES EUROPOS SĄJUNGA. Tačiau iš pradžių turi būti atrasta Rojaus Trejybė INDIVIDO viduje, ir būtent Rojaus Trejybės patiriama MEILĖS VISIEMS būsena ir sugriaus sienas tarp valstybių TO INDIVIDO VIDUJE, kad vėliau jos griūtų ir išorėje.

Ir TOKIA EUROPOS SĄJUNGA bus sukurta ant tvirtos DVASINĖS UOLOS PAMATŲ – ATRASTOS SAVYJE ROJAUS TREJYBĖS TRIJŲ ASMENŲ DVASINIO PAGRINDO. TOKIOS Sąjungos politika bus atremta į ROJAUS TREJYBĖS VEDIMĄ IŠ VIDAUS, JAUČIAMĄ INDIVIDŲ VIDUJE. Tai – DVASINĖS VIENOVĖS SU ROJAUS TREJYBE EUROPOS – IR ATEITIES PASAULIO-URANTIJOS – SĄJUNGA, PRASIDĖJUSI JAU ŠIANDIEN LIETUVOS URANTŲ DVASINĖS BROLYSTĖS VIENOVĖS PAGRINDU.

TAI – ROJAUS TĖVYSTĖS-MOTINYSTĖS, IR ŽMOGAUS BROLYSTĖS-SESERYSTĖS, IR VISOS KŪRINIJOS DVASINĖS ŠEIMOS BROLYSTĖS-SESERYSTĖS SĄJUNGA. Tai - meilės ir šviesos GYVOJI SĄJUNGA visos žmonijos, ir visos kūrinijos dvasinės šeimos labui.

Tai – JĖZAUS GEROSIOS NAUJIENOS - EVANGELIJOS - atneštos prieš du tūkstančius metų, ir IŠPLĖSTOS dabartinėje kartoje – ir ateities kartoms – tapimas tikrove – iš dabartinio potencialo pavirtimas ateities gyvu aktualu.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2013-07-11 15:45:46

Komentarai

Siandien Britanijoje - refendumas - likti Europos sajungoje ar ne.
Britanijos zmonems yra duota galimybe isreiksti nuomone del narystes, bet niekas niekada sito neklause, kai sajunga buvo kuriama. ES yra nedemokratine institucija. Nurodymai priimami biurokratu, Europos Komisijoje, kurie niekada nebuvo isrinkti; leidzia istatymus, kurie priimami ES parlamento - parlamentas neturi oficialios opozicijos – ir primeta istatymos salims-narems. Apeliacijos cia nera.
ES kontroliuoja: uzsienio reikalus, sveikatos apsauga, teismus, idarbinima, policija, socialinius veiksmus, imigracija, ekonominius rysius, energijos tiekima, aplinkos apsauga, zemes uki, zuvininkyste, istatymu priemima, transporta. ES planas yra suformuoti viena sali – Europa, to pasekoje likviduojant visu dabartiniu saliu-nariu parlamentus.
1975 metais buvo pasakyta, kad Britanija bus tik prekybos susitarimo nare, bet jau ’73 metais vyriausybe zinojo, kad tai bus politine sajunga, bet nuo zmoniu nuslepe. Tai reiskia, kad si sajunga be perstojo sliauzdama perims visa vadovavima.
Duotas pazadas apie isstojima buvo sulauzytas – Treaty of Lisbon. David’as Cameron’as buvo priverstas siekti kosmetiniu pagrazinimu, kuriu pasekoje mes galime balsuoti.
MEP’s - anglu kalboje- europos sajungos parlamento narys - negali itakoti istatymu leidimo, tik niekada nerinkta Europos Komisija gali ta daryti. Nera jokio reikalo tureti MEP’s. Europos Parlamentas yra apgaule. Visu partiju MEP’s yra bejegiai ka nors padaryti, kai priiminejami istatymai, kurie yra zalingi Britanijai. MEP”s turi balsuoti uz gausybe punktu, straipsniu per labai trumpa laika, kaip valanda, tai reiskia, kad jie susimaiso uz ka jie balsuoja. MEP”s beveik visada, net galbut nenoredami, isbalsuoja ka Komisija siulo, nes dauguma MEP”s yra pseudo nariai. Balsavimo Sistema yra taip susukta, kad istatymu leidimas visada yra patvirtinamas. Taip visada yra. Jei koks istatymas nepatvirtinamas, tai vis tiek yra griztama prie jo tiek kartu kiek reikia, kol tas istatymas visgi gauna patvirtinama. Retai Europos parlamente skaiciuojami balsai, nera net noro ta daryti. Europos perlamente nera debatu – nera leidziami. Mes, britai daveme pasauliui demokratija, bet patys apleidziame demokratija korumpuotai ES malonei.
Trys pagrindines britanijos partijos atsisako saziningai diskutuoti del ES, visada liesdamos nacionalines problemas ir niekada del svarbiausio reikalo – kas mus valdo. Jie bijo jums pasakyti, kad ES valdo juos.
Del to, kad ES leidzia istatymus nebera reikalo jaudintis del nacionalines politikos bet kokiu partiju politikos, nes visos partijos valdzioje turi sokti pagal ES dudele. Tik tada, kai mes susigrazinsime valdzia i Westminster’i, tik tada musu leidziami istatymai bus auksciau uz tuos, kurie ES.
Du fundamentalus principai prarasti istojus i ES: sunkiai iskovota teise rinkti ar atleisti tuos, kurie leidzia istatymus. Sita teise seniai prarasta, mes daugiau nerenkame tu kurie leidzia musu istatymus. Briuselio biurokratai daro tai ir yra neisrinkti. Antra. Mes daveme JK Parlamentui, vieninteliam parlamentui leisti istatymus, bet sita teise atiduota musu parlamento, uzsienio galiai, be musu sutikimo ir trys pagrindines partijos apsimeta, kad sito nepadare.
Mes Britanijoje esame bejegiai pakeisti bet kokius ES istatymus. Su 9% MEP”s mes negalime pakeisti istatymus, nes tam reikia 30% balsu uzblokuoti nauja ES istatyma. 55% balsu reikalingi tam kad butu pradeti ziureti i istatyma rimtai. Jeigu mes nevykdysime primetamu istatymu mums gresia didziules baudos is Briuselio. Istatymas isleistas Briuselyje niekada nebuvo panaikintas musu parlamente.

Rita
2016-06-23 14:08:39



Europos pseudosąjungos žlugimas yra NEIŠVENGIAMAS, ir tai atitinka ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU EVOLIUCINIO PLANO ĮGYVENDINIMĄ MŪSŲ PLANETOJE - nušvintant visai žmonijai per kiekvieno individo asmeninį nušvitimą Rojaus Trejybės-AŠ ESU GYVĄJA Šviesa.
Europos pseudosąjunga - tai SAVANAUDŽIŲ IR BUKO MĄSTYMO mirtingųjų užmačios, KAIP NIEKO NEVEIKIANT PRASIMANTYTI TURTŲ IR VALDŽIOS - KITUS APGAUDINĖJANT IR MULKINANT, IR IŠ JŲ KIŠENĖS IŠTRAUKIANT PINIGUS SAU PASISKYRUS TŪKSTANČIUS EURŲ PER MĖNESĮ ATLYGINIMUS, IR NIEKAM UŽ JUOS NEATSISKAITANT.
Sugalvotas žmonių mulkinimo modelis veikė ne vienerius metus, nes JŲ BERIBIS GOBŠUMAS NEATRADUS SAVYJE ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU, jiuos vedė į biologinį degradavimą, o šis vedė į intelektualų degradavimą.

Tokio intelekto degradavimo pavyzdys šios dienos pseudoprezidentės konferencija, kur NĖ VIENAS - kartoju - NĖ VIENAS žurnalistas nepateikė nė vieno gilesnio ir visiems aktualaus klausimo - nei apie Lietuvos dabartinę apverktiną padėtį, nei apie Europos pseudosąjungos Lietuvos mulkinimą apribojus jos politinį-ekonominį-visuomeninį SAVARANKIŠKUMĄ, nei apie KORUPCIJĄ pačioje Europos pseudosąjungoje, kuriai Lietuva turi mokėti savo milžinišką DUOKLĘ KAIP MONGOLŲ ORDOS UŽKARIAUTOJUI CHANUI NEŽINIA NEI UŽ KĄ IR NEŽINIA KAM, kai per metus kainos nuo apgaulės būdu - BE REFERENDUMO, PAMYNUS SUVERENO NUOMONĘ - įvesto euro kainos jau eurais pasiekia kai kurių produktų LITŲ BUVUSIĄ išraišką, o šalies statistika MELUOJA TĄ NEIGDAMA, dargi net pabrėždama, kad ATPIGO, niekas nepaklausė, kada bus surengtas referendumas, kur pats Suverenas - Tauta - nustatys atlyginimų dydžius prezidentui, premjerui, seimo nariams, niekam nebuvo įdomu, kodėl gi Lietuva taip pataikauja Europos pseudosąjungos pseudopolitikams, PAVERGUSIEMS Lietuvą, ir siunčiantiems migrantus į Lietuvą be mūsų Tautos pritarimo referendumo keliu, jie nesidomėjo ir kodėl Lietuva visada yra parpuolusi ant kelių, kaip buvo parpuolusi prieš Kremlių, taip dabar parpuolusi prieš Briuselio pseudokomisarus - net ir pavadinimai yra tokie patys - buvo tarybiniai KOMISARAI, dabar - Briuselio KOMISARAI - niekas nepaklausė, kodėl pseudoprezidentė trimituoja nuo tarybinės PROPAGANDOS nukopijuotas, o dabar jau ir nuo PUTINO nukopijuotos - ir fanfarų palydimas PSEUDOEKONOMIKOS PSEUDOPERGALĖS, kai jau pusė Lietuvos pabėgo iš tokios nuostabios GIMTINĖS į svetimas šalis, KADA BUS SURENGTAS TAUTOS REFERENDUMAS DĖL NAUJOS SUTARTIES SU EUROPOS PSEUDOSĄJUNGA PERŽIŪRĖJIMO, KAD LIETUVA ATSTATYTŲ SAVO POLITINES IR EKONOMINES TEISES, DABAR VISIŠKAI PAMINTAS, KADA LIETUVAI PRIMETAMOS NIHILISTINĖS SAMPRATOS, KAS YRA ŠEIMA, KAS YRA LYTIS, KAS YRA AMŽINOSIOS VERTYBĖS, JAU NEKALBU APIE VISĄ ŠVIETIMO SISTEMOS SUŽLUGDYMĄ IR ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU GYVOSIOS RELIGIJOS ATSTŪMIMĄ.
Būtent tokie buki žurnalistai tik paliudija jų PROTO DEGRADACIJĄ, KURI TIK DIDĖS, TODĖL POLITIKAI BUS DAR BUKESNI, PREZIDENTAI BUS DAR KVAILESNI, IR ŽMONIŲ GYVENIMAS BUS DAR TAMSESNIS IR BLOGESNIS - BE JOKIOS IŠEITIES - JEIGU JIE IR TOLIAU IGNORUOS MANO MOKYMUS, MANO GAUNAMUS IŠ KŪRĖJO - ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU.

Tik tuomet GRIŪTIS - JI NEIŠVENGIAMA - bus stipresnė, o pasekmės DAR SKAUDESNĖS, nes per tą laiką bus pridaryta DAR DAUGIAU KLAIDŲ, KURIOS JAU YRA NEBE KLAIDOS, BET NUSIKALTIMAI.
Štai tik įsiskaitykite į šitą citatą iš Urantijos Knygos:
Kada žmogiškosios būtybės neišlieka, tada jų asmeniniai arba grupės sargai gali ne vieną kartą tarnauti su panašia užduotimi toje pačioje planetoje. Serafimai išsiugdo sentimentalų požiūrį į individualius pasaulius ir jaučia ypatingą meilę tam tikroms mirtingųjų tvarinių rasėms ir rūšims, su kuriomis jie buvo taip artimai ir betarpiškai susieti.
Angelai išsivysto tvirtą meilę savo žmogiškiesiems partneriams; ir jūs, jeigu tiktai galėtumėte serafimus matyti, tai jiems pajaustumėte nuoširdžią meilę. Jeigu jūs neturėtumėte materialių kūnų, o turėtumėte dvasines formas, tai pagal savo asmenybės daugelį savybių būtumėte labai arti angelų. Jie turi didžiąją dalį jūsų emocijų ir turi kai kurių papildomų jausmų. Vienintelis jus užvaldantis jausmas, kurį jiems kažkaip sunku suvokti, yra iš gyvūnų paveldėta baimė, kuri tokia didele dalimi yra įsitvirtinusi Urantijos vidutinio gyventojo protiniame gyvenime. Angelams iš tikrųjų sunku suprasti, kodėl jūs su tokiu užsispyrimu leidžiate, kad jūsų aukštesnius intelektualius sugebėjimus, net ir jūsų religinį tikėjimą taip valdytų baimė, taip visapusiškai demoralizuotų baimės ir nerimo beatodairiška panika. (1243-01)

Taigi, kada mirtingieji NEIŠLIEKA - o tai reiškia, jie ATSISAKO gyvojo kelio ir yra tiesiog NEBEPAŽADINAMI.

Ir tokie individai - mirtingieji - iki savo materialios mirties - gyvena BE MINTIES DERINTOJŲ, nes jie jau priėmė savo galutinį apsisprendimą - gyvuoju keliu neiti, todėl jie sukelia KARUS, ŽUDO ŽMONES, IR TĄ DARYDAMI PATIRIA PASITENKINIMĄ - GYVULINIS PROTAS JAUČIA ADRENALINO - NUODO - IŠSISKYRIMĄ - TAIP JIE SĖJA DAR DIDESNĘ BLOGIO - LIUCIFERIO-ŠĖTONO-KALIGASTIJOS - MAIŠTO SĖKLĄ DABARTINEI KARTAI, IR, AIŠKU, SUKELIA LABAI SKAUDŽIŲ PASEKMIŲ VISAI ŽMONIJAI. BŪTENT TOKIE PSEUDOPOLITIKAI, VEIKIAMI KARINIO PRAMONINIO KOMPLEKSO TOKIŲ PAT BLOGIO PILNŲ IR TAMSOS PRAGAIŠTYJE ESANČIŲ GOBŠUOLIŲ SAVININKŲ, SUKURSTO KARUS UKRAINOJE, LIBIJOJE, AFGANISTANE, IRAKE, SUDANE, SOMALYJE, ETIOPIJOJE, SIRIJOJE, ČEČĖNIJOJE, BŪTENT TOKIE VALDO GINKLUS-ŽUDIKLIUS KURIANČIAS IR GAMINANČIAS GAMYKLAS, BŪTENT TOKIE SUKURSTO IR EKONOMINES-FINANSINES KRIZES, KAD ŽMONES PAJUNGTŲ BAIMĖS ĮTAKAI, O PATYS IŠ TO PASIPELNYTŲ MILIJARDINĖMIS SUMOMIS.

Ir serafimai - likimo sargai - stengiasi kiek gali, suteikti aplinkybes ŠVIESOS IR GĖRIO pasrinkimui, ir mano mokymų priėmimui, bet žmonija neužtarnautai apdovanota Minrties Derintojų vedimu iš vidaus, net ir jų vedikmo ne tik negirdi, bet ir netiki, kad jis iš viso yra. TAMSA KAIP AKLA IR NEĮVEIKIAMA SIENA PARALYŽIAVO JŲ MĄSTYMO LAISVĘ.


ŠIANDIEN AŠ ŽADINU LIETUVĄ DVASINIAM ATGIMIMUI IR BE JOKIOS EUROPOS PSEUDOSĄJUNGOS IŠMALDŲ, O SAVO DARBU UŽSIDIRBANT ORŲ PRAGYVENIMĄ DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU, IR BENDRADARBIAUJAUNT SU SERAFIMAIS-ANGELAIS SARGAIS, IR VISA APVAIZDA.

DABAR - KOL KAS - LIETUVA STOVI BAIMĖS APKASŲ ŠĖTONO-LIUCIFERIO-KALIGASTIJOS PUSĖJE, NES JI BIJO BŪTI PATI SAVIMI. JI BIJO RUSIJOS, BIJO BŪTI SAVIMI, BIJO PASITIKĖTI MANIMI.

LIETUVĄ APGAVO AKLI PSEUDOPOLITIKAI, KADA JI PASIRINKO BE PASIRINKIMO, KAD BŪTŲ APGAUTA - KAIP ŠĖTONO BUVO APGAUTA PRIEŠ 38.000 METŲ IEVA, KADA JĄ SUGUNDĖ SERAPATATIJA GREITESNĖMIS GERESNIO GYVENIMO PERSPEKTYVOMIS, TAIP IR LIETUVĄ SUTENERIAI PARDAVĖ EUROPOS PSEUDOSĄJUNGOS PROSTITUCINĖN PSEUDOPOLITINĖN VERGYSTĖN, KADA ATĖMĖ IŠ JOS VISUS UŽDIRBTUS IR SUTAUPYTUS NUOSAVUS PINIGUS, IR JUOS PAKEITĖ SVETIMAIS, KURIE KASMET MILIJARDAIS SPAUSDINAMI IR NUOLAT IŠMETAMI Į APYVARTĄ, KAD NURAMINTŲ STREIKUOJANČIUS IR PROTESTUOJANČIUS GRAIKUS, ISPANUS, ITALUS, BET ŠIE EURAI PASIEKIA IR LIETUVĄ, TIK PSEUDOIŠRINKTŲJŲ KIŠENES, IR TUOMET SKANDINA INFLIACIJOS VANDENYNE VISĄ LIETUVOS SUKIUŽUSIĄ EKONOMIKĄ IR KASDIENĮ NEGYVĄ GYVENIMĄ. ŠITAIP LIETUVA PRARADO SAVARANKIŠKŲ SPRENDIMŲ VIENINTELĘ TURĖTĄ PRIEMONĘ - SAVO PINIGUS - LITĄ - TODĖL JI IR PRIKLAUSOMA VISIŠKAI NUO POLITINIŲ SUTENERIŲ JAI NUMETAMŲ IŠMOKŲ-IŠMALDŲ, KURIŲ MELDŽIA BRIUSELYJE LIETUVOS PSEUDOPOLITIKAI, VISIŠKAI NESIRŪPINDAMI LIETUVOS EKONOMIKA IR GERBŪVIU.
Todėl ir tokia pseudoprezidentė, ir pseudopolitkai, kurie kenkia Lietuvos visuomenei, TURĖTŲ PASITRAUKTI IŠ SAVO PAREIGŲ, IR UŽLEISTI VIETĄ URANTAMS, KURIE VIENINTELIAI GALI VESTI LIETUVĄ EVOLIUCINIU ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU GYVOSIOS ŠVIESOS KELIU - VIENINTELIU KELIU VISAI ŽMONIJAI.

Ir tik urantai gali sustabdyti visą šį chaosą, kuris tik stiprės ir įgaus vis didėjantį pagreitį. O tada jau ir pasekmės bus labai karčios.

Tačiau kaltinti kiekvienas galės tik save, kad neišgirdo mano nuolat kartojamų perspėjimų, kad ignoravo mano žodį, kurį aš gaunu iš Rojaus Trejybės-AŠ ESU ir kurį skelbiu Lietuvai - ir Urantijai - atvirai.

Telydi jus Kūrėjo Palaima ir Ramybė, ir mano Broliškas apkabinimas.

Algimantas
2016-01-07 16:21:30



Europos sajunga be perstojo leidzia direktyvas, o direktyvu niekas nesupranta ir nezino ka su jom daryti. Ka sako verslo zodynas apie direktyvas:" Vienas iš Europos Bendrijos steigimo sutarties (Romos sutarties) numatytų EB institucijų leidžiamų teisės aktų. Direktyvos tikslai yra privalomi valstybėms narėms, tačiau jų įgyvendinimo formas ir būdus vyriausybės gali pasirinkti pačios."" Tai jie leidzia direktyvas, o ne istaytmus jau jie patys pripazista, kad nesuvokia ir patys, nes toliau sako...kad privalomos laikytis..., bet gali pasirinkti budus ir formas. Bet siuo metu jie megino priimti istatyma ar direktyva, tai nezinau kuris suteiktu teise koorporacijoms mesti issuki bet kurios Europos Sajungos nares istaytmams, kurie neatitiks tos koorporacijos savanaudisku tikslu. Kol kas to nepavyko padaryti, bet zinoma Briuselio biurokratai vel stengsis ta istatyma priimtii. Tai tada jau tikrai amen Lietuvelei ir bet kuriai kitai Veliniu Sajungos narei.

Rita
2015-12-05 19:01:39



Mielieji, kaip šiandien PLĖŠO Ukrainą Europos pseudąjunga ir Rusija, o juk KENČIA REALŪS ŽMONĖS, kuriems būtinas DARBAS IR BŪSTAS, kad būtų įmanoma kurti gerovę visumai. Kas tą tu užtikrinti? Šitas DVI PAGRINDINES sferas KURIA KIEKVIENOS ŠALIES ŠVIESOS VALDŽIA SAVO IŠMINTIMI, PAPILDYTA ROJAUS TREJYBĖS MEILE IR TIESA.

Deja, niekada nei Europa, nei Rusija, nei Lietuva nebuvo TOKIA BEDIEVIŠKA, kaip ŠIANDIEN. Bažnyčios veikia, bet ten NĖRA ROJAUS TREJYBĖS GYVOSIOS KOMUNIJOS IŠ RITUALĄ ATLIEKANČIŲJŲ, IR SAVE VADINANČIŲ TIKINČIAISIAIS, PUSĖS. O tai reiškia, kad jie yra ne kas kita, kaip BEDIEVIAI PAGONYS, NORS JŲ LIEŽUVIS IR TARIA VIEŠPATIES VARDĄ, BET ŠIRDIS PILNA NEAPYKANTOS RUSIJAI AR JOS VALDŽIAI, kada juose TURI VIEŠPATAUTI VIEN TIK MEILĖ, IR VISIEMS VIENODA, TUO PAČIU IR RUSIJAI.
Tarybų Lietuvoje NUOŠIRDŽIŲ tikinčiųjų buvo DAUGIAU, nes į bažnyčia NĖJO TIE, KAS SIEKĖ KARJEROS AR KITŲ ŠILTŲ VIETŲ, tad ėjo tik nedidelis skaičius tikinčiųjų dėl to, kad jautė kažkokį vedimą iš vidaus, nors jo ir nesuvokė, o kunigai nieko jiems neaiškino, nes patys nieko nesuprato, kaip ir dabar nesupranta, kas tas vedimas iš vidaus. Ir patys kunigai TARYBŲ LIETUVOJE buvo DORESNI IR PILNI IDEALŲ palyginus su šiandieniniais PRAGMATIKAIS.
Aš nemačiau nė vieno reportažo per TV iš šito BEDIEVIŲ SUSIRINKIMO IŠ ĮVAIRIŲ EUROPOS KRAŠTŲ, NES NETURĖJAU JOKIO NORO ŽIŪRĖTI Į TUŠTYBĘ BESITAŠKANČIĄ SAVO TAMSOS PURSLAIS Į VISAS PUSES, TAČIAU IR BE ŠITO ŽINAU, KAD NIEKAS NEGARBINO ROJAUS TREJYBĖS.

KOKIA PUIKYBĖS IR SAVANAUDIŠKUMO ŽEMO DAŽNIO VIRPESIŲ MERDINČIOS EUROPOS TAMSA DVASIOJE VAKAR IR ŠIANDIEN APJUOSĖ VILNIŲ IR SUVERŽĖ LIETUVĄ PER ŠITĄ SAMBRŪZDĮ!

Telydi jus ramybė.
Su broiška meile,

Algimantas
2013-11-29 15:25:09



Mielieji, Viliniuje prasidėjo TUŠTYBĖS MUGĖ, kada čia sulėkė tuščiagarbiai ir savanaudžiai MŪSŲ DVASIOS BROLIAI IR SESĖS, kurie save yra pasivadinę POLITIKAIS.

O KAS GI YRA POLITIKAS?

POLITIKAS - TAI KIEKVIENOS ŠALIES ŠVIESOS VEDLYS, VEIKIANTIS VISŲ ŠVIESOS LABUI DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE, ATRASTA SAVYJE.

DEJA, Vilniuje susirinkę mūsų dvasios broliai ir sesės, IŠ VISO NEŽINO, KAS YRA ŠVIESA. Jiems šviesa - tai juodi kostiumai ir balti marškiniai, fizinio kūno sargybiniai, naujos ir brangios mašinos, lydimos policijos, kad tik kas nemėgintų tomis valandomis įvažiuoti į tą gatvę, ar net kvartalą, ir nemėgintų palikti savo mašinos, nors ten gyvena ar dirba, raudoni kilimai, vakarienės ir speciali vakarinė apranga, tuščios kalbos, ir tikrų pinigų švaistymas vėjais, o jie visi taip reikalingi pensininkams, jaunimui, policininkams, gaisrininkams, mokytojams, kultūros darbuotojams, studentams, ir daugybei kitų, kurių net mintyse šitie tuščiagarbiai mūsų kurti ir akli - dvasine prasme - dvasios broliai ir sesės neturi iš viso.
DAR ATIDŽIAU PERSKAITYKITE MANO MOKYMĄ APIE EUROPOS SĄJUNGOS ŽALĄ LIETUVAI, KAIP IR KITOMS ŠALIMS, IR JĄ VIS STIPRIAU PAJAUS VISI - TIEK LIETUVOJE, TIEK VOKIETIJOJE, TIEK BET KURIOJE KITOJE SĄJUNGOS VIETOJE.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2013-11-28 18:41:44



Lietuva save laiko KATALIKIŠKA valstybe, o religiją atskyrė nuo valstybės. Tai jau NELOGIŠKA, nes religija NEGALI BŪTI ATSKIRTA NUO ŽMOGAUS. Žmogus, kur bedirbtų, kuo bedirbtų, visada yra Rojaus Trejybėje, o Rojaus Trejybė - per savo fragmentą - MINTIES DERINTOJĄ - yra žmogaus prote. TAI KAIP GI GALIMA ATSKIRTI TĄ, KURIS JAU PAČIOS ROJAUS TREJYBĖS YRA DELEGUOTAS Į KIEKVIENO IŠ MŪSŲ VIDŲ. Tą daryti galėjo TIK LAUKINIS, kuris tokios Rojaus Trejybės dvasios savo viduje NETURĖJO. Tai kaip čia išeina, kad Lietuva, save laikydama katalikiška šalimi, ATSKIRIA SAVE NUO ROJAUS TREJYBĖS NE TIK SAVO KONSTITUCIJA - PAGRINDINIU ĮSTATYMU - bet dar nieko nedaro tam, kad tokią nelogišką nuostatą iš Konstitucijos pašalintų. TAI - LAUKINIO LYGIO MĄSTYMAS. Tačiau dabartinis lietuvis juk Minties Derintoją turi, o laukinis jo neturėjo, tai išeina, kad laukinis mąstė SAVO lygiu, O DABARTINIS LIETUVIS DEGRADAVO NET ŽEMIAU LAUKINIO, nes net su Minties Derintoju, esančiu jo viduje, PRIPAŽĮSTA TOKIĄ KONSTITUCIJOS NUOSTATĄ, KURI PRIEŠTARAUJA ROJAUS TREJYBĖS TIKROVEI IR ŽMONIJOS EVOLIUCIJAI ŠITAME PASAULYJE.

Dabar, kada Lietuva PIRMININKAUJA EUROPOS SĄJUNGOJE, tai turi šešis mėnesius SAVO VIEŠO IR OFICIALAUS POŽIŪRIO PATEIKIMUI, KADA JOS NUOMONĖS ĮSIKLAUSYS NE TIK PAČIOJE SĄJUNGOJE, BET IR VISAME PASAULYJE.

Tad DABAR būtent yra TOJI AKIMIRKA, kada LIETUVOS politikai turi puikią galimybę viešai, ir oficialiai, paremti VENGRIJĄ, kuri drąsiai ir ryžtingai pasipriešino EUROPOS SĄJUNGOS BULDOZERIUI - PRIEVARTA BRUKAMAI VIENALYTININKŲ IŠKREIPTAI ŠEIMOS IR VAIKŲ ĮVAIKINIMO NUOSTATAI. IR BŪTENT DĖL TO prieš šią mažytę šalį stojo visi Europos Sąjungos milžinai ant MOLINIŲ KOJŲ.
TOKIA IŠKREIPTA ŠEIMOS, IR DAR BRUKAMA EUROPOS SĄJUNGOS, POLITIKA visuomenei yra ne tik pavojinga, bet veda į būsimųjų kartų GENETINĮ IŠSIGIMIMĄ visoje planetoje.

Tokia vienalytininkų - jų atsiradimo priežastis yra tiesiogine prasme JŲ SUTRIKUSI vyriškų ir moteriškų hormonų gamyba organizmo VIDUJE DĖL MILŽINIŠKOS TARŠOS IR BAIMĖS JŲ PASĄMONĖS, IR SĄMONĖS LYGIU - degradacija yra nukreipta prieš ROJAUS TREJYBĖS EVOLIUCIJĄ PLANETOJE, kuri būtent numato tik VIENOKĮ šeimos galimumą - vyro ir moters, ir vaikų. Negali būti šeima tik moters ir moters, ar vyro ir vyro, nes tai veda į ŠEIMOS IŠSIGIMIMĄ IR BIOLOGINĮ-GENETINĮ DEGRADAVIMĄ.

Ir tai nėra POLITINIS klausimas, tai - ROJAUS TREJYBĖS EVOLIUCINIO PLANO VISOJE KŪRINIJOJE ĮGYVENDINIMAS, PRADEDANT TOKIOMIS PLANETOMIS, KURIOSE GYVENA DVIEJŲ LYČIŲ ROJAUS TREJYBĖS SŪNŪS IR DUKROS.

Štai LIETUVA IR GALI TARTI PASAULIUI ROJAUS TREJYBĖS TIESOS IR ŠVIESOS ŽODĮ, TOKĮ ŽODĮ PATI PUOSELĖDAMA - TIK TOKIĄ ROJAUS TREJYBĖS NUMATYTĄ MIRTINGIESIEMS ŠEIMĄ, IR PAREMDAMA TUOS EUROPOS SĄJUNGOS NARIUS, KURIE TAIP PAT LAIKOSI TOKIŲ DIEVIŠKŲ NUOSTATŲ ŠEIMOS SAMPRATOS POŽIŪRIU IR ATŽVILGIU.

LIETUVA TAIP PAT GALI PADEMONSTRUOTI PASAULIUI, KAD JI YRA ROJAUS TREJYBĖS ŠVIESOS ŠALIS - KIEKVIENĄ POSĖDĮ, KOKS JIS BEBŪTŲ - PRADĖDAMA TRUMPA MALDA, TEGU TAI BŪTŲ JĖZAUS SUKURTA MALDA - MŪSŲ TĖVE. Tačiau ji gali skambėti PRIEŠ KIEKVIENĄ RENGINĮ, PRIEŠ KIEKVIENĄ POSĖDĮ. Ir tai nieko NEKAINUOJA, o NAUDOS DUOTŲ VISIEMS - IR NE TIK DALYVAUJANTIEMS POSĖDYJE, BET IR TIEMS, KURIE SUŽINOTŲ, KAIP LIETUVOJE PAVYKO TAIP SĖKMINGAI IŠSPRĘSTI DAUGYBĘ ATRODYTŲ TAIP SUNKIAI SPRENDŽIAMŲ REIKALŲ, NES TUO METU IR PROTAS - KIEKVIENO POSĖDŽIO DALYVIO - BŪTŲ PAKYLĖTAS Į DAUG AUKŠTESNIO DAŽNIO ENERGETINIŲ VIRPESIŲ LYGĮ, KAD IŠMINTIS BŪTŲ DAUG GILESNĖ MATYTI REIKALINGĄ SPRENDIMĄ IR SUTARIMĄ, IR APVAIZDA SUTEIKTŲ SAVO PARAMĄ KILNIEMS PROJEKTAMS VISŲ LABUI.

Ir tokie rezultatai ne tik nudžiugintų visus, bet ir suteiktų daugybę minčių APMĄSTYMAMS SAVO VIDUJE - ŠTAI KAIP DERĖTŲ IR MUMS PIRMININKAUTI.

Taigi, LIETUVA GALI.

TIK AR TAIP PIRMININKAUS?

DEJA, NE, NES URANTAI NĖRA PAKVIEČIAMI TAM, KAD VESTŲ ROJAUS TREJYBĖS GARBINIMO MALDĄ PRIEŠ POSĖDŽIUS, JIE NĖRA PAKVIESTI, KAD PAAIŠKINTŲ PREZIDENTEI IR PREMJERUI, SEIMŪNAMS, KOKIA YRA ROJAUS TREJYBĖS EVOLIUCIJOS SVARBA LIETUVAI - IR KIEKVIENAM ASMENIŠKAI PLANETOJE, IR KOKS LIETUVOS INDĖLIS YRA ROJAUS TREJYBĖS NUMATYTAS ATEITYJE.

TAIGI, KARTOJU, LIETUVA GALI. IR TAIP BUS ATEITYJE, KADA PREZIDENTU BUS URANTAS AR URANTĖ, KADA PREMJERU BUS UTANTAS AR URANTĖ, KADA SEIMO PIRMININKU BUS URANTAS AR URANTĖ, KADA SEIMO NARIAIS BUS URANTAI, KADA MINISTRAIS BUS URANTAI, KADA LIETUVOS ŠALIES DVASINĖ ARISTOKRATIJA - URANTAI - BUS PAKVIESTI Į VALDŽIĄ, NES TIK JIE TEGALĖS VESTI ŠALĮ ROJAUS TREJYBĖS EVOLIUCIJOS GYVUOJU KELIU, KOKĮ IR YRA PARENGUSI ROJAUS TREJYBĖ VISAI KŪRINIJAI.

IR TIK URANTAI GALĖS VESTI LIETUVĄ Į EVOLIUCINĘ PAŽANGĄ DRAUGE SU ROJAUS TREJYBĖS APVAIZDOS PAGALBA, IR TAI BUS PAVYZDYS VISAI ŽMONIJAI, KAIP TURI TVARKYTIS ŠALIS SAVO VIDUJE, KAD ŠALIES ELITAS IŠ TIKRŲJŲ BŪTŲ ROJAUS TREJYBĖS ŠVIESA IR TIESA VISŲ LABUI.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2013-07-24 14:29:00



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal