Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Šeimininko Sūnaus-Kūrėjo, mums žinomo Jėzaus iš Nazareto vardu, mokymas, suteiktas Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje, Vilniuje, 2013 09 14

Algimantas:

Mylimas Šeimininke Sūnau-Kūrėjau, mums žinomas Jėzaus iš Nazareto vardu, ką tik mano dvasios sesė, Vita, pateikė pageidavimą, norėdama išgirsti tave. Ji nedrįsta kreiptis į tave, nors galėtų gauti tavąjį mokymą betarpiškai. Aš meldžiu sau gilesnio atsivėrimo, kad galėčiau išgirsti tave šitą pat akimirką, sugebėdamas perteikti ir jai tuos virpesius, kuriuos gausiu iš tavęs, ir pagarsinti tavo tariamą žodį-mokymą.

Šeimininkas Sūnus-Kūrėjas-Jėzus:
Mano mylimieji dvasios broliai ir sesės, aš žaviuosi jūsų žingsniu, kada jūs garbinate Rojaus Trejybę, ko nedrįsau mokyti ir aš, būdamas tarp jūsų materialiu pavidalu. Mano tą nerimą kėlė ne vidinė baimė, bet aplinkos geresnis supratimas, kad mano dvasiniams broliams ir sesėms per didelė užduotis ir našta būtų mokyti juos Rojaus Trejybės sampratos.
Bet jūs, mano mylimieji dvasios broliai ir sesės, PRADEDANTYS žengimą į savuosius namus MANOJOJE VISATOJE, gavę pradžią materialiu pavidalu iš manęs, kaip gyvybės plazmą šitame pasaulyje, per daugybę kartų turintys dabar materialų pavidalą, kurį betarpiškai gavote iš savo materialiųjų gimdytojų, jūs esate DVASIA, tiesiogiai kilę iš mūsų visų Tėvų – Rojaus Trejybės. Todėl mano susižavėjimas jūsų žingsniu ir šviesa yra NEIŠMATUOJAMAS, jūsų žmogiškąja prasme. Jeigu jūs tiktai pajuntate tą gyvą, ir gyvybingą, ryšį su savo dvasiniais, tuo pačiu ir mano, Tėvais, jūs galite patirti, kokią gyvastį aš jaučiu jūsų viduje, kuri susilieja su Rojaus Trejybės gyvastimi, kada aš girdžiu jūsų kupinus meilės žodžius, tariamus šlovinimo ir garbinimo maldoje. KOKIA TAI YRA NUOSTABI HARMONIJA, KURI NUVILNIJA PER VISĄ KOSMINĘ ERDVĘ, ir ne tik manojoje kūrinijoje, bet ji pasklinda toliau, apima visus tolimiausius pakraščius visos kūrinijos ir pasiekia mūsų visų dvasinius Tėvus, kad pripildytų JŲ vidų jūsų MEILĖS tariamais šlovės ir garbės himnais. Aš žaviuosi jumis, mano mylimieji dvasiniai broliai ir sesės, kad jūs nebodami tos TAMSUMOS, kuri spaudžia jus iš visų kraštų, einate ŠVIESOS keliu – tuo keliu, kurį nutiesė jums, evoliucijos pavidalu, mūsų dvasiniai Tėvai.
Juk ir aš, kada buvau vienas iš jūsų ir tarp jūsų, žengiau tuo pačiu evoliucijos dvasiniu keliu. Aš rodžiau mano dvasiniams broliams ir sesėms gyvenimo kryptį. Ir kaip man buvo liūdna – sugrįžus – stebėti mano gimtąją materialią planetą, kada manieji mokymai buvo visiškai iškreipti. Kiek man kėlė tai skausmo, kad manoji šviesa nesurado atgarsio mano pačių artimiausių, tuo metu buvusių, dvasinių brolių širdyse, ir jiems buvo daug lengviau mane supaprastinti, iškraipant mano tiesą, kuri iš tikrųjų buvo man perteikta Tėvo, kad aš ją atiduočiau kiekvienam iš mano dvasinių brolių – NE IŠKRAIPYTĄ, O SPINDINČIĄ. Ir jeigu ne ta iškraipyta manoji šviesa, kuri apsiblausė, jeigu ji būtų išsaugota tokia, kokią aš ją buvau suteikęs savo broliams ir sesėms tuo metu mane palaikiusiems, ir gyvenusiems drauge su manimi, šiandien jūs turėtumėte visiškai kitokią kartą, ir kitokią civilizaciją, kuri būtų atsirėmusi į Tėvo pamatą, ir jums būtų daug lengviau nuo Tėvo pereiti prie Rojaus Trejybės. Tuo tarpu dabar jums yra daug sunkesnė užduotis – jums nebeužtenka aiškinti vieną Tėvo Asmenį, bet jūs trokštate savo gyvybine dvasine energija susilieti su Rojaus Trejybe, su kuria ir aš esu susiliejęs.
Štai kodėl mano susižavėjimas neturi jokio apribojimo DVASINE prasme. Aš visą laiką jus akinu ir skatinu per savo Tiesos Dvasią, kuri veikia tobulai harmoningoje vienovėje su Minties Derintoju, vedančiu jus iš vidaus.
Jūs atvėrėte save, kada aš beldžiau į jūsų širdį, atkėlėte jos vartus, ir aš esu jūsų viduje, net lygiai taip, kaip yra Rojaus Trejybės dvasia – Minties Derintojas.
Štai kodėl jūs galite į mane kreiptis, ir jūs išgirsite mane kalbantį jums.
Neatstumkite ir mano rankos, kurią aš ištiesiu jums, kaip pagalbos ir šviesos ranką. Aš jums esu pajėgus suteikti tą šviesą, kurią aš gaunu iš Rojaus Trejybės. Todėl bendraukime VISI tarpusavyje, ir bendraukite su manimi. Būkite tie mano dvasios broliai ir sesės, kurie taip pat esate neužmiršę ir manęs – skiriate jūsų mintis ir žodžius ir man. Juk mes esame stiprūs, kada tarpusavyje bendraujam, o ne kada užsisklendę ir nusigręžę vienas nuo kito, siekiame gyvybinio ir gyvybingo ryšio su savo dvasiniais Tėvais, visos kūrinijos Šaltiniais ir Centrais, Rojaus Trejybe.
Mes esame stiprūs, kada TARPUSAVYJE suvienijame pastangas visumos labui.
Štai kodėl aš jums ištiesiu pagalbos ranką – imkite ir naudokite mano pagalbą net ir taip, kaip naudojate Rojaus Trejybę. Mes esam VIENA DVASIOJE.

Algimantas:
Ačiū tau, mylimas Šeimininke Sūnau-Kūrėjau, Jėzau iš Nazareto, už šitą žodį ir mokymą.
Manoji valia, kad būtų Tavoji valia, mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese. Amen.
Ačiū Jurgitai ir Violetai už šio mokymo įrašą ir išrašymą, ir atsiuntimą man, kad jį įdėčiau į mūsų svetainę.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2013-09-17 17:34:12

Komentarai

Ačiū Vita tau už šitus šiltus žodžius. Aš tikrai visada jaučiu jus visus besirenkančius šventoveje, nors kartais ir nejaučiu, nes tos gyvos dvasines komunijos metu jus būnate taip pakylėti kad išnykstate iš pajautimo diapazono. Aš ir pats kai garbindamas Rojaus Trejybe atsiveriu, tai irgi jaučiu, kad manęs negali pasiekti kitų žmonių mintys, nes tie meilės virpesiai, kurie pripildo tave sklidinai, bangomis, tiesiog pakylėja tave virš visa ko sioje materialioje planetoje.
Vita kai tu sakai, kad tavo viduje visą dieną skambėjo mokymo žodžių viena fraze, tai man irgi būdavo taip, kai gaudavau Rojaus Trejybės mokymus, tie nuostabūs žodžiai, nors ir paprasti, bet jie tarsi įsirėžia i tavo dvasios formą ir vien juos prisiminus, tave vėl ir vėl užlieja ta gyva mokymo energija. Aš ir dabar gaunu mokymus, bet jie daugiau asmeniniai, ir ne tokie intencyvūs, bet kartai po gilesnio atsivėrimo, kai išgirsti kalbant Kūrėją tau i vidų, tai būna, kad nuo tų žodžių, tokių paprastų, tiesiog negali sulaikyti džiaugsmo, ir meilės ašarų.
Visokiariopos gerovės tau miela sese, o taip pat visiems mano mylimiems sesėms ir broliams, besirenkantiems i tą unikalią Gyvają Rojaus Trejybės Svenotvę, garbinti mūsų taip mylimus Rojaus Tevus, ir melsti gerovės visai plačiai, nuostabiai kūrinijos Šeimai.

Ramybės ir gerovės jums visiems.

ValdasAirija
2013-09-18 01:32:50



Ačiū Vita tau už situs šiltus žodzžius. Aš tikrai visada jauciu jus visus besirenkančius šventoveje, nor kartais ir nejaučiu nes tos gyvos dvasines komunijos metu jus bunate taip pakyleti kad isnykstate is pajautimo diapazono. Aš ir pats kai garbindamas atsiveriu Rojaus Trejybei tai irgi jauciu kad manes negali pasiekti kitu žmoniu mintys, nes tie meiles virpesiai kurie pripildo tave sklidinai, bangomis tiesiog paklėja tave virš visa ko sioje materialioje planetoje. Vita kai tu sakai kad tavo viduje visą dieną kambejo mokymo žodžių viena fraze, tai man irgi budavo taip kai gaudavau Rojaus Trejybes mokymus, tie nuostabus žodziai, nors ir paprasti, bet jie tarsi įsirėzia i tavo dvasios forma ir vien juos prisiminus, tave vėl ir vėl užlieja ta gyva mokymo energija. Aš ir dabar gaunu mokymus, bet jie daugiau asmeniniai, ir ne tokie intencyvus, bet kartai po gilesnio atsivėrimo, kai išgirsti kalbant Kūrėją tau i vidų, tai būna, kad nuo tų žodžių, tokių paprastų, tiesiog negali sulaikyti džiaugsmo, ir meilės ašarų.
Visokiariopos gerovės tau miela sese, o taip pat visiems mano mylimiems sesėms ir broliams, besirenkantiems i tą unikalią Gyvają Rojaus Trejybės Svenotvę, garbinti musu taip mylimus Rojaus Tevus, ir melsti geroves visai plačiai nuostabiai kūrinijos Šeimai.

Ramybes ir geroves jums visiems.

Su meile

ValdasAirija
2013-09-18 01:24:43



Mielieji, kada Algimantas priėmė šį mokymą ir garsiai jį sakė ir mums, susirinkusiems Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje, aš jutau galingus meiles virpesius. Vos prasidėjus mokymui mane pasiekė galingas antplūdis iš nugaros ir apėmė visą kūną, akyse švystelėjo šviesos banga ir aš toliau klausiausi mokymo giliai panirdama į tą būseną kurią jaučiau mokymo metu. Baigusis mokymui man dar taip norėjosi likti tame patyrime, bet iš pasąmonės iškilo kažkada po garbinimo susirinkusiesiems pasakyta Algimanto frazė: “pabuskit, jūs turit sugrįžti...“ ir aš pirmą kartą taip sunkiai, per prievartą pramerkiau akis, kad pabusčiau iš tos nuostabios būsenos. Bet iš tikrųjų tai man prireikė laiko kol aš sugrįžau , aš iš tikrųjų taip giliai buvau panirusi, kad nelabai net girdėjau kaip atėjo eilė patyrimų pasidalinimui ir kas buvo pasakojama.
Tačiau šio nuostabaus pakylėjimo pojūčio aš buvau lydima visą dieną. Tai tiesiog manyje ir aš vis kartkartėmis nusistebėdavau jau grįžusi namo, kaip aš vis dar taip jaučiuosi nuostabiai. Man vis skambėjo Algimanto pasakyti žodžiai: “aš meldžiu sau gilesnio atsivėrimo, kad galėčiau išgirsti tave šitą pat akimirką, sugebėdamas perteikti ir jai tuos virpesius, kuriuos gausiu iš tavęs ...“ ir aš jaučiausi nuoširdžiai dėkinga už SUPRATIMĄ ir patyrimą.
Aš iš tikrųjų jaučiuosi be galo laiminga ir dėkinga Rojaus Trejybei už man suteiktą galimybę lankyti gyvąją šventovę, už patyrimus joje ir meilės vedimą iš vidaus, kurį jausdama aš jaučiu didelį troškimą čia sugrįžti kiekvieną kartą.
Mielas Valdai, mes, urantai visi jaučiame tą patį kaip tu ir aprašai vienišumo jausmą tarp kitų dvasinių brolių ir sesių kurie neina šiuo nuostabiu apreikštuoju gyvuoju keliu ir mūsų net nelaiko tokiais-broliais ir sesėmis dvasioje. Bet ta gyvoji šventovė, toks GYVAS ORGANIZMAS, taip praturtina vidinę dvasinę būseną , kad tas vienišumo jausmas į kurį kartais atkreipiame dėmesį lieka vis mažiau mums toks svarbią vietą užimantis. Na, bet aš suprantu tave, kai tu tokios galimybės šiuo metu neturi, nors ir labai norėtum, bet bent jau žinai, kad mes čia tavęs labai laukiam, vėliau ar anksčiau.
Telydi jus mielieji ramybė. Su meile, Vita

vvita
2013-09-17 23:51:31



Koks nousirdumas ir tikroviskumas sklinda is kiekvieno zodzio, tariamo siame mokyme Sunaus Kurejo Jezaus, ir kaip gera Ir malonu suvokti, kokiame tikroves lygyje veikiame ir mes, Urantai. Juk istikro mes turime visi bendrauti, kaip viena gyva kurinijos seima, visumos labui, o to bendravimo tarp musu istikruju truksta, Mes visi susikoncentrave i bendravima su musu visu Rojaus Tevais, tuo tarpu tarpusavy neatrandam laiko pabendrauti ir pasidalinti patirtimi, gyvai pabendraujant per Skypa arba telefonu, ar kitomis rysio priemonemis o ir i Foruma neatrandam laiko parasyti, vos keletas zmoniu dalinasi savo patyrimais, vis tie patys vardai forumo temose.

Siandien sedejau ir galvojau, kad istikruju, cia kur gyvenu as tikrai jauciuosi vienas, nors mane aplinkui supa zmones, ir butu galima bendrauti, bet nera apie ka, visi tiek uzsimale tuose senuose mokymuose, religijose, skirtumuose, patenkinti savo kasdieniniais pasiekimais kur veikla nukreipta vien tik sau, kurie dar visai neseniai, vos pries keleta metu ir man buvo tokie idomus ir savi, o dabar, garbinant Rojaus Trejybe, gaunant mokymus is ju, ir suprantant ir vis labiau isisavinant mokymus ir atsiveriant, si aplinka taip stipriai kontrastuoja, kad kartais nezinai kur detis. Nebevartoju jokios mesos, negeriu alkoholio nebevartoju jokiu stimuliatoriu, maitinuosi beveik tik zaliu maistu, sakau beveik, nes negalejau issilaikyti dirbant ir gyvenant Londone vien tik maitintis zaliu maistu, viskas kas mane gydo, palaiko ir veda yra Kurejas ir tik jis, kreipiantis i Ji visais atvejais, pakvieciant dalyvauti visoje gyvenimo veikloje. Vis gilejant atsiverimui, ir tai vidinei gelmei, kuri atsiveria gyvenant su Kureju atrastu viduje, dar labiau isryskeja ta tamsa kurioje gyvena siandienos zmogus, patenkintas savo kasdienine veikla, ir vis dar zaisdamas su zaislais.

Galvoju suorganizuoti cia garbinimo grupe Londone, surasti bendramincius kurie noretu prisijungti prie garbinimo ir maldos uz kurinija, kiekviena savaite, susirinkus pasimelsti ir pabendrauti, kad plestusi musu veikla, kad sklistu zmonems tas gyvas zodis, gyva sviesa ir pamazu apimtu visus sios planetos kampelius, kad vis labiau atsivertu zmones. Rasau siuos zodzius ir jauciu kaip atsiveria vidus ir net akyse darosi ryskiau. Vadinasi turime skleisti si gyvaji kelia, ir be jokiu kompromisu ar sumazinimo pagrazinimo, ar iskreipimo skleisti sia sviesa, kuria patys gaunam is Triju Saltiniu ir Centru ir musu Sunaus Kurejo, ir Jo Partneres, per Tiesos Dvasia ir Sventaja Dvasia.

Jeigu kas nors dar yra siame mieste, kas skaitote forumo temas ir dalyvaujate, Gyvajame Kelyje tai ir atsiliepkit, suraskim laiko Rojaus Trejybes garbinimui ir maldai, kad sviesetu visa kurinija, kad plestusi sis nuostabus gyvas kelias, kad galetume savo vaikams, ateinancioms kartom perduoti kitokia planeta, jau sviesesne be iskraipymo ir susiskladymo, kad isnyktu visos religijos ir visi taptume atisvere Rojaus Trejybes sunus ir dukros turintys vienintelius tevus ir daug daug nuostabiausiu ir geriausiu draugu visoje kurinijoje.

Su Broliska Meile

ValdasAirija
2013-09-17 18:46:11



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal