Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Ateistų...bažnyčios

Mielieji, šiandien ryte Yahoo svetainėje perskaičiau įdomų straipsnį apie naują Amerikos PAMIŠIMĄ – ateistų...BAŽNYČIOS sukūrimą ir plitimą JAV.
Ateistų bažnyčią vis tik pradėjo ne amerikonai, bet britai. Šių metų pradžioje du britai – Sondersonas Džounsas (Sonderson Jones) ir Pipas Evansas (Pippa Evans) įkūrė kažką panašaus į ateistų...BAŽNYČIĄ. Ir dabar šiuo reiškiniu tiesiog užsikrėtė Jungtinės Amerikos Valstijos ir Australija. Ateistai plūsta į sekmadieniais vykstančius ateistų sambūrius, į savo... “bažnyčias.“
Kaip tik šiuo metų abu šie britai keliauja po JAV, iš ten pasuks į Australiją, ir šios kelionės metų turi tikslą rinkti aukas naujų ateistinių bažnyčių steigimui, tikėdamiesi surinkti arti milijono dolerių.
Yahoo patalpintame straipsnyje rašoma, jog ateistų bažnyčiose yra visko, nėra tik...dievo.

Los Anžele, Holivudo vienoje iš salių šimtai ateistų susirinko net ištisomis šeimomis, su vaikais. Jie dalyvavo audringose... pamaldose, kurių metu skambėjo gyva muzika, dalyviai trypė kojomis, plojo, ir šauksmu palydėdavo dainų patikusias vietas, džiaugsmą reikšdavo ir suplodami rankomis ir su šalia stovinčiu ateistu, buvo ir apmąstymų epizodų, kaip ir įkvepiančių pasakojimų apie jau užmirštus, bet svarbius, įvykius ir mokslininkus, buvo ir pačių ateistų suvaidintų trumpų komedijų.

Žmonės nepaprastai džiaugėsi tokiu ateistinės bendruomenės sambūriu, kur nėra jokio ritualo ir dogmų išpažinimo, yra tik gyvas bendravimas.

Tokių ateistų bažnyčių vadinamosios pamaldos sekmadieniais vyksta ne tik Los Anžele, bet ir San Diege, Našvilyje, Niujorke, ir kituose miestuose. Šia bacila užsikretė ir Australija, ir joje tokie ateistų sekmadieniniai sambūriai taip pat jau prasidėjo.

Tokių ateistinių “bažnyčių“ vertinimas yra ir pačių ateistų nevienodas. Daugelis čia mato, kad tokiu būdu PINIGAS užėmė Dievo vietą, nes bažnyčia ir kunigai yra atleisti nuo mokesčių už aukas, o ir tie, kurie savo “dešimtinę“ paaukoja bažnyčios labui, šiuos mokesčius išskaičiuoja iš savo bendrų mokesčių dydžio. Todėl tokios nuomonės besilaikantieji mano, jog tokia TEISĖTA mokesčių lengvata nusprendė pasinaudoti ir ateistai. Kiti ima priekaištauti, kad ateistai tam tikra prasme ima kopijuoti katalikų bažnyčią, kurdami aiškiai fiksuotą organizaciją, kurios vadai ir pasiims pinigus.

Taigi, mano mielieji, atsirado štai toks iškreiptas, ir tikrąja šio žodžio prasme VĖŽINĖS ir VISUOMENĖS KŪNĄ NAIKINANČIOS ląstelės pasireiškimas, kuriuo tuoj pat UŽSIKRĖTĖ ir kiti, iki tol net nemąstę, kad jie gali dalyvauti tokio realiai TRAGIKOMIŠKO VEIKSMO ATLIKIME – ateistų... BAŽNYČIOJE.

Pažvelkime į šį reiškinį giliau.

Aš jums VISADA aiškinau, kad ateistai TAIP PAT TURI SAVO RELIGIJOS SAMPRATĄ, TIK SĄMONINGAI TO NEPRIPAŽĮSTA, NES SAVO ARGUMENTUS SUMAŽINA IKI KONKREČIŲ FIZIKINIŲ MOKSLŲ FORMULIŲ TAIKYMO IR NAGRINĖJIMO AR IŠVEDINĖJIMO. Nepaisant tokios nuostatos, jie irgi pripažįsta, kad kosmose vyrauja atitinkama tvarka, tik tos tvarkos ORGANIZATORIŲ jie laiko savaime veikiančią didesnio kūno trauką mažesniam, todėl ir gali egzistuoti atitinkamos dangaus kūno skriejimo orbitos, kurioms – jų samprata – nereikalingas JOKS Organizatorius – Plano Sumanytojas ir Įgyvendintojas. Dėl to ir gimsta tokiems ATEISTAMS PSEUDOMOKSLININKAMS noras po žeme įrengti už dešimtis milijardų dolerių greitintuvus, kad mėgintų nustatyti EKSPERIMENTO BŪDU PROTONŲ SUSIDŪRIMĄ, IR ŠIUO SUSIDŪRIMU PATVIRTINTI AR PANEIGTI VISATOS ATSIRADIMO PRIEŽASTĮ - DIDĮJĮ SPROGIMĄ.
Tai NEIŠMINTINGAS užsiėmimas ir pinigų ŠVAISTYMAS, o taip pat pasaulio visuomenės KLAIDINIMAS.
Jeigu mokslininkas nebūtų ATEISTAS – tai jis suvoktų, kad BE KŪRĖJO NEĮMANOMAS JOKS VISATOS SUSIDARYMAS – NĖ VIENAS ELEKTRONAS AR PROTONAS NEGALI ATSIRASTI BE KŪRĖJO. O gyvybės – NET IR ESANČIAM JAU VISATOJE PROTONUI IR ELEKTRONUI – IRGI BE KŪRĖJO NEGALI ĮPŪSTI NIEKAS.

VIEN TIK KŪRĖJAS – AŠ ESU – ROJAUS TREJYBĖ – SUMANĖ EVOLIUCIJĄ KOSMOSE, IR JĄ ĮGYVENDINA PER SAVO SŪNUS IR DUKRAS.

Vienas Rojaus Jėgos Organizatorius savo veiksmais iš Rojaus išeinančią milžiniškos galios energiją įsuka į sūkurinius ūkus iš kurių atsiranda saulės, o saulių viduje temperatūra siekia 22 milijonus laipsnių. Iš tokio ūko gali atsirasti iki vieno šimto MILIJONŲ SAULIŲ. Ir tokią energiją VALDO ASMUO.
Tai ką gi tu, MIELAS ATEISTE, tokiais SAVO GALVELE, ATMETĘS KŪRĖJĄ, požeminiais kurmio lygio eksperimentais mėgini įrodyti, VISIŠKAI NESUVOKDAMAS VISATOS KŪRIMO MECHANIZMO, KURĮ IŠMINTINGAI VALDO IR KONTROLIUOJA ROJAUS TREJYBĖ.

ROJAUS TREJYBĘ TU NEIGI. TU ĮKŪREI – BE KŪRĖJO – IR PRIEŠ KŪRĖJO VALIĄ – VIEN TIK SAVO...BAŽNYČIĄ. Tai tik paliudija, koks tu DAR esi TIK žmogaus PARODIJA, nors TAVE Kūrėjas sukūrė pagal SAVO ATVAIZDĄ.

Visos tokios ateistų bažnyčios sugrius net nepakilusios. Tai vėl tuščios žmonių pastangos turėti savo – tik savo – bet ne KŪRĖJO – bažnyčią, tuo pačiu paneigti AMŽINYBĖS ŠALTINĮ IR CENTRĄ. O tai, kas kuriama be Amžinybės Šaltinio ir Centro, BŪTINAI SUBYRĖS IR IŠNYKS. Tačiau tai vėl bus daugeliui naujas klaidinimas, kuris patrauks jų žvilgsnį ir ne vieną pavilios prisijungti, ir šiuo nuves tolyn nuo Rojaus Trejybės atradimo savyje, nes tokiuose sambūriuose net ir ateistui, kuris vis tik gali būti ir nuoširdus didesnės šviesos ieškotojas, ir kuris gali pabusti DVASIOJE IR PATIRTI ROJAUS TREJYBĘ SAVYJE, neleis dalintis savuo9ju patyrimu, ir jis bus išprašytas iš BENDRUOMENĖS.

Tai, kad ateistai buriasi į bendruomenes taip pat patvirtina Minties Derintojo, Tiesos Dvasios, ir Šventosios Dvasios vedimą, kad žmogus savyje pajaustų nors trumpus, kad ir visiškai nesuvokiamus protui, jų virpesius – impulsus – burtis prie žmogaus, kad ryškesnė šviesa patrauktų nuoširdžius tiesos ieškotojus. Tačiau tokių ateistų protas yra perdėm materialiai mąstantis, todėl jis bijo net akimirkai atleisti savo vadžias, kad pažvelgtų į aplinką minkštesniu ir platesniu-gilesniu žvilgsniu, ne vien tik užsispyrus visur ieškoti materialių faktų, patvirtinančių vienokius ar kitokius argumentus.

Vienas iš ateistų pareiškė, kad jie nori kitiems parodyti, kad jie irgi gali kurti, padėti žmonėms, nes dabar apie ateistus dažnai manoma, kad jie tik griauna. O juk tokie impulsai kurti, padėti ir ateina iš ROJAUS TREJYBĖS. Tačiau neatsivėręs Rojaus Trejybei protas savo nuožiūra ima įgyvendinti tokius proto pajuntamus impulsus ir pridaro DAUGYBĘ KLAIDŲ, KURIOS SUKELIA DAUG KANČIŲ VISAI VISUOMENEI. Tad ir šiuo atveju ateistų “bažnyčia“ – tai nauja vėžinė ląstelė, kuri suteiks naujų kančių daugybei žmonių, nes juos klaidins ir manipuliuos jų protus savo sausais ir pseudomoksliniais argumentais, kuriems daugelis nusilenkia, ir dar ilgai nusilenks.

Kada aš perskaičiau tą straipsnį, tuoj pat kilo mintis, koks vis tik yra KVAILAS ateisto protas. Jeigu šitaip vyktų ROJAUS TREJYBĖS gyvojoje šventovėje gyvosios pamaldos, kaip jos vyksta ATEISTŲ “bažnyčioje,“ tai žmonės po tokių triukšmingų pamaldų išeitų išsekę, piktesni, kupini agresijos, be jokios palaimos, ramybės, be MEILĖS, kurią patiria dabar. Tai būtų ne GYVOSIOS pamaldos, bet BALAGANAS, SEKINANTIS PROTĄ IR STABDANTIS ASMENYBĖS CHARAKTERIO ATSISKLEIDIMĄ ROJAUS TREJYBĖS MEILE IR ŠVIESA VISŲ LABUI, KAIP TĄ IR SUMANĖ ROJAUS TREJYBĖ SAVO EVOLIUCINIO PLANO ĮGYVENDINIMU VISAI KŪRINIJAI.

ROJAUS TREJYBĖS GYVOJI IR APREIKŠTOJI RELIGIJA IR ŠVENTOVĖ PASKLIS PO VISĄ PLANETĄ, NES TOKIA YRA ROJAUS TREJYBĖS VALIA.

ATEISTŲ BAŽNYČIA – LABAI LAIKINAS REIŠKINYS, KURIS KAIP KURMIS NEGALI GYVENTI ŠVIESOJE.

ROJAUS TREJYBĖS GYVOJI MEILĖ IR ŠVIESA VIS LABIAU STIPRĖS URANTŲ GYVENIME, IR JIE VIS RYŽTINGIAU ŽENGS GYVUOJU TIKROVĖS KELIU, IR DAR STIPRIAU GARBINS ROJAUS TREJYBĘ GYVOJOJE JOS VARDO ŠVENTOVĖJE.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2013-11-11 13:31:35

Komentarai

ačiū, supratau

Sinte
2013-11-12 13:46:11

Miela Sinte, ateistai negarbina nieko, nes NETIKI NIEKUO, KAS GALI BŪTI AUKŠČIAU - AR UŽ - MATERIJOS.
Šiame Yahoo svetainėje patalpintame straipsnyje yra sakoma, kad žmonės, netikintys į dievo - rašau mažąją d, kaip rašoma aname straipsnyje - egzistavimą, kada mėgina reikšti savo nuostatas, netgi kokiais nors demonstratyviais pareiškimais, susilaukia labai neigiamos tikinčiųjų reakcijos, bet jie nieko blogo tikintiesiems nedaro, tiesiog tenori savo sampratas teigti be jokios baimės būti pasmerktais. Todėl tokie ateistų sambūriai dalyvius suvienija tuo, kad JIE NEIGIA BET KOKIO DIEVO BUVIMĄ, ir tokiuose sambūriuose dalyvaujantys pajunta supratimą ir pritarimą tam, ką teigia ir jie, ir be jokios baimės susilaukti neigiamos reakcijos, ir tuo pačiu džiaugiasi, kad niekas jiems neprimeta nei ritualų, nei dogmų. Tačiau susirinkus juk reikia kažkuo užpildyti tą laiką, todėl ir atsiranda žinomų dainų atlikėjai, IR REAKCIJA TIEK TRYPIANT KOJOMIS, TIEK PLOJANT, TIEK ŠAUKIANT, TIEK SUPLOJANT DELNAIS IR SU ŠALIA SĖDINČIU ATEISTU. Tačiau vien tik tokia pramoga ir užbaigti būtų per daug paviršutiniška, todėl ir reikia dar apmąstymų epizodų, pasikalbėjimų ir užmirštomis temomis ir apie užmirštus mokslininkus, o ką gi čia daugiau daryti, jeigu nėra jokio Rojaus Trejybės garbinimo, kaip ir nėra jokios gyvosios komunijos, tada taip pat atsiranda kokios nors komedijos epizodas, kurį patys ir suvaidina. Todėl aš ir vadinu tai BALAGANU.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2013-11-11 23:17:19

Nelabai suprantu, kas tie ateistai. Ar jie garbina Šėtoną, Velnią ar dar ką nors? Ar šiaip susiburia pašokti? Tai kuo jų susiėjimai skiriasi nuo paprastų vakaruškų?

Sinte
2013-11-11 20:22:57

Sita 'baznycia, man atrodo isikure pries pora metu. Ir kai tik apie ja suzinojau, man buvo noras pas juos nueiti ir nusinesti Urantijos Knyga, nes turiu anglu kalba ir zinoma, Jezaus Kristaus "Kalbu jums vel", bet jie rinkdavosi sekmadieniais, o as kiekviena sekmadieni tada dirbau. Paskui masciau ar verta ten eiti is viso? Pacia Urantijos Knyga anglu kalba pirkau is Oxfam karito knygu parduotuves naujut naujutelaite uz sesis svarus. Ir man tada buvo taip keista, kad kazkas ja atnese ir net nemegino skaityti. Jie isikure kaip priespriesa kataliku ir anglikonu baznycioms, kaip parodija, nes jis tai komedijantas. Zmones, kurie pasisake, o as tada suzinojau is kazkokio dienrascio, ten ejo pasiziureti, bet kai kuriems tai nepatiko ir man tai buvo kaip zenklas, kad gal visgi butu verta tenai nueiti del tokiu zmoniu, del tu , kurie nepasitenkina organizuota religija ir iesko, bet pataiko ne ten.
Dar viena problema man iskyla bendraujant su zmonemis yra: kur jus meldziates, kur as galeciau ateiti?- klausia manes, o as turiu pasakyti, kad kol kas tik Vilniuje, tik Lietuvoje ir nenueisi. Tai tada manes klausia kaip as meldziuosi ir t.t. O as neturiu kur pakviesti, nes man atrodo, kad tai baisus isukis tai butu daryti dabar, nors vis dazniau pamastau apie tai. Viena yra mano darbas, kuris, kaip ir britu orai - nepastovus.

Rita
2013-11-11 19:26:58

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal