Forumas: temos peržiūra
Begalinės Dvasios-Motinos-Sesės mokymas - Kas yra APREIKŠTOJI religija?
Algimantas:
Mano mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, aš garbinu ir šlovinu tave už tavąją meilę ir evoliucinį sumanymą, ir mūsų vaidmenį jame; aš garbinu ir šlovinu tave iš meilės ir laisva valia, gauta iš tavęs. Manoji valia, kad būtų tavoji valia. Amen.
Mano mylimas Tėve, Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, Begaline Dvasia-Motina-Sese, ačiū už mano sugebėjimą palaikyti komuniją su tavimi ir patirti šią palaimingą viršsąmonės būseną ir aš trokštu vis daugiau bendrauti su tavimi vis daugiau ir dažniau. Dabar aš trokštu pateikti tau tokį klausimą. Mūsų Forume vienas iš mano dvasinių brolių, kuris studijuoja epochinį Urantijos Knygos apreiškimą tiktai savo intelektualiu požiūriu ir kuris nesupranta jokio dvasinio turinio net tų savo teiginių, kuriuos jis vartoja savo kalboje ar parašytose žinutėse, tad jis neigia bet kokį mano DVASINĮ TURINĮ, kurį aš suteikiu tiems patiems teiginiams. Todėl jis net neigia bet kokios apreikštosios religijos buvimą priskirdamas religijos atsiradimą išimtinai žmogaus proto veiklai ir pastangoms. Dėl to aš tikrai trokštu, tu suteiktum mums mokymą apie apreikštąją religiją – KAS TAI?
Begalinė Dvasia-Motina-Sesė:
Mano mylimas sūnau, Aš esu TREČIASIS ŠALTINIS IR CENTRAS, TREČIASIS ROJAUS TREJYBĖS NARYS, KURĮ JŪS VISI, KURIE ATRADOTE MANE SAVYJE, VADINATE SU MEILE BEGALINE DVASIA-MOTINA-SESE. Šis pastarasis terminas išreiškia didžiulę meilę ir artimą šeimyninį ryšį jums visiems tiems, kurie pradėjote gyventi gyvą dvasinį gyvenimą ir tikrovę. Taigi šis artimas ir gyvas asmeninis ryšys yra ne kas kita kaip MŪSŲ APREIKŠTAS RYŠYS IR DĖL TO TAI IR YRA APREIKŠTOJI RELIGIJA ASMENINIU LYGIU Kada šitoji komunija su Manimi sudaigina jūsų asmenybę kolektyvinei komunijai, tada jūs imate burtis į kolektyvinę išraišką tam, kad palaikytumėte gyvą komuniją su Manimi, o kada šitas gyvas ryšys yra MOTYVUOTAS MANOSIOS GYVOS MEILĖS – ir šį gyvą ir realų troškimą jūsų tikrosios asmenybės dvasinis protas sugeba patirti dėl jūsų materialių smegenų aukštesnio veikimo – tada jūs pakeliate savo asmeninę religiją į visuomeninį lygį, kadangi BET KOKS RYŠYS TARP JŪSŲ IR MANĘS YRA NIEKUO NE MAŽIAU KAIP TIKROVĖS RELIGIJA, IR NUKREIPTA Į TAI, KAD JŪSŲ ASMENYBĘ PRIPILDYTŲ MŪSŲ MEILĖS IR ŠVIESOS GYVŲ VIRPESIŲ, KAD JŪSŲ ASMENYBĘ, KURIĄ JŪS GAVOTE IŠ MANĘS KAIP MANO AMŽINĄJĄ DOVANĄ, PAVERSTŲ DAR GYVYBINGESNE IR SUMANESNE, KAD JI DALYVAUTŲ MANO EVOLIUCINIAME PLANE TAM, JOG VISĄ KŪRINIJĄ PAVERSTŲ MANUOJU ATVAIZDU.
Taigi kuomet jūs analizuosite tai, ką jums ką tik pasakiau, jūs tikrai pradėsite vis daugiau išskirti tai, jog apreikštoji religija yra ne kas nors kita, kaip aukštesnė tikrovė, kurią jūs priimate su savo dvasiniu asmenybės protu, kai jūs užmezgate savo gyvą meilės ryšį su Manimi ir atsigręžiate į Mane iš pradžią individualiai, kad išreikštumėte savo MEILĘ, kurią gavote iš Manęs, ir labai greitai jūs imate trokšti šituo jausmu pasidalinti su savo dvasios broliais ir sesėmis, ir tai priverčia jūsų asmenybę ieškoti savo dvasios brolių ir sesių tam, kad įvykdytumėte šitos pačios komunijos su Manimi veiksmą kolektyve. Ir šitoji suvisuomeninta religija yra apreikštoji religija, nes ji yra motyvuota ir kilusi iš GYVOS MEILĖS, KURIĄ JŪS PATIRIATE SAVOSIOS ASMENYBĖS VIDUJE. Kadangi tiek meilė, tiek asmenybė YRA MANO DVASINĖS IR AMŽINOS DOVANOS JUMS VISIEMS, todėl tiesiog natūralu, kad jūs trokštate sugrąžinti šitas pačias dovanas Man iš meilės, nes Manoji meilė ir Manoji asmenybės dovana jums yra GYVOS, IR JOS REAGUOJA Į SAVOJO ŠALTINIO TRAUKOS JĖGĄ. Tokiu būdu šita gyvoji komunija abiem lygiais – asmeniniu ir kolektyviniu, arba greičiau VISUOMENINIU – yra APREIKŠTOJI RELIGIJA, pripildyta MANOSIOS MEILĖS ir neturinti jokių materialių ritualų, kurie galėtų kokiu nors būdu atsistoti tarp Manęs ir jūsų. Štai kodėl apreikštoji religija taip pat yra MANOJI DOVANA JUMS, NES KAI JŪS ATRANDATE MANE SAVYJE, jūs nebegalite daugiau gyventi be gyvo ryšio su Manimi, kaip be jo gyvenote anksčiau iki šios naujos jūsų SUDVASINTO PROTO kokybės. Tai yra KVANTINIS ŠUOLIS, kaip jūsų mokslininkai tą galėtų įvardinti jūsų materialia kalba.
Tuo tarpu tie Mano vaikai, kurie nepatyrė šito KVANTINIO ŠUOLIO, nesugeba patirti Manosios gyvosios meilės virpesių pakylėjančios energijos veikimo savo prote, ir jų nesudvasintam protui yra neįmanoma nubrėžti paralelių su savo praeities patyrimais, kuomet kai kurie Mano vaikai dalinasi savo patyrimais, PATENKANČIAIS Į ŠITO KVANTINIO ŠUOLIO LYGĮ.
Apreikštoji religija yra reali TIKROVĖ, KURIĄ JŪSŲ VIRŠSĄMONĖ PRIIMA PER JŪSŲ GYVĄ KOMUNIJĄ SU MANIMI, IR ŠITOJI PATIRTIS ĮTERPIA Į JŪSŲ PASĄMONĘ, IR SĄMONĘ, JŪSŲ IŠPLĖSTŲ TIKROVĖS SAMPRATŲ IR SAMPRATŲ APIE JŪSŲ KOMUNIJOS SU TIKROVĖS ŠALTINIU NAUJUS ASPEKTUS. Šitas pats ryšys tarp Manęs kaip Tikrovės Šaltinio ir jūsų kaip šitos tikrovės gyvosios dalies yra Manosios meilės realus pasireiškimas ir veikimas VISŲ gerovės labui jums susiliejant su šituo pačiu Visos Tikrovės Šaltiniu. Kada jūs atsiveriate kaip tikrovės dalis, tada jūs pasineriate Į Mane ir jūs SKĘSTATE vis gilyn Manyje neatlikdami JOKIO MATERIALAUS VEIKSMO, nes šitoje gyvojoje dvasinėje KOMUNIJOJE, KURI YRA REALI, JOKS MATERIALUS KŪNAS, AR JO DALIS, NĖRA AKTYVUS IR NEVEIKIA. Vienintelė dalis, kuri yra panaudojama, yra jūsų MATERIALIOS SMEGENYS – bet net ir smegenų reakcija į Manosios Meilės Impulsus yra apribota, kadangi ŠITAME GYVAME DVASINIAME RYŠYJE SU DVASIOS IR DVASINIO PROTO ŠALTINIU VEIKIA KAIP TIK JŪSŲ DVASINĖS ASMENYBĖS PROTAS, O MATERIALIOS SMEGENYS YRA PANAUDOJAMOS LABAI APRIBOTU MASTU KAIP RYŠIO PRIEMONĖ, NES PO ŠITOS DVASINĖS KOMUNIJOS JŪSŲ MATERIALUS PROTAS NEGALI SURASTI KOKIŲ NORS TINKAMŲ IR ADEKVAČIŲ ŽODŽIŲ TAM, KAD APIBŪDINTŲ GYVOSIOS KOMUNIJOS PATYRIMĄ, KURĮ KĄ TIK JŪSŲ ASMENYBĖ PATYRĖ DVASIOJE. Jūsų materialus protas pasiduoda kaip nesugebantis pasidalinti jūsų nesenu komunijos su Manimi patyrimu apreikštojoje religijoje.
Taip, kaip jūs vis didesniu laipsniu atskleidžiate savo dvasinę asmenybę, jums vis daugiau bendraujant su Manimi, lygiai taip jūs atskleidžiate ir savo gyvą ryšį su Manimi tiek individualiai, tiek ir kolektyviai platesniu mastu, ir tai yra APREIKŠTOJI RELIGIJA. Taip, kaip Aš jums padovanojau, kiekvienam iš jūsų, dvasinę asmenybę, lygiai taip Aš padovanojau RELIGIJĄ – TIKROVĖS RYŠĮ SU MANIMI KAIP ŠIOS TIKROVĖS ŠALTINIU – padovanodamas Savo fragmentą – Minties Derintoją – ir Manojo fragmento veikimas jūsų MATERIALAUS-MORONTINIO-DVASINIO proto viduje, ir jūsų asmenybė, pažadinta Manajam vedimui iš vidaus, ir sudaro šią APREIKŠTĄJĄ religiją be jokio materialaus ritualo, kadangi tai yra išimtinai DVASINIS IR GYVAS RYŠYS TARP JŪSŲ TĖVŲ – TRIJŲ ROJAUS TREJYBĖS ASMENŲ – IR JŲ VAIKŲ PER VISĄ KŪRINIJĄ. Ir viskas, kas yra nuspalvinta net menkiausiu MATERIALAUS ritualo prisilietimu, sutrauko šį GYVĄ dvasinį ryšį tarp Manęs ir Manųjų vaikų, ir parengia areną kokios nors naujos evoliucinės religijos sukūrimui, ateityje pasmerktą išnykti.
Aš sveikinu VISUS Savo vaikus, kurie dalyvauja gyvojoje ir APREIKŠTOJOJE religijoje, pavadintoje jūsų TIKRŲJŲ TĖVŲ – ROJAUS TREJYBĖS Trijų Asmenų – vardu. Tai yra MANOJI RELIGIJA – KURI YRA MANOJI TIKROVĖ – KURI VIS DIDESNIU LAIPSNIU VIRSTA IR JŪSŲ GYVĄJA RELIGIJA.
Aš sveikinu visus jus, nes jūs esate pirmeiviai Rojaus Trejybės apreikštosios religijos, net ir visos kūrinijos mastu, gyvajame kelyje. Ir jūs esate Manieji vaikai, kurie atsivėrėte savo dvasine asmenybe šitai gyvai ir APREIKŠTAJAI religijai, ir toliau su vis stipresniu džiugesiu ir drąsa žengiate šiuo gyvuoju keliu, kad Rojaus Trejybės Trijų Asmenų garbinimu ir šlovinimu būtų apkabinta visa didžioji visata – ir tai atveria NAUJĄJĮ VISATOS AMŽIŲ, O JŪS TAPOTE ŠITO NAUJOJO VISATOS AMŽIAUS IŠTAKOMIS NET IR BŪDAMI ŠIOJE KOL KAS TAMSOS PLANETOJE, PATYRUSIOJE NET MAIŠTĄ PRIEŠ MANE, IR VISIŠKĄ IZOLIACIJĄ. Bet MES IŠREIŠKĖME JUMS PASITIKĖJIMĄ, IR MES DEMONSTRUOJAME VISAI KŪRINIJAI, JOG NET IR TOKIOJE TAMSIOJE PLANETOJE ĮMANOMA TURĖTI TOKIŲ MANŲJŲ ŠVIESOS IR MEILĖS VAIKŲ, KURIEMS GALIMA PAVESTI UŽDUOTĮ PRADĖTI NAUJĄJĮ VISATOS AMŽIŲ.
Tiesiog stabtelkite akimirkai ir pamąstykite apie MŪSŲ PASITIKĖJIMĄ, KURĮ MES IŠREIŠKIAME JUMS.
Todėl Aš apreiškiu jums šitą SAVO RELIGIJĄ KAIP MANOSIOS PAGALBOS JUMS PRIEMONĘ, KAD JŪS TURĖTUMĖTE DAR VIENĄ INSTRUMENTĄ, DRAUGE SU APREIKŠTAIS DVASINIAIS ŠALTINAIS RAŠTU, MANUOJU FRAGMENTU JŪSŲ VIDUJE, IR JŪSŲ AMŽINĄJA DVASINE ASMENYBE.
Tokiu būdu šitoji apreikštoji religija tikrai išskleis savo sparnus ne tik per visą Urantiją, bet ir per visą kūriniją. Ir visa tai TIKRAI įvyks dėl JŪSŲ VISŲ DVASINIŲ pastangų ir nuopelnų.
Manoji ŠLOVĖ IR MEILĖ jums VISIEMS, Mano mylimieji vaikai.
Algimantas:
Mano mylima Begaline Dvasia-Motina-Sese, ačiū Tau už šitą nuostabų mokymą, kuris išplėtė mano supratimą, kas yra tokios rūšies religija, kurią Urantijos Knyga pavadina, ir kurią mes irgi vadiname, apreikštąja religija. Manoji valia, kad būtų Tavoji valia. Amen.
Priimtas mokymas anglų kalba
2013 11 25 11val.30min.
Išsiųstas į Mokymo Misijos svetainę Rusijoje 2013 11 26
Išverstas į lietuvių kalbą 2013 11 28
2013-11-28 13:45:31
Komentarai
Mielas Algirdai, Algimantas, atsakydamas į tavo parašymus, pateikė puikų mokymą apie asmenybę, kuris man yra suprantamas, nes atsako į apmąstytus klausimus apie asmenybę. Tuo tarpu tu šito mokymo visai nesuvoki, nes jo suvokti tik protu ir neįmanomą, Tam reikia, pirmiausia, atrasti savyje asmenybių, kuriomis esame aš ir tu, šaltinį, Rojaus Trejybę. Mokymas tau sukelia tik baimę, nes skubi jį nustumti savo ne tik neįžvalgiais, bet ir nelogiškais samprotavimais,Tu sakai, kad Algimantas, išverstamas Urantijos Knygos dokumentus, nesuprato jų prasmės. Tu juk skaitai apreiškimą ne orginalo, anglų, o lietuvių kalba, cituoji, manai, kad tų dokumentų negalima išplėsti, kad jie yra amžinai nepajudinami ir yra jau visa tiesa. Jeigu būtum logiškas savo samprotavimuose, turėtum suabejoti ir pačiais dokumentai, nes pagal tave Algimantas juos išvertė nesupratęs prasmės. Taip kaip jie tau gali būti amžina tiesa?
O Algimanto atliktas Urantijos Knygos dokumentų vertimas yra tiesa. Aš ilgą laiką skaičiau šiuos dokumentus rusų kalba ir patyrimu galiu palyginti šiuos du vertimus, lietuviškajame tekste yra sąskambis su mano vidumi, rusiškajame,- ne. Galu gale, mielas Algirdai, jei be lietuvių moki dar kokią nors kalba, pabandyk kokį Urantijos Knygos puslapėlį ir išversti į tą kalbą. Manau, kad patirsi, jog be ryšio su kūrėju tikrai neįmanoma suvokti giluminės šių dokumentų prasmės.
O kodėl vyksta diskusija tarp mūsų, urantų, ir tavęs, mielas Algirdai, atsako Jėzus savo mokyme apie demokratiją.Mokymas yra patalpintas šiame forumo puslapyje:“ Jūsų veikla ŠVIESINA KIEKVIENĄ, KURIS GIRDI JŪSŲ ŽODĮ, NESVARBU, KAD JIS JO NESUPRANTA, BET ŠVIESINA JO PASĄMONĘ. Jis tampa ne toks įsitempęs, ne tiek apimtas streso, kiek buvo įsitempęs ir patiriantis stresą iki išgirdo informaciją iš jūsų, nors jos ir nesuprato. Jums nėra reikalo mėginti kiekvieną niuansą išaiškinti, kad suprastų. Jums svarbu sėti dvasinę šviesą savojoje aplinkoje. Štai tokia, vis daugiau pasireiškianti, jūsų veikla leis žmonėms, net ir nesuprantantiems jūsų mokymo, patirti aukštesnio dažnio energetinių virpesių poveikį viduje, ir jums galės ištarti – Aš nežinau kodėl, bet aš tikiu tuo, ką tu sakai, nors nesuprantu iki galo, ką tu sakai.“
Su meile,
Laima
2013-12-02 18:26:11
Mielas Algirdai, tau visiškai nėra aišku, KAS yra ASMENYBĖ? Todėl tu ir rašai –
Visų pirma iškraipai asmenybės savybes-galimybes. Asmenybė nėar nei nepabudus, nei negyva –tai tavo spjūvis į veidą Pirmajam Centrui ir Šaltiniui. Suplaki protą ir asmenybę. –
ir visiškai nekeista, kad tu NESUVOKI, KAS YRA ASMENYBĖ, nes net ir Urantijos Knygos Dokumentų APREIŠKĖJAI negali patys pasakyti konkrečiu APIBRĖŽIMU, kas yra asmenybė, nes tų apibrėžimų yra DAUG.
Aš pateiksiu SAVĄJĮ, patikrintą PATYRIMU, IR PALIUDYTĄ MANO DVASIOS BROLIŲ IR SESIŲ DAUGYBĘ KARTŲ, TODĖL ŠIS APIBŪDINIMAS YRA GYVAS, O NE TEORINIS.
ASMENYBĖ – TURI PROTĄ, BET TAI NE PROTAS, ASMENYBĖ TURI SAVOJO CHARAKTERIO SAVYBES, BET TAI NE CHARAKTERIS, ASMENYBĖ TURI VERTYBIŲ SIEKĮ, BET TAI NE SIEKIS IR NE VERTYBĖS, ASMENYBĖ TURI SAVO SAMPRATAS APIE KŪRĖJĄ IR PATYRIMUS SU KŪRĖJU, BET TAI NE SAMPRATOS IR NE PATYRIMAI, ASMENYBĖ TURI FORMĄ, BET TAI NE FORMA, ASMENYBĖ TURI TURINĮ, BET TAI NE TURINYS, ASMENYBĖ TURI ENERGIJĄ, BET TAI NE ENERGIJA, ASMENYBĖ TURI LAISVĄ VALIĄ, BET TAI NE LAISVA VALIA, ASMENYBĖ TURI JUDĖJIMĄ SAVYJE IR IŠORĖJE, BET TAI NE JUDĖJIMAS, ASMENYBĖ TURI LAIKO AKIMIRKĄ SAVYJE IR AMŽINYBĖS POJŪČIO ŠEŠĖLĮ, BET TAI NE AKIMIRKA IR NE AMŽINYBĖS ŠEŠĖLIS, ASMENYBĖ TURI POTENCIALUS VIRSTANČIUS AKTUALAIS, BET TAI NE POTENCIALAI IR AKTUALAI, NES ASMENYBĖ YRA VISA TAI PAIMTA DRAUGĖN KAIP GYVA SISTEMA, SUSIETA NE TIK SU SAVO TĖVAIS – ROJAUS TREJYBE – BET IR SU SAVO DVASINIAIS KŪRINIJOS DVASINĖS ŠEIMOS NARIAIS, TODĖL ASMENYBĖ YRA KŪRĖJO – ROJAUS TREJYBĖS GYVAS PASIREIŠKIMAS TOJE APLINKOJE IR TUO METU, KAIP TĄ IR YRA NUMATĘS KŪRĖJAS – ROJAUS TREJYBĖ – SAVO EVOLIUCINIAME PLANE, TODĖL ASMENYBĖ IR YRA KŪRĖJO AMŽINOJI INDIVIDUALI IR UNIKALI IŠMINTINGA DOVANA, VEIKIANTI KAIP ENERGETINĖ GYVA SISTEMA, SUDARYTA IŠ DVASINIŲ VIRPESIŲ, IR SAVYJE TURINTI AUGANČIĄ – IKI PATIES SUSILIEJIMO – VIENOVĘ SU SAVO ŠALTINIU – TĖVU IR MOTINA – ROJAUS TREJYBE – LAISVOS VALIOS IR DIEVIŠKOJO PROTO SPRENDIMŲ ĮGYVENDINIMO DĖKA, IR TURINTI VIENINTELĮ MOTYVĄ, SAVO VIDUJE PATIRIAMĄ BŪSENA – MEILĘ.
Būdama amžinoji DVASINĖ dovana iš Kūrėjo – ROJAUS TREJYBĖS – ASMENYBĖ, kaip ir Pats Kūrėjas, yra NEKINTANTI, tik vis labiau ATSISKLEIDŽIANTI KŪRĖJO ATVAIZDU – MEILE, GROŽIU, GĖRIU, TEISINGUMU, GAILESTINGUMU, TIESA, TIKROVE TIEK SAVO VIDUJE, TIEK IR ŠIŲ ŠVIESOS SAVYBIŲ PASIREIŠKIMU IŠORĖJE KONKREČIAIS DARBAIS VISŲ LABUI. IR VIS TIEK TAI BUS VIENA IR TOJI PATI ASMENYBĖ, NORS APLINKA KŪRINIJOJE BUS KITOKIA, IR TOS PAČIOS ASMENYBĖS KOSMINĖ ĮŽVALGA VIS GILĖS, PER VISĄ AMŽINYBĘ, BET JI NIEKADA SAVO POTENCIALŲ NEPAVERS AKTUALAIS, VISADA LEDKALNIO NEMATOMA DALIS BUS LIEKANTI POTENCIALAIS, IR TIK PATI LEDKALNIO VIRŠŪNĖ BUS TAMPANTI AKTUALAIS, IR TAIP PER VISĄ AMŽINYBĘ, NORS TAI BUS TOJI PATI IR NESIKEIČIANTI ASMENYBĖ, KURI DABAR YRA DAR MATERIALIU MIRTINGOJO PAVIDALU, BET PATI NĖRA TAS PAVIDALAS.
Tai štai, mano mielas Algirdai, tu SAVOSIOS DVASINĖS ASMENYBĖS DAR TAIP IR NEPAŽADINAI, VIS DAR BIJAI DVASINĖS ŠVIESOS IR LAISVĖS. Jeigu būtų ne taip, tuomet tu pats PATVIRTINTUM MANO ŽODŽIŲ TEISINGUMĄ, KURIE EINA IŠ DVASIOS, O NE IŠ GYVULINIO PROTO, KURIS VALDO TAVE. O tai dar ne ASMENYBĖS LYGIS. TAI GYVULIO, NE ŽMOGAUS LYGIS. Asmenybė yra PADOVANOTA TAM, KAD SIEKTŲ RYŠKESNĖS ŠVIESOS, O NE BĖGTŲ IR SLĖPTŲSI NUO JOS. TOKIĄ BAIMĘ DEMONSTRUOJA NE ASMENYBĖ, BET GYVULINIS PROTAS, KURIS ASMENYBEI NEPRIKLAUSO, TAI DAR LAUKINIO EVOLIUCINĖ PAKOPA. ASMENYBĖS PROTAS YRA DIEVIŠKAS ŠVIESOS PROTAS, KURIAME VIEŠPATAUJA ROJAUS TREJYBĖS IŠMINTIS, IR TIK SU TOKIU IŠMINTIES IR DVASIOS PROTU IR GALI BENDRAUTI ROJAUS TREJYBĖS DALELĖ – DVASIA – MINTIES DERINTOJAS – GYVENANTIS KIEKVIENO MIRTINGOJO PROTE. Štai dėl ko Minties Derintojas ir siekia ryšio su dvasinei šviesai IMLIU protu, o su neimliu, KAIP TAVO, protu jis veikia miego metu taip, kad rengtų tavosios asmenybės kito etapo MORONTINĮ protą ryškesnės ŠVIESOS DVASIOJE DIDESNIAM IMLUMUI, kad iš tavęs ištirpintų dabar esamą didžiulę BAIMĘ, kad tuomet kai tave pažadins tu NEIŠSIGĄSTUM ryškesnės šviesos, NES MANO DVASINIŲ MOKYMŲ VIS TIEK NIEKAIP NEIŠVENGSI, KADA JUOS SUTEIKS TAU KITI MOKYTOJAI, BET JAU PO PRISIKĖLIMO.
O JEIGU SAVO ASMENYBĘ PAŽADINTUM MANO DVASINIAMS ŠVIESOS TEIGINIAMS, MES IR GALĖTUME SUVIENYTI SAVO PASTANGAS VISŲ LABUI, IR STIPRĖTI KAIP ROJAUS TREJYBĖS SŪNŪS BENDROJE VEIKLOJE SU MŪSŲ TĖVAIS –ROJAUS TREJYBE – IR JAU DABAR PATIRDAMI GILESNĘ MEILĘ IR STIPRĖDAMI SAVO TIKROSIOS IR NESIKEIČIANČIOS ASMENYBĖS DVASINIU PASITIKĖJIMU SAVO TĖVAIS – ROJAUS TREJYBE – IR SAVO ŽINGSNIU GYVAJAME ROJAUS TREJYBĖS KELYJE. IR TAI BŪTŲ IR TAVOJI MEILĖ MAN, IR ROJAUS TREJYBEI, IR VISAI KŪRINIJOS DVASINEI ŠEIMAI, TAVO IR MANO DVASIOS BROLIAMS IR SESĖMS.
O tavo teiginys –
Religija, garbinimas nėra pamatiniai reiškiniai dvasiniame gyvenime-patyrime. Jūsų vidinio gyvenimo-pasaulio vertybinis turtingumas skatina-nuliame individualią būseną, reakciją, veiklą. Aliekamu laiku, poilsio perijodu –jūsų garbinimas natūraliausias, individualus, asmenis. Paskirtu-pasirinktu laiku tikintieji-įtikėjusieji renkasi draugėn į visuomeninę tikėjimo išraišką –religinį susirinkimą. Tiek religija, tiek garbinimas yra išvestiniai, yra pasekmė, yra rezultatas. –
rodo tavo siaurą supratimą, kas yra religija.
Religija – tai yra TIKROVĖS GILUMINIS SUPRATIMAS, IR PAŽINIMAS, IR VEIKIMAS JOJE DRAUGE SU ŠIOS TIKROVĖS KŪRĖJU, IR SAVO TĖVAIS – ROJAUS TREJYBE – VISŲ LABUI, IR MEILĖS MOTYVU.
Tuo tarpu gyvoji KOMUNIJA – garbinimas ir prašymų malda – tai tik VIENA TIKROVĖS DALIS, KURIOJE IR PASIREIŠKIA ASMENYBĖS asmeninis ir kolektyvinis ATSIVĖRIMAS SAVO TĖVAMS, ATSIVĖRIMAS IŠ MEILĖS, O NE IŠ PAREIGOS, KAD PATIRTUM DVASINĘ GYVĄ VIENOVĘ SU ROJAUS TREJYBE, PATIRIANT ROJAUS TREJYBĖS TĖVYSTĘ IR MOTINYSTĘ, IR VISOS DVASINĖS ROJAUS TREJYBĖS ŠEIMOS KŪRINIJOJE BROLYSTĘ IR SESERYSTĘ. Todėl negalima į religiją žvelgti ir aiškinti taip, kaip žvelgi tu – siaurai ir SEGMENTUOTAI, NES TAI – NETIESA, IR TAVO AIŠKINIMAS NEATITINKA TIKROVĖS, IR PRIEŠTARAUJA ROJAUS TREJYBĖS MEILĖS IR ŠVIESOS GYVOJO KELIO AUKŠTESNIŲ DVASINIŲ LYGIŲ ĮSISAVINIMUI.
Na, o toliau tu teigi -
Viską suplaki. Pateikdamas galutinį aiškinimą be ryšio su realybe. Tiek su fizine, tiek su intelektualia, tiek su dvasine. Ruoši neprotaujančius-bukus individus šalia relybės. Mokymai kaip sistema visai priimtini, bet vedantys į izoliaciją nuo realybės. Sukuriate savo realybę. Esate klubinė bendrija su savo nariais-sekėjais. Tai praturtina visumą, praturtina jus. Bet čia pradžia ir pabaiga. Esate ne šios planetos piliečiai. Tai išvengdami atsakomybės ir pareigos. Esat patys sau dėl savęs pačių. Neperskaitę-nesupratę knygos; ar tai būtų Sintė, ar kiti noriai pasiduoda tavo falsifikacijom. Šios knygos nepaversi niekuom. Netgi šventa karve. Bet kad turi karvės galvą –parodyt galima.
Sveikiniu jūsų kluba su artėjančiom šventėm. Kiek metų jūsų klubui, dešimt?
Tai mielas Algirdai, kad suprastum mano mokymus, kurie kaip tik ir paaiškina tai, ko neatskleidžia net ir Urantijos Knyga, kad žmogus SUSIMĄSTYTI, KLAUSYDAMASIS MANO PAMOKOMŲJŲ ŽODŽIŲ PER GYVĄSIAS PAMALDAS ROJAUS TREJYBĖS GYVOJOJE ŠVENTOVĖJE VILNIUJE IR KAUNE, O TAIP PAT MOKANT GILUMINIO URANTIJOS KNYGOS TEIGINIŲ SUPRATIMO VILNIAUS URANTIJOS GRUPĖJE. Turėtum pasiklausyti visų šitų įrašų TU PATS, NES JIE SKIRTI IR TIEMS, KURIE JŲ DAR SUPRASTI NEGALI, BET NORI SUPRASTI. Tad belieka tau PANORĖTI. Ir būtent tik tada tu pradėsi MĄSTYTI, kol kas dabar dar tik samprotauji be giluminio ir nuoseklaus mąstymo požymių. Būtent dėl to, kad giluminį mąstymą ir turi – mirtingojo atveju tik potenciale – ASMENYBĖ, KURIĄ PAŽADINA MINTIES DERINTOJAS RYŠKESNEI KOSMINEI ĮŽVALGAI, KAD PAŽADINTA ASMENYBĖ, NORS DAR LABAI NEDRĄSIAI, JAU IMA IEŠKOTI TIESOS IR TIKROVĖS GELMĖS, O NE ŠIAIP SAU KAUPTI INFORMACIJĄ, KAI GYVULINIAM PROTUI SMALSU DAR KAŽKĄ SUŽINOTI VIEN TIK SAU, IR KAD PASIGIRTŲ PRIEŠ KITUS KOKIOJE NORS APLINKOJE IR KOKIA NORS PROGA, KAD NUSTEBINTŲ KITUS. Tai GYVULINĖS BAIMĖS pasireiškimas, o ASMENYBĖ BAIMĖS NETURI.
Aš būtent savo mokymuose VISKĄ SUSIEJU SU TIKROVE, IR NE TIK SUSIEJU, BET DAR PAAIŠKINU DABARTINES PRIEŽASTIS, KODĖL TIKROVĖ YRA PAVERSTA ILIUZIJA, IR KAIP VIS TIK GYVENTI TIKROVĖJE, O NE ILIUZIJOJE, KAD SAVE APGAUDINĖTUMĖTE, NET IR TAIP, KAIP SAVE APGAUDINĖJI TU, IR VISA ŽMONIJA – VISA IKI VIENO, IŠSKYRUS URANTUS, KURIE PATIRIA MANO MOKYMŲ TIKROVĘ SAVO LYGIU, ARBA KURIE NET DAR IR NEPATIRDAMI, NUOŠIRDŽIAI SIEKIA SUŽINOTI RYŠKESNĘ ŠVIESĄ, IR JIE TAIP PAT MANO MOKYMŲ TIESĄ IR TIKROVĘ PATVIRTINS SAVO PATYRIMU ATEITYJE. Aš jokiu būdu nekuriu jokio klubo ar izoliacijos, o priešingai, sakau, kad jūs visi turite veikti ROJAUS TREJYBĖS MEILE IR ŠVIESA VISUOMENĖJE, IR VEIKTI AKTYVIAI IR RYŽTINGAI, KIEK ESATE GYVAJAME RYŠYJE SU ROJAUS TREJYBE, IR KIEK ATSIDUODATE ROJAUS TREJYBĖS VEDIMUI IŠ VIDAUS JAUSDAMI PASITIKĖJIMĄ ŠIUO VEDIMU.
Ir net ir tu, vis menkindamas mane kaip ASMENĮ, pats nesuvokdamas, IŠ PASĄMONĖS, pateikei tokį teiginį PATVIRTINANTĮ IR PRIPAŽĮSTANTĮ mano mokymus -
Mokymai kaip sistema visai priimtini…
Mano mokymai ir yra VIENINTELIAI VISOJE PLANETOJE PATEIKIAMI KAIP SISTEMA, IR NE ŠIAIP SISTEMA, BET GYVA KŪRĖJO – ROJAUS TREJYBĖS – IR JO KŪRINIJOS GYVA SISTEMA. Štai kodėl mano mokymai ir apims VISĄ PLANETĄ, KAIP NEAPĖMĖ JĖZAUS MOKYMAI, IR NE DĖL TO, KAD JĖZAUS MOKYMAI BUVO NETEISINGI, BET DĖL TO, KAD JĖZUS GYVENO TRUMPIAU IR JO MOKYMŲ ŠVIESOS NESUPRATO APLINKA, NET IR APAŠTALAI, TODĖL JUOS IŠKRAIPĖ, TUO TARPU MANO MOKYMUS JAU PATYRIMU PATVIRTINA NE VIENAS. Pasiklausyk MŪSŲ SVETAINĖJE PATALPINTŲ GARSO ĮRAŠŲ, TIEK URANTIJOS GRUPĖS UŽSIĖMIMŲ, KAIP GILUMINE PRASME NAGRINĖJA URANTIJOS KNYGĄ MANO DVASIOS BROLIAI IR SESĖS, KAIP PRADEDA VESTI NET IR PATĮ URANTIJOS GRUPĖS UŽSIĖMIMĄ, IR KAIP SAKO IR SAVO PAMOKOMĄJĮ ŽODĮ PO GYVŲJŲ PAMALDŲ ROJAUS TREJYBĖS GYVOJOJE ŠVENTOVĖJE, IR TU PATS PAJAUSI, KAD JŲ ŽODŽIAI – TAI NE TEORIJA, O GYVAS PATYRIMAS. TAI KAIP GI GALI BŪTI NEPROTAUJANČIOS BŪTYBĖS TAIP GILUMINE PRASME SAVO PATYRIMUS SUSIEJANČIOS SU SAVO DVASINIU MOKYMU, KURIS SAVO RUOŽTU SUSIETAS SU TIKROVE?
Sukuriate savo realybę. Tai praturtina visumą, Esate ne šios planetos piliečiai.
Mes ne tik nesukuriame SAVO realybės, mes – urantai – turime JAU SUKURTĄ Kūrėjo – Rojaus Trejybės – mūsų Tėvų – TIKROVĘ.
Ir tikrai urantai jau yra NE ŠIOS planetos piliečiai, nes jie yra KŪRINIJOS-ROJAUS PILIEČIAI JAU DABAR, NORS DAR YRA ŠIOJE PLANETOJE.
Būtent aš urantus mokiau, mokau, ir mokysiu, kad jie KVĖPUOTŲ ROJAUS TREJYBĖS DEGUONIMI IR GYVENTŲ DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE SAVO KASDIENĮ GYVENIMĄ NUOLAT JAUSDAMI GYVĄ RYŠĮ SU ROJAUS TREJYBE IR PALAIMĄ SAVO VIDUJE. Ir TOKS ŠVIESOS IR MEILĖS gyvenimas bus matomas kitiems, kurie gyvena šiame pasaulyje, ir kurie dar yra iš šito pasaulio, ir kurie jau norės tokio PALAIMINGO TIESOS IR TEISINGUMO gyvenimo, ir klaus, kaip gi ir JIEMS šitaip gyventi.
Ir bus toji akimirka, kada VISA PLANETA NUO URANTŲ DABARTINIŲ IŠTAKŲ TIKRAI BUS APSEMTA URANTŲ ŠVIESOS GYVENIMO VISUOSE KRAŠTUOSE. Ir tai yra nuostabus gyvenimas, kuriame VIEŠPATAUJA MEILĖ, kuri pranoksta ir atsakomybę, ir pareigą, nes pareigos ir atsakomybės pojūtį mėgina įdiegti tik laukinės mirtingųjų rasės – dvasiniu požiūriu dar nejaučiančios nei Kūrėjo meilės, nei atradusios Rojaus Trejybės savyje, todėl joms ir telieka kalbėti apie pareigas ir butaforinę atsakomybę, kai tokias savybes ištirpina MEILĖ. Juk laukinis žmogus net ir šiandien duoda ištikimybės priesaiką, net ant Biblijos padėjęs ranką, o po to kitą akimirką šią priesaiką jau sulaužo, nors be perstojo kalba ir apie atsakomybę, ir apie pareigas, kurios yra ne kas kita kaip tušti plepalai.
Taigi mielas Algirdai, SINTĖ savo įžvalga jau pranoko tave, nors tu Urantijos Knygos teiginius esi įsikandęs, kaip SAUSĄ SPRANGŲ KĄSNĮ, o gyvojo Vandens ir NETURI, TAD TUO KĄSNIU IR SPRINGSTI, NIEKAIP NEGALĖDAMAS PRARYTI, KAD GALĖTUM KĄSTI NAUJĄ KĄSNĮ IR NET PLATESNĮ NEGU URANTIJOS KNYGOS TEIGINIŲ, NES TAVOJI BAIME NELEIDŽIA PABUSTI TAVO ASMENYBEI, O SINTĖS ASMUO JAU BUNDA, JI JAU NUOŠIRDŽIAI IEŠKO GYVOJO ŠALTINIO, IR DAUG KĄ SUPRANTA SAVOSIOS BUNDANČIOS ASMENYBĖS IŠMINTIMI, KURI PRANOKSTA TAVO GYVULINIO PROTO SAMPRATAS.
TOKIA ŠIOS AKIMIRKOS TIKROVĖ, IR NIEKO ČIA NEPAPŪSI.
Mielas Algirdai, aš jau minėjau, kad jokio klubo NĖRA.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
2013-12-02 14:56:08
Viskas yra sistemos –energetinės. Vienos savarankiškos, kitos sujungtos (tik tiek kad kartu). Kitos apjungtos (veikiant vienai neišvengiamai atsiliepia ir kitai). Asmenybė padovanota Pirmojo yra amžina ir neamžina. Individui sėkmingai pasiekus amžinybės statusą; ir asmenybė tampa amžina. Individui nepasiekus amžinybės statuso (pasiliekant laikinu reiškiniu); asmenybė defragmentuojama, išsklaidoma, kai kuriuos fragmentus-aspektus apglėbiant Aukščiausiajai Būtybei. Asmenybės esmė –suvienijimas. Asmenybė yra suvienytoja. Taip pat asmenybė yra tapatumo orginalumas, nepakartojamumas –tai antraeilis asmenybės bruožas.
Algiirdas
2013-12-02 13:37:56
Na tai ka cia isdestei Vitalijau ,pries kokia 30 metu klausytis gal ir tiko. Matosi, kad tai dar tinka tau ir net siuo metu, tie budistiniai aiskinimai. Bet tik ne sitame forume, ir ne urantamas. Esi uzplaukes ant seklumos, kaip ir Gautama Sidharda - Buda.
rimantasKaunas
2013-12-02 13:34:35
Nors Algirdas paaiskino,noreciau kai ka DAR paiskinti urantams. 1) Asmenybe neturi izvalgos,nei kosmines,nei kokios- tai PPOTO savybe. 2) Asmenybe NERA asmuo,tai tik APVALKALAS. 3) Izvalga NERA asmuo, tai tik savybe. 3) Laikymas save asmeniu,tai PAVIRSUTINISKAS saves suvokimas 4) Kvantiniame lygmenyje, NERA nei asmenu,nei formu,nei objektu,tik vienas save suvokiantis subjektas AS ESU. Nesakykime O-plia-nepersokus bala,kvantiniai jus kvadrozaurai)) p.s religija yra praktikos isdava
Vitalijus
2013-12-02 13:08:39
Šiek tiek apibendrinimo.
Religija, garbinimas nėra pamatiniai reiškiniai dvasiniame gyvenime-patyrime. Jūsų vidinio gyvenimo-pasaulio vertybinis turtingumas skatina-nuliame individualią būseną, reakciją, veiklą. Aliekamu laiku, poilsio perijodu –jūsų garbinimas natūraliausias, individualus, asmenis. Paskirtu-pasirinktu laiku tikinmtieji-įtikėjusieji renkasi draugėn į visuomeninę tikėjimo išraišką –religinį susirinkimą. Tiek religija, tiek garbinimas yra išvestiniai, yra pasekmė, yra rezultatas.
Algiirdas
2013-12-02 11:29:15
Tai tavo silpno-neįgalaus proto reakciją. Geriau stenkis suprasti-įvertinti tai kas parašyta Dokumentuose. Matai, žmogus išvertęs knygą taip pat nesugeba ją suprasti pilnoje apimtyje, tad metėsi visokių balsų užrašinėti.
Algiirdas
2013-12-02 09:35:25
Zinai Algirdai tai jau perzengia bet kokias ribas, tavo isskomi zodziai yra tiesiog hamizmas ir panieka. Zinai kaip ten bebutu bet tokio kaip tu pasisakymus as trinciau net neskaites, nes tavo parasyti zodziai pasako viska apie tave, Nors ir turi diviskos asmenybes dovana, bet elgiesi kaip parazitas, kenkejas, ir tas kuris nakti slapcia atnesa ir i kaimyno kiema sumeta savo siuksles o paskui vaiksto ir lyg nieko nebuve. Tavo sakomi zodziai, manau jau pazeidzia net cia esanciu zmoniu oruma, del to manau kad tave isviso is cia reiketu istrinti, kaip kenkejiskos nuomones turetoja, ir netvarkos kurstytoja. Tavo issakomi zodziai man sukelia tik panieka,
ValdasAirija
2013-12-01 23:43:48
Visų pirma iškraipai asmenybės savybes-galimybes. Asmenybė nėar nei nepabudus, nei negyva –tai tavo spjūvis į veidą Pirmajam Centrui ir Šaltiniui. Suplaki protą ir asmenybę. Viską suplaki. Pateikdamas galutinį aiškinimą be ryšio su realybe. Tiek su fizine, tiek su intelektualia, tiek su dvasine. Ruoši neprotaujančius-bukus individus šalia relybės. Mokymai kaip sistema visai priimtini, bet vedantys į izoliaciją nuo realybės. Sukuriate savo realybę. Esate klubinė bendrija su savo nariais-sekėjais. Tai praturtina visumą, praturtina jus. Bet čia pradžia ir pabaiga. Esate ne šios planetos piliečiai. Tai išvengdami atsakomybės ir pareigos. Esat patys sau dėl savęs pačių. Neperskaitę-nesupratę knygos; ar tai būtų Sintė, ar kiti noriai pasiduoda tavo falsifikacijom. Šios knygos nepaversi niekuom. Netgi šventa karve. Bet kad turi karvės galvą –parodyt galima.
Sveikiniu jūsų kluba su artėjančiom šventėm. Kiek metų jūsų klubui, dešimt?
Algiirdas
2013-12-01 22:41:55
Mielas Algirdai, tavo pateikta citata:
Sveikata, blaivus mąstymas, ir laimė yra tiesos, grožio, ir gėrio sujungimas į visumą, kada jie susilieja žmogiškajame patyrime. Tokie efektyvaus gyvenimo lygiai atsiranda tada, kada yra suvienijamos energetinės sistemos, idėjinės sistemos, ir dvasinės sistemos.
0043_5_3
yra tavo dabartinio MATERIALAUS IR GYVULINIO PROTO pripažintas TEORINIS teiginys, paimtas iš Urantijos Knygos, MEGINANT sumenkinti GYVĄJĮ TIKROVĖS kelią, yra TEISINGAS. IR URANTAI ŠITĄ TEIGINĮ JAU YRA PAVERTĘ SAVO PRAKTIKA - GYVENIMU SU ATRASTA SAVYJE ROJAUS TREJYBE. Būtent dėl to energetinės-idėjinės-dvasinės sistemos ir YRA SUVIENYTOS ROJAUS TREJYBĖS AMŽINOJOJE DOVANOJE - ASMENYBĖJE. Ir asmenybė turi KOSMINĘ ĮŽVALGĄ, KURIĄ VIS LABIAU GILINA, ŽVELGIA Į APLINKĄ KŪRĖJO - ROJAUS TREJYBĖS - ŽVILGSNIU, KUPINU MEILĖS IR ŠVIESOS, TIESOS IR GĖRIO, ir GROŽIO IR TEISINGUMO VERTYBIŲ, IR VEIKIA KAIP BENDRAKŪRĖJAI SU KŪRĖJU - ROJAUS TREJYBE - VIS LABIAU VYSTYDAMI DVASINĘ SISTEMĄ - SAVOSIOS DVASINĖS ASMENYBĖS BEDRADARBIAVIMĄ SU ROJAUS TREJYBE IR DVASINE ROJAUS TREJYBES APVAIZDA VISŲ LABUI.
Štai koks MILŽINIŠKAS KVANTINIS ŠUOLIS nuo VIEN TIK intelektualaus požiūrio, kurį puoselėji tu, MIELAS ALGIRDAI, iki šiol taip ir tebesantis savo gyvulinio ir žemažiūrio proto, kuris tik ir domisi INFORMACIJA, IR NIEKUO DAUGIAU, KURIAM ASMENYS TIESIOG NEREIKALINGI KLIUVINIAI, nelaisvėje kaip jo ĮKAITAS ir PILNAS BAIMĖS VERGAS, ir to POŽIŪRIO, kurį puoselėja PABUDUSIOS DVASINĖS URANTŲ ASMENYBĖS, VIS STIPRIAU JAUČIANČIOS DIEVIŠKOJO ASMENYBĖS PROTO PASIREIŠKIMĄ IR SUPRATIMĄ SAVYJE, IR STIPRĖJANTĮ GYVĄ RYŠĮ SU SAVO TĖVAIS - ROJAUS TREJYBE - IR NET SU GYVOSIOS DVASINĖS ŠEIMOS NARIAIS, DAR NEMATOMAIS MATERIALIOMS AKIMS. TAI DU SKIRTINGI POŽIŪRIAI - VIENAS - TAVO - TEORINIS IR NEGYVAS, KITAS - URANTŲ - GYVAS IR JAU PATIRTAS DVASINE ATSIVĖRUSIA ASMENYBE.
Štai kodėl ŠIS FORUMAS YRA SKIRTAS BŪSIMIESIEMS DVASINIAMS MOKYTOJAMS, kurie jau dabar nuoširdžiai SIEKIA GYVO RYŠIO SU ROJAUS TREJYBE, KAD SAVO SĄMONĖS BŪSENA PALIUDYTŲ SAVO GYVĄ RYŠĮ SU ŠIAIS SAVO VIENINTELIAIS TĖVAIS, ir kurie Urantijos Knygos teiginius jau PATVIRTINA SAVO GYVENIMU, TUO PAČIU PATVIRTINDAMI PAČIŲ TEIGINIŲ TIKROVĘ, IR LYGIAI TAIP KAI KURIAIS ASPEKTAIS JUOS IR PAPILDYDAMI, IR IŠPLĖSDAMI, o ne tiems, kurie kaip ASMENYBĖS YRA DAR NEPABUDĘ - NEGYVI -ir dėl to nesupranta DVASINIŲ URANTŲ REIŠKIAMŲ MINČIŲ IR PATYRIMŲ, todėl ir remiasi vien citatomis. Tu mielas Algirdai kaip tik ir priklausai, tiems dar nepabudusiems ir NEGYVIEMS-INTELEKTUALIEMS Urantijos Knygos skaitytojams, kurie šią knygą pavertė jau "šventa karve," kurios ir pajudinti nebegalima, kaip sustingo dvidešimtojo amžiaus pirmo trečdalio akimirkoje, taip ir PRIVALO likti. Tai FANATIKŲ FARIZIEJŲ RAŠTININKŲ IR BIBLININKŲ negyvas - visiškai užšaldytas - požiūris, kuris neturi nieko bendro nei su urantų, nei su Rojaus Trejybės DVASINIU, PILNU GYVYBĖS IR MEILĖS, požiūriu į PENKTĄJĮ EPOCHINĮ APREIŠKIMĄ - URANTIJOS KNYGĄ. Ir šią knygos informaciją tu, mielas Algirdai, kaip teisingai ir labai įžvalgiai pastebėjo Sintė, kuri nors tik neseniai pradėjo lankytis ir rašyti mūsų Forume, iškeli vis ASMENS. Bet gi šitaip ELGTIS yra tikra - bet PAVOJINGA - kvailystė, o ne kvailiojimas.
Būtent dėl to, kad tavosios kvailystės nebūtų, ir ji nežemintų aukšto dažnio virpesių, kokių nėra nė vienoje kitoje svetainėje visoje Urantijos Planetoje, AŠ IR ŠALINU IR ŠALINSIU TOKIŲ KAIP TU, MIELAS ALGIRDAI, NEGYVŲ TEIGINIŲ IR SAMPRATŲ SKLEIDIMĄ DVASINIŲ MOKYTOJŲ RENGIMO FORUME, KAD KITIEMS, NUOŠIRDIEMS TIESOS IR ŠVIESOS STUDENTAMS NEBŪTŲ DĖMESĮ ATITRAUKIANČIOS, KLAIDINANČIOS, IR TERŠIANČIOS JŲ PASĄMONĘ, IR SĄMONĘ TAMSOS, TUO PAČIU APSUNKINANČIOS IR JŲ DVASINĮ BUDIMĄ.
Tačiau KAI KURIAS mintis, net ir iš tokių, kaip tu, mielas Algirdai, dar NEGYVŲ - DVASINE PRASME - IR INTELEKTUALIŲ PROTŲ, AŠ PALIKSIU, kaip vaizdinę priemonę, kad būtų akivaizdžiai pademonstruota, kaip tuos pačius teiginius KOKYBIŠKAI SKIRTINGAI supranta jau PABUDĘ DVASIOJE URANTAI IR NEGYVI - DVASIOJE -IR SUPAINIOTI savojo INTELEKTO jų dvasios broliai ir sesės, skaitantys tą patį apreiškimą - Urantijos Knygą, bet neigiantys gyvą komuniją su MŪSŲ VISŲ TĖVAIS - ROJAUS TREJYBE, Jėzaus Kristaus apreiškimą KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės apreiškimus, ir mano mokymus, ir net IŠ BAIMĖS PASITYČIOJANTYS IR IŠ ROJAUS TREJYBĖS, IR IŠ JĖZAUS, IR IŠ MANĘS.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas
Algimantas
2013-12-01 19:24:38
[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]