Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Naujausias XXI amžiaus izmas - GYVULIZMAS

Dabar jums noriu pateikti naują temą ir išplėsti jūsų požiūri į visuomenę ir SERGANČIĄ žmoniją, nes laikas jums giliau apsidairyti ir pamatyti, KOKIA yra visuomenė, KOKIA yra žmonija.

Jūs matote, kaip šiandien nieko ne tik nebejaudina, bet ir nebestebina, kad vyksta fizinės prievartos konfliktai tiek gatvėje, tiek kariniai konfliktai valstybių viduje, ar tarp valstybių. Ir šių GYVULINIO proto priimtų sprendimų ir jų įgyvendinimo pasekmės bus vis skaudesnės ir palies vis didesnį skaičių žmonių, nes apims vis didesnes teritorijas, persimes vis labiau į daugybę valstybių ir į miestus, įtrauks vis jaunesnius ir nesubrendusius protus į šitą PRAŽŪTINGĄ verpetą. Ir tai vyksta dėl vienos vienintelės priežasties – DVASINĖS ASMENYBĖS MIEGO LETARGO MIEGU.

ŠIANDIEN MIEGANTI DVASINĖ ASMENYBĖ YRA PAVERGTA GYVULINIO PROTO, PILNO BAIMĖS IR NEPILNAVERTIŠKUMO.

O ŠTAI DABAR ATKREIPIU JŪSŲ PROTĄ Į NAUJĄ DAR VIENĄ TERMINĄ, KURIO IKI ŠIOL NIEKAS NEVARTOJO, NES JO NESUVOKĖ.
Tai dar vienas – pats naujausias, jau šių laikų – DVIDEŠIMT PIRMOJO amžiaus – IZMAS – GYVULIZMAS.

GYVULIZMAS - TAI NE VISUOMENINIS AR NET NE IDEOLOGINIS IZMAS, koks buvo feodalizmas, kapitalizmas, imperializmas, socializmas, komunizmas, KOKS YRA JAU MIRŠTANTIS naujasis FINANSINIS-OLIGARCHINIS IMPERIALIZMAS-kapitalizmas ir koks yra besiformuojantis ir mirsiantis globalizmas, koks yra augantis materializmas.

GYVULIZMAS – TAI SIAUBINGIAU NEGU IDEOLOGIJA, TAI MIEGANČIŲ DVASINIŲ ASMENYBIŲ EGZISTAVIMAS KASDIEN NUSIGRĘŽUS NUO KŪRĖJO - NUO SAVŲJŲ TĖVŲ - ROJAUS TREJYBĖS – IR NET NESIEKIANT JUOS ATRASTI SAVYJE IŠ VISO, O PRIEŠINGAI, KAI KURIEMS DAR NET IR PASITYČIOJANT IŠ ROJAUS TREJYBĘ ATRADUSIŲJŲ SAVYJE, IR SAVO ASMENYBĘ JAU PAŽADINUSIŲJŲ, IR EINANČIŲJŲ GYVUOJU KELIU GARBINANT ROJAUS TREJYBĘ IŠ MEILĖS, IR JAU NET SIEKIANT GYVENTI JŲ VEDIMU IŠ VIDAUS KASDIEN.

GYVULIZMAS yra apėmęs visą žmoniją ir pasireiškia VISUR IR KASDIEN – NUOLAT – ir dėl to jis yra pats baisiausias, nes laiko savo VERGOVĖJE visą žmoniją – SEPTYNIS MILIJARDUS – nepriklausomai nuo valstybės, rasės, tautybės, RELIGIJOS, TURTINĖS PADĖTIES, POLITINIŲ AR FINANSINIŲ-EKONOMINIŲ POSTŲ, ŠEIMŲ VISUOMENINĖS PADĖTIES. Ir niekas – BE URANTŲ – ne tik nenori vaduotis iš SAVOJO GYVULIZMO, bet net ir NEŽINO, kad jie yra patys pavergti šio siaubūno naujojo izmo.

Vieninteliai iš septynių milijardų tik URANTAI jau ima iš jo vaduotis, šitaip busdami IR JAU ATSISKLEISDAMI KAIP DVASINĖS ŠVIESOS ASMENYBĖS, VIS LABIAU PALAIKYDAMOS KOMUNIJĄ SU SAVO TĖVAIS – ROJAUS TREJYBE – TIKROVĖS, ASMENYBĖS, IR MEILĖS ŠALTINIU IR CENTRU.

ŠITAIP IŠ GYVULIO URANTAI TAMPA ŽMONĖMIS.

Tuo tarpu gyvulizmas yra ĮSIVIEŠPATAVĘS VISUR – PRADEDANT ŠEIMA IR BAIGIANT MOKYKLA, EKONOMIKA, POLITIKA, TARPVASTYBINIAIS SANTYKIAIS, AR SANTYKIAIS TARP VERSLO KOMPANIJŲ, TARP VALSTYBĖS PRIEVARTOS INSTITUCIJŲ IR VERSLO KOMPANIJŲ, TARP ŠITŲ PAČIŲ VALSTYBĖS INSTITUCIJŲ IR VALSTYBĖS GYVENTOJŲ, TARP PAČIŲ GYVENTOJŲ, IR PATIES MIRTINGOJO VIDUJE – JO PROTE.

Gyvulizmas puikiai dabar matomas, kaip jis pasireiškia, kada politinė valdžia ignoruoja – dėl to, kad stipresnė – žmonių, bejėgių žmonių, interesus, sugrąžindama tūkstančius litų sumažintų atlyginimų teisėjams, parlamento nariams, jau ir taip GYVULIZMO PRINCIPAIS SAU PATIEMS PASISKIRIANTIEMS TŪKSTANTINIUS ATLYGINIMUS, o kitiems numetantys nugraužtą kaulą - UŽTEKS JUMS IR TIEK. Ir tokie parlamentarai, ir jiems dirbantys, tokie prezidentai ir prezidentūros darbuotojai, tokie premjerai, vyriausybės ministrai ir jų pagalbininkai, sugrįžę po PSEUDOsunkių ir visiškai pramanytų darbų, savo vaikams namuose rodo GYVULIZMO pavyzdį, kaip jie turi gyventi, ir vis labiau SKĘSTA SAVO PAČIŲ GYVULIZME, NET NEMATYDAMI, KAD VAIKAI TAIP PAT SUGYVULĖJA IR GYVULIŠKĄ ELGESĮ IMA DEMONSTRUOTI NE TIK SU SAVO GIMDYTOJAIS, BET IR SU MOKYTOJAIS, AR SAVO BENDRAAMŽIAIS, IR DAŽNAI TAI JAU BŪNA ATVIROS PATYČIOS. Štai naujausia žinia iš Amerikos, atrodo iš Los Anželo miesto, perduota per radiją - mokykoje 17-metis susižodžiavo su 15-mečiu, o tada susistumdė, kol galiauiai padėjo tašką išsitraukęs pistoletą ir iššovęs į savo auką.
Gyvulizmas pasireiškia VISOSE SFEROSE – ŠAUKIANTYS IKI UŽKIMIMO, IR DAR NUSIRENGĘ, KAIP LAUKINIAI IŠSIMOZOJĘ, SIRGALIAI PER KREPŠINIO, FUTBOLO, AR BET KOKIAS KITAS VARŽYBAS, KAIP IR PATYS SPORTININKAI, DALYVAUJANTYS VARŽYBOSE UŽ PINIGUS – TAI GYVULIZMO PAVYZDYS JAUNIMUI, NET VAIKAMS TAIP PAT DAR SMARKIAU GYVULĖTI. IR TĖVAI GYVULĖJA VIS JAUNESNIUS SAVO VAIKUS VESDAMI Į SPORTO MOKYKLAS, KAD IŠ JŲ IŠAUGTŲ VELTĖDIS-SPORTININKAS IR GYVULYS SAVO MĄSTYMU. Vaikui reikalinga fizinė kultūra, kurią jam turi diegti PATYS TĖVAI SAVO PAVYZDŽIU IR DRAUGE SU JAIS MANKŠTĄ DARYDAMI KASDIEN, BET SUGYVULĖJĘ TĖVAI PATYS TINGI MANKŠTINTIS, IR DĖL TO GYVENA NE ŽMOGAUS LYGIO GYVENIMĄ, O TINGINIO GYVULIO. TAI IŠ KUR VAIKUI PAMATYTI NEGYVULIŠKO GYVENIMO PAVYZDĮ?

Atrodo, baisus čia daiktas, mankštos nedarau, tai mano reikalas. Ne, mielasis, ne tavo reikalas, jeigu nori tapti ŽMOGUMI PATS, O TAIP PAT, KAD ŽMOGUMI TAPTŲ IR TAVO VAIKAS, NES TIK ŽMOGUS RŪPINASI SAVO KŪNO MANKŠTA, NES ŽMOGAUS KŪNAS – TAI MATERIALI ROJAUS TREJYBĖS ŠVENTOVĖ, KURI TURI BŪTI MANKŠTINAMA, KAD BŪTŲ SVEIKA IR GALĖTŲ DARYTI GĖRIO DARBUS VISŲ LABUI, KADA JAME GYVENANTI DVASINĖ ASMENYBĖ – TIKRASIS TU – YRA PABUDĘS IR DRAUGE SU SAVO TĖVAIS – ROJAUS TREJYBE KURIA GĖRĮ KAIP BENDRAKŪRĖJAS VISŲ LABUI, IR KURIA GĖRĮ IŠ MEILĖS IR LAISVA VALIA, GAUTA IŠ KŪRĖJO – ROJAUS TREJYBĖS – LAISVOS VALIOS ŠALTINIO.

Taigi, mankštos nedarymas – tai jau GYVULIZMO APRAIŠKA.

Ir vaikai puikiai mato, ir kopijuoja, savo žemiškųjų tėvų elgesį, kuris jiems formuojasi labai pamažu, bet nuosekliai, ir nepastebimai, ir jie TOKĮ NENORMALŲ elgesį laiko NORMALIU, NES KITOKIO ELGESIO NEMATO.

Taip, kad mankštos nedarymas – tai savo vaikų vertimas gyvuliu nuo pat mažų dienų, kai jie turi būti ugdomi ŽMONĖMIS – ROJAUS TREJYBĖS SŪNUMIS IR DUKROMIS.

Bet kokie konkursai, pradedant vaikų dainavimo ar šokių, ir baigiant suaugusiųjų konkursais – tai GYVULIZMO PASIREIŠKIMAS JAU NUO PAT MAŽŲ DIENŲ, KADA SKATINAMAS SAVANAUDIŠKAS UŽDARUMAS, SLĖPIMAS, IR IŠKILIMAS PANEIGIANT KITĄ, O NE BENDRADARBIAVIMAS.

Visos politinės partijos ir bet kokie rinkimai yra ne kas kita, kaip GYVULIZMO pasireiškimas, kuris dar daugiau klampina visuomenę į klystkelių labirintus, ir veda tolyn nuo šviesos kelio, kad pabustų dvasinė asmenybė ir savyje atrastų ROJAUS TREJYBĘ IR ŽENGTŲ GYVUOJU GYVENIMO KELIU BROLYSTĖS IR MEILĖS MOTYVU IR PAGRINDU, KAIP VEDA ROJAUS TREJYBĖ IŠ VIDAUS.

Ir kuo daugiau atsivers jūsų DVASINĖ ASMENYBĖ, tuo gilės jūsų KOSMINĖ ĮŽVALGA, ir tuo daugiau jūs pamatysite gyvulizmo apraišką Urantijoje, kaip ir Lietuvoje. Ir tada aiškiai pamatysite, jog visa dabar esanti MATERIALI IR INTELEKTUALI civilizacija yra GYVULIZMO pasekmė, ir ją BŪTINA PAKEISTI DVASINIŲ ASMENYBIŲ KURIAMA CIVILIZACIJA, KURIAMA DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE, IR VIEN TIK IŠ JOS SEMIAMA IŠMINTIMI, VADOVAUJANTIS, KAD GYVENTI GERIAU BŪTŲ VISIEMS, IR PATIRIANT PALAIMĄ IŠ ROJAUS TREJYBĖS, ATRASTOS VIDUJE, IR VEIKIANT IŠORĖJE BENDRADARBIAUJANT TARPUSAVYJE KAIP BROLIAMS IR SESĖMS, PATIRIANTIEMS ROJAUS TREJYBĖS MEILĘ. Ir tik tokia ŽMOGIŠKOJI civilizacija turi apimti VISĄ PLANETĄ, KADA ŽMONIJA VIS LABIAU TAPS URANTAIS.

Ir tik tada mūsų planetoje bus galima pasakyti –

ŠTAI KĄ SUKŪRĖ ŽMOGUS – ŽYDINTĮ SODĄ, NET IR TOKĮ, KOKS YRA ROJAUS SODAS, KAIP JĮ SUVOKIA ŽMOGUS SAVO DIEVIŠKUOJU PROTU DAR BŪDAMAS ŠITAME PASAULYJE, BET JAU VEIKDAMAS DRAUGE SU SAVO TIKRAISIAIS IR VIENINTELIAIS TĖVAIS – ROJAUS TREJYBE – IR APVAIZDA, KAIP IR SU SAVO DVASINIAIS BROLIAIS, KITAIS MIRTINGAISIAIS.

Ir į mūsų Urantiją atvyks iš kitų pasaulių pasižiūrėti į MŪSŲ SUKURTĄ ŽYDINTĮ ROJAUS SODĄ, IR Į MUS, GARBINANČIUS SAVO TIKRUOSIUS TĖVUS – ROJAUS TREJYBĘ – TIEK ŠEIMOSE SU MAŽYLIAIS VAIKAIS, KAIP IR SU PAAUGLIAIS, IR JAU VISIŠKAI SUAUGUSIAIS, TIEK IR MILŽINIŠKUOSE KOLEKTYVINĖS KOMUNIJOS SAMBŪRIUOSE, IR STEBĖSIS, KOKIA ŠVIESA SKLINDA IŠ ŠIOS PLANETOS, KURI DAR TAIP NESENIAI BUVO APIMTA GYVULIZMO TAMSOS, O DABAR KELIA SUSIŽAVĖJIMĄ – KOKS NUOSTABUS ŽMOGUS – ROJAUS TREJYBĖS SŪNUS AR DUKRA – EVOLIUCINIO PLANO ĮGYVENDINTOJAS.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas



Algimantas
2013-12-05 11:48:03

Komentarai

Vakar, per Lietuvos TV laidą Specialus tyrimas GYVULIZMO patvirtinimas buvo pateiktas, kai BUVO NUFILMUOTA, KAIP ELGIASI autobusu-troleibusu bilietų kontrolieriai su žmonėmis - LAUŽIA JEIMS RANKAS, TEMPIA Į SAVO AUTOBUSIUKĄ, O VIENAS NUKENTĖJĘS PAAUGLYS PAPASAKOJO, KAIP JĮ IŠSIVEDĘ IŠ TROLEIBUSO NE TIK UŽLAUŽĖ RANKAS, KAS JAU YRA SAVAIME FIZINĖ PRIEVARTA, BET DAR NET PARGRIOVĖ ANT ŽEMĖS IR DU KARTUS KONTROLIERIUS SMOGĖ KUMŠČIU Į VEIDĄ. Tai GYVULIZMO APRAIŠKA, ir nusikaltimas VISUOMENĖS MORALĖS IR NET ĮSTATYMO POŽIŪRIU.
Aš jau buvau rašęs APIE KONTROLIERIŲ TOKĮ GYVULIŠKĄ SIAUTĖJIMĄ. O štai vakar advokatas pakomentavo tiek kontrolierių veiksmus, tiek ir jų statusą. Kontrolieriai nėra PAREIGŪNAI, JIE YRA TIESIOG KOMPANIJOS DARBUOTOJAI IR TIEK. JEIGU JIE SURADO KELEIVĮ BE BILIETO, IR JEIGU TAS KELEIVIS NETURI LĖŠŲ UŽMOKĖTI BAUDĄ, ARBA NENORI MOKĖTI, TAI VISKĄ, KĄ JIE GALI PADARYTI, SULAIKYTI TĄ AUTOBUSĄ IR TROLEIBUSĄ, IŠKVIESTI POLICIJĄ, IR TIK POLICIJA TURI TEISĘ TOKĮ PAŽEIDĖJĄ SULAIKYTI. Keleivius turi įspėti, kad troleibusas toliau nebevažiuos, o bet kokias pretenzijas dėl pavėlavimo į kur važiavo be kuris keleivis, ar visi keleiviai, turi kreiptis į teismą dėl atlygintinų nuostolių. Ir tik TEISMAS sprendžia tiek baudos dydį, tiek kaltumą, atsižvelgęs į visas aplinkybes. Tolimesnė logika, kaip aiškino advokatas, būtų tokia, kad skolininkus, kurie nemoka už elektrą, vandenį, šildymą, komunalines kitas paslaugas, tų kompanijų nusamdytos saugos firmos taip pat galėtų atvažiuoti į namus ir išsitempti tų namų gyventojus į gatvę ir juos sumušti, kaip tą daro Vilniaus ir Kauno savivaldybių autobusų ir troleibusų bilietų kontrolieriai.
Advokato teigimu, tokie jų veiksmai, kada FIZIŠKAI, IR DAR PRIEVARTOS BŪDU, SULAIKOMAS KELEIVIS YRA NUSIKALSTAMI, todėl patys KONTROLIERIAI turėtų būti traukiami BAUDŽIAMOJON ATSAKOMYBĖN.

Kokio dar geresnio pavyzdžio reikia, kad gyvulizmo apraiškas, kurios jau yra net nusikalstamos, pamatytų tiek visuomenė, tiek jos politinė valdžia?

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2013-12-13 15:45:09



Mielieji, štai ir vėl urantams reiškiami PRIEKAIŠTAI dėl to, dėl ko priekaištautojai yra visiškai NEKOMPETENTINGI net žodelį ištarti kaip MOKYTOJAI. O juk moko neturėdami nei PATYRIMO, nei SUPRATIMO. Tai irgi GYVULIZMO pasireiškimas – ateiti į DVASINIŲ Mokytojų svetainę ir tariamai mokyti.
Tačiau pasižiūrėkite, KO mus “moko”?
Žmogaus protas kaip ROBOTO ELEKTROCHEMINĖ FORMULĖ. Tai NEGYVAS ir IŠKREIPTAS POŽIŪRIS Į ASMENINĮ ROJAUS TREJYBĖS GYVĄ RYŠĮ, KURĮ PATIRIA ATSIVĖRUSI IR PALAIKANTI GYVĄ KOMUNIJĄ SU SAVO TĖVAIS – ROJAUS TREJYBE – ASMENYBĖ – URANTAS – ROJAUS TREJYBĖ SŪNUS AR DUKRA. Tai pranoksta gyvulinio proto supratimą ir PATYRIMĄ, tai dvasinio asmenybės proto VIEŠPATIJA, PATIRIAMA ATSIVĖRIMO ROJAUS TREJYBEI AKIMIRKĄ VIDINE ASMENYBĖS BŪSENA. Tai ne elektrocheminė proto išraiška, tai gyva jungtis per Minties Derintoją – kaip per gyvą Rojaus Trejybės MUMS- KIEKVIENAM – nutiestą GYVĄ TILTĄ – kurios negali nustatyti joks mechaninis prietaisas DVASINĖS BŪSENOS, nors jis gali fiksuoti IŠORINIUS MECHANINIUS ENERGETINIUS VIRPESIUS, TIKSLIAI NUSTATYTI IR ELEKTROCHEMINĘ SMEGENŲ SANDARĄ, BET NIEKADA NESUGEBĖS JOKS MOKSLAS, IR JOKS MOKSLININKAS NEI NUSTATYTI, NEI ĮVERTINTI, NEI KALBĖTI APIE GYVĄ BŪSENĄ, KOL PATS MOKSLININKAS NEBUS PAŽADINĘS SAVOSIOS DVASINĖS ASMENYBĖS IŠ LETARGO MIEGO ATSIVĖRIMU SAVO TĖVAMS, IR NEBUS ROJAUS TREJYBĖS ATRADĘS SAVYJE. Būsena – tai tikrasis AMŽINOSIOS ASMENYBĖS AKTUALAS – TIKRAS KIEKVIENO IŠ MŪSŲ ASMUO, ASMENS TAPATYBĖ, TIKRASIS AŠ, KOKS YRA TĄ LAIKO AKIMIRKĄ, IR TOJE VIETOJE. Ir jeigu tik ryšys su Asmenybės Šaltiniu – SAVO TĖVAIS – ROJAUS TREJYBE – SUSILPNĖJA, TUOJ PAT SENKA ĮTIKĖJIMAS, IR TOKIU SUSILPNĖJIMO LAIPSNIU DIEVIŠKASIS ASMENYBĖS PROTAS UŽLEIDŽIA VIETĄ BAIMEI, KURI NĖRA ASMENYBĖS CHARAKTERIO SAVYBĖ – TAI GRYNAI GYVULINĖ SAVYBĖ. Reiškia tuo pačiu laipsniu gyvulinį protą užvaldo ir tamsa, ir nepasitikėjimas tiek Kūrėju, tiek savimi. Tai reiškia, kad tokia pat dalimi asmenybė VĖL NUGRIMZDO Į LETARGO MIEGĄ BŪTENT TUO ASPEKTU.
ASMENYBĖ YRA AMŽINA, TAIP NULĖMĖ KŪRĖJAS – ROJAUS TREJYBĖ.
PATI ASMENYBĖ NEGALI NULEMTI, NET MENKIAUSIU LAIPSNIU, KAD JI NEBEBŪTŲ AMŽINA. ASMENYBĖ – NESUNAIKINAMA. Todėl nesuklyskite perskaitę Algirdo klaidinančias mintis -
Taip, kriterijų ir nuostatų dėka, nuleme ar asmenybė bus amžina. Jeigu protas išrūšiuoja kriterijus; turtas, tingumas, lėbavimas... Logikos dėka pasirenka nuostatas; meluoti, apgauti, pavogti... tai šitokių požiūrių ir praktikų dėka; asmenybė savotiškai pavergiama, tampa įkaite, nes turi vienyti destruktyvius individo segmentus. Ir, po žemiškos mirties, nebelieka asmenybės, nebelieka sielos, nebelieka morontinio kandidato.

Algirdo pateiktuose teiginiuose taip ir matosi, kad jie yra vien tušti intelektualūs SVAIČIOJIMAI, be JOKIO DVASINIO VIDINIO TURINIO. O iš kur gi jis bus, jeigu pats Algirdas DVASINE PRASME YRA MIEGO BŪSENOJE, TODĖL JIS IR NEŽINO, KAS GI YRA DVASINIS PATYRIMAS. Skaityti Urantijos Knygą, tai NĖRA GYVASIS DVASINIS KELIAS. Todėl jo samprotavimai yra vien tik gyvulinio intelekto lygiu, kuris jam yra aukščiausia viršūnė, nes nežino KAS YRA UŽ JO – kas net yra VIRŠ JO – KŪRĖJAS- ŠALTINIS – KAS YRA SŪNYSTĖ SU ROJAUS TREJYBE, IR KĄ JAU PATIRIA, IR KUO GYVENA, URANTAI, KASDIEN IR ŠITUO URANTAI SAVO KOKYBE IR SKIRIASI NUO VISOS ŽMONIJOS, KAIP DIENA SKIRIASI NUO NAKTIES – IR DAR DAUGIAU NEGU DIENA SKIRIASI NUO NAKTIES, NES NAKTIS APIMTA TAMSOS, O DIENA ŠVIESOS, TAČIAU TIK IŠ SAULĖS-ŽVAIGŽDĖS “LEMPOS,” SKRIEJANČIOS KOSMOSE, O URANTAI TURI MEILĖS GYVĄJĄ ŠVIESĄ, KURIĄ GAUNA NE IŠ SAULĖS-ŽVAIGŽDĖS, O IŠ SAVO TĖVŲ – ROJAUS TREJYBĖS. Todėl gyvulinio proto, kuris VALDO Algirdą, LOGIKA yra paremta NAUDA SAU IR SAVO GIMINEI, NES TOLIAU JO GYVULINIS PROTAS NEMATO PRASMĖS GYVENTI VISŲ LABUI. Tai tik SUSTINGDYTOS LOGIKOS MIRTIES TAŠKAS, KURIUO NEBEGALI VADOVAUTIS PAŽADINTA ASMENYBĖ, KURIAI RŪPI KOSMINĖ ĮŽVALGA IR VISA KŪRINIJOS DVASINĖ ŠEIMA, KAIP ROJAUS PILIEČIUI.
ASMENYBĖ NEMELUOJA. MELUOTI GALI TIK ASMUO IR TIK TADA, KADA ASMENYBĖ YRA DAR NEPABUDUSI – JI DAR NEVEIKIA SĄMONINGAI, JOS SĄMONĖ DAR GILIAME LETARGO MIEGE, TODĖL JOS DIEVIŠKASIS PROTAS NEPASIREIŠKIA, O ASMENS TAPATYBĖS GYVULINIS PROTAS VIEŠPATAUJA ĮVAIRIOMIS CHARAKTERIO GYVULINĖMIS SAVYBĖMIS – BAIME, PYKČIU, NEAPYKANTA, SANTYKIŲ SPRENDIMU JĖGOS IR GALIOS BŪDU. Asmens tapatybės egzistavimas, net ir turint asmenybės kategorijos protą, automatiškai negarantuoja asmenybei PABUDIMO – DVASINIO IR DIEVIŠKO PROTO ĮSIVIEŠPATAVIMO. Tik PASTANGOS YRA ATLYGINAMOS – IR VISADA. Apie atlyginimą už įdėtas [pastangas kalbėjau vakar savo mokyme Urantijos grupėje taip pat. Pasiklausykite. Apskritai mano mokymų yra labai daug jau yra įrašyta garsine forma, KLAUSYKITĖS IR JŲ.
Asmenybė gali savo – SANTYKINAI – laisva valia, GAUTA IŠ LAISVOS VALIOS ŠALTINIO – SAVO TĖVŲ – ROJAUS TREJYBĖS – PRIIMTI, AR ATSTUMTI, SAVO LIKIMĄ. Ir savo laisva valia savo likimą ATSTŪMUSI, jis nustoja egzistuoti KAIP ASMENS TAPATYBĖ, o tos ASMENYBĖS VISUMINĖS SAVYBĖS LIEKA AUKŠČIAUSIOJOJE BŪTYBĖJE, IR NIEKUR NEGIMSTA, TIK, DEJA, JOS DAUGIAU NIEKADA PER VISĄ ATEITIES AMŽINYBĘ NEBEBUS SUVIENYTOS TAIP, KAIP PASIREIKŠTŲ KAIP SAVARANKIŠKO ASMENS TAPATYBĖ.
Taip pat VISI – KURIE NĖRA GALUTINAI APSISPRENDĘ IR ATSISAKĘ GYVOJO KELIO SAVO SĄMONINGU IR LAISVANORIŠKU SPRENDIMU – YRA PAŽADINAMI MORONTINIU PAVIDALU, KAD GALĖTŲ VIS TIK PRIIMTI GALUTINĮ SPRENDIMĄ, AR EIS GYVUOJU TIKROVĖS KELIU, AR JO ATSISAKO. Ir DIDŽIOJI dauguma iš mūsų planetos mirtingųjų – jau po PRIKĖLIMO – GYVOJO kelio vis tik ATSISAKO, nes jis juos perdaug vargina ir baugina. Ir jų GALUTINIS sprendimas yra PATENKINAMAS, nes niekas už AUSŲ IR DAR PRIEVARTA NETEMPIA Į ROJŲ, JEIGU DVASINĖ TRAUKA TAIP IR NĖRA PAŽADINTA. Pažadinti dvasinės asmenybės be paties mirtingojo asmeninių pastangų NEĮMANOMA. Plačiau apie TOKĮ ASMENYBĖS MIEGOJIMĄ IR GYVULINIO PROTO VIEŠPATAVIMĄ SUKELS DIDŽIULIŲ PROBLEMŲ JAU PO PRISIKĖLIMO, aš aiškinau vakar Urantijos grupės užsiėmime, po Birutės vestos užsiėmimo dalies. Kas nori apie tai sužinoti daugiau, pasiklausykite mano mokymo garso įrašo. O šiandien paaiškinau Rojaus Trejybės gyvojoje šventovėje tą, ko niekada Jėzus NEAIŠKINO, ką reiškia jo Kalno pamokslo teiginiai, palaimintieji yra persekiojamieji ir skriaudžiamieji, nes jų yra dangaus karalystė. Šiandien buvo kaip tęsinys vakar dienos mokymo, nors nė vieno iš šių mokymų net pats nežinojau, kad pateiksiu nei vakar, nei šiandien. Būtent tokia Rojaus Trejybės valia, kad jūs vis stipriau ŽADINTUMĖTE SAVO ASMENYBĘ IŠ DVASINIO LETARGO MIEGO, kad būtumėte AKTYVŪS, RYŽTINGI, IR VEIKLŪS VISŲ ŠVIESOS LABUI.
Algirdas rašo KLAIDINDAMAS jus –
asmenybė savotiškai pavergiama, tampa įkaite, nes turi vienyti destruktyvius individo segmentus
Mielieji, ASMENYBĖS PAVERGTI NEGALI NIEKAS, NES ASMENYBĖ YRA DIEVIŠKOJI DOVANA IŠ TIKROVĖS ŠALTINIO – ROJAUS TREJYBĖS. Jeigu Rojaus Trejybės dovaną būtų galima pavergti, paimti įkaitu, tai būtų tas pats, kaip pasakyti, KOKIAS MENKAS IR DAR AMŽINAS DOVANAS DOVANOJA AMŽINYBĖS KŪRĖJAS – MŪSŲ TĖVAS IR MOTINA – ROJAUS TREJYBĖ.
Būtent gyvulinės charakterio savybės gali skleistis VIS STIPRIAU ir net ĮSIBUJOTI, kada DVASINĖ asmenybė DAR NĖRA PAŽADINTA, nes nuo pat kūdikystės žemiškieji gimdytojai tesirūpino savo atžalomis tiek, kad suvešėtų gyvulinis protas – kad tik turėtų šiltą ir gerą vietelę gyvenime, geras žmonas ir vyrus, kad tik tarnyba būtų gera, geras namas kad žmonės sakytų, kaip gražiai gyvena, kad tik nemenkintų ir nesijuoktų kaip iš niekam tikusio. Mokykloje to paties moko nuo ryto iki vakaro – būk geriausias, mokėk gyventi, būk sumanus meterialistas, bedvasis egoistas be ROJAUS TREJYBĖS. Darbe tas pats – bet kokia kaina karjera, tai ir pinigų daugiau ir valdžios. Tai kaip gi pabusti ASMENYBEI? Jokių galimybių.

Ir tik urantai turi vis stipriau bundančias asmenybes, nes tik jie patiria ASMENYBĖS DIEVIŠKOJO PROTO IR MEILĖS BŪSENOS PASIREIŠKIMĄ SAVO VIDUJE. TIEK JIE GARBINA MEILĖS IR ASMENYBĖS ŠALTINĮ – ROJAUS TREJYBĘ. IR TĄ DARO IŠ MEILĖS IR LAISVA VALIA. NE IŠ PAREIGOS.
Ir būtent urantai turi VISUMINĮ VAIZDĄ, NES MATO NE TIK TAI, KAS VYKSTA APLINKUI, KAS VYKSTA PLANETOJE., TAIP PAT MATO IR TIKRĄSIAS PRIEŽASTIS TŲ PASEKMIŲ, KURIAS MATO DABARTINIS PASAULIS, IR ŽINO IŠEITĮ. Tad urantai ir VEIKIA, ŠVIESDAMI GYVĄJA ŠVIESA, O NE TEORINIAIS SAMPROTAVIMAIS. Ir savęs ne tik neizoliuoja, bet suteikia visuomenei pagalbą kaip Rojaus Trejybės APVAIZDOS PILNATEISIAI NARIAI.

Ir pabaigai toks Algirdo prieštaringas pasamprotavimas -

Jūsų matymas ir mąstymas stokoja vientisumo realybės kontekste. Ir nors pats savaime yra geras, bet planetos praktikoje –sofistinis.

Tikrovė yra platesnė negu mato Algirdas, nors jis ir pats jau PRITARIA, kad mūsų ir matymas ir mąstymas yra SAVAIME GERAS. Problema, Algirdo supratimu, kad planetos praktikoje yra sofistinis. Tuo tarpu jeigu Algirdas išplėstų savo matymą ir mąstymą, tada pamatytų, kad būtent mūsų matymas ir mąstymas ir atitinka tikrovę mūsų planetoje. Ir būtent tikrovėje gyvena urantai, atsikratę iliuzinių rožinių akinių vis labiau bundant asmenybei, irk o negali suprasti gyvulinio proto logika – ko gi čia stengti, galima dar pamiegoti, galima laukti, kol visuomenė pasikeis, kol žmonija pašviesės, o tada jau ir mes prisijungsime. Nė viena dvasinės pastanga neprapuola ir nepametama nei asmenybės patyrime, nei tikrovėje, todėl viskas, ką daro urantai VISŲ LABUI SAVO VALIĄ SULIEJĘ SU ROJAUS TREJYBĖS VALAI IR ROJAUS TREJYBĖS VEDAMI, TAS JAU PASIEKIA IR VISUOMENĘ, IR ŽMONIJĄ. NĖ VIENAS DVASINIS SPINDULĖLIS NEIŠNYKSTA, KAD IR KOKIA BŪTŲ APLINKUI BAIMĖ IR TAMSA. O ASMENYBĖ VIS STIPRIAU BUNDA IR ŽVALĖJA DVASIA, KAIP PO RYTINIO PRAUSIMOSI GERIAU JAUČIASI IR MATERIALUS PAVIDALAS, KURIAME TOJI ASMENYBĖ IR APSISTOJUSI – LABAI LAIKINAI – ŠITAME PASAULYJE.
Todėl Algirdas visiškai klysta, parašęs –

Taip kad, Violeta, tavo citatos pasmerktos ir toliau likti tiktai citatomis.

Jos jau yra ĮGYVVENDINAMOS URANTŲ DABAR. Tai citatos patvirtinamos asmenybės veikla ir gyvenimu su Rojaus Trejybe, kad kitiems būtų DRĄSIAU, ko taip BIJO Algirdas – EITI Į RYŠKESNĘ ŠVIESĄ, NES JO GYVULINIO PROTO LOGIKA PERSPĖJA – NELĮSK, NEŽINAI, KAS TEN BUS.

URANTAI ŽINO, IR EINA, JAU DABAR. RYTOJ EIS DAR TVIRČIAU, KAD ALGIRDUI – IR VISIEMS – BŪTŲ GERIAU, NES TOKS YRA ROJAUS TREJYBĖS EVOLIUCINIS PLANAS KŪRINIJAI, IR TUO PAČIU URANTIJAI, KAD GYVOJI ŠVIESA IR MEILĖS DARBAI BŪTŲ ATLIEKAMI PER MUS, IR DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE. TIK ŠITOKS KELIAS ATVES IŠ TAMSOS Į ŠVIESĄ VISUOMENĘ, LIETUVOJE, IR ŽMONIJĄ, URANTIJOJE.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2013-12-07 19:29:33



Kaip elektrocheminis žmogus proto ir valios dėka nuleme ar taps nemariu. Taip, kriterijų ir nuostatų dėka, nuleme ar asmenybė bus amžina. Jeigu protas išrūšiuoja kriterijus; turtas, tingumas, lėbavimas... Logikos dėka pasirenka nuostatas; meluoti, apgauti, pavogti... tai šitokių požiūrių ir praktikų dėka; asmenybė savotiškai pavergiama, tampa įkaite, nes turi vienyti destruktyvius individo segmentus. Ir, po žemiškos mirties, nebelieka asmenybės, nebelieka sielos, nebelieka morontinio kandidato.
Asmenybė nėra žadinama
asmenybė nemiega letargo miegu
ji nėra nei dvasinė, nei nedvasinė
ji neneša dvasinės šviesos: -tai proto ir moralumo “lengva našta“

Algiirdas
2013-12-07 12:53:30



Tokius tekstus skaityti; tai tarsi skaityti knygą, kurios puslapiai tai šian, tai ten išplėšti. Kas reiškia, kad protas nesugeba matyti pilną vaizdą. Jau nekalbant apie interpretavimą, analizavimą, vertinimą. Vienas iš šito žvairavimo aspektų; kaišiojimas idėjos, kad reikia matyti “Rojaus žvilgsniu“. Labai gerai. Bet kitas žvilgsnis jūsų tarpe; inkvizitorių žvilgsnis. Jūsų matymas ir mąstymas stokoja vientisumo realybės kontekste. Ir nors pats savaime yra geras, bet planetos praktikoje –sofistinis.
Taip kad, Violeta, tavo citatos pasmerktos ir toliau likti tiktai citatomis.

Algiirdas
2013-12-06 16:57:22



Mieli urantai, kokia baisi yra žmogaus sugyvulėjusio proto pasireiškimo forma. Būtent sugyvulėjęs žmogus yra blogiau už patį žvėrį, nes kada žmoguje dominuoja gyvulys, tuomet jo brutualumas ir chamiškumas pasireiškia su visa griovimo jėga.

Ir būtent pastarųjų dienų įvykiai šiame forume, kada chamizmo pilni du intelektualūs gyvulinio proto valdomi tipai, įeina į svetimą gražiai sutvarkytą kambarį ir pradeda mėtyti daiktus, purvinti sienas, grindis, viską sujaukia ir tuo didžiuojasi, parodo kokios gyvulio mąstymo apraiškos pasireiškia jų aplinkoje, nes jie lygiai taip pat kalba, lygiai taip pat gyvena. Ir kada toks gyvuliškai suįžūlėjęs individas praveria burną aplinkoje, lygiai taip pasklinda tamsa į aplinką, tik jau garsine-žodžio forma.

Dvasinis aklumas ir kurtumas yra baisu, nes žmogus gali parašyti daug žodžių, kurių turinio jis dar nesuvokia ir pasakyti daug skambių žodžių, bet jie bus tušti. Būtent urantai pradeda žvelgti dvasios žvilgsniu, nes kiaurai mato tuščius ir kiaurus, nepripildytus gyvojo vandens dvasinius našlaičius ir būtent dėl dvasinio turinio nebuvimo jų gyvuliškas protas ima dominuoti, o tuomet gyvenimas įgauna destruktyvų pagreitį. Ir tuomet tampa natūralu gyventi kaip šliužui, nesuvokiančiam, kad galimą žvelgti iš aukščiau, kad galima pakelti žvilgsnį. Bet dažnai šliužui patinka likti šliužu, nes jis įprato gyventi šliužo gyvenimą.

Būtent tarp gyvulio proto mąstymo individų kyla nuolatiniai konfliktai ir įtampa, kurios būtinai pasireiškia griovimo forma, nesvarbu kurią veiklą bepaimtumėm. Gyvulio proto vedami individai, skaito sakinį, bet jo nesuvokia, girdi žodį , bet jo neišgirsta.
Rašymas į šį forumą taip pat ugdo žmogų, bet kada rašo žmogus neturintis savyje nieko, išskyrus tuštumą, o dažnai yra pripildytas tamsos, tai akivaizdžiai jaučiama, kadangi žodžiai su savimi neša turinį. Todėl, kai kurie individai, rašantys į nuostabios šviesos forumą, bet esantys dar gyvulio stadijoje, pradžioje turi APSIPRAUSTI dvasioje, tuomet įgyti daugiau Kūrėjo meilės turinio savyje per dvasinę komuniją.

Kada sutikau urantus, ėmiau plačiau matyti aplinkoje žmones, užsiimančiais beprasmybėmis ir tuštybėmis. Jaunos mergužėlės kemša į krūtines silikonus, juos užsiūna, po dešimt metų viską reikia išimti ir vėl pakeisti į naują dirbtinį silikoną, nes atsiranda silikono įtrūkimo tikimybė. Kokia tai gyvulio lygio mąstymo apraiška, bjauroti kūną, kada dvasinė amsmenybė miega, o Rojaus Trejybės materiali šventovė bjaurojama. Žmogus puošia kūną, klijuoja dirbtines blakstienas, išmozoja veidą nieko bendra su grožiu neturinčiom pudrom, kvėpinasi madingiausiais kvepalais, apsivelka madingiausiais rūbais, važinėja su moderniais automobiliais, o viduje yra SUPUVĘ.

Visai nesenai perskaičiau straipsnį apie šiuolaikinę dainininkę Lady Gaga, kad iš jos šlapimo yra daromi kvepalai žmonėms. Koks tai gyvulio gaivalas, proto nebuvimas, kada jaunutės mergužėlės žvelgia į tokią „žvaigždę“ ir ima pavyzdį iš dvasinės našlaitės, o pažiūrėjus į tokios dainininkės akis, matai kokia tuštybės bedugnė akyse. Ir būtent dvasinio turinio nebuvimas žmoguje, meilės turinio nebuvimas, kada gyvulio protas ima viešpatauti, tai jis tiesiog pats nejaučia kaip krenta į tamsos bedugnę. O kada žmoguje siaučia dvasinė dykuma, tuomet žmogus sukuria kokį išsigumusį rūbą ar kepurę, kad užlipus ant scenos turėtų kuo nustebinti materialia forma aplink susirinkusias ir dvasioje išalkusias sielas.

Ir būtent tik pats žmogus gali pradėti augti dvasioje, kada nuoširdžiai pripažins, kad toks gyvenimas jam nepatinka, jo netenkina tokios gyvluinio proto apraiškos aplinkoje. Ir jeigu žmogus pradeda iš tikrųjų auginti savyje dvasinį protą, kartu su Rojaus Trejybe, su Kūrėjo Asmeniu savyje, tuomet jame gimstantis dvasios protas pranoksta žemažiūrį protą. Ir toks žmogus, kada jis pradės ieškoti atsakymų iš visos širdies, būtinai suras urantus, būtinai suras Rojaus Trejybės šventovę, būtinai į jo rankas paklius Apreiškimų knygos. O dar vėliau toks žmogus, dėkos Rojaus Trejybei už urantus, už urantų skleidžiamą šviesą, nes jaus giluminę šito gyvojo kelio prasmę, kurios neteikia jokia bažnytinė institucija, bet iš vidaus pajaus nuostabų Kūrėjo meilės pasireiškimą.

Mantas
2013-12-05 17:20:40



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal