Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Jau ir vadinamieji mokslininkai nebežino, kas turi poveikio ozono sluoksniui.

Šiandien perskaičiau Yahoo svetainėje, kad
galų gale ir VADINAMIEJI mokslininkai pripažino tai, ką aš jums teigiu jau daugelį metų, KAD ŽMOGAUS VEIKLA NETURI NIEKO BENDRO SU OZONO SLUOKSNIO PASIKEITIMAIS. Dabar, po daugybės metų žmonių MULKINIMO, o juk jie save laikė - ir laiko - MOKSLININKAIS, kada teigė priešingai, ir nuo jų teiginių turėjo persitvarkyti visa pramonė, o tai milijardai dolerių, turėjo keistis ŽMONIŲ MĄSTYMAS, KAD ATITIKTŲ MULKINTOJŲ SIEKIUS. DABAR jie pareiškė, jog naujausi tyrimai parodė, kad ozoną mažinančių cheminių preparatų uždraudimas neatnešė kokio nors pastebimo pagerėjimo ozono skylėje virš Antarktidos. Vietoje šito jie nurodo, kad virš Pietų Poliaus esančioje ozono skylėje pasikeitimus metų metais nulemia natūralūs vėjo judėjimai. Tai 2013 m. gruodžio 12 d. buvo pareikšta JAV spaudos konferencijoje kasmetiniame Amerikos geofizikų sąjungos susirinkime. Buvo pažymėta, kad ozoną sukuria tropikai, o vėjas jį atneša į pietinio poliaus regioną. Tai aišku, yra ne kas kita, kaip KVAILYSTĖ, nors ji pasakyta ir viešai. Ir tie vadinamieji mokslininkai linksėjo galvomis, tam pritardami, nes jie nesuvokia, kad ozono sluoksnis yra kaip apsauginis planetos sluoksnis atmosferoje SPECIALIAI sukurtas ir palaikomas maždaug 16 km. aukštyje virš planetos paviršiaus, ir tęsiasi aukštyn IR PER KITŲ 16KM. TŪRĮ, kad apsaugotų planetos gyvybę nuo mirtinos dozės ultravioletinių spindulių, mus pasiekiančių iš mūsų saulės. Tad šis apsauginis 16 km. apvalkalas, jeigu būtų planetos atmosferinio spaudimo sąlygomis jos paviršiuje, tai susitrauktų iki 2,5 MILIMETRO storio, nes jeigu jis būtų storesnis, tai saulės ultravioletiniai spinduliai nebepasiektų planetos paviršiaus, o tai būtų taip pat pražūtinga gyvybei. Tokia apsaugos priemonė SUMANYTA IR PALAIKOMA KŪRĖJO, O NE BET KOKIŲ PSEUDOMOKSLININKŲ VIS KAITALIOJAMŲ TEORINIŲ IŠVEDŽIOJIMŲ, KURIE NETURI NIEKO BENDRO SU TIKROVE.

O juk dėl tokio žmonių MULKINIMO tiesiogine prasme, kiek jau metų kaip pramonė turėjo pertvarkyti savo technologijas ir keisti savo produkciją, nes gi buvo tvirtinama, kad ji kenkia ozono sluoksniui. Ir, aišku, kad už TOKĮ ŽENKLIUKĄ žmonės turėjo brangiau mokėti, juk preparatai “SAUGO“ ozono sluoksnį.

Toje pačioje konferencijoje buvo pažymėta, kad ozono sluoksnis yra APSAUGINIS nuo ultravioletinių spindulių, ir apima maždaug 10 km. aukštį, prasidėdamas maždaug 20km. nuo planetos paviršiaus. Taigi čia paklaida, nors ir nemaža, tačiau bent jau pati tendencija yra teisinga. Lygiai taip pat buvo pateikta mintis, kad matuoti ozono skylę vien tik apačioje dar nieko nereiškia, reikia tirti jo visą tūrį. Ir buvo pateikti kai kurie suomių duomenys, ką jie ištyrė jau ozono sluoksnio viduje. Tad buvo pažymėta, jog kai kurie elementai, sakykime, fluoras, susidaro kai kuriose vietose ozono sluoksnio apatinėje dalyje, kitose vietose, jie gali būti viršutinėje ozono sluoksnio dalyje.
Tačiau MULKINIMAS tęsis ir TOLIAU, nes tie patys mokslininkai numatė, kad ozono skylė nebus iki galo pašalinta iki 2070 metų. Nesvarbu, kad jų ankstesni teiginiai niekuo nebuvo pagrįsti, dėl to ir nepasiteisino, bet dėl savo naujų teiginių bent jau 56 metams turės finansavimą ir toliau savo tokių nesąmonių skleidimui ir tolimesniam žmonių mulkinimui.

Beje, tokie pat pseudomokslininkai-mulkintojai mėgina už 10-15 milijardų dolerių, išmestų kaip į balą, eksperimentu patvirtinti ar paneigti visatos atsiradimą "didžiojo sprogimo" metodu. Patys Kūrėją NEIGDAMI, JIE mėgina DVASINIO Kūrėjo sumanymą, KURIS SUKŪRĖ VISATĄ IŠ SAVOSIOS MEILĖS ENERGIJOS VIRPESIŲ, patvirtinti AR PANEIGTI savo METERIALIOMIS GELEŽIMIS – TUNELYJE PO ŽEMĖMIS SUKONSTRUOTAME GREITINTUVE PALEISTI PRIEŠINGOMIS KRYPTIMIS PROTONUS, KAD ŠIE SUSIDURTŲ, IR IŠ TO SPRĘS, KAIP ATSIRADO VISATA. Bepročiai ir tiek.

Na, grįžkime prie ozono, kuris yra tokia molekulė, kurią sudaro trys deguonies atomai. Ir vienareikšmiškai buvo tvirtinama, kad ozono skylė padidėjo ir ozono sluoksnis sumažėjo dėl chloro-fluoro-anglies plataus vartojimo šaldymo įrangoje ir aerozoliuose, kaip ir anglies pramonėje ar bet kurioje pramonės šakoje, išmetančioje į orą tokius cheminius elementus ar jų junginius. 1987 m. buvo pasirašytas net tarptautinis Monrealio Protokolas, kuris numatė palaipsniui mažinti šių elementų vartojimą. Ir nuo to laiko jų išmetimas į orą sumažėjo, bet ozonui tai neturėjo JOKIOS įtakos.

Buvo nustatyta, kad 2012 m. ozono skylė susitraukė iki rekordinio lygio, nors chloro-fluoro-anglies junginių buvo tais metais išmetama labai nežymiai mažiau, tuo tarpu 2011 m. ozono skylė buvo padidėjusi net iki 2006 m. lygio, nors 2011 m. chloro-fluoro-anglies junginių išmetimas buvo labai smarkiai sumažintas.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2013-12-13 13:04:55

Komentarai

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal