Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Laimos iš Amerikos ką tik atrasta mūsų - urantų - DVASINIŲ MOKYTOJŲ RENGIMO - svetainė, ir jos JAU ATRASTAS GYVASIS KELIAS, SU ROJAUS TREJYBE.

Mielieji, neseniai man paskambino Jungtinėse Valstijose jau dvylika metų gyvenanti Laima. Ji taip džiaugėsi suradusi mūsų svetainę, suradusi dvasinius šaltinius, patalpintus mūsų svetainėje. Ji jau perskaitė, būtent mūsų svetainėje, Jėzaus Kristaus apreiškimą KALBU JUMS VĖL, Rojaus Trejybės mokymų knygą AKIMIRKOS AMŽINYBĖ, mano knygą KRIKŠČIONYBĖS DUŽENOS, pradeda skaityti Urantijos Knygą, intensyviai skaito Forumą. Jos toks nuoširdus troškimas dalintis šia šviesa su kitais, troškimas garbinti Rojaus Trejybę taip greitai, tarsi tai būtų jai jau seniai įprastas dalykas, tiesiog kelia susižavėjimą jos dvasine asmenybe ir jos žingsniais GYVAJAME KELYJE. Jos pokalbiai ir elektroniniai laiškai pulsuoja gyvastimi, todėl aš Laimos prašiau, kad savo šiais patyrimais pasidalintų ir Forume, tačiau jai dar tą padaryti sunku, todėl ir paklausiau, ar ji sutiktų, jeigu aš Forume patalpinčiau jos atsiųstas man žinutes, ar kai kuriuos teiginius. Ji taip nuoširdžiai sutiko, kad aš taip pat džiaugiuosi galėdamas suteikti galimybę ir jums neakivaizdžiai susipažinti su nauja mūsų dvasios sese, galbūt pirmąja urante Amerikose, nes apie kitus urantus ten nesu nieko girdėjęs.

Taigi, linkiu jums malonaus skaitymo. Tiesa, kadangi raidės bus lotyniškos, be lietuviškų ženklų, tai gal kiek apsunkins skaitymo procesą, bet nuo to nesumažės paties turinio kokybė.
--------------------------------------------
Sveikas , Algimantai...
Tai tokia laime ir dovana,kad teko su tavimi pasikalbeti.Visa diena buvau kaip igijusi sparnus, skraidziau tikraja prasme.Tu man viska uztvirtinai,suteikiai pasitikejimo , viska padejai sudelioti i vietas.Tas musu pokalbis,tiek ilgai mano ieskotas, ir toks artimas ir savas ...toks jausmas,kad tave pazystu visa amzinybe ...ta busena kurioje norisi buti visada.Labai gera,kad radau butent to ko ieskojau daugybe metu....

Visa diena dekoju ir slovinu tik Musu visu mylima Teva, musu mylima Rojaus Trejybe...
Jau dabar man butu smagu gauti
10 lietuvisku ir keleta anglu kalboje knygu: Jezus Kristus" Kalbu Jums Vel"
ir "Akimirkos Amzinybe" tai tikras-Valiooo
As jas jau perskaiciau internete ir dabar noriu is visos sirdies paplatinti...bet is tos laimes net kainos nepaklausiau....
Tau paskambinsiu pirmadieni ir viska sutarsime del tu nuostabiu knygu.
Is visos esybes ,su dziaugsmu ir meile Laima.
--------------------------------
Miela Laima,

aciu tau uz zinute.

Ka tik sugrizau is pasto, kur issiunciau siuntini tavo parasytu adresu. Deze gana sunki - 11kg. tad atsiimdama turek tai minty. Turi mazdaug dvi savaites laiko kol siuntinys pasieks tave, kad fiziskai pasirengtum tokiam kruviui.

Aisku, jau dabar pati supranti, kad dvasinis svoris daugybe kartu yra didesnis. Man buvo keista pildyti muitines deklaracija, kur reikia nurodyti VERTE LITAIS. Paste pasake - butu geriau, jog ivertintumete maziau kaip simtu litu - tai as ivertinau 80lt, nors verte is esmes yra NEIKAINOJAMA materialiais pinigais.

Knygas tu duok tik tiems, kurie JAU NORI JAS SKAITYTI, svarbu, kad jos nebutu laikomos kazkur uzkistos, taip niekam ju ir neatsiverciant. IR JOS YRA DALINAMOS UZ PAAUKOJIMA, O NE PARDUODAMOS UZ NUSTATYA KAINA. Toks man buvo suteiktas Tevo nurodymas, kad tai nebutu KOMERCINIS veiksmas, o GYVAS RYSYS tarp to, kuris aukos PAPRASO, ir to, kuris ja DUODA. Taip pat Tevas man paaiskino, kad sitaip zmones patys isijungs i knygos platinima, nes prasant aukos uzsimezga ir pokalbis, nes reikia dar ir paaiskinti, O KAS GI YRA AUKA. Ir Tevas man isaiskino, jog auka - tai PASIDALINIMAS IS MEILES VISU SVIESOS LABUI. Cia svarbiausias dalykas yra NORAS DALINTIS, o ne KOKIA pinigu suma paaukoti. Net ir vienas centas benamio prie konteineriu besirausiancio ir ieskancio maisto yra verta auka.

As i deze idejau ir Rojaus Trejybes simbolio zenkliuka, kuri sumane pagaminti lankancios Urantijos grupe ir Rojaus Trejybes gyvaja sventove Kriste ir Jurgita, ir mes buvome maloniai nustebinti, kada jos atnese siuos zenkliukus. Jos tapadare 200, tad labai greitai jie ir buvo isdalinti.

Beje, Jezaus Kristaus apreiskimo KALBU JUMS VEL as irgi turiu tik pacius paskutinius egzempliorius, tad daugiau juos duodu tik tiems, kurie tikrai jau nebegali be sito apreiskimo gyventi. Zodziu, taip kaip vaistus jau lasinu lasiukus is pipetes, ne taip, kaip anksciau, kada visi 4500 egzemplioriu buvo sukrauti mano kambaryje ir as miegojau ant grindu tarp ju, kaip tarp dangoraiziu, IR VIS NOREJAU, KAIP NORS KUO GREICIAU NUO SITU DANGORAIZIU ISSIVADUOTI - mano kambario aukstis 3m, tad beveik iki lubu buvo tos kruvos is abieju pusiu. Tuomet dalinau net ir tiems, kurie sake, kad neskaitys, o as jiems sakiau, gal dabar neskaitysi, bet kai bus sunku, prisiminsi sita knyga, ir ji tau pades, nors ji bus pragulejusi ant lentynos ir desimt metu. Dabar priesingai, net ir tiems, kurie sako, kad noreciau kam nors nuvezti dovanu, nebeduodu, nes tas, kuris dovanoja, dar visai nezino, ar dovana gaves ja is viso atsivers. As butent taip ir paaiskinu, kad knygos pasibaige. Dabar ruosiamas antrasis leidimas, bet kol bus parengtas praeis apie pora metu. Rojaus Trejybes AKIMIRKOS AMZINUBE isleidau 3000 egz, juos jau laiko viena urante Kaune, taciau sitos knygos ne taip noriai skaitomos, kaip Jezaus Kristaus KALBU JUMS VEL.

Miela Laima, man dziugu, kad tu domiesi Rojaus Trejybes GYVUOJU keliu, mums nutiestu, kad juo eitume VISU SVIESOS LABUI. Siandien tai tik pati pradzia sitame pasaulyje, todel mums, pirmeiviams, yra sunkiausia, nes neturime NE VIENOS kartos, kuri galetu savo gyvenimu paliudyti, kad gyvasis kelias jiems is tikruju suteike stiprybes ir prasmes kasdienos akimirka, ir situo stiprintu ir mus. Dabar gi mes esame VIENINTELIAI sitoje planetoje pradeje GYVAJI kelia tokioje tamsos apimtoje planetoje, ir turime remtis VIEN TIK I ROJAUS TREJYBE, ATRASTA SAVO VIDUJE. Ir vis tik net ir siandien jums SIEK TIEK YRA LENGVIAU, NES JAU YRA NEMAZAI URANTU, KURIE RENKASI I GYVASIAS PAMALDAS ROJAUS TREJYBES GYVOJOJE SVENTOVEJE, yra gyvuju pamaldu irasai musu svetaineje, tad Rojaus Trejybes gyvaji garbinima galima klausytis bet kuriame planetos kampelyje, ir tai LABAI STIPRINA, net jeigu tame kampelyje nera kito uranto.

Siunciu tau Kaune esancios eglutes nuotrauku, nes buvau perskaites laikrastyje apie sia eglute panorau pasiziureti ir pats. O ji yra pagaminta is keliasdesities tukstanciu polietileniniu maiseliu. Si eglutes autore, pati yra dizainere, tad ji tokiu budu panoro atkreipti demesi i sitais maiseliais perdideli gamtos uzterstuma, kaip ir bet kokiais kitais plastikines pakuotes daiktais.

Telydi tave ramybe.
Su broliska meile,
Algimantas
---------------------------------------
Miela mano sielos saulute,
Algimantai,
tu kaip strele, tiesiai i sirdi, pilnu greiciu ir siuntinys jau issiustas. Kazin ar suspesiu raumenis uzauginti, kad pakelciau toki svori...
Viska supratau, kaip elgtis su knygomis.Aciu uz nuosirdu pamokyma.
Ir zinau sava sirdim, kokia ju verte... Perskaiciau tik internete. Tik pagalvojus, kad galesiu ir prisiliesti prie tu knygu, suvirpa sirdis... tai - busena, puiku...
Kam duosiu tas knygas, jau dabar zinau, o duosiu is sirdies kitaip nemoku...
Labai gera sypsotis....
Ir dar geriau kai miegodamas jau gali sypsotis... Ka tu darai musu paklydusiom sielom savo perduodamomis ziniomis is musu Rojaus Trejybes, tai neapsakoma..
Norisi saukti visam pasauliui- atsimerkite, atsibuskite gerieji zmones...
Laukiu ir net negaliu sulaukti pirmadienio, kaip vel galesiu isgirsti tavo gyva zodi...
Pasilik apkabintas meiles..
Laima.
---------------------------

Mano mylimas, Algimantai.
Ir vel labai dziugu tau rasyti atsakyma i miela laiska, kuris mane sujaudino.
Mes zinome, kad nieko niekada nebuna is nieko...

Norejau tau pasakyti, kad siandiena jau gavau Urantijos knyga. Paemiau ja i rankas, taip neispasakytai gera tapo... Labai dziugu, zinau, kad esu tikrai teisingam kelyje. Nuosirdus aciu Tau. Uz ta dovanota laika, kuri skiri visu musu labui.

Siandiena, teko laime, ryte isklausyti gyvuju pamaldu ir mokymu... Kaip ir sakei, ypac, kur meldetes uz mane- sklido tokie, tokie ypatingi virpesiai, kad net asaros pradejo riedeti. Aciu jums visiems urantams.
Nesiliauju dekojusi Rojaus Trejybei, kad jus ir tave suradau. Kaip ir zinai, daug ko negali pasakyti zodziais....
Ju stinga, kad isreikstum ka jauti. Eina per visa kuna siurpuliukai....

O as vis tebedalinu internetine knyga anglu kalboje Jezaus apreiskima Kalbu Jums Vel .
Sekasi puikiai... Esu pilna energijos aiskindama kas tai per knyga.... Ir sirdimi jauciu kam jos reikia - pataikau... Tai sukelia dideli dziugesi ir galvoje vis gimsta naujos idejos... Kaip ir sakiau , su amerikonemis daug lengviau ir dar jos mano nuolatines, 10-12 metu, klijentes... Labai klauso ir pritaria ka sakau. Tik beda, kad trukstu anglisku zodziu, ooo kad taip lietuviskai galeciau kalbeti...
Galvoju , pradesiu skaityti urantijos puslapi anglu kalboje, pades greiciau isisavinti angliskus tikslesnius terminus.
Iki sekancio malonaus pasikalbejimo.
Apkabinu tave su broliska meile is visos savo sirdies.

Pasilik Rojaus Trejybes sviesoje ir meileje.
Laima.
---------------------------
Mielas Algimantai.

Sirdies vedama vel kreipiuosi i tave. I tave, mano mielas mokytojau, kuris esi atsiustas is musu visu mylimo Tevo. Aciu , tau mylima Sventoji Rojaus Trejybe, uz sita dovana.
Kaip ir buvau sakiusi, tas mano planas eiti i diziuli ofisa pas mano viena klijente, jau apie 12 metu, ir paskleisti tuos meiles virpesius, kad zmones pajustu ramybe ir meile, per mano trumpus masazus, mane labai sujaudino. Tvirta buvau kai pasiuliau. Siandien priime ta pasiulyma. Tai pirmadieni jau nuo 8 valandos ryto darbuosiuosi visu labui. Jau atspausdinau angliskai is Urantijos puslapio istrauka, apie meile, gauta is tavo Minties Derintojo ir Tevo . Paruosiu apie 40 voku su tuo mokymu ir su dziaugsmu juos dovanosiu kiekvienai. Labai jau tikiu, vistiek paskaitys ir t.t. Zinau , viska gausiu tuo metu ka turesiu pasakyti. Tuo taip pat tvirtai tikiu.
O beda ta, kad viduje jauciu nerima. Kai tik si ryta suzinojau, kad pirmadieni eisiu, tai atsirado kazkoks nerimas, gal nepasitikejimas. Nezinau kaip apibudinti. Visa sirdim noriu tai daryti, bet labai jaudinuosi, net virpu...
Prasau taves, pasimelsk uz mano ta zygi. Ka ruosiuosi daryti, tai pirmas kartas. Kalbeti su kiekvienu asmeniskai, lengviau ir ta darau jau keleta metu... Bet cia einu jau tikresniam darbui. Prasysiu ir as sutvirtinimo ir daugiau pasitikejimo Rojaus Trejybes ...
Tai su sirdinga meile ir taves dar prasau pamokymu ir pastiprinimo...
Kiekvienas pokalbis su gyvai einanciu sielos broliu, suteikia sparnus ir man ... Broliskai apkabinu su meile, aciuuuu
Laima.
--------------------------------------
Miela Laima,

dziaugiuosi tavo patyrimais ir dvasine sviesa, bet ypac tavo nuosirdziu noru dalintis sia dvasine sviesa su kitais.

Tavo nerimas yra NATURALUS, nes tu PRIEIMEI sprendioma pirmadieni paskliesti dvasine sviesa, net ir ten ir tiems, kuriu nematei ir nepazisti, pazisti tik to ofiso vadove. Kol nebuvai apsisprendusi, o tik mastei, jog butu gerai sveisa pasidalinti, tol nerimo nejautei, nes nebuvai sau pati nustaciusi nei konkretaus laiko, kada tai galetu buti, ir kokiu budu. Todel tavo praotas nejaute tokios itampos. Tuo tarpu kada sprendimas tavo jau priimtas, kada konkreti diena jau nustatyta, tai nuo viskas tapo dar didesne nezinia, nuo kurios jau nebegali taip lengvai pasitraukti, kaip ta darei anksciau, dar nepriemusi konkretaus apsisprendimo, nors ir tada nezinia buvo tokia pati, bet ji NESLEGE, NES NEBUVAI NIEKAM NIEKO ISIPAREIGOJUSI, TIK SAVO VIDUJE PAMASTYDAVAI. Tuo tarpu dabar tu siuos pamastymus jau kaip dzina - tik geradari dzina, ne pikta - isleidai is butelio isoren, ir ISSIGANDAI, KAIP TA NEZINA IVEIKTI, NES TOKIO PATYRIMO DAR NEBUVAI SUKAUPUSI.

Del to ne kiek nesuk sau galvos, tegu galva suka Rojaus Trejybe, Sunus Kurejas, APVAIZDA, nes tu esi toji globojama Rojaus Trejybes mylimiausia dukra, tai butent sie Tevai ir PASIRUPINA TAVO NUOSIRDZIA GERIO IR MEILES VEIKLOS TEKME, TU TIK PAJAUSK RAMYBE VIDUJE IR VEIK, PRIES TAI PAGARBINUSI ROJAUS TREJYBE - SAVUOSIUS TEVUS - IR PASIMELDUSI, KAD PATI STIPRIAU PAJAUSTUM ROJAUS TREJYBES VEDIMA IR PALAIMA SAVYJE IR STIPRIAU JAI ATSIDUOTUM, KAIP NESAMA SROVES VALTELE, O TU BUTUM TOJE VALTELEJE IR VISISKAI NESUKTUM GALVOS, O KUR GI TOJI TAVO VALTELE PLAUKIA, IR VISAI NEIRKLUOTUM, O PLAUKTUM TAIP, KAIP ROJAUS TREJYBES PATI SROVE IR NESA SAVO VANDENYNO SROVEJE.

O kad tave sustiprintume, as idejau i musu Foruma ir musu visu pirmadienine kolektyvine malda uz tave - tiek angliskai, tiek lietuviskai. O tau ja pridedu priede.
Kadangi kai kurie zmones ja perskaitys ir anksciau, tai kai kurie pasimels ir anksciau negu tu pradesi savo veikla. Taciau net tavo pats zinojimas, kad mes melsimes uz tave kolektyviai pirmadieni, tave SUSTIPRINS LABAI GALINGAI.

Telydi tave ramybe.
Su broliska meile,
Algimantas
--------------------------
Mielas Algimantai.

Tu, saules spinduliukas atsiustas is Rojaus Trejybes.

Si ryta pasiemiau ta sunkuji,fizine prasme ,siuntini su knygomis net paste stebejosi jo sunkumu.Bet as lekiau kaip ant sparnu su tuo kruviu ir galvojau: taip dvasinis kelias dar sunkesnis nei ta fizine, laikina nasta. Ir koks jis tikras, sviesus, pilnas meiles.Kuriuo norisi eiti ir niekada jau daugiau nepamesti. Net i pasta atejus, eiles kaip nebuta. Nors ta svenciu rutina ir siuntiniu sintimas pagauseja siuo metu. Kelias paklotas, tik imk vaikeli ta pagreiti ir pirmyn su sviesia zinia i pasauli...

Visa jaudinausi ir glosciau tas knygas, paimdama kiekviena...Jau zinau dabar, anglu kalboje apreiskimo Kalbu jums vel, neuzteks, paklausa dideja. Nesitikejau tokio susidomejimo ir mano drasos skleisti ta geraja naujiena, kuri atejo ir i mano gyvenima. Matau jau kitomis akimis. Visi broliai ir seses tapo jau labai grazus.Tai zenklas, kad eina vis geryn mano sieloje. Tikiu ateis laikas, kai pamilsiu visus vienodai. Tiesa, iskyla tas egoistinis noras buti ir mylimai. Mylimai, turint mintyje- partnerysteje. Kartu ir pagalvoju, jei nebuciau viena gyvenusi, nebuciau turbut atejusi, kur atejau siadiena. Nieko nebuna atsitiktinai. Ir vel - Aciu Rojaus Trejybei.

Tiesa, niekaip nesugebu prisijungti prie forumo.Kazko nesuprantu. Tai prasysiu sunaus pagalbos savaitgali. Jis taip pat laukia labai tu knygu.Dziaugiuosi ir uz ji ,jo seima ir ateinanti kudykeli balandzio menesi. Giliu jo susidomejimu gyvuoju keliu.

Aciu is visos sirdies.

Su meiles spinduleliu, Laima.
-------------------------------------

Miela Laima,

aciu tau uz tavo kupina nuosirdumo zinute. Dziaugiuosi, kad knygos pasieke tave ir kad galejai pakelti ta nasta, kuri buvo sudeta i deze.

Tu esi visiskai teisi, kad dvasnis kelias yra TIKRAS, nors ir SUNKUS, kada aplinka tokia TAMSOS PELKE, besistengianti itraukti i save kiekviena, ir tas, kuris PRIESINASI, kyla PRIES TA TAMSA, tampa SVETIMKUNIU, kuri tamsa stengiasi sunaikinti, nes nebegali atgal jo isitraukti.

Stai kodel tik GYVASIS KELIAS IR ATSIDAVIMAS ROJAUS TREJYBEI IKI PASKUTINIO ATODUSIO, VISA SAVO DVASINE ESYBE IR ASMENYBE, GARANTUOJA VISISKA SEKME, IR TIK SEKME, NES SU ROJAUS TREJYBE NESEKMES BUTI TIESIOG NEGALI.

Taciau sioje vietoje iskyla PAVOJUS, kad nevisada nugali ISMINTIS, kada priimami sprendimai, ir del to sulaukiami tokie rezultatai, kokiu nesitikejo gyvulinis protas, nes dvasinis protas dar buvo per silpnas, kad isgirstu Rojaus Trejybes perspejanti patarima - NEPRIIMK SIO SPRENDIMO, JIS NEISMINTINGAS, IR NEREIKALINGAS VISU LABUI, O TAU ATNES TIK SKAUDZIU IR ENERGIJA ISEIKVOJANCIU NEIGIAMU PASEKMIU, ATSIDUOK MANO VEDIMUI, IR VEIK, NIEKO NEBIJOK.

Kas del anglisku knygu, tai mano pirminis siekis ir buvo toks, kad Jezaus Kristaus KALBU JUMS VEL knyga butu spausdinama Jungtinese Valstijose, kad jos net nereiketu gabenti is Lietuvos per vandenyna. Taciau kada sia tik isversta i anglu kalba knyga elektroniniu budu paskleidziau tarp amerikieciu, kurie studijuoja Urantijos Knyga, tai beveik simtu procentu visi ja atmete, ir is manes issityciojo, o FELLOWSHIP - si organizacija susidare susiskaldzius Urantijos Fondui i dvi dalis del nesutarimo, kas gali leisti ir versti Urantijos Knyga, Urantijos Fondas sieke vienas viska laikyti savo rankose, o kiti mane, kad ta daryti gali ir kiti, ir del to neradus sutarimo dalis zmoniu isejo is Urantijos Fondo ir sukure savo organizacija - forume ypac buvo nepatenkinti sia knyga, o svetaines administratorius man parase asmenini laiska ir pagrasino, kad tokiu savo fantaziju jiems daugiau nesiuntineciau, o jeigu dar siusiu, tai mane pasalins is susirasinejimo konferencijos. I si laiska as tuoj pat asakiau, kad ten, kur nera vietos GYVAJAM JEZUI, TEN AS IR PATS BUTI NENORIU. Ir nuo to laiko ju Forume nebedalyvauju.

Apskritai, tiek Urantijos Fonde, tiek Fellowship'e yra INTELEKTUALAUS-MOKSLININKO TIPO PROTAI, VISISKAI NETURINTYS JOKIO SUPRATIMO, KAS YRA DVASINIS ATSIVERIMAS, KAS YRA GYVOJI RELIGIJA, KAS YRA GYVASIS KELIAS, KAS YRA ROJAUS TREJYBES ASMENYBES, KAS YRA ROJAUS TREJYBES MOKYMAI, DEL TO TAI YRA NE TIE ZMONES, KURIE TURI VESTI SIAS ORGANIZACIJAS PIRMYN, PATYS BUDAMI TAMSOS PELKEJE. Dabartiniai siu organizaciju vedliai yra net STABDZIAI Urantijos Knygos plitimui, nes jie nera atrade Rojaus Trejybes savyje, nesuvokia Rojaus Trejybes ISMINTIES SVIESOS IR JA ATMETA savo organizacijas laikydami ir pristatydami kaip NERELIGINES, ir tuomet KLAIDINA IR KITUS, KADA VISIEMS SIULO LIKTI VAKARYKSTEJE DIENOJE - likti savo religijoje, kaip ir buvo iki Urantijos Knygos, o mano TIK IGYVENDINTOS Tevo-Rojaus Trejybes gyvosios sventoves ir religijos, isteigtos paprasius Jezui, dar tuo metu, kai as neturejau jokio gyvo abipusio rysio su Tevu ar Jezumi, kai Jezaus zinia man atveze zmogus i Lietuva net is AUSTRALIJOS, jie nepripazista, ir JA IS VISO NEIGIA KAIP JU SUPRATIMU PRIESTARAUJANCIA URANTIJOS KNYGOS TEIGINIAMS, nurodantiems nekurti jokiu religiju, o kad Urantijos Knyga kalba apie atsirasiancia NE ZMOGAUS SUSIGALVOTA DAR VIENA EVOLIUCINE RELIGIJA, BET APREIKSTAJA IS AUKSCIAU, jie net nepastebi, tiesiog praleidzia pro ausis ir akis.

BUTENT TOKIA APREIKSTOJI IR YRA ROJAUS TREJYBES GYVOJI RELIGIJA IR SVENTOVE. O SITO JIE NESUVOKIA IR SUVOKTI NEGALI, NES NETURI GYVOJO ATSIVERIMO IR DVASINIO PATYRIMO GARBINANT ROJAUS TREJYBE IR GILUMINE PRASME ATSIVERIANT ROJAUS TREJYBEI DVASIOJE.

Tad galbut TAVO DEKA ir bus atvertas langas Jungtinese Valstijose Jezaus apreiskimui KALBU JUMS VEL si karta.

Prie Forumo prisijungti labai paprasta - parasyk savo slapyvardi ir savo varda, kuriuo pasirasinesi savo siunciamus komentavimus ar mokymus. Buna taip, kad pati programa kelis kartus paraso, jog slaptazodis neteisingas, tuomet vel parasyk ta pati, tik leciau, ir pateksi. Man buna dar ir taip, kad ir tokiu atveju nepavyksta patekti, tuomet as iseinu is svetaines is viso, ir ieinu is naujo, ir pakartoju visa procedura. Ir pavyksta. Taciau buna liudniau, kada rasau koki mokyma, o tada jis siunciant pradingsta. O budavo, kada parasydavau gana ilgus mokymus ir visi dingdavo, tad keliu valandu kurinys isgaruodavo. Rasydau vel is naujo. Taciau veliau emiau ilgesni mokyma rasyti nebe Forumo langelyje, o WORD'o programoje visiskai isejes is interneto. O tada viska nukopijuodavau ir is karto idedavau i Foruma. Ir viskas gerai issisiusdavo. Mat cia kazkokia nekantri porgrama, jeigu tik nors kiek ilgiau rasai atsakyma Forumo langelyje, tai programa vel reikalauja dar karta prisiregistruoti - parasyrti slaptazodi ir varda - o per sia procedura kaip tik ir dingsta parasytras tekstas, jeigu jo pries tai DAR Forumo langelyje rasydamas NENUSIKOPIJAVAI. Jeigu nusikopijavai, tada po naujo - pakartoto - prisiregistravimo patenki i Forumo visas temas, ir ten, kur norejai rasyti koki nors komentavima, vel atsidarai konkrecia tema ir atsakymui skirta langeli, ar naujos temos langeli, ir nusikopijuoj jau tai, ka buvai nusikopijaves pries tai, kada parasei koki nors komentavima ar nauja tema.

Taciau saugiausia viska parasyti WORD'e ir tada tik nusikopijuoti.

Beje, raudonai buna pabraukti ir tie zodziai, kuriu programa nepazista, ir juos laiko klaidingais, tad kartais buna ir normalus zodziai, kurie yra palaikomi klaidingais, todel i tai nekreipk demesio, pavyzdziui - Jis BUVO kieme. - Jis TEBEBUVO kieme. TEBEBUVO zodzio jau nebeskiria kaip normalaus ir taisyklingo, tad jis bus ir pabrauktas raudonai.

Miela Laima, ar galeciau tavo man atsiusta laiska - ar jo atskiras dalis - ideti i Foruma, nes is jo sklinda tiek daug nuosirdumo, gyvybingumo, ir sviesos, kad VERTA, jog ta patirtu ir kiti, ne tik as vienas.

As taip pat dziaugiuosi tavo sunaus dvasiniu zengimu, kuris jam tikrai pades gyvenime, net ir tiek, kiek jis negali isivaizduoti SIANDIEN.

Telydi tave ramybe.
Su broliska meile,
Algimantas
Mielas, Algimantai.

Malonu, jei mano spindulelis meiles pasieks ir daugiau broliu ir sesiu. Butinai patalpink, kas matai tinkama is mano sirdies.

Beje, isdalinau visas anglu kalboje knygas.Kas gavo ta Tevo dovana, labai man dekojo su asaromis akyse.Ir padovanojau virs dvidesimt laisku, kur atspausdinau is anglisko puslapio Tevo mokyma apie meile. Pati net nepatikejau, koki gavau patyrima. Iskart pasimate, kas gyvena visiskoje tamsoje- nesuprato net apie ka ten raso. O kas daugiau sirdingesnis,net prisilietes prie laisko, graziame voke, paaiskinus ka dovanoju, sluostesi asaras ir dekodami buciavo.

Per kuniskus skausmus ir tamsos purvyna, brendu i sviesa, apkabindama kiekviena,nes matau priekyje akinancia sviesa, kaip saule.

Buk ir tu apkabintas su meile, Laima.
-------------------------------------------------
Dabar trumpai atpasakosiu Laimos man papasakotą patyrimą, kada ji pirmadienį darė masažą ofiso darbuotojoms. Laima man paskambino jau kitą dieną – antradienį.
Pirmadienį mūsų bendroje kolektyvinėje komunijoje buvo ir mūsų malda už Laimos apsilankymą tame ofise, kurio vadovė jau dvylika metų yra Laimos klientė, ir būtent ji jau buvo girdėjusi Laimos pasakojimų ir apie Visų Tėvą, ir mūsų dvasinius atradimus, ir jai buvo pateiktas ir mūsų svetainės adresas – anglisko varianto. Ir ji labai palankiai reagavo į šią informaciją, o veliau pritarė ir pačios Laimos pasišlymui susitikti ofise ir norinčioms masazo padaryti jį tiesiog ten. Ir Laimos tikslas buvo dar ir paskleisti dvasinę šviesą. Tačiau prieš seansus ofiso vadovė perspėjo Laimą, kad apie Dievą ji NEKALBETŲ, nes tokia yra firmos nuostata.
Taigi Laimos rankose buvo ROJAUS TREJYBĖ. Ir ji darė vieną masažą po kito, o pusiaudienį, kuris būtent ir sutapo su 20 val. Lietuvoje, kada mes pradėjome pirmadienio kolektyvinę komuniją su Rojaus Trejybe, Laimos rankos pradėjo tiesiog degte degti viduje, ir ejo tokia galinga energija, kad net tos moterys, kurioms buvo daromas masažas, Laimai sakė, kokios karštos jos rankos. Ir šitaip Laima drauge su Rojaus Trejybe masažavo iki pat vakaro, ir padarė trisdešimt masažo seansų, ir vis tiek jautė viduje Rojaus Trejybės energiją. O po visų masažų ofiso vadovė vėl susitiko su Laima ir jai pasakė, kad pas ją užeidavo moterys, kurioms buvo padarytas masažas, ir su ašaromis akyse dėkojo ir sake, kad joms buvo atsiųstas TIKRAS ANGELAS. Tai būtent toks buvo ROJAUS TREJYBĖS poveikis.
Kitą dieną Laimos fizinė savijauta buvo tokia sunki, kaip po labaiusiai įtempto fizinio krūvio.
Aš Laimai paaiškinau, jog ji išeikvojo daug fizinės energijos, net ir drauge su Rojaus Trejybe, darydama masažą, todėl jai reikia net tik PAGARBINTI Rojaus Trejybę, bet ir patį masažo procesa atiduoti Į ROJAUS TREJYBĖS rankas, kad masažuotų būtent Rojaus Trejybė, tik panaudodama Laimos rankas. Štai tada energija nebebus daugiau išnaudojama TOKIU DIDELIU MASTU, bet priešingai, pati Laima stebės net savo rankas iš šalies, nes Minties Derintojas suteiks jai tokią projekciją, kaip tokią projekciją suteikia net kai kuriems operuojamiems ligoniams, ir kuriems atleikama operacija su pilna narkoze, o jie mato savo kūną iš višaus, ir tokį patyrimą KLAIDINGAI vėliau pavadina jų SIELOS IŠĖJIMU IŠ KŪNO. Ir jos rankos dirbs taip greitai ir taip veiksmingai, kaip niekada negalėtų dirbti, jeigu šitą patį masažą darytų Laima. Ir poviekis bus toks, kad masažas pašwlins ir tokias ligas, kurių negali pašalinti jokie daktarai. Ir žmonės stebėsis, kad po masažo net tik jiems grįžo energija, bet išnyko ir tie skausmai, kurių negali jau ilgą laiką išgydyti jokie vaistai. O ROJAUS TREJYBĖ TĄ PADARYS LAIMOS RANKOMIS VISŲ ŠVIESOS LABUI.
Kol kas Laima savo patyrimų neaprašė Forume, tad talpinu žiupsnelį jos patyrimų, gavęs iš jos pritarimą, TOKIU BŪDU, kuris vis tiek jums suteiks galimybę PAJAUSTI LAIMOS VIRPESIUS – MEILĖS IŠ ROJAUS TREJYBĖS IR NUSPAVINTUS JOS ASMENINIŲ PATYRIMŲ ATSPALVIAIS. Iš jos sklinda galinga energija, nuoširdus troškimas skleisti Rojaus Trejybės šviesą VISŲ LABUI.
Telydi jus rramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2013-12-22 19:39:49

Komentarai

Miela Laima, skaitydama tavo susirašinėjimą su Algimantu per ašaras raidžių nemačiau.Pamaniau,kad jau visai nesuvaldau savu emocijų.
Pasirodo, kad ir daugiau yra tokių, kurie jaučia tavo gyvą meilę Dieviškiesiems Rojaus Tėvams, visų mūsų tikriesiems Tėvams.
Mane stebina, kartu ir džiugina tokia staigi tavo dvasinė transformacija; koks nepakartojamas Minties Derintojo darbas tavyje. Tai stebuklas.
Linkiu tau Tėvo- Rojaus Trejybės palaimos ir dar didesnio atsivėrimo Jam.
Su meile,
Tavo dvasinė sesuo,

IRENA
2013-12-22 23:03:11



Miela Laima,
tikiuosi jau prisijungei prie forumo ir gali skaityti mano komentarą.
Skaičiau Jūsų su Algimantu susirašinejimą. Taip susijaudinau, pajutau Tau tokį artumą, tokį seserišką švelnumą. Ašaros riedėjo skruostais iš džiaugsmo ir laimės, kad esi, kad galim visi čia , Lietuvoj tave pažinti dvasioje. Esu tokia laiminga del tavo visų nuostabių patyrimų. Melsiuosi kiekvieną ryta tam, kad sustiprinčiau tave dvasioje ir dar labiau priartečiau prie Tavęs , mieloji sese.
Būk palaiminta ir apkabinta meileje (kaip man prie širdies šis tavo pasakymas).
Birute iš vilniaus

Birute
2013-12-22 20:50:17



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal