Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Ar žmogus turi jam jau įdiegtą programą iš AUKŠČIAU, kad augtų pats, saugotų gamtą, kurtų gėrio darbus, ar vis tik žmogus yra griovėjas, ir šitaip patvirtina, kad aukštesnė programa yra NEEFEKTYVI IR NEVEIKIA?

Mielieji, šeštadienį pas mane atėjo mano buvęs kolega iš tų GERŲ radijo ir televizijos laikų, kai abu dirbome anuometinėje radijo ir televizijos kompanijoje, kuri buvo vienintelė Lietuvoje, bet nepalyginamai geresnė negu dabar net sudėtos visos kompanijos į vieną vietą , nes buvo PROFESIONALI, o dabartinės yra tik MĖGĖJIŠKOS, be jokio supratimo, kas yra televizija ar radijas – kad tai yra ŽMOGAUS PASAULĖŽIŪROS PLĖTIMO, ŠVIETIMO, IR UGDYMO INSTITUTAS.

Taigi mes su mano draugu ir tais laikais svarstydavome GILUMINES temas apie žmonijos paskirtį, ir žmogaus vaidmenį savo aplinkoje. Mane žavėjo jo gilus mąstymas ir didelės žinios klasikinės rusų literatūros srityje. Jau palikęs radijo ir televizijos kompaniją ir pradėjęs eiti gyvuoju keliu daug metų aš jam aiškinu – jau dabartiniu mano giluminiu supratimu – ne tik žmonijos paskirtį, bet ir mūsų likimo įgyvendinimo kelią iki Rojaus. Man džiugu, kad jis įdėmiai klausosi mano aiškinimo ir pateikia daug, ir labai gilių, klausimų, bet kol kas taip ir neperskaitė nei Urantijos Knygos, nei Jėzaus Kristaus KALBU JUMS VĖL, nei AKIMIRKOS AMŽINYBĖS, nors visas šias knygas turi. Paskaitinėti paskaitinėja, bet nuosekliai, kad pradėtų studijuoti, tai kol kas dar nedrįsta. Ir taip jau DVIDEŠIMT METŲ. Tad tokios kosminės informacijos ir įžvalgos semiasi tik iš mūsų susitikimų.
Šeštadienį mūsų pokalbio tema buvo jo pateiktas klausimas – ar žmogus turi jam jau įdiegtą programą iš AUKŠČIAU, kad augtų pats, saugotų gamtą, kurtų gėrio darbus, ar vis tik žmogus yra griovėjas, ir šitaip patvirtina, kad aukštesnė programa yra NEEFEKTYVI IR NEVEIKIA?

Manau, kad mano aiškinimas pravers ir mūsų Forume ne vienam, kuris bus naujas lankytojas ir norės gauti atsakymą ir į jam panašų iškylantį klausimą. Todėl pamėginsiu savo atsakymą perteikti raštu ir jiems.

Mes šiuo metu turime materialų kūną ir materialias smegenis, VALDANČIAS šį kūną, ką žmonės apskritai paėmus ir laiko ŽMOGUMI. Tačiau tai NĖRA TIESA. Jeigu būtų būtent taip, tai žmogus gyventų tenkindamas tik tris pagrindinius poreikius – alkio numalšinimą, šilumos kūnui užtikrinimą, ir giminės pratęsimą. Tuo tarpu žmogus ir yra matomo materialaus kūno VIDINIS DVASINIS GYVENTOJAS, kuris savo tikrąjį gimimą – ASMENYBĘ – gauna iš ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU jau su visu savosios asmenybės amžinybės potencialu.
Tiesa, savo draugui apie AŠ ESU nieko nesakiau, tad vartojau jam jau žinomą ROJAUS TREJYBĖS vardą.
Ir būtent DVASINĖ ASMENYBĖ IR TURI VISĄ PROGRAMĄ KŪRYBAI, IR SAVĘS ATSKLEIDIMUI – DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU – VISŲ LABUI. Taip pat Kūrėjas pasirūpino ir visomis reikalingomis priemonėmis, kad jos sukurtas DVASINIS vaikas būtų meilės ir gėrio pasireiškimu savo kasdienėje aplinkoje. Ir šitoji pati asmenybė, turėdama iš to paties Kūrėjo LAISVĄ VALIĄ, ją pavartojo prieš patį Kūrėją ir, deja, šią programą užkrėtė VIRUSU, kuris ir sutrikdė šios programos normalų veikimą. Tai atsitiko prieš du šimtus tūkstančių metų Satanijos Vietinės Sistemos vadovui, Liuciferiui, sukursčius maištą prieš Kūrėją. Prie šio maišto prisidėjo ir mūsų planetos tuometinis dvasinis vadovas, KALIGASTIJA, ir dalis jo personalo. Todėl, trūkstant GILUMINIO IR GYVO ĮTIKĖJIMO, net ir dvasios pridaro tokių neišmintingų sprendimų, prilygstančių KOSMINEI BEPROTYBEI, kad toks programos virusas, įsigali per kartų kartas ir žmonių pasąmonėje, ir jį išvalyti nėra toks paprastas dalykas, kada aplinkui viešpatauja tamsa, ir nėra jokio gyvo pavyzdžio, kuris galėtų pasakyti – jūsų gyvenimas yra ILIUZINIS IR NETIKRAS, jeigu jūs puoselėjate blogio ir pykčio, neapykantos ir keršto, pavydo ir agresijos, griovimo ir savanaudiškumo apraiškas, jūs KŪRĖJUI – ROJAUS TREJYBEI-AŠ ESU – TIESIOG NEEGZISTUOJATE, nes tokiomis savojo charakterio savybėmis jūs tiek nužeminate savo energetinių virpesių dažnį, kad jis toli prasilenkia su Kūrėjo skleidžiamais AUKŠTO dažnio MEILĖS energetiniais virpesiais, kuriuos būtent ir tegali pajausti ŽMOGAUS KŪNE GYVENANTI ASMENYBĖ. Bet ši dvasinė asmenybė MATERIALIAS SMEGENIS PANAUDOJA VISO MATERIALAUS ORGANIZMO IR NET DVASINĖS BŪSENOS PATYRIMO LABUI, KAD ATSISKLEISTŲ KITIEMS SAVO MATOMAIS MATERIALIAIS DARBAIS – GYVENIMU SU ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU. Todėl Kūrėjo programą, kuri yra DVASINĖ, tegali pajausti, ir įgyvendinti planetoje, tiktai DVASINĖ ASMENYBĖ, ir niekas kitas. Ir šią programą ji įgyvendina savo asmeniniu veikimu ir gyvenimu. O JEIGU ASMENYBĘ – PER KARTŲ KARTAS – visą laiką laikė materialių interesų savanaudiškumo priespaudoje, tai tik stiprino šio viruso plitimą programoje, ir tos pačios materialios smegenys, gaudamos nepakankamai apvalytą Kūrėjo programą, vis labiau ir toliau žengė iliuziniu keliu, kuris nebeturi nieko bendro nei su Kūrėju, nei su TIKROVE, nei su Kūrėjo suteikta asmenybei programa.

Kūrėjas negali tiesiog imti ir pats iš savosios perteiktos žmogui programos išvalyti tą virusą kuris įsišaknijo per kartų kartas ir visoje planetoje. Šitaip Jis pats pažeistų savo paties padovanotą žmogui laisvą valią. Tam jis panaudoja Savo sūnus, pasiųsdamas juos kaip PRANAŠUS, kad žmogus išgirstų jam viruso apvalymo ŽINIĄ, ir pradėtų vadovautis išmintimi, o ne savanaudiškų siekių troškimais, kurių virusas yra dar stipresnis negu prieš tai buvusių kartų. Kūrėjas stengiasi papildomai, ką jis jau yra suteikęs kiekvienam – Savo dalelę – Minties Derintoją – Sūnaus Kūrėjo – Tiesos Dvasią – Vietinės Visatos Motinos Dvasios – Šventąją Dvasią – Septynias Pagalbines Proto Dvasias – Drąsos, Intuicijos, Žinių, Supratimo, Patarimo, Garbinimo, ir Išminties – ir Savosios apvaizdos veikimą – DVASIŲ IR TARPINIŲ BŪTYBIŲ IŠTISO KOLEKTYVO – mums suteikiamą pagalbą, kad tik mus sustiprintų ir apvalytų mūsų pasąmonę nuo BLOGIO VIRUSO. Ir apreiškimų šviesa taip pat yra Kūrėjo mums suteikiama pagalba, kad tik mes SAVO LAISVA VALIA SUSITVARKYTUME SU VIRUSU, UŽKRĖTUSIU KŪRĖJO PROGRAMĄ MAIŠTO PRIEŠ TĖVĄ PASIREIŠKIMU.
Tad žmogus – kaip DVASINĖ ASMENYBĖ – yra Kūrėjo Meilės ir Šviesos jam suteiktos programos ĮGYVENDINTOJAS, GAVĘS KŪRĖJO NURODYMĄ – BŪK TOBULAS, NET IR TOKS TOBULAS, KOKS TOBULAS ESU AŠ.
Todėl Kūrėjo suteikta programa Žmogui yra KŪRYBOS IR INICIATYVOS programa, žmogaus įgyvendinama vien tik LAISVA VALIA, PATIRIANT KŪRĖJO MEILĘ IR TROKŠTANT JA DALINTIS SU VISAIS, IR GYVENANT GYVENIMĄ SU KŪRĖJU VISŲ LABUI. Ir tik ši programa apima ne tik harmoningą sąveiką su aplinka, bet ir keičia tą pačią aplinką pagal Kūrėjo valią – meilės darbų ir aukšto dažnio virpesių išraiška, prie kurios derinasi tiek AUGMENIJA, TIEK IR GYVŪNIJA, PATI EVOLIUCIŠKAI KEISDAMASI TAIP, KAD ATITIKTŲ APLINKĄ PAGAL KŪRĖJO SUMANYTĄ PROGRAMĄ BŪTENT TAIP, KOKIOS APLINKOS IR REIKIA ŽMOGUI. Net pagal esamą augmeniją ir gyvūniją galima spręsti apie žmonijos dvasinio lygio pakopą.
Tuo tarpu esantis virusas Kūrėjo meilės ir gėrio programoje yra būtent dėl to, kad Kūrėjas – Rojaus Trejybė-AŠ ESU leidžia laisvos valios pasireiškimo dėka, per kartų kartas, tą virusą perkelti, ir net dauginti, todėl žmonija ir degraduoja savo vystymesi, prikurdama savo materialioje civilizacijoje tiek įvariausių blizgučių, kad materialus gyvulinis protas ir tegyvena šiais trumpalaikiais blizgučiais, net nesuvokdama, kad ji pati SAU TIK KENKIA. Todėl žmonija dabar yra savo pačios GRIOVĖJA IR NAIKINTOJA. Bet tai yra vis tik LAIKINAS reiškinys, nors jis ir trunka jau du šimtus tūkstančių metų.

Šiandien Kūrėjas turi nebe vien tik Savosios apvaizdos teikiamą pagalbą žmogui, bet ir Savo pabudusių mirtingųjų – tokių pat žmonių – dvasinių ASMENYBIŲ – GYVĄJĮ KELIĄ, IR JŲ MATOMUS KONKREČIUS VEIKSMUS, KURIE VIS RYŠKĖS IR STIPRĖS. Šitaip ir jie – URANTAI – TAPO KŪRĖJO APVAIZDOS DALIMI, NES IR JIE JAU TEIKIA PAGALBĄ SAVO DVASINIAMS BROLIAMS IR SESĖMS URANTIJOJE. Štai kodėl, nepaisant to, kad urantų yra dar tik saujelė, o tamsoje gyvenančiųjų yra septyni milijardai – visi likusieji – ir jų skaičius dar daugėja, todėl atotrūkis tarp urantų ir tamsoje gyvenančios žmonijos tik auga, tačiau toks milžiniškas skirtumas tarp to, kas gyva ir negyva – tarp urantų ir likusios žmonijos – yra tik šiuo metu.
Daug svarbiau yra tai, kad KŪRĖJAS PAŽADINO URANTUS DVASIOS SKRYDŽIUI, ir nuo šiol šis skrydis dvasios asmenybių galios išraiška tik stiprės, lygiai taip, kaip pirmųjų žmonių – žmonijos tėvų – ANDONO IR FONTOS – pabėgimas iš savo tėvų genties nebuvo tas veiksmas, kuris buvo tokios galios TUO METU, kad būtų pakeitęs ŽMONIJĄ, bet jis tikrai buvo būtent tas KŪRĖJO GĖRIO IR MEILĖS PROGRAMOS SUTEIKTAS REIKALINGAS IMPULSAS TŲ DVIEJŲ VAIKŲ SMEGENIMS, KAD ŽMONIJA, PO DAUGYBĖS TŪKSTANTMEČIŲ KARTŲ IR PRIEVARTOS VEIKSMŲ, VIS TIK PASUKO VIS RYŠKESNĖS IR TAIKINGESNĖS GYVENSENOS KELIU, KUR BUVO GALIMA IŠVYSTI IR DVASINIŲ VERTYBIŲ PASIREIŠKIMO PAVYZDŽIŲ.
Ir štai dabar URANTAI tapo Andono ir Fontos – pirmųjų žmonijos materialių tėvų – pratęsėjais ta prasme, kad neša žmonijai nebe MATERIALIĄ savarankiškai uždegtą ugnį, kai būtent Andonas ir Fonta atrado būdą, kaip patiems titnagu įskelti kibirkštį, ir paėmus paukščio lizdo sausas prakuras, uždegti laužą, kada iki jų ugnis buvo vien tik saugoma, ar net ir pernešama į kitą vietą jau nuo žaibo uždegto medžio ugnies, bet DVASINĘ KIBIRKŠTĮ, atradus savyje ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU, ir gyvenant gyvą gyvenimą su ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU, kad ateityje žmonija taip pat būtų šitos GYVOSIOS DVASINĖS KIBIRKŠTIES PLATINTOJA VISOS PLANETOS MASTU, kaip dabartinė žmonija ir Andono ir Fontos materialios kibirkšties liepsną materialios civilizacijos mastu tiek išplėtė, kad ji gali būti panaudojama bet kur ir bet kada bet kurioje planetos vietoje ir labai įvairiai – pradedant laužu, ir baigiant kosminiais skrydžiais, ar kambario židiniu ar fejerverku pramogai.

URANTAI IR YRA KŪRĖJO SUMANYTOS EVOLIUCINĖS PROGRAMOS ŽMONIJAI KALIGASTIJOS-LIUCIFERIO-ŠĖTONO UŽKRĖSTO VIRUSO ANTIVIRUSINĖ PROGRAMA, KAD ŠIO MAIŠTO VIRUSO SUKELTOS IR TEBEJAUČIAMOS SKAUDŽIOS PASEKMĖS BŪTŲ VISIŠKAI PAŠALINTOS.

IR BUS TAIP, KAD URANTIJA TAPS ŠVIESOS IR TIESOS PLANETA – IŠ BJAURAUS ANČIUKO PAVIRTUSI NUOSTABAUS GROŽIO GULBE, KAD BŪSIMOSIOS KARTOS NIEKAIP NESUVOKS, KAIP DABAR NEGALIME SUVOKTI MES ANDONO IR FONTOS GYVENIMO JŲ APLINKOS TAMSOS LYGIU, KAD BUVO TOKIE URANTAI, KURIŲ MEILĖS IR ŠVIESOS PASTANGŲ NEGALĖJO SUPRASTI VISA JŲ LAIKŲ ŽMONIJA – KOKIA TAMSA TURĖJO VIEŠPATAUTI APLINKUI TUOMETINIUS URANTUS, KAI DABAR VIEŠPATAUJA TOKIA GYVA ŠVIESA IR BROLYSTĖ VISOJE URANTIJOJE.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas


Algimantas
2014-01-20 17:27:17

Komentarai

Taip, mielas Emili Petrai, tu esi TEISUS samprotaudamas evoliucijos TEORINIU lygiu - juk net ir KARAS yra pamokantis, kaip galima SUVISUOMENINTI ŽMONES, kada reikia nuo kažko gintis, o tam reikalinga mokytis BENDRADARBIAVIMO, o karo sąlygos tada veikia kaip KATALIZATORIUS bendradarbiavimo sustiprinimui ir paspartinimui. Ir DĖL TO gali net karą vadinti ŠVIESA.
BŪTENT KARO METU PATIRTOS KANČIOS IR NEPRITEKLIAI ŽMOGŲ PRIVERTĖ DŽIAUGTIS NET IR TRUMPOMIS RAMYBĖS AKIMIRKOMIS, KADA NEVYKSTA BETARPIŠKŲ MŪŠIŲ IR NEŽŪSTA ŽMONĖS. Todėl po karo žmonės džiaugėsi, VISU SAVO NUOŠIRDUMU, KIEK PAJĖGDAMI, KAD PASIBAIGĖ KARAS, IR DABAR JIE GALĖS RAMIAI BENDRAUTI IR BENDRADARBIAUTI SU SAVO TĖVYNAINIAIS, NES NEBĖRA TIESIOGINIO FIZINIO PAVOJAUS GYVYBEI, KOKS BUVO KARE.

Tai argi ne šviesa nugalėjo tamsą, kada žmogus praregėjo per karo trumpus-ilgus metus, kaip niekaip negalėjo praregėti per ištisus šimtmečius?
Tačiau dabar mes žengiame KOKYBIŠKAI NAUJA PAKOPA - GYVUOJU keliu, patys ATRADĘ SAVYJE ROJAUS TREJYBĖS TRIS ASMENIS IR AŠ ESU. Dėl to mes - urantai - jau žinome savo PATYRIMU, ką reiškia mūsų DVASINIŲ TĖVŲ MEILĖ. Būtent tik JI - IR NIEKAS DAUGIAU NĖRA IR NEGALI BŪTI - YRA VIENINTELIS IMPULSAS-KATALIZATORIUS KURTI - DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU - GĖRĮ VISŲ LABUI KAIP SAVO DVASINIŲ TĖVŲ GĖRIO BENDRAKŪRĖJAMS. Tik šitaip yra įmanoma BROLYSTĖ IR BENDRADARBIAVIMAS VISŲ ŠVIESOS LABUI, IR BŪTENT TAIP, KAIP EVOLIUCIJA YRA NUMATYTA VISAI KŪRINIJAI, O TUO PAČIU IR URANTIJAI. Tai argi urantams dabar yra reikalingos KARO KANČIOS, IR SKAUSMO PATYRIMAS, KAD ŽMONĖS VĖL NORĖTŲ ATSIPŪSTI IR BENDRADARBIAUTI RAMYBĖS APLINKOJE. ŠIANDIEN tai jau būtų TAMSOS IR GRIOVIMO, o ne ŠVIESOS IR KŪRIMO kelias. Tai, kas tiko vakar, šiandien jau NEBETINKA, nes būtent dabar jau YRA GYVASIS KELIAS - GYVOJI ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU APREIKŠTOJI RELIGIJA, ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU GYVOJI ŠVENTOVĖ, PATYRIMAI GARBINIMO IR PRAŠYMŲ MALDŲ METU, KASDIENIAI ASMENINIAI PATYRIMAI SU ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU IR JŲ PALIUDIJIMAI, TIKROVĖS SAMPRATOS - KOSMINĖS ĮŽVALGOS - MILŽINIŠKAS IŠPLĖTIMAS, KURIS JAU ĮGALINA PAŽVELGTI IR Į URANTIJOS KNYGOS APREIŠKIMĄ GILUMINIU DVASINIU IŠMINTIES ŽVILGSNIU, YRA NET ROJAUS TREJYBĖS MOKYMŲ KNYGA - AKIMIRKOS AMŽINYBĖ - IR JĖZAUS KRISTAUS - KALBU JUMS VĖL, todėl atsivėrusi ASMENYBĖ ir atradusi Rojaus Trejybę-AŠ ESU savyje jau nė iš tolo nebenori gyventi ankstesnėje ILIUZIJOJE. TOKIA PABUDUSI ASMENYBĖ JAU NORI GYVOS TIKROVĖS GYVO GYVENIMO DRAUGE SU ROJAUS TREJYBE-AŠ ESU - KASDIEN - VISUR IR VISADA.
Tu, mielas Emili Petrai, gyvojo kelio VAISIAUS dar neparagavai, todėl stovi TIK ŠALIA jo medžio, todėl net nesupranti šio dvasinio vaisiaus REALAUS SKONIO - kas jis yra ir koks jis yra, ir kur jis yra.
TEORIJA - TAI DAR NE PRAKTIKA.
Ir tavo klausimas mūsų forume tikrai naivus - tu VĖL TEORIŠKAI KLAUSI - Žmogus dar niekada negyveno tokioje Šviesoje kaip šiandiena . Klausimas tik tame , ar visą žmoniją valdančios jėgos nori , kad žmonės pasinaudotų tą Šviesa - tu esi tik savo valios atžvilgiu šeimininkas, ir pats neidamas - iš baimės - GYVUOJU keliu, tu ir prisidedi prie tų TAMSOS JĖGŲ stiprėjimo> Kas gi šviesą atneš žmonijai, jeigu ne kiekvienas eidamas GYVUOJU KELIU.
Štai kas dabar vyksta Ukrainoje, tai nenoras eiti GYVUOJU keliu. Ir visa tai veda į žmonių supriešinimą, nors šiandien į Kijevą atgabeno Žynių dovanas, kurios esą, ir buvo tos dovanos, kurias tie trys išminčiai padovanojo gimus Jėzui. Jos pirmą kartą buvo atvežtos iš Graikijos - iš pradžių į Maskvą, dabar į Kijievą, o tada į Minską. Ir tūkstančiai religinių fanatikų per šaltį važiuoja jų - materialaus aukso dirbinių - plokštelės ir grandinėlės - pasižiūrėti, nors jie turėtų būti DVASINIAI TIKINTIEJI, TURINTYS JĖZŲ SAVYJE. Tad tai irgi TAMSA IR PAKLYDIMAI, kuriuos ištaisyti gali ir TU, PASUKĘS Į GYVĄJĮ KELIĄ. O GALI STOVĖTI IR TOLIAU ŠALIA KELIO, TUOMET DAR ILGIAU BUS TOKIE KLAIDINANTYS RITUALAI IR DOVANOS, KURIŲ JĖZUI NEDOVANOJO.
Šviesa yra ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU TIKROVĖ, o ne žmonių sugalvota ILIUZIJA.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2014-01-24 16:16:29



GERB. ALGIMANTAI , viskas labai puiku , tačiau ar nemanai , kad tos ŠVIESOS šiandiena yra tūkstančius kartų daugiau negu Andono ir Fondos laikais .
Šių dienų žmonių žemiški troškimai , žmonių egoistiški troškimai yra mūsų kiekvieno asmeninė evoliucinė apsauga ir išlikimo sąlyga.

Matai , pasirodo net Liuciferis buvo naudingas , net iš jo maišto galima gauti visokeriopą naudą .
Tai tariamas , šiandieninis žmonių protų ,,dvasinis tamsumas " , gal būt taip pat tarnauja ŠVIESOS pažangai , nors taip lyginti yra tikrai sunku.

Bet Urantijos knygoje aiškiai parašyta , kad bet koks blogis visada gali būti panaudotas geriausiam gėrio naudingumui gauti .

Dangaus Pranašai , čia Žmėje , dirba gal jau pusė milijono metų , todėl aš manau , kad visa situacija šioje Žemėje tik šviesęja.

Žmogus dar niekada negyveno tokioje Šviesoje kaip šiandiena . Klausimas tik tame , ar visą žmoniją valdančios jėgos nori , kad žmonės pasinaudotų tą Šviesa , kuri yra . Šviesa visur yra , bet politinė santvarka yra pakankamai galinga , kad bet kokia ŠVIESA , kuo mažiau pritaptų žmoguje .

Tačiau , bet koks darbas ta linkme , bet kokios pastangos ta linkme , visada , anksčiau ar vėliau , duos rezultatą .

emilispetras
2014-01-24 12:51:28



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal