Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Kodėl klausantis gyvųjų pamaldų įrašų galima pradėti verkti?

Mielieji, vakar mūsų gyvojoje šventovėje – Rojaus Trejybės-AŠ ESU – prieš gyvąsias pamaldas Kaune viena urantė su nerimu manęs paklausė, kas jai atsitiko, kad klausydamasi gyvųjų pamaldų ir mano pamokomojo žodžio įrašo iš Vilniaus – ne užvakar šeštadienio, bet viena savaite anksčiau – niekaip negalėjo sulaikyti ašarų, kurios tiesiog liejosi upeliu ištisai.
Taigi, kodėl žmonės gali verkti tiek dalyvaudami mūsų gyvosiose pamaldose, tiek klausydamiesi jų įrašų?

Pirmiausia būtina išplėsti kontekstą ir pažvelgti į pačias gyvąsias pamaldas, kad suprastumėte, kodėl vyksta tokie realūs ir nesuvaldomi dalykai.
Taigi, GYVOSIOS pamaldos ir vadinamos GYVOSIOMIS, nes jose nėra jokio RITUALO, bet vietoje jų yra GYVOJI DVASINĖ KOMUNIJA tarp Kūrėjo – ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU – ir jo vaikų, o taip pat pat ir tarpusavyje tarp vaikų, dalyvaujančių gyvojoje dvasinėje kolektyvinėje komunijoje, kurioje visi yra ATSIVĖRĘ. Vaikai – tai MES – DVASIOS – o ne materialūs matomi – ir tik išoriniai – pavidalai, bet NEMATOMI TŲ PAVIDALŲ VIDINIAI GYVENTOJAI – DVASINĖS ASMENYBĖS, KOL KAS – IKI PRISIKĖLIMO – APGYVENDINTOS MATERIALIUOSE KŪNUOSE. Būtent dėl to gyvųjų pamaldų metu mes – urantai – dvasinės asmenybės – savo atsivėrimu Kūrėjui – savo vieninteliams Tėvams – Rojaus Trejybei-AŠ ESU – tiek patiriame paties aukščiausio dažnio energetinius virpesius iš Kūrėjo, tiek ir patys juos išspinduliuojame į aplinką, savo būsena – nesąmoningai. Ir kuo gilesnis mūsų atsivėrimas, tuo aukštesnio dažnio energijos virpesius ima savo būsena – per viršsąmonę – patirti urantas, dalyvaujantis gyvosiose pamaldose betarpiškai, ar besiklausantis gyvųjų pamaldų garso įrašo, nes tie energijos virpesiai ne tik buvo paskleisti gyvųjų pamaldų metu, bet jie taip pat buvo užfiksuoti ir garso įraše, kurio klausantis taip pat galima patirti šių virpesių poveikį, priklausomai nuo besiklausančiojo dvasinio imlumo – ir atsivėrimo – tuo metu.
Kitaip tariant, jeigu jūs esate koncerto metu salėje ir klausotės nuostabaus grožio dainų, jūsų dvasinė asmenybė jaučia tų dainų perteikiamus dainininko energetinius virpesius. Tačiau dainoje yra taip pat perteikti ir kompozitoriaus energetiniai virpesiai ir dainos žodžių poeto energetiniai virpesiai, ir dar prisideda tiek muzikantų, tiek ir paties dainininko energetiniai virpesiai. Ir jeigu dainininkas nebus tokio dvasinio lygio, kokį jau buvo pasiekęs kompozitorius ar poetas, tai jam niekaip nepavyks net ir nuostabaus grožio ir prasmingo kūrinio virpesių perteikti sėdintiems salėje koncerto metu žiūrovams. Reiškia, dainininko dvasinės asmenybės imtuvas šiems virpesiams nebuvo nustatytas tokių virpesių priėmimui. Ir priešingai, jeigu dainininko dvasinis lygis yra aukštesnis už kompozitoriaus ir poeto, tai jis taip interpretuos pačią dainą, kad kiti stebėsis, kaip galima iš tokios paprastos dainos pasiekti tokį nuostabų poveikį.
Kadangi visą kūriniją sudaro ENERGIJOS VIRPESIAI – ĮVAIRAUS DAŽNIO – tai geriausiai jaučiamas jų POVEIKIS, kada tvarinio atsivėrimo lygis atitinka siunčiamų virpesių dažnį. Tai kaip radijo imtuvas, kada nustatai tinkamą radijo stoties dažnį, tik tada girdi pageidaujamą radijo stotį.
Ir kada klausotės koncerto įrašo, nors ir sumažintu poveikiu negu būdami betarpiškai koncerto salėje, taip pat galite pajausti dainų poveikį, nors koncertas gali būti įvykęs prieš daug metų. Tai ir paliudija, kad energetiniai virpesiai yra perteikiami laike ir erdvėje ir įrašo būdu, ne vien tik tiesiogiai.
Lygiai tas pats ir su mūsų gyvųjų pamaldų garso įrašais, PATALPINTAIS, mūsų svetainėje. Jūs galite jų klausytis daugybę kartų ir daugybę metų, ir kaskart galite jausti palaimos ir ramybės būseną, ir net ašaras, kurių nebegalite sustabdyti. Tai yra dėl to, kad jūsų asmenybė, būdama atsivėrusi Rojaus Trejybei-AŠ ESU, savaime tampa tikrąja tos akimirkos gyvąja energijos virpesių priėmimo banga, TODĖL IR JAUČIA JŲ POVEIKĮ – REALŲ POVEIKĮ. Kūrėjas kaip tik tokio dažnio banga ir perteikia Savo virpesius. Ir būtent tam, kad juos priimtų kolektyvinėse gyvosiose DVASINĖSE pamaldose susirinkę urantai, taip pat savo ATSIVĖRIMU nesąmoningai ir nustato savųjų asmenybių virpesių priėmimo dažnį, o savo viduje – per VIRŠSĄMONĘ – patiria gyvą tų virpesių PASIREIŠKIMĄ – ASMENYBĖS PATIRIAMĄ RAMYBĘ IR PALAIMĄ – REALIĄ BŪSENĄ, KOKIOS NIEKUR KITUR PATIRTI NEGALI TOKIU GILUMINIU IR GYVU LYGIU, IR ŠIUOS ENERGIJOS VIRPESIUS JIE TAIP PAT SPINDULIUOJA, SAVAIME, Į APLINKĄ, tuo pačiu ir garso įrašui. Todėl klausantis net ir seno garso įrašo, gyvųjų pamaldų poveikis yra BEVEIK lygiai toks pat, tarsi jos vyktų TUO METU, nesvarbu, kur būtumėte jūs. Parašiau BEVEIK, nes dalyvaudami betarpiškai gyvosiose pamaldose jūs patiriate TIESIOGINĮ VIRPESIŲ POVEIKĮ BE JOKIO TECHNINĖS PRIEMONĖS – DIKTOFONO ĮRAŠO IR JĮ ATGAMINANČIOS KOMPIUTERIO PROGRAMOS – ĮSITERPIMO, KURIS VIRPESIŲ POVEIKĮ SUMAŽINA IR PAČIŲ VIRPESIŲ GYVYBINGUMĄ SUSILPNINA. Tačiau esant tokioms TAMSOS aplinkybėms mūsų planetoje NET IR TOKIE GYVŲJŲ PAMALDŲ ĮRAŠAI TURI MILŽINIŠKĄ POVEIKĮ, JEIGU JŲ BESIKLAUSANTIS NUOŠIRDŽIAI ATSIVERIA. Štai tuomet vienintelis mūsų centrinės nervų sistemos valdymo pultas – materialios smegenys, būdamos neįpratusios prie tokio aukšto dažnio virpesių aplinkos, reaguoja dar papildomai ir emociniu ir jausminiu lygiu – atpalaiduoja ašarų liaukas, kad ašaros ima lietis be perstojo, nekontroliuojamai tol, kol asmenybė yra panirusi į tokią GYVĄ dvasinę komuniją su savo vieninteliais dvasiniais Tėvais. Kada nėra jokio materialaus RITUALO, šitaip ima užsimegzti GYVOJI KOMUNIJA TARP DVASINIŲ TĖVŲ IR SŪNAUS AR DUKROS, IR TARPUSAVYJE SU VISA DVASINE KŪRINIJOS ŠEIMA. Tai yra patvirtinimas PATYRIMU, JOG DVASINĖ KOMUNIJA YRA GYVA, IR ŠITAIP RAMINA SŪNŲ AR DUKRĄ. Tai normali smegenų reakcija į dvasinės asmenybės atsivėrimą. Kada toks aukštas energetinių virpesių dažnis vis labiau bus įsisavintas, taps tiek priimtinas, tiek ir geidžiamas, tai ir pačios smegenys bus įpratusios patirti tokios gyvos komunijos akimirką, ir tokiu emociniu-jausminiu lygiu jos nustos reaguoti, nes joms ši aplinka bus tapusi sava, kad jos sieks joje palaimos ir ramybės patyrimu MĖGAUTIS, O NE LIETI AŠARAS, kaip tai buvo iš pradžių, kada tik prasimušė per užšalusį ledą pirmieji dvasinės asmenybės daigai Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvų meilės virpesių lauke.
Todėl net ir be perstojo riedančių ašarų klausantis gyvųjų pamaldų garso įrašų nesigėdykite. Žinokite, tai tik liudija jūsų dvasinės asmenybės BUDIMĄ. Tačiau net ir pabudusi asmenybė, kylanti į vis aukštesnį dvasinį lygį, susilaukia ašarų antplūdžio, kada pasiekia ir jai dar aukštesnį dvasinį laiptelį, kuris jai taip pat yra dar neįprastas, nepatirtas, todėl ir vėl ji gali patirti tokią smegenų reakciją, kad ištrykš ašaros vėl, nors jau seniai jos ir nebuvo ištryškusios.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2014-01-27 14:41:18

Komentarai

Kai praeitą šeštadienį dalyvavau gyvojoje Rojaus Trejybės – AŠ ESU šventovėje, ir klausiausi Algimanto pamokslo, tai man, kaip ir šiai dvasios sesei, apie kurią parašė dvasios brolis Algimantas ir kuri klausėsi šito paties jau garsinio įrašo, vienu momentu irgi išriedėjo ašaros. Tiesiog klausydamasi jo žodžių pajutau tokius mane užpildančius aukšto dažnio energetinius virpesius, ir dvasine būsena patyriau tiek daug meilės, nuoširdumo ir dvasinio pakylėjimo džiaugsmo, kad ir išsiliejo nuoširdžios ašaros. Tiesiog viduje buvo nuostabaus dvasinio pakylėjimo pojūtis. Tačiau įdomiausia, kada vėliau dar ir dar kartą klausiausi jau garsinio įrašo, ir vėl pajutau tą patį, ir vėl man išsiliejo ašaros, o senokai jau šitaip nebuvo.
O šitam gilesniam atsivėrimui milžiniškos įtakos turi ne tik Rojaus Trejybės, bet ir AŠ ESU – Visuminės Asmenybės garbinimas, kada dvasine būsena JO galios ir energijos pajautimas manyje būna pranoksta viską, ką aš anksčiau patyriau, tai kažkas neįtikėtinai naujo ir nuostabaus, ir labai galingo. Sunku išreikšti žodžiais tą bundančią galią, kuri kartais garbinant net ir namuose individualiai, užlieja ir užpildo, ir labai sustiprina ir sutvirtina. Štai todėl ir pravirkstame, manau, kada imame patirti gilesnius iki šiol nepatirtus dar aukštesnio dažnio energetinius virpesius, kuriais mėgaujasi mūsų tikrais dvasinis asmuo, esantis šitame materialiame kūne. Bet malonų potyrį patiria net ir fizinis kūnas.

Štai prieš keletą savaičių anksti ryte pabudau keltis į darbą, bet dar truputį užsimerkiau tebegulėdama lovoje, dar snūduriavau, bet jau nebemiegojau, ir man iškilo toks vaizdas ar sapnas, negaliu net įvardinti. Mačiau auštantį rytojų giedrą ankstyvą vasaros rytą. Saulės dar nebuvo matyti, tik mėlyna dangaus vaiski žydruma, aplink bundanti gamta. Bet labiausiai mane pakerėjo pojūtis, toks ryškus, kad ir dabar prisimenu, ką jaučiau viduje – tai buvo neįtikėtino dvasinio pakilimo, laimės, harmonijos pojūtis. Ir toks stiprus, kad tikrai atsimenu, jog niekada savo gyvenime, jei ir esu sapnavusi kokį sapną, nieko panašaus nesu jautusi. Atsimenu, kad trumpam lyg ir prasimerkiau savo fizinėmis akimis iš to vaizdo, bet greit vėl užsimerkiau, ir vėl panirau į tą nuostabią pakylėjančią meilės būseną, kurią žadino auštantis rytas. Kada vaizdas išnyko ir aš realiai atsimerkiau keltis iš lovos ir ruoštis į darbą, tai pamačiau, kad už lango labai tamsu, lauke šalta ir nėra jokio gražaus auštančio rytojaus. Bet užtat šis jausmas, ne tiek pats reginys, man suteikė puikią nuotaiką vykstant į darbą. Kada vėliau vėl ir vėl galvojau apie tai, ką mačiau ir ypač jaučiau, tai pagalvojau, kad štai, aušta NAUJA DVASINĖ AUŠRA, nes pradėjome garbinti AŠ ESU. Matyt tai kaip simbolis to, kas laukia mūsų – dvasinė aušra kiekvieno iš mūsų dvasinei asmenybei, trokštančiai garbinti ir šlovinti tikruosius savo Tėvus Rojaus Trejybę ir AŠ ESU.
O juk po aušros visada ateina diena, ir aš jaučiu, ji tikrai bus nuostabi, ateityje, kiekvieno iš mūsų didelių pastangų įtikėjimo dėka, šitai planetai ir kartu visai kūrinijai.

Su meile,

Jurgita
2014-01-28 21:41:19



Mielieji, klausantis gyvųjų pamaldų, vykstančių Rojaus Trejybės-AŠ ESU šventovėjė tiek Vilniuje tiek Kaune, Urantijos Knygos nagrinėjimo Vilniuje įrašų tikrai juntami aukštesnio dažnio virpesiai. Ypač tai juntama garbinimo ir mokymų perdavimo metu. Tie virpesiai savo pobūdžiu skiriasi intensyvumu nuo tų virpesių, kurie patiriami betarpiškai būnant šventovėje kolektyvinio garbinimo metu. Šventovėje virpesiai sklinda tokiomis švelniomis ilgomis bangomis, o iš įrašų patiriamas toks nuolatinis, bet malonus spaudimas. Tačiau ir klausantis garbinimo ar mokymų įrašuose jau nebegali niekuo papildomai užsiimti, norisi tik užsimerkti ir panirti į tą gelmę, o paskui sklęsti virš planetos kažkur kosminėje gelmėje, kada po tavimi praskrieja ištisi žvaigždžių spiečiai.
Tiek gyvųjų pamaldų lankymas Rojaus Trejybės-AŠ ESU šventonėje, tie įrašų klausimas mus palaipsniui pratina prie vis intensyvesnių energetinių virpesių patyrimo, kad galėtume suvokti dar didesnes žinias apie tikrovę, kurios pasireiškimas yra dar aukštesniame virpesių lygyje, negu galime patirti dabar. Palaipsniui nesipratinant prie vis aukštesnio dažnio virpesių, mes užkertame kelią sau dar gyliasnės tikrovės suvokimui. Įrašų klausimasis savo kokybe neatstoja betarpiško šventovės lankymo tačiau tai puiki mokymosi priemonė, tai evoliucinis metodas, kaip, nepakenkiant sau, išmokti pajausti ir būti vis aukštėjančio dažnio virpesiuose.
Šiek tiek nustembu, kada, klausydamasi įrašų, išgirstų, kad kai kurie urantai jų neklauso.
Dėkoju Daliai iš Kauno, kurį sumąstė įrašyti gyvąsias pamaldas ir urantijos grupės užsiėmimus ir Jurgitai iš Vilniaus, kuri irgi dalyvauja šiame darbe ir įkelia įrašus į internetą. Jų veikla ir yra to gyvenimo Su Rojaus Trejybe-AŠ ESU apraiškos.
Su meile

Laima
2014-01-28 12:24:59



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal