Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Šiandien urantams yra nedidelis jubiliejus - sueina 20 metų nuo to penktadienio, kada aš pirmą kartą Vilniaus Mokytojų namuose pristačiau Urantijos Knygą, ir tai tapo URANTIJOS grupės NESĄMONINGU įkūrimu - 1994 metų vasario 18 dieną.

Urantų IŠTAKOMS šiandien šioks toks jubiliejus – sueina DVIDEŠIMT metų, kada 1994 metų vasario 18 dieną, penktadienį, Vilniaus Mokytojų namuose pirmą kartą labai gausiai susirinkusiems žmonėms – o jų atėjo apie penkis šimtus, o gal ir daugiau –pristačiau Urantijos Knygą. Ir anas penktadienis YRA būtent TAS penktadienis, kuris TĘSIASI jau dvidešimt metų, nes iki šiol kiekvieną penktadienį vedu Urantijos grupės Urantijos Knygos studijų užsiėmimus, mokydamas urantus šito epochinio apreiškimo jau GILUMINĖS analizės – kuri DVASINIAM MOKYTOJUI yra labai svarbi, kaip kvėpavimas.
Praėjusį penktadienį – vasario 14 dieną – Urantijos grupėje pasakojau apie tas tokias tolimas-artimas dienas ir patirtis, todėl, kas tik nori, gali šį pasakojimą išgirsti ir dabar, atsidaręs Urantijos grupės užsiėmimų garso įrašų puslapį, todėl čia nieko daugiau ir neberašysiu.
Kadangi praėjęs penktadienis buvo dar ikijubiliejinis, o ateinantis penktadienis jau bus pojubiliejinis, tad jubiliejine urantams galima laikyti net ir visą savaitę, sujungiančią abu Urantijos grupės užsiėmimų penktadienius. Todėl ir kitą Urantijos grupės užsiėmimą paskirsiu tokiai gyvai ir prasmingai praeities akimirkai, sujungusiai visą mūsų amžinybės ateitį su urantų dabarties gyvenimu, kuriame viešpatauja jau GYVAS Rojaus Trejybės-AŠ ESU garbinimas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje.
Praėjo vos-net 20 metų, o mes - URANTAI - jau turime Urantijos Knygos vertimą į lietuvių kalbą, IR VIENINTELIAI VISAME PASAULYJE turime Urantijos Knygos net IŠPLĖTIMĄ, kurį suteikia Sūnaus Kūrėjo-Jėzaus apreiškimas KALBU JUMS VĖL, ir Rojaus Trejybės-AŠ ESU mokymų apreikšimai, ir Rojaus Trejybės mokymų knyga AKIMIRKOS AMŽINYBĖ, ir mano mokymai, kuruos suteikia taip pat Rojaus Trejybė-AŠ ESU, ir Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvąją šventovę, ir net esame tie, kurie esame vieninteliai ne tik mūsų planetoje, bet ir visoje kūrinijoje, garbinantys ne tik Rojaus Trejybę, bet ir AŠ ESU visuminę ASMENYBĘ.
O prasidėjo viskas aną penktadienį - 1994 metų vasario 18-ąją. Beje, Jėzaus Kristaus apreiškimo knygoje KALBU JUMS VĖL, rašydamas Pastabą knygos pabaigoje vieneriais metrais apsirikau dėl Urantijos grupės sukūrimo Vilniaus Mokytojų namuose, parašęs 1995 metus. Tačiau tai nėra ESMINĖ klaida, nes pats procesas - urantų žengimas gyvuoju keliu tęsiasi, ir jis tęsis toliau - per kartų kartas - kad pasklistų Rojaus Trejybės-AŠ ESU meilė ir šviesa PO VISĄ PLANETĄ - IR NET KŪRINIJĄ - IR IŠ MŪSŲ - URANTŲ - EINANČIŲ GYVUOJU ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU TIKROVĖS KELIU VISŲ LABUI.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2014-02-18 11:26:13

Komentarai

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal