Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

URANTAMS tinka Vietinės Visatos Motiną Dvasią vadinti DUKRA KŪRĖJA, arba Kuriančiąja Dvasia. KODĖL?

Mielieji, noriu jums pateikti savo mokymą, kuris išplėstų jūsų požiūrį į Urantijos Knygą ir kosminę kūriniją.
Dabar mes – URANTAI – pradėjome savo VIENINTELIAIS TĖVAIS LAIKYTI ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU.
Tai – pats nuostabiausias mūsų ATRADIMAS, patvirtinamas mūsų dvasinės asmenybės vidine BŪSENA, kad Šios Asmenybės – VISOS KŪRINIJOS PRADŽIOS ŠALTINIAI IR CENTRAI – IR YRA IŠ TIKRŲJŲ MŪSŲ TĖVAI. BŪTENT DĖL TO MES TURIME LIKIMĄ PATEKTI Į ROJŲ, IR ŽENGIAME Į ROJŲ, ĮGYVENDINDAMI MUMS SUTEIKTĄ PRIESAKĄ – BŪKITE TOBULI, NET TOKIE TOBULI, KOKS TOBULAS ESU AŠ – kaip šį priesaką mums perteikia Tėvas Urantijos Knygos epochinio apreiškimo Dokumentuose. Tačiau mes jau dabar puikiai žinome, kad Minties Derintojas vienodai atstovauja ne vien tik Tėvui, bet ir Amžinajam Sūnui-Motinai-Broliui, ir Begalinei Dvasiai-Motinai-Sesei, ir jau dabar mūsų patiriamam AŠ ESU, NES VISI ŠITIE ASMENYS NETURI JOKIŲ PASLAPČIŲ VIENAS NUO KITO, NES YRA ABSOLIUČIOJE DVASINĖJE VIENOVĖJE VIENAS SU KITU, TODĖL TAI, KAIP TĖVAS PALAIKO RYŠĮ SU MUMIS PER MINTIES DERINTOJĄ, TAIP PAT JĮ TOKĮ PATĮ GYVĄ RYŠĮ PALAIKO IR KITI DU LYGIAVERČIAI ROJAUS TREJYBĖS NARIAI, O TAIP PAT IR VISUMINĖ ASMENYBĖ – AŠ ESU – PASIREIŠKIANTI NE KAIP NORS KITAIP, KAIP VIEN TIK PER ROJAUS TREJYBĘ, O TUO PAČIU IR PER MINTIES DERINTOJĄ.
Štai kodėl urantams atėjo metas Urantijos Knygos Dokumentuose vadinamą Sūnaus Kūrėjo Partnerę – Vietinės Visatos Motiną Dvasią – savo atžvilgiu nebelaikyti MOTINA, lygiai taip, kaip jau senokai MES nustojome laikyti TĖVU Sūnų Kūrėją, pradėję jį laikyti vien tik savo DVASIOS BROLIU. Ir mes labai ryškiai pradėjome patirti Sūnui Kūrėjui artimą brolišką ryšį, ir meilę. Todėl ir dabar geriau stenkitės Sūnaus Kūrėjo Lygiavertę Partnerę vadinti DUKRA KŪRĖJA, taip, kaip jos Partneris yra vadinamas SŪNUMI KŪRĖJU. Sūnumi jis vadinamas, nes pats yra SUKURTAS Tėvo ir Amžinojo Sūnaus, o KŪRĖJAS yra dėl to, kad sukuria savo Vietinę Visatą ir jos gyvybę. Tačiau jis tą daro ne vienas, o drauge su savo Partnere, kuri yra Begalinės Dvasios DUKRA, o tuo pačiu ir KŪRĖJA, nes ir ji kuria su savo Partneriu – SŪNUMI KŪRĖJU – savo Vietinę Visatą ir jos gyvybę. Todėl ją vadindami DUKRA KŪRĖJA, mūsų DVASIOS SESE, būsime arčiau tikrovės. Taip pat tinka ją vadinti Vietinės Visatos Kuriančiąja Dvasia.
Net ir gyvybės plazma, iš kurios pradedama gyvybės evoliucija apgyvendintoje planetoje, negalėtų gauti pradinio gyvybės kvėpsnio iš Gyvybės Nešėjų, kurie šią gyvybės plazmą paskleidžia planetoje, kad joje prasidėtų gyvybės evoliucija, jeigu šitokio gyvybės kvėpsnio perteikimo gyvybės plazmai Gyvybės Nešėjai negautų iš Dukros Kūrėjos, kuri savo ruožtų šį gyvybės kvėpsnį gauna iš Begalinės Dvasios-Kūrinijos Motinos – Trečiojo Rojaus Trejybės Asmens. O tai reiškia, kad PIRMINIS gyvybės Šaltinis vis tik yra ROJAUS TREJYBĖ net ir materialiai gyvybės plazmai apgyvendintoje planetoje.
Tuo tarpu Vietinės Visatos DVASIOS, kurios yra tiesiogiai kilusios iš savo Vietinės Visatos ABIEJŲ SUKŪRĖJŲ IR VALDOVŲ gali juos vadinti ir savo TĖVAIS – Tėvu ir Motina – nes jų buvimo ir veikimo ribos yra tik jų pačių Vietinė Visata, ir kai kurių iš jų dar ir Supervisata, bet niekada nebūna taip, kad nusidriektų iki Havonos, tuo labiau niekada nepasiekia Rojaus.
Tuo tarpu mes žengiame į SAVO NAMUS – ROJŲ – PAS SAVO TĖVUS – ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU.
Dar daugiau, visi mūsų duomenys, kiekvienas mūsų veiksmas, kiekvienas žingsnis, net pats menkiausias – nusikalstamas ar atitinkantis mūsų Tėvų – Rojaus Trejybės-AŠ ESU valią – nuo pat pirminės gimimo akimirkos materialiu pavidalu Urantijoje yra registruojamas, ir šie dokumentai yra taip puoselėjami ir saugomi Vietinės Visatos Archangelų per mūsų visą karjerą Vietinėje Visatoje, o ją palikus ir iškeliavus į tiesioginę Supervisatos jurisdikciją, visi mūsų duomenys yra perkeliami į Supervisatos lygį. Taigi, ir mūsų ryšys su šia, mums PRADINE, Vietine Visata mūsų asmeninės informacijos kaupimo prasme pasibaigia.

Štai kodėl mes turime Vienintelius Rojaus Tėvus, nes pas Juos ir vykstame įgyvendindami Jų mums suteiktą LIKIMĄ – PASIEKTI JUOS ROJUJE IR STOVĖTI JŲ BETARPIŠKOJE AKIVAIZDOJE JUOS ATPAŽĮSTANT ENERGETINIU BŪSENOS PATYRIMU. Ir yra tokių Rojaus Trejybės-AŠ ESU vaikų, kurie net pasiekę Rojų dar negali Jų atpažinti, kad stovi BETARPIŠKOJE JŲ AKIVAIZDOJE. Tuomet tokiems vaikams būtinas dar papildomas ROJAUS TREJYBĖS apkabinimas.
Tuo tarpu mes – URANTAI – DAR BŪDAMI MIRTINGOJO ŽMOGIŠKUOJU PAVIDALU, DAR NEPATYRĘ IŠĖJIMO IŠ SAVO PIRMINIO PASAULIO, JAU PATIRIAME SAVO VIENINTELIŲ DIEVIŠKŲJŲ TĖVŲ BUVIMĄ SAVO VIDUJE IR VEIKIMĄ DRAUGE SU JAIS KAIP GĖRIO BENDRAKŪRĖJAIS VISŲ ŠVIESOS LABUI IR MEILĖS PAGRINDU.

Koks milžiniškas KOKYBINIS – KVANTINIS – šuolis DVASIOJE – mūsų DVASINĖJE ASMENYBĖJE, KAD NET KVAPĄ UŽIMA. Tad kaip gi mes – urantai – dar galime vadinti ką nors kitą TĖVU ar MOTINA – tik VISUOTINĮ TĖVĄ, AMŽINĄJĮ SŪNŲ-MOTINĄ-BROLĮ, BEGALINĘ DVASIĄ-MOTINĄ-SESĘ, IR AŠ ESU.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2014-03-07 14:28:36

Komentarai

[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal