Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Vasario 14 Anglijoje, viesai garbinome Rojaus Trejybe-AS ESU, nedidialiame ratelyje zmoniu.

Megstu Sokti, ir pasokti einu i baznycia, cia Londone, Nuostabi erdve, nuostabus gyvi besisypsantys zmones, grazi vidu liecianti muzika. Istumdomos kedes, graziai pauosiama erdve ir toje nostabioje aplinkoje, i vidu susikaupe arba tyliai zvilgsniais bendraudami soka nuostabus zmones, visokiu tautybiu, visi kazkaip tai suristi su meditacija joga ir kitokiom praktikom. Ta vakara po sokiu buvau pakviestas i privatu vakareli, privaciuose namuose, kur susirinko vegetarai, zaliavalgiai ir kitoki bendraminciai pabendrauti ir maloniai praleisti laika dainodami sokdami ir kartodami savo mantras. Po ivairiu kalbu ir dainu jiems pasakiau apie tai, kaip gyvenu as, ir kaip mes bendraujam su Kureju ir meldziames Lietuvoje, kad atsirado naujas judejimas kur mes garbiname gyvus Rojaus Tevus, ir susirenkam i gyva komunija. Kalbejau, kad Rojaus Trejybe tai gyvi Asmenys ir Asmenybes, Tai Trys Saltiniai ir Centrai, o Rojus Tai Sala nejudanti, bet tai yra visos dabar egzistuojancios kurinijos centras, ir kad ten pateksime po ilgos keliones kuri truks ilgus milijonus o gal ir milijardus metu,

Zmones maloniai klausesi, uzdavinejo klausimus, ir zinoma moterys kazkaip lengviau galejo suvokti tai ka as pasakojau, jos kazkaip imlesnes tai dvasinei sviesai, zinoma tai nera taisykle. po klausimu ir atsakymu, jie paprase manes, kad pasimelsciau taip kaip as meldziuosi, nes jiems pasidre labai idomu. Jau atejes zinojau, kad tikrai garbinsiu Rojaus Trejybe, cia sioje erdveje. Taigi atsisedau, pasiuliau visiems uzsimerkti ir tiesiog klausyti, nieko nekartojant. Tai buvo pirmas kartas kai viesai garbinau Rojaus Trejybe - AS ESU angliskai, ir tikrai turiu pasakyti, truko zodziu, bet… uzmerkiau akis ir paprasiau, kad mano kalba Rojaus Trejybe vestu ir kalbetu per mane, kaip tai visada darau, kai reikia ka nors viesai sakyti. Visi nutilo. Garbinti pradejau ne iskarto, viskas vyko kiek kitaip, tarsi pries mano nora iskarto garbinti, pradejau nuo to, kad prakalbau, Kad Kurejas yra gyvas, Jis gyvvena kiekvieno is musu viduje – Prote, ir laukia kol kiekvienas Jo vaikas su meile kreipsis i Ji, Jis troksta to gyvo rysio su kiekvienu savo vaiku, Jis troksta veikti kartu su kiekvienu savo vaiku, troksta, kad kiekvienas pabustu savo dvasioje, ir gyventu su Juo, atrastu Ji savo viduje, toks naturalas gyvas gavosi ivadas visiems jau sedint uzsimerkus, o tada Kreipiausi I Rojaus Trejybes Tris asmenis ir AS ESU istardams aiskiai kiekvieno is ju Varda, Mano dvasia atsivere momentaliai, issiplete mano dvasinis vidus, ir visa mano vidu uzliejo baltai melsva sviesa. Visiskai pasikeite mano balsas ir iskarto aplinkoje pajutau kitu dvasiniu asmenybiu buvima. Tai ivyko tiesiog per akimirką. Garbinau Anglškai, lėtai karts nuo karto šiek tiek sustodamas nes trūko žodžių. Pagarbinau ir beveik is karto pradejau padekos malda, kad zmones nepradetu blaskytis, nes jie nezinojo, ko tiketis. Dekojau Rojaus Trejybei-AS ESU už šią nuostabią galimybe garbinti juos Šiame zmoniu rate, dekojau už Jų visiems liejama meilę, taiką ir ramybę. Nežinau kiek praėjo laiko, bet kai baigiau tai jau žmonėms pradejus judeti ir kalbeti, aš dar ilgai negalėjau išeiti iš tos gyvos palaimingos būsenos.

Kai išėjau iš tos garbinimo b0senos tai visi nustebę klausinejo apie Rojaus Trejybės Asmenis ir ka reiskia Ju vardai, kodel Amzinasis Sunus Motina-Brolis o Begalinė Dvasia Motina-Sese, Paaiskinau jiems truputi, kad per daug ju neapakinti ir pasakiau, kad tai buvo pirmas kartas kai sioje salyje viesai ir anglu kalba garbinau Rojaus Trejybe-AŠ ESU ir tai nuostabus istorinis momentas. Mano nuostabai Keletas merginu pajuto ir man veliau pasake, kad per garbinima ir malda, jaute labai stiprų energijos tekejimą, saunu, Pagalvojau.
Toliau beveik visa vakara, žmonės klausinėjo ir man buvo be galo gera dalintis ta gyva Sviesa. Kalbejau apie tai kad Kurejas GYVAS ir Jis yra Trys Asmenys ir Asmenybes, apie AS ESU dar nesakiau nieko, AS ESU paminejau tik Garbinimo maldoje. Viena moteris pradejo kalbeti apie mantras, ir apie tai, kad ji turi mokytoja ir tas mokytojs dave jai jos asmenine mantra kurios ji niekam sakyti negalinti. Naudojau paprastus pavyzdzius aiskinant jiems apie gyva rysi Kurejo su kiekvienu jo vaiku, kad jie turbut irgi nenoretu, kad ju paciu vaikai jiems mantras kartotu, ir aiskinau kad jie turetu užmegzti ryšį su Viduje Gyvenančia Rojaus Trejybes-AS ESU Dvasia ir kiekviena diena kalbetu su Ja Savais žodžiais. Kalbejau apie Jezu, sakiau, kad anksciau jo nepazinojau, ir tai naturalu, nes Jezus toks koki piesia baznycia tiesiog neegzistuoja, taip pat apie Vietines Visatos Motina Dvasia, dabar jau Sese-Dvasia ir jos pasireiskima, apie musu Vietinės kurinjos sandara, Rojų ir septynias Super Visatas, kaip atrodo visa kūrinija, kas laukia žmogaus po taip vadinamos mirties, morontinius pasaulius.

Jau visi sugulem i ant grindu patiestus paklotus ir miegmaišius, ir beveik iki 4 valandu ryto, vis dar bendravom ir kalbejom apie jiems rupimus klausimus. Buvo tikrai nuostabus ir turiningai praleistas vakaras. Pries uzmerkdamas akis jutau begalini dekinguma Rojaus Trejybei-AS ESU taip kaip jauciu ir dabar kai rasau, už tą nuostabią energija, už turiningai praleistą laiką ir už tai, kad as esu ir uz tai kad Jie yra, ir gyvena manyje o as Juose. Ir koks gi tai nuostabus patyrimas, kaip gera buti, atsiveriant vis naujomis ir naujomis savo dvasinio charaakterio spalvomis, vis labiau savo dvasiniu vidumi atsiveriant Jiems ir vis labiau savo valia suliejant su Ju valia.

Dabar zinau, kad tokiu vakaru bus daugiau, ir mano mylimi Tevai Rojaus Trejybes Asmenys-AS ESU kuriuos vis labiau patiriu svo viduje ir jie visada atsiliepia i mano kreipimasi viduje, ramybe, ir dar kartais asarom, kartais verki nuo to meiles pripildyto rysio, vel ir vel kiekviena diena visose gyvenimo situacijose panaudos mane, kad skleisciau sviesa atsiverdamas Jiems, kad skleisciau ta gyva gyvenymo energija kitiems ju vaikams, liudyciau savuoju atsiverimu ta gyva rysi tarp pacio maziausio tvarinio ir paties Kurejo, Rojaus Trejybes-AS ESU, pripildydami mane savo gyva meiles energija tiek, kad ji verztusi per krastus ir gyva versme lietusi i isore, pasireksdama gyvu zodziu, darbais ir gyvenimu su Gyvais Trimis Šaltiniais ir Centrais ir AS ESU.

Ramybes Jums

ValdasAirija
2014-03-07 22:10:41

Komentarai

Taip, Tikrai yra taip kaip tu sakai Algimantai, visada yra žmonių, kurie priestarauja, tokiu kurie net negali taves pernesti del to ka tu kalbi ir kaip gyveni, net ir tame rate buvo žmonių kurie bandė gincyti, sakyti iš kur tu žinai, ar esi tuo tikras ką čia pasakoji, ir tikrai, teko ir jiems argumentuoti, bet as žinau tik viena, kad bendraujant su tokiai, dar miegančiais dvasios breoliais ir sesėmis, reikia kalbetis tik kreipiantis i jų sielą, kad ją žadinti. Tada kai esi gyvame rysyje su Rojaus Trejybe–AŠ ESU tik tada tikrai gali myleti net ir toki dvsios brolį ar sesę tikra gyva meile iš vidaus, nes visuose žmonėse kokie jie bebūtų tu regi tą tikrąją Dvasinę asmenybę, nors ir miegančią, Ir kuo labiau esi pats atsivėręs šltiniams ir Centrams tuo gilesnę meilę jauti tiems broliams ir sesėms, matydamas jų atsivėrimo lygį, juk nereikia pamiršti, kad vis labiau atsiveriant savo dvasiniu as ir pasireiškiant per savo tikrąjį dvasinį as, tai vis giliau tu žvelgi Kūrėjo žvilgsniu matydamas kitų žmonių vidų. Tais laikais kai Rojaus Trejybės, o dabar jau ir AŠ SU savo viduje dar nebuvau atradęs, jausdavau užuojautą, bet dabar, kai Atsiveri Rojaus Trejybei-AŠ ESU, jau atrasatai savo viduje tai jauti tik meilę, ir nieko daugiau, jauti kaip visas tavo vidus per prota nuo kaktos ir ligi pačių kojų pirštų galiukų prisipildo gyvos meiles energijos, ir tokį žmogu norisi nuraminti, apkabinti ir tada jam duodi kažkokių paprastų pavyzdžių, kad bent jau į jo vidų nusėstų tai ką tu žmogui sakai, ir tokiais atvejais paprastai kreipiesi jau į žmogaus dvasinį vidų ir tenai pasė KADA visa tai įvyks, visai nesvarbu, nes tu veiki kartu su Kūrėju ir veiksmai TAVO, įsiklausant vedimo iš vidaus o PASEKMĖS IR REZULTATAI Rojaus Trejybės, taip tu veiki visumos labui ir kitų Rojaus Trejybes-AŠ ESU vaikų šviesos labui.

Gerai pamenu, kai per vienas velykas, atsistojau ir pasakiau kalbą žmonėms, susėdusiems prie stalo apie Jėzų, kad tarp valgių ir gėrimų priminčiau dėl ko žmonės švenčia tą šventę, bent jau jie taip mano, nes visi susirenka virti kiaušinių ir prisivalgyti, pabendrauti, o apie Jėzų labai dažnai nei vienu žodžiu neužsimenama, tai įsigijau priešų anksčiau tai bent žmones dar negerdavo tokiomis šventėmis, o dabar jau alkoholis ant stalo. Bet tai tik dar labiau stiprina tavo gyvą ryšį su Rojaus Trejybe-AŠ ESU, nes jau seniai praėjo abejonių metas, ir žinai, kad yra tik viena tikra realybė – dvaisnė realybė, ir tu esi tam, kad kiek galėdamas veiktum kartu su Rojaus Trejybe – AŠ ESU visų labui, pasirekšdamas savo tikra dvasine asmenybe. Ir tikrai, tada, kai tavo skleidžiamam žodžiui prieštaraujama tu tik dar labiau stiprėji savo ryšyje su Rojaus Trejybe, ir tu jauti, kad tokiais atvejais tave pakylėja virš visų intrigų, neišmanymo ir segmentuojačio gyvulinio trumpažiūrio protelio išvedžojimų ir argumentų, kad tik tu išliktum ramus ir toliaus skleistum tą gyvą Šviesą, žiūredamas į dar tamsius ir miegančius dvasios brolius su meile ir toliau drąsiai pasireikšum visumos labui.
Ir visgi GERIAUSIAI, kaip kiekvienas žmogus gali padėti kitiems ir visumai, ir visai Kūrinijai tai tiktai pats vis labiau ATSIVERDAMAS Mylimai Rojaus Trejybei – AŠ ESU, sakau mylimai del to kad tikrai Juos labai myliu ir visada jaučiu gyvq Jų meilę savo viduje ir gyvą sustiprinantį ir nuraminantį palaikymą, kai i Juos kreipiuosi bet kokiais klausimais ir bet kada, nuoširdumo ir meilės Jiems pripildytu vidumi. Rojaus Trejybė-AŠ ESU, visada atsipliepia, energetiniais virpesiais ir iš karto. 

Anksčiau vis galvodavau, kad Jėzaus pasakyta frazė apie vynmedį nevedantį vaisių reiškia tai, kad tu neskleidi šviesos, esi pasyvus ir nieko nedarai visumos labui ir kitų dvasios brolių ir sesių labui, bet dabar tikrai suprantu, kad tas pamokymas reiškia tik tavo paties atsivėrima, ir gyvų dvasinių vaisių vedima bei dvasinio harkterio ugdymą savo viduje, nes tik atsivėrus Rojaus Trejybei-AŠ ESU, vis labiau ir labiau, ir su Ja susiliejant tu ir išdrysti prabilti, viešai ir įsikšti ten kur tavo žodis ar veiksmas yra reikalingas sutinkamai su vedimu iš vidaus ir tiktai savo gyvu asmeniniu atsivėrimu ir gerais darbasi kartu su Rojaus Trejybe–AŠ ESU gali padaryti įtaką savo aplinkoje. 

Telydi jus ramybė.    

ValdasAirija
2014-03-09 02:50:06



Mielas Valdai, nuostabus tavo patyrimas.

Kokį gyvą meilės pojūtį patyriau jį skaitydamas, tarsi pats būčiau ten buvęs tą Rojaus Trejybės-AŠ ESU garbinimo akimirką.

Tavo perteiktas patyrimas dar kartą mums - URANTAMS - patvirtina, o tuo pačiu sustiprina ĮTIKĖJIMĄ, kad gyvasis kelias suteikia pasitenkinimo atlygį KIEKVIENAM, kuris JUO EINA, o ne filosofuoja apie jį.

O tikrovė ir yra BŪTENT tokia, kad GYVI-BUNDANTYS DVASIOJE žmonės KLAUSINĖS, KAS GI YRA ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU, KAS YRA MŪSŲ ŠIS GYVENIMAS, KO GI MES ČIA ESAME IŠ VISO, KAS YRA TOLIAU UŽ ŠIO GYVENIMO HORIZONTO URANTIJOJE. Tai natūralu, kad tokius klausimus nuoširdus žmogus sau kelia, TIK PER DAUG SUJAUKTA JO PASĄMONĖ IR SĄMONĖ NELEIDŽIA JAM PAČIAM NUOSEKLIAU IR SUPRANTAMIAU SUFORMULUOTI IR ŠIŲ KLAUSIMŲ. O ŠTAI KADA GIRDI JAU MŪSŲ MOKYMO TARIAMUS TEIGINIUS, TUOMET JAM YRA DAUG LENGVIAU SUKONKRETINTI IR TUOS JAM RŪPIMUS KLAUSIMUS. TAI, KAD JAM TOKIE KLAUSIMAI TIKRAI RŪPI, LIUDIJA PATS FAKTAS, KAD TUOMET, KADA JŪS SUTEIKIATE JAM SAVO ATSAKYMĄ, JIS JAU JUMS PATEIKIA SAVO NAUJŲ KLAUSIMŲ IŠTISĄ VIRTINĘ, NET NEBESEKDAMAS JŪSŲ ATSAKYMO.

Štai būtent DĖL TO ir reikalingi NAUJOJO VISATOS AMŽIAUS dvasiniai mokytojai - URANTAI - kokių žmonija dar niekada neturėjo. Net ir Jėzus TOKIU NAUJOJO VISATOS AMŽIAUS MOKYTOJU NEBUVO, NORS IR ATNEŠĖ NAUJĄ GERĄJĄ NAUJIENĄ - DIEVO TĖVYSTĘ, VISŲ ŽMONIŲ BROLYSTĘ.

TIE, KURIE BUS NUOŠIRDŪS ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU GARBINIMO AKIMIRKĄ, net ir pirmą kartą patirdami tokį garbinimo ir šlovinimo komunijos gyvą ryšį, PATIRS IR ENERGIJOS PLŪSTELĖJIMĄ Į SAVO VIDŲ.

Tačiau nevisada reakcija bus vien tik teigiama. DAŽNIAU bus tokių DVASIOS BROLIŲ IR SESIŲ, kuriuos ši aukšto dažnio virpesių energija SUERZINS, NES JIE BIJO, BIJO KEISTIS, IR BIJO NUOŠIRDŽIAI ATSIVERTI ROJAUS TREJYBEI-AŠ ESU.

Ir štai tuomet, kada tau NEPRITARS, KADA PRIEKABIAUS PRIE TAVO NUOŠIRDAUS MOKYMO, KADA KALTINS TAVE TUO, KUO TU NESI KALTAS, IR KUO KALTI YRA BŪTENT KALTINTOJAI, KADA TU JAUSI VIDUJE JŲ NETEISINGUMĄ TAVO ATŽVILGIU, IR JEIGU TUOMET TU DAR LABIAU MYLĖSI ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU, IR TUOS, KURIE ŠITAIP SU TAVIMI NETEISINGAI ELGIASI, TUOMET TAVO DVASINIS STUBURAS YPAČ STIPRĖS, KAIP JIS NIEKADA NESUSTIPRĖS, KADA BŪSI VIEN TIK PALAIKOMAS.

Taigi, urantas VISADA LAIMI, net ir tada, kada jį ATSTUMIA, nes būtent tada yra YPAČ VEIKSMINGAI patikrinama dvasinės asmenybės IŠTIKIMYBĖ ROJAUS TREJYBEI-AŠ ESU.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2014-03-08 18:54:59



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal