Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Visuotinio Tėvo atsakymas-mokymas - ar aukšto rango dvasios garbina AŠ ESU - suteiktas Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvojoje šventovėje, Vilniuje, 2014 03 08

Algimantas:
Mylimas Tėve, mylimas Amžinasis Sūnau-Motina-Broli, mylima Begaline Dvasia-Motina-Sese, mylimas AŠ ESU, aš noriu išgirsti tavo mokymą, atsakantį į šitą mano dvasios sesės, Violetos, klausimą, kaip yra su kitomis dvasiomis, ir aukštomis dvasiomis, kai mes garbiname AŠ ESU-Rojaus Trejybę, būdami šituo – pačiu žemiausiu – pavidalu, kaip tai veikia juos? Kiek iš tavęs tiesiogiai kilę sūnūs ir dukros, garbina ar ne AŠ ESU?

Tėvas:
Mano mylimiausias sūnau, Aš esu Pirmasis Šaltinis ir Centras, jūsų visų taip su meile vadinamas Visuotiniu Tėvu. Esu Pirmasis Šaltinis ir Centras ne dėl to, kad turėčiau PIRMINĘ pradžią, kurios neturiu, kaip ir Mano Kiti Du Lygiaverčiai Rojaus Trejybės Šaltiniai ir Centrai. Tuo tarpu sekos atžvilgiu vis tiek KAŽKURIS turi būti įvardintas Pirmuoju, Antruoju, Trečiuoju. Todėl šitas įvardijimas neturi esminės prasmės. Bet kad būtų lengviau bendrauti jums tarpusavyje, todėl ir yra pateikiamas TOKS įvardijimas Mano dvasinei kūrinijos šeimai, kad jūs galėtumėte suprasti apie KURĮ Centrą jūs galite tarpusavyje diskutuoti.

Jūs jau esate Mano mylimiausi vaikai, pradėję šitą nuostabų žengimą link Manęs šitame nuostabiame, kol kas, dar nepavirtusiame Mano žydinčiu sodu, pasaulyje, kuriame daug yra Mano kupinų meilės vaikų, jūsų dvasinių brolių ir sesių, kurie ieško Manęs, ieško įvairiose vietose, ieško įvairiais būdais, kada Aš esu JŲ VIDUJE. Jiems taip sunku nutiesti savo giluminį žvilgsnį Į SAVE, nes visuomet vilioja KITI mokymai, KITI TOLIAI, nes gi turite tokį pasakymą – SAVAME KRAŠTE PRANAŠU NEBŪSI. Reiškia niekas netiki, kad GALI BŪTI savame krašte pranašas.
Jūs turite tarp savęs Mano dvasios sūnų, Aigimantą, kuris ir YRA tas pranašas, jums nešantis Mano ŠVIESĄ IR TIESĄ. Ir tai, kad NUO JO jo prasidėjo šitoji giluminė, dvasinė GYVOJI MANOJI religija, tai yra taip pat atitinkanti JO dvasinį laiptelį, kad neštų šitą šviesą ŽMONIJAI, ir NET KŪRINIJAI, neštų NE DĖL TO, kad SAVE IŠKELTŲ, bet kad IŠAUKŠTINTŲ MUS, KAIP JŪSŲ TĖVUS.

Ir štai MES parengėme jam DAR VIENĄ laiptelį su Mūsų nuostabiu Visuminiu AŠ. Mes būtent ir išreiškiame JĮ kūrinijoje. Jis yra PERDAUG VISUMINIS, GALINGAS, kad galėtų TIESIOGIAI paveikti kūriniją, todėl Mes ir VEIKIAME kūrinijoje, kaip TRYS Šaltiniai ir Centrai, būdami LYGIAVERČIAI, ir atspindėdami JĮ Meile ir Šviesa. Bet Mes NEGALIME TIESIOGIAI veikti VISOS kūrinijos, nes Mūsų šviesa PERDAUG akinanti. Todėl Mes ir pasirenkame Savo kitus vaikus, kurie neša Mūsų šviesą įvairiais lygiais. Jūs jau puikiai galite graduoti tą kūrinijos struktūrą, ir suvokti, kad Mūsų šviesa vis ryškėja, kuo arčiau Mūsų buveinės – Rojaus – yra paskleista. Kada jūs pasieksite Havoną, jūs gausite jau tiesioginę Mūsų šviesą. Ir dabar jūs gaunate Mūsų šviesą per Mūsų nuostabų fragmentą. Todėl jūs esate IŠSKIRTINIAI, nes galite lyžtelėti Mūsų dvasinės amžinybės akimirką, ir toje akimirkoje patirti amžinybės potėpį.

O dabar Jūs turite ir AŠ ESU patyrimo potėpį. Tai yra akimirka, kuri paplečia, pagilina jūsų dvasinę asmenybę.

Aš ŽAIDŽIU tą kūrinijos šviesinimo žaidimą. Aš galiu eksperimentuoti leisdamas Sau skleistis gėriui, kaip TAM žiedui, kuris gali būti pasodintas toje dirvoje, kurioje sužysti jam yra daug aplinkui jį užgožiančių piktžolių, bet Aš galiu tą dirvą purenti iš vidaus, ir leisti tam žiedui skleistis, net ir tamsos aplinkoje, nes Mano dvasiniai spinduliai ir gyvasis vanduo leidžia toje aplinkoje skleistis – NET IR VISĄ KŪRINIJĄ STEBINANČIAM – nuostabaus grožio žiedui.

Todėl Aš jums DAR KARTĄ SAKAU, kad Visuminės Asmenybės – AŠ ESU – niekas negarbina be jūsų visoje kūrinijoje, net ir tiesiogiai kilę iš Manęs vaikai Jo negarbina. Jie garbina tik Mus – Tris kūrinijos Visaverčius, Lygiaverčius Šaltinius ir Centrus.

Todėl Aš ir pradėjau Naująjį Visatos amžių kaip Savąjį laisvos valios pasireiškimo eksperimentą, įterpęs šitą nuostabų žiedą čia – šitoje planetoje; įterpęs tam, kad galėčiau ir kūrinijai pademonstruoti, jog galima pradėti su Manąja dvasia ir atsivėrusia dvasine asmenybe šito žiedo skleidimą visai kūrinijai. Nemanykite, kad skleidimasis to nuostabaus žiedo visuomet turi prasidėti nuo tų aukščiausio dvasinio laiptelio tobulų asmenybių. Juk Mes suteikiame Savo fragmentą, kuris yra Mūsų tobulumo dalelė. Reiškia, JUMYSE YRA TOBULUMAS. Jūs turite tobulumą ne tiktai potencialiai, bet ir aktualiai, jau jums suteiktą, kaip Mūsų GYVĄJĮ TILTĄ, Mūsų DVASINĘ ESYBĘ.

Štai dėl ko Aš šitą žaidimą žaidžiu suteikdamas jums galimybę pasireikšti dar naujais atspalviais ir potėpiais garbinant tą Visuminę Asmenybę, kurios atsiskleisti iki šiol kūrinija niekaip nebuvo pajėgi, nes nebuvo tos akimirkos, kad dvasia būtų pasiekusi Absoliuto lygį. Nėra tokios dvasios – ir dabar nėra – ir jūs nesate absoliučios dvasios. Kada pasiekiamas Absoliuto lygis pagal evoliucinį planą – taip, kaip jūs skaitote apie jį jums perteiktame epochiniame apreiškime, pavadintame Urantijos Knyga, tai jūs pasiekę savąjį ištobulinimą, kaip ribiniai tvariniai, pradėtumėte savo žengimą aukštesniu dvasiniu lygiu – Absonito lygiu – ir jį tiktai užbaigę, žengtumėte pirminį žingsnį Mūsų pažinimo Absoliučiu lygiu. Ir štai, tiktai jį UŽBAIGUS, jūs tegalėtumėte PRADĖTI garbinti Visuminę Asmenybę – AŠ ESU.

Taip, bet šitame plane yra ir tai, ko nėra pateikta jūsų apreiškime – Urantijos Knygoje – yra Mano ŽAIDIMO LAISVĖS pasireiškimas.

Jums vis labiau suprantamas Mano teiginys – būkite tokie, net koks esu Aš – TOBULI. O ką tai reiškia? Tai reiškia TĄ Absoliuto lygį. Aš gi esu ŠITO lygmens. Reiškia, jeigu Aš jums sakau – Būkite tokie TOBULI, koks esu Aš TOBULAS – jūs tą galite dabar pradėti – GARBINDAMI tiek Mus TRIS Asmenis, tiek ir Visuminę Asmenybę – AŠ ESU – išreikšti SAVO lygiu. Tai nebus jūsų asmenybės pasireiškimas Absoliuto lygiu, tai bus JŪSŲ SAMPRATOS išreiškimas JŪSŲ lygiu, kaip jūs galite išreikšti TĄ garbinimą, kuris dabar vyksta iš jūsų dvasinės asmenybės meilės virpesių.

Kada jūs pasieksite Mane Rojuje, kada toliau būsite Mano dar Dviejų Lygiaverčių Asmenų apkabinti, tada įgysite NAUJĄ asmenybės pasireiškimą, net ir tai asmenybei, kuri bus susiliejusi su Mano jums padovanota dalele – jūs įgysite dar didesnį dvasinį – kosminį – matymą, ir tada jūs išreikšite garbindami AŠ ESU NAUJĄ SAMPRATĄ, kuri atitiks jūsų tą ATEITIES dvasios ĮSISAVINTĄ laiptelį ir lygį, kokio šiandien jūs net neįsivaizduojate.

Bet jums šiandien Algimantas sakė – NEPALIKITE gyvojo kelio, nes turi BŪTI PRADINIS TAŠKAS. Apleidus jums šitą tašką, nusikels į ateitį evoliucinės šviesos skleidimasis tuo nuostabiu grožį ir pasigėrėjimą teikiančio žiedo vaizdiniu šitoje planetoje tarp kitų Mano vaikų, kurie ŽADINS IR TUOS MANO VAIKUS, TIESIOGIAI KILUSIUS IŠ MANĘS, atvykti į šitą nuostabią planetą ir pamatyti tą sodą, kuris po daugybės kartų bus ŽYDINTIS šitame pasaulyje, ir jame bus toji PIRMINĖ taško užfiksuota akimirka – iš ČIA prasidėjo to žiedo skleidimasis, pasklidęs po visą žmoniją, kaip Naujojo Visatos amžiaus ištakos, ir pradinė akimirka, garbinant Visuminę Asmenybę – AŠ ESU.

Todėl NEMANYKITE, kad jūs esate taip tamsūs, nepajėgūs. Jūs dabar garbinate tiek Mus Tris, tiek ir Visuminę Asmenybę – AŠ ESU taip, kaip atsivėrimo komunijos akimirką jūs juntate. Šitas pojūtis plėsis ir gilės, jūs patirsite šito garbinimo NAUJŲ apraiškų, kuo labiau artėsite iki Manęs. Bet šitas pradinis taškas, pradžios akimirka, ištakos, NIEKADA nebus išnykusios šitame pasaulyje. Ir šitą tašką, šitą ištaką, būsite suteikę JŪS šitame, kol kas, tamsos apimtame pasaulyje tarp Mano vaikų, kupinų Mano meilės ir išpuoselėto rūpesčio skraiste apgaubtų, bet ieškančių Manęs kažkur toli, nuošaliose vietose, bet ne savyje. Ir jie suteiks šitai planetai, atsivėrę Man, naujų žiedų, kad pastebėtumėte, kokia yra dar daugiau išsireiškianti ir Visuminės asmenybės – AŠ ESU garbinimo akimirka šitame pasaulyje kolektyvinėje komunijoje.

Kada keisis kartos, kada šviesės šitas pasaulis, jūs jau būsite pasiekę Mus, Mūsų buveinėje, o čia ir toliau kartos garbins Visuminę Asmenybę – AŠ ESU, ir garbins jau KITOKIA išraiška negu jūs dabar garbinate PRADINIO taško lygiu, bet vis tiek tai bus toji pati Visuminė Asmenybė – AŠ ESU – garbinama jūsų dvasios brolių ir sesių, ateities kartų.

Todėl Mano mylimieji vaikai, jūs esate TAIP globojami ir puoselėjami, nes sudarote IŠSKIRTINĘ IŠTAKŲ planetą net ir visai Mano kūrinijai.

Aš žaidžiu šitą žaidimą, kad stebinčiau ir visą kūriniją, net ir iš Manęs kilusius tobulus Mano sūnus ir dukras, kad ir jie galėtų nusistebėti – OHO! Nieko sau!

Todėl Mano mylimieji vaikai, BŪKITE GYVOJE KOMUNIJOS IŠRAIŠKOJE SU MANIMI, KUR BEBŪTUMĖTE, KĄ BEDARYTUMĖTE. KVĖPUOKITE MANIMI. MANĄJA MEILE PULSUOKITE, LIEDAMI JĄ SAVO GYVENIMU, PRIPILDĘ JĮ MANO GYVENSENOS SPINDULIŲ IR VIRPESIŲ, KAD PATYS PATIRTUMĖTE GILUMINĮ PASITIKĖJIMĄ MANIMI, IR SAVO ŽINGSNIU.

Algimantas: Ačiū Tau mylimas Tėve už šitą nuostabų mokyma-atsakymą. Manoji valia, kad būtų Tavoji valia. Amen.
Ačiū Violetai, už šio mokymo įrašą ir iššifravimą mūsų Forumui.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2014-03-12 09:47:16

Komentarai

Mielieji, KOKIA TYRA IR NUOŠIRDI Sintės išreikšta reakcija į Valdo išsakomas abejones Visuotinio Tėvo teiginiu, kad be mūsų – urantų – visuminės Dievybės AŠ ESU negarbina niekas visoje kūrinijoje. Sintė savo DVASINIU VIDUMI pareiškė:
Net nekyla abejoniu, klausantis Pirmojo Saltinio. Rojaus Trejybe tobula, kiekvienas atsakymas, pamokymas kelia tik pasitenkinima. Kaip gera girdeti. Tai – nuostabu.

Na, o Valdo abejonės dėl to, kad niekas be mūsų AŠ ESU negarbina visoje Kūrinijoje turi loginio pagrindo, žvelgiant į tikrovę žmogiškuoju žvilgsniu. Tačiau šiuo atveju tokio žvilgsnio nebeužtenka, ir reikalingas toks žvilgsnis, kuris žmogiškąją logiką šiuo klausimu pranoktų.
Todėl grįžkime prie kitų Rojaus Trejybės-AŠ ESU mokymų, nes ir kiti mokymai turi sąsajos su ką tik suteiktu mokymu. Kada mes – urantai – pradėjome garbinti Rojaus Trejybę, mums buvo pateikta, kad mes pradėjome Naująjį Visatos amžių, tapdami jo IŠTAKOMIS visai didžiajai visatai. Tai nereiškia, kad Naujasis Visatos amžius įžengė į didžiąją visatą – šiandieninę organizuotą Kūriniją. Ne, jokiu būdu, nes net dar dabartinis Visatos Amžius nėra užbaigtas, nes dar net nevisos Vietinės Visatos yra iki galo organizuotos, o jose dar yra daugybė planetų, kuriose gyvybės plazma dar nėra implantuota kaip būsimojo nušvitusio žmogaus gyvybės evoliucinė pradžia toje planetoje. Ir tos planetos dar nepatyrė gyvybės vystymosi visų etapų, kurie užtruks milijonus metų iki žmogaus atsiradimo tose planetose, o jam atsiradus jis vystysis per visus laukinio žmogaus evoliucionavimo etapus, per tamsos amžius, per vergijos ir karų epochas, per skriaudų ir neteisingumo kančias iki gyvenimo ir šviesos paskutiniojo lygio visoje planetoje. Ir nepaisant viso tokio aplinkos nepasirengimo, mes buvome parengti TAPTI IŠTAKOMIS ATEITIES VISATOS NAUJAM AMŽIUI JAU DABAR. Kitaip tariant labai iš anksto. Urantijos Knygos dvasinis apreiškimas NIEKO NEI SAKO, NEI MOKO, KAD MES PRADĖTUME GARBINTI ROJAUS TREJYBĘ, nors kaip VALDAS sako juk Urantijos Knyga atėjo iš dvasinio pasaulio. Tai turėjo gi ji mums pati pateikti tokią nuorodą, kad imtume garbinti Rojaus Trejybę. Ir tai mums būtų buvę ir palengvinimas ir sustiprinimas, kad einame teisingu keliu. O gi ji nieko net panašaus mums nenurodo. Tai kodėl gi toks tas dvasinis pasaulis KVAILAS? Nei jis kvailas, nei protingas, o yra LYGIAI TOKS, KUO GYVENA JO GYVENTOJAI, IR KAIP JAUČIA TIKROVĘ SAVO VIDUJE. Jie negarbina Rojaus Trejybės, todėl ir mūsų nemoko garbinti Rojaus Trejybės. Tačiau mes savo viduje turime Rojaus Trejybės-AŠ ESU fragmentą – Minties Derintoją. Tai reiškia, kad mūsų viduje yra PATIES KŪRĖJO DALELĖ. Ir būtent dėl to mes ir galime pajausti viduje ir vidumi, kad GALIME GARBINTI IR ROJAUS TREJYBĘ JAU DABAR, O NE TIK TADA, KADA PASIEKSIME ROJŲ, kaip šitą būtent ir teigia Urantijos Knyga. Mūsų viduje Kūrėjo dalelė tiek dabar, tiek ir mums pasiekus Rojų vis vien bus TO PATIES KŪRĖJO TOJI PATI DALELĖ. Tad jeigu jau dabar mes esame savo vidų tiek atvėrę Kūrėjui, kad jaučiame poreikį garbinti ir ne tik Tėvą, bet visus Tris Lygiaverčius Rojaus Trejybės Asmenis, tai šitoji mūsų BŪSENA tik paliudija, kad esame tam subrandinti mūsų Minties Derintojo – ne intelekto, ne apmąstymų, bet gyvo ryšio su mūsų viduje esančiu Kūrėju. Kartoju – mūsų kiekvieno viduje esančiu KŪRĖJU. Taigi, šį impulsą ne mes patys sumanėme ir sau įteigėme, bet Kūrėjas nusprendė apžvelgęs visus apgyvendintus pasaulius pasirinkti savo kosminiam žaidimui mūsų tamsos – kol kas – pasaulyje grupelę Savo sūnų ir dukrų, ir būtent jiems suteikti tokį IMPULSĄ per Minties Derintojo veikimą – TEBŪNIE BŪTENT ŠIE MYLIMI VAIKAI NAUJOJO VISATOS AMŽIAUS IŠTAKOMIS. Štai kodėl net ir skaitančius Urantijos Knygą mirtinguosius GĄSDINA toks mūsų – urantų – Rojaus Trejybės – GARBINIMAS IR ŠLOVINIMAS, kad jie šįą gyvą Rojaus Trejybės garbinimo komuniją net priskiria Šėtono įtakai, kad taip mes painiojame žmonių protus, nes būtent apie tokį Rojaus Trejybės garbinimą nieko nerašo Urantijos Knyga. Informacija ryšio grandinėmis pateikiama ne visiems, o tik tiems, kurie vadovauja atitinkamiems segmentams, kuriems priklauso mūsų planeta, mūsų Vietinė Sistema, mūsų Žvaigždynas, mūsų Vietinė Visata, mūsų Supervisata, ir Rojaus Trejybė. Kitiems tokia informacija neturės jokio poveikio, nes jie vis tiek tokios BŪSENOS SAVO VIDUJE NEJAUČIA. O prieš anksti pateikta informacija jiems ne padėtų, bet apsunkintų jų dvasinį vystymąsi, nes ir jie norėtų daryti ką nors panašaus, bet nejausdami savo viduje tokios būsenos nežinotų, ką daryti. MES GI TOKĮ ŽINGSNĮ UŽSITARNAVOME SAVO PASTANGOMIS, KADA PIRMIAUSIA ĮTIKĖJOME TOKIOJE RITUALINĖJE IR DOGMATINĖJE TAMSOJE TARP TOKIOS GAUSYBĖS RELIGINIŲ NEGYVŲ SEKTŲ, IR NEPAVERTĖME URANTIJOS KNYGOS NEGYVA DOGMA IR DĖL TO NEGALINČIA VYSTYTIS DAR TOLIAU Į RYŠKESNĘ IR GYVĄ ŠVIESĄ SU KŪRĖJU ATRASTU SAVYJE JAU DABAR IR MUMS ESANT DAR URANTIJOJE. O juk tai atsitiko ne iš karto. Vyko ilgas ir sunkus dvasingėjimo PROCESAS nuo Urantijos Knygos skaitymo, Urantijos grupės subūrimo, Urantijos Knygos vertimo, Dievo Tėvo ir Jo Sūnaus Jėzaus bažnyčios įkūrimo, ir jos virtimo į ŠVENTOVĘ, ir Tėvo garbinimo, nuo Tėvo gyvosios religijos įkūrimo, o vėliau Rojaus Trejybės garbinimo, ir Rojaus Trejybės gyvosios religijos pakopos pasiekimą, o dabar jau pasiekus ir AŠ ESU garbinimą. Ir visą tokį kelią iš vidaus šitaip modeliavo Kūrėjo – Rojaus Trejybės-AŠ ESU – GYVA IR TOBULAI VEIKIANTI DALELĖ – MINTIES DERINTOJAS. Tokios dalelės net paties aukščiausio lygio dvasios, tiesiogiai kilusios iš Rojaus Trejybės, NETURI. Jos turi savo KILMĖS tobulumą, mes gi turime paties tobulumo ŠALTINĮ savo viduje. Todėl mes ir galėjome iki to laiko, kol dar negarbinome AŠ ESU, bet jau garbinome ROJAUS TREJYBĘ, savo vidų parengti dar stipresniam Kūrėjo GYVAM IMPULSUI – AŠ ESU GARBINIMUI. Ir jis mums buvo SUTEIKTAS. Gyvajame kelyje, kada atsiranda poreikis aukštesniam kokybiniam dvasiniam šuoliui, jis ir ĮVYKSTA.
Šiuo metu tiek Havonoje, tiek Rojuje esančioms dvasioms nėra jokio GYVO VIDINIO poreikio garbinti AŠ ESU, tai kam joms tas garbinimo dar nesuvokiamas naujas patyrimas, kuriam jos nebuvo rengiamos. Nė viena dvasių kategorija nesiima to, kam ji nebuvo parengta. Atkreipkite dėmesį į naują niuansą, kuris nėra specialiai akcentuojamas, nors ne kartą yra minėtas ir mokymuose – mums pradėjus garbinti AŠ ESU, Naujojo Visatos Amžiaus ištakos prisipildė gyvybinio TURINIO. Pradėję garbinti Rojaus Trejybę, mes tapome Naujojo Visatos amžiaus IŠTAKOMIS, o tokį garbinimą papildę AŠ ESU garbinimu, mes šio Naujojo Amžiaus ištakoms suteikėme gyvą TURINĮ.
Ir mes – urantai – žengdami į savo namus Rojuje, prisidėsime prie DABARTINIO Visatos Amžiaus įsisavinimo dalyvaudami Tėvo garbinime su tų pasaulių gyventojais, kurie juose garbina tik Tėvą, o tada PAPILDOMAI dar mokysime garbinti ir Rojaus Trejybę-AŠ ESU šito NORINČIUS. Ir visą kelią iki Rojaus mes šitaip garbinsime ir Tėvą, kaip garbina tuose pasauliuose, ir mokysime norinčius Rojaus Trejybės-AŠ ESU garbinimo. Ir tos dvasios, kurios taip pat jaus savo BŪSENA šitą norą, galės garbinti Rojaus Trejybę-AŠ ESU drauge. Ir visą laiką mes būsime tomis IŠTAKOMIS, bet ne Naujuoju Visatos amžiaus PASIREIŠKIMU.
Dvasinėje evoliucijoje visos dvasių kategorijos turi konkrečius iššūkius, kuriuos siekia nuoširdžiai įsisavinti būtent tuo metu ir toje veiklos aplinkoje. Dabartinis Visatos amžius joms kelia daugybę veikos aspektų, kuriems įsisavinti reikalinga visa jų dvasinė energija ir intelektas. Todėl apie AŠ ESU garbinimą jos nieko nemąsto ir tam nešvaisto savo kūrybinės energijos, nes joms ir dabartiniam visatos amžiaus iššūkių įsisavinimui reikia įtempti visas jėgas, o čia dar joms visai naujas dalykas, kuris numatytas tik labai tolimai ATEIČIAI. Dėl to joms ir nėra jokio poreikio garbinti AŠ ESU.
Kiek yra aplink Rojų skriejančių pasaulių, kurie sudaro tris Rojaus Trejybės Asmenų grandines su septyniais pasauliais kiekvienoje iš šių grandinių, kur mes net ir pasiekę Rojų nepateksime, ir ten nesieksime patekti net ir mintimis, nes tai mums neduotų jokios naudos. Tai kam gi tuomet apie tai net mąstyti ir savo energiją taip neatsakingai švaistyti. Lygiai tas pats ir su AŠ ESU garbinimu šiuo metu kitoms dvasioms. Todėl kitos dvasios, kurios nori garbinti drauge su mumis, jungiasi PRIE MŪSŲ gyvosios komunijos metu, ir mokosi iš MŪSŲ, kad ir kokie maži esame, bet turime tokį didelį atsivėrimą ir įtikėjimą ir būsenos pojūtį garbinti ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU, NES SAVYJE TURIME KŪRĖJO FRAGMENTĄ, KURIS IR PERTEIKIA MUMS TOKĮ IMPULSĄ GARBINTI ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU.
Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2014-03-17 13:34:40



net nekyla abejoniu, klausantis Pirmojo saltinio. Rojaus trejybe tobula, kiekvienas atsakymas, pamokymas kelia tik pasitenkinima. kaip gera girdeti. tai nuostabu

Sinte
2014-03-16 14:30:15



Jeigu as teisingai suprantu tai reali kurinija yra susisiekianti informacinėmis ryšio grandinėmis. Tai jeigu mes urantai pradėjome Garbinti Rojaus Trejybe-AŠ ESU, tai logiška, kad tai žino ir kitos dvasios realioje kūrinijoje. Ir tai žinodamos kitos dvasios turetu daryti ta pati – pradeti garbinti Rojaus Trejybe-AŠ ESU nelaukiant kol mes atėję po fizinio kuno mirties pradėsime garbinti. Juk Urantijos Knyga atėjo is dvasinio pasaulio, is dvasines realybes, tai kai mes nagrinėjame ir gilname jos teiginius tai ta unformacija turetu pasklisti jau dabar po kitus pasaulius ir tiek dvasios tiek tarpines būtybes galetu taip pat garbinti Rojaus Trejybe-AŠ ESU. Juk manau Rojaus-Havonos visatoje jau yra žinoma, kad Urantijoje mes garbiname Ir AŠ ESU, taigi kaip cia yra? Jeigu as būčiau dvasine asmenybe is Rojaus ar Havonos ir žinočiau kad tame mažame prasaulelyje garbiname AS ESU, tai as tikrai daryčiau ta pati. O gal man trūksta suvokimo apie Rojuje pradžia turinčias dvasias? Palieku klausimą atvira. Pamastykime.

valdasAirija1
2014-03-16 11:01:37



[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal