Forumas: temos peržiūra

Spausdinti

Teisingumas įmanomas tik TADA, kada policininkai, prokurorai, advokatai, teisėjai atras ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU savyje, ir jokiu būdu NE ANKSČIAU. Dabartinis "teisingumas" yra teisingumo gryna PARODIJA, KURIĄ DEMONSTRUOJA VISOS PASAULIO VALSTYBĖS. Štai JAV pavyzdys.

Šiandien Yahoo svetainė patalpino informacijos agentūros Associated Press pranešimą, kad Jungtinių Valstijų Angolos mieste, Luizianos valstija, iš kalėjimo buvo paleistas 64 metų juodaodis, kuris buvo nuteistas mirties bausme 1984 metais, o nuo 1988 metų po visų apeliacijų jis net DVIDEŠIMT ŠEŠERIUS metus LAUKĖ mirties bausmės įvykdymo, kol galiausiai dabar buvo paleistas į laisvę, kaip NEKALTAI nuteistas.
Jūs tik pamąstykite – NEKALTAS nuteistas MIRTI, ir trisdešimt metų – kalėjime, o 26 metus jau laukė, kol jam bus įvykdyta mirties bausmė, ir šitaip jis gyveno-egzistavo nuo ryto iki vakaro devynis tūkstančius keturis šimtus devyniasdešimt septynias dienas KALĖJIME. Ir visą tą laiką žinojo, kad jis nebuvo žmogžudys, ir visą laiką buvo bejėgis ką nors padaryti, kad tokia vadinamoji teisingumo sistema būtų TEISINGA.
Argi tai nebuvo Rojaus Trejybės-AŠ ESU apvaizdos poveikis, kad vis tik mirties bausmė nebūtų tam nekaltam įvykdyta net 26 metus, ir jis iš kalėjimo išeitų į laisvę.
Tačiau dar liūnesnis dalykas yra tai, kaip JAV teisingumo mašina laužo žmogų. 1983 metais buvo nužudytas juvelyras. Ir būtent jam šis juodukas kartas nuo karto atlikdavo įvairius darbus.
Valstijos šio regiono teisėjas tik dabar PANAIKINO įkalinimą ir nuosprendį, remiantis nauja informacija, kuri patvirtino nuteistojo tvirtinimus, kad jo nebuvo ten, kur buvo įvykdyta žmogžudystė, ir jis su ja nėra susijęs.
Paklaustas, ar jaučia pyktį dėl to, kad nekaltai buvo įkalintas jis tv žurnalistui atsakė: “Taip, nes buvau uždarytas beveik 30 metų už tai, ko nepadariau. Aš nebegaliu sugrįžti į praeitį ir užsiimti tuo, kuo būčiau užsiėmęs būdamas 35, 38, 40, ir panašiai.”
Luizianos valstijos įstatymas numato tiems, kurie buvo įkalinti, bet vėliau buvo reabilituoti, kompensacijas – 25.000 dolerių už kiekvienus neteisėto įkalinimo metus, bet ne daugiau kaip 250.000 ir dar 80.000 dolerių už “gyvenimo galimybių” praradimą.
Tai aišku daugiau negu PASITYČIOJIMAS iš žmogaus orumo – NETEISĖTAS įkalinimas net milijonais dolerių neatperkamas, o čia dar MIRTIES ŠEŠĖLIS – KASDIEN-KASNAKT – DEVYNIS TŪKSTANČIUS KETURIS ŠIMTUS DEVYNIASDEŠIMT SEPTYNIAS DIENAS IR NAKTIS.
Ir būtent paties teismo proceso metu nebuvo leista duoti parodymų pagrindiniam liudininkui, kuris tvirtino, kad juvelyrą nužudė du broliai, nebuvo tie broliai net ieškomi, kad juos apklaustų, nes policininkams buvo lengviausia pakišti silpną ir negalintį apsiginti žmogų – svarbu, kad yra raportuoti – nusikaltėlis suimtas.
Štai kokią kainą visuomenė moka realiai – O ATEITYJE JI BUS DAR SKAUDESNĖ – kada policininkai, prokurorai, teisėjai nėra atradę Rojaus Trejybės-AŠ ESU savyje.
Tai ne šiaip JUOKAI, tai labai rimti dalykai.
TEISINGUMO iki šio niekada nebuvo, ir jo tiesiog NEGALI BŪTI BE ROJAUS TREJYBĖS-AŠ ESU NIEKUR – NEI LIETUVOJE, NEI JUNGTINĖSE VALSTIJOSE, NEI RUSIJOJE, NEI EUROPOS SĄJUNGOS NĖ VIENOJE ŠALYJE, NEI AFRIKOS ŠALYSE, NIEKUR, IR NIEKADA, TOL, KOL ROJAUS TREJYBĖ-AŠ ESU NEBUS ATRASTA SAVO VIDUJE POLICININKO, PROKURORO, TEISĖJO.
Todėl visiškai natūralūs yra pačių amerikiečių komentarai, perskaičius tokį pranešimą.
Skaitydami pamąstykite, kokia teisingumo padėtis yra LIETUVOJE. Ar tie, kurie rašo apie Amerikos supuvusią sistemą, tuo pačiu nekalba ir APIE LEITUVOS DAR LABIAU KORUMPUOTĄ IR SUPUVUSIĄ TEISINGUMO SISTEMĄ?
---------------
Mūsų teisingumo sistema yra supuvusi ir korumpuota. Tačiau mažai kas daroma, kad šios problemos būtų sprendžiamos. Nekalti žmonės sodinami į kalėjimus dešimtims metų, kol paaiškėja, kad jie nekalti. Ir tuo pačiu yra daug kaltų, kurie atsiperka lengvais nuosprendžiais ir greitai yra paleidžiami. Išeina ir vėl daro tuos pačius nusikaltimus, vėl ir vėl. Bet kuris asmuo, praleidęs tiek daug laiko kalėjime už nusikaltimą, kurio nepadarė, turėtų gauti daug didesnę kompensaciją, kuri vis tiek niekada nebus pakankama už tai, ką jie turėjo ištverti per tokią didelę jų gyvenimo dalį.
--------------------
Tai tik dar vienas iš tūkstančių sujaudinančių pasakojimų, kai dar vienas nekaltas žmogus yra neteisingai apkaltinamas, persekiojamas, nuteisiamas, ir įkalinamas NETEISINGUMO sistemos, kuriai nė skatiko nerūpi, ar tas asmuo tikrai yra kaltas ar nekaltas tol, kol jie KĄ NORS nuteisia. Korumpuoti, meluojantys policininkai, prokurorai, teisėjai, ir meluojantys liudininkai, kurie yra atsakingi už šiuos įstatymo pažeidimus turėtų būti nuteisti ir įkalinti. Šie vadinamojo “teisingumo” suklydimai per pastaruosius metus atsitiko perdaug dažnai, ir, deja, šiandien taip pat vis dar vyksta. Aš smerkiu mūsų sukiužusią neteisingumo sistemą ir visus tuos korumpuotus žmones, kurie ją remia.
-----------------------
Policija tingi dirbti, kaip ir visa juridinė sistema, kam kvaršinti sau galvą tolimesniu tyrimu. Tiesiog suimk kokį kvailelį, kuris mažiausiai priešinasi. Šitaip nužudytojo sielvartaujanti šeima bus patenkinta. Tačiau, kas net dar BLOGIAU negu nekalto žmogaus suėmimas yra tai, kad tikrasis žudikas vaikšto kažkur šalia laisvas. Taigi visuomenė moka už tai, kad nekalti laikomi įkalinti, o nusikaltėliai ir toliau mėgaujasi laisve. Tai ne vienintelis atvejis – BŪTENT TAI ir gąsdina.
--------------------------
Taigi buvo nuslėpti įrodymai, liudijantys, kad jis buvo nekaltas. Kas juos nuslėpė? Aišku, kad prokuroras. Tai kada gi tas prokuroras bus teisiamas? O gi niekada, nes prokurorams leidžiama meluoti, apgaudinėti, ir pažeidinėti įstatymą, kada reikia pasiekti apkaltinamąjį nuosprendį. Mūsų šalyje mes tą matome nuolat ir nuolat, kai prokuroras tikrai žino, kad apkaltina nekaltą žmogų, ir vis tiek tą daro, ir kada tai išaiškinama, vis tiek JOKIŲ PASEKMIŲ.
--------------------------
Anksčiau aš susitikinėjau su policininku, ir man net šleikštulį keldavo, kada jis atsakydavo, kas susije su jo pažeidimais: NES AŠ GALIU. Todėl, aš manau, toks pat požiūris yra JŲ VISŲ – teisėjų, prokurorų, advokatų, ir t.t. nes jie GALI, ir nebus JOKIŲ pasekmių. ‘NEKALTA KLAIDA” – ir tai viskas. Būtent korumpuota mašina praryja nekaltus žmones ir apiplėšia visuomenę, o ne saugo ją.
------------------------------
Mano pusbrolis buvo pasodintas į kalėjimą 3 metams už vaiko tvirkinimą. Buvo svarūs įrodymai, kad jis šito nedarė. Tėvas tvirkino savo mažametę mergytę, o jis su advokatu buvo draugai. Mano pusbrolio motina vis tik galų gale surado GERĄ advokatą, ir jam nuosprendis buvo panaikintas, o tėvas galiausiai buvo suimtas. Padugnė. Mažametė mergaitė liudydama net pasakė: “Džimis manęs neskriaudė, Džimis manęs nelietė.” O jie vis tiek su juo susidorojo.
-----------------------
Jūs žvelgiate į viską, ko jis neteko per tuos 30 metų, ir jūs matote, kad jis buvo nuteistas “iki gyvos galvos.” Taigi labai daug prarastų metų, kurių negali pakeisti jokia pinigų suma. Aš nenoriu mėginti įsivaizduoti, kad gyvenčiau kalėjime ir patirčiau visa tai, kas ten gali būti už grotų, nes kai kurie liudijimai niekada nepasiekė teismo salės. Ką patyrė vaikai, augantys žinodamai, kad jų tėvas buvo nuteistas “teisingumo” sistemos, kuri garsiai ir viešai paskelbė, kad jis yra žudikas. Kokį poveikį tai padarė jų gyvenimui?
--------------------------
Taigi, ar jie ketina mokėti už šio asmens terapiją? Ar jie turi tikėtis, kad jis gali sugrįžti prie pietų stalo su savo šeima ir kitą dieną vėl išeiti į darbą? Aš esu sujaudintas, kad jie neįvykdė mirties bausmės, bet vis tiek jie pavogė iš jo gyvenimą. Kaip jam dabar pradėti iš naujo normalų gyvenimą be jokio darbo patyrimo per trisdešimt metų? Kai kartą jie įtraukia jus į savo sistemą, tai ir laiko jus joje. Nemanau, kad darbdaviai išsirikiuos, kad nusamdytų jį. Šis žmogus nusipelnė didesnės restitucijos už parodymų užgniaužimą šioje byloje. Ši sistema yra labai ydinga, ir bus tokia tol, tol kol žmones sodinti į kalėjimą bus pelninga.
--------------------

Tad tik atsivėrus Rojaus Trejybei-AŠ ESU įmanoma pasiekti, kad teisingumas įsiviešpatautų planetoje.

O tada - palaipsniui - dings ir patys nusikaltimai. Tuo tarpu teisėjai palaipsniui taps įvairių nuomonių sutaikytojai ir ginčijamų situacijų sprendėjai, o ne BAUDĖJAI.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,
Algimantas

Algimantas
2014-03-12 17:48:49

Komentarai

ATĖJO EMMANUELIS IR SAKO :.

Brangieji , mes dvasios , labai norime, kad jūs pagaliau prisimintumėte Didžiąją Tiesą , kad jūs esate amžinoji būtis , o jūsų kiekvieno gyvenimas turi švenčiausią prasmę ir tikslą .

Nėra paprastų gyvenimų , visi gyvenimai yra įpataingi ir labai svarbūs .. It tegu šviečia Šviesa jumyse , nes jūs ir esate tą Šviesa ,o šios Šviesos tikslas visada buvo ir yra tas , kad jūs pagaliau tapote žmonėmis!!!. Ir nėra visoje VISATOJE aukštesnio gyvybės tikslo , kaip kosminei sąmonei tapti žmogumi ..

Mes dvasios , esančios kartu su jumis , dėkojame jums , už šitą didvyrišką pasirinkimą , tapti žmogumi . Brangieji žmonės , kvieskite mus dvasias kiekvieną akimirką , kai tik jums bus reikalinga bet kokia pagalba .

Šiuo metu Žemėje , nėra nei vienos Sielos , kuri neturėtų bent vieno dvasinio palydovo . Aš jums noriu dar kartą patvirtinti , kad jūs esate vedami ir prižiūrimi . Jus veda ir jumis rūpinosi tos patyrusios dvasios , kurioms jau nebereikia gyventi žemiškų gyvenimų , kurios jau išgyveno žemišką patyrima ir kurios šiandiena gyvena kitokios realybės pasaulyje , dvasių pasaulyje , sąmonės ir proto pasaulyje , kurie egzistuoja už fizinio pasaulio realybės .

Nesilenkite mums ir negarbinkite mūsų , garbinkite tiktai viena Dievą Tėvą , visų pasaulių Kūrėją ir Amžinąjį viso ko Šaltinį ir visos Kūrinijos Centrą .

Jūsų kiekvieno funkcija - pragyventi savo žemiškąjį gyvenimą tokį , kos jis yra . Mano gi , kaip Dvasios funkcija , savo meile užpilti jus Šviesa , kad ši Šviesa apšviestų tuos jūsų sąmonės kampelius , kurie ir nuves jus prie savo vidinės ŠVIESOS .

Niekada , nieko nebijokite . Baimė tai proto apgaulė , tai fokusas , tai nerelybė , tai tik iliuzija labai miklių rankų .
Būkite visada ramybėje ir amžinoje dangiškojo TĖVO realybėje . Visa paslaptis yra tame . kad su baime nereikia kovoti , bet reikia pažinti jos prigimtį , išanalizuoti ir visada tikėti , kad baimių prigimtis yra daug silpnesnė už meilę . Tūkstančius kartų aš galiu jums kartoti - jūs esate saugūs .

Su meile Emilis

emilispetras
2014-03-21 20:59:26



Ka noriu pasakyti, Vat ir tu apie tai rasai,Petrai, kad zmogus priverstas tobuleti per kancias, o kai kada ir per kosmariskas kancias. Ir visa tai Tevo sugalvota evoliucija. Ziauru, bet taip jau yra.

Simas
2014-03-20 16:33:01



Petrai, grazus zodziai,bet tu gi skaitei Biblija ir atsimeni Jezaus zodzius apie sielu gelbejima, kad siela tikrai galima prarasti. O del netinkamu pasirinkimu, na ka ten vaikai bloga gali rinktis,kai apgauna ir isprievartauja kunigas? Nieko gi. Ne, Petrai,kol sita dalyka neissiaiskinsi, negalesi pilnai atsiduoti dievui.

Simas
2014-03-20 16:24:15



Taip SIMAI , šita gyvenimo neteisybė tikrai mus žudo visokeriopai ir kūnus ir sielas , tačiau reikia atsiminti , kad SIELOS niekas negali nužudyti .
Mes visi tapatinimame save tik su savo fiziniais kūnais ir savo intelektais , o sielą mes tiesiog ignoruojame , neskaitome už sąvąją savastį , todėl mes tokie silpni esame savo kentėjimuose .

Jeigu jau kenčiame , tada pykstame ant DIEVO , tačiau juk Dievas yra mumyse ir jis kartu su mumis visa tai išgyvena . Na aišku jis yra DVASIA , tačiau visviena jis yra kartu mūsų kančioje .

Žmogaus siela renkasi įvairius patyrimus ,kad dvasiškai tobulėtų . Kiekviena kančia , kiekviena nesėkmė mus visada daug labiau artina prie DIEVO , negu maloni kompanija , vynas , jūra , saulė . Kai žmogus skęsta malonume , jam tada DIEVO nereikia , nes jis mano , kad pats yra padėties šeimininkas .

Ištikrųjų žmogus be DIEVO yra apskritas nulis , todėl jeigu žmogus gyvena tik žemiošką gyvenimą ir visada yra tik įsinulinęs , tai ir jo visi patyrimai yra blogiausi - nuliniai , tačiau , kai žmogus pagaliau prisijungia bent prie vienos fazės , bent prie vienos Rojaus Trejybės fazės , juo iš karto pradeda tekėti gyvybės srovė ir visos negandos palaipsniui atsitolina ir išnyksta .

Simai , yra dieviškieji kosminiai dėsniai , yra visaapimanti besąlyginė MEILĖ , kas jų laikosi , kas jais seka , tas tikrai nepatirs kančios .
Tu mažiau žiūrėk į kenčiantį , geriau patyrinėk , kaip jis atėjo į šitą nulinę fazę , kas jį patraukė , kokie jo buvo sprendimai ir pasirinkimai iki to momento , prieš kančia .
Įvairiausi rizikos veiksmai ir rizikingi , nesąmoningi pasirinkimai , taip pat padaro košmariškus gyvenimus .

MES ESAME ČIA , KAD TOBULĖTUME KAIP ASMENYBĖS , NES ČIA , ŽEMĖJE , YRA VISATOS SIELŲ KALVĖ , KURIOJE KALAMOS UŽGRŪDINTOS SIELOS . MES ESAME ČIA , KAD IŠMOKTUME MYLĖTI SAVO KŪRĖJĄ VISU PROTU , VISA SIELA IR VISAIS SAVO JAUSMAIS ( ŠIRDIMI ) TAIGI SIMAI , TE TAIP JAU ČIA BLOGAI .

emilispetras
2014-03-20 10:26:53



Petrai, bet Biblijoi Jezus moke saugoti siela,nes ja galima prarasti. Taip pat, ten rasoma apie antra,galutine mirti. Urantijoi, taip pat rasoma apie antra mirti. O kad siela nemirtinga nieko nera. Man, tiesa sakant irgi,reinkarnacijos ideja daug ka paaiskintu,bet uk jos nera,tad lieka pripazinti,kad Tevo evoliucinis planas yra ziaurus zmogui. Isgyvena stipriausi o silpnesni pasmerkti gyventi ir mirti kentedami. O kur Tevo meile savo vaikams? Kas is tu pasakymu o kur aktyvi Tevo globa ir palaikymas? Nepagaunu as. Kas zino?

Simas
2014-03-19 22:52:55



Simai . visa paslaptis yra tavo sielos nemirtingume . Sielos niekas negali sunaikinti , sielos niekas negali išprievartauti , sielos niekas negali nužudyti .
Dangiškasis Tėvas mato ne tavo kūną , bet tavo sielą , jis mato tave jau amžinybėje , o tos kruvinos pamokos kurias patiria žmonės , žmonija , yra šios dešimtainės eksperimentinės planetos evoliucijos charakteristika . Taip yra , nes pats žmogus kažkada visa tai pasirinko , laisva valia . Nors sako ne , tačiau yra taip.

Labai dažnai , mus veda tik pasąmonė , norime mes to ar nenorime , tačiau mūsų pasirinkimas šiandiena arba vakar , nuliamia mums , kokia bus rytdiena .

Matai , jeigu urantai tikėtų reinkarnacija , tada viskas atsistotų į savo vietas , tačiau dabar reikia daryti ekvilibristinius veiksmus , kad pateisinti sielos funkcionavimą šitame fiziniame kūne .

Nors aš pats nelinkęs aiškinti apie reinkarnaciją ir ja tikėti , tačiau pats gyvenimas ir visi reiškiniai šiame gyvenime reikalauja daug išsamesnės ir išmintingesnės analizės , negu kad tikėjimas , kaip iš gyvulinio proto , per vieną žemišką gyvenimą , žmogus tampa šventasis .
Tai galima aiškinti laisvai , kaip tik patinka ir su reinkarnacija , ir be reinkarnacijos .

emilispetras
2014-03-19 20:07:35



Zinai, Algi, ka man tai primena, tai, kada tevai mokina vaika plaukti. Nieko nepaaiskine, kaip plaukti, ismeta is valties ezero viduri, kur pilna rykliu. Vat ir plauk, kad gudrus iki kranto. Matau,jog taip elgiasi Tevas. Yra daug nusizudziusiu zmoniu, kad ir kalejime, neatlaikusiu nuolatiniu zeminimu ir prievartos. O Tevas,tik stebi pasyviai laukdamas,kol atsivers.

Simas
2014-03-19 17:34:12



Zinai, Algi, ka man tai primena, tai, kada tevai mokina vaika plaukti. Nieko nepaaiskine, kaip plaukti, ismeta is valties ezero viduri, kur pilna rykliu. Vat ir plauk, kad gudrus iki kranto. Matau,jog taip elgiasi Tevas. Yra daug nusizudziusiu zmoniu, kad ir kalejime, neatlaikusiu nuolatiniu zeminimu ir prievartos. O Tevas,tik stebi pasyviai laukdamas,kol atsivers.

Simas
2014-03-19 17:33:58



Algi,tu jau nepyk, bet gi tavo atsakymas susijes su atsiverimui Tevui. O kad atsivertum, reikia apie tai zinoti. As ir klausiu,KODEL Tevas, taip daro, juk daugelis zmoniu,net negirdejo apie atsiverima ir apie derintoja ir apie urantus. Uz ka jiems tokias kancias, juk sakyti, uz tai,kad neatsivere negalima, nes jie, net nezino apie tai. O ka jau kalbeti apie ankstesnius laikus, kada urantu nebuvo, juk ir tada zmones kentejo. Tai kaip Tevas gali, taip elgtis su savo vaikais ?

Simas
2014-03-19 17:17:27



Mielas Simai, žmogui ir padeda Tėvas-Rojaus Trejybė-AŠ ESU per mūsų - kiekvieno - veikimą, kada mes savo asmeninę valią suliejame su Tėvo-Rojaus Trejybės-AŠ ESU valia. Ir tai atspindi mūsų dvasios šviesą energetiniais virpesiais, kurie pasklinda į aplinką, tuo pačiu ir į kalėjimus. Net ir tai, kad tu savęs nuoširdžiai klausi šiuos klausimus, jau rodo tavo NUOŠIRDŲ SUSIRŪPINIMĄ. O tai pasireiškia ir tavo energetinių virpesių pasklidimu aplinkai. Tai reiškia, kuo aukštesnio dažnio virpesiai pasklis iš tavęs, tuo labiau ramins ir tuos, kurie yra kalėjime, ir tai padės Tėvo-Rojaus Trejybės-AŠ ESU fragmentui - Minties Derintojui - pasiekti tų mūsų dvasios brolių ir sesių protą iš vidaus. Tik šitaip Kūrėjas, Pats suteikęs laisvą valią ir veikia per Savo vaikus, kad meilė sklistų visur, ir kalėjime taip pat, kad jokių nusikaltimų NELIKTŲ. JUK JIS IR SAVE PADOVANOJO, SUTEIKĘS SAVO DVASIĄ - MINTIES DERINTOJĄ KIEKVIENAM, NESUTRIKUSIO PROTO VAIKELIUI. Reiškia, jog tokią amžinąją dovaną - paties TOBULUMO IR ŠVIESOS MEILĖS ŠALTINIO DALELĘ - turi IR KALĖJIME SĖDINTYS.
Tai kaip gali sakyti, kad Tėvas pasyviai stebi kaip jo vaikai prievartaujami kenčia? Ko dar daugiau tau reikia, kai net paties Kūrėjo tau maža? Kūrėjas suteikė tau VISKĄ - visą pagalbą, naudokis ja, kad apie tavo gyvenimą išgirstų ir kalėjime, ir norėtų ir jie gyventi taip, kaip gyveni tu. Štai per TAVE, Kūrėjas ir padės jiems dar daugiau. Bet tai jau bus ir TAVO indėlis, KURIO DABAR NEĮNEŠĮ TU, NORS TĖVĄ SKUBI KALTINI, KOKS JIS BEJAUSMIS IR ABEJINGAS.
Ne, mielasis, tai, kad kalėjime vyksta tokie dalykai esi KALTAS ir tu, ir aš, ir visi mūsų dvasios broliai, kurie nepakankamai yra atsivėrę. Jeigu niekas iki šiol nemokino, kad reikia atsiverti, toks pasiteisinimas dabar negalioja, nes dabar yra URANTAI, yra mūsų svetainė, yra Rojaus Trejybės-AŠ ESU gyvoji šventovė, todėl čia kaip tik aš ir mokinu, KAIP REIKIA IR ATSIVERTI IR ATRASTI TĖVĄ-ROJAUS TREJYBĘ-AŠ ESU SAVYJE, todėl norintis šito, jau turi ir tokias papildomas priemones, suteiktas jų visų šviesinimui. Juk tu suradai šią svetainę. O juk buvo laikas, kada IR TU nieko nežinojai apie šios svetainės egzistavimą, ir net apie atsivėrimą, o dabar jau žinai. Tai ir yra pagalba tau suteikiama Rojaus Trejybės-AŠ ESU. Tu ja ir pasinaudojai.

Kiekvienam Rojaus Trejybė-AŠ ESU suteikė LAISVĄ valkią, ir visas priemones, kad šitą valią sulietų su Kūrėjo valia, kuri apimta MEILĖS GYVO VIRPESIŲ LAUKO. Tad ir mirtingasis savo valią nukreipęs link Kūrėjo meilės valios vykdymo, taip pat atliks gėrio ir meilės darbus, o priešingu atveju jis kitus išnaudos, apgaudinės, ir žudys. Bet tą darys mirtingasis, gyvenantis tamsoje.

Kūrėjas NEGALI stebuklingai mirtingojo tamsaus proto paversti ŠVIESIU, nes PATIES KŪRĖJO SUMANYTA EVOLIUCIJA NUMATO MIRTINGOJO NUŠVITIMĄ, TIK JAM PAČIAM DEDANT NUOSEKLIAS IR NUOŠIRDŽIAS PASTANGAS.

Telydi jus ramybė.
Su broliška meile,

Algimantas
2014-03-19 16:04:24




[Prisijunkite ir parašykite savo komentarą]
Spausdinti
Grįžti atgal